Orijinalini görmek için tıklayınız : OTYAKMAZ: HAKEM HAKKIMIZI GASP ETTI

SivasSpor.Com
06.02.2006, 17:22
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basının karşısına çıktı.

Başkan Otyakmaz,Sivasspor için başarılı dönemin önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağını söyledi.
Geçen hafta sonunda oynanan Samsunspor maçını değerlendiren Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Sivasspor için paniğe gerek olmadığını, maçın orta hakemi Yılnur Önen’in maçı katlettiğini ve 2 penaltıyı vermediğini söyledi.

Samsunspor maçının İstanbul’da oynanmasına karar verildiğini ancak, Samsunspor Teknik Direktörü Arıca’nın Yozgat’ı istemesiyle birlikte kararın bozulduğunu dile getiren Başkan Mecnun Otyakmaz “ Samsunspor maçını İstanbul’da oynamayı istiyorduk.Samsunspor anlaşmayı bozdu.Federasyon maçı Yozgat’a aldı. Samsunspor önünde sahanın ve özellikle maçın orta hakemi Yılnur Önen’in azizliğine uğradıklarını dile getiren Otyakmaz “ Yılnur Önen bizi yıktı. İlk yarıdaki Samsunspor maçını da Yılnur Önen yönetmişti.O maçtada bizim hakkımızı gaspetmişti,şimdi yine aynı oldu.”dedi.

BAŞARILI SONUÇLAR ALACAĞIZ
Samsunspor önünde alınan yenilginin takım acısından sıkıntı yaşatmayacağını,önümüzdeki haftadan itibaren çıkışın devam edeğini de dile getiren Otyakmaz “Sivasspor’un başarısı devam edecektir.Sonuna kadar takımımıza güveniyoruz, Sivasspor’a gönül verenlerinde bu takıma güvenmelerini istiyoruz.Birlik ve beraberliğimizden kesinlikle taviz vermemeliyiz. Takıma destek olmalıyız “ dedi.

GençTürk Haber

burak_baykal
06.02.2006, 17:53
inşallah başkanım inşallah bizler her zaman sizlerin dedğiniz gibi sevinçle sivasspor yenecek diye bekliyoruz ama boynumuz bükülük oluyor.lütfen bizleri bundan sonra boynu bükük olarak yaşatmayın başkaınım.her zaman sizlere güvenimiz sonsuz.inşallah bundan sonra galibiyet istiyoruz.galibiyete hasret kaldık........................ ........

erhan5834
06.02.2006, 18:42
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basının karşısına çıktı.

Başkan Otyakmaz,Sivasspor için başarılı dönemin önümüzdeki haftadan itibaren başlayacağını söyledi.
Geçen hafta sonunda oynanan Samsunspor maçını değerlendiren Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Sivasspor için paniğe gerek olmadığını, maçın orta hakemi Yılnur Önen’in maçı katlettiğini ve 2 penaltıyı vermediğini söyledi.

Samsunspor maçının İstanbul’da oynanmasına karar verildiğini ancak, Samsunspor Teknik Direktörü Arıca’nın Yozgat’ı istemesiyle birlikte kararın bozulduğunu dile getiren Başkan Mecnun Otyakmaz “ Samsunspor maçını İstanbul’da oynamayı istiyorduk.Samsunspor anlaşmayı bozdu.Federasyon maçı Yozgat’a aldı. Samsunspor önünde sahanın ve özellikle maçın orta hakemi Yılnur Önen’in azizliğine uğradıklarını dile getiren Otyakmaz “ Yılnur Önen bizi yıktı. İlk yarıdaki Samsunspor maçını da Yılnur Önen yönetmişti.O maçtada bizim hakkımızı gaspetmişti,şimdi yine aynı oldu.”dedi.

Samsunspor önünde alınan yenilginin takım acısından sıkıntı yaşatmayacağını,önümüzdeki haftadan itibaren çıkışın devam edeğini de dile getiren Otyakmaz “Sivasspor’un başarısı devam edecektir.Sonuna kadar takımımıza güveniyoruz, Sivasspor’a gönül verenlerinde bu takıma güvenmelerini istiyoruz.Birlik ve beraberliğimizden kesinlikle taviz vermemeliyiz. Takıma destek olmalıyız “ dedi.

GençTürk Haber
başkanım çok haklı maç 2-0 giderken sivasspor adına hayat bulacağı bianda bi penaltısı verilmedi o penaltı verilse 2-1 bitecek devre ikinci yarı neler neler olurdu katlediliyoruz edilmeyede devam edilecek yazık bizede yaaa :(

1967_DERNEK_MUSTAFA
06.02.2006, 18:44
BAŞKAN BİR NEVİ HAKLI

sinan58_34
06.02.2006, 19:01
ARTIK BOYLESI HATALARIN ONUNE GECILMELI LIGTEKI COGU TAKIM ISYAN ICINDE HAKEMLERIN DAHA DIKKATLI KARARLAR ALMASI LAZIM

agumus_58
06.02.2006, 19:30
dikkat ettiniz mi bilmem ama en az 3-4 haftanın en düşük notlu hakemleri bizim maçları yönetti. bu tesadüf mü şans mı kasıt mı orası şüpheli...

sivaslihakan
06.02.2006, 20:03
ben bunlara katilmiyorum gol attikta hakem vermedimi penaltilarami kaldik olmaz böyle sey.... oyuncular ve lorant kendine ceki düzen vermeli

yavuz öcbe
06.02.2006, 20:41
evet ben başkanımıza katılıyorum yıllardan beri bu hep böyle sivasın üzerinde oynananoyunlar son bulmalı muhammed aliyi d bakırasatarken sonkez düşümeleri lazımdı yönetimin bence bu takıma iyi bir golcü lazım

gercek58li
06.02.2006, 20:51
Malesef Baskanimiza katilamiyorum,siz tutun golcüleri ve gol pasi veren oyunculari gönderin,sonrada hakem hatasina,sahaya siginin!
Olmaz böyle, Allah sonumuzu hayretsin!

Serd@r
07.02.2006, 03:37

GençTürk Haber
Ya bu federasyon biz ne dersek neden tersini yapıyor bunlar anlaşılan babadan öyle gördü sürdürüyor,biz İstanbulda oynansın diyoruz Samsun Yozgatta oynansın diyor ve maç Yozgatta oynanıyor hadi bunu geçtik bari maçın hakemi doğru olsaydı oda yok haa birde bizim olmayan futbol varki zaten o olsa bunlar yok sayılırdı.
Yazık oluyor giden onca puana ve emeğe yazık oluyor.

twity_58
07.02.2006, 09:39
Hakemin insafına bırakacak kadar kötu oynamamalıydık bundan coook coook daha ıyılerını yaptık ve yapıcaz bu mac gectı artık..

NervouS
07.02.2006, 09:52
Hakemin insafına bırakacak kadar kötu oynamamalıydık bundan coook coook daha ıyılerını yaptık ve yapıcaz bu mac gectı artık..
Bu Konuda Haklısın Mazaret Kabul Edilmez O Maca Samsunla Git EVinde Berabere Kal İlk yarı Fiksturu Hep Darmadağan Oldu Bundan SOnraki Maclarda Boyle Sergilemezler Umarım Sivasspor.com1

ademgoze
07.02.2006, 09:52
ben takıma güveniyorum günümüzde degildik zaten maçın özet görüntülerini izleyenler görmüştür 1-0 ken penaltımız verilmedi bu bütün yorumcular tarafından söylendi ondan sonra bir topta direkten döndü neyse bize der olması yeter olduda sivasspor takımı ve taraftarı güçlüdür bu bulundugumuz ilk seneden gözüküyor

alimuharrem58
07.02.2006, 11:03
ben takıma güveniyorum günümüzde degildik zaten maçın özet görüntülerini izleyenler görmüştür 1-0 ken penaltımız verilmedi bu bütün yorumcular tarafından söylendi ondan sonra bir topta direkten döndü neyse bize der olması yeter olduda sivasspor takımı ve taraftarı güçlüdür bu bulundugumuz ilk seneden gözüküyor

programı bende izledık sorumcu bıle penaltı dedı ama fazla konusmadı o penaltı verılse bırde gol olsa bence mac durumu farklı olurdu

blacksky
07.02.2006, 11:14
tamam sivasporun sesini duyurmak için bu açıklamayı yaptınız, iyi de yaptınız sağolun...ama bu maçta aldığımız ağır yenilginin en önemli sebebi hakem değil, kar yüzünden verilen arada takımın az çalışması ve hocanında bence takımın başında yeterince durmamasıdır. tabi elimizdeki iyi futbolcuları gönderip yerlerine bir sürü yeni futbolcu almamız ve bunların yaşadığı uyum sorunuda önemli sebeplerdendir...Allah bundan sonra sivasımızın yolunu açık eder inşallah...

agca58
07.02.2006, 18:02
ewet o şarapsız hekem penaltıyı vermedii..allah bin belasını versin...

eren1
07.02.2006, 18:44
bence bizim hakkımızı hakemlerden çok lorant yiyor......sezon sonu avrupaya gıdebılecek bır klubu korkak futboluyla kaybettırdiği puanlarla şimdi ligde kalsak iyidir durumuna getırdı lorant hayranları istediği kadar tepki versin bu takımın basında kim olsa bu büyük baskanla en az lorant kadar basarılı olurdu.....

İSMAİL KARTAL senin herkesi güzel futboluyla kendine hayran bırakan takımın şimdi bi almanın elinde heba oluyor ...

çabuk dön arap ismail.......

halilozturk
07.02.2006, 21:17
sevgili sivaslilar benim canim hemserilerim bizi futbol federosyonundan baska kendini bilmez uc dort sipor yazarlari var bunlar federosyondanda etkili bir spor yorumcusu sanki sivasspor samsun macini yozgatta oynamasini bizim yonetim istemisde onun icin yozgatta oynatilmis havasi vererek gordunmu allah var diye ellerini havaya kaldiriyor bu isim tanburacimi elekcimi bilmiyorum zaten ona ulasa bilseydim soracakdim sivaslilar gelip gectikce sizin evdemi konukluyorlarda intikamini almiyami calisiyon ahmet cakal ilker yasin bunlar bir daha sivasin ismini agizlarina almasinlar cok doluyum amma derdimi duyuramiyom ne yapayim iyiki sitemiz va boyle biraz rahatliyorum tum sivasa sivaslilara saygi ve sevgilerimi iletirim

yerliturkuaz
09.02.2006, 09:40
sivasimiza guveniyoruz her zaman ama yenilgiyi hakemlere baglamk cok yanlis dogru duzgun pas bile yapamadik o gun hakettik yenilgiyi biz

Arif Coşkun
09.02.2006, 09:44
Yenilginin nedenini tamamen hakeme bağlamak yalnış olur.Birazda oyunumuzda teknik kurgumuzda aramalıyız,özeleştiri yapılmalıdır,birşey olmaz.