Orijinalini görmek için tıklayınız : DÖKÜLDÜK

SivasSpor.Com
06.02.2006, 20:53
Yozgat’ta Samsunspor’u ağırlayan Sivasspor maçta tam anlamıyla döküldü.

Galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Sivasspor, Lig’den düşmemek için mücadele etmeye çalışan Samsunspor karşısında herşeyiyle hezimete uğradı

Pazar günü Yozgat’ta Lig’de zor günler yaşayan Samsunspor’u ağırlayan Sivasspor, beklenmedik bir yenilgi aldı. Her zaman alışa gelmiş futbolundan çok uzak bir görüntü çizen Sivasspor, beklenileni sahaya yansıtamadı. Böyle olunca Sivasspor, Samsunspor karşısında sahada her şeyiyle hezimete uğradı.

Maçın başlama vuruşunu cezası nedeniyle rakibini Yozgat’ta ağırlayan ev sahibi ekip Sivasspor yaptı. Sivasspor başlama vuruşu ile rakibinin üzerine yüklenmeye başladı. İlk dakikalarda rakibini sahasına hapseden Sivasspor, bu başarısını ilerleyen dakikalarda gösteremedi. Sivassporlu futbolcular bozuk zemin üzerinde ayakta durmakta zorlanırken girdikleri ikili pozisyonların sonrasında yerde kalmaktan kurtulamadı. Sivassporlu futbolcular zemin nedeniyle sürekli yerde kalırken Samsunspor Sivasspor’un bu zaafını iyi kullandı ve topu daha fazla ayakta tutmayı başardı. Sürekli ayağa pas yapan Samsunspor, Sivasspor’u bu şekilde yıkmayı başardı. Kırmızı-Beyazlı ekip Yozgat’a maçtan üç gün önce gitmesine ve burada idman yapmasına rağmen ayakta durmakta zorlanırken Samsunsporlu futbolcuların ayakta kalması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Sivasspor takımı mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Samsunspor karşısında yediği üç golle beklenmedik bir skorla mağlup oldu.

Samsunspor ise Sivasspor karşısında sergilediği futbolla haklı bir galibiyet alırken Lig’de kalma yolunda önemli bir adım attı.

Sivasspor, Lig’de bulunduğu beşincilik konumunu korurken, altı sıralardaki takımların yaklaşması ile tehlike içerisine girmeye başladı.

sinan58_34
06.02.2006, 21:10
1. lıge cıkmıs hıcbır takımı kucumsememek lazım ama lıgten dusmekte olan yanı durumu kotu olan bı takımdan bı kadar fark yersek way bızımhalımıze bıran once takımımızın kendını toparlaması lazım eskı gucunu toplaması lazım

erhan5834
06.02.2006, 21:33
Yozgat’ta Samsunspor’u ağırlayan Sivasspor maçta tam anlamıyla döküldü.

Galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Sivasspor, Lig’den düşmemek için mücadele etmeye çalışan Samsunspor karşısında herşeyiyle hezimete uğradı

Pazar günü Yozgat’ta Lig’de zor günler yaşayan Samsunspor’u ağırlayan Sivasspor, beklenmedik bir yenilgi aldı. Her zaman alışa gelmiş futbolundan çok uzak bir görüntü çizen Sivasspor, beklenileni sahaya yansıtamadı. Böyle olunca Sivasspor, Samsunspor karşısında sahada her şeyiyle hezimete uğradı.

Maçın başlama vuruşunu cezası nedeniyle rakibini Yozgat’ta ağırlayan ev sahibi ekip Sivasspor yaptı. Sivasspor başlama vuruşu ile rakibinin üzerine yüklenmeye başladı. İlk dakikalarda rakibini sahasına hapseden Sivasspor, bu başarısını ilerleyen dakikalarda gösteremedi. Sivassporlu futbolcular bozuk zemin üzerinde ayakta durmakta zorlanırken girdikleri ikili pozisyonların sonrasında yerde kalmaktan kurtulamadı. Sivassporlu futbolcular zemin nedeniyle sürekli yerde kalırken Samsunspor Sivasspor’un bu zaafını iyi kullandı ve topu daha fazla ayakta tutmayı başardı. Sürekli ayağa pas yapan Samsunspor, Sivasspor’u bu şekilde yıkmayı başardı. Kırmızı-Beyazlı ekip Yozgat’a maçtan üç gün önce gitmesine ve burada idman yapmasına rağmen ayakta durmakta zorlanırken Samsunsporlu futbolcuların ayakta kalması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Sivasspor takımı mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Samsunspor karşısında yediği üç golle beklenmedik bir skorla mağlup oldu.

Samsunspor ise Sivasspor karşısında sergilediği futbolla haklı bir galibiyet alırken Lig’de kalma yolunda önemli bir adım attı.

Sivasspor, Lig’de bulunduğu beşincilik konumunu korurken, altı sıralardaki takımların yaklaşması ile tehlike içerisine girmeye başladı.
tek kelimeyle döküldük evet samsun övülecek bi oyun oynamadı ama 6 defa geldiği kalemize 3 nü golle sonuçlandırdı ... helal olsun arıca hocaya cözmüş sivassporu... beyler durum içler acısı 3 hafta 3 zorlu maç sonuncuyla arada 6 puan varın siz hesaplatın gerisini...

Sivasli_Celal
07.02.2006, 00:07
TFF istedi oldu
sivas kaybeti okadar

TFF bizimle iyi oyun oynadiniz

gercek58li
07.02.2006, 00:43
Tüm bunlar yönetimin suçu!
M.Ali yi göndermeden bir tane orta sahaya oyuncu alacaklardi, bunlar başımıza gelmezdi.
Önümüzdeki üç hafta Allah yardım etsin...

hattab
07.02.2006, 00:55
gercek suki elestiriyoz ediyoruz fakat hala sans bizden yana kachaftadir dogru durust puan alamamiza ragmen hala siramizda onemli bir degisme yok ama tehlike canlarida artik bu saatten sonra calmaya basladi bile onceden en alt sirayla baya fark varken artik okadarda uzak degiliz ligin dibine arkadaslar artik teknik heyetinde yonetiminde futbolcularinda bunu farketmeleri lazim yoksa sivasi iyi gunler beklemiyoo

Serd@r
07.02.2006, 02:06
Evet döküldük ve sekiz haftadırda sararan yapraklar bunun habercisiydi birileri illaki bu hazan mevsimini bekledi DÖKÜLDÜK lafını kullanmak için ve eğer yeterli önlem alınmassa döküle döküle ligin sonunu zor getiririz.

CÜSSKB-Aynur
07.02.2006, 09:19
Cezalılarımız kadroya döndüğü zaman takımımızın toparlanacağına inanıyorum.
Taraftarın gereken desteği vermediğini ve her şartta takımımızın yanında olması gerektiğini düşünüyorum.
Geçen yıllardaki havayı süperligde yakalayamadık. taraftar stadyuma gelmiyor, gelende tiyatro izleyicisi. hani 38 yıllık özlem, hani süperlig hayali kuranlar 3. ligde stadyuma sığmayan taraftarlar nerede?
sağda solda konuşmakla taraftar olunmuyor. Gerçek taraftarı takımının yanında 90 dakika desteklelediğini görmek istiyoruz.

twity_58
07.02.2006, 09:46
Taraftarın gereken desteği vermediğini ve her şartta takımımızın yanında olması gerektiğini düşünüyorum.
Geçen yıllardaki havayı süperligde yakalayamadık. taraftar stadyuma gelmiyor, gelende tiyatro izleyicisi. hani 38 yıllık özlem, hani süperlig hayali kuranlar 3. ligde stadyuma sığmayan taraftarlar nerede?
sağda solda konuşmakla taraftar olunmuyor. Gerçek taraftarı takımının yanında 90 dakika desteklelediğini görmek istiyoruz.
hımm destekleyenlerın karsılıgı da kavga etmek,hırpalanmak mı oluyorr..? insanlar destek adıyla trıbunlerde teror estırıyor, kardeslerımıze saldırıyor :confused:
bizde inananıyoruz cezalılar donunce herseyın düzelecegıne..

NervouS
07.02.2006, 09:58
Tamam Sakin :) Herşeyden Önce SivasSpor Gelir Gercek Taraftar İçin...

Arif Coşkun
07.02.2006, 09:59
Size katılıyorum Nilay hanım ,gerçekten nereye gitti bu taraftarlar? 2.Ligte İstanbulda kalabalıktan maçlara giremiyorduk, 1.Lige çıktıktan sonra sanki takım sürekli şampiyonluklar yaşamış, sanki doymuş seyirci gibi bir hava var, ben buna bir anlam veremiyorum doğrusu.:confused:

agca58
07.02.2006, 18:00
akıllarda soru işareti kalmasına neden olmuş deniliyor samsunun ayakta durmasına..ne alaka adamlar topunu oynuyo niye soruy işareti kalsın kii.bizimkiler aykata duramadı bence bu akıllarda soru işareti bırakıyor..