SivasSpor.Com
06.02.2006, 22:22
Yeni Futbol Federasyonu'nun göreve gelmesi ile birlikte Karadeniz takımlarının kayrıldığı yönündeki soruyu ise Otyakmaz, şöyle cevapladı:
''Şimdi siz gazeteci olarak mutlaka şüpheci olarak bakmak zorundasınız.
Sizin görevinizin gereği, işinizin konumu gereği herşeye şüpheci bakmak zorundasınız. Bunun böyle de olması lazım, böyle de devam etmesi lazım.
Ama yeni seçilen bir federasyon için henüz iki hafta, hatta bir hafta oynandıktan sonra bu tür düşünceler erken diye düşünüyorum. Ama sizler de gazeteci olarak bunu çok ciddi bir şekilde takip etmeniz gerekiyor.
Biz de futbol adamı olarak bu yönde de bakmaya devam etmeliyiz. Ama sonuçta böyle birşey söylemek için çok çok erken.
Büyük haksızlık olur diye düşünüyorum. Münferit bir takım hatalar olabilir ama asla bir takımın diğer bir takıma oranla kayrılıyor demek için çok erken ve haksızlık olur diye düşünüyorum.''
erhan5834
06.02.2006, 22:26
Yeni Futbol Federasyonu'nun göreve gelmesi ile birlikte Karadeniz takımlarının kayrıldığı yönündeki soruyu ise Otyakmaz, şöyle cevapladı:
''Şimdi siz gazeteci olarak mutlaka şüpheci olarak bakmak zorundasınız.
Sizin görevinizin gereği, işinizin konumu gereği herşeye şüpheci bakmak zorundasınız. Bunun böyle de olması lazım, böyle de devam etmesi lazım.
Ama yeni seçilen bir federasyon için henüz iki hafta, hatta bir hafta oynandıktan sonra bu tür düşünceler erken diye düşünüyorum. Ama sizler de gazeteci olarak bunu çok ciddi bir şekilde takip etmeniz gerekiyor.
Biz de futbol adamı olarak bu yönde de bakmaya devam etmeliyiz. Ama sonuçta böyle birşey söylemek için çok çok erken.
Büyük haksızlık olur diye düşünüyorum. Münferit bir takım hatalar olabilir ama asla bir takımın diğer bir takıma oranla kayrılıyor demek için çok erken ve haksızlık olur diye düşünüyorum.''
başkan bu konu hakkındaki görüşlerini belirtmiş güzelde açıklama yapmış ... helal olsun başkana yakışır sağduyulu bi açıklama... ama inşallah başkanın düşündüğü gibi olur herşey...
sinan58_34
06.02.2006, 22:28
bu konu hakkında yorum yapmak yanlıs olur cok onemlı bı konu zaman gosterecek kımın ne kadar dogrulukla ısını yaptıgını
Bencede Başkan politik ve yerinde konuşmuş ne şiş yansın ne kebapvari güzel bir açıklamada bulunmuş,evet bencede birşeylerin kararını vermek için henüz erken ama bariz penaltıyıda görmeyecek göze sahip bir hakemde bize verilmiş buda olayın diğer boyutu ayrıca hakem tam Balilinin ayağına bakıyor ve gördüğü halde vermiyor yani görmedim deme şansı bile yokken bu cesareti nerden bulduğunuda araştırmak lazım.
twity_58
07.02.2006, 10:42
insaf bee bi durun kım kımı kayırıyor yaa .. baskan haklı federasyon daha yeni hem onlar göreve bırılerını kayırmak için mi gelmıs :rolleyes:
ademgoze
07.02.2006, 10:46
hiç bir zaman sevmedim halada sevmem sivassporu yakından takip edenler bilir biz ikinciliğdeyken ç.rize a.sebat gibi birde federasyonda yine ulusoy vardı sebata bedava penaltılar neyse bilen bilir bu işleri bize yannış yaptılar ama biz geçte olsak süper liğdeyiz...
3.lig de az cekmedik Karadenizlilerden 2.ligdede oyle Sebat Rize Macı Sebat Bomba Gibi takım Evinde Trabzonda Mac saat 2 de Hatırlarlar O Macı Ahmet Ertemin Kaptan Caner Yuzunden Takımdan Gonderilmesine Daha Sonra Puan Kayıpları Nedeniyle 1.sıradan 3.Sıraya Duştuğumuz Mac Rize Yenilirse Sivas Superligde Sebat Kıyak Gecti Karadenizlilerin Bir Suru profosyonel Ligde Takımı var Sivas ın sadece Divriğ Onlara El Atıp Sahip Cıkacak Birileri Olursa Bu memleket Futboldan Gelir Elde Eder ... Bizimde Ozaman hakkımızı Arayacağımız Yerler Olur Super Ligde İki takımız Olsa Fenamı Olur... AHK ulen Ahk
Arif Coşkun
07.02.2006, 10:52
Önceleri iyi diyordum ancak,geçen gün bir tv. programında bir şahıs için 2 yıl önce söylediği ve şimdiki söylemi, arasındaki farkı görünce onunda isiminin adamı olmadığını anladım,yani her entrikalar dönebilir ben bunu sezinledim.
Futbol - Siyaset- Devlet- politika - mafya Bu Beşi Artık hayat ABidesi Oldu
alimuharrem58
07.02.2006, 12:01
bizim basın herseyı sıyasette baglıyor belkı bıraz sıyasette ıcınde vardı bu kadar da olmazkı
yazmıştım burada ama kimse anlamadı ulusoy haricinde herkes olabilir diye, ama hala gs li olupta sivassporluymuş gibi yapanlar ulusoy fener karşıtlığından dolayı ulusoycu oldular, işin esası allah hepsini bildiği gibi yapsın.
bence karadeniz takımları fedarasyon tarafından kayırılıyor..bakın 3 karadeniz takımı kazanamıyorlardı ama artık hep galibeyetle gidiyorlar...
türk futbolu ne zman ada gibi yönetilecek..