Orijinalini görmek için tıklayınız : MADDI VE MANEVI KAYIPLARIMIZ BÜYÜK

SivasSpor.Com
07.02.2006, 15:20
Sivasspor`un Yozgat` ta oynadığı Samsunspor maçında kaybettiği sadece üç puan olmadı,
seyirci hasılatı kayıbıda büyük oldu.

Yaklaşık bin biletin satıldığı maçta 9 milyara yakın para alan Sivasspor` a, masrafları düştükten sonra 200 milyon lira para kaldığı açıklandı.

Sivasspor As Başkanı Erdal Sarılar "Samsun maçında maddi ve manevi kayıplarımız çok oldu, taraftarlarımızın bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmalarını bekliyoruz" dedi.

eren1
07.02.2006, 15:26
çok üzücü bir tablo ortaya çıkmış.....

GrP_GARDAŞLAR
07.02.2006, 15:56
HAZIR KONU AÇILMIŞKEN BEN DE BİRŞEY SÖYLEYELİM. BEN YOZGATTA BİR ŞEYE ŞAHİT OLDUM. MAÇIN BAŞLAMASINA YARIM SAAT KALA YOZGAT DAYDIM BENİMLE BERABER BİR KAÇ ARKADAŞIMLA BERABER SITADA GİRMEK İÇİN KAPIYA GELDİK BİRDE BAKTIKKİ TURNİKELER ÇALIŞMIYOR VE POLİS KAPIDA BİLET ALIYOR VE İÇERYE GİRİŞ YAPILIYOR. BURAYA KADAR ÇOK NORMAL TURNİKELERİN ÇALIŞMADIĞINI HESAP ETTİK AMA İLGİNÇTİRKİ POLİS MEMURU TOPLADIĞI BİLETLERİ YIRTMAYIP ELİNDE DESTELEDİĞİNİ FARK ETTİM BUNUN ÜZERİNE TÜRÜBÜNÜN YUKARISINDAN İZLEMEYE BAŞLADIM AMACIM DIŞARIDA KALAN BİR KAÇ ARKADAŞIMIZI YANIMIZA YÖNLENDİRMEKTİBİR MÜDETDET SONRA KAPIDAKİ POLİS MEMURUNUN DIŞARI DOĞRU İLERLİYEREK GÖZDEN KAYBOLDUĞUNU FARKETTİM EN SON GÖRDÜĞÜMDE İSE ELİ BOŞTU BU BİLETLER NEREYE GİTMİŞTİ TAM BU SIRADA TURNİKELER NE HİKMETSE ÇALIŞMAYA BAŞLADI VE MAÇA BUNDAN SONRA GİRENLER TURNİKELERDEN BİLETLERİNİ OKUTARAK GEÇİTİLER BEN VE ARKADAŞALRIM HAYRETLE İZLEDİK VE Bİ ANLAM VEREMEDİK TARTIŞMAYA AÇIK. BİRDE ORASI EYER SİVAS A TAHSİS EDİLDİYSE KAPILARDA VE STADIN BAZI NOKTALARINDA SİVASLI YETKİLELERİN BULUNMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM YOKSA ATALARIN DEDİĞİ GİBİ ''OLAN YER OYUNA GİDER ÇOBAN YER KOYUNA GİDER''..........!!!!!

GuNaY
07.02.2006, 15:56
Cidden yazık oluyor takıma onca emek uğraşı boşa gidiyor:mad:

karacaören34-58
07.02.2006, 16:05
YAZIK YA MAÇ İSTANBULDA OLASAYDI TEKİ MALTEPEDE OLSAYDI EN AZINDAN PARA KAZANIRDI KULÜP FEDERASYONUN BAŞKA GELİR YOLARDI ARAMALI TARAFTARIN LİSANSLI ÜRÜN ALMASI LAZIM MAÇLARA GİTMEMİZ LAZIM BUNLARI YAPMAMIZ LAZIM.

1967_Dernek_Ayhan
07.02.2006, 16:50
yönetim hatayı taraftarda değilde birazda kendinde arasa eminim bu sorunların hiçbiri kalmayacak...
sanırım fazla söze gerek yok...........

DeLi YuReK 58
07.02.2006, 17:10
bune kardesim bu sivas taraftarii nerdeeee
gardas lar allah yardimcimiz olsun baska bisey demiyomm

alimuharrem58
07.02.2006, 17:34
YAZIK YA MAÇ İSTANBULDA OLASAYDI TEKİ MALTEPEDE OLSAYDI EN AZINDAN PARA KAZANIRDI KULÜP FEDERASYONUN BAŞKA GELİR YOLARDI ARAMALI TARAFTARIN LİSANSLI ÜRÜN ALMASI LAZIM MAÇLARA GİTMEMİZ LAZIM BUNLARI YAPMAMIZ LAZIM.

maltepe de olsaydı bu mac durumu da farklı olurdu

agca58
07.02.2006, 18:11
sivas taraftarı ölmüş bi durumda..süper liga yakışan bi taraf değil asla..
lig a da iken taraftar harikaydı ama artık kimsenn, uğrunda değil nedense..

58 memo
07.02.2006, 18:37
EVET MADDİ-MANEVİ VE SKOR OLARAK KAYBIMIZ BÜYÜK
SAMSUNSPOR PEK TEHLİKELİ BİR TAKIM DEĞİL AMA YENİLDİK
İNŞALLAH BİR DAHA CEZA ALMAYIZ VEYA HAKSIZ YERE CEZA VERMEZLER
KULÜBÜMÜZ NE YAPIP EDİP MAÇI İSTANBUL A ALDIRMALIYDI
MAALESEF LOBİ MİZ OLMADIĞI İÇİN BOYUN EĞDİK
2 SAAT MESAFEDEKİ YOZGAT A SİVAS TİCARET ODASI OTOBÜS
TAHSİS ETTİĞİ HALDE SADECE 700-800 KİŞİ GİTMİŞ...

superglam
07.02.2006, 19:03
Kayseride oynanması gerekirdi en az 5 bin taraftar vardı burada ama hiç kimse değerlendirmedi. saha mükemmeldi.. ama neyse geçti.. kaçan balık çok büyük olurmuş..

SivasLady
07.02.2006, 19:56
olan olmus kayip cok ama birsey gelmez
artik tecrübeli oluruz bir dahakisine olmaz böyle seyler insallah
önce maltepe dendi yok stad kücük filan diyordu arkadaslar
yozgat iyi dendi olan böyle oldu neyseee
acemiyiz iste süperligde :) artik ögrenmis olduk

Etem-Murat
07.02.2006, 19:59
hayırlısı olsun bir daha tekrarlamazsınız bu şekilde hatayı
kim yaptıysa yaptı ılan sivas spora oldu inşallah bir daha tekrarlanmaz

serhankaburcuk
07.02.2006, 20:02
Evet kaybımız büyük ama buna şuç taraftarın değilki...Suç Türkiye Futbol Federasyonun ....Valla Yozgatta kombineler geçerli olsa idi daha çok taraftar gelirdi...

Arif Coşkun
07.02.2006, 20:08
Deneyim kazanıyoruz ama kayıplara uğruyoruz, inşallah en sonunda doğruyu bulacağız.Takım birinci lige çıktıktan sonra sanki seyircide azalma oldu gibime geliyor bunun bir nedeni olmalı,daha çok artacağı yerde sanki tersi oldu.

erhan5834
08.02.2006, 10:01
Sivasspor`un Yozgat` ta oynadığı Samsunspor maçında kaybettiği sadece üç puan olmadı,
seyirci hasılatı kayıbıda büyük oldu.

Yaklaşık bin biletin satıldığı maçta 9 milyara yakın para alan Sivasspor` a, masrafları düştükten sonra 200 milyon lira para kaldığı açıklandı.

Sivasspor As Başkanı Erdal Sarılar "Samsun maçında maddi ve manevi kayıplarımız çok oldu, taraftarlarımızın bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmalarını bekliyoruz" dedi.
sivassporumuz için üzücü bi tablo ama temelinde yatan ve sivassporumaza bu cezayı verenler ve zarara düşmesini sağlayanlar utansın...

yerliturkuaz
09.02.2006, 09:38
gelir beklememiz yanlis olurdu zaten verselerdi istanbula maci o zaman gelir nasil olurmus gororlerdi

Arif Coşkun
09.02.2006, 09:47
Maltepe stadı küçük felandı ama,burada bu maçında havası başka olurdu kısmet diyelim artık birdahaki sefere.