Orijinalini görmek için tıklayınız : ANDERSON, HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

SivasSpor.Com
07.02.2006, 15:31
Sivasspor`un en çok gol atan futbolcusu Brezilyalı Anderson, 3-0` lık Samsun yenilgisinden sonra gözyaşlarını tutamadı.

Sivasspor`a kritik maçlarda goller kazandıran ancak sakatlık döneminden sonra henüz golle tanışamayan

Anderson`un Samsun maçından sonra soyunma odasına gözyaşı dökmesi takım arkadaşlarınıda bir hayli üzdü.

Hürdogan Gazetesi

GuNaY
07.02.2006, 15:36
Bütün oyuncuların aynı duygu içerisinde olması gerekir... almış olduğumuz en ağır yenilgi sayılır:mad:

eren1
07.02.2006, 15:36
hırslanıp aglaması güzel bir şey ama bir an önce gollerini atmaya başlasın ........

FATIMA
07.02.2006, 15:50
LORANT'IN AÇIKLAMASI...

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise, hissettiği duyguların yaşamak istemediği şeyler olduğunu belirterek, bu konuda çevrelerindeki herkesin, basının da hatası bulunduğunu belirterek, oyuncularının havaya sokulduğunu söyledi.

Futbolcularının 20. dakikadan itibaren taktik olarak oynanması gereken futbolu oynamadığını kaydeden Lorant, ''1-0'dan sonra bütün defansif anlayış kayboldu. Beşiktaş defansif anlayışını korudu ama biz yapamadık. Çünkü sahadaki bütün oyuncular star, süper star ve büyük oyuncu olduğunu düşünüyor ve havaya giriyor'' dedi.

Sivasspor'un sadece takım halinde futbol oynarsa maç kazanabileceğini ifade eden Lorant, ''Bugün seyrettiğim takımda bir disiplinsizlik vardı. Bunu seyretmekle kalmayacağım gereken önlemleri alacağım. Bundan sonra benim verdiğim taktiği uygulamayan futbolcu olursa ismi ne olursa olsun, evinde oturur, televizyonda izler maçı. Gençler var onları oynatırım, benim için hiç sorun değil'' diye konuştu.
Bu maçta tamamen taktik hatası yaptıklarını, bunun da oyuncularının disiplinsizliğinden kaynaklandığını belirten Lorant, maçın devre arasında oyuncularına ne söylediğinin sorulması üzerine ise, ''Onlara bu maçı kaybederlerse beni gerçekten tanıyacaklarını söyledim'' dedi.

FATIMA
07.02.2006, 15:51
LORANT'IN AÇIKLAMASI...

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant ise, hissettiği duyguların yaşamak istemediği şeyler olduğunu belirterek, bu konuda çevrelerindeki herkesin, basının da hatası bulunduğunu belirterek, oyuncularının havaya sokulduğunu söyledi.

Futbolcularının 20. dakikadan itibaren taktik olarak oynanması gereken futbolu oynamadığını kaydeden Lorant, ''1-0'dan sonra bütün defansif anlayış kayboldu. Beşiktaş defansif anlayışını korudu ama biz yapamadık. Çünkü sahadaki bütün oyuncular star, süper star ve büyük oyuncu olduğunu düşünüyor ve havaya giriyor'' dedi.

Sivasspor'un sadece takım halinde futbol oynarsa maç kazanabileceğini ifade eden Lorant, ''Bugün seyrettiğim takımda bir disiplinsizlik vardı. Bunu seyretmekle kalmayacağım gereken önlemleri alacağım. Bundan sonra benim verdiğim taktiği uygulamayan futbolcu olursa ismi ne olursa olsun, evinde oturur, televizyonda izler maçı. Gençler var onları oynatırım, benim için hiç sorun değil'' diye konuştu.
Bu maçta tamamen taktik hatası yaptıklarını, bunun da oyuncularının disiplinsizliğinden kaynaklandığını belirten Lorant, maçın devre arasında oyuncularına ne söylediğinin sorulması üzerine ise, ''Onlara bu maçı kaybederlerse beni gerçekten tanıyacaklarını söyledim'' dedi.

DEĞİŞEN BİRŞEY OLMUŞMU SİZCE???

hattab
07.02.2006, 15:54
eyyyt bre buisler aglamakla olmuuyoo kaybeden oturup aglamaya baslarsa artik isi bitmis demektir biz aglamayip dahada hirslanan oyuncu istiyoruz
takima nazar degdi heralde artik isler eskisi gbi gitmiyo bunu biz ta buralardan anladikta takimla birebir ilgilenenler hala gidisatin farkina varamadilar insallah hayirlisi olur

GrP_GARDAŞLAR
07.02.2006, 16:02
BREZİLYA DA DOĞDU SİVAS LI OLDU HELAL OLSUN SANA ANDERSON BABA

karacaören34-58
07.02.2006, 16:09
BU YENLGİDEN DERS ÇIKARMALARI LAZIM AĞLAMAKLA BİŞEY OLMAZ DAHA İYİ HAZIRLANIP BUNU TELAFİ ETMEK LAZIM HAZIRLIK MAÇLARINDANDA BÖYLE OLACAĞI BELİYDİ BİRAN EVEL TOPARLANMAMIZ LAZIM

OĞUZ
07.02.2006, 16:16
O İSTERMİYDİKİ YENİLMEK, GOL ATMAK İSTEMEZMİYDİ ANDERSONUM. DELİKANLI ADAM OLDUĞUNDAN AĞLAMIŞTIR SİVASSPORU 3-0 A YAKIŞTIRAMADIĞINDAN AĞLAMIŞTIR. KENDİSİ DEMEKKİ SİVASSPOR İÇİN BİŞEYLER DİĞİL ÇOK ŞEY YAPMAK İSTİYO. BEN İSTERDİMKİ O GOL ATSIN KALECİ OĞUZ OKADAR GOL YEMESİN AMA OLUR BÖYLE ŞEYLER ANDERSONU AĞLADIĞI İÇİN DEĞİL DELİKANLILIĞI İÇİN TEBRİK EDERİZ!!SİVASSPOR İSTEDİİĞİ YERE ULAŞACAKTIR HERŞEYDEN GEÇİLİR SENDEN GEÇİLMEZ SİVASSPORUM

deli_yigido
07.02.2006, 16:19
Memleketimin havası onu Sivaslı yapmış...
İnş haftaya iyi geçer moralleri..

DeLi YuReK 58
07.02.2006, 17:00
anderson seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

1967_Dernek_Ayhan
07.02.2006, 17:04
GÖKHAN İLE HAKKI AZ DAHA OTURURSA YEDEK KULUBESİNDE DAHA ÇOOOOOKKKKKKK AĞLARSINIZ......

gercek58li
07.02.2006, 17:12
O İSTERMİYDİKİ YENİLMEK, GOL ATMAK İSTEMEZMİYDİ ANDERSONUM. DELİKANLI ADAM OLDUĞUNDAN AĞLAMIŞTIR SİVASSPORU 3-0 A YAKIŞTIRAMADIĞINDAN AĞLAMIŞTIR. KENDİSİ DEMEKKİ SİVASSPOR İÇİN BİŞEYLER DİĞİL ÇOK ŞEY YAPMAK İSTİYO. BEN İSTERDİMKİ O GOL ATSIN KALECİ OĞUZ OKADAR GOL YEMESİN AMA OLUR BÖYLE ŞEYLER ANDERSONU AĞLADIĞI İÇİN DEĞİL DELİKANLILIĞI İÇİN TEBRİK EDERİZ!!SİVASSPOR İSTEDİİĞİ YERE ULAŞACAKTIR HERŞEYDEN GEÇİLİR SENDEN GEÇİLMEZ SİVASSPORUM

EGER KI HIRSINDAN AGLADIYSA INSALLAH DERS CIKARIR VE DIGER MACLARDA BU HATALARINI TELAFI EDERLER!!!

halil_58_yigido
07.02.2006, 17:13
arkadaşlar artık önümüze bakalım böyle şeyler olur ben andersona güveniyorum çok klas bir oyuncu ne yaparlarsa yapsınlar bu sezon 2 karadeniz takımı 2 ligin yolunu tutacak başta ç rize rizenin zamanında bize oynadıgı oyunu kimse unutmadı sebatla birlikte süperlige çıktıkları yıl rizeyle sebat maç yaptı sivasspora birinin galip gelmesi yetiyordu biz çıkıyorduk ne oldu maç berabere bitti sebatla ç.rize süperlige çıktı:mad:

ademgoze
07.02.2006, 17:17
bu kadar üzüldüyse helal olsun yani ben parama bakarım diye bilirdi ama anderson iyi olacak tek hata muhammedi satmaları oldu ona iyi ortalar çıkartıyordu...

berlinlisivasli
07.02.2006, 17:42
Ya bundan anlasiliyorki anderson takimina cok düskün bravo

agca58
07.02.2006, 18:13
işte bakın gerçek bi yiğido..keşke hepsi anderson gibi hırslı ve yürekli olsa..
grurlandım valla bu yazıyı okuduktan sonra..

sinan58_34
07.02.2006, 18:40
samsun yenılgısı herkesı derınden sarstı yıgıdo darbe aldı ama herzaman arkadasındayız ınanıyoruzkı anderson kadar butun futbolcular ve taraftar da huzunlendı ınsallah bu acıgı manısa macııle kapatırız

Etem-Murat
07.02.2006, 18:43
BREZİLYA DA DOĞDU SİVAS LI OLDU HELAL OLSUN SANA ANDERSON BABA
belki bir cok kişiden daha iyi olabilir sivas için ağlıyan biri sivasa faydalı olacaktır

58 memo
07.02.2006, 18:44
anderson ağlar tabiki
hemen toparlanmamız lazım
alt sıralardaki takımlar yavaş yavaş bize yaklaşıyorlar
9 haftadır kazanamıyoruz
gelde ağlama:mad: :mad:
Sivasspor.com1

SONMEZ
07.02.2006, 18:55
AĞLADIKÇAAAAAAA......
BOZKIRLAR YEŞERECEK
AĞLADIKÇAAAAAAA......
GÜNEŞİ TUTACAĞIZ.....
GÖRECEK, GÖRECEKSİN...

AĞLAYIN..... AMAAAA.....
AĞLATMAYINNNN...........

1967_DERNEK_MUSTAFA
07.02.2006, 19:04
ağlayın ağlayın belki fayda eder belki

ulaşlı yiğido58
07.02.2006, 19:05
İNŞALLAH VESTEL MAÇIYLA ANDERSON VE TAKIM KENDİNE GELİR ARKADAŞLAR TAKIMA DESTEK LAZIM
YOZGAT MAÇINDA TRİBÜNDEYDİM 5 KİŞİ YA VAR YA YOKTU
,

cagri_deniz
07.02.2006, 19:07
ağlaması bişey ifade etmez..takımına bağlı bu çok güzel ama bir an önce goollerini atsın artıkk

ulaşlı yiğido58
07.02.2006, 19:07
İNŞALLAH BÜTÜN SİVASSPORLU FUTBOLCULARA KAPAK OLURDA DOĞRU DÜRÜST FUTBOL OYNARLAR

cagri_deniz
07.02.2006, 19:09
taraftar olarak kulüp olarak teknik heyet ve futbolculara çok iiyi davranılıyo gördüğümüz kadarıyla...ama teknik direktörümüz werner lorant oyuncular için git gide bir kabus haline geliyo..puan kaybedilen her maçtan sonra ağır ve yanlış konuşuyo..bu başımıza dert olablir..dikkat edilmesi gereken bu husus...

serhankaburcuk
07.02.2006, 19:44
Anderson üzülme kardeşim inşallah en kısa sürede o güzel gollerinle yine döneceksin...Sana güveniyoruz....

çürük58
07.02.2006, 20:32
SÜPER LİGDE BÖYLE ŞEYLER HER TAKIMIN BAŞINA GELEBİLİR ÖNEMLİ OLAN TOPARLANIP ESKİ PERFORMANSA ULAŞMAK SAYGILARIMLA

mtoprak58
07.02.2006, 20:39
aglasın beklı acılır ama moralınıde bozmasın bız andı ye guvenıyoruz

capkin sivasli
07.02.2006, 20:49
sen aglama anderson deymez kocum sen gollerini atacaksin biraz sabir et yigdom sen kendin ol yeter

yusuf_07
07.02.2006, 20:53
İYİ Bİ GELİŞME HIRS HERŞEYDİR...........

RaP_BoY
07.02.2006, 21:20
HIRS-BAŞARI
HIRSI OLMAYAN FUTBOLCU SAHADA WERİMLİ OLAMAZ ANELKA ÖRNEGİNDE OLDUGU GİBİ ADAM FUTBOLA DOYMUŞ HIRSI KALMAMIŞ

Thai
07.02.2006, 21:39
Ağlamak yok be yiğidim
Gözlerindeki ıslaklık beyaz karların sucu esmer tenine inat
Sen dağları aştın denizleri içtin gemilerini yakıp geldin
Sen bizsin...
Doğrul dimdik ol be yiğidim
Ciğerlerine çektiğin o nefesi almak için ne dualar ettik biz gurbetlerde
Acılarımızı gömdük yüreğimize, toprağımıza sivasımıza geldiğimizde
Söküp çıkardık ve yeniden gömdük Tekkeye.
.............................. ........................
O toprağın kepenek suyunu içtin ya
Sen bizsin

RaP_BoY
07.02.2006, 21:56
HERŞEY SİVASSPOR İÇİN İŞTE ELİN YABANCISI SİVASSPOR İÇİN AGLIYO BUDUR SİVAS AŞKI

BU İSTANBUL KİMLERİ ALDI KARA MASKESİ ALTINA DÜNYA DÖNECEKTİR BATAN HER GÜNEŞ GİBİ TANRIYA

NervouS
08.02.2006, 06:24
Brezilyada Doğdu Oda Sonunda Doğruyu Buldu Sivaslı Oldu...

Etem-Murat
08.02.2006, 08:34
Brezilyada Doğdu Oda Sonunda Doğruyu Buldu Sivaslı Oldu...
haklısın kardaş nediyelim doğru söze şapka cıkarılır

erhan5834
08.02.2006, 09:41
Sivasspor`un en çok gol atan futbolcusu Brezilyalı Anderson, 3-0` lık Samsun yenilgisinden sonra gözyaşlarını tutamadı.

Sivasspor`a kritik maçlarda goller kazandıran ancak sakatlık döneminden sonra henüz golle tanışamayan

Anderson`un Samsun maçından sonra soyunma odasına gözyaşı dökmesi takım arkadaşlarınıda bir hayli üzdü.

Hürdogan Gazetesi
ANDİ kadar diğer futbolcularda üzülmüştür buna eminim ama yinede ANDİYE teşekkürler ağlamasın bu takım kalacak bu ligde biraz daha azim hep destek tam destek

1967 dernek serkan20
08.02.2006, 17:30
demekki andide hırs var helal olsun
o da bizlere ayak uydurdu. tebrikler andi. üzülme bugünlerde geçer Sivasspor.com1

serhankaburcuk
08.02.2006, 18:29
Andi gerçekten Sivas ile özdeşleşmiş bir futbolcu artık...Sivası ve taraftarları çok seviyor...Bizimle çok samimi ilişkiler içerinde bulunuyor...Üzülmesine gerek yok...Yine bizi kendini güldürecek olan yine kendisi ve takım arkadaşları...Allah daima Andersonu ve futbolcularımızı başarılı kılsın....

yerliturkuaz
09.02.2006, 09:35
sivasimiza boyle futbolcular lazim helal olsun andersona artik takim arkadaslari gormuslerdir andersonu ve sivasimizi ona gore temsil ederler

Arif Coşkun
09.02.2006, 09:51
Ağlamak iyidir,buda futbolcunun takımına ne kadar yürekten bağlı olduğunun bir göstergesidir.Helal olsun, onun gibi daha çok içten samimi oyuncular gerekli takıma.

Champion_58
09.02.2006, 10:24
ANDERSON İYİ BİR GOLCÜ
İNŞALLAH BUNDAN SONRA KENDİ DEĞİL GOL ATTIĞI KALECİLER AĞLAR!
KUMAŞ İYİ AMA İSTEDİĞİ TOPLARI FAZLA ATAMIYORUZ BENCE

YAN TOPLARLA BESLENDİĞİ ZAMAN HAKAN ŞÜKÜRÜN GENÇLİĞİNDEN DEN BİLE İYİ ORTALAMA YAKALAR!

BURADA İŞ ONA TOP ATANLARA DÜŞERR
CEM ,HAYRO VE GÖKHANA

abircan
09.02.2006, 12:23
genç onurlu bir adam ayrıca sporcu kimliğinide eklediğinizde, hırsında ağladığı kesin, kendisine destek verilmeli, geleceği olan bir oyuncumuz ona sonuna kadar güveniyoruz

burak_baykal
09.02.2006, 13:02
inşallah anderson bu maçda gol atar ve galibiyetten sonrada güler yiğidolara başarılar