karacaören34-58
07.02.2006, 18:51
FIFA İsvicre maçında yaşanan olaylarin cezasını ağır kesti.Disiplin kurulu Türkiyenin alti maç seyircisiz oynamasina karar verdi.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : MİLLİ TAKIMIMIZA AĞIR CEZA:( karacaören34-58 07.02.2006, 18:51 FIFA İsvicre maçında yaşanan olaylarin cezasını ağır kesti.Disiplin kurulu Türkiyenin alti maç seyircisiz oynamasina karar verdi. karacaören34-58 07.02.2006, 18:53 ELERİNDEN GELSE BİZİ HİÇ OYNATMAYACAKLAR BURDAN DA BELİ ADAMLAR BİZİM BAŞARIMIZI İSTEMİYORLAR HER ŞEYE RAĞMAN BAŞARILARIMIZA DEVAM EDECEZ... ElbeyLi58 07.02.2006, 19:04 FIFA, Türkiye-İsviçre Dünya Kupası baraj maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye'ye altı maç saha kapatma ve 200 bin frank para cezası verdi. FIFA Disiplin Kurulu, Türkiye-İsviçre Dünya Kupası baraj rövanş maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye'nin sahasını altı maç kapattı ve 200 bin İsviçre Frangı para cezası verdi. Buna göre A Milli Takım cezalı olduğu altı karşılaşmayı Türkiye'den en az 500 kilometre uzaklıkta ve seyircisiz oynanacak. FIFA, görevinden istifa eden yardımcı antrenör Mehmet Özdilek'e 12 ay mahrumiyeti, milli futbolculardan Alpay'a altı ay, Emre'ye altı maç ve Serkan'a iki maç ceza verdi. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, kararı, "ihracın eşiğinden döndük" sözleriyle değerlendirdi. eren1 07.02.2006, 19:17 sanki cinayet işlendi bu nasıl cezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa adamlar ordaki maçta bizim futbolcuları bi ................ kaldı. ama o macla ilgili tek bir foto yayınlanmadı.... burdaki maçta ise bizim avrupa hayranı kansız serefsiz medyamız sanki büyük iş yapmışlar gibi her seyi tekrar tekrar yayınlayarak bu cezanın bu denli büyük olmasında baş rol oynamıştır....... kim nederse desin bizden bi halt olmaz baskalarının yapamadığını biz kendi kendimize yapıyoruz... o gazetecılerın ve o goruntulerı yayınlatan tv ve gazete müdürlerinin ALLAH belasını versin bu ceza onların burnundan fıtıl fıtıl gelsin topunun canı cehenneme.... insanda biraz milliyetçilik duygusu olur ...işlerine gelmeyen haberi yayınlamamayı biliyor serefsizler .....fatih terimin eliyle yaptığı 6 işaretini ısıtıp ısıtıp gösterdiler amacları fatıh hocayıda fıfanın önüne atmaktı ama çok şükür olmadı..... tekrar diyorum ben böyle işin içine ediyim...... böyle gazetecilik olmaz tek suçlu medyadır..... ne şifo mehmetin sucu vardır ne alpayın ne emrenin hepsi bu vatan için ugrasıyor ilk macta bizim futbolcularımıza yapılanları kımse görüp duymadığı için bizi barbar ilan etti avrupa medyası şerefsiz türk medyasıda buna çanak tuttu..... alimuharrem58 07.02.2006, 19:19 onlardan hıc bır oyuncuya ceza gelmedı mı? gercek58li 07.02.2006, 19:43 FIFA, Türkiye-İsviçre Dünya Kupası baraj maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye'ye altı maç saha kapatma ve 200 bin frank para cezası verdi. FIFA Disiplin Kurulu, Türkiye-İsviçre Dünya Kupası baraj rövanş maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye'nin sahasını altı maç kapattı ve 200 bin İsviçre Frangı para cezası verdi. Buna göre A Milli Takım cezalı olduğu altı karşılaşmayı Türkiye'den en az 500 kilometre uzaklıkta ve seyircisiz oynanacak. FIFA, görevinden istifa eden yardımcı antrenör Mehmet Özdilek'e 12 ay mahrumiyeti, milli futbolculardan Alpay'a altı ay, Emre'ye altı maç ve Serkan'a iki maç ceza verdi. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, kararı, "ihracın eşiğinden döndük" sözleriyle değerlendirdi. Her yil buna benzer ve daha kötü olaylar oluyor ama simdiye kadar böyle cezayi ne gördüm ne de duydum. ALLAH balalarini versin,onlarin yalakaligini yapan türk medyasininda!.. Esasinda ceza verilen 6 maca da cikmayacaklar,ne olursa olsun bundan kötümü olacak!? Hacli zihniyeti, medeniyetsizler dedigimde bazi arkadaslar kiziyorlar! Buyur burdan yak... Etem-Murat 07.02.2006, 19:46 ne diyeleim kısasak ta küfürde etsek geri dönüş yoktur artık ne diyelim hayırlısı olsun bir günde kendi başlarına gelsin diyelim Arif Coşkun 07.02.2006, 19:54 Bu durumu zamanında düşünüp, faturasının ağır olacağını bile bile bu ortama getiren sorumsuz kişileri kınıyorum. Bu durumlara düşmeye hiç gerek yoktu. ulaşlı yiğido58 07.02.2006, 20:09 BENCE ÇOK AĞIR 4 MAÇ OLMASI LAZIMDI VE SERKAN BALICIYA CEZA GELMEMESİ LAZIM DI ÇOK AĞIR CAGLAYAN 07.02.2006, 20:33 Verilen Agir Cezayi Adil bulmuyorum. ama bunada sükür Ihrac edilmekten iyidir. SivasLady 07.02.2006, 20:38 CEZAYI HAK ETMEDIK AMA YINE BÖYLE UCUZ KURTULDUK SANIRIM OYUNLARA KATILMA YASAGI KOYSALARDI COK KÖTÜ OLURDU BU ARADA ISVICREYE YOK MU CEZA YA?????? GuNaY 07.02.2006, 20:54 AĞIR BİR CEZA... İLERİSİ İÇİN HAYIRLISI OLSUN HEM SAHA HEMDE SEYİRCİMİZ YOK:confused: dostol 08.02.2006, 07:29 Ben Bu haberi Lig Tvde ondan sonra Gencturk haberde Duydum ve benim duydugum: FİFA'dan Türkiye'ye 6 maç ceza Türkiye -İsviçre maçı sonrasında yaşanan olayların faturası belli oldu. FİFA Türkiye'ye tarafsız ve seyircisiz 6 maç ve 200 bin frank para cezası verdi. Futbolcular ise.. FIFA, Türkiye-İsviçre Dünya Kupası baraj maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye'ye altı maç saha kapatma ve 200 bin frank para cezası verdi. FIFA Disiplin Kurulu, Türkiye-İsviçre Dünya Kupası baraj rövanş maçı sonrasında çıkan olaylar nedeniyle Türkiye'nin sahasını altı maç kapattı ve 200 bin İsviçre Frangı para cezası verdi. Buna göre A Milli Takım cezalı olduğu altı karşılaşmayı Türkiye'den en az 500 kilometre uzaklıkta ve seyircisiz oynanacak. FIFA, görevinden istifa eden yardımcı antrenör Mehmet Özdilek'e 12 ay mahrumiyeti, milli futbolculardan Alpay'a altı maç, Emre'ye altı maç ve Serkan'a iki maç ceza verdi. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, kararı, "ihracın eşiğinden döndük" sözleriyle değerlendirdi. dostol 08.02.2006, 07:38 Tabiki bize ceza verirler,Fifanin evi Switzerland'da yani Isvicrede!Adamlar zaten kendi ulkesini tuttugu icin kendileri hic birsey yapmamis gibi yapiyorlar! ben bunu FiFa nin Resmi Sitesinde (http://www.fifa.com/en/contact.html)Ogrendim.Tiklayip Bakin! (http://www.fifa.com/en/contact.html) FIFA House, Hitzigweg 11, P.O. Box 85, 8030 Zurich, Switzerland Telephone: +41-43/222 7777, Fax: +41-43/222 7878 Offices hours: Monday to Friday 8 h - 18 h CET CÜSSKB-Aynur 08.02.2006, 08:24 Bencede çok ağır bir ceza oldu. Etem-Murat 08.02.2006, 09:24 ağır olmasına ağır ama hala bir türlü holiğanlıktan vaz gecmiyoruz arkadaşlar bu ceza bize ibret olsun bir daha ne milli macta nede sivas spor maclarında bu tür davranışlara müsade etmeyelim bu bizim elimizde erhan5834 08.02.2006, 10:39 FIFA İsvicre maçında yaşanan olaylarin cezasını ağır kesti.Disiplin kurulu Türkiyenin alti maç seyircisiz oynamasina karar verdi. ceza çok ağır umarım CAS mahkemeside bizle aynı düşüncedir katliam çıkmadı sonuçta... kınıyorum bu kararı... abircan 08.02.2006, 17:56 herkes ceza aldı öyle veya böyle bu ülke cezalandırıldı, ama ne hikmetse Fatih Terime bişey yok niyedir acep, adama özel bi garezim yok ama koca bir ülkeyi savaşa hazırlanır gibi deplasman maçı sonrası yaptığı açıklamalar ve güya toplumsal motivasyon çalışmasıyla herkesi suça ortak etti ama fitili ateşleyen olarak kendisi kenarda cezasız kaldı şimdi üstelik yine kurtarıcı kahraman rolünü oynamak 4 yıllığına ona kaldı, bu işte bir terslik yokmu. GuNaY 08.02.2006, 18:06 işin diğer bir ilginç tarafı ise taraftarın hiçbirşey yapmamasına rağmen en ağır cezayı alması:confused: :confused: SONMEZ 08.02.2006, 18:24 AYGIRLIK MI...UYGARLIK MI... -------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA COĞRAFYASINDA; KARA GİYİMLİ, KARA DÜŞÜNCELİ, KARA İŞLER ÇEVİREN, KARA PARA BABALARINA YATAKLIK VE YALTAKLIK YAPAN... SIRF, KARA BANKALARINDA, KARA PARA AKLAMA SEVDASINDAN DOLAYI AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEYEN İSVİÇRE'NİN, SPOR ARENASINDA DA KARA HESAPLAR VE KARA İŞLER ÇEVİRDİĞİNİ HERKES BİLİYOR ARTIK... DAHA BİRKAÇ GÜN ÖNCEYDİ... ŞANLI İSTİKLAL MARŞIMIZ OKUNURKEN, UYGARLIĞIN(!) MERKEZİ ZANNETTİĞİMİZ İSVİÇRE'DE AYGIRLIĞIN DANİSKASI SERGİLENİYORDU PERVASIZCA...!!! KAFİLEMİZE HAKARETLER, KÜFÜRLER, ULUSLARARASI İŞARETLER(!)... VS CABASI...!!! (İNSANIN KANINA DOKUNUYOR) AYGIRLAR, İSTANBUL'A İADE-İ ZİYARETE GELDİKLERİNDE, ONLARIN HAKETTİKLERİ, ANCAK BİZE YAKIŞMAYAN BİR KARŞILAMA OLDU. HANİ İNSANIN BİR ANLAMDA İÇİ FERAHLIYOR ASLINDA AMAAAAAAA............. GEÇİCİ BİR FERAHLIK; KALICI SIKINTILARA GEBE OLABİLİYOR...!!! MİLLET OLARAK, MİSAFİRPERVER İMAJIMIZ ZEDELENEBİLİYOR... BARBARLAR OLARAK NİTELENEBİLİYORUZ...!!! KOYUNUN, DEREDEN ATLARKEN KUYRUĞUNUN KALKTIĞINI GÖREN VE ''MAHREMİYETİNİ'' GÖRDÜK DİYE KOYUN İLE ALAY EDEN KEÇİ, KENDİ KUYRUĞUNUN HER ZAMAN KALKIK OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİLDİR AMA...!!!.................. O BAKIMDAN SAĞDUYULU VE BİLİNÇLİ OLMALIYIZ... TAKIMIMIZI SON HADDİMİZE KADAR DESTEKLEMELİYİZ, TEZAHÜRATLARLA ONLARIN KULAKLARINI SAĞIR ETMELİYİZ, PROFOSYENELLİK KRİTERLERİ İÇERİSİNDE TURU GEÇMEMİZ İÇİN NE GEREKİYORSA ONU YAPMALIYIZ,... ANCAAAAAAAKKKKKKK....KEÇİLERE MASKARA OLMAMALIYIZ... BIRAKIN, ONLAR AYGIR OLARAK KALSINLAR... BİZLER UYGAR OLALIM...!!!!!!!!!! EVET ARKADAŞLAR... BU KONU İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE YUKARIDAKİ YAZIYI YAZMIŞTIM VE GÜNDEMDE OLDUĞU İÇİN TEKRAR BURAYA TAŞIMA GEREĞİ DUYDUM... ONLAR AYGIRLIKLARINI BÜTÜN ÇIPLAKLIĞIYLA SERGİLEDİLER... AMA MAALESEF BİZ UYGAR OLALIM DERKEN ONLARA ÖZENİP AYGIRLIK YAPANLARIMIZ DA OLDU... AMA EN TEHLİKELİ ÇİFTE DE MASABAŞI AYGIRLARINDAN GELDİ...!!! BİZİM AYGIRLARIMIZ ONLARIN AYGIRLARINI DÖVER...:D :D :D Arif Coşkun 08.02.2006, 18:31 AYGIRLIK MI...UYGARLIK MI... -------------------------------------------------------------------------------- DÜNYA COĞRAFYASINDA; KARA GİYİMLİ, KARA DÜŞÜNCELİ, KARA İŞLER ÇEVİREN, KARA PARA BABALARINA YATAKLIK VE YALTAKLIK YAPAN... SIRF, KARA BANKALARINDA, KARA PARA AKLAMA SEVDASINDAN DOLAYI AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEYEN İSVİÇRE'NİN, SPOR ARENASINDA DA KARA HESAPLAR VE KARA İŞLER ÇEVİRDİĞİNİ HERKES BİLİYOR ARTIK... DAHA BİRKAÇ GÜN ÖNCEYDİ... ŞANLI İSTİKLAL MARŞIMIZ OKUNURKEN, UYGARLIĞIN(!) MERKEZİ ZANNETTİĞİMİZ İSVİÇRE'DE AYGIRLIĞIN DANİSKASI SERGİLENİYORDU PERVASIZCA...!!! KAFİLEMİZE HAKARETLER, KÜFÜRLER, ULUSLARARASI İŞARETLER(!)... VS CABASI...!!! (İNSANIN KANINA DOKUNUYOR) AYGIRLAR, İSTANBUL'A İADE-İ ZİYARETE GELDİKLERİNDE, ONLARIN HAKETTİKLERİ, ANCAK BİZE YAKIŞMAYAN BİR KARŞILAMA OLDU. HANİ İNSANIN BİR ANLAMDA İÇİ FERAHLIYOR ASLINDA AMAAAAAAA............. GEÇİCİ BİR FERAHLIK; KALICI SIKINTILARA GEBE OLABİLİYOR...!!! MİLLET OLARAK, MİSAFİRPERVER İMAJIMIZ ZEDELENEBİLİYOR... BARBARLAR OLARAK NİTELENEBİLİYORUZ...!!! KOYUNUN, DEREDEN ATLARKEN KUYRUĞUNUN KALKTIĞINI GÖREN VE ''MAHREMİYETİNİ'' GÖRDÜK DİYE KOYUN İLE ALAY EDEN KEÇİ, KENDİ KUYRUĞUNUN HER ZAMAN KALKIK OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİLDİR AMA...!!!.................. O BAKIMDAN SAĞDUYULU VE BİLİNÇLİ OLMALIYIZ... TAKIMIMIZI SON HADDİMİZE KADAR DESTEKLEMELİYİZ, TEZAHÜRATLARLA ONLARIN KULAKLARINI SAĞIR ETMELİYİZ, PROFOSYENELLİK KRİTERLERİ İÇERİSİNDE TURU GEÇMEMİZ İÇİN NE GEREKİYORSA ONU YAPMALIYIZ,... ANCAAAAAAAKKKKKKK....KEÇİLERE MASKARA OLMAMALIYIZ... BIRAKIN, ONLAR AYGIR OLARAK KALSINLAR... BİZLER UYGAR OLALIM...!!!!!!!!!! EVET ARKADAŞLAR... BU KONU İLE İLGİLİ DAHA ÖNCE YUKARIDAKİ YAZIYI YAZMIŞTIM VE GÜNDEMDE OLDUĞU İÇİN TEKRAR BURAYA TAŞIMA GEREĞİ DUYDUM... ONLAR AYGIRLIKLARINI BÜTÜN ÇIPLAKLIĞIYLA SERGİLEDİLER... AMA MAALESEF BİZ UYGAR OLALIM DERKEN ONLARA ÖZENİP AYGIRLIK YAPANLARIMIZ DA OLDU... AMA EN TEHLİKELİ ÇİFTE DE MASABAŞI AYGIRLARINDAN GELDİ...!!! BİZİM AYGIRLARIMIZ ONLARIN AYGIRLARINI DÖVER...:D :D :D Bencede döverrrrrrrrr:D :D :D eren1 08.02.2006, 18:32 herkes ceza aldı öyle veya böyle bu ülke cezalandırıldı, ama ne hikmetse Fatih Terime bişey yok niyedir acep, adama özel bi garezim yok ama koca bir ülkeyi savaşa hazırlanır gibi deplasman maçı sonrası yaptığı açıklamalar ve güya toplumsal motivasyon çalışmasıyla herkesi suça ortak etti ama fitili ateşleyen olarak kendisi kenarda cezasız kaldı şimdi üstelik yine kurtarıcı kahraman rolünü oynamak 4 yıllığına ona kaldı, bu işte bir terslik yokmu. fatih terim bu ülkenin imparatorudur.... adamı o öldürür cezayı biz çekeriz...... seni sevmeyen ölsün fatih terim RaP_BoY 08.02.2006, 22:37 fatih terim bu ülkenin imparatorudur.... adamı o öldürür cezayı biz çekeriz...... seni sevmeyen ölsün fatih terim İMPARATOR FATİH TERİM ÖLENE KADAR SENİNLEYİZ karacaören34-58 08.02.2006, 22:42 fatih terim bu ülkenin imparatorudur.... adamı o öldürür cezayı biz çekeriz...... seni sevmeyen ölsün fatih terim AYNEN KATILIYORUM ELİNE SAĞLIK EREN GARDAŞ 1967_DERNEK_MUSTAFA 08.02.2006, 22:53 aslında bu verilen cezaya ben kendi şahsım üzülmüyorum neden derseniz bu zamana kadar sivas ve sivassporun hakkı çok yendi elimizden bir şet gelmedi haketmediğimiz cezalara maruz kaldık biz sivasspor nasıl hakkımızı alamıyorsak hadi bakalım türkiyede milli takımın hakkını alsın avrupa türkiyeyi türkiyede sivası ve sivassporu sevmiyor ALMA SİVASIN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE SAYGILARIMLA 1967_DERNEK_10UR 08.02.2006, 22:56 aslında bu verilen cezaya ben kendi şahsım üzülmüyorum neden derseniz bu zamana kadar sivas ve sivassporun hakkı çok yendi elimizden bir şet gelmedi haketmediğimiz cezalara maruz kaldık biz sivasspor nasıl hakkımızı alamıyorsak hadi bakalım türkiyede milli takımın hakkını alsın avrupa türkiyeyi türkiyede sivası ve sivassporu sevmiyor ALMA SİVASIN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE SAYGILARIMLA MUSTAFA ABI BENDE SANA KATILIYORUM..CEZA O KADAR DA ÜZMEDİ ŞAHSEN BENİ..BİZE ÇATIR ÇATIR CEZA VERİYORDU TÜRK FEDERASYONU NİE AVRUPAYA KARŞI HAKKINI SAVUNAMIYOR.. erhan5834 08.02.2006, 22:59 İMPARATOR FATİH TERİM ÖLENE KADAR SENİNLEYİZ aynen gardaş illada fatih hoca kalbimiz dualarımız fatih hocayla iyiki varsın İMPARATOR.... abircan 09.02.2006, 14:06 ALLAH ALLAH HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN TERİMCİLER MİLLİ TAKIM İÇİN DEVAMINA ONAY ALDI, 70 MİLYON AVRUPA KUPASI HEYECANINDAN UZAK, AYRICADA, 4 YIL HER OYNADIĞIMIZ MAÇ SONUCUNDA BİNLERCE GAZETEDE BİNLERCE AVRUPALI YAZAR VE YORUMCU ALDIĞIMIZ CEZA DOLAYISIYLA MAÇLARI DIŞARDA OYNADIĞIMIZI YAZACAK 2008 KATILSAKDA KATILMASAKTA BU CEZA 6 MAÇLIK CEZA OLMAYIP EN AZ 2 YIL AVRUPADA MİLLİ TAKIMIMIZIN ADININ YANINA HEMEN CEZALI TAKIM OLDUĞUMUZ YAZILACAK, HER YÖNETİCİYE İBRET OLSUN BUGÜN HÜRRİYETTE YAZAN İSVİÇRE MAÇI ÖNCESİ AKLI EVVELLERİN CONRAD OTELİ TOPLANTISI İBRET BELGESİ OLSUN. x_burnley 09.02.2006, 14:08 Bu kadar ağır ceza fıfa tarihinde yok bu adaletsizliktir. Resmen türk milli takımımızın önünü kesmeye çalışıyorlar serrkann58 09.02.2006, 14:42 ESKİ FEDERASYON BAŞKANI LEVENT BIÇAKCI BU CEZANIN TEK SORUMLUSU KENDİ YÖNETİMİNİN OLDUGUNU SÖYLEDİ BENCEDE TARAFTARI CEZALANDIRMAK ÇOK YANLIŞ OLDU STADDA SEYİRCİNİN YAPTIGI BİR ŞEY YOKTU ÇOK FAZLA CEZA VERİLDİ HER TÜRLÜ ZORLUGA RAGMEN 2008 AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDİCEZZZZZ BAŞKA YOLU YOKKKKK......... TracyMcGrady58 08.03.2006, 02:44 cok agir ceza verdiler.zaten belliydi blatter denen adam fifa baskani olarah cikmadi sahneye normal isvicreli vatandas gibi cikti.maclarin türkiyede olmamasini anladik da bide niye tarafsiz oynanacah maclar onu anlamadim Arif Coşkun 08.03.2006, 09:13 Kimse kimseye durup dururken ceza vermez ve veremezde, eğriye eğri doğruya doğru, yapılanlar ortada,bize yansıtılan şekilde değerlendirmelerimizi yaptık elbette işin birde objektif yönü vardı,onu unutmamak gerekirdi.Umarım bunlardan ders çıkarıp,gelecekte bu hatalar bir daha tekrarlanmaz.Yani sözüm ortamı o denli gerenlere,spor olduğunu unutup,farklı yönlere çekmeye çalışanlara."Keskin sirke küpüne zarar" diye düşünüyorum ben. Herkese saygılar. karakule58 08.03.2006, 09:39 aslında ceza bana göre normal olaylar okadarda önemsenmiyecek olaylar degil...ama biz bu gruptan çıkacagız..... |