Orijinalini görmek için tıklayınız : AYLIK GIDER 1 TRILYON 200 MILYAR
SivasSpor.Com 08.02.2006, 10:41 Sivasspor’un mali işlerden sorumlu As Başkanı Erdal Sarılar: Aylık gider 1 trilyon 200 milyar
Sivasspor kulübünün aylık giderinin yaklaşık 1 trilyon 200 milyar olduğu belirtildi.
Kulübün sanılandan daha çok gideri olduğunu ifade eden As Başkan Erdal Sarılar “Sivasspor kulübünün aylık gideri yaklaşık 1 trilyon 200 milyarı buluyor.
Gelirimizde var,ancak her ay üzerine koyarak ödemelerimizi yapmak zorunda kalıyoruz. Bir de hesapta olmayan masraflar çıkıyor. Mesela bu sezon federasyona yaklaşık 50 milyar lira para cezası ödedik.
Taraftarımız çok dikkatli olmalı. Federasyon en küçük bir harekette para cezası veriyor. Mali yönden sıkışık olmamıza rağmen bazen verilen para cezasınada seviniyoruz.
Sivasspor taraftarlarının içeride ve dışarıda oynadığımız bütün maçlarda son derece dikkatli hareket etmesini istiyoruz” dedi.
Başkan Mecnn Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun gayretiyle futbolculara hiç bir zaman maddi sıkıntı yaşatmadıklarınıda ifade eden Sarılar “Sanki bize para yağıyormuş gibi bir izlenim var.
Eğer yönetim kurulumuz ekstra paralar bulmasın çok sıkıntilar yaşarız” şeklinde konuştu.
yönetimin ek gelir kapıları açmasının zamanı çoktan geldi
store işi hala hayata geçirilmedi......
CAGLAYAN 08.02.2006, 11:20 Allah yardimcimiz olsun.Iyi bir takimimiz var güzelde stadimiz Süper Ligde iyi birde cikis yaptik......
fakat bizlerde tutkunluk yok.maclara gitmiyoruz tribünlerimiz bombos!yinede bu nasil nimetse taskinliklarida elden hic birakmiyoruz.yaziktir günahtir hic olmazsa dikkatli olup tahriklere gelip para cezasina magdur kalmayalim.
onursahin 08.02.2006, 11:53 şu turkcelle anlaşma yapsalar cepten msj atarak süper bir gelir sağlarız sivasspora mesela 5858 yazarak bir msj 10 ytl olsa
SivasLady 08.02.2006, 12:27 şu turkcelle anlaşma yapsalar cepten msj atarak süper bir gelir sağlarız sivasspora mesela 5858 yazarak bir msj 10 ytl olsa
maca gitmiyorlar mesaj yollarlar mi saniyorusun?
taraftar destegimiz az imkani olan maclara gitse
giderler cok yani gelir olmazsa transfer parasida olmaz
yine hem gelir olur hemde taraftar destegi hemde taraftar eglenir
taraftar çok nankör çıktı..yazıklar olsun o 2 günlük sivassporlulara..
GS gibi bizde yardım kampanyası açalım..belediye o kadar su parası kesiyor..hiç su kullanmayana 50 ytl fatura geliyor..bu haksız kazancı bari sivasspora versin..
süper ligde olmanın zorlukları şimdiden başladı herhalde
burak_baykal 08.02.2006, 13:10 [QUOTE=onursahin]şu turkcelle anlaşma yapsalar cepten msj atarak süper bir gelir sağlarız sivasspora mesela 5858 yazarak bir msj 10 ytl olsa
onur gardaş haklısın en iyi fikir gerçekleşse çok iyi olacak
1967_DERNEK_MUSTAFA 08.02.2006, 13:20 kolay değil bir kulup yönetmek adım attığın yer para buda büyük bir sorumluluk isteyen birşey ALLAH yardımcıları olsun nediyeyim
sivaslıavukat 08.02.2006, 14:40 Dehşet rakkamlar bunlar dehşet , umarım mantıklı harcamalardır.
CAGLAYAN 08.02.2006, 14:52 Gerci haddimize düsmez... ama bu harcamalarin nereye ve kimlere yapildigi detayli olarak aciklansaydi hic olmazsa bilgi sahibi olurduk diye düsünüyorum.
erhan5834 08.02.2006, 18:16 Sivasspor’un mali işlerden sorumlu As Başkanı Erdal Sarılar: Aylık gider 1 trilyon 200 milyar
Sivasspor kulübünün aylık giderinin yaklaşık 1 trilyon 200 milyar olduğu belirtildi.
Kulübün sanılandan daha çok gideri olduğunu ifade eden As Başkan Erdal Sarılar “Sivasspor kulübünün aylık gideri yaklaşık 1 trilyon 200 milyarı buluyor.
Gelirimizde var,ancak her ay üzerine koyarak ödemelerimizi yapmak zorunda kalıyoruz. Bir de hesapta olmayan masraflar çıkıyor. Mesela bu sezon federasyona yaklaşık 50 milyar lira para cezası ödedik.
Taraftarımız çok dikkatli olmalı. Federasyon en küçük bir harekette para cezası veriyor. Mali yönden sıkışık olmamıza rağmen bazen verilen para cezasınada seviniyoruz.
Sivasspor taraftarlarının içeride ve dışarıda oynadığımız bütün maçlarda son derece dikkatli hareket etmesini istiyoruz” dedi.
Başkan Mecnn Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun gayretiyle futbolculara hiç bir zaman maddi sıkıntı yaşatmadıklarınıda ifade eden Sarılar “Sanki bize para yağıyormuş gibi bir izlenim var.
Eğer yönetim kurulumuz ekstra paralar bulmasın çok sıkıntilar yaşarız” şeklinde konuştu.
zor yönetimin işi ya ek gelir şart biraz daha ek gelire ağırlık verilse ne bileyim bi yerlerden kaynak falan yönetim rahatlar allah kolaylık versin iyi olur inşallah....
serhankaburcuk 08.02.2006, 18:21 şu turkcelle anlaşma yapsalar cepten msj atarak süper bir gelir sağlarız sivasspora mesela 5858 yazarak bir msj 10 ytl olsa
Gardaş maça gelmeyen gelse bile bilet parasını fazla bulan ve maçta çekirdek yiyen takımına destek olmayan taraftarmı yapacak bunu hiç zannetmiyorum...Yardım konusunda Sivaslılar olarak hepimiz çok pasifiz...Lafa geldiği zaman mangalda kül koymayız ama icraata geldiği zaman kocaman bir sıfırız....
Cilginlar_38 09.02.2006, 00:36 Taraftar takima sahip cikmali, stad full cekmeli herhafta, bak nasil uyaniyorlar ozaman, belediyedekiler.
DeLi YuReK 58 09.02.2006, 00:42 ALLAH BUYUKTUR
58 YILDIZELI 58
yerliturkuaz 09.02.2006, 09:27 gelir saglanabilmesi icin ne tur calinmalar yapiliyoki. acsinlar istanbula uc tane magza bakin nasil gelir gelir. yonetimin biraz aktif olmasi gerekir. biz taraftar olarak onlarin her zaman yanindayiz. gelirimiz ne kadar bilen var mi acaba?
Arif Coşkun 09.02.2006, 10:03 gelir saglanabilmesi icin ne tur calinmalar yapiliyoki. acsinlar istanbula uc tane magza bakin nasil gelir gelir. yonetimin biraz aktif olmasi gerekir. biz taraftar olarak onlarin her zaman yanindayiz. gelirimiz ne kadar bilen var mi acaba?
Arkadaşım haklısında,takım birinci lige çıktıktan sonra ne olduysa sanki herkes kabuğuna çekildi bunu bir türlü anlayamıyorum.2. ligte sanki takıma ilgi daha fazlaydı gibime geliyor,yanılıyormuyum.
twity_58 10.02.2006, 16:45 tabi ki bu kadar artması dogal 1. lıgde oynayan bır takım neticede.
emresengul58 10.02.2006, 16:51 YUH BE ABİ NEREYE GİDİYO O KADAR PARA HEMEN BİR ÇÖZÜM BULUNMALI YOKSA GALATASARAY A DÖNERİZ.STORE İŞİNİN HAYATA GEÇİRİLMESİ ÇOK GECİKTİ BU KADAR ZOR BİR İŞ Mİ BU YA
Yönetimin işi zor Allahtan başkanımız ii oda olmasa...
serhankaburcuk 10.02.2006, 19:40 Gardaş maça gelmeyen gelse bile bilet parasını fazla bulan ve maçta çekirdek yiyen takımına destek olmayan taraftarmı yapacak bunu hiç zannetmiyorum...Yardım konusunda Sivaslılar olarak hepimiz çok pasifiz...Lafa geldiği zaman mangalda kül koymayız ama icraata geldiği zaman kocaman bir sıfırız....TARAFTARA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR...
|