Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO TRANSFERE DOYMUYOR

SivasSpor.Com
08.02.2006, 19:36
Sivasspor’da transferin son günleri hareketli geçiyor.

Kırmızı-Beyazlı ekip Kocaelisporlu ve halen Mecidiyeköyspor’da kiralık olarak oynayan Fatih, Belçika’dan Serkan, Altayspor’dan Murat Sözgelmez ile söz keserken, Kamerunlu Parfait’i de denemeye aldı.
Sivasspor Menejeri Bülent Uygun, Yiğidoların genç bir kadroya sahip olduğunu ve yeni alınan sporcularında takıma adapte olmasıyla birlikte başarı grafiğinin artacağını dile getirerek “Yarın transfer bitiyor.

Transfer dönemi bitmeden takıma başarılı olacak sporcuları kazandırmak amacıyla başlatmış olduğumuz çalışmalar olumlu sonuçlandı. Yeni aldığımız sporcularla birlikte transfer sezonunu kapattık” dedi.

BREZİLYALI GELİYOR
Sivasspor Menejeri Bülent Uygun, bugün Brezilya’lı bir forvetinde Sivas’a getirileceğini ve Teknik Direktör Lorant’ın da beğenmesi halinde takıma kazandırılacağını da sözlerine ekleyerek “Sivasspor için kötü gidiş son bulacak. Vestel Manisaspor maçıyla çıkışımız devam edecektir“ dedi.

HAKAN TURAN ALTAY’DA
Transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar Sivasspor'dan stoper Hakan'a karşılık Murat Sözgelmez'i bu kulübe vermeyi planlıyor. Görüşmelerin sürdüğü bu takasın büyük olasılıkla gerçekleşeceği belirtildi. Sivasspor’lu Hakan Turan dün geç saatlerde notere giderek kendisini Alktaylı yapan sözleşmeyi imzalarken, Altay’dan Murat Sözgelmez’de bugün Sivas’a gelerek takımla birlikte idmana katılacak.
Yeniülke Gazetesi

erhan5834
08.02.2006, 19:43
Sivasspor’da transferin son günleri hareketli geçiyor.

Kırmızı-Beyazlı ekip Kocaelisporlu ve halen Mecidiyeköyspor’da kiralık olarak oynayan Fatih, Belçika’dan Serkan, Altayspor’dan Murat Sözgelmez ile söz keserken, Kamerunlu Parfait’i de denemeye aldı.
Sivasspor Menejeri Bülent Uygun, Yiğidoların genç bir kadroya sahip olduğunu ve yeni alınan sporcularında takıma adapte olmasıyla birlikte başarı grafiğinin artacağını dile getirerek “Yarın transfer bitiyor.

Transfer dönemi bitmeden takıma başarılı olacak sporcuları kazandırmak amacıyla başlatmış olduğumuz çalışmalar olumlu sonuçlandı. Yeni aldığımız sporcularla birlikte transfer sezonunu kapattık” dedi.

BREZİLYALI GELİYOR
Sivasspor Menejeri Bülent Uygun, bugün Brezilya’lı bir forvetinde Sivas’a getirileceğini ve Teknik Direktör Lorant’ın da beğenmesi halinde takıma kazandırılacağını da sözlerine ekleyerek “Sivasspor için kötü gidiş son bulacak. Vestel Manisaspor maçıyla çıkışımız devam edecektir“ dedi.

HAKAN TURAN ALTAY’DA
Transfer çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar Sivasspor'dan stoper Hakan'a karşılık Murat Sözgelmez'i bu kulübe vermeyi planlıyor. Görüşmelerin sürdüğü bu takasın büyük olasılıkla gerçekleşeceği belirtildi. Sivasspor’lu Hakan Turan dün geç saatlerde notere giderek kendisini Alktaylı yapan sözleşmeyi imzalarken, Altay’dan Murat Sözgelmez’de bugün Sivas’a gelerek takımla birlikte idmana katılacak.
Yeniülke Gazetesi
hayırlısı olsun bu defa umarım bi aksilik çıkmaz transferler olursa takım kendine gelirmi ??? bilemem ama inşallah gelir...

agca58
08.02.2006, 19:51
ee şimdi kamerunlumu brezilyelı mı geliyor..hiç birine inanmıyorum taki çıkıp maçta oynayana kadar..bıktık valla bu transfer yalanlarından..

serhankaburcuk
08.02.2006, 19:51
İnşallah gelecek olan futbolcu kardeslerimiz takımımıza fayda sağlarlar....

sivaslıavukat
08.02.2006, 20:56
Madem aylık gider 1.200.000 YTL o halde bu kadar rahat transfer yapılmaması gerekiyor kanaatindeyim.İlk yarıda ortalığı kasıp kavuran da bu takımdı.

1967_DERNEK_10UR
08.02.2006, 22:34
orta sahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa lazım...

sebo-can
08.02.2006, 22:42
BU ŞANLI SİVASSPORU SÜPER LİGDE GÖRMEDEN ÖLEN ONLARCA SİVASSPOR AŞIGI ARKADAŞLARIM VARDI BU TAKIM BURAYA KOLAY GELMEDİ LÜTFEN HEP BİRLİKTE BU TAKIMA SAHİP ÇIKALIM

x_burnley
08.02.2006, 22:58
Valla ne gelirse gelsin
önemli olan tek şey futbol oynaması
giden oyuncularımızı inşallah aratmaz
bu takımın acilen bir golcüye ihtiyacı var.

kakikli
08.02.2006, 23:23
kardeşim hasan kabze bu takıma şarrrrttt...
çocuk hem gelsin bizim evladımız parasız kalmasın g s da yoksa orada kaybolup gidecek...
tam bize göre bir golcü...
ronaldo mu hasan kabzemi deseler hasan kabze derim...
TEK GERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPOR...

35gürün58
08.02.2006, 23:25
Gelenlere ve gidenlere baktığımızda Gidenler ; Takımın süper lige çıkmasında emeği geçmiş sivassporumuza daha çok yıllar faydası dokunabilecek futbolcularımızdı : Mehmet Yıldız,Mohammed,Ertuğrul,İlhan (fenerbahçe maçında sol kanatta mükemmel oynadı) gibi..
Gelenler ise ; Küme düşen İstanbulspor ve ligde son anlarda kalan Diyarbakırspor ve Mecidiyeköyspor, ve Altay da hiçbir varlık gösteremeyen futbolcular (bunlar çok iyi oyuncular olsalardı takımları bu durumda olmazdı). ve bir yabancı kontenjanımızın Kamerunlu mu ,Brezilyalı mı olacağı henüz belli değil yarın transferin son günü Lorant bunları ne zaman deneyecek birkaç saatte belli olacak mı kalitesi yoksa video kasetleri seyrederekmi alacak
korkum gelenler gidenleri aratmasın ve bizlerde kuşkularımızda yanılalım..Yeterki sivassporumuz esenliğe çıksın...

kakikli
08.02.2006, 23:31
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
TRABZON MAÇINDA AVNİ AKERDE ŞOV YAPMALIYIZ...
TABİ G S MAÇINIDA MUTLAK KAZANMALIYIZ...

DeLi YuReK 58
09.02.2006, 00:28
allahin izniyle manisayi yenersek gs macinda sivas rahat ve daha da hirsli olup maci lacak ve sonra trabzonu yenecekkk allahin izniyleee rabbim sen bize yardimci ol ne olur sana sigindik sana guvendik

RÜTBESİZ ASKER
09.02.2006, 07:20
Gelenlere ve gidenlere baktığımızda Gidenler ; Takımın süper lige çıkmasında emeği geçmiş sivassporumuza daha çok yıllar faydası dokunabilecek futbolcularımızdı : Mehmet Yıldız,Mohammed,Ertuğrul,İlhan (fenerbahçe maçında sol kanatta mükemmel oynadı) gibi..
Gelenler ise ; Küme düşen İstanbulspor ve ligde son anlarda kalan Diyarbakırspor ve Mecidiyeköyspor, ve Altay da hiçbir varlık gösteremeyen futbolcular (bunlar çok iyi oyuncular olsalardı takımları bu durumda olmazdı). ve bir yabancı kontenjanımızın Kamerunlu mu ,Brezilyalı mı olacağı henüz belli değil yarın transferin son günü Lorant bunları ne zaman deneyecek birkaç saatte belli olacak mı kalitesi yoksa video kasetleri seyrederekmi alacak
korkum gelenler gidenleri aratmasın ve bizlerde kuşkularımızda yanılalım..Yeterki sivassporumuz esenliğe çıksın...
Ben bunu çok öncelerden söylemiştim.Arkadaşımı teprik ediyorum.Evet altı çizilecek bir konu.......

yerliturkuaz
09.02.2006, 07:51
alinan futbolcularin hic birini tanimiyorum takima yararli olurlar. besiktas gibi otalikta gezen futbolculari aldik zaten ne geregi vardi bilmiyorum yeni transferler insallah beni yaniltir takima katkilari olurlar...

rguler
09.02.2006, 07:59
yarın son gün ve hala denemek için futbolcu geliyor.sen elindeki kadroyu koruyup takviye yapmak yerine elindeki futbolcuları gönder ve denenmek üzere son gün futbolcu getir!!!!
inşallah iyi olurlar.???

eren1
09.02.2006, 08:04
kim gelecekse çabuk gelsin zaman geçiyor........

alimuharrem58
09.02.2006, 08:15
BİR AN ONCE İMZAYI ATMALARI LAZIM SIVASSPORA YARARLI OLURLAR

Etem-Murat
09.02.2006, 08:21
hayırlısı olsun bakalım sivas spora yakışacak biri olsunda
kamaronlumu birezilyalımı fark etmez yeterki sağlam adam olsun ve sivasa
yararı dokunacak olsun yanlız diğerleri gibi fos cıkmaz inşallah

yyucepur
09.02.2006, 08:40
Yeni alınan ve alınacağı bildirilen futbolcular Gönderdiğimiz futbolculardan sadece bir Muhammed veya Mehmet YILDIZ'ın yerini dahi tutmaz.YAZIKKKKKK;

Yigido58_NL
09.02.2006, 09:35
Sivassporuma hayirli ugurlu olsunda,yine kiyida losede kalmis adamlari almisiz,hic duyulmamis,hic gormedigimiz oyuncular,Hayirlisi bakalim insallah takimimiza faydali olurlar.

Arif Coşkun
09.02.2006, 09:42
"Sabrın sonu selamettir" Bol bol o türküyü dinliyorum,sizlerede tafsiye olunur:D

yorumyapıyombenya
09.02.2006, 09:52
sivassporun transfer politikası çok mükemmel takımı gençlere verip geleceğin sivassporunu oluşturuyorlar valla harika yönetimi tebrik ediyorum cem can gibi süper bir yeteneği sivasspora kazandırdıkları için cem can geleceğin milli takım oyuncusu bence böyle yetenekli topçular gelirse sivasspora sivasspor 3 4 yıl sonra uefa kupasında hak ettiği güzel yerlere ulaşır ve 3 büyüklerin korkulu rüyası olur neden olmasın belkide şampiyon olur dimi ama şu bi gerçek ki sivasspor şampiyon olmasada sivasspor bizim gönüllerimizin şampiyonmuuuuu

Arif Coşkun
09.02.2006, 10:00
Yalnız devre arası yapılan transferler hiç yerinde değil ben bu transfer politikasını yalnış buluyorum.Benim fikrim bu.

Champion_58
09.02.2006, 10:12
GİDENLERİ ARTIK TAKIMDA ARAMAYALIM GELENLERE DESTEK OLALIM DERİM
SONUÇTA GİDENLER DEĞİL GELENLER OYNAYACAK
BU MUHABBETİ NEKADAR ERKEN AŞARSAK OKADAR İYİ OLUR SANIRIM
GELENLERİN HANGİ MEVKİLERDE OYNADIKLARI VE KARİYERLERİNİ AÇIKLAYAN BİR LİSTEYE İHTİYACIMIZ VAR

SİTE YÖNETİMİNE DUYRULURRR

1967 dernek serkan20
09.02.2006, 13:58
evet artık giden gitti önemli olna yeni gelen futbolcularla ilgilenmiliyiz.
bize göre gidenler daha iyiydiç ama bide gelenlerin sivassporda nasıl başarı gösterecekelrine bakmak lazım. acele karar vermeyelim sonuçta yönetimimiz iyi bir sivasspor oluşturmak için çalışıyor.
Sivasspor.1

yerliturkuaz
09.02.2006, 14:09
ne istir anlamiyorum actim konular siliniyor eger istenmiyorsak bilelim uyeligimide silin!!!!

LORDKRAL
09.02.2006, 15:19
:mad: :mad: :mad: ee şimdi kamerunlumu brezilyelı mı geliyor..hiç birine inanmıyorum taki çıkıp maçta oynayana kadar..bıktık valla bu transfer yalanlarından..
katılıyorum sana arkadaşım her zaman öyle dyorlar bi mısırlı bi belçikalı bi birezilyalı...artık gelecekse gelsin yoksa sivasspor bu gidişle maalesef küme düşer....

LORDKRAL
09.02.2006, 15:20
sivassporun transfer politikası çok mükemmel takımı gençlere verip geleceğin sivassporunu oluşturuyorlar valla harika yönetimi tebrik ediyorum cem can gibi süper bir yeteneği sivasspora kazandırdıkları için cem can geleceğin milli takım oyuncusu bence böyle yetenekli topçular gelirse sivasspora sivasspor 3 4 yıl sonra uefa kupasında hak ettiği güzel yerlere ulaşır ve 3 büyüklerin korkulu rüyası olur neden olmasın belkide şampiyon olur dimi ama şu bi gerçek ki sivasspor şampiyon olmasada sivasspor bizim gönüllerimizin şampiyonmuuuuu
ya arkadaş baksana sivassporun haline nerdeyse 10 haftadır yenemiyor gençler gençler diyorsunuz hani nerede bu gençler bana bi açıklar mısın?

eren1
09.02.2006, 15:26
sivasspor brezilyalı emersona 2,5 yıllık sözlesme imzalattı
hayırlı olsun

musa3458
09.02.2006, 15:38
ikinci yarı durum vahim en az en kötü transfer sivasda allah yardım etsin hadi hayırlısı dunlarla biraz zor.

hasantuan
09.02.2006, 16:27
abi olmaz böyle takıma gol attıracak orta saha lazım anlayın artık ne olur.......

hasantuan
09.02.2006, 16:29
kardeş bülent bey brezilyalara mısırlara gitti de ne getirdi bize merak ediyoum... seyahate mi gittiler acaba....

dogukan58
09.02.2006, 18:16
Sivasspor Brezilyalılarını üçledi
Sivasspor, son yabancı oyuncu transferini Brezilyalı Emerson Andrade Sousa'yı renklerine bağlayarak yaptı.
09 Şubat 2006 17:54
Yazı boyutunu büyütmek için

Sivasspor, son yabancı oyuncu transferini Brezilyalı Emerson Andrade Sousa'yı renklerine bağlayarak yaptı. Böylece Sivasspor'da Brezilyalı oyuncu sayısı 3'e yükseldi.

Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor, transferdeki son hakkını Sambacılardan yana kullandı. Daha önce Brezilyalı Anderson ve Sergio'yu kadrosuna katan Kırmızı-beyazlı ekip, transferin son gününde de yeni Brezilyalı Emerson Andrade Sousa ile anlaşma sağladı. Brezilya'nın Juvendude Maestro takımında forvete dönük oynayan Emerson, bugün Türkiye'ye gelerek kendisini 2,5 yıllığına Sivassporlu yapan mukaveleye imza atacak.

Yeni transferle ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, transfer komitesinde bulunan Genel Menajer Bülent Uygun'un yaptığı araştırmalar neticesinde 23 yaşındaki Brezilyalı Emerson'u renklerine bağladıklarını söyledi.

Ünsal, "Transferimizi bugün Brezilyalı Emerson Andrade Sausa ile noktalayacağız. Emerson, 2,5 yıllığına kendisini Kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı bugün atacak. Bu transferimiz ile takımımız daha da güçlendi." diye konuştu

serhankaburcuk
09.02.2006, 18:46
Takımımızda kadronun geniş olması gerekirdi...Bu alınan futbolcular ile inşallah iyi yerlerde liği tamamlarız....

SivasSpor.Com
09.02.2006, 19:08
Sivasspor Transfer Komitesi tarafından denenmek için getirilen Kamerunlu golcü futbolcuyu teknik heyet beğenmedi.

Kadrosunu güçlendirme çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren Sivasspor’da önceki gün ilimize getirilen Kamerunlu Parfait beğenilmedi.
Teknik heyet tarafından yetersiz bulunan 22 yaşındaki Kamerunlu golcü futbolcunun teknik heyet tarafından gönderilmesi istendi. Sivasspor Yönetim Kurulu teknik heyetin isteği üzerine Kamerunlu Parfait’i gönderme kararı aldı.

veysel
09.02.2006, 20:27
orta sahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa lazım...
evet abi dogru söylüyorsun :D

DJMuRaT
10.02.2006, 13:33
Bugün Fanatikte Sivassporun emerson adında Juventude den birini aldığını yazırodu...

twity_58
10.02.2006, 16:42
"Sabrın sonu selamettir" Bol bol o türküyü dinliyorum,sizlerede tafsiye olunur:D
abi baska yapılacak bişey yok zati..:rolleyes:

superglam
11.02.2006, 00:27
Arkadaşlar en son trasferlerimiz işte bunlar.. Bu ara trabzona 11 transferle transfer rekoru kırdı deniyor umarım hakkımızı verirler biz tam 13 transfer yaptık.. :D umarım başarılı oluruz.. hadi hayırlısı...

http://superglam.sitemynet.com/2006_transfer.jpg

Sivasspor.com1

Thai
11.02.2006, 02:03
EDSON ARAUJA DA SILVA, atletico minerio takımı internet sayfasında görünmüyor. türkiye futbol federasyonu listesinde lisansı 10.02.2006 tarihinde başlangıç görünmesine rağmen sivasspor resmi internet sitesinde ise başka bir futbolcu var.....
'''''Transferde bombayı patlattık...! Brezilya'nın Juventude takımında oynayan ve takımın meaestosu olan 23 yaşındaki Emerson Andrade Souza ile İstanbulda düzenlenen imza toreninde 2,5 yıllığına Sivassspor'a imza attı.
Sivasspor yabancı transferde son isim olarak Emerson Andrade'yi renklerine bağlayarak yabancı transferini noktaladı öte yandan dün denemeye alınan Kamerunlu Parfait'te ülkesine geri gönderildi.'''''
PEKİ ARKADAŞLAR YARIN KADRODA KİM OLACAK JUVENTUDE DAN ALINAN EMERSON MU ( RESMİ SİTEYE GÖRE) YOKSA TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU SAYFASINDA LİSANSI ALINAN ATLETİCO MİNERİOLU EDSON DA SİLVA MI????
bU OLAYI ANLAYAN VAR MI ŞİMDİ......................... .....