Orijinalini görmek için tıklayınız : OrDaYDIk!!!

Tarkan ÇeLik
12.02.2006, 09:47
SoNsUza DEk SüReCEk Bİzİm AşKıMıZ 1967 YiĞiDoLaRız...!!!

ArKadaşlar MaNisa maçında bizde trübünleri doldurduk.. 1967 Genç Sivassporluların(MerKez-SiVas) olmadığı maçta SerHan Abi'nin Yerini ben aldım ve maç boyunca tezahurat yaptık yaptırdık... Çok küfür yedik... Ama sessiz kalmasınıda bildik... Özellikle bi an varki polis beni alcaktı nerdeyse (koltukları kırdığımız zaman :D ) Ama Sinirden oldu ... o kadar küfürün üstüne ben istemeden yaptım... Ben yapınca millet'de yaptı :D :D Çok güzel bi ortam vardı.. (Sol TaRafın oturanları hariç...:mad: .) MaçA Gelen Tüm yiğidolara teşekkür ediyorum...
Fazla resim çekemedim telefonumun şarjı bitti :mad: Ama maç başlamasına 1 saat felan kalaki resimler bunlar...;)
1967 Genç Sivassporlular İzMir temsilcisi TaRkAn ÇeLik..!!

tarkan_celik
12.02.2006, 09:50
........Devammm;) ;) ;)

tarkan_celik
12.02.2006, 09:51
Devammmmmmmmmmmm;) ;)

Etem-Murat
12.02.2006, 10:08
teşekkürler canım bu da benim nasip değilmiş galibiyet cok istedik ama oyuncular bizim kadar istekli değillerdi biz yamurun altında ıslandık onlar için onlarıda yenecek ruh kalmamış

sinan58_34
12.02.2006, 10:14
sivasımızı manısada yanlız bırakmayan butun olumsuz sartlara ramen destekleyen arkadaslara tesekkurlerımızı sunarız

LiS67_Uğur
12.02.2006, 10:15
ortam güzele benziyo daha sizinle nice maclara

Tarkan ÇeLik
12.02.2006, 10:17
ortam güzele benziyo daha sizinle nice maclara

la oğlum bu fotolar maç başlamadan önceki resimler... ya maç başlayınca bizim taraf doldu.. hatta dışarda kalanlar olmuşşş

Arif Coşkun
12.02.2006, 10:18
SoNsUza DEk SüReCEk Bİzİm AşKıMıZ 1967 YiĞiDoLaRız...!!!

ArKadaşlar MaNisa maçında bizde trübünleri doldurduk.. 1967 Genç Sivassporluların(MerKez-SiVas) olmadığı maçta SerHan Abi'nin Yerini ben aldım ve maç boyunca tezahurat yaptık yaptırdık... Çok küfür yedik... Ama sessiz kalmasınıda bildik... Özellikle bi an varki polis beni alcaktı nerdeyse (koltukları kırdığımız zaman :D ) Ama Sinirden oldu ... o kadar küfürün üstüne ben istemeden yaptım... Ben yapınca millet'de yaptı :D :D Çok güzel bi ortam vardı.. (Sol TaRafın oturanları hariç...:mad: .) MaçA Gelen Tüm yiğidolara teşekkür ediyorum...
Fazla resim çekemedim telefonumun şarjı bitti :mad: Ama maç başlamasına 1 saat felan kalaki resimler bunlar...;)
1967 Genç Sivassporlular İzMir temsilcisi TaRkAn ÇeLik..!!

Öncelikle bu fedekarlığı gösterip maça gidip destek verdiğiniz için sizi kutluyorum,birde puan yada puanlar alabilseydi takımımız sanırım bu emeğin karşışığını fazlaca almış olacaktınız.Yalnız ne olursa olsun koltuk kırma olayına gelince çok yalnış bir haraket etmişiniz bunu bilesin,kendi sahamızda konyalı taraftarlar bunu yaptığında tepkimizi biliyorsun. Bir abi tafsiyesi olarak algıla bunu,birdaha ne olursa olsun yapmayın bunu,hem kendinize hep takımınıza zarar verir. Maç elbetteki 3 neticeli bir oyun hangi skor olursa olsun bunu kabullenmek zorundayız,zorla güzellik olmuyor böyle düşünmek gerekiyor.

bulent58
12.02.2006, 10:19
HELAL OLSUN SİVASLIYA
MANİSALARA KADAR GİTMİŞ

Tarkan ÇeLik
12.02.2006, 10:20
Öncelikle bu fedekarlığı gösterip maça gidip destek verdiğiniz için sizi kutluyorum,birde puan yada puanlar alabilseydi takımımız sanırım bu emeğin karşışığını fazlaca almış olacaktınız.Yalnız ne olursa olsun koltuk kırma olayına gelince çok yalnış bir haraket etmişiniz bunu bilesin,kendi sahamızda konyalı taraftarlar bunu yaptığında tepkimizi biliyorsun. Bir abi tafsiyesi olarak algıla bunu,birdaha ne olursa olsun yapmayın bunu,hem kendinize hep takımınıza zarar verir. Maç elbetteki 3 neticeli bir oyun hangi skor olursa olsun bunu kabullenmek zorundayız,zorla güzellik olmuyor böyle düşünmek gerekiyor.

anladım abi.. ama benim amacım koltuk kırmak değildi sadece o küfür karşışında bi refleks koltuğu kırılacağını düşünmedim... e kırılınca millet de yaptı.. yapmayın dedim ama...

LiS67_Uğur
12.02.2006, 10:31
la oğlum bu fotolar maç başlamadan önceki resimler... ya maç başlayınca bizim taraf doldu.. hatta dışarda kalanlar olmuşşş

OLUM AMİGOLUĞA ADAT OLMUSSUN SERHAT ABİYE SOLUYUM RAKİPLERİN CIKTI DİYE

SivasLady
12.02.2006, 10:41
maca giden tüm arkadaslarima tskler
her kosulda Sivassporu yalniz birakmadiklari icin

DJMuRaT
12.02.2006, 10:44
Tarkan sinirlenmişsin ya ?...sen bizi şimdi daha iyi anlarsın....:D

Tarkan ÇeLik
12.02.2006, 10:47
Tarkan sinirlenmişsin ya ?...sen bizi şimdi daha iyi anlarsın....:D

çıldırdım resmen ya :mad: :mad: :mad:

Tarkan ÇeLik
12.02.2006, 10:48
OLUM AMİGOLUĞA ADAT OLMUSSUN SERHAT ABİYE SOLUYUM RAKİPLERİN CIKTI DİYE

:D :D :D yoh la Serhan reisin yerini kimse tutamaz ;) ;)

Arif Coşkun
12.02.2006, 11:58
teşekkürler canım bu da benim nasip değilmiş galibiyet cok istedik ama oyuncular bizim kadar istekli değillerdi biz yamurun altında ıslandık onlar için onlarıda yenecek ruh kalmamış

Bu ruh bir gün geri gelecek etem merak etme! önce maça gittiğin için kutlarım,keşke puan yada puanlar alarak ayrılsaydınız staddan ama futbol bu işte üç neticeli bir oyun, bu günler umuyorumki geride kalacak toparlanmamız lazım, takımı motive edip ayağa kaldırmamız lazım,eksiklikleri iyi tespit edip ona göre acil önlemler almamız lazım. Bu kişiler acil göreve, gerekeni yapın daha korkulu rüyalar görmeden işe el atın lütfen.

yavuz öcbe
12.02.2006, 13:20
sivasımızı manısada yanlız bırakmayan butun olumsuz sartlara ramen destekleyen arkadaslara tesekkurlerımızı sunarız
saol kardeşim gittigimize göre puan yada puanlar alsaydık çok iyi olacaktı ama saglık olsun sivas spor nerde biz ordayız

ulaşlı yiğido58
12.02.2006, 13:28
teşekkürler yiğidolar olsun takım yensede yenilsede sizin desteğiğmiz daha değerli galatasarayı yenerek bunu unuturuz

serhankaburcuk
12.02.2006, 13:52
Dün Manisada oynanan maçta takımımızı bırakmayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz...En baştada sevgili kardeşimiz Tarkan 'a...Orada benim diğer arkadaşlarımın yokluğunu hissetirmediğine eminim....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNİ MANİSADADA TEMSİL ETTİK...

Tarkan ÇeLik
12.02.2006, 18:56
Dün Manisada oynanan maçta takımımızı bırakmayan kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz...En baştada sevgili kardeşimiz Tarkan 'a...Orada benim diğer arkadaşlarımın yokluğunu hissetirmediğine eminim....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNİ MANİSADADA TEMSİL ETTİK...

Eyw reis... inş. Denizli maçında hep beraber bağırcaz!!! ;) ;)

1967_DERNEK_10UR
12.02.2006, 19:02
SİVASSPOR TARAFTARI HER YERDE..RESİMLER ÇOK GÜZEL...

Tarkan ÇeLik
12.02.2006, 19:15
SİVASSPOR TARAFTARI HER YERDE..RESİMLER ÇOK GÜZEL...

1967 Genç Sivassporlular heryerde!!!!

emretan5858
19.02.2006, 16:41
gardaşlarım oncelikle ethem abimize ve tarkan gardaşımıza tşkkurlerimizi sunuruyorum bize çok destek oldular. ayrıca maç hakkında yazdıklarımızı banlayan site yonetiminde çok teşekkurler onlar bu bağırmayan çekirdekçi taraftardanlar sanırım maçta bağırmayan tüm uğraşlarımıza rağmen bizi delirten sol taraftakilere, loranta ve takıma çok tşkkürler rezil etiiler bizi...
etem abiye tarkana ve sefa abiye ise çok tşkkürler
EN BÜYÜK SİVASSPORRRRR

twity_58
19.02.2006, 17:09
tarkan tebrıkler kardesım .. basarılarının ve amıgoluklarının devamnı dılerım:D

MAVİ_BERE
19.02.2006, 18:14
Tebrikler kardeşim....

casus84
19.02.2006, 18:24
allahın izni ile bizde fenerbahçe ve beşiktaş maçlarında takımımızı tribünde destekleyeceğiz.

KASPARS-KAMPALA
19.02.2006, 18:49
Sivasspor taraftarı heryerde....

TracyMcGrady58
19.02.2006, 20:22
sizin sayenizde sivasspor hic yanliz kalmiyacah.

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SIVAS

puar
19.02.2006, 20:26
gidenlerden allah razı olsun...

Etem-Murat
06.03.2006, 08:58
gardaşlarım oncelikle ethem abimize ve tarkan gardaşımıza tşkkurlerimizi sunuruyorum bize çok destek oldular. ayrıca maç hakkında yazdıklarımızı banlayan site yonetiminde çok teşekkurler onlar bu bağırmayan çekirdekçi taraftardanlar sanırım maçta bağırmayan tüm uğraşlarımıza rağmen bizi delirten sol taraftakilere, loranta ve takıma çok tşkkürler rezil etiiler bizi...
etem abiye tarkana ve sefa abiye ise çok tşkkürler
EN BÜYÜK SİVASSPORRRRR
ben teşekkür ederim canım abilik görevi benimki