Orijinalini görmek için tıklayınız : SAVUNMA...!!!...
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.02.2006, 19:55 BİLDİĞİMİZ GİBİ,SİVASSPOR 2.LİGDE VE SÜPER LİGDE OLSUN T.F.F DEN ALDIĞI SAHA KAPANMA,SEYİRCİSİZ OYNAMA VE PARA CEZASI GİBİ OLAYLARA MARUZ KALMIŞTIR...BU YÜZDEN BAŞKA KLUPLERİN BUNA BENZER ALDIĞI CEZALARIN KARŞILIĞINDA,SAVUNMALARINI DEMEKKİ GÜZEL YAPIYORLARKİ,CEZALARINI İPTAL ETTİRİYORLAR...
SİZCE SİVASSPOR,SAVUNMASINI YETERİ KADAR ETKİLİ YAPABİLİYOR MU....
BENİM FİKRİM, MALESEF !..
1967_DERNEK_10UR 12.02.2006, 20:00 ABI ÇOK İYİ BİR KONUYA DEĞİNDİN..SAVUNMA ÇOK ÖNEMLİ BANA DA ÖYLE GELİYOR Kİ İYİ SAVUNMA YAPAMIYOZ..
sinan58_34 12.02.2006, 20:56 sivasspor club olarak bence bazıkararların altında ezılıyo haklıda olsa haksızda olsa gelene razı oluyo yaptırım gucumuzmu yok nedır anlamadım ama her kararada eywallah dersek cefasınıda cekmek zorunda kalırız
Arif Coşkun 12.02.2006, 21:09 Bu günlük yaşantımzıdada vardır,bazı konularda haklı olduğunu bilirsin fakat karşı tarafa bunu iyi anlatamadığımız için haksız konumlara düşeriz.Bu bizim uğradığımız haksızlıklarıda ona benzetiyorum.İyi bir savunma ve iknayla bazı şeyleri lehimize çevrebilecekken aleyhte kararlar çıktı. Bazen ses tonunuz bile karşı tarafı ikna etmeye yetebiliyor,bunlar çok hassas ve beceri isteyen şeyler,eksiklik burada gibi geliyor bana.
x_burnley 12.02.2006, 21:29 Bana kalırsa savunma önemli değil
Önemli olan sivasspor takımımızın defansı son iki maçta 6 gol yiyerek
hayal kırıklığı yanıltıyor yani S.O.S
Ben açıkcası şunu söylemek istiyorum her nerde olursa olsun sivassporumuz
ligin ilk yarısında gösterdiği o müthiş başarıyı gösteremiyor.
Acaba sorunlu lorant ve futbolcular mı?
Yoksa yönetim mi?
hangisi bence futbolcular ve lorant istelinen her tansfer yapıldı.
Ben yönetimin ise TFF'ye olan savunması başarılıdır.
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA]BİLDİĞİMİZ GİBİ,SİVASSPOR 2.LİGDE VE SÜPER LİGDE OLSUN T.F.F DEN ALDIĞI SAHA KAPANMA,SEYİRCİSİZ OYNAMA VE PARA CEZASI GİBİ OLAYLARA MARUZ KALMIŞTIR...BU YÜZDEN BAŞKA KLUPLERİN BUNA BENZER ALDIĞI CEZALARIN KARŞILIĞINDA,SAVUNMALARINI DEMEKKİ GÜZEL YAPIYORLARKİ,CEZALARINI İPTAL ETTİRİYORLAR...
NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL GİBİ EYILMEK SİVASSPORA YAKIŞMAZ.
EVET HAKKIMIZI ARIYAMIYORUZ BU GERCEK ,FAKAT BAŞKA TAKIMLAR GİBİDE BAZILARININ ETEGINI ÖPECEK KADARDA DÜŞMEYIZ İNŞALLAH. YUKARDA ALLAH VAR. ADALET MUTLAKA YERINI BULACAKTIR. BUNA KIMSENIN KUŞKUSU OLMASIN
karacaören34-58 12.02.2006, 22:15 BENCEDE ÇOK PASİF KALIYORUZ NEDENSE HEP EZİLİYORUZ PETKOVİÇE VERİLEN CEZADAN OLSUN MAÇI İST DAN YOZGATA ALINMASI BUNLAR SADECE İKİ TANE ÖRNEK BUNUN GİBİ BİRSÜRÜ VAR AMA NEDEN SE SESİZLİK VAR BÖYLE OLURSA ONLAR DAHA ÇOK ÜZERİMİZE GELİRLER HAKIMIZ SAVUNULSUN İSTİYORUZ DAHA ÇOK ÇABALAMAMIZ LAZIM
1967_CLUB_ÖZGÜR 12.02.2006, 23:39 SAVUNMAMIZ I ETKİLİ DAHİ YAPSAKDA...ADAMLAR ŞARTLANMIŞ BU CEZA UGULANACAK !!!.
sivaslıavukat 13.02.2006, 01:51 Bana laf düşmez sanırım bu konuda kaldı ki savunma yapılıp yapılmadığı yada nasıl yapıldığına dair somut bir bilgi de iletilmedi bizlere.
karacaören34-58 13.02.2006, 08:39 SAVUNMAMIZ I ETKİLİ DAHİ YAPSAKDA...ADAMLAR ŞARTLANMIŞ BU CEZA UGULANACAK !!!.
ŞARTINI KALDIRACAK GARDAŞ EŞİT DAVRANSINLAR TÜM KULÜPLERE BİZ FAZLA BİŞEY İSTEMEDİK Kİ.
yerliturkuaz 13.02.2006, 09:19 ne kadar savunmayi iyi yapsakda bu ulkede gucler dengwsi var yani ne yaparsak nafile derim. Istedigimiz kadar savunma yapalim ne ise yararki
EMİNÇOLAK 13.02.2006, 09:44 [QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA]BİLDİĞİMİZ GİBİ,SİVASSPOR 2.LİGDE VE SÜPER LİGDE OLSUN T.F.F DEN ALDIĞI SAHA KAPANMA,SEYİRCİSİZ OYNAMA VE PARA CEZASI GİBİ OLAYLARA MARUZ KALMIŞTIR...BU YÜZDEN BAŞKA KLUPLERİN BUNA BENZER ALDIĞI CEZALARIN KARŞILIĞINDA,SAVUNMALARINI DEMEKKİ GÜZEL YAPIYORLARKİ,CEZALARINI İPTAL ETTİRİYORLAR...
NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL GİBİ EYILMEK SİVASSPORA YAKIŞMAZ.
EVET HAKKIMIZI ARIYAMIYORUZ BU GERCEK ,FAKAT BAŞKA TAKIMLAR GİBİDE BAZILARININ ETEGINI ÖPECEK KADARDA DÜŞMEYIZ İNŞALLAH. YUKARDA ALLAH VAR. ADALET MUTLAKA YERINI BULACAKTIR. BUNA KIMSENIN KUŞKUSU OLMASIN
SALİH ABİ SANA KATILIYORUM BENCEDE HAKLI OLDUGUMUZ KONULARDA BAŞKA TAKIMLAR GİBİ ETEK ÖPECEK KADAR DÜŞMEYİZ ÇÜNKÜ BİZ FARKLIYIZ BİZLER YİĞİDOLARIZ..
Dernek Haberci 13.02.2006, 23:32 diğer takımlar gibi etkili savunma yaparsak herşey olabilir
Trabzon maçından sonra sivasspor başkanı sayın MECNUN ODYAKMAZ'a mikrofon uzatılıyor ama tepki yok!!!!!!Başkan maçı seyretmedimi?Maçın hakemine yahut trabzonlulara hiç bir eleştirisi yokmu??????Kaptanına mikrofon uzatılıyor yine tepki yok!!!!!! Kaptan oyunun içinde değilmi, hiç bir eleştirisi yokmu?
Sivassporun hakkını kim savunacak?Zaten basın ilgilenmiyor,biz bir taraftar olarak basının her koluna telefon ediyor faks çekiyoruz ilgilenmiyorlar, size mikrofon uzatılıp fırsat veriliyor değerlendiremiyorsunuz...iyiki ERMAN TOROĞLU var sivassporun hakkını o savundu!!!!ceza aldığımızda da bizi savunamamışlardı...artık kim neden çekiniyor?? lütfen biri çıkıp kral çıplak diye bağırsın artık........
özsivasli1903 27.02.2006, 00:55 dogru gardas....
kendimizi savunamiyoruz...
lobimiz yeterli degil...
ama takimimizin savunmasi cok süper....
slmlar özsivasli bugra...
Trabzon maçından sonra sivasspor başkanı sayın MECNUN ODYAKMAZ'a mikrofon uzatılıyor ama tepki yok!!!!!!Başkan maçı seyretmedimi?Maçın hakemine yahut trabzonlulara hiç bir eleştirisi yokmu??????Kaptanına mikrofon uzatılıyor yine tepki yok!!!!!! Kaptan oyunun içinde değilmi, hiç bir eleştirisi yokmu?
Sivassporun hakkını kim savunacak?Zaten basın ilgilenmiyor,biz bir taraftar olarak basının her koluna telefon ediyor faks çekiyoruz ilgilenmiyorlar, size mikrofon uzatılıp fırsat veriliyor değerlendiremiyorsunuz...iyiki ERMAN TOROĞLU var sivassporun hakkını o savundu!!!!ceza aldığımızda da bizi savunamamışlardı...artık kim neden çekiniyor?? lütfen biri çıkıp kral çıplak diye bağırsın artık........
bu konuda kimsenin bir fikri yokmu???hakem haksızlıkları kimsenin dikkatini çekmiyormu?sizce bu skor 0-0 'mı bitmeliydi???
Champion_58 27.02.2006, 12:05 YÖNETİM DEN BU SAVUNMALARI KİMİN HAZIRLADIĞINI BİLEN VARMI?
VE BU SAVUNMALARI HAZIRLAYAN NASIL HAZIRLIYOR Kİ KONYALI ÜÇBEŞ ÇAPULCUNUN YAPTIĞI İĞRENÇLİKLER BİZE SAHA KAPAMA CEZASI OLARAK DÖNÜYOR???
BİZ MERT İNSANLARIZ MEMLEKET OLARAK AMA BU KADAR VURDUMDUYMAZ KALINMASI AKLA BAŞKA SIFATLARI GETİRİYOR MALESEF.
ELİN FUTBOLCUSUNUN YÜZÜNE TOP SERT ÇARPSA MEMLEKETİ AYAĞA KALDIRIYOR..BİZİMKİLER SÜT DÖKMÜŞ KEDİ GİBİ YADA İLK DEFA MİKROFON GÖRÜYORMUŞ GİBİ SUSUP KALIYOR MAALESEF.PROFESYONEL YÖNETİCİLİK VE FUTBOLCULUĞUN BU YÖNLERİYLEDE BİR BÜTÜN OLDUĞUNU UNUTMASIN KİMSE.
GÖZ GÖRE GÖRE DİRSEK ATAN Bİ ADAMI OYUNDAN ATMAYAN Bİ HAKEM HAKKINDA SUSMAKTAN DAHA ÇOK TEPKİ GÖSTERMELİYDİ BENCE BİZİMKİLERR...
AĞLAMAYANA MEME YOK ARKADAŞLARRRRR
1967_DERNEK_MUSTAFA 27.02.2006, 23:37 bu konuda kimsenin bir fikri yokmu???hakem haksızlıkları kimsenin dikkatini çekmiyormu?sizce bu skor 0-0 'mı bitmeliydi???
SÖYLEDİKLERİNİ KATILIYORUM AMA BURASI TÜRKİYE BİR MAVİ BAYRAK VERDİLER BİN MAVİ BAYRAK PARASI ALDILAR NOT TRABZON SİVASSPOR KARŞILAŞMASIONI YÖNETEN HAKEM SİVAS DİVRİĞİLİDİR YANİ SİVASLI
erhan5834 27.02.2006, 23:44 BİLDİĞİMİZ GİBİ,SİVASSPOR 2.LİGDE VE SÜPER LİGDE OLSUN T.F.F DEN ALDIĞI SAHA KAPANMA,SEYİRCİSİZ OYNAMA VE PARA CEZASI GİBİ OLAYLARA MARUZ KALMIŞTIR...BU YÜZDEN BAŞKA KLUPLERİN BUNA BENZER ALDIĞI CEZALARIN KARŞILIĞINDA,SAVUNMALARINI DEMEKKİ GÜZEL YAPIYORLARKİ,CEZALARINI İPTAL ETTİRİYORLAR...
BENİM FİKRİM, MALESEF !..
abi savunma yeterince yapılmıyomu diye bi soru geliyo aklımıza neden başkalarının futbolcu olsun kulüp olsun cezası kaldırılırken bizmki onanıyorum bunu anlamıyorum işte...
|