Orijinalini görmek için tıklayınız : LORANT HABERİMİZİ YALANLAMIŞTI

SivasSpor.Com
13.02.2006, 19:11
http://www.sivasspor.com/images/stories//fruit/Lorant7.jpg

Türkiye`nin ilk olarak www.sivasspor.com sitesinden duyurmuş olduğu haberi Lorant dahil herkes yalanlamıştı.

Sivasspor Teknik patronu Lorant V. Manisaspor maçı sonrasında Almanya’ya gitti. Lorant burada Siegen takımı Yöneticileri ile görüştü ve sözlü anlaştılar.

Sivasspor Yönetimi bunun üzerine Lorant’ı geri çağırdı.

Günlerdir tartışma konusu olan ve gidip gitmeyeceği tüm spor kamuoyu tarafından merak konusu olan Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant’ın Siegen ile anlaştığı iddia edildi.

Turkcell Süper Lig’inin parlayan ancak son günlerde yıldızı sönen Sivasspor’da en çok tartışılan konu olan Teknik direktör Werner Lorant’ın Siegen ile anlaştığı öğrenildi.

Vestel Manisaspor yenilgisinin hemen ardından Münih`e giden Alman çalıştırıcı, Siegen yöneticilerinden Rolf Bleck ve Holger Rathke ile bugün bir araya geldi. Münih`teki görüşme sonunda anlaşmaya varan Lorant`ın zarın imza atacağı ve çarşamba günü de göreve başlayacağı bildirildi. Sportfreunde Siegen dün Energie Cottbus`a 1-0 yenilirken, takımı sahaya Lorant`ın yardımcılığını yapacak olan Uwe Helmes çıkardı. Lorant, Sivasspor`dan ayrılarak Siegen ile anlaşma nedeninin parasal olmadığını belirttiği iddia edildi. Lorant’ın konuşmasında bir teknik adamın yaptığı işten zevk alması gerektiğini söyledi.

HABERLERİ YALANLAMIŞTI

Hafta başında gideceği yönündeki haberleri değerlendiren Alman çalıştırıcı gitmeyeceği yönünde açıklamalar yaparken, transfer haberlerinin asılsız olduğunu söylemişti.

Vestel Manisaspor maçı sonrası oğlunun doğum gününü bahane ederek Sivasspor Yönetiminden izin alan Sivasspor teknik patronu Werner Lorant, gider gitmez Siegen Yönetimi ile görüşmelere başladığı bildirildi. Lorant’ın bugün veya da yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağının da garantileştiği öğrenildi.

Almanya’da yaşanan bu gelişmelerin ardından Sivasspor Yönetim Kurulu, Alman teknik adamı acilen Türkiye’ye dönüp takımının başına geçmesi için uyardı. Lorant’ın Sivasspor Yönetiminin bu çağrısı üzerine bu akşam biletini alarak Türkiye’ye dönmeye hazırlandığı öğrenildi. Yarin ilimize dönecek olan Alman çalıştırıcı aynı gün Sivasspor Yönetim Kurulu’na rapor verecek.

Kırmızı-Beyazlı Yönetim Kurulu Lorant’ın verdiği raporu değerlendirmeye alacak ardındanda Lorant’la Siegen takımı ile görüşüp görüşmediğini soracak. Lorant Yönetim kuruluna gerekli hesapları verecek olan Lorant, gitmek isteyip istemeyeceğini söyleyecek. Gitmek istemesi halinde Yönetimin Lorant’ı göndereceği ancak, Alman hocanın Galatasaray maçına kadar takımın başında kalması isteneceği öğrenildi. Bununla birlikte Lorant’ın takımda kalmak istemesi halinde sezon sonuna kadar hiç bir takımla görüşmeme sözü alacağı öğrenildi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Sivasspor Teknik patronu Lorant, bu dakikalarda Almanya Hotel Kempinsky’te Siegen Yönetimi ile basın açıklaması yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
Basin aciklamasini size buradan duyuracagiz.

Arif Coşkun
13.02.2006, 19:14
Güle güle,yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eder,yeni takımında başarılar dileriz.

sivasli_mehmet
13.02.2006, 19:19
gercektende gitti mi lorant?

yoksa yine yalan habermi?

ygd
13.02.2006, 19:19
Ee ne diyekkk.hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.bari delikanlı gibi gitseydii!!!1 haftadır gitmicem gitmicem dedii..ve gitti!!!bye byee lorant!!!

GuNaY
13.02.2006, 19:31
Vermiş olduğu hizmet ve emek için teşekkür ederiz....
Yeni takımında başarılar!!!

fatih_5834
13.02.2006, 19:33
BU HABER UZERINE HERGUN DEGISIK YORULAR GELDI AMA BU SEFER KESIN GIBI..BOYLE DAHA HAYIRLISI OLUR INSALLAH ..

SivasLady
13.02.2006, 19:36
yolu acik olsun güle güle lorant
yaptiklari güzel seyler icin tskler
tek gidisi biraz zahmetli oldu bastan gercegi söyleseydi
cocuktan oyuncak kacirir gibi oldu

CAGLAYAN
13.02.2006, 19:43

veee LORANT GITTI

Genel Baskan Holger Rathke ve Rolf Bleck yeni teknik adam Werner Lorantla Münihte bugün bulustu ögleden sonra Anlasmaya varilarak Werner Lorantin Mukavele tasarisini tümü ile kabul etti.
Rolf Bleck Aciklamasinda simdi werner Lorant Türkiyeye dönecek Mukavelesini Sivassporla fesh edecek dedi.
Lorant hafta ortasinda Siegene gelerek Mukavele imzalayacak ve ardindan ilk antremanini yapacak
Basarili Teknik adam 19.Subat ta saat 15 de yapilack olan LR Ahlen Macinda Takimiizin basinda olacak

Kaynak: Sportfreunde Siegen
13. Subat 2006

AKTUELLES

Lorant unterschreibt Mitte der Woche: Heute Einigung über Vertrag
Die Sportfreunde Siegen haben heute Nachmittag mit Werner Lorant Einigung über alle Vertragsmodalitäten erzielt. Dazu trafen sich die Hauptamtlichen Vorstände Holger Rathke und Rolf Bleck mit dem neuen Trainer der Sportfreunde in München. ’Werner Lorant fliegt nun in die Türkei zurück, um bei Sivasspor seinen Vertrag aufzulösen’, erklärt Rolf Bleck. Zur ersten Trainingseinheit mit seiner neuen Mannschaft wird Lorant Mitte der Woche in Siegen erwartet, um dann auch seinen Arbeitsvertrag bei den Sportfreunden zu unterzeichnen. ’Werner Lorant ist für die Aufgabe bei den Sportfreunden hoch motiviert und absolut überzeugt davon, mit uns den Klassenerhalt zu schaffen’, so Bleck. Lorant wird im Heimspiel am Sonntag, 19.Februar, 15.00 Uhr, gegen LR Ahlen zum ersten Mal auf der Trainerbank der Sportfreunde sitzen.

http://www.sportfreunde-online.de/ivolution/articles/20060213141900001173/index.html

Sportfreunde Siegen
13. Februar 2006

SEMİH-58
13.02.2006, 19:50
EN İİ SİNİ YAPMIŞ HEM KENDİNE HEM BİZE

Canlarcafe
13.02.2006, 23:24
Lorant isimden başka bir ley değildi gitmesi sivas için daha iyi olacağı kanaatindeyim. 8-1-1 sistemi ile futbol oynayan bir takım sivas ta lorantla gördüm. Futbolcularımızı ilk devre korkak oynatmanın cezasını şimdi çekiyoruz 8 futbolcu defansa çekilerek futbol oynamanın ve sadece gol yememek için oynamanın mantığını anlamış değilim. Yönetime düşen kaliteli bir yerli hoca ile anlaşmak kaldığımız yerden son hızla devam etmektir. Başarılar yiğidom

antalyali_yigido
13.02.2006, 23:28
K U R T U L D U K !!!!!!

1967_DERNEK_10UR
13.02.2006, 23:30
kesin gitti demek ha.takımı bu zor gününde bırakmak olmadı şimdi..

sinan58_34
13.02.2006, 23:30
LORANT EFENDI GIDECEKTIN NEDEN CIKIP SOYLEMEDIN BIZIM SITENIN HABERLERINI YALANLADIN AMA HERSEY ORTADA BU OLAYDA BURDA BITER

1967_CLUB_ÖZGÜR
13.02.2006, 23:37
bİZEDE bAŞARILAR DEMEK dÜŞÜYOR hERALDE............hAYIRLISI oLSUN

GuNaY
13.02.2006, 23:38

Türkiye`nin ilk olarak www.sivasspor.com sitesinden duyurmuş olduğu haberi Lorant dahil herkes yalanlamıştı.

Sivasspor Teknik patronu Lorant V. Manisaspor maçı sonrasında Almanya’ya gitti. Lorant burada Siegen takımı Yöneticileri ile görüştü ve sözlü anlaştılar.

Günlerdir tartışma konusu olan ve gidip gitmeyeceği tüm spor kamuoyu tarafından merak konusu olan Sivasspor Teknik direktörü Werner Lorant’ın Siegen ile anlaştığı iddia edildi.

Turkcell Süper Lig’inin parlayan ancak son günlerde yıldızı sönen Sivasspor’da en çok tartışılan konu olan Teknik direktör Werner Lorant’ın Siegen ile anlaştığı öğrenildi.

Vestel Manisaspor yenilgisinin hemen ardından Münih`e giden Alman çalıştırıcı, Siegen yöneticilerinden Rolf Bleck ve Holger Rathke ile bugün bir araya geldi. Münih`teki görüşme sonunda anlaşmaya varan Lorant`ın zarın imza atacağı ve çarşamba günü de göreve başlayacağı bildirildi. Sportfreunde Siegen dün Energie Cottbus`a 1-0 yenilirken, takımı sahaya Lorant`ın yardımcılığını yapacak olan Uwe Helmes çıkardı. Lorant, Sivasspor`dan ayrılarak Siegen ile anlaşma nedeninin parasal olmadığını belirttiği iddia edildi. Lorant’ın konuşmasında bir teknik adamın yaptığı işten zevk alması gerektiğini söyledi.

HABERLERİ YALANLAMIŞTI

Hafta başında gideceği yönündeki haberleri değerlendiren Alman çalıştırıcı gitmeyeceği yönünde açıklamalar yaparken, transfer haberlerinin asılsız olduğunu söylemişti.

Vestel Manisaspor maçı sonrası oğlunun doğum gününü bahane ederek Sivasspor Yönetiminden izin alan Sivasspor teknik patronu Werner Lorant, gider gitmez Siegen Yönetimi ile görüşmelere başladığı bildirildi. Lorant’ın bugün veya da yarın resmi sözleşmeyi imzalayacağının da garantileştiği öğrenildi.

Almanya’da yaşanan bu gelişmelerin ardından Sivasspor Yönetim Kurulu, Alman teknik adamı acilen Türkiye’ye dönüp takımının başına geçmesi için uyardı. Lorant’ın Sivasspor Yönetiminin bu çağrısı üzerine bu akşam biletini alarak Türkiye’ye dönmeye hazırlandığı öğrenildi. Yarin ilimize dönecek olan Alman çalıştırıcı aynı gün Sivasspor Yönetim Kurulu’na rapor verecek.

Kırmızı-Beyazlı Yönetim Kurulu Lorant’ın verdiği raporu değerlendirmeye alacak ardındanda Lorant’la Siegen takımı ile görüşüp görüşmediğini soracak. Lorant Yönetim kuruluna gerekli hesapları verecek olan Lorant, gitmek isteyip istemeyeceğini söyleyecek. Gitmek istemesi halinde Yönetimin Lorant’ı göndereceği ancak, Alman hocanın Galatasaray maçına kadar takımın başında kalması isteneceği öğrenildi. Bununla birlikte Lorant’ın takımda kalmak istemesi halinde sezon sonuna kadar hiç bir takımla görüşmeme sözü alacağı öğrenildi.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Sivasspor Teknik patronu Lorant, bu dakikalarda Almanya Hotel Kempinsky’te Siegen Yönetimi ile basın açıklaması yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Sitemizin farkı burada bir daha ortaya çıktı;) ;)
Sivasspor.com1 Sivasspor.com1

yavuz öcbe
13.02.2006, 23:41
Ee ne diyekkk.hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.bari delikanlı gibi gitseydii!!!1 haftadır gitmicem gitmicem dedii..ve gitti!!!bye byee lorant!!!
kardeşim dogru söylüyor yigidoların hocasına yakışmadı güle güle lorant bey

ayhandemir58
13.02.2006, 23:43
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler,dogruymuş.Keşke ilk söylentilerin çıktığı ilk devre sonu yönetim devreye girip sorunu halletseydi.Çünkü oyuncu ara transferleri Lorant ın isteği doğrultusunda yapıldı.Yine devre arası kampı Lorant ın programına uygun yapıldı.Şimdi ne olacak?Yeni gelecek hoca(düşünmek bile istemiyorum) bir başarısızlık halinde ki haklı olarak kendini savunup takımı kendisinin yapmadığını ve hazırlamadığını öne sürecek.İnşaallah olmaz.Yiğidolar hep birlikte el ele vererek(maddi-manevi) takımımızı bu zor günlerden kurtarabiliriz.EN BÜYÜK SiVAS-ŞAMPİYON SİVAS.

CAGLAYAN
13.02.2006, 23:52
LORANT EFENDI GIDECEKTIN NEDEN CIKIP SOYLEMEDIN BIZIM SITENIN HABERLERINI YALANLADIN AMA HERSEY ORTADA BU OLAYDA BURDA BITER
Habercileri ve Yönetimi Yalanladi ama www.sivasspor.com ´u Yalanlayamadi. basindan beri vurguladik WERNEL gitti diye.

erhan5834
13.02.2006, 23:53

HABERLERİ YALANLAMIŞTI

eline koluna sağlık yaptığı hizmetler için teşekkürler yolu açık olsun....

MOS-BY-58
14.02.2006, 00:11
aslinda gitmesine cok da üzülmedim ama delikanli gibi, mertce, bir yigido gibi gitmedigi icin basarilar dilemiyorum. hatta insallah basarisiz olur ve küme düser...

Serd@r
14.02.2006, 00:18
Habercileri ve Yönetimi Yalanladi ama www.sivasspor.com ´u Yalanlayamadi. basindan beri vurguladik WERNEL gitti diye.
Evet Çağlayan Ağabey sen söylemiştin biz sana inanmamazlığımızdan değil kocaa 50 yaşına gelmiş bir adamın yalan söylemesine ihtimal vermediğimizden inanmak istemedik,beynimiz senin söylediklerine inansada kalbiz o söze inanmak istedi "Bende sizden şimdi duydum" (Sayın Loranta gazetecilerin transfer konusunda sorduğu soru)
Ne diyelim delikanlı gibi geldi öyle gitmeliydi ama SİVASlının ne olduğunu öğrenememiş gideceğim deseydi onu biz elimizle uğurlardık.
Ayıbetti...

Sampiyom
14.02.2006, 01:48
ney hayirliysa o olur insallah simdi onemli olan yeni teknik adamin iyisini bulmak bence kartal iyi olabilir hep sivasi bilir o ...

orhan_sivasli
14.02.2006, 10:59
ALLAH 'a çok şükür sonunda bıraktın.........

rguler
14.02.2006, 11:37
BU SAATTEN SONRA LORANTIN KALMASI TAKIMA BÜYÜK ZARAR VERECEKTİR.GİTMEYİ DÜŞÜNEN BİR TEKNİK ADAMI HANGİ FUTBOLCU TAKARKİ.BU YÜZDEN ARTIK BİRAN ÖNCE GİTMELİ.:mad:

DJMuRaT
14.02.2006, 12:55
Sonsuza Dek sürecek bizim aşkımız 67 Yiğidolarız...
herkes Gider biz kalırız 67 Yiğidolarız....

agca58
14.02.2006, 13:33
VALLA LORANT GÜZEL Bİ BAŞARI GÖSTERDİ BENCE..EMEKLERİ VEBİZE VERDİĞİ MUTLULUKTAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER..
HOŞÇAKAL LORANT..:)

NAUGHTYBOY58
14.02.2006, 13:34
ne diyelim yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkurler

hattab
14.02.2006, 14:04
BASARININ ANAHTARI ISTIKRARLI OLMAKTAN GECER ONUN ICIN BENIM GOZUMDE LORANTIN HIC BIR DEGERI YOK ANLADIMKI LORANT OLSADA OLMASADA TAKIM BU DURUMDA OLACAKTI CUNKI ADAMIN NIYETI SIVASSPORU ZIPLAMA TAHTASI OLARAK SECMESI BASARIDAN YAPILAN ISTEN ZEVK ALINMASINDAN BAHSEDIYODA NEDEN KACIP GIDIYO BEN BUNA KACMAK DERIM
EGER BASARILI OLSAYDI ZATEN TAKIM BU DURUMDA OLMAZDI AMA LORANTTA HAKLI BAKTIKI ISLER CIGIRINDAN CIKTI ARTIK PEMPE TABLONUN YERINI KARANLIK TABLOLAR ALDI NE YAPSIN KACMAKTAN BASKA CARESIDE YOK BASARISIZLIGINI TAKIM DEGISTIREREK GIZLEMEYE CALISMAK DEMEK BU GITTIGI TAKIM REAL MADRID DEGIL KI IKINCI LIG TAKIMI HER HAFTA BIR ARABA DOLUSU GOL YIYEN BIR TAKIM BENCE LORANT GITTIGI TAKIMDADA KALMAYACAK EN FAZLA SEZON SONUNA KADAR ORDA KALACAK ORDAN SONRA ORAYIDA TERKEDECEK BU ALMANLARIN KAFASINDA VAR BENCE DAUMDA AYNI MANTALITEDE LORANT YENILIR SAHA KOTU DER DAUM YENILIR FUTBOLCULAR SUCLU DER KIMSE KENDINE SUC BULMAZ ONUN ICIN BENCE BIR AN ONCE GITMESI GEREKIYO FUTBOLDA TEKNIK DIREKTORUN OYNANAN FUTFOLA ETKISI YUZDE OTUZDUR FUTBOLCU SAHAYA CIKTIGINDA TEKNIK DIREKTORUN DEDIKLERININ ANCAK UCTE BIRINI UYGULAR GERISI ARTIK FUTBOLCULARIN BIRBIRIYLE UYUMUNA KALIR
SIVASSPOR BENCE TAKIM RUHUNU YAKALAYAMADI NEDENI ISE BENCE BUKISA SUREDE TAKIMA ALINAN YABANCI SAYISININ COKLUGUNDAN KAYNAKLANIYO TAKIMDAKI FUTBOLCULAR GOREV YERLERINDEKI ARKADASLARIYLA UYUM ICINDE HAREKET ETMIYO BENCE TAKIMA ONCE LIKLE DISIPLIN LAZIM
LORANT DISIPLINLI DEDILER AMA BENCE ALAKASI YOK DISIPLINLI OLMAK DEMEK PRENSIPLI OLMAK DEMEKPRENSIPLI OLMAK DEMEK BASARI DEMEK E HANI NERDE BASARI LIGDEKI BUGUNKI DURUMUMUZ INANINKI BIRAZDA SANS
GERCEKTEN SANS
EGERKI BIZIM TAKIP EDEN TAKIMLAR PUAN KAYBETMESEYDI BIZ BUKADAR COK ZAMAN LIGIN UST SEVIYESINDE KALMAZDIK
AMA ANLASILDIKI BU DEDIKLERIM GERCEK CUNKI BU SON HAFTALARDA SIVASSPOR ICIN TEHLIKE CANLARI CALMAYA BASLADI BIR HAFTADA UC SIRA GERILEDIK BIDAHAKI PUAN KAYIPLARINDE BENCE IKI MAC KAYBETTIGIMIZDE LIGIN DIBINE DUSECEZ GERCEKLER BUNLARDIR

agca58
14.02.2006, 14:13
Evet Çağlayan Ağabey sen söylemiştin biz sana inanmamazlığımızdan değil kocaa 50 yaşına gelmiş bir adamın yalan söylemesine ihtimal vermediğimizden inanmak istemedik,beynimiz senin söylediklerine inansada kalbiz o söze inanmak istedi "Bende sizden şimdi duydum" (Sayın Loranta gazetecilerin transfer konusunda sorduğu soru)
Ne diyelim delikanlı gibi geldi öyle gitmeliydi ama SİVASlının ne olduğunu öğrenememiş gideceğim deseydi onu biz elimizle uğurlardık.
Ayıbetti...

DELİKANLI GİBİ GELMEDİ..MÜLAYİM GELDİ DELİKANLI OLDU(SİVAS SAYESİNDE) VE BİR ALMAN GİBİ(SATARAK) GİTTİ

casus84
14.02.2006, 14:30
yalancı lorant ne kadar yalancı olduğunu cümle alem gördü

casus84
14.02.2006, 14:31
Bülent Uygun (Sivasspor Sportif Koordinatörü): ‘Dedikodular etkiliyor’
İyi bir takımımız var. Fakat son zamanlarda özellikle forvet oyuncularımızın üst üste sakatlanması ve Werner Lorant’ın gideceği yönündeki dedikodular takımı olumsuz yönde etkiledi. Etkileyen başka birşey var daha var ki, o da şu: Samsun karşılaşmasından önce havaalanı yolunda takım olarak büyük tehlike atlattık. Otobüsün freni boşaldı. Zor durduk. Futbolcuların içinde hala bu korku var. Lorant’ı bırakmak istemiyoruz. Ancak gitmek isterse şartlarda anlaşırız. Kimseyi zorla tutmayız.

Hakkı Hocaoğlu (Takım kaptanı): ‘Uyum sorunu yaşıyoruz’
Yeni gelen arkadaşların uyum sorunu, üst üste gelen derbiler, hocanın gidecek mi, kalacak mı dedikoduları takımı olumsuz etkiledi. Ancak yapı olarak kuvvetli olduğumuz için bu sorunu aşacağız. Samsun maçından dönerken otobüsün frenini boşalması bizleri çok korkuttu. Bunun da etkisi var. Birinci devre bitimindeki düşüş ise tamamen sakatlıkların üst üste gelmesi.

yerliturkuaz
14.02.2006, 15:15
dedigim gibi takim uzerinde bir olumsuz hava var ve uyum sorunu var.Artik lorant gitti gozuyle bakip ilersi icin planlar yapmaliyiz

juventus1994
14.02.2006, 16:47
BEn Burak http://www.blogcu.com/donx/archive/ gir ve eğlennn

1967 dernek serkan20
14.02.2006, 17:35
şimdiye kadar hiç konuşmamıştım lorant hakkında biraz içimi dökeyim.
evet lorant büyük ihtimal gitti. buna çok sevindim neden diyeceksiniz çünkü siavssporun defans oynamasından bıkmıştım artık sivassporun savaşan ve bizlere zevk veren futbol oynaması gerekiyor. bu oyunu bize göstermeyen lorantı suçlu buluyorum
1 olsun bizim olsun mantığı nereye kadar gider sayın lorant. bak şimdi senin sayende 8.sıradayız.
inşallah daha iyi bir teknik adam gelirde bu sıkıntıları atlatır. hakettiğimiz noktaya geliriz.