Orijinalini görmek için tıklayınız : SON YİĞİDO EDSON

SivasSpor.Com
13.02.2006, 19:29
Sivasspor transferin son gününde Brezilya’lı Edson Araujo Da Silva’yı renklerine bağladı.

Brezilya’da Clube Atletico Mineiro takımında oynayan forvet Edson Araujo Da Silva “ Sivasspor’a gelmekten çok mutluyum. Brezilyalı Sergio,Anderson ile birlikte Sivasspor için başarılara imza atacağım “

Sivasspor, son şansını Brezilya’dan yana kullandı.
Türkcell Süper liginde mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Sivasspor,transferde son şansını Brezilya’lı Edson’a kullandı.

Türkcell Süper liginde ilk yarıda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Sivasspor ikinci yarıdaki düşüşüne dur demek amacıyla başlatılan transfer çalışmalarında kadroya kaleci Oğuz ,Cem Can,Muharrem,Atilla Birlik, Fatih, Murat ve gurbetçiler Ünal ve Serkan’ı dahil ederken, yabancı hakkını ise yine Sambacılardan yana kullandı.

Brezilya’da Clube Atletico Mineiro takımında başarılara imza atan Edson Araujo Da Silva 2,5 yıllığına kendisini Sivasspor’lu yapan imzasını attı.

BAŞARILI OLACAĞIM
Vestel Manisaspor dönüsünde İstanbul’da takım arkadaşlarıyla bir araya gelen ve uçakla Sivas’a gelerek çalışmalara başlayan Edson Araujo Da Silva, Sivas’ın başarısı için çaba sarfedeceğini dile getirerek “ Sivassspor’da hiç yabancılık çekmeyeceğim. Sergio ve Anderson’un burada olması benim için avantaj. Takım arkadaşlarımı en yakın zamanda tanıma fırsatı bulacağım.Bana güvenenleri asla utandırmayacağım “ dedi.

Brezilya’da Portugesa, Fortaleza takımının ardından Japonya’da Omiya Anija takımında da iki sezon oynadığını ve ardından Brezilya Seri A da bulunan ve şampiyonlukta iddialı Clube Atletico Mineiro takımında tüm müsabakalarda yer aldığını da dile getiren Sivasspor’un yeni transferi 25 yaşındaki golcü Edson “ Galatasaray maçı ile Sivasspor iyi bir çıkış yakalayacaktır.Bu maçı bekliyorum, bu maçta ilk golümü atmak istiyorum.Takım arkadaşlarımla birlikte Sivasspor’un başarısı için çaba sarfedeceğiz” dedi.
GencTürk Haber

fatih_5834
13.02.2006, 19:33
İNSALLAH DEDIKLERINI GERCEKLESTIRIR ILK MACINDA GOSTERIR ZATEN BUNLARI!!NOTUNU ILK MACINDA ALACAK!!

fuat58
13.02.2006, 19:36
INSALLAH ISE YARAR.sivassporumuz iski günlerine geri döner INSALLAH

twity_58
13.02.2006, 19:40
yok yok artık ınanacak sey kalmadı maclarda forma giyince anlarız oyuncumuz oldugunu..

sinan58_34
13.02.2006, 19:55
bize ne kadar yararı olacak onu forma gıyınce anlıyacaz umuyoruzkı sivassporumuzun basarısı adına elınden gelenı yapar

alimuharrem58
13.02.2006, 19:58
YARARLI OLACAGI KONUS İLK MACINDA BELLİ OLACAK AMA BEN İNANIYORUM İYİ BİR OYUNCU OLACAK

agca58
13.02.2006, 21:10
valla sevindim..inşallah andersonla iyi işler yaparlar..boyu kısa andersona göre..anderson kafa gollerini dasilva da ayak golleriyle sivasımızı coşturur..

1967_DERNEK_10UR
13.02.2006, 22:32
görecez...yarım sezon kendisi için iyi bir fırsat..kalan maçlarda kendisini göstermesi dilekleriyle..camiamıza hayırlı olsun..

yavuz öcbe
13.02.2006, 22:44
izleyelim görelim nasılmış son yigido

erhan5834
13.02.2006, 22:49
Sivasspor transferin son gününde Brezilya’lı Edson Araujo Da Silva’yı renklerine bağladı.

Brezilya’da Clube Atletico Mineiro takımında oynayan forvet Edson Araujo Da Silva “ Sivasspor’a gelmekten çok mutluyum. Brezilyalı Sergio,Anderson ile birlikte Sivasspor için başarılara imza atacağım “

Sivasspor, son şansını Brezilya’dan yana kullandı.
Türkcell Süper liginde mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını üzen Sivasspor,transferde son şansını Brezilya’lı Edson’a kullandı.

Türkcell Süper liginde ilk yarıda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Sivasspor ikinci yarıdaki düşüşüne dur demek amacıyla başlatılan transfer çalışmalarında kadroya kaleci Oğuz ,Cem Can,Muharrem,Atilla Birlik, Fatih, Murat ve gurbetçiler Ünal ve Serkan’ı dahil ederken, yabancı hakkını ise yine Sambacılardan yana kullandı.

Brezilya’da Clube Atletico Mineiro takımında başarılara imza atan Edson Araujo Da Silva 2,5 yıllığına kendisini Sivasspor’lu yapan imzasını attı.

BAŞARILI OLACAĞIM
Vestel Manisaspor dönüsünde İstanbul’da takım arkadaşlarıyla bir araya gelen ve uçakla Sivas’a gelerek çalışmalara başlayan Edson Araujo Da Silva, Sivas’ın başarısı için çaba sarfedeceğini dile getirerek “ Sivassspor’da hiç yabancılık çekmeyeceğim. Sergio ve Anderson’un burada olması benim için avantaj. Takım arkadaşlarımı en yakın zamanda tanıma fırsatı bulacağım.Bana güvenenleri asla utandırmayacağım “ dedi.

Brezilya’da Portugesa, Fortaleza takımının ardından Japonya’da Omiya Anija takımında da iki sezon oynadığını ve ardından Brezilya Seri A da bulunan ve şampiyonlukta iddialı Clube Atletico Mineiro takımında tüm müsabakalarda yer aldığını da dile getiren Sivasspor’un yeni transferi 25 yaşındaki golcü Edson “ Galatasaray maçı ile Sivasspor iyi bir çıkış yakalayacaktır.Bu maçı bekliyorum, bu maçta ilk golümü atmak istiyorum.Takım arkadaşlarımla birlikte Sivasspor’un başarısı için çaba sarfedeceğiz” dedi.
GencTürk Haber
inşallah hayırlı işlere imza atar hoş geldin diyelim yeni yiğidomuza...

MOS-BY-58
13.02.2006, 23:04
hayirli ugurlu olsun. insallah faydali olur.
fena bi oyuncuya benzemiyo. kendisinin web sayfasi da var, attigi bikac golün videosunu koymus. merak edenler bakabilir.
http://www.edsonaraujo.com.br/

RÜTBESİZ ASKER
14.02.2006, 07:37
Sivas Sporumuza hayırlı uğurlu olsun gelen futbolcunun karnesine baktığımızda iyi görünüyor.Takımda iki brezilyalı arkadaşının olmasıda onun için bir avantajdır.Takıma çabuk uyum sağlayacağına inanıyorum.Devre arası bence en iyi transfer gibi geldi.
Hayırlı uğurlu olsun.

yerliturkuaz
14.02.2006, 08:11
HAYIRLISI OLSUN NE DIYELIM FAYDALI OLUR INSALLAH TAKIMA

Dağcı
14.02.2006, 08:13
İnşaallah iyi bir futbolcudur ve bizim gol sıkıntımızı çözebilir... Hayırlı Olsun...

GuNaY
14.02.2006, 10:52
hayırlı olsun....
Umarım takım ile çabuk uyum sağlar ve en büyük sorunumuz olan gol yollarnıda etkili olur...

Arif Coşkun
14.02.2006, 11:02
Attığı golleri izledim,son vuruşu çok iyi iş bitirici vuruşları var,inşallah bizdeki gol sorununu çözer ve gollü galibiyetler alırız. En kısa zamanda uyum sağlar inşallah.Hayırlı olsun.

http://www.edsonaraujo.com.br/

DJMuRaT
14.02.2006, 11:58
Hayırlı uğurlu olsun...Bekleyip göreceğiz nasıl futbolcu olduğunu????

cemal58yiğido
14.02.2006, 11:59
bu haberin aynısını ben sitede yayınlamıştım

NAUGHTYBOY58
14.02.2006, 12:30
inşallah sivasımıza gerekeni verir

halil_58_yigido
14.02.2006, 13:21
HAYIRLI UGURLU OLSUN ARTIK BEN ASKERDEYKEN GOLLERİ ATARSINIZZ

halil_58_yigido
14.02.2006, 13:23
86/1 KRAL TERTİBLER GELİYOR ISPARTA 40 CI PİYADE

casus84
14.02.2006, 13:54
inşallah iyi bir futbolcudur

TracyMcGrady58
14.02.2006, 15:32
faydali olacandan eminim.henüz 25 yasindaymis insallah bi taneden fazla atar bu hafta cimboma ve 4 eylülü costurur.samba zamani geldi 4 eylül de.bizi costurur insallah edson

ssa58
14.02.2006, 16:14
bence erken bır transfer oldu lorant gıttı yerıne gelecek teknık adam beklenmelıydı.ama olsun insallah basarılı olur yuzumuzu kara cıkarmaz.butun sivas sporlulara hayırlı olsun.

1967 dernek serkan20
14.02.2006, 16:21
ne diyelim şimdilik hayırlı olsun
inşallah golleri atatrda bu sıkıntılı günleri aşmamıza yardımcı olur.

ademgoze
14.02.2006, 16:26
tutarsa çok güzel olur başarılar gs maçına yetişir galiba

hattab
14.02.2006, 16:36
GELENE YIGIDO GIDENE YIGIDO DIYORUZ YA YIGIDOLUGU BILMIYORUZ YADA KULLANDIGIMIZKELIMEYI KUCUMSUYORUZ SIVASSPORA GELMEKLE SIVASSPOR FUTBOLCUSU OLMAKLA YIGIDOLUK OLMUYO GORDUK ISTE YIGIDOLUGU LORANT TAKIMA GELDI AMA TAKIMDAKI BUGUNKI BELIRSIZLIGINDE EN BUYUK NEDENI LORANT YIGIDOLUK OYLE KOLAYMI BREE
YIGIDOLUK SIVASLIYA ADAM DOVMESIYLE HAK YEMESIYLE HAKSIZLIK ETMESIYLE VERILMEDI
SEREFLI ONURLU DELIKANLI ANLAYISLI AGIRBASLI NAMUSLU HAKSIZLIGIN KARSISINDA OLMASI ALDIGININ HAKKINI VERMESIYLE VERILEN BIR LAKAB TIR
OYLE HER ONUNE GELENE YIGIDOMU DENIR YA
AMA ANLIYORUMKI ARTIK BU GIBI TERIMLERI KULLANAN ARKADASLAR YENI NESILDEN OLAN TEVELLUDU ONSEKIZ YIRMI YAS ARASI OLAN GENCLERIMIZ OLSA GEREK GERCEK SUKI SIVASIN BIR NAMI KALDI BU ALEMDE BASKA BISEYI DEGIL YILLARCA DISLANDI CESITLI HAKLARDAN MAHRUM ETTILER SIVASIMI BIRAKINDA BARI ELIMIZDE KALAN SON SEYIMIZI YIGIDOLUGUMUZU KORUYALIM GARDASLAR SIVASLI OLMAYANA YIGIDO DENEMEZ
SIVASA HIZMET EDENE YIGIDO SEMPATIZANI DIYEBILIRIZ HAKKIYLA HIZMET ETTIYSE BAS TACI EDER GONUL SARAYIMIZDA SIRCA KOSKLER YAPARIZ
AMA YIGIDO EDEMEYIZ YIGIDOLUK BIR YASAM TARZIDIR YIGIDOLUK ANADAN DOGMA OLUNUR SONRADAN OLMA DEGIL

Ronaldinho
14.02.2006, 17:13
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bi transfer!!!!!inşallah hızlıdır...

bozok1071
14.02.2006, 17:17
GELENE YIGIDO GIDENE YIGIDO DIYORUZ YA YIGIDOLUGU BILMIYORUZ YADA KULLANDIGIMIZKELIMEYI KUCUMSUYORUZ SIVASSPORA GELMEKLE SIVASSPOR FUTBOLCUSU OLMAKLA YIGIDOLUK OLMUYO GORDUK ISTE YIGIDOLUGU LORANT TAKIMA GELDI AMA TAKIMDAKI BUGUNKI BELIRSIZLIGINDE EN BUYUK NEDENI LORANT YIGIDOLUK OYLE KOLAYMI BREE
YIGIDOLUK SIVASLIYA ADAM DOVMESIYLE HAK YEMESIYLE HAKSIZLIK ETMESIYLE VERILMEDI
SEREFLI ONURLU DELIKANLI ANLAYISLI AGIRBASLI NAMUSLU HAKSIZLIGIN KARSISINDA OLMASI ALDIGININ HAKKINI VERMESIYLE VERILEN BIR LAKAB TIR
OYLE HER ONUNE GELENE YIGIDOMU DENIR YA
AMA ANLIYORUMKI ARTIK BU GIBI TERIMLERI KULLANAN ARKADASLAR YENI NESILDEN OLAN TEVELLUDU ONSEKIZ YIRMI YAS ARASI OLAN GENCLERIMIZ OLSA GEREK GERCEK SUKI SIVASIN BIR NAMI KALDI BU ALEMDE BASKA BISEYI DEGIL YILLARCA DISLANDI CESITLI HAKLARDAN MAHRUM ETTILER SIVASIMI BIRAKINDA BARI ELIMIZDE KALAN SON SEYIMIZI YIGIDOLUGUMUZU KORUYALIM GARDASLAR SIVASLI OLMAYANA YIGIDO DENEMEZ
SIVASA HIZMET EDENE YIGIDO SEMPATIZANI DIYEBILIRIZ HAKKIYLA HIZMET ETTIYSE BAS TACI EDER GONUL SARAYIMIZDA SIRCA KOSKLER YAPARIZ
AMA YIGIDO EDEMEYIZ YIGIDOLUK BIR YASAM TARZIDIR YIGIDOLUK ANADAN DOGMA OLUNUR SONRADAN OLMA DEGIL

Çok doğru konuşmuşsun YİGİDO .gardaşlarım artık ağzına sakız etmiş gelen yigido giden yigido yigidoluğu bilmeyen yigido her şeye he diyen, en büyük yigido... biz bunları yapamadığımız ,açık sözlü olup eleştirdiğimiz için hep kötüyüz vallaha verdikleri cezalar bitince arada bir siteye girebiliyoruz ..neyse fazla açıksözlü olmayalım yine ceza verir abiler.......

TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur

1071'den beri TÜRK YURDU ulan..............

agp
14.02.2006, 17:34
iyi oyuncuya benziyo.andersonla iyi ikili olurlar diye düşünüyorum.sivas camiasına hayırlı olsun

dj36
15.02.2006, 08:15
kocum benim isalklah ii olur sivaspora

dj36
15.02.2006, 08:17
güzel hatta harika
sivasa yakısır

EMİNÇOLAK
15.02.2006, 09:01
hayırlı olsun....
Umarım takım ile çabuk uyum sağlar ve en büyük sorunumuz olan gol yollarnıda etkili olur...
gardaş enbüyük dileğimiz uyum saglayıp gol atması hayırlı olsun

b_d_g
15.02.2006, 09:40
her eşyden önce brezilyalı arkadaşlar hiç brezilyalı oyuncunun işe yaramadıgı görülmüşmğ

Etem-Murat
15.02.2006, 09:47
HAYIRLI OLSUN SİVAS SPOR CEMAASINA NE DİYELİM EN SONUNDA ALDILAR BİR KİŞİ DİYE DİYE DİLİMİZDE TÜY BİTTİ

serhankaburcuk
15.02.2006, 18:02
İzleyip görmek lazım...Ama brezilyadan kötü futbolcu pek çıkmıyor...İnşallah Anderson ile uyumlu bir forvet olur...Güzel golleri ile bize hayat verir....

TracyMcGrady58
15.02.2006, 18:21
insallah bu hafta gs macina yetisir ve bizi costurur.insallah cabuk uyum saglar takima.costur bizi edson edson costur

aciyurt
15.02.2006, 18:50
acaba forvet mi oynayacak yoksa santarofor tarzi birşey mi?

cagri_deniz
15.02.2006, 18:53
HAYIRLI UĞURLU OLSUN.... GÜLE GÜLE KULLANALIM..

cagri_deniz
15.02.2006, 18:53
İNŞALLAH KALİTELİ BİŞEY ÇIKARR.

must-y
16.02.2006, 18:17
hayirli olur insallah.
hos geldin EDSON gardas.
haydi sivasin halayi,brezilyanin sambasi,gÖster cimbom'a bombayi.