rguler
14.02.2006, 08:41
Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.?
Orijinalini görmek için tıklayınız : SİTEYE GİRENLERİN SAYISI rguler 14.02.2006, 08:41 Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.? SivasLady 14.02.2006, 08:44 Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.? olabilir ama hafta icide cok yogun geciyor hayat milletin isi gücü var abi gerci ben her gün icerideyim :D zaten sadik ve sürekli iceride olanlar belli gercek dost böyle günlerde belli olur Disi Kartal_58 14.02.2006, 08:50 iyi veya kötü günde herkes birlik olmalı özellikle kötü günde bu sitede daha çok kişinin olması lazım bence bickin99 14.02.2006, 09:02 olabilir ama hafta icide cok yogun geciyor hayat milletin isi gücü var abi gerci ben her gün icerideyim :D zaten sadik ve sürekli iceride olanlar belli gercek dost böyle günlerde belli olur aslı böyle olmamalı.en başta ben bu sitete az uğrayan şahışlardan biriyim.Kendimi ve benim gibi olanların hepsini kınıyorum Arif Coşkun 14.02.2006, 09:05 Belki düşünmende haklı olabilirsin,ama ben eskisine göre daha çok girmeye çalışıyorum,yeni gelişmeler neler ne değişmiş neler oluyor,yukarıda yazan arkadaşların dediği gibi her ne olursa olsun,asıl şimdi daha çok sahip çıkmamız gerekiyor takımımıza,böyle günlerde hep yanında tam yanında olmamız gerektiğine inanıyorum, evet son zamanlardaki gidişattan etkilenen arkadaşlarımız olabilir, ama onlara tafsiyem: Başka Sivasspor yok,lütfen ilginizi daha çok artırın takımımıza, o zaman taraftarlık görevimizi tam yapmış sayılırız. kursad58 14.02.2006, 09:12 ben uzun zamandır giremeyen biri olarak bu eleştiri üstüme alıyorum evet sitemizi birazihmal ettim ama biz her koşulda sivassporumuzun yanındayız bunu bilenler bilir 1967_CLUB_ÖZGÜR 14.02.2006, 09:52 SİTEYE KATILIMIN AZALMASI ASLA SİVASSPORUMUZUN KÖTÜ GİDİŞİ YÜZÜNDEN DEĞİL!..ARTIK BURASI HASRETLERİN GİDERİLDİĞİ MUHABBETLERİN BOL OLDUĞU KANAL HALINE GELDİ!.. 5841 14.02.2006, 10:00 Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.? BİZLER BURDAYIZ İYİ GÜN DOSTU HER ZAMAN COK OLUR. ÖNEMLI OLAN KÖTU GÜNDE BİR BİRİMİZE DESTEK VERMEK. shadow3458 14.02.2006, 10:28 Her zaman burda olmaya çalışıyorum bu site bizim sitemiz bu sivasta bizim sivasımız iyi gündede kötü gündede hep burda olmalıyız.Fakat artık sitemiz öyle bir hale geldiki gruplaşmalar başladı kanatındayım buda sitede azalmalara sebeb oluyor. fuat58 14.02.2006, 10:34 is güc nedeniyle fazla vakit bulamiyoruz heralde nevzatt 14.02.2006, 11:36 günde en az üç defa siteyi kontrol edip haberler ve yorumları okuyorum.özellikle son günlerde kendimize haksızlık yapmayalım arkadaslar ben bu günleri kötü gidiş olarak görmüyorum inanıyorum ki en fazla iki hafta sonra daha güzel şeyler konuşmaya başlayacagız.Sayın başkanımıza güveniyorum.biraz daha sabır lutfen Etem-Murat 14.02.2006, 11:37 _hayırlısı olsun gelenlerede allah razı olsun derim ben bence siteye giren ve cıkan sayısı o kadar önemlimi önemli olan girdiği zaman sahip cıkması değilmi inşallah insanların hayat sıtantartları arttıkca siteye girende cok olacak ben buna inanıyom kimseyi zorlayamayız niye girmiyon diye_ DJMuRaT 14.02.2006, 11:47 Sonsuza Dek Sürecek bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız.... Herkes Gİder biz Kalırız....67 Yiğidolarız.... NAUGHTYBOY58 14.02.2006, 12:25 bu günlerde yiğidolar durgun sivassporumuzun galip gelememesinden dolayı olabilir ama biz yiğidolar olarak takımımızı desteklemeliyiz 1967_DERNEK_10UR 14.02.2006, 12:52 Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.? WALLA RIFAT ABI İYİ BİR TESPİT.kötü gün dostları nerde... hattab 14.02.2006, 13:15 BENCE SITEYE AZ GIREN OLMASIIYI GUN DOSTLUGUYLA ALAKALIDEGIL AMA TABI BIRAZ MORALSIZLIK VAR TOPLUM OLARAK GENETIK YAPIZDA DUYGUSALLIK AGIR BASIYO BIKKINLIK ON PLANA CIKIYO VEYADA INSANIMIZIN EKONOMIK YAPISI BELLI HERKESIN EVINDE INTERNETI YOK BILGISAYARI YOK ONUN ICIN BUNU BASKA SEYLERE YORMAK DOGRU DEGIL BENCE BIR SIVASSPOR SITESINE GIRMIYORUZ DIYE SIVASLILIGIMIZDAN BISEY KAYBEDECEK DEGILIZ BEN KENDI ADIMA EVIMDE INTERNETIM VAR AMA HERZAMAN GIRIPTE BAKAMIYORUMKI BU HAYAT KOSULLARINDA NERDE OLURSAK OLALIM KOLAY DEGIL BIRSEYI DEVAMLI TAKIP ETMEK GONUL ISTERKI HERZAMAN GIRELIM SITEYE SIVASLILAR KAYNASSIN DAHABIR DUYARLI OLALIM KONULARA BU SPORLA ALAKALI BISEY DEGIL SIVAS FUTBOL OLMADAN ONCEDE SIVASTI SONRADA SIVAS ONUN ICIN BOYLE BIR KIYASLAMA BENCE ANLAMSIZ YANLIS ANLASILMASIN ELESTIRI YAPANLARI KOTULEMIYORUM SADECE FIKRIMI BELIRTTIM ISTEYEN KATILIR ISTEMEYEN OKUMADAN GECER AMA SUDA BIR GERCEKKI ARTIK GEMI KARAYA OTURDU SIVASSPORUN DUMENI KIRILDI (loranttan bahsediyom) ARTIK GEMIYE HAKEDEN BIR KAPTAN LAZIM YOKSA AKINTI GEMIYI KAYALIKLARA SURUKLUYO DENIZDE FIRTINA AMAN DINLEMEZ KOTUDUR KAPILANA HELAL OLSUN DERIM BU GEMIYI KURTARAN KAPTANA saygilar bulent58 14.02.2006, 13:17 ben herzaman giriyom siteye sivassporu yıllar sonra süper ligde gördük eğer bir düşerse torunlarımız ancak görür onun için lütfen bu takıma sahip çıkıp evimizde 3-4 tane maçı alalım ve bu seneyi kurtaralım sonrada bir güzel kurumsallaşıp ligde gençlerbirliği, ankaragücü, gaziantep gibi kalıcı bir takım olalım biz çok uçtuk vay 4. vay 5. büyüğüz ben 4. 5. büyük değil ben memeleketimin takımını daima süper ligde görmek istiyorum 1967_DERNEK_MUSTAFA 14.02.2006, 13:30 ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.EĞER SİVASSPOR YENİLİYOR DİYE GİRMEMEZLİK YAPIYORLARSA KINIYORUM...BİZ İYİ GÜN DOSTU DEĞİLİZ...KARA GÜN DOSTUYUZ...+SİTEMİZDE Kİ DOSTLUĞUMUZ SİVASLILIĞIMIZ HER ZAMAN VAR OLACAK .BİZDE O SİVASLILARIN İYİ GÜN DOSTU OLMAYACAZ KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLACAZ.BU BÖYLE BİLİNE. yerliturkuaz 14.02.2006, 13:48 evet gercekten siteye cok az giris var forumlara katilanda olmuyor. Beyler bayanlar bu zor gunumuzde sivasimizi yanliz birakmayalim. Etem-Murat 14.02.2006, 14:18 hadi yiğigolar bizler sade iyi gün dostu olmayalım yensekte yenilsekte kalbimiz sizle haydi sivas haydi arkadaşlar girmenizi ve sivasa destek olmanızı isterim yazılarınızla yorumlarınızla sohbetle katılınki bizlerde keyif alalım ErdalGüler 14.02.2006, 14:20 Ben mümkün olduğunca hergün girmeye çalışıyorum.. Zaten genelde kimin ne zaman ve nasıl girdiğide artık hemen hemen herkesin bildiği birşey.. Mutlaka dönem dönem azalmalar ve artmalar olacaktır. Bunu sivassporun performansına bağlamak yanlış bence... Bu site bağımlılık yapıyor. İnsan istesede vazgeçemiyor. Çoğu kişi iş yoğunluğu ve fırsat bulamamaktan dolayı siteyi ziyaret edemiyor bence... puar 14.02.2006, 14:49 hep destek tam destek.... 1984zalim58 14.02.2006, 15:30 Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.? Alakası yok milletin işi var gücü var fırsat buldukca girebiliyorum ben. rguler 14.02.2006, 16:54 Alakası yok milletin işi var gücü var fırsat buldukca girebiliyorum ben. TABİKİ HERKESİN İŞİ GÜCÜ VAR AMA SİVASSPOR İYİ GİDERKEN YOKMUYDU İŞLERİ O ZAMANDA VARDI. BİRAZ İLGİ AZALDI BENCE. ReDYiGiDo 14.02.2006, 17:00 Bence Sivassporun başarısızlığıda bir neden olabilir ama Gerçek Neden Bence Site Yöneticilerinin Tutumudur.. Gitgide azalacağını ve Başka sitelere taraftarların geçeçeğini tahmin ediyorum... bozok1071 14.02.2006, 17:08 Moderatör abilerimizin gözüne çok battık herhal en ufak şeye ceza veriyolar.. gardaş böyle olursa siteye nasıl girelim TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU ulan.............. Ronaldinho 14.02.2006, 17:11 ben hep giriyorum... TEK BUYUK SİVASSPOR... MAVİ_BERE 14.02.2006, 19:18 Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.? Rıfat abi BEnim herzaman dile getirmek istediğim de buydu... Ama birsekilde hep SUSTURULDUM.... NE de olsa ben ANKARAGÜÇLÜYÜM... Bana güven olmaz..... MAVİ_BERE 14.02.2006, 19:19 Moderatör abilerimizin gözüne çok battık herhal en ufak şeye ceza veriyolar.. gardaş böyle olursa siteye nasıl girelim TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU ulan.............. Kardeşim herhangi bir sorunun varsa DEVAM ET.... x_burnley 14.02.2006, 19:29 Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.? KATILMIYORUM BENİM DÜŞÜNCEM ARKADAŞLARIMIZIN İŞ VE GÜÇLERİNDEN DOLAYI SİTEYE GİREMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM AMA ŞU BİR GERÇEK GERÇEK SİVASLI ASLA KÖTÜ SONUÇLARDAN DOLAYI TAKIMA KÜSMEZ VE SİTEYİ TERK ETMEZ Kaptan-58 14.02.2006, 19:42 Bu günlerde siteye maalesef çok az giren oluyor sivassporun kötü gidişi buna sebep olabilirmi diye düşünüyorum.yoksa iyi gün dostumuyuz acaba.? ben son 1 aydır siteye gündüzleri giremiyorum. şirketimizden internete girmek yasaklandığından ve işlerin yoğunluğundan internetten kopuyorum mecburen. giremeyenlerinde geçerli sebepleri olduğuna inanıyorum.. biz 2. ligden beri sivassporluyuz ve hep öyle kalacağız.. iyi günde kötü günde... Kaptan-58 14.02.2006, 19:43 KATILMIYORUM BENİM DÜŞÜNCEM ARKADAŞLARIMIZIN İŞ VE GÜÇLERİNDEN DOLAYI SİTEYE GİREMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM AMA ŞU BİR GERÇEK GERÇEK SİVASLI ASLA KÖTÜ SONUÇLARDAN DOLAYI TAKIMA KÜSMEZ VE SİTEYİ TERK ETMEZ uğur abiye katılıyorum ... Trabzonlu 14.02.2006, 19:57 HAYRET YIGIDOLAR!!! BEN SIZIN BU YAZILARINIZI HAYRET ILE OKUDUM. SIZLERDE AYNI BIZLER GIBI VE BIZE BENZEMISSINIZ.TAKIM BIRAZ GERIDE KALDIMI HERSEYI UNUTUYORUZ VEDE BIRLIK VE BERABERLIK ICERISINDE OLAMIYORUZ.DAHA IKI AYA KADAR BIZIM SITEMIZE KIMSE GIRMIYORDU, NEDEN TRABZON DURMADAN KAN KAYBEDIYORDU VE SON IKI ÜC MACI ALDIKTAN VE TAKIMIMIZ BESINCI SIRAYA YÜKSELDIKTEN SONRA,BIZDEDE YINE TRABZONSPOR TUTKUNLUGU AGIR BASMAYA BASLADI. DAHA DÜNE KADAR 4. VE 5. SIRADAYKEN, SITENIZ TIKA BASA DOLUYDU.NITEKIM TAKIMIMINIZ KAN KAYBETTIKTEN SONRA HERSEYI BOSVERDINIZ VE TAKIMIMINIZA SAHIP CIKMIYORSUNUZ VE BU DÜSÜSE LORANT YILAN HIKAYESIDE EKLENINCE TAMAMEN TAKIMINIZI BOSLADINIZ VE TUTKUNLUGUNU KAYBETTINIZ. BEN SIVASSPOR SEVDALISI OLARAK, SIVASSPORUN TÜM SITELERINE GIRIYORUM VE ÜZÜNTÜYLE SÖYLÜYORUM, O SITELERDE BU SITE HARIC, BIR KISI BULMAK IMKANSIZ. SIZIN BU TAVIRLARINIZI VE BU SITEYI KÖTÜLEMENIZI ESEFLE KARSILIYORUM. YAPMAYIN ETMEYIN YIGIDOLAR, BARI BU SITEYI KARALAMAYIN. BEN BURDA GERCEK DOSTLUKLARI KESFETTIM. BARI SITENIZE SAHIP CIKIN. SivasLady 14.02.2006, 20:01 HAYRET YIGIDOLAR!!! BEN SIZIN BU YAZILARINIZI HAYRET ILE OKUDUM. SIZLERDE AYNI BIZLER GIBI VE BIZE BENZEMISSINIZ.TAKIM BIRAZ GERIDE KALDIMI HERSEYI UNUTUYORUZ VEDE BIRLIK VE BERABERLIK ICERISINDE OLAMIYORUZ.DAHA IKI AYA KADAR BIZIM SITEMIZE KIMSE GIRMIYORDU, NEDEN TRABZON DURMADAN KAN KAYBEDIYORDU VE SON IKI ÜC MACI ALDIKTAN VE TAKIMIMIZ BESINCI SIRAYA YÜKSELDIKTEN SONRA,BIZDEDE YINE TRABZONSPOR TUTKUNLUGU AGIR BASMAYA BASLADI. DAHA DÜNE KADAR 4. VE 5. SIRADAYKEN, SITENIZ TIKA BASA DOLUYDU.NITEKIM TAKIMIMINIZ KAN KAYBETTIKTEN SONRA HERSEYI BOSVERDINIZ VE TAKIMIMINIZA SAHIP CIKMIYORSUNUZ VE BU DÜSÜSE LORANT YILAN HIKAYESIDE EKLENINCE TAMAMEN TAKIMINIZI BOSLADINIZ VE TUTKUNLUGUNU KAYBETTINIZ. BEN SIVASSPOR SEVDALISI OLARAK, SIVASSPORUN TÜM SITELERINE GIRIYORUM VE ÜZÜNTÜYLE SÖYLÜYORUM, O SITELERDE BU SITE HARIC, BIR KISI BULMAK IMKANSIZ. SIZIN BU TAVIRLARINIZI VE BU SITEYI KÖTÜLEMENIZI ESEFLE KARSILIYORUM. YAPMAYIN ETMEYIN YIGIDOLAR, BARI BU SITEYI KARALAMAYIN. BEN BURDA GERCEK DOSTLUKLARI KESFETTIM. BARI SITENIZE SAHIP CIKIN. abi sanmiyorum ki Sivas`in durumuna bagli bir cogumuz is güc sahibiyiz her zaman olmuyor giremiyoruz ya zaman olmuyor yada imkan ama herkes isterdiki sürekli girebilelim hafta sonlari yine doluyor sükür her zaman her yerde Sivasspor - iyi günde kötü günde hep yanindayiz TS iyiye gitmesine sevindim - basarilar dilerim x_burnley 14.02.2006, 20:06 HAYRET YIGIDOLAR!!! BEN SIZIN BU YAZILARINIZI HAYRET ILE OKUDUM. SIZLERDE AYNI BIZLER GIBI VE BIZE BENZEMISSINIZ.TAKIM BIRAZ GERIDE KALDIMI HERSEYI UNUTUYORUZ VEDE BIRLIK VE BERABERLIK ICERISINDE OLAMIYORUZ.DAHA IKI AYA KADAR BIZIM SITEMIZE KIMSE GIRMIYORDU, NEDEN TRABZON DURMADAN KAN KAYBEDIYORDU VE SON IKI ÜC MACI ALDIKTAN VE TAKIMIMIZ BESINCI SIRAYA YÜKSELDIKTEN SONRA,BIZDEDE YINE TRABZONSPOR TUTKUNLUGU AGIR BASMAYA BASLADI. DAHA DÜNE KADAR 4. VE 5. SIRADAYKEN, SITENIZ TIKA BASA DOLUYDU.NITEKIM TAKIMIMINIZ KAN KAYBETTIKTEN SONRA HERSEYI BOSVERDINIZ VE TAKIMIMINIZA SAHIP CIKMIYORSUNUZ VE BU DÜSÜSE LORANT YILAN HIKAYESIDE EKLENINCE TAMAMEN TAKIMINIZI BOSLADINIZ VE TUTKUNLUGUNU KAYBETTINIZ. BEN SIVASSPOR SEVDALISI OLARAK, SIVASSPORUN TÜM SITELERINE GIRIYORUM VE ÜZÜNTÜYLE SÖYLÜYORUM, O SITELERDE BU SITE HARIC, BIR KISI BULMAK IMKANSIZ. SIZIN BU TAVIRLARINIZI VE BU SITEYI KÖTÜLEMENIZI ESEFLE KARSILIYORUM. YAPMAYIN ETMEYIN YIGIDOLAR, BARI BU SITEYI KARALAMAYIN. BEN BURDA GERCEK DOSTLUKLARI KESFETTIM. BARI SITENIZE SAHIP CIKIN. BU SİTEYİ KARALAMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ HERKES BUNU BÖYLE BİLSİN DOSTLUK VE KARDEŞLİK NE İSTERSEN BURDA NE KÖTÜLÜĞÜ VARKİ SİTENİN BİZLERE TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ Etem-Murat 14.02.2006, 20:07 bozok1071´isimli üyeden Alıntı Moderatör abilerimizin gözüne çok battık herhal en ufak şeye ceza veriyolar.. gardaş böyle olursa siteye nasıl girelim gardaş eger ki adabıyla olursa kim sizleri ceza verir ama önemli olan girildiğinde insan gibi konuşma ortamı yaratmak karşımızdaki kişileri kırmadan sohbet edene kimse ceza kesemez yusuf_07 14.02.2006, 20:35 VALLA KENDİ ADIMA KONUŞAYIM.YENİ BİR BÜRO YA TAŞINDIK VE ÇOK FAZLA GİRME İMKANI BULAMIYORUM.AMA BU SİTEDE İYİ GÜN DOSTU ÇOK....... gercek58li 15.02.2006, 00:11 ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.EĞER SİVASSPOR YENİLİYOR DİYE GİRMEMEZLİK YAPIYORLARSA KINIYORUM...BİZ İYİ GÜN DOSTU DEĞİLİZ...KARA GÜN DOSTUYUZ...+SİTEMİZDE Kİ DOSTLUĞUMUZ SİVASLILIĞIMIZ HER ZAMAN VAR OLACAK .BİZDE O SİVASLILARIN İYİ GÜN DOSTU OLMAYACAZ KÖTÜ GÜNÜNDE YANINDA OLACAZ.BU BÖYLE BİLİNE. Ben hemen hemen hergün giriyorum. Sivassporun gidisinden baska,buradaki dostluk ve kaynasmayi özlüyorum ve de her ne olursa olsun vazgecmek yoktur... Sivasspor.com1 TracyMcGrady58 15.02.2006, 00:30 olabilir ama hafta icide cok yogun geciyor hayat milletin isi gücü var abi gerci ben her gün icerideyim :D zaten sadik ve sürekli iceride olanlar belli gercek dost böyle günlerde belli olur sana aynen katiliyorum.hafta ici cok yogun geciyo okul su bu hic zaman olmuyo.ama ben hergün girmeye calisiyom.biz evelallah iyi gündede kötü gündede sivasimizin arkasindayiz efe sedat 15.02.2006, 00:33 arkadaslar lutfen maclarda artık bırakın çekirdek yemeği biraz takıma destek olun, bağrın çağrın lutfen herkes takıma boylelikle moral verir bu çok önemli..... TracyMcGrady58 15.02.2006, 00:41 arkadaslar lutfen maclarda artık bırakın çekirdek yemeği biraz takıma destek olun, bağrın çağrın lutfen herkes takıma boylelikle moral verir bu çok önemli..... sana katiliyorum gardas.devre arasinda yesinler cekirdegi demi.takimi ateslendirelim destek olalim ama cekirdek yemeyi birakalim artik.helede bu günlerde takima destek olmaliyiz efe sedat 15.02.2006, 00:49 evet gardaş eskisi gibi çağralım teker teker futbolcularımızı onlara arkalarında olduğumuzu gösterelim... buarada hoca gökhan bozkayayı oynatmıyor çok değerli bir futbolcu ama morali çok bozuk onada destek olalım o bir sivaslı !!!!! TracyMcGrady58 15.02.2006, 00:58 evet gardaş eskisi gibi çağralım teker teker futbolcularımızı onlara arkalarında olduğumuzu gösterelim... buarada hoca gökhan bozkayayı oynatmıyor çok değerli bir futbolcu ama morali çok bozuk onada destek olalım o bir sivaslı !!!!! sade gökhan icin degil.tüm takimin morali bozuk desteklemeliyiz.insallah oyuncular taraftari görünce daha da hirslanacah efe sedat 15.02.2006, 01:05 evet evet ve ben umutluyum bizlerle bu takım çok daha iyi yerlere gelecek ama çok büyük destek vermek gerekiyor hadi sivas simdi bizim destek zamanımız... abircan 15.02.2006, 15:50 AZALMAYIZ ARTARIZ MERAK ETMEYİN SKORLA BERABER KATILIM ARTAR, BAŞARI VARSA GOY GOYCULARDA ÇOĞALIR, GERÇEK TARFATARDA YAZAR, AMA HERKESİN OTURUP ÖZELEŞTİRİ YAPMASI LAZIM KENDİ ADINA NEREDE HATA YAPIYORUMU SORGULAMASI LAZIM, DIŞTALAYICILIĞI DEĞİL SÜREKLİ KATILIMI TEŞVİK EDİCİ, TARTIŞMALARI TIKAYICI DEĞİL SÜREKLİ ÖNÜNÜ AÇICI OLMALIYIZ, FORUMLARDA KİRLİLİK YARATAN BAZI SOHBETLERİ YAPMAMALIYIZ, AYNI KONUYA DAİR TOPİC AÇMANIN BİR MARİFET OLMAYIP TERSİNE TAKİBİ ZORLAŞTIRDIĞINI VE SİTEYİ TAKİP EDENLERİ BIKTIRDIĞINI BİLMELİSİNİZ, VAKİT = NAKİT OLDUĞUNU BİLMELİSİNİZ , SİTEDE YAZAN HERKES AKŞAMA KADAR İNTERNET CAFEDE OTURMUYOR, HERKES 18 - 25 YAŞ ARASINDA DEĞİL BİRÇOK İNSAN ORTA YAŞ VE ÜZERİ DOLAYISIYLA SİTEDE BELLİ BİR ÖZENİ BULAMAYINCA SIKILIP BİR DAHA GİRMİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, KISACA HERKES KENDİ ÖZELEŞTİRİSİNİ YAPSIN ŞAPKAYI ÇIKARIP ÖNÜNE KOYSUN İKİ ELİNİ KAFASININ ARASINA ALSIN DÜŞÜNSÜN, CANIM SONUNDA MEMLEKETİ NASIL KURTARACAĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUZ, NASIL SİTEMİZİ GÜZEL KEYİFLİ VE CAZİP HALE GETİRİRİZ AZICIK KAFA YORALIM, ARTIK ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR BİLE serhankaburcuk 15.02.2006, 17:29 İyi günde kötü günde biz daima bu takımın ve bu şehrin yanında olduk...Önemli olan iyi günde bu takımın yanında olmak değil önemli olan kötü günlerde birlik ve beraberliği sağlayarak bu kötü durumdan kurtulabilmektir.... 1967_DERNEK_MUSTAFA 15.02.2006, 17:53 AZALMAYIZ ARTARIZ MERAK ETMEYİN SKORLA BERABER KATILIM ARTAR, BAŞARI VARSA GOY GOYCULARDA ÇOĞALIR, GERÇEK TARFATARDA YAZAR, AMA HERKESİN OTURUP ÖZELEŞTİRİ YAPMASI LAZIM KENDİ ADINA NEREDE HATA YAPIYORUMU SORGULAMASI LAZIM, DIŞTALAYICILIĞI DEĞİL SÜREKLİ KATILIMI TEŞVİK EDİCİ, TARTIŞMALARI TIKAYICI DEĞİL SÜREKLİ ÖNÜNÜ AÇICI OLMALIYIZ, FORUMLARDA KİRLİLİK YARATAN BAZI SOHBETLERİ YAPMAMALIYIZ, AYNI KONUYA DAİR TOPİC AÇMANIN BİR MARİFET OLMAYIP TERSİNE TAKİBİ ZORLAŞTIRDIĞINI VE SİTEYİ TAKİP EDENLERİ BIKTIRDIĞINI BİLMELİSİNİZ, VAKİT = NAKİT OLDUĞUNU BİLMELİSİNİZ , SİTEDE YAZAN HERKES AKŞAMA KADAR İNTERNET CAFEDE OTURMUYOR, HERKES 18 - 25 YAŞ ARASINDA DEĞİL BİRÇOK İNSAN ORTA YAŞ VE ÜZERİ DOLAYISIYLA SİTEDE BELLİ BİR ÖZENİ BULAMAYINCA SIKILIP BİR DAHA GİRMİYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM, KISACA HERKES KENDİ ÖZELEŞTİRİSİNİ YAPSIN ŞAPKAYI ÇIKARIP ÖNÜNE KOYSUN İKİ ELİNİ KAFASININ ARASINA ALSIN DÜŞÜNSÜN, CANIM SONUNDA MEMLEKETİ NASIL KURTARACAĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUZ, NASIL SİTEMİZİ GÜZEL KEYİFLİ VE CAZİP HALE GETİRİRİZ AZICIK KAFA YORALIM, ARTIK ZAMANI GELDİ DE GEÇİYOR BİLE aynen katılıyorum imzamıda atıyorum cem_yigido 15.02.2006, 19:02 Arkadaşlar goğru diyorsunuz ama sivas böyle devam ederse tepkiler daha çok devam eder.Diyorum.Ondan sivasspor artık kendini düzeltmeye baksa iyi olur. apolat 15.02.2006, 19:38 sivasımız kendini elbet toparlayacaktır arkasında inanan bizler ve de desteğini eksik etmeyen her daim görevlerini yerine getiren abilerimiz oldukça ... inşallah ben ve benim gibi yeni kardeslerimizde ustumuze dusen gorevleri yerine getirme bilincine sahip olduktan sonra sırtımız yere gelmeyecektır...Selametle... erhan5834 15.02.2006, 21:48 sivasımız kendini elbet toparlayacaktır arkasında inanan bizler ve de desteğini eksik etmeyen her daim görevlerini yerine getiren abilerimiz oldukça ... inşallah ben ve benim gibi yeni kardeslerimizde ustumuze dusen gorevleri yerine getirme bilincine sahip olduktan sonra sırtımız yere gelmeyecektır...Selametle... yazın güzel gardaş herkez üzerine düşeni yaparsa bu günlerde geçer önemli olan zor zamanda yanında olmak... |