Orijinalini görmek için tıklayınız : Erdal Keser ve Hasan Kabze
skywriter 15.02.2006, 22:22 Galatasaray teknik direktor yardimcisi Erdal Keser ve futbolcu Hasan Kabze Fortis Turkiye Kupasi'nda mucadele ettikleri Diyarbakirspor karsilasmasindan sonra Lig TV'de yapilan roportajda bu haftasonu Super Lig karsilasmasina memleketleri Sivas'a gittikleri icin cok mutlu olduklarini, hemserilerinin sporcu arkadaslarini en iyi sekilde karsilayip misafir edeceklerinden emin olduklarini dile getirdiler. Teknik direktor Eric Gerets'i Kangal kopek ciftliklerine goturmek icin soz verdigini soyleyen Erdal Keser, firsat olursa takim olarak Sivas'i gezmek istediklerini de sozlerine ekledi...
erhan5834 15.02.2006, 22:33 Galatasaray teknik direktor yardimcisi Erdal Keser ve futbolcu Hasan Kabze Fortis Turkiye Kupasi'nda mucadele ettikleri Diyarbakirspor karsilasmasindan sonra Lig TV'de yapilan roportajda bu haftasonu Super Lig karsilasmasina memleketleri Sivas'a gittikleri icin cok mutlu olduklarini, hemserilerinin sporcu arkadaslarini en iyi sekilde karsilayip misafir edeceklerinden emin olduklarini dile getirdiler. Teknik direktor Eric Gerets'i Kangal kopek ciftliklerine goturmek icin soz verdigini soyleyen Erdal Keser, firsat olursa takim olarak Sivas'i gezmek istediklerini de sozlerine ekledi...
eminim sivas halkı yiğidolar en iyi şekilde karşılayıp ağırlayacaktır... bundan şüpheleri olmasın biz mavi bayrak almış bi taraftarız istanbul taraftarı gelsinde centilmenlik görsün....
1967_DERNEK_10UR 15.02.2006, 22:36 süper lige çıkıncamı sivas milletin aklına geliyor...
Etem-Murat 15.02.2006, 22:38 süper lige çıkıncamı sivas milletin aklına geliyor...
HE DEMİ SİVAS SPOR CIKTI MAŞALLAH HERKES VALIĞINDAN HABERDER OLDULAR
karacaören34-58 15.02.2006, 22:40 SİVAS TA ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE KARŞILANACAKLARINA VE SKOR NE OLURSA OLSUN AYNI ŞEKİLDE UĞURLANACAKLARINA EMİNİM:) ERDAL KESER VE VE HASAN KABZE NİN VERDİĞİ BU GÜZEL RÖPERTAJLARI İÇİNDE TEŞEKÜR EDERİM ONLAR BİZİ SEVİYOR BİZDE ONLARI...
skywriter 15.02.2006, 22:41 süper lige çıkıncamı sivas milletin aklına geliyor...
Dogru soyluyorsun ama hic akillarina gelmemelerinden iyidir. Super Lig'de oynayan bir cok Sivassporlu futbolcu, teknik adam, antrenor var, ama sadece birkac tanesi bu sekilde beyanlariyla on plana cikiyor, ve bence bu insanlara bizim destek olmamiz lazim..
karacaören34-58 15.02.2006, 22:41 süper lige çıkıncamı sivas milletin aklına geliyor...
GARDAŞ İŞTE BU DA BİR SEBEP OLDU HER ŞEYİN BİR SEBEBİ VAR BENCE AKILLARINDAYDI.
1967_DERNEK_10UR 15.02.2006, 22:43 Dogru soyluyorsun ama hic akillarina gelmemelerinden iyidir. Super Lig'de oynayan bir cok Sivassporlu futbolcu, teknik adam, antrenor var, ama sadece birkac tanesi bu sekilde beyanlariyla on plana cikiyor, ve bence bu insanlara bizim destek olmamiz lazim..
EN İYİ ŞELİKDE TANITMAMIZ LAZIM SİVAS'I...BELKİ HAYATLARINDA HİÇ GELMEDİLER AMA GELDİKLERİNE DE MEMNUN KALMAMALILAR..BİZE UĞRAMALARINI TAVSİYE EDERİZ...
TracyMcGrady58 15.02.2006, 22:45 Dogru soyluyorsun ama hic akillarina gelmemelerinden iyidir. Super Lig'de oynayan bir cok Sivassporlu futbolcu, teknik adam, antrenor var, ama sadece birkac tanesi bu sekilde beyanlariyla on plana cikiyor, ve bence bu insanlara bizim destek olmamiz lazim..
misafir perverligimizi gösterelim gs ye.onlari iyi karsiliyalim
1967_DERNEK_MUSTAFA 15.02.2006, 23:19 biz misafir perverliğimizi gösterelimde ister uğrasınlar ister uğramasınlar paşa gönülleri bilir
Misafirperverligimizi gösterecegimizden eminim. Cünkü biz SIVASliyiz
yerliturkuaz 16.02.2006, 11:33 bizim adimiz yigido merttiriz comerttirizde en iyi sekilde agirlayacagimiza inaniyorum ben hic merak etmesin galatasaraylilar kendi evlerinde gibi hissedecekler kkendilerini ama mac sonunda guklen taraf biz olacagiz
süper lige çıkıncamı sivas milletin aklına geliyor...
erdal keser galatasarayda oynarken sivasa gelmişti hatta o zamanlar yüklüde para yardımında bulunmuştu
hasan kabze bucada oynarken sivasa gelmek istedi fakat olamadı
ayrıca hasan kabze yılda bir sivasa gelir babaannesi ve anneannesi amcası falan hala sivasta oturuyorlar biraz yeğenim olurda ondan biliyorum.
onur bilgin olsun diye yazdım.
böyle olmasa bile bize onları güzel karşılayıp sahada yenerek uğurlamak yakışır
Arif Coşkun 16.02.2006, 12:05 Sitemizdeki sloganımız "spor,sevgi,barış ve kardeşliktir" Şiddetin her türlüsüne karşı olmalıyız.Nihayetinde bir maç musabakası,yenmekte var yenilmekte herşey dostça başlamalı dostça bitmeli.Sivas deyince centilmenlik,misafirperlik hatırlanmalı,bende en güzel şekilde karşılanıp,en güzel şekilde gönderileceklerini ümit ediyorum,ve başarılar diliyorum.
|