Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüştü abi, Fenerbahçe maçına yine çıkartma yapalım

35fulya58
17.02.2006, 08:02
Merhaba Rüştü abi...Geçen seneki Sarıyer-Sivasspor maçının tadını halen untamadık. Bu sene yine öyle bir organizasyon yapsan da Fenerbahçe maçına hep beraber gitsek ne kadar güzel olur. Hem tekrar sivasspor.com'cular bir araya gelir hemde gücümüzü gösteririz. Abiciğim, sen istersen herkes birlikte hareket eder, bunu gerçekleştirelim lütfen. Babamla da konuştum olur diyor. Abiciğim lütfen organize et. Tüm dünyaya birkez daha Sivasspor taraftarını gösterelim. Saygılarımla, İzmir'den sevgiler...

yerliturkuaz
17.02.2006, 08:32
oyle bir olusum icin kadikoy iskelesinde buluscaz diye sozlendik haberin olsun

tykinik58
17.02.2006, 09:41
Bizlerde Sivas'tan bu olayı gönülden destekliyoruz. Her ne kadar biz orada olamasakta kalbimiz sizlerle çarpacaktır. Bu olayı sene de 1 kere tekrarlayarak, her sene bir araya gelmeyi kutlamaya çalışalım. Tüm Yiğidolara SİVAS'tan sevgiler ve selamlar.

Arif Coşkun
17.02.2006, 10:25
Rüştü bey fırsatı olup gelebilirse çok iyi olur.

GuNaY
17.02.2006, 14:39
Evet fulya'cım çok güzel düşünmüşsün... geçen seneki buluşmamız hala dillerde...
Gerek yurtiçi gerekse yurtdışındaki yiğidolar bu maça gelerek, maç sonrasında da güzel bir organizasyonla tamamlamak güzel olur.

SONMEZ
17.02.2006, 14:45
BEN VARIM...

BENİM İÇİN
HER YOL SİVASSS...
.
.
.

rguler
17.02.2006, 14:53
Evet fulya'cım çok güzel düşünmüşsün... geçen seneki buluşmamız hala dillerde...
Gerek yurtiçi gerekse yurtdışındaki yiğidolar bu maça gelerek, maç sonrasında da güzel bir organizasyonla tamamlamak güzel olur.
Günaycığım böyle bir organizasyon yapılması çok güzel olur ben orada bulunmayı çok isterim.Bu işi ciddiye alıp yılda bir kez buluşmak gerçekten güzel olur.Birlikte bu işi organize edelimmi.? :) :)

TracyMcGrady58
17.02.2006, 15:12
iyi olur organize olabilirseniz.kac bin kisi gidersiniz??baya kalabalik olsun.herkes görsün sivassporun taraftar kapasitesini.saracoglunda kirmizi beyaz renklerimiz görünsün.insallah rüstü abimiz organize eder bu isi