Orijinalini görmek için tıklayınız : GRUP GARDAŞLAR GELİYOR

GrP_GARDAŞLAR
17.02.2006, 13:13
TEK AMACI SİVASSPORA GÖNÜLDEN DESTEK OLMAK VE TRİBÜNLERDE YENİ BİR SES OLUŞTURMAK İÇİN YOLA ÇIKAN CENTİLMEN.SEVİYELİ.RENKLERE SAYGILI,EN ÖNEMLİSİ KENDİ TARAFTARINA SAYGILI OLAN GENÇLER GRUP GARDAŞLAR ADI ALTINDA YENİ BİR GRUP OLUSTURDU.BU GRUP GALATASARAY MAÇI İLE BİRLİKTE TRİBÜNLERDEKİ YERİNİ ALACAKTIR.ŞİMDİDEN SİVASSPORA HAYIRLI OLSUN.

GRUBUN AMAÇLARI VE FAALİYET ALANLARI:

a- SİVASSPOR Kulübüne gönül vermiş Sivas’ın dört bir yanında yasayan taraftarları, aynı amaç ve ilkeler doğrultusunda bir araya toplayarak güçlü bir lobi oluşturmak,
b- Kırmızı-Beyaz 'lı bayrağımızı, ulaşabildiğimiz her yerleşim bölgesinde gururla dalgalandırmak,
c- Kalplerinde Sivasspor sevgisi taşıyan kişilerin, bu ortak duygunun ışığı etrafında toplanarak, tanışmalarını, kaynaşmalarını, birlik ve beraberlik duygusu ile bireysel olarak iş hayatlarında ve özel yaşamlarında birbirlerine destek olmalarını sağlamak,
d- Sivassporluluk ruhunu ve Sivasspor sevgisini anlamak, anlatmak ve bu sevginin yaygınlaşmasına çalışmak, bilinçli taraftar tabanı oluşturmak,
e- SİVASSPORUN haklarını, kamuoyunda kararlı ve seviyeli bir biçimde savunmak, yapılan haksızlıkları demokratik ve yasal sınırlar çerçevesinde protesto etmek,
f- SİVASSPOR 'un faaliyet gösterdiği bütün spor branşlarına organize bir biçimde destek olmak,
g-Sivasspor yararına fikir ve projeler geliştirmek, gerektiğinde üretilen fikir ve projelerin kulüp nezdinde uygulama safhasında her türlü desteği vermek.

yerliturkuaz
17.02.2006, 13:17
evet boyle gruplar olusturmaliyiz ne kadar cok grup olusturursak sivasin buyuklunude gostermis oluruz istanbuldaki maclarada bekliyoruz grup gardaslari

tykinik58
17.02.2006, 13:23
Haydi bakalım. Gazanız mübarek ola...

İnşallah seviyeli, Sivas'a yakışan, Yiğido'nun sesini duyuran, 3 yıldızlı bayrağımızı her yere taşıyan ve bizi onurla temsil eden bir grup olursunuz. Bu hafta ki maçta sizi tribünlerde takip edeceğiz inşallah. Ne tarafta karagah kuracaksınız?

sinan58_34
17.02.2006, 13:24
BENCE GURUP OLARAK DEGILDE RESMI OLARAK SIVASTAKI 1967 GENC TARAFTAR DERNEGIMIZIN BUNYESINDE CALISMALAR YAPILSA DAHA RENKLI OLUR DIYE DUSUNUYORUM GRUP OLUNCA TARAFTARDA BOLUNME, ANLASMAZLIKLAR MEYDANA GELIYO GONULISTERKE TEK SES TEK YUREK BI TAFARTARIMIZ OLSUN

GrP_GARDAŞLAR
17.02.2006, 13:28
Biz Grup Gardaşlar Olarak Bütün Sivassporlu Taraftarlar Gibi Sivassporu Temsil Ettiğimize İnanıyoruz.Biz Taraftar Olarak Ne Kadar İyi Olursak Futbol Takımımızın da O Kadar İyi Olacağı İnancındayıız.Bunun İçin Gereken Çalışmalarımızı Yapıyoruz.Ve Bu Yolda Başarılı Olacagımıza Inanıyoruz.

sinan58_34
17.02.2006, 13:32
Biz Grup Gardaşlar Olarak Bütün Sivassporlu Taraftarlar Gibi Sivassporu Temsil Ettiğimize İnanıyoruz.Biz Taraftar Olarak Ne Kadar İyi Olursak Futbol Takımımızın da O Kadar İyi Olacağı İnancındayıız.Bunun İçin Gereken Çalışmalarımızı Yapıyoruz.Ve Bu Yolda Başarılı Olacagımıza Inanıyoruz.
HAYIRLISI BAKALIM HERSEYI ZAMAN GOSTERECEK, UMARIM FAYDA SAGLAYAN TARAFTA OLURSUNUZ :-)

x_burnley
17.02.2006, 13:42
İşte bize yakışan da bu zaten
Bir an evvel birlik ve bereberlik kurmanıyız.

GrP_GARDAŞLAR
17.02.2006, 13:44
AMACIMIZ ZATEN FAYDA SAĞLAMAK.SİVAS DEPLASMANININ KOLAY Bİ DEPLASMAN OLMADIĞINI HERKESE İSPATLAYIP SİVASSPOR TARAFTARININ TAKIMINI 90 DK DESTEKLEYEN TARAFTAR OLDUĞUNU YENSEDE YENİLSEDE HERZAMAN SİVASSPORUN YANINDA OLDUĞUNU BÜTÜN KAMUOYUNA GÖSTERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

TracyMcGrady58
17.02.2006, 13:59
sivasimiza yararli olacah lar insallah.daha cok gruplar olmali bence

GrP_GARDAŞLAR
17.02.2006, 14:05
Sivassporun Galatasaray Maçında En Büyük İhtiyacı Seyirci Desteği OLacaktır.Maça Gelecek Bütün Taraftarların Galatasarayı İzlemeye Değil Sivasspora Desteğe Gelmesi Gerekmektedir.Bunun İçin Herkes Bi Şeyler Yapmalı.

YatodaSin
17.02.2006, 15:03
Abi destek gelsinde kimden gelirse gelsin.Ha 67 dernekten gelmis ha Gardaslardan hersey Sivasspor icin degilmi??Insallah hayirli olur ve Sivasimiza faydalari dohunur

TracyMcGrady58
17.02.2006, 15:15
Abi destek gelsinde kimden gelirse gelsin.Ha 67 dernekten gelmis ha Gardaslardan hersey Sivasspor icin degilmi??Insallah hayirli olur ve Sivasimiza faydalari dohunur

haklisin.ama dernekler cok olursa taraftar arasinda birlik beraberlik olur.taraftarlar beraber maca giderler

muhammet58
17.02.2006, 17:25
sen grup gardaşlar adına ne dusunuyon ben bır grup gardaşlıyım

muhammet58
17.02.2006, 17:26
slm öner sen grup gardaşlar adına ne dusuyon canım

cemal58yiğido
17.02.2006, 18:12
evet boyle gruplar olusturmaliyiz ne kadar cok grup olusturursak sivasin buyuklunude gostermis oluruz istanbuldaki maclarada bekliyoruz grup gardaslari

yorumyapıyombenya
17.02.2006, 18:33
hayırlı olsun grup gardaşlar valla çok iyi olmuş çeşke sizde gar tarafı kale arkasında dursanızda orayı bir canlandırsanız çok iyi olur

yigido_furkan
17.02.2006, 18:37
ewet gardaslar böyle gruplar sivasspor yarar saglar her zaman sizede basarılar dileriz gs maçında inş. yerinizi alırsınız acaba hangi bölgede yer almayı düşünüyorsunuz

SEMİH-58
17.02.2006, 18:43
arkadaşlar bence böyle gruplaşmalar olmamalı aramızda

sivasli_boy
17.02.2006, 18:52
Bence bu yeni grup gar (istasyon caddesi) tarafı kale arkasında olmalı...

GrP_GARDAŞLAR
18.02.2006, 18:47
Arkadaşlar buraya gelen rakip taraftarın ve rakip oyuncuların motivasyonunu bozarak sivassporun kazanmasını sağlamak.Çünkü iç sahamızda maç kaybetmeye tahammülü yok.O yüzden rakip taraftara yakın yerde konuçlanmayı uygun gördük.

SONMEZ
18.02.2006, 19:16
SİVAS'IMIZDA İZLEDİĞİM MAÇLARDA GÖRDÜM Kİ;

TRÜBÜNLER ARASINDA KOORDİNASYON EKSİKLİĞİ
VAR... İLETİŞİM KURULAMADIĞINDAN VE ZAYIF
TRÜBÜNLERİ HAREKETE GEÇİRMEK İÇİN O BÖLGELERE
YÖNELİM OLMADIĞINDAN SANKİ AZINLIK TEMPO
TUTUYOR GİBİ BİR İMAJ OLUŞUYORDU...

YENİ OLUŞUMLARIN BU EKSİKLİĞİ GİDERMELERİ DİLEĞİYLE...

RaP_BoY
18.02.2006, 23:39
BENCE GURUP OLARAK DEGILDE RESMI OLARAK SIVASTAKI 1967 GENC TARAFTAR DERNEGIMIZIN BUNYESINDE CALISMALAR YAPILSA DAHA RENKLI OLUR DIYE DUSUNUYORUM GRUP OLUNCA TARAFTARDA BOLUNME, ANLASMAZLIKLAR MEYDANA GELIYO GONULISTERKE TEK SES TEK YUREK BI TAFARTARIMIZ OLSUN

HAKLISIN SİNAN ASLINDA DOGRUSU DA O 1967 HERKESE YETER AMA GRUPLAŞMALAR OLDUGU ZAMAN BÖLÜNMELER OLUR BÖLÜNMELER OLUNCADA SİVASA Bİ YARARI OLMAZ GRUPLARIN

HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN

yigido24
26.03.2007, 12:59
Son zamanlarda bu grup hakkında fazla bişeyler duymadık.
Gardaşlar grubunun durumu ne halde arkadaşlar, söyleyen olsada bilsek.

Neden bu grubunun mensubları, buraya yazmıyorlar.

CÜSSKB-Aynur
26.03.2007, 19:46
Son zamanlarda bu grup hakkında fazla bişeyler duymadık.
Gardaşlar grubunun durumu ne halde arkadaşlar, söyleyen olsada bilsek.

Neden bu grubunun mensubları, buraya yazmıyorlar.

Grup Gardaşlar üyelerinden bir çoğunun yine stadda olduğunu biliyorum, ama sanırım bazı kırgınlıkları var.
İnşallah onlarıda en kısa zamanda HAVUZ KALE ARKASI nda görürüz.

video58
27.03.2007, 11:02
grup gardaşlar az ve öz ilerliyor.başarılar dileriz.ilerki günlerde yapacakları patlamaları şimdiden bekliyoruz.kolay gele gardaşlar.

58svs58
27.03.2007, 12:06
maçta bağırmazsan ayrılık neye yarar
tüm taraftar grupları bir yerde karşılıklı olması lazım ki tezahürat etsinler

sivas_kangallı
27.03.2007, 12:15
sivasımızı yararlı olacaklardır kesinlekle böyle olursa birlik ve beraberlik artar....

myway
27.03.2007, 13:29
Bu kadar çok grup olmaz bi tribunde
Gören de sanki nou camp da çıkıyoruz maçlara zannedecek...
Buna bir an önce çözüm bulunmalı..
Buda büyük takım olma yönünde önemli bi adımdır...
12 bin kişilik sivas tribunune 2 tana güçlü taraftar grubu yeterlidir bence..
Tüm taraftar grup liderleri oturup toplanmalı ve anlaşmalılardır....
Bunları kenardan bilmeden atan biri olarak yazmıyorum..
Bugüne kadar yaklaşık 30 tane sivas maçına gitmiş biri olarak gözlemlerim şeklinde aktarıyorum..
Gerçekten tribünlerde büyük kopukluk var...
Güçlü bi tribun inanıyorum ki Sivassporumuzu daha ii yerlere taşıyacaktır..
saygılar selamlar...

merkez_emre
27.03.2007, 13:31
Benim anlamadığım grup gardaşlar maclara gelmio bildiğim kadarıyla neden böle konu acıldı anlayamadım....

Army
27.03.2007, 13:41
konu taaaaaaaaaaaaaa gecen senenın:D

myway
27.03.2007, 13:42
konu taaaaaaaaaaaaaa gecen senenın:D

Geçen senenin olduğu ortada gözüm keşke yorum yazmadan önce diğer yorumlarını okuma zahmetinde bulunsak...

GrP_GARDAŞLAR
27.03.2007, 14:15
BİLİNDİĞİ ÜZERE GRUP GARDAŞALAR FALİYETLERİNİ DURDURMA KARARI ALMIŞTI AZ ÇOK BUNUN FARKINDA SINIZDIR RESMİ BİRAÇIKLAMA YAPILMADI FAKAT KURUCU ÜYELERİN VE YÖNETİM KULULUNUN ALDIĞI KARARA GÖRE TEK VUCUT TEK SES PAROLASI İLE TRİBÜNLERDE BÜTÜNLEŞME OLANA DEK VE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ BİTİNCEYE KADAR FALİYET VE TRİBÜN LERE ARA VERİLMİŞTİR.BEN VE DİER GRUPÜYELERİ BU FALİYET DURDURMA KARARINDA OLSAKDA HALEN SİVASSPORUN İÇERİDE VE DIŞARIDAKİ MAÇLARINI TAKİP VE İŞTİRAKIMIZ DEVAM ETMEKDEDİR GRUP FALİYETTE OLMASADA BİZİM GÖNLÜMÜZDE HALEN KIRMIZI BEYAZ RENKLAR YATMAKDADIR.BİZ TARAFTARLIĞIMIZA SON VEREMEYİZ.
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM .

myway
27.03.2007, 14:41
BİLİNDİĞİ ÜZERE GRUP GARDAŞALAR FALİYETLERİNİ DURDURMA KARARI ALMIŞTI AZ ÇOK BUNUN FARKINDA SINIZDIR RESMİ BİRAÇIKLAMA YAPILMADI FAKAT KURUCU ÜYELERİN VE YÖNETİM KULULUNUN ALDIĞI KARARA GÖRE TEK VUCUT TEK SES PAROLASI İLE TRİBÜNLERDE BÜTÜNLEŞME OLANA DEK VE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ BİTİNCEYE KADAR FALİYET VE TRİBÜN LERE ARA VERİLMİŞTİR.BEN VE DİER GRUPÜYELERİ BU FALİYET DURDURMA KARARINDA OLSAKDA HALEN SİVASSPORUN İÇERİDE VE DIŞARIDAKİ MAÇLARINI TAKİP VE İŞTİRAKIMIZ DEVAM ETMEKDEDİR GRUP FALİYETTE OLMASADA BİZİM GÖNLÜMÜZDE HALEN KIRMIZI BEYAZ RENKLAR YATMAKDADIR.BİZ TARAFTARLIĞIMIZA SON VEREMEYİZ.
HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM .

Bravo gardaş güzel mesajın için sağol.. Tribunde tek ses tek dileğimiz;)

By Karayel+58
27.03.2007, 15:33
Bize Kalbi Atana Bizimde Kalbimiz Atar Saniyede Adeta 58 Kere Yerinden Koparcasına.....

----Kırmızı Beyaza

----Sivasspora

----Sivas'lıya

----Sivas'a

Başka Sivas Başka Sivasspor Yokki?Herkes Diyebilir Ben Sivas'lıyım Ben Sivasspor'luyum Ama Hakkını Vereceksin ;Her Zaman Bu Onur Ve Şerefi Yükseklerde Taşayacaksın...Bayrağımızı Her Zaman Daha Yükseklerde Çıkaracaksın..Sivas'la, Sivasspor'la,Sivas Halkıyla Yatıp Kalkana Ben Sivas'lı Derim...1967 Trf Derneği,Merkez Tayfa,Cüsskb,Çılgınlar,Grp Gardaşlar Hepimizin Nazlı Gelini Kırmızı Beyaz Hepimizin Kalbi Sivasspor İçin Atıyor..İç Saha Ve Dış Sahalarda Sivasspor'u Destekleyeceğinizden Şüphemiz Yok Özellikle İç Sahada...Gardaş iiii Bir Koordineli Çalışma Sonucu Azim Ettikten Sonra Başarılamayacak İşler Yoktur...Unutma Şiddetle Arzu Edilmeyen İşler Her Zaman Kaybetmeye Mahkümdür...Bir Dernek Çatısı Altında Bir Trf Grubu Oluşturmak Üye Sayısını Arttırmak İnşallah Belli Bir Zaman Sonra İstediğiniz Hedefe Ulaşmanızı Sağlayacaktır...Başarılarınızı n Dewamı Diler Hayırlı Olsun ....

Her Kes Sakin Denizde Kaptan Kesilir....................... .......+58 i

Deliilyasliyiz
27.03.2007, 19:07
bu ne kadar grup .bir çatı altında toplansanız daha iyi olmazmı.stadta herkes ayrı telden çalıyo zaten.

gardasin.58
27.03.2007, 19:41
AMAN GARDASLAR GURUP TARAFTARLAR ARASINDA REKABET EDELIM TARAFTAR TOPLAYALIM DERKEN TARAFTAR KAYIP ETMEYELIM TARAFTARLAR ARASINDA GURUPLASMA OLMASIN NETICE OLARAK HEPIMIZ SIVASA VE SIVASSPORA DESTEK OLMAK HEDEFIMIZIN SIVASSPOR OLDUGUNU UNUTMAYALIM. SAYGILARIMLA YUSUF SAHIN

abdurrahim_58
27.03.2007, 19:49
Hayırlı ugurlu olsun İnsallah Sivassporumuza faydalı bir grup olur her macta takımımızın yanında olursunuz.

fm58
27.03.2007, 20:03
İşte bize yakışan da bu zaten
Bir an evvel birlik ve bereberlik kurmanıyız

asil58
01.04.2007, 18:14
hayırlı olsun kardeşlerim hoşgeldiniz.

Engin58
01.04.2007, 18:29
GRP_GARDASLAR TEKIMIZA VERMIS OLDUGUNUZ DESTEKDE DOLAYI TEBRIK EDERIZ VEDE BASARILARINIZIN DEVAMINI TEMENI EDIYORUZ:SAYGILARIMLA...

_SİVASLI_OĞUZ
19.04.2007, 10:57
bana göre çok fazla grup kurulması tribünde ayrılığa yol açar bunun için yiğidolar adıyla bi tane taraftar grubu olsun böylece sivasın kolay deplasman olmadığı gösterilir.bunun örneği fenerbahçede birden çok taraftar grubu vardır ve bunların araları açık olduğu için 55 bin kişilik stadda etkili bir taraftar desteği olmuyor ama buna karşılık 25 bin kişilik alisamiyen ve 32 bin kişilik inönü stadının etkisi kat kat fazladır çünkü o stadlarda bir tane etkili olan bi taraftar grubu vardır

_KanKaa_
19.04.2007, 11:16
çok dogru söylemissin kardes.zaten tribünde tek tezahürat söyleniyor buna cağre bulunmalı...

fm58
19.04.2007, 11:35
bence de tek ses tek yürek olmamız lazım

huseyin_prs
19.04.2007, 12:07
GRUP GARDAŞLARA SONUNA KADAR DESTEK VERELİM ARKADAŞLAR BANA YAZIN İSTANBULDA TÜM SİVASLILAR LA BULUŞALIM.FAKAT TRİBÜNLERDE AYRILIK OLMASIN TABİİKİ.BÜTÜN GRUPLARIMIZ TÜM TARAFTARLARIMIZ BÜTÜN SİVASLILAR AYNI HEDEF İÇİN ÇALIŞMALIDIR TEK BİR ÜLKÜSÜ OLMALIDIR SİVASI VE SİVASSPORU GÜZEL YERLERE GETİREREK TÜM AVRUPAYA VE DÜNYAYA TANITMALIDIR.

tatangaist
19.04.2007, 14:37
Öncelikle hayırlı olsun grubunuz.

Şahsi düşüncem tribünün asla bölünmemesi gerektiğidir.

Ne kadar çok grup o kadar çok karışıklık derim.

Merkez Tayfa sanıyorum en aktif grup.

altuntas58
19.04.2007, 15:17
stat içerisinde hep beraber stat dışında herkes gurup
faliyelerini sürdürebilir ben bunda bir sakınca görmüyorum
hayırlı olsun her şey sivaspor için İÇERİDE BERABER
DIŞARIDA KARIŞMAYALIM

t.sivaslı
23.04.2007, 10:44
bencede çok fazla grup olması sivasspora zarar veriyor... her maçta gruplar arasında dövüşler çıkıyor ...ya ii anlaşsınlar ya da birleşilsin derim ben...

sivaslı105
23.04.2007, 10:54
SİVASIMIZA SİVASSPORUMUZA İNŞALLAH HAYIRLI OLUR.HEPİMİZ GARDAŞIZ SİVASLIYIZ.

halterci
23.04.2007, 20:04
her yerde en büyük gurp gardaşlar

mesut_koçak_58
24.04.2007, 07:38
ee ne dıyelım hayırlı olsun............

sivaslı105
12.05.2007, 14:03
SİVASA HAYIRLI OLSUN DESTEKLİYORUM SİZLERİ HEP BİR OLALIM SİVAS İÇİN ÇALIŞALIM MEMELEKETİMİZE SİVASIMIZA SAHİP ÇIKALIM

MarmarA
14.06.2007, 16:53
GARDAŞLARIM BELLİKİ SIKINTI ÇEKİYORSUNUZ.OLUR BÖYLE ŞEYLER.ZAMAN GELİR YÜKSEKLERDE OLUNUR.ZAMAN GELİNİR ALÇAKLARDA OLUNUR.SİZLERE TEK BİR SÖZ SÖYLEYE BİLİRİM.MERKEZ TAYFANIN YANINA TAKILA BİLİRSİNİZ.SİZE YAKIŞIR .VE BUDURUM KÜÇÜK DÜŞÜCÜ DURUM DEĞİLDİR.ARTIK HER YERE MERKEZ TAYFA İSMİNİ ZİKRETTİRCEĞİZ.

mermer yusuf
16.06.2007, 12:39
GRUP GARDAŞLARA NE OLDU BİLMİYORUM.AMA İDEAL BİR SAYILARI VARDIR.BU İDEAL SAYILARI İLE ONLARIN SİVASTAKİ MERKEZ TAYFANIN YANINDA OLMALARINI İSTERİZ.

SOL ŞERİT MERKEZ TAYFANIN.
SAĞ ŞERİTTEN LÜTFEN.

GAZA BASILDI.

kursatreis_58
27.06.2007, 16:08
ya arkadaşlar bu büyük takım taraftar takıntısı yapmayın bence hem bildiğim kadarıyla sivassporun bikaçtane taraftar grubu var zaten bence bunblarla birlikte hareket etmek daha güçlü olmak değilmidir acizane bi görüş benimkisi

Ss--58--Ss
08.09.2007, 08:58
haydi bakalım hayırlı ugurlu olsun..