Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor/Galatasaray özeti


SivasLady
19.02.2006, 20:06
Her iki takımında oyuncuları sahaya çıktı. Maçın başlaması için artık son kontroller yapılıyor..

Maç, Galatasaraylı futbolcuların vuruşu ile başladı. Sağ tarafa gönderilen topta araya Sivaslı futbolcu İbrahim girdi. Şimdi bir Sivas atağı gelişecek iken topu tekrar Galatasaraylı futbolcular Necati ile kaptı. Necati ileri doğru ilerlemek isterken rakibine faul yaptı. Sivas maçın ilk dakikalarında kendi yarı sahasından serbest vuruş kullanıyor...

3. dk. oynanıyor. Orta sahada İliç'ten güzel hareketler, sol kanattan top bekleyen Ferhat'a bir pas, bu futbolcu Tomas'ı topla buluşturmak isterken araya savunma oyuncuları girdi. Şimdi sol kanatta Cem Karaca ile bir Sivas atağı gelişiyor. Bu futbolcunun ceza sahasına göndermek istediği top kontrolsüz oluncu direkt kaleci Mondragon'un ellerinde kaldı.

4. dk'da Sivasspor atağında Cem Karaca ile gelişti. Bu futbolcu defansın arkasına sarkan Anderson'u topla buluşturdu. Brezilyalı futbolcu gol pozisyonu yakaladığı anda yan hakemin kalkan ofsayt bayrağı ile bu atak son buldu.

7. Sağ kanattan Sivasspor etkili geldi. Bu kanattan ileri çıkan İbrahim'in önüne atılan derin pasta genç Ferhat son anda yatarak topu İbrahim'in önünde söktü aldı. Şimdi Galatasaray atağı Hasan Şaş ile gelişiyor. Hasan Şaş, topun kontrolünü iyi yapamayınca Sivaslı futbolcular araya girerek topu kaptı.

9. dk. oynanıyor. Galatasaray atağı sağ kanattan gelişiyor. Saidou. Hasan Şaş'tan aldığı pasla topu ceza sahasına gönderdi. Kaleci Petkoviç altı pas üzerine gelen topa yükselerek sahip oldu.

11. dakika oynanırken, Galatasaray maçın ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Orta sahada rakibinden topu kapan Hasan Şaş, ileri çıkan Ümit Karan'ı derinlemesine bir pasla gol pozisyonuna soktu. Ümit Karan, defansın arkasında topla buluştuğu anda şutunu çekti. Direğin dibine giden topu, kalesinde iyi yer tutan Petkoviç yatarak son anda gole izin vermedi.

13. dakika oynırken Galatasaray bir kez daha etkili bir atak geliştirdi. Sağ kanatta topla buluşan Necati topu bekletmeden ceza sahasına ortaladı. Topa yükselen Hasan Şaş'ın üzerinden kaleci Petkoviç zamanında kalesini terk ederek topu yumrukladı.

15. dk. oynanıyor. Galatasaray maçın bu bölümlerine ev sahibi Sivasspor karşısında daha etkili bir futbol ortaya koyuyor. Sağ kanattan Cihan atağa çıktı. Rakibinden sıyrıldığı anda yerde kaldı. Hakemde faulu Galatasaray'a verdi. Atış kullanıldı. Ceza sahasını gönderilen pas isabetsiz olunca Petkoviç bu topu rahatlıkla kontrol etti.

16. dk. oynanırken, Sivasspor ilk kez gole yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Cem Karaca yerden sert bir orta çıkardı. Altı pas üzerinde top bekleyen Anderson'dan önce savunma araya girerek mutlak bir gol pozisyonunun önledi. Bu pozisyonun hemen ardından bu kez Hasan Şaş hızlı gelişen bir atakta Galatasaray'ı pozisyona soktu. Sağ kanattan topla ileri çıkan Hasan Şaş, ceza sahası içinde top bekleyen Ümit Karan'a doğru ortasını yaptı. Savunma zamanında araya girerek kafayla topu tehlike bölgesinin dışına uzaklaştırdı.

19. dakika da Galatasaray Heinz ile sol kanattan etkili bir atak geliştirdi. Sivas savunmasını çizgi halinde yakalandığı anda sağ kanattan bomboş pozisyondaki Ümit Karan'a pas atmak yerine sol kanattan ceza sahasına yönelen Necati'yi tercih eden Heinz, Galatasaray adına bir pozisyonu harçadı.

21. dakika da Sivas kalesinde üst üste iki pozisyon yaşandı. Önce Ümit Karan şansını deneyerek şutunu çekti. Savunma bu pozisyonda ayak koyaraka topu uzaklaştırdı. Ferhat'ın önüne düşen topa bu futbolcu da uzaktan sert bir vuruş yaptı. Yerden direğin dibine giden topu Petkoviç uzanarak kontrol etti.

23. dakika oynanıyor. Galatasaray, Sivasspor karşısında sağlı sollu ataklar geliştiriyor. Her atak bu anlarda Sivas kalesinde tehlike oluşturuyor.


25. dakikada Sivasspor, Atilla ile uzaktan şansını denedi. Defansın arasında uzun atılan pası iyi kontrol eden Atilla, dönüp şutunu çekti. Top farklı şekilde auta gitti.

27. dakika oynanıyor. Galatasaray, rakip yarı sahada iyi paslaştı. Top Hasan Şaş'a geldiği anda bu futbolcu ceza sahası ön çizgisinde topu Ümit Karan ile buluşturdu. Karan'ın topuk pası ile ceza sahasına giren Necati'nin önünde kalesini zamanında terk eden Petkoviç topu almayı başardı.

30. dakikada Sivasspor Cem Karaca ile sol kanattan hızlı çıktı. Süratle rakip yarı sahaya geçen Karaca, sol kanattan ceza sahasına güzel bir pas bıraktı. Anderson korner çizgisi üzerinde ortasını yaptı. Orta kötü oluncu Sivasspor etkili olabilecek bir atağı kötü kullanmış oldu. Bu pozisyonun ardından hızlı çıkan Galatasaray, Ümit Karan ile uzaktan şansını bir şut ile denedi. Kaleci Petkoviç, üzerine gelen topu yatarak kontrol etti.

33. dakika oynanıyor. Maçın bu bölümlerinde oyunda tempo düşmüş durumda. Karşılıklı top kayıpları ve pas hataları tempoyu yavaşlattı.

35. dakika oynanırken Galatasaray atağı Hasan Şaş ile etkili gelişti. Hasan, topla rakiplerini geçtikten sonra ceza sahası önünde top bekleyen Heinz'i gördü. Bu futbolcu topla buluştuğu anda ceza sahasına topu bıraktı. Bu pasa hiç bir forvet oyuncusu hareketlenmeyince savunma topa rahatlıkla sahip oldu.

43. dakika oynanıyor. Maçın ilk yarısı için son anlar oynanıyor. Galatasaray sağ kanattan İliç'le tehlikeli geldi. Ceza sahasına yapılan ortaya Ümit Karan vuramadı. Savunamın uzaklaştırdığı top Heniz'in önünde kaldı. Bu futbolcunun pasıyla topla bir kez daha buluşan Ümit Karan, bekletmeden vuruşunu yaptı. Yerden yavaş giden top kaleci Petkoviç'in ellerinde kaldı.

45. dakika oynanıyor. Maçın normal süresine 2 dakika uzatma eklendi. Galatasaray ilk yarını son anlarında İliç ile Sivasspor kalesine yükleniyor. Bu futbolcu ceza sahası içindeki Necati'yi topla buluşturdu. Bu futbolcunun şutunu Karla ayağı ile karşıladı. Dönen topu Hasan Şaş, mermi gibi Sivasspor kalesine gönderdi. Savunma son anda topa ayak koyarak kornere çeldi. Köşe atışını Heinz kullandı. Petkoviç topa çıktı, fakat sahip olamadı. Savunma bu pozisyonda topu tehlike bölgesinin dışına uzaklaştırdı.

Bu ataktan sonra hakem ilk yarını son düdüğünü çaldı. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlik ile sona erdi...

SivasLady
19.02.2006, 20:14
İlk yarıda Sivasspor'un oynadığı ve oynattığı oyun kendi işine yaradı. İlk yarıda Galatasaray'a çok gol fırsatı vermeyen Sivaspor ikinci yarıda da bunu başarmak istiyor.

Galatasaray'da ise takımın gol ayakları arasındaki irtibat kopukluğu futbolcularda sinire neden oluyor. Paslaşmada Hasan Şaş'ın yaptığı bilr hareket Ümit Karan ile Necati'nin büyük tekpisini çekti. Yapılan ortalar ve isabetsiz paslar oyuncuları iyice sinirlendirdi ve paslaşma oranın da gittikçe düştü.

Geçen hafta attığı golle Gerets'i mutlu eden Hainz bu maçta hayal kırıklığı yaşattı ilk yarıda ve ikinci yarı başladı.İkinci yarı için futbolcular sahaya çıktı. Henüz değişiklik yapılmadı her iki takımda da.

Galatasaray Necati ile gol bulmaya çalışıyor. Saidou arkadaşlarını arıyor pas vermek için. Cihan geldi ve kendisine atılan pasta Atilla araya girdi ve kendisine faul yaptı. Kullanılan serbest vuruşta Ferat topa sert vurdu ancak kaleci zorlukla kornere attı. Hainz topun başında ve kullanılan top Pekoviç aldı topu.

Sivasspor'da tehlikekil atak başladı Attilla ceza sahasına girmek isterken Saidou araya girdi ve topu aldı kendini yere attan Attilla Birlik'in bu hareketi taraftarlarca tepki gördü. Lorant saha kenarına kadar geldi ve hakeme tepki gösterdi.

51. dakika oynanıyor. Galatasaray sağ Necati ile atak geliştiriyor. Necati uzak mesafeden şutunu çekti. Savunmada Hakkı topu kafayla karşıladı. Bu pozisyonda Hakkı yerde kaldı. Hakemde oyunu durdurup sağlık görevlilerini sahaya davet etti.

54. dakikada Sivasspor gole yaklaşan taraf oldu. Sağ kanattan Hayrettin kaptığı topla süratle ileri doğru çıktı. Savunmanın dengesiz yakalandığı pozisyonda ceza sahasına ortasını yaptı. Anderson, savunmanın arasından yükselerek kafa vuruşunu yaptı. Bu vuruş iyi olmayınca Sivasspor bir gol fırsatından yararlanamamış oldu.

56. dakikada Sivasspor bir kez daha sağ kanattan etkili bir atak geliştirdi. Rakip yarı sahaya yerleşen Sivasspor, sağ kanatta iyi paslaşmalar yaptı. Topla son buluşuna Atilla ortasını yaptı. Mondragon Anderson'un kafasının üzerinde topu yumrukladı. Ceza sahasını dışına çıkan topu Hayrettin kaleye gönderdi. Song son anda müdahele ederek topu kornere gönderdi. Köşe vuruşu kullanıldı. Topa yükselen Kalla kafayı vurdu. Direğin dibinden ağlara giden topu Mondragon uzanarak diğer köşeden kornere çeldi. Sivasspor bu atıştan sonuç alamadı. Bu dakikalarda Sivasspor, Galatasaray'a oranla daha etkili bir oyun sergiliyor.

dogukan58
19.02.2006, 20:20
çok iyi çalışmısın sağol lady

SivasLady
19.02.2006, 20:24
60. dk. oynanıyor. Galatasaray sol kanattan Heinz ile atak geliştirme çabasında. Savunmanın dengesiz yakalandığı bir andan Heinz iyi orta çıkartamayınca, top Petkoviç'in ellerinde kaldı.

62. dk. Sivasspor sağ kanattan Atilla'ya yapılan faulden sonra serbest atış kazandı. Atışı kaptan Hakkı kullanıyor. Galatasaray ceza sahası kalabalık. Hakkı kötü bir orta yaptı. Savunma topu uzaklaştırdı. Şimdi Sivasspor orta sahanın ortasında taç atışı kullanıyor. Atış Cem Karaca'ya doğru kullanıldı. Cihan rakibinden topu almak isterken faul yaptı. Sivas sağ kanattan bir kez daha serbest atış kullanıyor. Atış kullanıldı. Yükseklik kazanan top Mondragon'un ellerinde kaldı.

64. dakika oynanıyor. Galatasaray sağ kanattan çok adamla hucüma çıktı. Sağ kanattan üst üstü ceza sahasına yapılan ortalarda Sivasspor savunması başarılı müdahalelerle topu tehlike bölgesinin dışına uzaklaştırdı. Şimdi Sağ çizgiden Cihan ile Galatasaray taç atışı kullanıyor.

66. dakika oynanıyor. Sivasspor bu dakikada Cihan'ın rakibi Atilla'ya yaptığı hareketten sonra direkt kırmızı kartı çıkardı. Maçın kalan bölümlerinde Galatasaray 10 kişi ile oyuna devam ediyor. Galatasaraylı futbolcular bu karara büyük tepki gösterdi. Galasaray sahada 10 kişi...

70. dakika oynanıyor. Cihan, az önce taç atışında top kapma mücadelesinde Sivassporlu Atilla'ya attığı yumruk sonucu oyun dışı kaldı. Bu dakikada sinirler oldukça gergin.

SivasLady
19.02.2006, 20:41
74. dakika artık maçta son bölümlere yaklaşılıyor. Galatasaray'da morelle bozuk. Sağ kanatta topla ileri çıkan Cem Karaca, Ferhat tarafından indirildi. Hakem Selçuk Dereli, Ferhat'a sarı kartını gösterdi.

77. dakika oynanıyor. Galatasaray sağ kanattan atak geliştirme çabasında, topla buluşan Saidou, orta sahada Song'a doğru bir pas. Song ileri doğru gelişi güzel bir orta yaptı. Kaleci Petkoviç çıkarak bu topu rahatlıkla kontrol etti.

80. dakika oynanıyor. Galatasaray'da Heinz ve İliç oyundan alındı. Yerine Sabri ile Hakan Şükür oyuna alındı. Sivasspor'da da Atilla Birlik oyundan alındı, yerine yeni transfer Edson girdi.

83. dakika oynanıyor. Maçın artık son dakikaları maç 0-0 eşitlikle devam ediyor. Sivasspor, Galatasaray'ın 10 kişi kalmasından sonra bile defansını geride kurmaya devam ediyor. Oyun tamamen Sivasspor yarı sahasına yıkılmış durumda. Bu dakika içinde Hasan Şaş sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Savunmadan seken top arka direkte top bekleyen Ümit Karan'ın önünde kaldı. Karan'ın topu gelişen yaptğı vuruş az farkla auta çıktı.

85. dakika oynanıyor. Sağ kanattan Song topu Sivasspor ceza sahasına doldurdu. Hakan Şükür yüksek gelen bu topa yükseldi. Kimsenin dokunamadığı top sekerek auta çıktı.

87. dakika oynanıyor. Maçta heyecan dorukta. 10 kişi ile oynayan Galatasaray rakip kalede inanılmaz bir baskı kurmuş durumda. Sivasspor kalesinden ileri çıkmakta büyük zorluk yaşıyor. Artık maçta son dakikalar. Oyunda 0-0 eşitlik devam ediyor...

89. dakika oynanıyor. Hasan Şaş, savunmasında aldığı pasla sağ kanattan top bekleyen Ümit Karan'a uzun ve isabetli bir pas attı. Karan topu kontrol ettiği anda Hayrettin topa müdahale edere taça gönderdi. Taç atışı kullanıldı. Ümit Karan, top kapma mücadelesinde Karan, rakibine faul yaptı.

SivasLady
19.02.2006, 20:56
90+ oynanıyor. Maçın normal süresine 5 dakika ek süre gösterildi. Artık uzatma dakikaları içindeyiz. Galatasaray tüm hatlarıyla gol bulabilmek için rakip kaleye yükleniyor. Sivasspor rakibi 11 kişi iken bile olmadığı kadar kendi yarı sahasına gömüldü.

Uzatma dakikalarında, savunmadan hızlı çıkan Sivasspor ileri uçta top bekleyen Anderson'a uzun bir pas attı. Anderson ceza sahası önünde buluştuğu topu bekletmeden Galatasaray kalesine gönderdi. Mondragon üzerine gelen topu yükseler kontrol etti.

Maçın son bölümlerinde Galatasaray'ın yoğun baskısı sonuç vermedi. Sivasspor-Galatasaray maçı 0-0 eşitlik ile sona erdi.

puar
19.02.2006, 21:03
macı canlı izledim takımın savassı ruhu dışında beğendim desem kendimi kandırmış olurum rakip 10 kişi hala defans yaptık bir gerçek var gol posizyonu vermeden 1 puanı hakkımızla aldık. hayırlı olsun 1 puan

Serd@r
19.02.2006, 21:06
Hayırlı olsun bir puanında kazanç olduğunu yazmıştık zaten!

casus84
19.02.2006, 21:09
İşte Galatasaray'ın Canlı Yayınından Görüntüler

92' Sol taraftan Santos vurdu Mondi kurtardı...
91' Sivas'da İbrahim sarı kart gördü..
90' Çok iyi 5 dakika uzatma geldi.. 5 dakika çok büyük bir süre!
89' Son dakika içerisine girdik... Çok sıkıştı oyun. Çok kapandılar.. Aslanlarımız biraz yoruldu...
88' Sivasspor'da zaman zaman kontralarıyla etkili olmaya çalışıyor...
86' Sivas defansının hata yapmasını bekliyoruz. Oyun iyice sıkıştı...
85' Sivas çok sert kapandı.. Açmak için uğraşıyoruz...
84' Biraz baskı kurmaya başladık.. Son dakikalar bizim dakikalarımız olmalı....
83' Yine tempo düştü.. Haydi çocuklar biraz hareketli olmamız gerekiyor.. Zaman gittikçe ilerliyor..
82' Ümit Ümit.. Çaprazdan 3 metreden sert vurdu olmadı! Ahk kaçtı!
81' Heinz ve İliç çıkıyor, Hakan ve Sabri girdi! Haydi Kral!
80' Sivas'ta Atilla çıkıyor, Edson giriyor..
79' Kendi yarı alanımızdan Hasan ile çıkıyoruz. Haydi Aslanım son dakika.. Zafer olsun bizim için... Sabri de girmek üzere oyuna...
78' 10 kişi olmamıza rağmen baskı kurduk fakat.. Uzun toplarımız etkili değil.. Hakanımız geliyor.. Kral geliyor!! Oyuna girecek!
76' Sivas beraberliğe razı bir oyun sergiliyor.. Kanatlardan gelmeye çalışıyoruz ama bir türlü ceza sahasına yaklaşamıyoruz..
75' Artık oyuncu değiştirmeliyiz.... Takımımız biraz daha hızlanmalı.. Son 15 dakikaya giriyoruz...
74' Ferhat sarı kart gördü... Kanatta atağı kestiği için...
73' Oyunu yıktık.. Sivas kendi yarı alanından çıkamıyor. Ama atak başlangıçlarımız çok iyi değil. Biraz daha dikkatli olmalıyız...
72' Ataklarımız hep offsayt ile sonuçlanıyor. 10 kişiyiz ama takımımız hırslı.. Avantaj için bu maçı alacağız başka yolu yok!
71' Oyunu Sivas yarı alanına yıkmaya çalışıyoruz.. İliç, Heinz.. Saldırıyor..
70' Takımımız şimdi kenetlenmeli... Haydi Aslan....
69' 10 kişi kaldık. Ama umutlarımız bitmedi. 10 kişide ASLANIZ!
68' Cihan yapma bunu Cihan.. Hiç gerek yoktu.. Cihan.. Hasan Şaş çok sinirlendi.. Sakin olmalıyız.. Aman çocuklar.. Aman
67' Cihan gözyaşları içerisinde.. Olamaz.. Olamaz... Cihan ikili mücadelede yumruk attığı gerekçesiyle kırmızı gördü.. SAHA KARIŞTI! Herkes sahada..!
66' Olamaz olamaz olamaz... Cihan'a kırmızı çıktı!!! Büyük tepki var hakeme.. Selçuk Dereli'ye!
65' Yine tempo düştü..
64' Bu maçın yorumunu Osman Tanburacı'dan okumak için tek adres superspor.com
63' Cihan sağ taraftan ortaladı. Sivas kapandı. İşte! Biraz baskı kurmalıyız. Baskı gol getirecek!
62' Sabri ve Kral Hakan Sükür ısınıyorlar. Her an oyuna girebilirler..
61' Etkisiz bir orta rahat uzaklaştırdık. Biraz daha açılmalıyız. Bugün futbolcularımız çok gergin...
60' Ceza sahamızın sol tarafından duran top kazandılar.. Tehlikeli olabilir.. Dikkatli Cimbomum!
59' Heinz ile soldan gelmeye çalıştık .Yerden bir orta. Petkovic kolay aldı. Strese giriyoruz. Haydi Aslanım!
58' Son 10 dakikadır oyundan düştük. Gerets birşeyler yapmalı. Ruhumuz canlanmalı haydi Aslanlar!
57' Çok çok çok tehlikeli bir pozisyon kaçırdılar. Kalla iyi yükseldi vurdu son anda Mondi çıkardı. Bravo Mondi.. Bravo Mondi.. Bravo Mondi..!
56' Ceza sahamızda bir karambol. Kornere attık. Korner kullanacaklar..
55' Biraz geri çekildik bu dakikalarda.. Biraz daha dikkatli ve baskıyı bizim kurmamız gerekli. Haydi Cimbom!
54' Rakibi orta alanda karşılıyoruz. Ani kapacağımız toplar Cimbomuza gol veya goller getirebilir..
53' Hayrettin ile sol kanattan geldiler, orta'yı Santos kafa ile tamamladı top direğin üstünden çıktı. Dikkatli olmalıyız...
52' Orta alan mücadelesiyle geçiyor son 5 dakika. Biraz daha yüklenmeliyiz.
51' Necati uzaklardan vurdu. Top Hakkı'nın kafasın çarptı. Hakkı yere yığıldı. Oyun durdu.
50' İliç Heinz'i kaçırdı. Heinz Ferhat'a bıraktı. Ferhat ortaladı ama etkisizdi. Haydi Aslan canlan!
49' Sivas'da Attilla sakatlık geçiriyor. Cihan topu taça attı.
48' Sivas yarı alanında yoğun bir presimiz var.
48' Heinz kullandı. Petkovic cıktı aldı. Daha iyi bir orta olabilirdi. Olmadı Heinz.
47' Ferhatla ile soldan içeri girdik. Çok şık vurdu.. Korner...
46' Oyun yine yavaş bir tempoda başladı.
46' Ve ikinci yarı başladı. Haydi Aslan!
D.A. Ve ilk yarı sona erdi..
45' Heinz kulandı Petkoviç tokatladı topu
45' Hasan Şaş önünde bulduğu topa sert vurdu defansatan top kornere çıktı
45' Mutlak 3 puana ihtiyacımız var
45' Umarız ikinci yarı farklı gecer bizim açımızdan...
45' İki dakika uzatma oynanacak...
44' Cihan yine ortaladı Heinz yükseldi ama vuramadı
43' Ümit Karan indirdi Necati'den seken topu yine Ümit vurdu top etkisiz biçimde kalecide kaldı
42' İlk yarının bitmesine çok az kaldı
41' Her iki takım da iyi defans yapıyor. Ön liberolar iyi çalışıyor
41' Gerçekten oyun orta sahada sıkıştı kaldı. Ne bir pozisyon ne de estetik bir hareket
39' Hasan sağdan harika ortaladı. Ümit Karan ayağını uzatabilse top ağlara gidebilirdi
37' Turkcell Süper Lig ve dünyadan 35 ligin an an canlı maç skorları için superspor.com canlı sonuçlar sayfalarını takip edebilirsiniz!
36' Saidou yine ortaladı top kaleci Petkovic de kaldı
35' Şu ana kadar her iki takım da vasat bir görüntü çizdi
34' Hasan mükemmel geldi. İliç'e harika bir pas attı ama o Necati ile anlaşamadı ve pozisyon eridi
33' Cem Karaca yerde kaldı sol kanatta hakem devam dedi
32' Sahada amansız bir mücadele var. Her iki takımın da acil 3 puana ihtiyacı var...
31' G.Saray'da top kayıpları başladı...
30' Sivas ortalarla ceza sahamıza inmeye başladı ama Song ve Tomas su ana kadar hıcbır pozisyona izin vermediler
29' Hasan Şaş soldan sert vurdu Petkoviç iki hamlede topa sahip oldu
27' Bu arada totti'nin bugün ayağı kırıldı. ayrıntıları superspor.com'da okuyabılırsınız
27' Sanal Bahis yarışması kazandırmaya devam ediyor. Her hafta spor mağazası sporx.com'dan 100 YTL hediye çeki kazanmak için siz de Sanal Bahis'e katılın, futbol bilginizi konuşturun, hediye çekini kapın!
26' Necati Petkovi ile Hakkı'nın arasına girmek istedi. HPetkoviç önceden sezdi ve çıktı aldı topu
25' G.Saray'ın topla oynama oranı %62
24' Saidou Ümit Karan'ı gördü yeniden... Ümit ceza sahasında topla buluştu ama açısı cok dardı
23' Her an gol gelebilir hazırlıklı olun
22' G.Saraymız bu dakikalrda çok basklı oynamaya başladı
21' Heinz sol çaprazda şut şansı yakaladı. Çok sert vurdu ve top CemCan'a çarparak kornere gitti
20' Cihan sağdan ortaladı. Ümit Karan döndü vurdu Kalla karşıladı. Hemen ardından Ferhat vurdu top kalecide kaldı
18' Yasir oyuna girdi...FranSergio çıktı. Kasığında bir problemi vardı
17' Hemen ardından G.Saraymız sağ kanattan çizgiye indi Hasan ile. Sivas defansı tam olarak gelememişti. Yaptı ortasını defans karşıladı
16' Sivas çok tehlikeli bir atak gerçekleştrdi. Atilla geldi sağdan verdi pasını anderson'a. Kalenin dibinden defansımız uzaklaştırdı
15' 15 dakika geçti bu bölümde istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık
14' Her iki takım da atak yapmakta zorlanıyorlar... Top orta sahada sıkışıp kaldı
13' Hasan ortaladı ceza sahasına Heinz yükseldi ama defans yine uzaklaştırdı
12' Turkcell Süper Lig'e ait tüm istatistiklere, takım bazında karşılaştırmalara, performans tablolarına superspor.com istatistik sayfalarından ulaşabilirsiniz.
11' Ümit Karan ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Son anda çıktı Petkoviç ve aldı topu
10' G.Sarayımız ilk defa tehliklei geldi. Ceza alanında Ümit Karan'ı buluşturdular. Ümit Karan sağ çaprazdan vurdu top kaleci Petkoviç'in kucağında kaldı
9' Saidou sağdan harika çalımlarla geldi yaptı ortasını top kaleci Petkoviç'de kaldı
8' Karşılaşma çok faullü başladı. Her iki takım da orta sahada hep faullere başvuruyorlar
7' Cihan sağ kanattan yüklendi yaptı ortasını ama yine sivaslı futbolcular karşıladı yayın üzerinde
6' Cem Karaca yerde kaldı sivas'ta... Hakem Selçuk Dereli devam dedi
6' Heinz'dan da bu maçta çok sey bekliyoruz
6' Ümit Karan soldan ceza alanıan girmek istedi ama defans gırdı araya
5' İddaa tam listesini, iddaa maçlarının canlı sonuçlarını, yazarlardan iddaa tahminlerini superspor.com'da bulabilirsiniz.
4' Saidou orta sahadan hızlı geldi verdi pasını yine ofsayta yakalandı
4' Karşılaşma hareketli başladı... Sivas ani ataklarla çıkmaya başlıyor
3' Sivas çabuk çıktı Dos Santos'un önünde kaldı top hakem ofsaytı gösterdi
2' Cem Karaca soldan çok hızlı geldi ama kaya gibi olan defansımıza takıldı ve top Mondragon'da kaldı
2' Song Afrika Kupası'ndan sonra ilk kez takımda bugün
2' Necati ve Kalla arasında koner direğinin orada kısa bir elektrik yaşandı
1' Sivas 10 maçtan beri galip gelemiyor bu maçta da galip gelemeyecekler yine
1' Ve maç başladı
0' Yavaş yavaş sis inmeye başladı sahaya

casus84
19.02.2006, 21:09
bizde canlı yayın yoktu ama

SivasLady
19.02.2006, 21:11
İşte Galatasaray'ın Canlı Yayınından Görüntüler

92' Sol taraftan Santos vurdu Mondi kurtardı...
.
.
.
.
.
1' Ve maç başladı
0' Yavaş yavaş sis inmeye başladı sahaya

güzelde tersten yazsaydin ya asagidan yukari okumasi zor :D

TracyMcGrady58
19.02.2006, 21:14
gs elimizden kacti.70 dakika mi ne gs 10 kisi biz daha defans oynuyoh.lorant cok defans oynatiyo ya.madem kontra atak futbolu oynatacah o zaman baliliyi almali.anderson kontra atak oyuncusu degil cok yavas kaliyo.ama gindede gs ye karsi 1 puan iyidir