RüStü ElmaS
19.02.2006, 20:23
Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi?
Lütfen ankete katılalım ve yorumlarımızı yazalım.
Lütfen ankete katılalım ve yorumlarımızı yazalım.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi? RüStü ElmaS 19.02.2006, 20:23 Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi? Lütfen ankete katılalım ve yorumlarımızı yazalım. puar 19.02.2006, 20:25 bence macın ismi hayrettin...çok iyiydi bugun Arif Coşkun 19.02.2006, 20:28 Bence Kalla idi sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen çok iyiydi. ErdalGüler 19.02.2006, 20:39 ben petkoviç ve kalla nın performansını beğendim... defansta ve kalede iyi işler yaptılar ve mağlup olmamızı engellediler... dogukan58 19.02.2006, 21:14 aslında hakem seceneği olsaydı onu yazardım kesin olmadığı için hayrettin dedim hasantuan 19.02.2006, 21:17 tabi ki raymond kalla..... abi bizimkiler bir türlü göremediler transfer sezonu boyunca bas bas bagırdık ama olmadı. yani orta saha dan bi top atacak orta sahamız yoktu.... yinede umarım bu maç çıkışımız olur..... apolat 19.02.2006, 21:22 bence de kalla ..... hatta bugun sahada gorebıldıgım tek ıyı seyy.... abircan 19.02.2006, 21:23 KALLA KALLA KALLA, SAHANIN YILDIZI KALLA YORUMA NE GEREK kadir20 19.02.2006, 21:27 bence en formda hakemdi süper yönetti PATRON 19.02.2006, 21:40 tabiki KALLA adam duvar gibi. samsun maçında eksikliğini fazlasıyla hissettiğimiz güzide futbolcumuz . . . . sVs 19.02.2006, 21:47 Cem KARACA desem bana ne dersiniz heralde salak olduğumu sanarsınız ama değilim maçın en b....tan adamı oydu o adam 90 dakika sahada kalıyorsa ben futbolum bilmiyorum arkadaş buraya gelirken cem karaca hakkında o kadar kötü şeyler yazacaktım ama vazgeçtim onlara bile layık değil bu adam. Maçın yıldızına gelince tabiki kalla idi skywriter 19.02.2006, 21:58 Cem KARACA desem bana ne dersiniz heralde salak olduğumu sanarsınız ama değilim maçın en b....tan adamı oydu o adam 90 dakika sahada kalıyorsa ben futbolum bilmiyorum arkadaş buraya gelirken cem karaca hakkında o kadar kötü şeyler yazacaktım ama vazgeçtim onlara bile layık değil bu adam. Maçın yıldızına gelince tabiki kalla idi Biraz fazla ucmussun arkadasim. Ikincisi, bu siteyi futbolcularin gezdigini de unutma, bu tur asagilayici laflar hem bize yakismiyor hem de futbolculara zarar veriyor. Ucuncusu, Cem Karaca hic de kotu oynamadi. Topu alip ileriye ciktigi pozisyonlarda kendini iki uc defa yere atti, o pozisyonlarin harcanmasina ben de uzuldum ama bunlarin disinda gayet iyi mucadele etti, ozellikle de Hasan Sas ve Necati'nin pozisyon almalarini basariyla engelledi.. dedebali58 19.02.2006, 22:02 kalla en iyi ibrahim en kötüsü petkoviçin payı da unutulmamalı sVs 19.02.2006, 22:02 bende sana saygı duyuyorum ve senin de biraz uçtuğunu söylüyorumm yani 3 kere diyon ama ben daha doğrusu yaptığı bir tane doğru şeyi söylemeye zorluyorum kendimi ama bulamıyorum kocaman 0 elde hiç bir şey yokkk okusunlar arkadaş eğer güceniyorlarsa kendine çeki düzen versinlerrr TracyMcGrady58 19.02.2006, 22:14 kalla bügün süper oynadi sinan58_34 19.02.2006, 22:23 bencede kalla bugun macın yıldızıydı o kafa kurtarısları defansta aldıgı toplar onun vazgecılmezlıgını bıkez daha ortaya koydu serhat3358 19.02.2006, 22:30 BENCE DEFANSIMIZ ÇOK ÇOK İYİYDİ.GÖREVLERİNİ FEZLASIYLA YAPTILAR.AMA EN İYİSİ KALLA İDİ. GuNaY 19.02.2006, 22:31 Bende sadece bizim değil tüm sahanın en iyisi KALLA idi... ;) ;) Sivasspor.com1 asoyle58 19.02.2006, 22:45 defansın tamamı özellikle de kalla . maçın yorumcusu futbol fukarası HAKAN ÜNSAL Hayrettin için milli takımda oynayacak kadar kaliteli değil dedi ya türkiyede o mevkide adam gibi oynayan kaç oyuncu var ki, bir de seni bile aldılar . edson gözardı etmesin arkadaşlar bir hocaya soruyorum baliliyi kendisi alman balilinin yahudi olmasından dolayı mı oynatmıyor soru işte REİS ÇATLI 19.02.2006, 22:50 Maçın yıldızı tabiki kalla .ama biraz düşünün defans oyuncusu maçın yıldızı oluyorsa demekki takım acizleri oynamış TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU ulan.............. CEVIK 19.02.2006, 22:59 bencede kalla bugun macın yıldızıydı o kafa kurtarısları defansta aldıgı toplar onun vazgecılmezlıgını bıkez daha ortaya koydu GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMES TABİKİ KALLA DJMuRaT 19.02.2006, 23:18 Bence Cem karacadaydı!!!! skywriter 19.02.2006, 23:19 Arkadaslar ister kabul edin ister etmeyin futbolun yeni duzeni boyle, yani oncelikle gol yememeyi becereceksin. Sivasspor'un simdiye kadarki yakaladigi basarilarin hepsi bu felsefeyi iyi uygulayabilmesi sayesindedir. Diyarbakispor maci haric, puan aldigimiz butun maclarda oncelikli olarak gol yememeyi dusunduk ve attigimiz golleri kontra ataklardan bulduk. Aksini iddia eden varsa Sivasspor maclarinin ozetlerini tekrar izlemesini tavsiye ederim. Birkac arkadas Genclerbirligi ve Denizlispor'un son haftalardaki basarisini ornek gostermis. Bu ornekler kendi tezlerini degil defansif oyunun basarisini destekler niteklikte. Cunku Genclerbirligi ve Denizlispor degisim gecirirken oncelikli olarak defansinda degisiklige gitti, defansif anlayisini tamamen degistirdi. Eger bu iki takimin maclarini izlerseniz (ozellikle de bugunku maclari) ne derece defansif oynadiklarini ve attigi gollerin kontra atak golleri oldugunu rahatlikla gorebilirsiniz. Galatasaray'i yenmeyi dusleyen, Fener'e fark atariz diyen, Besiktas'i surklase etmeliydik diyen arkadaslar gecmise donup nerelerden buraya geldigimizi tekrar hatirlasin ve gelecege ait beklentilerini tekrar gozden gecirsin derim. Hic bir takim Super Lig'e ilk ciktigi sene birakin sampiyonlugu hayal etmeyi ustlere dahi oynayamaz, bunun gerceklesebilmesi icin ya cok paranizin olmasi lazim ki en tecrubeli, en kaliteli oyunculari takiminiza katabilesiniz, ya da kemiklesmis takiminizin gercekten de kalbur ustu futbol oynuyor olabilmesi lazim. Sivasspor'un ne cok parasi var (Super Lig'de oyuncularinin toplam degeri en az olan takim) ne de buralara Super Lig ustu futbol oynayarak geldiler. O yuzden oncelikle sabretmeyi ogrenmemiz ve neyi istedigimize tekrar karar vermemiz lazim. Eger sabredersek, futbol anlayisimizi degistirmek yerine gelistirmeyi secersek ve her sene uzerine koyarsak bu seneki Kayserispor'un elde ettigi basariyi gelecek senelerde elde edebiliriz. Ama aceleci olursak, her maca galibiyet provasiyla cikarsak, saldirmayi defans yapmaya tercih edersek husrana ugramamiz icten bile degil. Sabredelim, Super Lig'de kalmayi garantileyelim, sonra (yapici !) elestirilere baslayabiliriz. Takimi ve teknik heyeti asagilayici elestirilerin kimseye faydasi olmaz.. MOS-BY-58 20.02.2006, 00:46 Arkadaslar ister kabul edin ister etmeyin futbolun yeni duzeni boyle, yani oncelikle gol yememeyi becereceksin. Sivasspor'un simdiye kadarki yakaladigi basarilarin hepsi bu felsefeyi iyi uygulayabilmesi sayesindedir. Diyarbakispor maci haric, puan aldigimiz butun maclarda oncelikli olarak gol yememeyi dusunduk ve attigimiz golleri kontra ataklardan bulduk. Aksini iddia eden varsa Sivasspor maclarinin ozetlerini tekrar izlemesini tavsiye ederim. Birkac arkadas Genclerbirligi ve Denizlispor'un son haftalardaki basarisini ornek gostermis. Bu ornekler kendi tezlerini degil defansif oyunun basarisini destekler niteklikte. Cunku Genclerbirligi ve Denizlispor degisim gecirirken oncelikli olarak defansinda degisiklige gitti, defansif anlayisini tamamen degistirdi. Eger bu iki takimin maclarini izlerseniz (ozellikle de bugunku maclari) ne derece defansif oynadiklarini ve attigi gollerin kontra atak golleri oldugunu rahatlikla gorebilirsiniz. Galatasaray'i yenmeyi dusleyen, Fener'e fark atariz diyen, Besiktas'i surklase etmeliydik diyen arkadaslar gecmise donup nerelerden buraya geldigimizi tekrar hatirlasin ve gelecege ait beklentilerini tekrar gozden gecirsin derim. Hic bir takim Super Lig'e ilk ciktigi sene birakin sampiyonlugu hayal etmeyi ustlere dahi oynayamaz, bunun gerceklesebilmesi icin ya cok paranizin olmasi lazim ki en tecrubeli, en kaliteli oyunculari takiminiza katabilesiniz, ya da kemiklesmis takiminizin gercekten de kalbur ustu futbol oynuyor olabilmesi lazim. Sivasspor'un ne cok parasi var (Super Lig'de oyuncularinin toplam degeri en az olan takim) ne de buralara Super Lig ustu futbol oynayarak geldiler. O yuzden oncelikle sabretmeyi ogrenmemiz ve neyi istedigimize tekrar karar vermemiz lazim. Eger sabredersek, futbol anlayisimizi degistirmek yerine gelistirmeyi secersek ve her sene uzerine koyarsak bu seneki Kayserispor'un elde ettigi basariyi gelecek senelerde elde edebiliriz. Ama aceleci olursak, her maca galibiyet provasiyla cikarsak, saldirmayi defans yapmaya tercih edersek husrana ugramamiz icten bile degil. Sabredelim, Super Lig'de kalmayi garantileyelim, sonra (yapici !) elestirilere baslayabiliriz. Takimi ve teknik heyeti asagilayici elestirilerin kimseye faydasi olmaz.. gardas haklilik payin var ama hic pozisyon üretilmeyen bi defansif oyun anlayisinin da takdir edilecek bi yani yok. ilk haftalarda biraz da sansimiz yaver gitti bunu da kabul etmek lazim. tamam kadro yapimiz ölcüsünde oynayalim ama bugün 10 kisi kalmis bi galatasaray'a karsi sanki biraz daha ofansif oynanabilirdi mesela. bi balili son 15 dakika kullanilabilir miydi diye düsünüyo insan. Anderson'a hava topu saglayacak organizasyonlar gelistirebilrdi.Sag tarafta I.Aydemir kardesimizin mac boyu 4 ortasi vardi ki 1. lige yakismayacak türden. su da bi gercek ki bicok oyuncumuzda tedirginlik ve hata yapma korkusu sezdim. Ama Kalla sahaneydi. Hakki da iyiydi. Bi Hakan Bayraktar'in belli yerlerden geldigi top alisindan, kontrolünden, topu oyuna sokusundan belli oluyodu. Malesef I.Aydemir'i cok kötü buldum, galiba cok da heyecanliydi. Ama umarim iyi defnasif anlayisli futbola biraz daha ofansif organizasyonlar katabilir teknik ekibimiz. MOS-BY-58 20.02.2006, 00:51 bu arada yasir'i de begendim bugün mustafa56 20.02.2006, 01:28 Sizce Sivasspor-Galatasaray maçın yıldızı kimdi? Lütfen ankete katılalım ve yorumlarımızı yazalım.KALLA TECRÜBESİYLE TAKIMI AYAKTA TUTTU BİZZ BÖYLE HADDİMİZİ BİLEREK OYNAYALIM BİZİ KİMSE YENEMEZ.Sivasspor.com1 mustafa56 20.02.2006, 01:37 Arkadaslar ister kabul edin ister etmeyin futbolun yeni duzeni boyle, yani oncelikle gol yememeyi becereceksin. Sivasspor'un simdiye kadarki yakaladigi basarilarin hepsi bu felsefeyi iyi uygulayabilmesi sayesindedir. Diyarbakispor maci haric, puan aldigimiz butun maclarda oncelikli olarak gol yememeyi dusunduk ve attigimiz golleri kontra ataklardan bulduk. Aksini iddia eden varsa Sivasspor maclarinin ozetlerini tekrar izlemesini tavsiye ederim. Birkac arkadas Genclerbirligi ve Denizlispor'un son haftalardaki basarisini ornek gostermis. Bu ornekler kendi tezlerini degil defansif oyunun basarisini destekler niteklikte. Cunku Genclerbirligi ve Denizlispor degisim gecirirken oncelikli olarak defansinda degisiklige gitti, defansif anlayisini tamamen degistirdi. Eger bu iki takimin maclarini izlerseniz (ozellikle de bugunku maclari) ne derece defansif oynadiklarini ve attigi gollerin kontra atak golleri oldugunu rahatlikla gorebilirsiniz. Galatasaray'i yenmeyi dusleyen, Fener'e fark atariz diyen, Besiktas'i surklase etmeliydik diyen arkadaslar gecmise donup nerelerden buraya geldigimizi tekrar hatirlasin ve gelecege ait beklentilerini tekrar gozden gecirsin derim. Hic bir takim Super Lig'e ilk ciktigi sene birakin sampiyonlugu hayal etmeyi ustlere dahi oynayamaz, bunun gerceklesebilmesi icin ya cok paranizin olmasi lazim ki en tecrubeli, en kaliteli oyunculari takiminiza katabilesiniz, ya da kemiklesmis takiminizin gercekten de kalbur ustu futbol oynuyor olabilmesi lazim. Sivasspor'un ne cok parasi var (Super Lig'de oyuncularinin toplam degeri en az olan takim) ne de buralara Super Lig ustu futbol oynayarak geldiler. O yuzden oncelikle sabretmeyi ogrenmemiz ve neyi istedigimize tekrar karar vermemiz lazim. Eger sabredersek, futbol anlayisimizi degistirmek yerine gelistirmeyi secersek ve her sene uzerine koyarsak bu seneki Kayserispor'un elde ettigi basariyi gelecek senelerde elde edebiliriz. Ama aceleci olursak, her maca galibiyet provasiyla cikarsak, saldirmayi defans yapmaya tercih edersek husrana ugramamiz icten bile degil. Sabredelim, Super Lig'de kalmayi garantileyelim, sonra (yapici !) elestirilere baslayabiliriz. Takimi ve teknik heyeti asagilayici elestirilerin kimseye faydasi olmaz..TAMAMEN KATILIYORUM FARK TACAĞIMIZ YADA KAZANACAĞIZ DEDİĞİMİZ MAÇLARI FARKLI KAYBETTİK MACERAYA GEREK YOK HADDİMİZİ BİLELİM BU SENE YETERKİ LİĞDE TUTUNALIM YALNIZ DİKKATİMİ SON HAFTALARDAKİ ALEYHİMİZE OLAN HAKEM HATALARI ÇEKİYOR YOKSA HİÇ PROBLEM GÖREMİYORUM ŞİVASSPORUMUZ LİGİ İLK 10 İÇERİSİNDE BİTİRİR.Sivasspor.com1 avare 20.02.2006, 01:59 istedimki anderson,atillabirlik,balili yaziyim ama neyazikki kalla yazmak zorundayiz bunada cok sukur avare 20.02.2006, 02:02 tabi bide seyirciyi unutmayalim seyirci superdi bu gun sivaslim58 20.02.2006, 08:03 Valla çok kötü bir maçtı.Sivas neden böyle oynuyor anlam veremiyorum.Sezon başından berli hep defans defans.Yazık valla Beşliktaş 10 kişi kaldı yine yenildik cimbom 10 kişi kaldı zor berabere kaldık.90 dakika boyunca 2 atak var ayıp valla.ne korkuyorsun çık topunu oyna, bak rizeye ne top oynuyor,bak ankaraya ne top oynuyor,adamlar beşiktaşa ve fenere ot yoldurdu valla.sonumuz hiç iyi değil bu gidişle bir an önce bu lorant giderde kurtuluruz.tam zamanı işte rıza boşta onu getir. CÜSSKB-Aynur 20.02.2006, 08:29 Maçın yıldızı Kallaydı. Ayrıca Petkoviç ve Hakkı yıda çok başarılı buldum. CEVIK 20.02.2006, 08:39 Maçın yıldızı Kallaydı. Ayrıca Petkoviç ve Hakkı yıda çok başarılı buldum. PETKOVİCE İŞ DÜŞMEDİKİ AMA HAKKI İYİ CALIŞDI 35fulya58 20.02.2006, 08:42 Bence dün geceki Galatasaray maçında en iyi oynayan oyuncumuz KALLA idi. Tüm büyük maçlarda çok iyi oynadı. İlk G.Saray maçında Hakan Şükür'e göz açtırmamıştı (gerçi Hakan Şükür'ün göz açacak hali kalmadı ya neyse..) yerliturkuaz 20.02.2006, 08:55 kalla sakat sakat oynadigi macta cok yerinde mudahaleler yaparak bizim gol yememizi engelledi cok iyi bir mac cikardi dun kalla defansimizin sigortasiydi dun hep boyle devam et kalla BOUN 20.02.2006, 09:21 Samsun ve Manisa maçlarında Kalla oynasaydı yenilmemizin imkanı mı vardı be... Bu iki maçı da en az beraberlikle bitirirdik. Ama olmadı.. Neyse biz önümüze bakalım. Uzun lafın kısası defansta KALLA ve Hakkı beraber oynadığı sürece biz kolay kolay yenilmeyiz..... Maçın yıldızı KALLA........ rguler 20.02.2006, 09:45 kalla gerçekten çok iyi oynadı bravo UMTçarşı 20.02.2006, 10:32 Bence maçın yıldızı LORANT tı çünkü onun kadar korkak oyun oynatan başka hoca yoktur dünyada.10 kişi kalmış GSye gel bize gol at diye bekledi takımı her zaman ki gibi çekti defansa ALLAH tan GSliler beceriksizdide yenilmedik. Şahsen ben maçı ilerken utandım milletin bu sivas ne kadar korkak oynuyor diye UTANDIM... Fenermaçındada aynı oyun 1-0 öne geçtik çekti takım defansa yenildik.. Gitsede kurtulsak LORANT denen ödlekten.. YİĞİDO yuz biz ERKEK gibi oynamalıyız... Bilmem aynı görüşü savunan varmı benimle . Serd@r 20.02.2006, 10:34 Tartışmasız KALLA! Görevini fazlasıyla yaptı,yani kendinden bekleneni fazlasıyla karşıladı SAĞOL K A L L A... aciyurt 20.02.2006, 10:48 tek kelimeyle Raymond Kalla....sonra Petkoviç aciyurt 20.02.2006, 11:01 Maçın adamı: Savunmanın sigortası Kalla Galatasaray, kendisi için çok büyük önem taşıyan Sivasspor maçının ilk yarısında etkiliydi. Ancak Sarı-Kırmızılılar, bunu skora yansıtamadı. Bunda en büyük paylardan birisi Kalla’nındı. Sivasspor savunmasının göbeğinde görev yapan Kamerunlu oyuncu, arkadaşlarını çok iyi organize etti. Bunun yanısıra, 3 tehlikeli pozisyonda yaptığı yerinde müdahalelerle Galatasaraylı oyunculara gol izni vermedi. tykinik58 20.02.2006, 12:09 Bana göre de dün akşam en iyi futbolcumuz Kalla idi. Yerinde müdahalerle defansı rahatlattı. Hakkı ve Cem Karaca'yı da unutmamak gerek. cemal58yiğido 20.02.2006, 12:33 MAÇI İZLEYENLER HAYRETTİN DİR ÇÜNKİ ÇOK İYİ OYNADI KALLAYI İSE DİNLEYENLER ÖVER BENCE HAYRETTİN ÇOK İYİYDİ orhan_sivasli 20.02.2006, 12:36 atilla birlik de iyiydi Yigido58_NL 20.02.2006, 12:47 MACIN YILDIZI BENCE TARAFTARDI,HERZAMANKI GIBI SESLERI CIKMADI,ARADA SIRADA BAGIRDILAR,GENELDE SUSTULAR,MAC O KADAR ZEVKSIZDIKI ZATEN,TARAFTARIN SESSIZLIGIDE EKLENINCE HIC CEKILMEZ OLDU MAC.BU TARAFTARA BIR COZUM BULUNMALI SEMİH-58 20.02.2006, 12:50 KALLA SÜPERDİ ONUR ABİMİN TRT 1 DEKİ YORUMU DA GÜZELDİ SEMİH-58 20.02.2006, 13:09 kalla ii futboplcu ama kendini gösteremiytor koyu58 20.02.2006, 13:27 süper kalla inşallah her maçta böyle oynar fatih_5834 20.02.2006, 13:51 bence macın yıldızı kallayla hayrettındı..ıkısıde top gecırmedı sahamıza!!!! ssa58 20.02.2006, 14:27 hala yanliş oynuyoruz.macın yıldızı yok tu sadece bıraz daha iyi savun ma yaptık.neolur ya macı kendi sahamızda kabul etmeyelım.BAŞKANIM herseferınde soyluyom sana guvenıyorum ama neolur bıraz daha iyi oynamalrı sagla yok sa durumumuz hiç iyi degil herkes beklenenı veremıyo.biz bu ligde kalıcı olmak istıyoz.Herkes bılsın sivasspor bu ligde daimi olacak. ademgoze 20.02.2006, 14:32 kallayı herkez beyendi orta saha biraz kötüydü yasiri beyenmedim ibrahimide casus84 20.02.2006, 14:34 petko ile kalla süperlerdi By Anonim 20.02.2006, 15:19 TABIIKI KALLA IDI. KALLA OLMASAYDI, ACABA NE YAPARDIK BU MACTA? 5841 20.02.2006, 15:20 bence hepsı yıldızdı fakat kalla coban yıldızıydı veysel 20.02.2006, 15:32 bence kalla cünki cok pozisyon kurtardi bence macin yildizi kalla SchumacheR_58 20.02.2006, 15:35 BENCE KALLA DEDİM... alzera_24 20.02.2006, 16:06 bence maçın yıldızı tabiki raymond kalla:D erhan5834 20.02.2006, 16:08 kalla tartışmasız maçın adamıydı muhteşem bir oyun çıkardı harikalar yarattı ... cagri_deniz 20.02.2006, 16:38 hepside iyiydi ama KALLA çok iyi şeyler yaptı o gün Güner 20.02.2006, 16:57 Bence tartışmasız maçın yıldızı KALLA. adam etten duvar gibiydi sanki lorant ona orda KAL LA demiş gibi :D adam ortadan top geçirmedi helal olsun ayakta alkışladım. Petkoviç 2. sırada. Anderson sonuncu. Fran Sergio iyi basladı ama kaymayı bilmiyo niye sivasa gelmiş onu anlamadım kaymayı bilmessen ortadan ikiye ayrılın böyle :D 1967_DERNEK_MUSTAFA 20.02.2006, 18:42 BEN BİR KİŞİYİ YAZMAK İSTEMİYORUM MAÇI CANLI CANLI İZLEDİĞİM İÇİN DEFANS OYUNCULARI SÜPERDİ sarkislali 20.02.2006, 19:03 Bence tartışmasız maçın yıldızı KALLA. adam etten duvar gibiydi sanki lorant ona orda KAL LA demiş gibi :D adam ortadan top geçirmedi helal olsun ayakta alkışladım. Petkoviç 2. sırada. Anderson sonuncu. Fran Sergio iyi basladı ama kaymayı bilmiyo niye sivasa gelmiş onu anlamadım kaymayı bilmessen ortadan ikiye ayrılın böyle :D KAL LA! cok güzel bir espri. Yazarken bile hala gülüyorum.Sivasspor.com1 alimuharrem58 20.02.2006, 19:03 BENCE KALLAYDI MACIN ADAMI 1967_DERNEK_10UR 20.02.2006, 19:14 KALLA İYİ Kİ BU TAKIMA GELMİŞ...HELALİ VAR..KAMERUN ASLANI... ÜNİ_67_BAŞKAN 20.02.2006, 21:26 ARKADAŞLAR SADECE MACIN YILDIZI 1 KİŞİ OLMAZ BENCE HEPSİDE İYİ OYNADI SONUÇTA FOTBOL BİR TAKIM OYUNUDUR :confused: yagci58 20.02.2006, 21:58 sivassporlu futbolcularin hepsi süperdi yalniz fransergio ya üzüldüm insallah en kisa zaman da sahalara döner kakikli 20.02.2006, 22:41 bence maçın adamı KALLA... adam tam bi profesyonel... aklım cem karacaya takıldı bu adam hiç mi işe yaramaz ki,dün bir tane olumlu hareket yapmadı ki... lorant ona çok güveniyor ama o hiçbirşeyin farkında değil... 34istanbul_58 21.02.2006, 09:08 bence maçın yıldızı KALLA idi çünkü defansta olağan üstü oynadı herşeyiyle hakediyor birde sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen müthiş oynadı GS.atkların hep onun ismi vardı inşallah hep böyle olur.. HERŞEY SİVASSPORUM İÇİN alpen34 21.02.2006, 11:26 hava soguk ve zemin sert olmasina rağmen iki takim futbolcularida en iyisini zorda olsa vermeye çalistilar... fakat macin en iyisi KALLA idi.... cakmak58 21.02.2006, 14:19 Bu anketin son durumunu görmeden, bende KALLA diye oy verdim. Sonucu gördükten sonra da; Sevincimi sizlerle paylasmak istedim. Sivasspor taraftari bilincli vede objektif degerlendirmesine biryenisini daha eklemistir. Fakat su bilinmelidirki; maci yildizlar degil sistem kazanir. Bu macta da takimimiz cok güzel uygulamistir. omertosun58 21.02.2006, 17:27 Ben bir Sivassporlu olarak Pazar günü oynanan maçtan utandım.Sahadaki Sivasspormuydu yoksa Fenerbahçe altyapısımı bilemedim tamam fenerbahçe transferde bize yardım etmiş olabilir ama bu kadarmı olur hiçmi sizin gururunuz yok. Ben O Soğukta gelmişim sivassporu izlemeye ne maç ama biz halı sahada bile daha güzel futbol oynuyoruz.böyle futbol oynayacaksa niye ligde kalalımki yazıklar olsun ligin futbol oynamayı düşünmeyen tek takımıyız. Yönetici beyler Galatasarayı elimizden kaçırdık diye milleti kandıracaklarına samsunsporu neden yenemedik diye kendilerine sorarlarsa iyi olur. serhankaburcuk 21.02.2006, 19:08 Tabiki KALLA.......... Etem-Murat 21.02.2006, 19:11 kalla ve kaptan en iyilerdi bana göre ElbeyLi58 21.02.2006, 20:45 Petkovic iyidi........ Tarkan ÇeLik 21.02.2006, 20:47 ........Kalla... .... 1967_CLUB_ÖZGÜR 21.02.2006, 20:59 RAYMOND KALLA !... DEFANS TA ETKILI POZISYONLARI ÖNLEDİ VE AYNI ZAMANDA ETKİLİ BİR GOL POZISYONUNA GIRMEMIZİ SAĞLADI !.. fikirtepeli5858 21.02.2006, 21:11 bence sıvassporda hepsı ıyıydı fikirtepeli5858 21.02.2006, 21:14 sivassporda butun oyuncular guzel bence hepsı guzel dı bozok1071 21.02.2006, 22:26 Kalla ve Baba Hakkı maçın yıldızları . Türkiyenin en iyi defansı bizde yeterki birlikte oynasınlar. petkoviçin hakkınıda yememek lazım TÜRK'e kefen biçenin ölümü korkunç olur 1071'den beri TÜRK YURDU ulan.............. 58hayati 21.02.2006, 23:17 kalla idi bece tüm topları o kesti gardaş karakule58 22.02.2006, 12:28 kalla ve petkoviçten başka oynayanmı vardıki? gercek58li 22.02.2006, 13:25 ILK ÖNCE KALE GIBI KALLA SONRA DA HAYRETTIN VE PETKOVIC LORDKRAL 22.02.2006, 15:30 bence de kalla edson diyenlere şaşıyorum walla adam ne yaptı ki? NAUGHTYBOY58 22.02.2006, 17:14 bence hayrettin ve kalla çok güzel oynadılar karacaören34-58 22.02.2006, 19:24 KALLANIN HAKIYLA OLAN UYUMU ORTADA İKİSİ BİR BİRİNİ ÇOK İİ TAMAMLIYOR BU MAÇTA DA YİNE ONLARIN SAYESİNDE MAÇI GOL YEMEDEN BİTİRDİK BENCE MAÇIN YIKDIZI KALA VE HAKKI DIR İNŞALAH BUNDAN SONRADA HEP BÖYLE UYUMLU BİR ŞEKİLDE DEVAM EDERLER... agca58 23.02.2006, 00:49 maçın adamı kalla pekov ve hakkı derim..spiker ve hakan ünsal bile hakkı ve kallayı gs geçemez hava toplarıyla diyor.. agca58 23.02.2006, 00:50 milanda kaka varsa bizimde kallamız var.kalla gardaş meşur oldun sivasta. gardaş o zaten meşurdu.... dostol 23.02.2006, 09:47 Bence bu maci en az 1-0 alabilirdik ama, ilerde ouncu yok. mtekmen58 24.02.2006, 07:25 Bence de Maçın yıldızı gördüğüm kadarıyle Kalladır rakip oyunculara ilk müdaheleriyle pozisyona sokmadı ve bence hatasız oynadı tecrübesini kullanmasını bildi. hemso58 24.02.2006, 14:45 OYLAMA HERSEYI BELLI EDIYO ZATEN. SAHANIN YILDIZI KALLA... YatodaSin 24.02.2006, 14:48 Kalla gine Duvar gibiydi helal olsun adama omercoskun 24.02.2006, 17:27 Bencede maçın yıldızı kalla idi ama hayrettin , hakkı ve petkoviçide unutmamak lazım ______________________________ ___ HEP DESTEK TAM DESTEK Emin_YK 25.02.2006, 01:32 KALLA Adam süper ya rallicifurkan 25.02.2006, 10:34 BENCE ARKADAŞLAR MAÇIN YILDIZI EDSONDU MAÇIN 81. DAKİKASINDA GİRDİ HEMEN OYUNU ÇEVİRDİ SON DAKKADA GOLÜMÜZ KAÇMIŞTI BENCE EDSONU TRABZON MAÇINDA İLK 11 E ALMALI FATIMA 25.02.2006, 13:35 kesinlikle tartışmasız KALLA......................... ... serap__1990 25.02.2006, 15:54 tabiki HAKKI HOCAOĞLU 58-Göksun 25.02.2006, 16:20 Eğer bu takım oyunuysa hepsi bu maçta yıldızlaştı.Öyle olmasa zaten skor farklı olurdu SEMİH-58 25.02.2006, 16:24 KALLA ABİ ÇIKIŞTAA İNŞALLAH HEP BÖYLE OLUR NAUGHTYBOY58 25.02.2006, 20:01 gs maçında herkes tam bir yıldızdı... NAUGHTYBOY58 25.02.2006, 20:02 gs maçında herkes tam bir yıldızdı... herkes elinden gelenin en iyisini yaptı arasan58 25.02.2006, 20:25 BENCE KALECİ ABİSİ ALLAH İÇİN GÜZEL DURDU punishment.90 25.02.2006, 20:49 KARDEŞLER HİÇ KUŞKUSUZ BU MAÇIN YILDIZIDA O O...ÇOCUKLARINI DURDURANDA HİÇ KUŞKUSUZ KALLA YDISivasspor.com1 :) muhammed_ozen58 26.02.2006, 08:13 BENCEDE KALLA AMA BUNUN YANI SIRA PETKOVİÇ VE HAYRETTİNDE MUKEMMELLER ARASINDAYDI BİDE ANDERSON UN PERFORMANSINI HİÇ VE HİÇ BEYENMEDİM 58osman 26.02.2006, 09:40 TAKIM OLARAK IYI MÜCADELE ETTILER. AMMA KALLA BASKAYDI YINE 58osman 26.02.2006, 09:42 INSALLAH BUGÜNDE TS yiDE HAYALKIRIKLIGINA UYRATIRIZ YINE. Etem-Murat 26.02.2006, 10:06 kalla kesinlikle ağır olmasına ramen her topu kesti hattab 26.02.2006, 12:53 BENCE BUTUN FUTBOLCULAR GOREVLERINI HAKKIYLA YERINE GETIRDI ercan_dpinar 26.02.2006, 14:30 tabiki kalla helal olsun adama canla başla mücadele etti sinan-58 26.02.2006, 15:48 BENCEDE KALLA AMA BUNUN YANI SIRA PETKOVİÇ VE HAYRETTİNDE MUKEMMELLER ARASINDAYDI BİDE ANDERSON UN PERFORMANSINI HİÇ VE HİÇ BEYENMEDİM abi kafayımı yedin andi çok guzel oynadı koştu mucadele etti adam topu kendi yere indiriyor kendi koşuyor ya sen futbolu bilmiyon ya ben NAUGHTYBOY58 26.02.2006, 16:29 SAHANIN EN İYİSİ KALLAYDI. DİĞER FUTBOLCULARDA YILDIZ GİBİYDİLR.. NAUGHTYBOY58 26.02.2006, 16:29 SAHANIN EN İYİSİ KALLAYDI. DİĞER FUTBOLCULARDA YILDIZ GİBİYDİLR.. ÖLÜMÜNE SİVASSPORRRRRRRRRRRRR. juventus1994 26.02.2006, 16:39 TABİ Kİ RAYMOND KALLA ADAM DUVAR GİİBİ KİMSE GEÇEMİYOO NAUGHTYBOY58 26.02.2006, 16:45 BU MAÇTA HERKES BİR YILDIZDI AMA ÖZELLİKLEDE KALLA. dogukan58 26.02.2006, 18:33 son 12 haftanın yıldızı sadece TARAFTAR DIR YatodaSin 26.02.2006, 22:07 Duvar Kallaydi macin yildizi DJMuRaT 28.02.2006, 00:34 Kallayı özlemişiz...İnş. bu performansı sezon sonuna kadar dewam eder.... RaP_BoY 28.02.2006, 00:41 KALLAAAAAAAAAA MAÇIN YILDIZI |