Orijinalini görmek için tıklayınız : ERCİYES MESAİSİ BAŞLADI
SivasSpor.Com 28.02.2006, 22:04 Sivasspor’da Kayseri Erciyespor mesaisi başladı.
Trabzonspor maçından bir puanla dönen Sivasspor, hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde yapacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başladı. Tesislerde dün yapılan idmana Milli Takımda bulunan Hayrettin’in dışında tüm sporcular katılırken, bir süreden beri sakat olan Anderson düz koşu yaptı.
Trabzonspor maçında iyi bir futbol sergileyen ve hakemin yanlı tutumu ile sahadan bir puana razı olarak ayrılan Sivasspor, hafta sonunda 4 Eylül Stadyumunda yapacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Dün tesislerde bir araya gelen sporcular hafta sonu için mesaiye başladı. Antrenör Engin Fırat nezaretinde çalışmalara başlayan Sivasspor’da sporcuların neşesi gözden kaçmadı.
Pazar günü saat 14.00’de yapılacak olan maç öncesinde Sivasspor işi çok sıkı tutuyor. Bir süreden seri sakat olan Anderson’un bu maça yetiştirilmesi bekleniyor.
A2 Milli Takımında bulunan Hayrettin’inde yarın takıma katılması ile birlikte Kayseri Erciyesspor mesaisi tam hız kazanacak..
Yeniülke
bu maçıkesinlikle almamız lazım...
galibiyet yetmez galip gelirkes stada gelen cefakar fedakar taraftara da iki üç gol atarak SİVASSPOR u ispat etmeliyiz...
taraftara çok ihtiyacımız var...
burdan yiğidolara sesleniyorum LÜTFEN takımımızı stada giderek destekleyelim...
TEK GERÇEK ŞAMPİYON ***SİVASSPOR**
Hadi bakalım ...İNş ...maç saatine kadar herhangi bi sorun çıkmaz..!!!Bence Balili Erciyes maçında yine 11 de başlamalı!!!!!
TracyMcGrady58 28.02.2006, 23:15 bu maci almamiz lazim ve alacazda insallah.taraftar stadi doldurmali cünkü bu mactan cok keyif alacaklar
alimuharrem58 01.03.2006, 10:00 BU MACI ALMAK LAZIM BEN INANIYORUM BU SEFER OLACAK
GrP_GARDAŞLAR 01.03.2006, 10:23 UMUT EDİYORUM Kİ ÇALIŞMALAR SONUÇ VERECEK. SİVAS IMIZI DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İÇİN ÇALIŞALIMM....
x_burnley 01.03.2006, 10:50 Ben bu maçı aldık sayıyorum neden mi?
İşte cevabı
K.Erciyes bana göre formsuz ve bizde bu aralar birtek gol yollarında sıkıntı çekiyoruz sanırım bu dertte K.erciyes maçında bitecek ve taraftarlarımız bir kez daha goool diye 4 eylül stadında bağıracaktır.
Maç bitimi K.erciyeste hüzün bizde sevinç olacaktır.
Not: Çok formdayız unutmayın takım iyileşti.
bu maç bizim için 6 puanlık maç olacak mutlak alacağız, buna eminim, yakın olsam maçı izlemek isterdim bence oynanacak en güzel maç olacak
NAUGHTYBOY58 01.03.2006, 12:55 İNŞALLAH TAKIMIMIZ İYİ MOTİVE OLUR MAÇA..
Erciyes'te Sivas mesaisi..
Kayseri Erciyesspor, Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü..
1 Mart 2006, 14:01
Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Uğur yönetimindeki antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken, futbolcular daha sonra dayanıklılık koşusu yaptı.
Uğur, kronometre tutarak 400 ve 100 metre koşuları yaptırdığı futbolcuları çok fazla yormasına karşın, oyuncuların birbirleriyle şakalaşmaları ve keyifli olmaları dikkati çekti.
Agali ve Timuçin'in sakatlıklarının tamamen iyileşmesi ve takımla birlikte çalışmalara katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Teknik direktör Mustafa Uğur, ''Sivasspor'un kendi sahasında oynaması nedeniyle maça mutlak galibiyet için çıkacak. Rakibin kazanma arzusundan faydayanacağız'' dedi.
Futbolcularındaki kazanma isteğinin pazar günü oynayacakları Sivasspor maçına yansıması durumunda sahadan galibiyetle ayrılan tarafın kendileri olacağına inandığını kaydeden Uğur, ''Önceki haftaların aksine tam kadro maça hazırlanıyoruz. Bu da beni rahatlattıyor'' diye konuştu.
Sezon başında söylediklerinin bugün içinde geçerli olduğunu, sıkıntı yaşamadan ligi tamamlamak istediklerini ifade eden Uğur, sözlerini şöyle tamamladı:
''Sivasspor çok iyi bir takım. Defansif anlamda ön plana çıkan bir ekip. Kendi sahalarında kazanmak isteyecekler. Bizim karşımıza da mutlak galibiyet için çıkacaklar. Biz de onların galibiyet hırsından yararlanarak maçı kendi lehimize çevireceğiz. Kazanma arzularından faydalanacağız. Sürekli hücumu düşünen oyun anlayışı içerisinde olacaklarını tahmin ediyorum. Bu nedenle, rakibimizin vereceği açıkları çok iyi değerlendirerek puanlarla şehrimize döneceğiz.''
işte tam galibiyet alınacak maç sivasımın bu erciyesi yenmesi şart
serhankaburcuk 01.03.2006, 15:47 Sivasspor tam tamına 11 maçtır galibiyete hasret kaldı...Ama bizi umutlandıran son oynadığımız iki zorlu maçta puan almamızdı...İnşallah bu moralle birlikte taraftarımızında muhteşem desteği ile Erciyes maçından galibiyetle ayrılıp bu hasrete son vereceğiz....1-0 olsun bizim olsun....
Süper Ligi'nin 24. haftasında Kayseri Erciyesspor ile oynayacak olan Sivsa bu maça büyük önem veriyor. Kulüp 2. Başkanı Oflaz, maçla ilgili olarak şunları söyledi?
Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz, ''Kayseri Erciyesspor maçından alacağımız 3 puan Sivasspor'un yukarılara oynaması için bir barajdır. Bu barajı aşacağımızı düşünüyorum'' dedi.
Oflaz, yaptığı açıklamada, Sivasspor'un 3 puana çok ihtiyacı bulunduğunu belirterek, ligde ilerleyen haftalarda 3 puan almanın çok daha zorlaşacağını söyledi.
Bu hafta karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor'u çok iyi misafir edeceklerini, ancak puansız göndereceklerini ifade eden Oflaz, şunları söyledi:
''Her takım artık kritik maçlar oynayacak. Birtakım kopmaların başlayacağı haftalar olacaktır. Kimse havlu atmak istemeyeceği için alınan puanlar çok daha önemli. Sivasspor'un oynayacağı her maça 3 puan için çıkması gerekiyor. Kayseri Erciyesspor da çok iyi futbol oynayan bir ekip. Özellikle defansında çok iyi oyuncuları var.
Sivasspor'a benzer oyun tarzıyla oynuyor, ama bu yarışta Sivasspor'un
galip çıkacağını düşünüyorum. Anderson ve Edson da bu maçta forma
giyecek. Şu an eksiğimiz görünmüyor. Kayseri Erciyesspor maçı bizim
için zor bir maç, ama kadromuza baktığımız zaman o zoru başaracak
güçteyiz. Bu maçı kazanırsak düşme hattından hemen hemen uzaklaşmış
olacağız. Bu maçtan alacağımız 3 puan Sivasspor'un yukarılara oynaması
için bir barajdır. Bu barajı aşacağımızı düşünüyorum.''
Sivasspor'un sezon başında ortaya koyduğu hedefi yakaladığını ifade eden Oflaz, ''Öncelikli hedefimiz ligde kalmaktı. Şu anda onu başarmış durumdayız. Alacağımız puanlarla ligde kalma sıkıntısı görünmüyor. İlerleyen haftalarda da alacağımız puana göre ilk 5 hedefimizi tekrar gözden geçireceğiz'' dedi.
-ALMAN HOCA İLE ÇALIŞMANIN ZORLUKLARI-
Sivasspor'un büyük takımlara karşı katı defans oynadığının bir gerçek olduğunu vurgulayan Oflaz, sözlerini şöyle tamamladı: ''Gücümüzü biliyoruz. Büyük takımlara karşı skor açısından öyle oynamak durumundayız, ama her takıma karşı böyle oynamıyoruz. Sporcuların özelliklerine göre taktik veriyorlar. Sivasspor'daki oyuncuların da biraz daha defans ağırlıklı olduğunu düşünerek Lorant bu şekilde bir oyun sistemiyle çıkıyor. Bir de Alman ekolünün vermiş olduğu önce müdafa zihniyeti var. Biz zaten Alman ekollü hoca getirirken bunu biliyorduk. Bugün Daum da aynı zihniyetten dolayı
eleştiriliyor. Alman ekolünde bir hoca ile çalışıyorsanız birtakım
zorluklarına katlanmak zorundasınız.
Sivasspor olarak bizim gösterişli futbol oynama lüksümüz yok. Mutlaka sonuca giden futbol oynamak durumundayız. Belki ilerleyen haftalarda çok daha rahat maçlarımız var. Çok daha iyi oynayan Sivasspor olacaktır.''
Bu arada Sivasspor, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını sosyal tesislerinde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.
sinan58_34 01.03.2006, 17:15 haydı hayırlısı bu macı almamız lazım
HADI HAYIRLISI GÜLEN TARAF İNŞALLAH BİZ OLURUZ
UMTçarşı 01.03.2006, 17:40 hadi hayırlısı bakalım şeytanın bacağını inşallah kırarız
TracyMcGrady58 02.03.2006, 00:53 insallah yigidolarimiz bu macta cosacah
Küs olduğumuz galibiyetle artık barışma zamanı geldi,aracıyı Kayserierciyes olarak tayin ettik,İnşAllah galibiyetle olan küslüğümüz bu maçla son bulacak.
NAUGHTYBOY58 02.03.2006, 08:30 bu maçı alacaz başka yolu yok....
BALİLİ insallah 11 de yer alır yoksa gol zor. insallah alacaz bu macı
NAUGHTYBOY58 02.03.2006, 15:49 inşallah takım maça en iyi şekilde hazırlanır...
herkes elele sivasımız zirveye....
35gürün58 02.03.2006, 19:17 Kötü gidişe gerçekten dur denilmesi için Erciyesi yenmemiz şart aksi takdirde olumsuz duygular hepimizi raharsız eder...Bu maçta ben EDSON'un nasıl bir futbolcu olduğunu merak ediyorum..Lorant uzun süre görev verse de nasıl bir futbolcu aldığımız hakkında fikrimiz olsa..
1967_CLUB_ÖZGÜR 02.03.2006, 19:59 YİĞİDOLAR 4 EYLULU TIKLIM TIKLIM DOLDURMALI Kİİ DOLDURACAKTIR KESIN....TARAFTAR DESTEĞİ İLE BU MACI ALACAGIz İNŞALLAH ;)
:rolleyes:
|