Orijinalini görmek için tıklayınız : NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
RUHSATLI_SEVDA 09.03.2006, 02:46 Hepimizi sanal ortamda tanıtan isimlerimiz yani nicklerimizin bir anlamı vardır elbette! Bu konu altına sizlerden , sizleri bu sitede tanıdığımız nicklerinizin anlamını yazmanızı istiyorum. Bakalım merak edilen nicklerin anlamları nelermiş?...
.............................. .............................. .............................. ........
İlk Ben söyleyim....
Benim SEvdam ruhsatlı oldugu için....
Gunay= soyismim :)
Ama açık konuşmak gerekirse site sayense ismimin yerini aldı diyebilirim :D
Yeni taniştiğim insanlara çoğu kez Gunay diye tanıtıyorum kendimi :D :D
Ayrıca bu forum birbirimizi daha iyi tanımamız açısından güzel oldu
RUHSATLI_SEVDA 09.03.2006, 02:56 Gunay= soyismim :)
Çok gezen çok bilir.....
Bende çok gezdiğim için diğer web sitelerini Bir site de gördüm ve Baktım çok değişik isimler var...
Dedimde birde sivasspor.com da ki isimlere bakalım dedimm...
Ama çok garip isim anlamları çıkacak...
Çok gezen çok bilir.....
Bende çok gezdiğim için diğer web sitelerini Bir site de gördüm ve Baktım çok değişik isimler var...
Dedimde birde sivasspor.com da ki isimlere bakalım dedimm...
Ama çok garip isim anlamları çıkacak...
Evet çok ilginç ve güzel anlamlar çıkacağına bende inanıyorum...
Söz site üyelerimizde :D
yusuf_07 09.03.2006, 03:09 yusuf 07: yusuf ismim 07 antalyanın plaka kodu.
gercek58li 09.03.2006, 03:20 BEN YAKLASIK 26 YILDIR ALMANYA DA YASIYORUM.
SIVAS´TAN AYRILIRKEN SIVASIM GÖZÜMDE NE ISE SIMDI DE AYNISI VE HATTA GÜN GECTIKCE SEVGISI DAHA DA PEKISIYOR.
NERDE BIR SIVAS SÖZÜNÜ DUYSAM NERDE BIR SIVASLIYIM DIYENI GÖRSEM ÖZLEMIM ARTIYOR.
GERCI BU KADAR UZATMAYA GEREK YOKTU AMA KISACASI NERDE OLURSAM OLAYIM GERCEK (58) SIVASLIYIM VE GERCEK (58) SIVASLI OLARAKTA KALACAGIM!
sivaslı_boy 09.03.2006, 08:25 banada bu adı arkadaşlarım taktı soyadım polat arkadaşlarım arasında sivası ençok seven olduğum içinde sivaslı_boy yani sivaslı çocuk denildi
rıfat güler isim ve soyisim anlayacağınız
1967_CLUB_ÖZGÜR 09.03.2006, 09:06 1967_DERNEK_ÖZGÜR >>> 1967 VE DERNEK NICKLERİ DERNEKÇİ OLDUĞUM İÇİN
ÖZGÜR >> İSİM
:rolleyes:
Gunay= soyismim :)
bende aynen (CEVİK) soy ismim tabi benide cevik diye cagrıyorlar Sivasspor.com1
borranfirtinasi 09.03.2006, 09:11 Boran bir yaban kuştur. Gökyüzünün mavisine bata çıka bir maviş kuş.fırtınada bildiğimiz fırtına boranfırtınasının anlamıda yaban fırtınası anlamında
borranfirtinasi 09.03.2006, 09:18 şunuda belirtmekte istiyorum grup yorumla uzaktan yakından bir ilişkim bağlantım yoktur!!!!
karakule58 09.03.2006, 09:20 benim nick aslında bi arkadaşım buldu... karakule kara esmer oldugum için solediğini düşünüyorum kule ise boyum 1,88 olunca kulede ordan anlamı bu.....
spainloco 09.03.2006, 09:26 spain;herkesinde bildiği gibi ispanya demek
loco; ispanyolca cılgın deli anlamında
Sivasspor.com1
İÇİMDEKİ SİVAS AŞKI... : SÖNMEZ
YÜREĞİMDEKİ HASRET...: SÖNMEZ
SİVASSPOR SEVDASI.....: SÖNMEZ
İÇİMDE YANAN ATEŞ ....: SÖNMEZ
.
.
.
.
ÜZERİME BÜTÜN İTFAİYECİLERİ GÖNDERSELER;
BUNLAR SÖNMEEEZZZ...
ÜZERİME KIZILIRMAĞINI DÖKSELER;
BUNLAR SÖNMEEEZZZ...
ÜZERİME OKYANUSLARI SALSALAR;
AŞKIM, HASRETİM, SEVDAM, ATEŞİM,...
SÖNMEEEZZZ...!!!
BULGAR MEZALİMİ, JİVKOV BİLEEEE...
ÜZERİME KIZILORDUYU SALSAAAA...;
SOYADIM....................: SÖNMEZ...!!!
ElbeyLi58 09.03.2006, 09:42 İÇİMDEKİ SİVAS AŞKI... : SÖNMEZ
abi sabah sabah yapmasan diyorum:rolleyes:
ac karnina gülmek olmuyor ;) :D ;)
İÇİMDEKİ SİVAS AŞKI... : SÖNMEZ
YÜREĞİMDEKİ HASRET...: SÖNMEZ
SİVASSPOR SEVDASI.....: SÖNMEZ
İÇİMDE YANAN ATEŞ ....: SÖNMEZ
.
.
.
.
ÜZERİME BÜTÜN İTFAİYECİLERİ GÖNDERSELER;
BUNLAR SÖNMEEEZZZ...
ÜZERİME KIZILIRMAĞINI DÖKSELER;
BUNLAR SÖNMEEEZZZ...
ÜZERİME OKYANUSLARI SALSALAR;
AŞKIM, HASRETİM, SEVDAM, ATEŞİM,...
SÖNMEEEZZZ...!!!
BULGAR MEZALİMİ, JİVKOV BİLEEEE...
ÜZERİME KIZILORDUYU SALSAAAA...;
HAYRANIM SENIN SU YAZILARINA SONMEZ ABI.
GULEE GULEE BI HAL OLDUM :D
Etem-Murat 09.03.2006, 09:46 Cok güzel arkadaşkar etem murat bileceğiniz gibi biri benim gercek
adım digeride cok değer verdiğim canım kadar sevdiğim bir arkadaşımın ismi
bu kadar yetermi
kültigin 09.03.2006, 09:51 Ben tarihi çok seviyorum özelliklede TÜRK tarihini ,bu nedenle TÜRK tarihinden abide taşlarınada konu olmuş kültigin ismini seçtim.Çok isim var ama eski tarihten olsun istedim, bu ismi seviyorum.
tabi kendi ismimi de seviyorum-- Alparslan.
EEEEEEEEEEE.... BAŞKA YOK MU...???
DE HADİ YAZIIIIIIIIN...
:) :) :) :)
34istanbul_58 09.03.2006, 11:21 34 istanbulun trafik kodu istanbulda olduğum için _58 de sivasa duyduğum özlemim sevdam ve herşeyim olduğu için böyle bir nick kullandım saygılar
----------------------------------------------
BU SEVDA BİTMEZ (SİVASSPOR SEVDASI)
Arif Coşkun 09.03.2006, 11:22 Herkesin de tahmin edeceği gibi, adım ve soyadım:D
ErdalGüler 09.03.2006, 11:27 Benimde adım ve soyadım.
erdalguler = Erdal GÜLER
alimuharrem58 09.03.2006, 11:28 adım muharrem adımdan 58 sivasımızın plakası
gürel soyadım olduğuiçin kullandım arkadaşlar
SivasLady 09.03.2006, 11:42 pek özelli yok zaten :D
Sivas = Sivas`liyim
Lady = Bayan, hanimefendi
neden Lady ;) hanimefendiye efendi olacaksin hehehe
HakkıTİMUÇİN 09.03.2006, 11:43 Öncelikle böyle güzel bir forum açtığı için levent arkadaşımızı kutluyorum..
gerçekten anlamını merak ettiğimiz birçok NİCK var sitemizde..
günay'ın da dediği gibi bu nick sahiplerini daha yakından tanıyacağız :)
Gelelim benim NİCK'im olan GAKGO58.e... genelde gakko..gagko veya gagkos yazıyorlar.. ama doğrusu G-A-K-G-0 :)
İst.K.çekmecede Vanlı bir cocukluk arkadasım vardı (kulakları çınlasın) o bana hep gakgo diye hitap ederdi. Anlamı bizim gardaş'la aynı..Öyle içten ve samimi olarak söylerdiki, benim de çok hoşuma giderdi.
Bir çok kişi beni Elazığ'lı sanıyor ama GAKGO olarak tanındık..bundan böylede Gakgo olarak gider.. Bu arada merak edenlere söyleyeyim adım İSMAİL HAKKI TİMUÇİN.. Rahmetli (toprağı bol mekanı cennet olsun) Kabri Sivas'ta ULUCAMİ'de olan IHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI EFENDİ ölmeden önce kendi ismini vermiş bana.. Onun ismini taşımaktanda ayrıca gurur duyduğumu belirtmek isterim.
CÜSSKB-Aynur 09.03.2006, 11:50 Benimkide çok sevdiğim yeğenimin adı,
1967_CLUB_ÖZGÜR 09.03.2006, 11:51 pek özelli yok zaten :D
Sivas = Sivas`liyim
Lady = Bayan, hanimefendi
neden Lady ;) hanimefendiye efendi olacaksin hehehe
SADECE hanimefendiye DEİL HERKESE EFENDİ OLUNMALIIII !...SUKUR ŞİMDİ BUYUK BI EFENDISIZLIK YOK....
1967_DERNEK_10UR 09.03.2006, 11:54 1967 VE DERNEK SİVASSPOR'UN KURULUŞ TARİHİ VE DERNEĞİMİZİN İSMİ.. 10UR' DA ÇAĞLAYAN ABIYE GÖRE BENİM İSMİMİM YENİ VERSİYONU..
benim nick'imde ismimin baş harflerinden oluşuyo YGD=yakup güven durak
serrkann58 09.03.2006, 12:03 serrkann58 nickim ismim serkan bende bir yiğido oldugum içinde 58 numarayı yazdım ölene kadar herzeman GURURLUYUZ ÇÜNKÜ YİĞİDOYUZ
SivasLady 09.03.2006, 12:04 SADECE hanimefendiye DEİL HERKESE EFENDİ OLUNMALIIII !...SUKUR ŞİMDİ BUYUK BI EFENDISIZLIK YOK....
haklisin özgür her zaman herkese efendi ve saygili olacaksin :)
:rolleyes: insallah bende nickim gibi öyleyimdir :D
;) bir hanimefendi her yerde herkese karsi öyle olmali
EmmiOgLu 09.03.2006, 12:21 bennim nickimin anlamı soyadım ve şirketimin ismi toplum içindede EMMİOĞLU olarak tanınıyorum
RECEP_YÜKSEL 09.03.2006, 12:21 ZARALIX1968 ----- ZARALIYIM 1968 DOĞUMLUYUM X SORARSANIZ NASIL ALGILAMAK İSTERSENİZ ÖYLE OLSUN YETERKİ TÜM DOSTLAR MUTLU OLSUN Sivasspor.com1
özsivasli1903 09.03.2006, 12:26 üc lafimin biri sivas ve sivasli olmaktan cok mutluyum yani tam bir sivasli oldugum icin ´ve cevremin degimiyle 1995den beri adim özsivasli oldu. 1903 de siyah beyazlara gönül verdigimden geliyo...
slmlar özsivasli Bugra...
Müslümanim-Türküm-Sivasliyim-Besiktasliyim-Mutluyum
nick bebeto eski futbolcu brezilyalı hem bende profosyonel futbolcu adayıyım stılım ona benzıyomus birazda bebek yuzlu olmam
NAUGHTYBOY58 09.03.2006, 13:20 naughty=haylaz
boy=çocuk
haylaz çocuk anlamına geliyor...
eee diğer arkadasların nicklerinin anlamları neler? :)
casus84==)))))
casus:İlkokul zamanında sınıf maçında forvette oynuyordum.Maç sırasında karşı takımdaki çocuğun arkasından sinsice gelerek topu kaptım ve gol attım.Yine aynı maçta karşı takım serbest vuruş kullanırken aralarında fısır fısır birşeyler konuşuyordu.Bende arkalarına geçerek ne yapacaklarını öğrendim ve amaçlarına engel oldum.O maçtan sonra arkadaşlarım o gün bana casus dediler.Bende o günden 1 hafta falan sonra kahkaha.com'dan mail aldım ve nick'imi casus yazdım.Böylece hep casus nick'ini kullandım.
84:84 ise eski ilkokul numaramdı.
Bende o günlerden sonra nick olarak casus84'ü kullanıyorum.Asıl adım ise Ünsal Onursal Yıldız.
TracyMcGrady58 09.03.2006, 16:39 Tracy McGrady Nba de oynayan bir süperstar
volkan18m 09.03.2006, 16:56 volkan = isim
18= 2 sene önce siteye kaydolduğum zamanki yaşım
m = bende bilmiyorum:D
deli_yigido 09.03.2006, 17:04 deli_yiğido
bana küçüklükten beri DELİ derler :D
Yiğido ise SIVASSPOR' lu onurunu tasıdıgım için :)
DeLi YuReK 58 09.03.2006, 17:49 benim ki deli yurek 58
deli su demek bende /AKILLI OLUPTA DUNYANIN KAHRINI CEKECEME
DELI OLURUM DUNYA BENIM KAHRIMI CEKER
yurek su demek HERSEYE VARIM BEN ASK OLSUN KAVGA OLSUN UCUNDA OLUM BILE OLSA VARIM BUNA YUREK DERLER
58 DE TABI SIVASLI OLDUMU GOSTERMEK ICIN SIVASLIYIZZZ DELIKANLIYIZZZ anliyan anlamistir
arkadaşlar benim nick'im (agp) yani ahmet gökhan polat
TESTERE 2 kisiyi kestim ogun bugundur adim testere hehehe
aslansivasli 09.03.2006, 18:21 BEN TAM BI ASLANIM VE SIVASDAN DA VAZGECEMEDIGIM IÇIN IKISINI BIRLESTIRDIM VE ORTAYA ASLANSIVASLI ÇIKTI. ASLAN YAZDIGIM IÇIN BENI HER NE KADR ERKEK SANSALARDA BEN BAYANIM BURDAN DA SÖLIYIM DEDIM:)
sersery58 09.03.2006, 18:38 gercek nickim phoenix_sg anlamı zümrütü anka kusu s g de burdakiş nickim sersery ;)
SEMİH-58 09.03.2006, 18:42 İSMİM SEMİH
ÖNCEDEN NİCKİM hafiklisemo58 Dİ
AMA DEGİŞTİM.........
aslına bakılırsa bir cok kez deyışık isimlerle girdim kabul edılmedi.salih058 yazdım olmadı .sivasın pılakası ile şu an yaşadıgım şehrın pılakası olan rakamları yazdım oda oldu ayrıca kendı aracımın pılakası 41 ER 058 bemde bunu deyiştırerek 5841yaptım . inşallah begenılmiştır.
İsyankar = Anlamı gayet açık değilmi . . . :)
1967_Dernek_Ayhan 09.03.2006, 20:17 herşey ortada
ayhan_58 BU ALEMDE TEKİZ....
sivaslihakan 09.03.2006, 20:19 sivaslihakan sanirim herkes anlamini anlamistir...hakan isimim sivaslida malüm zaten
RUHSATLI_SEVDA 09.03.2006, 20:27 Öncelikle böyle güzel bir forum açtığı için levent arkadaşımızı kutluyorum..
gerçekten anlamını merak ettiğimiz birçok NİCK var sitemizde..
günay'ın da dediği gibi bu nick sahiplerini daha yakından tanıyacağız :)
Gelelim benim NİCK'im olan GAKGO58.e... genelde gakko..gagko veya gagkos yazıyorlar.. ama doğrusu G-A-K-G-0 :)
İst.K.çekmecede Vanlı bir cocukluk arkadasım vardı (kulakları çınlasın) o bana hep gakgo diye hitap ederdi. Anlamı bizim gardaş'la aynı..Öyle içten ve samimi olarak söylerdiki, benim de çok hoşuma giderdi.
Bir çok kişi beni Elazığ'lı sanıyor ama GAKGO olarak tanındık..bundan böylede Gakgo olarak gider.. Bu arada merak edenlere söyleyeyim adım İSMAİL HAKKI TİMUÇİN.. Rahmetli (toprağı bol mekanı cennet olsun) Kabri Sivas'ta ULUCAMİ'de olan IHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI EFENDİ ölmeden önce kendi ismini vermiş bana.. Onun ismini taşımaktanda ayrıca gurur duyduğumu belirtmek isterim.
Hakkı abi tskler...
Dün gece bazı siteleri gezerken gözüme çarptı...Bu sekilde bir topiç...
Baktım büyük ilği görmüş...
Dedim site'ye bende böyle bişr topiç açsam...
Ve beklediğim ilğide gösterilmiş...
Ve senin dediğin gibi ben burda bazı üyelerin nicklerine bakıyorum...
Ve bir anlam veremiyorum...
Ama çok merak ettiğim biride zaten yazmış....
Ögrendim nick ne anlama geldiğini...
NBA da en ünlü starmış....
Kaptan-58 09.03.2006, 20:54 BEN OTOBÜSLERİ ÖZELLİKLE MERCEDES-BENZ O 403 LERİ ÇO SEVERİM. YAŞIMDA 19 OLDUĞUNDAN BANA HERKESGENÇ KAPTAN DER.. BENDE DAHA KISA OLAN KAPTAN NİCKİNİ KULLANIYORUM.. ARKADAŞLARIM VE ABİLERİM BİLE BANA KAPTAN DİYO.. YANİ BEN ARTIK KAPTAN-58 İM.. :)
Nickim Ser58dar,
adım malumunuz üzere Serdar
güzel ilimizi ayrıldığım günden bu yana yüreğimde taşıyorum o yüzden 58 ide Serdarın kalbine Ser58dar olarak yerleştirdim.
Bütün sitelerde kullandığım nickim Ser58dar dır,SİVASlı olma etiketimi heryerde sergilemekten gurur duyuyorum.
erhan5834 09.03.2006, 21:10 valla anlamını herkez biliyo sanırım ......
58-Göksun 09.03.2006, 21:49 Herkes benim nickin anlamınıda soruyo ama sadece ismim.Tabi bazılarıda bayan sanıyor:D ama öyle değilllllllll.Anlamı yok sadece K.Maraş'ın bi;) ilçesi
Slm vallla banada HoRoZz diyolardı 5 senedir saçlarım aynı HoRoZz gibi olduğundan ama mc7.24 sorarsanız 7.24 saat msnim ve makinam açık olduğundan yeni ismim bu oldu :D
Sivasspor.com1
Bln-Fatih58 09.03.2006, 22:16 Bln-Fatih58 Bln Berlinin kistaltilisi
Berlin
Rap ; Kelimeleri ardı ardına birbiri arkasına sıralayarak,iğneleyici laf söyleme sanatıdır...Amerika’da ezilen zencilerin,sisteme karşı tepkileri sonucu ortaya çıkmıştır.Siyasi olarak güçlenemeyen dertlerini anlatamayan zenciler bu yolu seçmişlerdir.Ülkemize ise 90lı yılların ortasında Cartel tarafından getirilmiştir..İlk başta farklı olması nedeniyle sevilen fakat sonradan aykırı sözler içermesi sebebiyle Türk kültürüne aykırı olduğu düşünülmüş ve gösterilen ilgi gitgide düşmeye başlamıştır.Aslında içeriği itibariyle halkın sorunlarını anlatan bu müzik türü,ülkemizde son yıllarda tekrar tırmanışa geçmiştir.Artık gençler bir araya gelip esrar içmekten,gasp yapmaktansa dans edip rap yapmaya başlamıştır.Dış görünüş itibariyle rap müzik dinleyen ve hip-hop denilen yaşam tarzını benimseyen insanlar ne kadar amerikan vari görünseler de Türkçü olup bunu da sözlerine yansıtmışlardır.Çağımızda magazinsel bir yaşam tarzı en çok istenilen bir yaşam tarzı olmasına rağmen rap müzik dinleyicileri bu yaşam tarzını reddetmiş,yaş ortalamaları çok genç olmasına karşın sözlerinde zengin fakir ayrımın çarpıcı bir şekilde kaleme almışlardır…toplum içerisinde kimsenin dile getiremediği adaletsizlikleri konu almışlar bu sebepten olacak ki bir zamanlar arabesk müziğin hakim olduğu varoşlarda etkili olmaya başlamıştır…artık varoşlarda yaşayan gençler arabesk müzik dinleyip kendilerini jiletlemektense rap yaparak dertlerini dile getirme yoluna gitmişlerdir…gençlerin arasında da hızla yayılan rap müziğin diğer bir özelliği ise serseri olarak nitelendirilen ve bu işle ilgilenen insanların türkçeyi akıcı ve düzgün kullanmalarıdır…şaşırtıcı derecede hızlı konuşan bu gençlerin yazdığı sözler o kadar güzel ve anlamlı ki insan ilk duyduğunda bu sözü kesin büyük bir alim söylemiştir demekten kendini alamıyor…rap dinleyen gençler diğer gençlerin aksine yaşından büyük bir olgunluk içerisinde hareket ederek kendilerini dış görünüşünden dolayı eleştirenleri bile şaşırtmaktadırlar…fakirliği,sı nıf ayrımını,yolsuzluğu,düşünce özgürlüğü,uyuşturucu ve benzeri konuları aydın diye tabir ettiğimiz insanlar bile eleştiremezken..bu gençler helal olsun dedirtecek kadar içten ve çarpıcı bir dille eleştirmişlerdir…barlarda kaybolan,uyuşturucunun esiri olan , gasp yapmayı alışkanlık haline getiren gençliğimizin kurtuluşuna açılan kapı beklide rap olacak….Gençlerin en büyük suçu rap olsa keşke….
BOY--- ERKEK ÇOCUK
YETERİNCE AÇIK OLMADIYSA BİRAZ DAHA YAZABİLİRİM :D
erhan5834 09.03.2006, 23:13 Rap ; Kelimeleri ardı ardına birbiri arkasına sıralayarak,iğneleyici laf söyleme sanatıdır...Amerika’da ezilen zencilerin,sisteme karşı tepkileri sonucu ortaya çıkmıştır.Siyasi olarak güçlenemeyen dertlerini anlatamayan zenciler bu yolu seçmişlerdir.Ülkemize ise 90lı yılların ortasında Cartel tarafından getirilmiştir..İlk başta farklı olması nedeniyle sevilen fakat sonradan aykırı sözler içermesi sebebiyle Türk kültürüne aykırı olduğu düşünülmüş ve gösterilen ilgi gitgide düşmeye başlamıştır.Aslında içeriği itibariyle halkın sorunlarını anlatan bu müzik türü,ülkemizde son yıllarda tekrar tırmanışa geçmiştir.Artık gençler bir araya gelip esrar içmekten,gasp yapmaktansa dans edip rap yapmaya başlamıştır.Dış görünüş itibariyle rap müzik dinleyen ve hip-hop denilen yaşam tarzını benimseyen insanlar ne kadar amerikan vari görünseler de Türkçü olup bunu da sözlerine yansıtmışlardır.Çağımızda magazinsel bir yaşam tarzı en çok istenilen bir yaşam tarzı olmasına rağmen rap müzik dinleyicileri bu yaşam tarzını reddetmiş,yaş ortalamaları çok genç olmasına karşın sözlerinde zengin fakir ayrımın çarpıcı bir şekilde kaleme almışlardır…toplum içerisinde kimsenin dile getiremediği adaletsizlikleri konu almışlar bu sebepten olacak ki bir zamanlar arabesk müziğin hakim olduğu varoşlarda etkili olmaya başlamıştır…artık varoşlarda yaşayan gençler arabesk müzik dinleyip kendilerini jiletlemektense rap yaparak dertlerini dile getirme yoluna gitmişlerdir…gençlerin arasında da hızla yayılan rap müziğin diğer bir özelliği ise serseri olarak nitelendirilen ve bu işle ilgilenen insanların türkçeyi akıcı ve düzgün kullanmalarıdır…şaşırtıcı derecede hızlı konuşan bu gençlerin yazdığı sözler o kadar güzel ve anlamlı ki insan ilk duyduğunda bu sözü kesin büyük bir alim söylemiştir demekten kendini alamıyor…rap dinleyen gençler diğer gençlerin aksine yaşından büyük bir olgunluk içerisinde hareket ederek kendilerini dış görünüşünden dolayı eleştirenleri bile şaşırtmaktadırlar…fakirliği,sı nıf ayrımını,yolsuzluğu,düşünce özgürlüğü,uyuşturucu ve benzeri konuları aydın diye tabir ettiğimiz insanlar bile eleştiremezken..bu gençler helal olsun dedirtecek kadar içten ve çarpıcı bir dille eleştirmişlerdir…barlarda kaybolan,uyuşturucunun esiri olan , gasp yapmayı alışkanlık haline getiren gençliğimizin kurtuluşuna açılan kapı beklide rap olacak….Gençlerin en büyük suçu rap olsa keşke….
BOY--- ERKEK ÇOCUK
gardaş eline sağlık maşallah bi nickkin açılışı ancak bukadar kısa ve öz olur :D
gardaş eline sağlık maşallah bi nickkin açılışı ancak bukadar kısa ve öz olur :D
BENDE BÖYLE ABİ KISA VE ÖZ HEMİDE ÖRETİCİ :D
SivasLady 09.03.2006, 23:42 BENDE BÖYLE ABİ KISA VE ÖZ HEMİDE ÖRETİCİ :D
ilk ve son cümle yeter her zaman :D
gerisini okuyan yok zaten
erhan5834 09.03.2006, 23:44 BENDE BÖYLE ABİ KISA VE ÖZ HEMİDE ÖRETİCİ :D
evet ders gibi maşallah gardaş ne diyimmm boşuna sana muhasabeci demiyolar:D
sinan58_34 09.03.2006, 23:46 vatan 58 mekan 34 ((sinan58_34 once vatan)) :-)
erhan5834 09.03.2006, 23:46 ilk ve son cümle yeter her zaman :D
doğru söze ne denirkiiiii +++++++++++ İMZAAAAAAAAAA++++++++++
revenge58 10.03.2006, 00:01 REVENGE- ın anlamı İNTİKAM DEMEK...Askere gidenler bilir her yerde HER TÜRK ASKER DOGAR.yazar ben buna inanıyorum ve her Türk ceddinin ve neslinin İNTİKAMINI almak icin yasar.TANRI TÜRK Ü KORUSUN...
1967_DERNEK_MUSTAFA 10.03.2006, 00:19 malum benimkide sivasımızın göz bebeği olan sivassporu temsil ediyor1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
1967_CLUB_DÖNE 10.03.2006, 00:56 güzel bayragimizin simgesi AY YILDIZ oldugu icin tabii ki;) 58 de belli zaten:)
nicolasdasouza58 10.03.2006, 01:21 Nicolas Anelka + Alex de Souza + Sivas 58 = Nicolasdasouza58
yillar once tvde bi hint filmi seyretmistim ,tahmin edecenizgibi ismi avare idi belki seyredenleriniz olmustur o filmden cok etkilenmistim o gunden buyana nezaman takma bi isme ihtiyacim olsa ismim avare dir internetle tanisali henuz iki sene oldu simdiye kadar hangi siteye uye oldumsa ismim hep avare
bu formu hazirlayan arkadasa cok tesekkur ederim beni cok eski gunlere goturdu cok mutlu oldum allahta seni mutlu etsin gardas
sivasli_tufan 10.03.2006, 03:30 benimkide köyumun eski adi yeni adi catalyol köyu sarkislaya aittir.
SivasLady 10.03.2006, 15:41 benimkide köyumun eski adi yeni adi catalyol köyu sarkislaya aittir.
:D ya bu nick tam bana göreydi ama önce davranmissin ;)
benimkide kaynak suyuna yapılan çeşme anlamına geliyor :)
ElbeyLi58 10.03.2006, 15:45 benimkide kaynak suyuna yapılan çeşme anlamına geliyor :)
gardas yanilmiyorsam eskiden nickin akincidi degilmi;)
BENIM NIK MANASINI ACIKLAMAMA GEREK YOKMUSLUMANIM DIYEN HERKESIN BILDIGI BISEYBENIM KALKIP HATTABIN MANASINI SIZLERE ACIKLAMAM SIZLERE BENIM NAZARIMD
BENIM NAZARIMDA SAYGISILIK OLUR
benim gerçek adım FATIMA.anlamını merak edenler için yazayım.arapça bir isim.FATIMA;Kendisi ve zürriyeti cehennemden uzak kılınmış. Hz. Peygamber'in Hz. Hatice'den dünyaya gelen en küçük kızının adıdır.
Blackkite 10.03.2006, 17:02 benim nickimin 2 anlamı var
- siyah uçurtma (bu anlamı kullanmıyorum)
- çaylak
İmzam ise şanlı bayrağımızı temsil ediyor. Anlamı: Siz AY'ı Düşlerken Biz Size YILDIZları Da Sunuyoruz...
KAKİKLİ...
KAKİK KÖYÜMÜN İSMİ...
SİVASIN MERKEZ KÖYÜ...
SOĞUK ÇERMİĞİN ESKİ YOLU BİZİM KÖYDEN GEÇERDİ..
ŞİMDİ DÖRT EYLÜL BARAJININ OLDUĞI YER...
ilk ve son cümle yeter her zaman :D
WALLA BEN YAZIYIM VEBALİ ÜSTÜMDEN KALKSINDA ÖRENMEK İSTEYEN OKUR İSTEMEYEN BAKAR GEÇER :D
twity_58 11.03.2006, 13:24 benım nickim aslında kolaylık olsun diye tweety den twity oldu :D çok sevıyorum ben tweety yı.. worner bros da en sevdıgım çizgi kahraman..
benım nickim aslında kolaylık olsun diye tweety den twity oldu :D çok sevıyorum ben tweety yı.. worner bros da en sevdıgım çizgi kahraman..
ONLAR KİM YA NE İŞ YAPIYOLAR :D
ÇİZGİ KAHRAMANLAR FELAN -----------------------------------------------------------------------
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ......CİHAD&KEREM
AÇIK VE NET ORTADA ANLAMI ;) ;) ;)
SivasLady 12.03.2006, 14:00 WALLA BEN YAZIYIM VEBALİ ÜSTÜMDEN KALKSINDA ÖRENMEK İSTEYEN OKUR İSTEMEYEN BAKAR GEÇER :D
:D anlatmanin iki türü var kisa ve özünü secseydin
yaziyi görüsün anaaa bu ne dedim :D okumadim zaten
SivasLee_ 12.03.2006, 14:51 SivasLee_ :) ben izmitte oturmama rağmen sivaslılığımızı kaybetmediğimizi göstermek için bu nicki kullanıyorum :) SivasLı doğduk SivasLı ölürüz :) SivasLee olmak bir ayrıcalıktır :D
facoz_zarali 12.03.2006, 15:07 facoz:herşeyden vazgecen
zarali : topragımız
S.Yildiz 12.03.2006, 15:10 Sevde58 - - - -> Sevde cok sevdigim bir isim (zaten efendimiz (a.s.v)'in hanimlarindan birisinin ismi) 58'ide zaten herez biliyor..
:D anlatmanin iki türü var kisa ve özünü secseydin
yaziyi görüsün anaaa bu ne dedim :D okumadim zaten
OKUSAYDIN SENDE KESİN RAP DİNLEMEYE BAŞLARDIN...BANA GÖRE RAP BU :D
Rap ; Kelimeleri ardı ardına birbiri arkasına sıralayarak,iğneleyici laf söyleme sanatıdır...Amerika’da ezilen zencilerin,sisteme karşı tepkileri sonucu ortaya çıkmıştır.Siyasi olarak güçlenemeyen dertlerini anlatamayan zenciler bu yolu seçmişlerdir.Ülkemize ise 90lı yılların ortasında Cartel tarafından getirilmiştir..İlk başta farklı olması nedeniyle sevilen fakat sonradan aykırı sözler içermesi sebebiyle Türk kültürüne aykırı olduğu düşünülmüş ve gösterilen ilgi gitgide düşmeye başlamıştır.Aslında içeriği itibariyle halkın sorunlarını anlatan bu müzik türü,ülkemizde son yıllarda tekrar tırmanışa geçmiştir.Artık gençler bir araya gelip esrar içmekten,gasp yapmaktansa dans edip rap yapmaya başlamıştır.Dış görünüş itibariyle rap müzik dinleyen ve hip-hop denilen yaşam tarzını benimseyen insanlar ne kadar amerikan vari görünseler de Türkçü olup bunu da sözlerine yansıtmışlardır.Çağımızda magazinsel bir yaşam tarzı en çok istenilen bir yaşam tarzı olmasına rağmen rap müzik dinleyicileri bu yaşam tarzını reddetmiş,yaş ortalamaları çok genç olmasına karşın sözlerinde zengin fakir ayrımın çarpıcı bir şekilde kaleme almışlardır…toplum içerisinde kimsenin dile getiremediği adaletsizlikleri konu almışlar bu sebepten olacak ki bir zamanlar arabesk müziğin hakim olduğu varoşlarda etkili olmaya başlamıştır…artık varoşlarda yaşayan gençler arabesk müzik dinleyip kendilerini jiletlemektense rap yaparak dertlerini dile getirme yoluna gitmişlerdir…gençlerin arasında da hızla yayılan rap müziğin diğer bir özelliği ise serseri olarak nitelendirilen ve bu işle ilgilenen insanların türkçeyi akıcı ve düzgün kullanmalarıdır…şaşırtıcı derecede hızlı konuşan bu gençlerin yazdığı sözler o kadar güzel ve anlamlı ki insan ilk duyduğunda bu sözü kesin büyük bir alim söylemiştir demekten kendini alamıyor…rap dinleyen gençler diğer gençlerin aksine yaşından büyük bir olgunluk içerisinde hareket ederek kendilerini dış görünüşünden dolayı eleştirenleri bile şaşırtmaktadırlar…fakirliği,sı nıf ayrımını,yolsuzluğu,düşünce özgürlüğü,uyuşturucu ve benzeri konuları aydın diye tabir ettiğimiz insanlar bile eleştiremezken..bu gençler helal olsun dedirtecek kadar içten ve çarpıcı bir dille eleştirmişlerdir…barlarda kaybolan,uyuşturucunun esiri olan , gasp yapmayı alışkanlık haline getiren gençliğimizin kurtuluşuna açılan kapı beklide rap olacak….Gençlerin en büyük suçu rap olsa keşke….
BOY--- ERKEK ÇOCUK
KISA VE ÖZ DEGİLMİ YANE
BENİ BIRAKIN KENDİ HALİME ÇOK BİTKİN VEDE YORGUNUM TERAPİ ORDULARINIZI GERİ ÇEKİN ARTIK SON GÜNLER DURGUNUM
Yildizelili58 12.03.2006, 23:59 YILDIZELINDENIM AMA ALMANYADA YASIYORUM
GURBETIN GÖZÜ KÖR OLSUN BE DOSTLAR
yavuz öcbe 13.03.2006, 02:19 yavuz öcbe isim soy isim arkadaşlar tavsiye ederim
Tuncay gercek ismim, Yabanci bir sitede belki baska rumuz kullanirim ama burasi kendi evim oldugu icin gercek ismimi rumuz olarak kullaniyorum.
Bu siteye girince sulalece bir aradaymis gibi hissediyorum kendimi. Her bir uyeye duydugum saygi ve sevgi ayni oranda rumuzu ne olursa olsun.
Sivasin suyunu icen, topragina ayak basan ayni karakteri tasir.
Gurbette olmama ragmen bu siteye girince, kalede oturup sivasi seyreder gibi oluyorum.
SEVGI KARSILIKSIZ DEMEK GERCEGI INKAR ETMEKTIR
KIMSE BIRSEY ELDE ETMEDEN SEVEMEZ YANI ILLA MADDI BISEY EDINMEK DEGIL MANEVI BIR HAZ ALARAKDA SEVEBILIR INSAN
EYTT BREEE GECENIN BIR YARISINDAYINE SIVASI OZLEDIM DIYECEKSINIZKI BU FORUMDA BUNUN NE YERI VAR NE YAPALIM GIDIPGOREMSEKDE SIVASI YAZARAKHASRET GIDERIYORUZ
HEMSERIM 13.03.2006, 08:09 Tüm Hemserilerimi selamlayarak bende üzerime düseni yerine getireyim istedim;) Hemserilerim dedim de... bendeniz yaklasik 5yildir ayni nickle buna benzer sanal ortamlarda bulunmaktayim! forumdaki cevaplari okudum da... baktim herkes nickini SIVAS ile bagdastirmis,ne güzel! ben bunu akil edemedim... belkide etmek istemedim! Güzel Yurdumun topraklarindan olsun da,neresinden olursa olsun;) ama bu nicki secmemdeki asil neden,karsimdakilerle samimiyet kurmaktir! nereli olursa olsun,hemserim diye hitab etmesi... benim de kendisine ayni samimiyetle yaklasmamdir! umarim sizlerde bana Hemserim diye hitab edersiniz... korkmayin,bisey kaybetmezsiniz! ama belki de... kimbilir;)
CÜSSKB-Aynur 13.03.2006, 09:40 Tüm Hemserilerimi selamlayarak bende üzerime düseni yerine getireyim istedim;) Hemserilerim dedim de... bendeniz yaklasik 5yildir ayni nickle buna benzer sanal ortamlarda bulunmaktayim! forumdaki cevaplari okudum da... baktim herkes nickini SIVAS ile bagdastirmis,ne güzel! ben bunu akil edemedim... belkide etmek istemedim! Güzel Yurdumun topraklarindan olsun da,neresinden olursa olsun;) ama bu nicki secmemdeki asil neden,karsimdakilerle samimiyet kurmaktir! nereli olursa olsun,hemserim diye hitab etmesi... benim de kendisine ayni samimiyetle yaklasmamdir! umarim sizlerde bana Hemserim diye hitab edersiniz... korkmayin,bisey kaybetmezsiniz! ama belki de... kimbilir;)
Hemşerim, aramıza hoşgeldin. Ayrıca nickinide çok güzel buldum.
HEMSERIM 13.03.2006, 09:43 Hemşerim, aramıza hoşgeldin. Ayrıca nickinide çok güzel buldum.
eksik olma Nilay,hos ama bi o kadar da bos buldum desem yeridir... sende olmasan;)
OrhanKARAHAN 13.03.2006, 09:47 Elbetteki ismim ve soyadım; Orhan KARAHAN !
yigidolar06 13.03.2006, 10:31 Ankarada yaşıyorum 25 yıldır ismim Deniz
Tüm Hemserilerimi selamlayarak bende üzerime düseni yerine getireyim istedim;) Hemserilerim dedim de... bendeniz yaklasik 5yildir ayni nickle buna benzer sanal ortamlarda bulunmaktayim! forumdaki cevaplari okudum da... baktim herkes nickini SIVAS ile bagdastirmis,ne güzel! ben bunu akil edemedim... belkide etmek istemedim! Güzel Yurdumun topraklarindan olsun da,neresinden olursa olsun;) ama bu nicki secmemdeki asil neden,karsimdakilerle samimiyet kurmaktir! nereli olursa olsun,hemserim diye hitab etmesi... benim de kendisine ayni samimiyetle yaklasmamdir! umarim sizlerde bana Hemserim diye hitab edersiniz... korkmayin,bisey kaybetmezsiniz! ama belki de... kimbilir;)
Evet HEMŞEHRİM nickinde yazın gibi buram buram samimiyet koyuyor,seni tanımak güzel umarım yorumlarınla daha fazla tanıma imkanı bulur bu samimiyet meşalesinden bizlerde yararlanabiliriz.Tekrar aramıza gönül dostlarının buluştuğu eşsiz mekana www.sivasspor.com a hoşgeldin.
Etem-Murat 13.03.2006, 12:09 MERMER SOY İSMİM
MERMERBEY DEDEME DERLERMİŞ
öylemi demek deden mermer gibi adammış desene
benim adım gestapo ve bu takma adı laboratuarda sabun yaparken arkadaşlarım taktı nazi örgütü olan gestapo yahudilerden sabun yapıyordu
benim nickin se&en yani sen ve ben demek uzun olmasın diye böyle yaptım ben de 3 yıldır Sivas tan ayrıyım ama bizimkisi çoğunuzun ki gibi değil öğrencilik yine de şanslıyız istediğimiz vakit gidebiliyoruz tatiller falan ama yine de ayrılık zor.
acakislalimahoni 13.03.2006, 13:25 BENİMKİ YILLARDIR UZAKTA OLDUĞUM KÖYÜMÜN İSMİNE PLİS AKEDEMİSİ FİLMİNDE KALMA ON BASI MAHONİ BİRLEŞİK
ASIL ADIMI CAĞRISTIRIYOR (AKÇAKIŞLALI MAHMUT)Sivasspor.com1
gkhnszksn 13.03.2006, 13:52 Gökhan Sözkesen den yola çıkarak bütün seslileri çıkarttım ortaya nickim çıktı.
gkhnszksn 13.03.2006, 13:59 Rap ; Kelimeleri ardı ardına birbiri arkasına sıralayarak,iğneleyici laf söyleme sanatıdır...Amerika’da ezilen zencilerin,sisteme karşı tepkileri sonucu ortaya çıkmıştır.Siyasi olarak güçlenemeyen dertlerini anlatamayan zenciler bu yolu seçmişlerdir.Ülkemize ise 90lı yılların ortasında Cartel tarafından getirilmiştir..İlk başta farklı olması nedeniyle sevilen fakat sonradan aykırı sözler içermesi sebebiyle Türk kültürüne aykırı olduğu düşünülmüş ve gösterilen ilgi gitgide düşmeye başlamıştır.Aslında içeriği itibariyle halkın sorunlarını anlatan bu müzik türü,ülkemizde son yıllarda tekrar tırmanışa geçmiştir.Artık gençler bir araya gelip esrar içmekten,gasp yapmaktansa dans edip rap yapmaya başlamıştır.Dış görünüş itibariyle rap müzik dinleyen ve hip-hop denilen yaşam tarzını benimseyen insanlar ne kadar amerikan vari görünseler de Türkçü olup bunu da sözlerine yansıtmışlardır.Çağımızda magazinsel bir yaşam tarzı en çok istenilen bir yaşam tarzı olmasına rağmen rap müzik dinleyicileri bu yaşam tarzını reddetmiş,yaş ortalamaları çok genç olmasına karşın sözlerinde zengin fakir ayrımın çarpıcı bir şekilde kaleme almışlardır…toplum içerisinde kimsenin dile getiremediği adaletsizlikleri konu almışlar bu sebepten olacak ki bir zamanlar arabesk müziğin hakim olduğu varoşlarda etkili olmaya başlamıştır…artık varoşlarda yaşayan gençler arabesk müzik dinleyip kendilerini jiletlemektense rap yaparak dertlerini dile getirme yoluna gitmişlerdir…gençlerin arasında da hızla yayılan rap müziğin diğer bir özelliği ise serseri olarak nitelendirilen ve bu işle ilgilenen insanların türkçeyi akıcı ve düzgün kullanmalarıdır…şaşırtıcı derecede hızlı konuşan bu gençlerin yazdığı sözler o kadar güzel ve anlamlı ki insan ilk duyduğunda bu sözü kesin büyük bir alim söylemiştir demekten kendini alamıyor…rap dinleyen gençler diğer gençlerin aksine yaşından büyük bir olgunluk içerisinde hareket ederek kendilerini dış görünüşünden dolayı eleştirenleri bile şaşırtmaktadırlar…fakirliği,sı nıf ayrımını,yolsuzluğu,düşünce özgürlüğü,uyuşturucu ve benzeri konuları aydın diye tabir ettiğimiz insanlar bile eleştiremezken..bu gençler helal olsun dedirtecek kadar içten ve çarpıcı bir dille eleştirmişlerdir…barlarda kaybolan,uyuşturucunun esiri olan , gasp yapmayı alışkanlık haline getiren gençliğimizin kurtuluşuna açılan kapı beklide rap olacak….Gençlerin en büyük suçu rap olsa keşke….
BOY--- ERKEK ÇOCUK
CİHAD KARDEŞ. RAP I ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATABİLİRDİN. SENİ KUTLUYORUM. CİHAD'A SELAM, RAP'A DEVAM.
NAUGHTYBOY58 13.03.2006, 16:01 benin nikimin anlamı yaramaz jojuk...........
LORDKRAL 13.03.2006, 16:12 ben tüm chat sitelerinde nickimi lord koyarım bunda da değişiklik olsun diye lorkral koydum.
Thai, söylenişi güzel kısa ve görünce akılda kalıcı bir nick olsun diye seçtim, bir de sivassporumuzun kıtaları aşan sevgisini ifade etmesini de düşündüm. Dünyanın neresinde olursa olsun Sivaslı olsun yeter ki cümlesini hatırlatsın bize her zaman. Ben adem
1967 dernek serkan20 13.03.2006, 16:38 1967 dernek = 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ
serkan = ismim
20 = siteye 2 yıl önce üye olduğumda bu yaşımdaydım.
YavuzTheYigido 13.03.2006, 17:32 Bilmem birsey aciklamama gerek varmi?
Avatarim ise yillardir sanatina hayran oldugum Al Pacino.
SivasLady 14.03.2006, 20:09 benin nikimin anlamı yaramaz jojuk...........
SEN NICKINI TASIYOR MUSUN :D
BURDA PEK AKILLISINDA HEHEHE ;)
35gürün58 14.03.2006, 20:16 35 = İzmir' de oturuyorum
Gürün = Gürün'lüyüm
58 = Aynı zamanda sivaslıyım ve sivassporluyum
dogukan58 14.03.2006, 20:45 ismim aslan parçası yeğenim ismi ...............
avatarım sa Türk Dünyasının hayran olduğu ve Türklüğe hayran olan üstad NECİP FAZIL KISAKÜREK (ruhu şaad olsun)
Tarkan ÇeLik 14.03.2006, 21:00 izmirli_yigido... <<Etikete gerek yok, Herkes beni tanır>>
CİHAD KARDEŞ. RAP I ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATABİLİRDİN. SENİ KUTLUYORUM. CİHAD'A SELAM, RAP'A DEVAM.
EYWALLAH GÖKHANIM ELİMDEN GELDİGİ KADAR ANLATMAYA ÇALIŞTIM :D
RAP KOLİKLER ORDUSUNA KATIL VE WOLSWURUS CEHENNEMİNE BİR BEYAZ GÜVERCİN UÇUR
Soyadım....................... .
ofgurleyuk78 20.03.2006, 00:50 -->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
ofgurleyuk78
of = Ömer Faruk
gurleyuk = Soyadim
78 = ikametgahim
izmirli_yigido... <<Etikete gerek yok, Herkes beni tanır>>
Yanına birde Tarkan yazsan yorulurmuydun :D :D
SivasLady 22.03.2006, 09:38 sitede o kadar üye var bu kadarcik mi :rolleyes:
:D ya yazmisken bir cok nicki olan hepsini yazsin :D
RUHSATLI_SEVDA 22.03.2006, 15:55 sitede o kadar üye var bu kadarcik mi :rolleyes:
:D ya yazmisken bir cok nicki olan hepsini yazsin :D
Seni mi kıracagız...
1-Sivaslı_levent
2-Mavi_bere
3-RUHSATLI_SEVDA
4-TEXAS_SİNCE1910
5-Teyyare ARİF
Daha sayıyım mı?**
RUHSATLI_SEVDA 22.03.2006, 15:56 6-ANKARAGÜCÜ
7ANKARAGÜCÜ_1910
8-ANTİ_X_ANKARAGÜCÜ
DAHA VAR NİCK BENDE GANİMET GİBİ...
Aynı Şehrin İnsanları Birbirine Hemso Diye Hitap Eder 58 Zaten Malumunuz SİVAS'ın Plakası :D
SivasLady 22.03.2006, 21:52 hay masallah ikinizede
:rolleyes: bukadarcikmiydi :D
RUHSATLI_SEVDA 22.03.2006, 22:37 6-ANKARAGÜCÜ
7ANKARAGÜCÜ_1910
8-ANTİ_X_ANKARAGÜCÜ
DAHA VAR NİCK BENDE GANİMET GİBİ...
Sen iste yeyer lady...
Çok nick var bizdeee
İstiyorsan vereyim
Etem-Murat 22.03.2006, 23:05 bak ne kadar basit acıklaması gercek ve sevdiğim ve değerveriğim yan yana
myway is myway.....:))))))))))))))))))) )))))99999999
SivasLady 23.03.2006, 09:16 myway is myway.....:))))))))))))))))))) )))))99999999
:rolleyes: tbr ederim cok güzel aciklamissin :D
SivasLady 23.03.2006, 09:17 Sen iste yeter lady...
Çok nick var bizdeee
İstiyorsan vereyim
:D yok tsk ederim bana bir tane yeter :D
Etem-Murat 23.03.2006, 09:19 :rolleyes: tbr ederim cok güzel aciklamissin :D
valla adamlar nerden buluyorlar bu nikleri leventin görkü kactanedir
SivasLady 23.03.2006, 09:26 valla adamlar nerden buluyorlar bu nikleri leventin görkü kactanedir
abi denizde su bunlarda nick :D
:rolleyes: sana lazimsa söyle leventden aliriz bir kac tane :D
albina58 05.06.2006, 04:19 ___albina58____
İşyerimi tarif ederken kımızı binanın arkasındaki, kırmızı bina diye tarif ediyordum. Ordan yola çıkarak kırmızı binanın arkasındaki, al bina benim adres tarifinden, oldu nicim __albina58___
benim lakabımı gerçek58 taktı bunun için ona minnettarım bu siteye üye ettiği için
Benim nikimin anlamı sahabe hazrelerinden Musab bin Umeyr'in adıdır. Kendisi Mekkenin en yakışıklı gencidir. Ancak İslamiyeti kabul ettikten sonra bütün servetini ve yakışıklılığını bırakıp Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) ardından gitimştir.
ertugrulss 06.06.2006, 00:03 BENİMKİNİ SÖYLEMEYE GEREK VARMI YAAW! :) NOT:Sonundaki SS ler SivasSpor oliğ :)
antalyali_yigido 07.06.2006, 13:47 antalyali_yigido
Antalyanın yiğidosu olmaz derler benim nikim için...
ama aldık bir kere hoşumada gidiyor... artık nette gerçek ismimi söyleyince kimse tanımıyo...
antalyali_yigido kaldık, bakalım seneyede izmirde oluacam her halde gene aynı nik te kalırım...
Benim nikimin anlamı sahabe hazrelerinden Musab bin Umeyr'in adıdır. Kendisi Mekkenin en yakışıklı gencidir. Ancak İslamiyeti kabul ettikten sonra bütün servetini ve yakışıklılığını bırakıp Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) ardından gitimştir.
gardasım nickin çok güzel ehemmiyetle nickine dikkat et değerlidir :)
Etem-Murat 11.07.2006, 22:12 deger verdiğim insanın ismiyle kendi ismim
ismimin manası (istek ve dilek)
DOGU_BEY 11.07.2006, 22:56 ...BİLEN BİLİR, BİLMEK İSTEYEN BULUR...
arkadaslar benimkide SADO58. aciklamasina gelince saddamin kuveyte vurdugu gunun aksami bende vukaat islemistim karakolda sende basimiza saddammi kesildin dediler oyle kaldi tabi arkadaslarin katkisi cok oldu daha birakirlarmi boyle bir firsati saddamdi derken sado kaldi
aykut-akay 12.07.2006, 22:56 aykut-akay aciklamaya gerek yok aykut aciklamasi kutlu olan ay mutlu ay anlaminda:rolleyes:
EeSsRrAaRr 12.07.2006, 23:44 EeSsRrAaRr Üsküdar simgesi :) ssssseeeelaaaamssssszzzzzz
Hemşehrim.58 13.07.2006, 01:08 Eski nikim Egemen.58 idi sitenin kesintiye uğraması sebebiyle Hemşehrim.58 olarak değiştirdim Hemşehrimin anlamı malum herkes tarafından bilinir ama birde benden duyun {aynı şehirliyiz} demektir ben şöylede değerlendirdim Hemşehrim 58 yani elli sekize tabi olanlar anlamındada algılanabileceğini düşündüm sivası seviyorum hemşehrilerimi seviyorum sivaslı olsun çamurdan olsun diyorum GÜHERTAŞ HAS EN BÜYÜK SİVAS
sisortali 13.07.2006, 01:33 Sisortali nickini almamım sebebi Koyulhisar ilçesinin Sisorta bölgesinden olmamdır. Memleketimi çok seviyorum. Sisortalı ve Sivaslı olmaktan gurur duyuyorum.
ylnzkrt58 13.07.2006, 02:30 ünlü cecen lider lakabidir arkadaslar
kempes, 86 dünya kupasının yıldızlarından
Besyo_cu 13.07.2006, 10:18 Bende üniversitemeın bölümünün kısaltması bu Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu 'nun baş harfleri BESYO :)
cecenahmet 13.07.2006, 10:25 _benım nick anlamını zaten cogunluğunuz bılıyodur kendı ırkımın genel ismi ÇEÇEN_
cecenahmet 13.07.2006, 10:28 ünlü cecen lider lakabidir arkadaslar
HELAL GARDASIM GUZEL Bİ NİCK SEÇMİŞİN. ŞEYH ŞAMİL VE COHAR DUDAYEV ANISINA
kajmeran58 13.07.2006, 11:39 kajmeran >>>> sagopa kajmer adlı rapçiden geliyor
58 >>>> sivas simgesi oluyor.. :D
yigido_halil_58 vallaha benim anlatmama gerek yokkk :D :)
Tarkan ÇeLik 13.07.2006, 12:18 Yanına birde Tarkan yazsan yorulurmuydun :D :D
Ok Abi snn için açıklıyım.. OrDa-BurDA-HerYerDe İzMirLi_YiğiDo.. Mesela İzmir'den Aydın'a giderken Selçuk tarafında köprülerin altı ve yollarda bnm adımı görürsünüz.. Manisa'nın ortasında Bizim okulun bahçesinde :D :D
İzmirli= 11 Yıldır İzmir'de oturduğum için :D
Yiğido= Yiğido i$te :D
(NOT: Sitede izmirliyigido nick'li başka bir abimiz var lütfen karıştırmayın bnm nick'te altçizgi (Şekil 1.a ''_'') var :D :D
Bu nick'i değiştirmemi isteyen çok kişi oldu ama bir türlü değiştiremedik ;) ;) DEpLasMan ÇoCuĞu...
1967 Genç SivasSporLuLar..
benim gözlerim mavi oldu için hemöde sınıftaki arkadaşlarım mavis derdi ondan
SEMİH-58 13.07.2006, 14:35 mermer ne demekti yaw unuttum.:D:D
SEMİH-58 13.07.2006, 14:42 OFF ONLAR SENMİYDİN BENDE DİYORUM BEN BUNLARI Bİ YERDEN ÇIKARACAM EMME :D
SEMİH-58 13.07.2006, 14:52 DEGİŞTİRDE BAH ŞEY GOY ADINI FAYANSBEY:D OLMAMI
yigido Atilla 13.07.2006, 15:07 benim nicki de anlatmaya gerek yok
SEMİH-58 13.07.2006, 15:08 olur walla hemide manyak olur..........
dogansar58_1 13.07.2006, 17:37 dogansar_58 dogansarlı ve sivaslı oldugumu anlatıyor
Hemşehrim.58 14.07.2006, 00:37 HEMŞEHRİM.58 YANİ ELLİ SEKİZE TABİİ OLANLAR BENİM HAMŞEHRİLERİMDİR ANLAMINA GELİYOR
GÜHERTAŞ HAS EN BÜYÜK SİVAS
ANIL5896 18.07.2006, 13:41 ABİ REZİL OLACAK SIN CEVİKPEN.COM KOYMUŞSUN
yiğiter soyismim 187 ise lise numaram o yıllardan kalma bir hatıra gibi.aklımda kalıcı oluyor da
SEMİH-58 18.07.2006, 14:19 ABİ SENDEN RİCAM BİDE İMZANI AÇIKLASANA YİĞİTER187 :D
tatlıcaklı_35 18.07.2006, 14:22 köyümün adı ve benim kaldığım ilin adı
ABİ SENDEN RİCAM BİDE İMZANI AÇIKLASANA YİĞİTER187 :D
"herkes cenneti ister ama kimse ölmeyi istemez" sorduğun için sağol.aslında türkçe yazacaktım da ingilizce olunca insanlar merak adiyor.
Nurullahz 19.07.2006, 13:34 İsmim + internet ortamında elbette Nurullah cok kullanılacağı için başkalarından ayıran "z" harfi, bu harfin özelliği yok, rastgele :P
MUS'AB BİN UMEYR (R.A)..................
yası bırazcık buyuk olanlar bebeto yu bılırler brezılyalı efsane golculerden hatta gollerınden sonra bebek sallama sını yapardı bende ankaragucunun paf takımında oynuyorum allah ızın verırse bu sene yada seneye a takıma cıkacam bana bebeto derler dı gol atısım ve sut cekmem bırazcık ta bebek yuzlu olmam dan dolayı
ÜNİ_67_BAŞKAN 19.07.2006, 14:31 YILDIZA RÜTBE SORULMAZ...ETİKETE GEREK YOK ESKİLER İYİ TANIR GENÇ BAŞKANNN...
SEMİH-58 19.07.2006, 15:55 İsmim + internet ortamında elbette Nurullah cok kullanılacağı için başkalarından ayıran "z" harfi, bu harfin özelliği yok, rastgele :P
hoş geldin abi aaramıza nasılsın uzun zamandır msn de yoktun......:confused:
çöplük34 19.07.2006, 16:19 çöplük tuttuğum takımın sahasına verilen isimdir.
burası çöplük burdan çıkış yok.
SEMİH-58 19.07.2006, 17:05 ÇÖPLÜK HANGİ TAKIMIN SAHADI :D
çöplük34 19.07.2006, 18:00 ÇÖPLÜK HANGİ TAKIMIN SAHADI :D
biz zaten reklam olmasın diye söylemedik.;)
benimde koyumun ismi kale 58 de tabiki hepinizin malumu YIGITLER diyari SIVASIMIZ
ofozturk 19.07.2006, 18:29 benim ismim Ömer faruk ÖZTÜRK....ismimin bas harfleri ve soyadimin tamamının birleşimi.:)
Ofozturk....
Not : türkçe karaktersiz yazdım.:)
çılgın-sedat 19.07.2006, 21:28 ÇILGIN SEDAT
ADIM SEDAT VE NİCK İMİ DE ARKADAŞLARIM BANA ÇILGIN SEDAT DEDİKLERİ İÇİN VE ORDAN ALIYORUM
Bende Almanyada Paketpostaci olarak calisiyorum nickimde meslekten aldim.
;) Gercek Postaci vede GERCEK SIVASLI
korkmazlar_58 19.07.2006, 22:28 benim soyadım korkmaz olduğu için öyle koydum nick imi dier arkadaşlar tanıştığıma memnun oldum :D
cevik
soy adım
cevik
firmamın adi
cevik
sizleri bulusturan sitemiz deki kullandıgım isim
Benim nickimin anlami Dilek Serife 2006
Benim adim Serife bu siteye kardesimin esi ile (yani Dilek) beraber üye olduk.
üsküdarli 20.07.2006, 01:50 aslen cavusbasili oldugumuz icin,yigit ise yigido`dan geliyor.yigido`yu özellikle kullanmak istemedim ,türkce bulmadigim icin tasvip görmüyorum , ama ayni fikirde olmayanlari tenzih ediyorum.
ANIL5896 20.07.2006, 19:15 ANIL ADIM 58 SİVAS 96 DOĞUM YILI
PARTNER58AHMET 20.07.2006, 19:52 ARKADAŞLAR BEN ADIM AHMET OLDUĞU İÇİN BİRKAÇ DEĞİŞİK LİK EKLADİM VE O İSİM BİR BAŞKA ÜYEYE AİT OLDU SONUNDA PARTNER ARABAM OLDUĞU İÇİN PARTNER58 İ EKLADİM ANLAMI BU
sivasligenc 20.07.2006, 20:04 valla gencim & sivaslıyım yetmezmi bukadar
|