Orijinalini görmek için tıklayınız : TAKIMIMIZI TANIYAMADIM

SivasSpor.Com
13.03.2006, 19:34
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Denizlispor maçı sonrasında yaptığı açıklamasında “ Takımımızı tanıyamadım.

Bir hafta önce Kayseri Erciyes önünde başarılı bir oyun sergileyen ve oynadığı oyunu ile taraftarlarının gönlünde taht kuran Sivasspor,Denizli önünde tel,tel döküldü.Oyundan hiç memnun değilim.Böyle olmamalıydı “ dedi.
Sivasspor İkinci Başkanı Mustafa Süs ise “ Hayret ettim. Sivasspor bu kadar kötü futbol oynamamalıydı. Şaşırdım, puan beklerken açık farlı yenildik.”dedi.
Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taşseten, yönetim kurulu üyeleri Murat Şahin, Mehmet Zengin ve Süleyman Köse ise,Sivasspor’un rehavete kapıldığını,Kayseri Erciyes önünde sergilenen oyunun Denizli deplasmanında kaybolduğunu dile getirerek “Bizim için çok zor bir deplasman oldu.Denizli maçını kayıpsız geçmemiz gerekirdi.Ama, olmadı.Kötü bir oyun ve farklı yenilgi.Sivasspor’u bu kadar kötü görmemiştik. Gençlerbirliği maçı ile takımımızın yiğidoları sevindireceğine inancımız sonsuzdur.“

1967_DERNEK_10UR
13.03.2006, 19:36
WALLA KİMSE TANIYAMADI TAKIMI SANKİ LİGDEN KOPMUŞ BU LİGDE HİÇ BİR AMACI OLMAYAN BİR TAKIM GÖRÜNÜTÜSÜ ÇİZDİK BU HAFTA..

ErdalGüler
13.03.2006, 19:38
VALLA KENDİMİZİ TOPARLAMAMIZ LAZIM BU BİZİM SİVASSPORUMUZ DEĞİL... GÖZE GELDİK HERHALDE İNŞALLAH KISA ZAMANDA TOPARLANIP İÇERDEKİ MAÇLARIMIZI KAZANIRIZ...

TracyMcGrady58
13.03.2006, 19:44
valla takimi hic kimse taniyamadi.bu hafta berbatti takim ama gelecek hafta düzelir insallah

5841
13.03.2006, 19:46
açıkcası yenilmekle dunyanın sonu sankı geldi gibi bıraz sabırlı olalım. takım taparnacak ben buna inanıyorum.nazaramı geldık ne?

YatodaSin
13.03.2006, 19:50
valla takimi hic kimse taniyamadi.bu hafta berbatti takim ama gelecek hafta düzelir insallah

Mecbur düzelmeliyiz gecen haftaki oyun gibi oyun ben daha görmedim maca cok havali girdik galiba

bugrakova
13.03.2006, 20:06
bu başkana yazık bence bu başkana layık olması lazım takımın

erhan5834
13.03.2006, 20:10
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Denizlispor maçı sonrasında yaptığı açıklamasında “ Takımımızı tanıyamadım.

Bir hafta önce Kayseri Erciyes önünde başarılı bir oyun sergileyen ve oynadığı oyunu ile taraftarlarının gönlünde taht kuran Sivasspor,Denizli önünde tel,tel döküldü.Oyundan hiç memnun değilim.Böyle olmamalıydı “ dedi.
Sivasspor İkinci Başkanı Mustafa Süs ise “ Hayret ettim. Sivasspor bu kadar kötü futbol oynamamalıydı. Şaşırdım, puan beklerken açık farlı yenildik.”dedi.
Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taşseten, yönetim kurulu üyeleri Murat Şahin, Mehmet Zengin ve Süleyman Köse ise,Sivasspor’un rehavete kapıldığını,Kayseri Erciyes önünde sergilenen oyunun Denizli deplasmanında kaybolduğunu dile getirerek “Bizim için çok zor bir deplasman oldu.Denizli maçını kayıpsız geçmemiz gerekirdi.Ama, olmadı.Kötü bir oyun ve farklı yenilgi.Sivasspor’u bu kadar kötü görmemiştik. Gençlerbirliği maçı ile takımımızın yiğidoları sevindireceğine inancımız sonsuzdur.“
ya içler acısı demek daha doğru takımda sanki bi istikrarsızlık var bi hafta başka bi hafta başka oynuyoruz ama düzelecek inşallah biz öyle unut ediyoruz..

hüseyin karaca
13.03.2006, 20:55
Denizli maçında orta saha görevini yapamadı demek hafta içinde iyi çalışılmamış. İzmirden maça geldigime piman oldum.BU orta saha GENÇLER BİRLİGİ maçında çok ama çok dikkatli olması gerekir çünkü rakip çabak oynuyor oynatmamak lazım birde biraz yumuşak oynuyoruz.

extrasivas
13.03.2006, 21:05
arada olur boyle fazla sorun etmeye deymez biz buyuk takimiz bizim sirtimiz yere gelmez

1967_DERNEK_MUSTAFA
13.03.2006, 22:47
kaderimizde buda varsa çekeriz başkanım inşallah düzelir bu yenilgi beni üzmedide futbolda yenmek ve yenilmekte var ama türkiyenin nerdeyse en iyi defansına sahip olan bir takım 4 tane gol yedi banada koyan bu oldu

GuNaY
13.03.2006, 23:14
12 hafta sonra gelen gabiliyetle nasıl olurda rehavete kapılıyorlar anlayabilmiş değilim:confused:

TracyMcGrady58
13.03.2006, 23:31
bu takimi bu hafta kimse taniyamadi ama gelecek hafta genclerbirligi cok iyi taniyacak ve bizde takimimizi geri taniyacaz

hattab
13.03.2006, 23:38
12 hafta sonra gelen gabiliyetle nasıl olurda rehavete kapılıyorlar anlayabilmiş değilim:confused:

GUNAY GARDASLIK LORANTA YAPTIGIMIZ ELESTIRILERE GENELDE HERKES KIZIYO
SIMDI SANA BIR ORNEK VEREYIM LORANTIN BIR TOPLANTIDA DENIZLI MACI ONCESI KALKIPTA SIVASSPORDA UCTANE SUPERLIG CAPINDA KALITELI OYUNCUSU VAR DEMEK GIBI BIR LUKSE SAHIP OLDUGUNA INANIYOMUSUN
BENDE FUTBOLCU OLSAM LORANTIN BU ACIKLAMASINA ICERLERIM ZORUMA GIDER MADEM FUTBOL TAKIM OYUNU ORTADADA BIR BASARI VARSA TAKIMIN BASARISIDIR TAKIMLA ILGILI YORUM YAPARKEN BIRAZDAHA DIKKATLI OLMASI GEREKIR BENCE
HERKES BUNU IYI BILIR HATTA FRANSADADA TURK TAKIMLARIYLA ILGILI YAPILAN YORUMLARIN COGUNDA TURK FUTBOLCUSUNUN DUYGUSAL OLDUGUNU NE KADAR IYI OLURSA OLSUN DUYGULARIYLA OYNADIGINI SOYLERLER BUNU COGUMUZDA ZATEN BILIRIZ
BELKI BASKALARI SACMA BULACAK AMA BEN YENILGIYI BU ACIKLAMANIN VERDIGI KIRGINLIGA BAGLIYOM

BU BENIM FIKRIM KATILAN OLUR OLMAZ AYRI KONU
.....

agca58
13.03.2006, 23:46
erciyes galibiyetiyle rehavete kapıldık abi..tamamen bunun acısını çektik...

DJMuRaT
14.03.2006, 00:25
İnş. Gençlerbirliği maçıyla takımımız kendine gelecektir...

Güner
14.03.2006, 01:41
başkanımmm bizi zor durumlara düşürmeyin böyle kötü günlerimizde olur ama o düşme hattına ne yapıp ediip yaklaşmayalım Allah muhafaza

hattab
14.03.2006, 02:10
EHH DEMEKKI BAZENELESTIRI YAPTIGIMIZ KISILERDE ELESTIRI YAPABILIYOSA ELESTIRIDE DOGAL VE KABUL GORENBISEYMIS
TABI BASKANIN SIVAS UZERINDEKI EMEGI INKAR EDILEMEZ AMA OLUSTURDUGU TAKIMI KENDISIDE TANIYAMIYOSA HERALDE AKLINDABENCE BIR TAKIM ONLEMLERDE VARDIR ..........

SONMEZ
14.03.2006, 07:43
VALA Bİ GARİPLİK VAR AMA NE...?
BU UCUBE VE GARAİP SÜRECİ ACİLEN
ATLATMAMIZ LAZIM. YOKSA ANAFOR
SERSEMLİĞİNE KAPILIRSAK; TOPARLANMAMIZ
MUCİZE OLUR...!

karacaören34-58
14.03.2006, 07:51
BİZ BİR MAÇ KAZANINCA HAVALARA GİRİYORUZ SONRADA BUNLAR OLUYOR BU KADAR KÖTÜ OYNANIRMI LORANTIN HATASI OLSA FUTBOLCULARIN MÜCADELESİ YETERSİZ

Etem-Murat
14.03.2006, 08:39
başkanım sen tanımadıysan biz hiç tanıyamadık bu takım
hanği takım diye tom mu oynadılar yoksa sahada deli danalar
ğibi mi gezdiler ben canlı seğrettiğim için deli danalar ğibi gezdiler bence

35gürün58
14.03.2006, 09:06
Tabii ki tanıyamazsınız sayın başkanım uzun bir düşüş döneminden sonra tedbir olarak ara transfer de alınan futbolcuların gönderilen futbolculardan üstün tarafı nedir ? hangisi takımı sürükleyebilecek kapasiteye sahip ,takımı kurtarabilecek sırtlayacak oyuncular alınması geregirken ara transfer heba edildi dostlar alışverişte görsün türünden takıma hiçbir katkıları görülmeyen futbolcular alındı ,madem böyle transferler düşünülüyordu Sivas kamuoyuna bir açıklama yapılırdı maddi imkansızlıklar yüzünden transfer yapamıyoruz diye hiç olmazsa paralar boşa gitmez , gönderilen futbolcularımızda ki (gelenlerden çok iyi idiler) takımda kalırdı...bu transfer politikasının mimarı her kim ise takımı kurtarmayı aklından bile geçirmemiş.. ''transfer yapıldı denilsin i '' oynamış.
içimiz yanıyor...ama gerçekleri söylemek zorundayız...

veysel
14.03.2006, 14:59
ABILER SIVASIMIZ ÖNCEDEN IYI DURUMDAYDI SIMDI NEDEN KÖTÜ DÜRÜMA DÜSTÜ INS.. LIG DEN DÜSMEGIZ

bugrakova
14.03.2006, 16:01
bu takımı kimse tanıyamadı hiç kimsee....

twity_58
14.03.2006, 17:06
zaten fazla uzaga gıtmeye gerek yok bi hafta öncekı mactakı halıne baklınca takım tanınmaz hale gelmiş..:rolleyes:

SEMİH-58
14.03.2006, 17:34
biz hiç tanıyamadık mecnun baba

SivasLady
14.03.2006, 18:12
onlar bu kadar sasirdiysa biz ne yapalim yani
herkes k.erciyes galibiyetinden sonra takimdan cok sey bekledi
cok ümitliydik galibiyete cok emindik
sanirim takimda öyleydiki denizliyi kücümsedi
futbolda hersey olabilir umarim bundan sonra böyle büyük
maglubiyetler yasamayiz

UMTçarşı
14.03.2006, 18:16
kim tanıdıki zaten görünen köy klavuz istemez yenilmek doğalda hani 4 tane yemek ...............?