Orijinalini görmek için tıklayınız : İSTANBUL 3.DERNEK TOPLANTISI
sivaslıavukat 14.03.2006, 00:27 Malumunuz olduğu üzere 12 Mart tarihinde üçüncü dernek toplantımızı ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli hemşehrimize ait mekanda seçkin hemşehrilemrimizin katılımı ile gerçekleştirdik. O kadar lezzetli köfteler yedik ki Sivas Köftesi neymiş hepimiz görmüş olduk.Tabi köfte öncesi birer tabak madımak afiyetle yenildi ve memleket hasreti bir nebze de olsa giderildi. Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:)
Buluşmamıza ;
Mustafa Sonmez (Sonmez)
Tevfik Çevik (Çevik)
Alper Kahvecioglu (Sivaslıavukat)
Recep Yuksel (ZaralıX1968)
Hakan Demirezen (Shadow3458)
Gunay Güven (karacaoren3458)
Erdal Güler (erdalguler)
İbrahim Genç (Çecenibo58)
Yusuf Mermer ( Mermerbey58)
Cihat Korkmaz (Rap_boy)
Murat Bayraktar (Djmurat)
Salim Başer (Salim58)
Kerem Yalçın (kerem5834)
Muharrem Pektaş (alimuharrem58)
Sinan Ozdal (sinan5834)
ve mekanımızın işleticisi Sayın Yadigar Bey iştirak etmiştir.
Sevgili Yadigar Bey'e hepimize dağıttığı Sİvasspor kasetleri için eminim hepimiz minnettarız.
Kaynaşma yemeğimizde daha önceki toplatılarımızda aldığımız kararlara ilave olarak ,
1.Buluşma - Birlik olma toplantılarımızı daha sık yapabilmek adına süreleri kısaltmaya,
2.Bu doğrultuda 16 Nisan 2006 Pazar günü saat 14 de Mecidiyeköyde bulunan Abant Kıraathanesinde toplanmaya,
3.İkinci toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda uygulamaya koyduğumuz maddi destek programı gözden geçirilerek gidişatımızı daha sıkı kontrol ve destekle güçlendirmeye,
4.İstanbulda yapılacak olan maçlarımız öncesinde forumumuzda açılacak olan başlıklarda taraftarlarımızı bilgilendirerek maçlar öncesi buluşma ve organizasyon planlarını yapmaya,
5.Aramıza yeni dahil olan hemşehrilerimizle daha yakın ilişkiler kurarak düzenli irtibat sağlamaya,
Tüm hemşehrilerimiz oybirliği ile karar vermiştir.Aramıza yeni katılan ve katılamadığı için üzüntülerini ve mazeretlerini bildiren tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunar bir sonraki buluşmamızın 16 Nisan 2006 pazar günü olacağını hatırlatırım.
Saygılarımla.
Toplantuya iştirak eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim, afiyet olsun...
Bir sonraki toplantıda bir mani keder olmazsa bende olacağım...
Orada olamamak ayrı bir üzüntü verdi, ancak mazeretim çok geçerli olduğundan gelemedim....
Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:D :D
Malumunuz olduğu üzere 12 Mart tarihinde üçüncü dernek toplantımızı ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli hemşehrimize ait mekanda seçkin hemşehrilemrimizin katılımı ile gerçekleştirdik. O kadar lezzetli köfteler yedik ki Sivas Köftesi neymiş hepimiz görmüş olduk.Tabi köfte öncesi birer tabak madımak afiyetle yenildi ve memleket hasreti bir nebze de olsa giderildi. Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:)
Buluşmamıza ;
Mustafa Sonmez (Sonmez)
Tevfik Çevik (Çevik)
Erdal Güler (erdalguler)
Cihat Korkmaz (Rap_boy)
Salim Başer (Salim58)
Kerem Yalçın (kerem5834)
Sinan Ozdal (sinan5834)
Sevgili Yadigar Bey'e hepimize dağıttığı Sİvasspor kasetleri için eminim hepimiz minnettarız.
Kaynaşma yemeğimizde daha önceki toplatılarımızda aldığımız kararlara ilave olarak ,
1.Buluşma - Birlik olma toplantılarımızı daha sık yapabilmek adına süreleri kısaltmaya,
2.Bu doğrultuda 16 Nisan 2006 Pazar günü saat 14 de Mecidiyeköyde bulunan Abant Kıraathanesinde toplanmaya,
3.İkinci toplantımızda aldığımız karar doğrultusunda uygulamaya koyduğumuz maddi destek programı gözden geçirilerek gidişatımızı daha sıkı kontrol ve destekle güçlendirmeye,
4.İstanbulda yapılacak olan maçlarımız öncesinde forumumuzda açılacak olan başlıklarda taraftarlarımızı bilgilendirerek maçlar öncesi buluşma ve organizasyon planlarını yapmaya,
5.Aramıza yeni dahil olan hemşehrilerimizle daha yakın ilişkiler kurarak düzenli irtibat sağlamaya,
Tüm hemşehrilerimiz oybirliği ile karar vermiştir.Aramıza yeni katılan ve katılamadığı için üzüntülerini ve mazeretlerini bildiren tüm hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımızı sunar bir sonraki buluşmamızın 16 Nisan 2006 pazar günü olacağını hatırlatırım.
Saygılarımla.
Alper abi seninde dediğin gibi gurbetde harbidende sıcak bi aile ortamı oluştu...Emeği geçenlere teşekkürler..İNşallah önümüzdeki günlerde daha somut adımlarla hep birlikte yürüycez!!!!!!!
Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:D :D
karacaören34-58 14.03.2006, 08:59 ORTAM HERZAMANKİ GİBİ SÜPERDİ AMA RESİMLERİ DE YÜKLERSEK O SICAKLIĞI VE GÜZELLİĞİ HERKES GÖRÜR SİNAN RESİMLERİDE YAKINDA EKLER.
NAUGHTYBOY58 14.03.2006, 09:29 hayırlı uğurlu olsun inşallah bi dahaki sefere bende geleceğim..
ErdalGüler 14.03.2006, 11:26 VALLAHİ BEN MUSTAFA ABİNİN(Sonmez) RESİMLERİNİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM... SİNAN ÇOK GÜZEL FOTOĞRAFLAR ÇEKTİ...
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR GÜN YAŞADIK...
GELEN TÜM HERKES UZUN YILLAR BİRBİRİNİ TANIYORMUŞ GİBİ CANDAN VE İÇTENDİ...
SİVASIMIZIN MADIMAĞININ VE KÖFTESİNİN DE İSTANBULDA BİR MEKANDA BU KADAR GÜZEL YAPILDIĞINI DA GÖRMÜŞ OLDUK...
GELEN TÜM KARDEŞLERİM VE ABİLERİME CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
UMTçarşı 14.03.2006, 11:29 gelemedik arakadaşalar yine iş güç malum resimleri koysanızda bizde oradaymış gibi hissetsek ne güzel olur bir dahaki sefere inş.ordayız
RESİMLER 2. TOPLANDI FORMUNA EKLENDİ....
RESİMLER 2. TOPLANDI FORMUNA EKLENDİ....
GÜZEEEEEELL.... HEHEHEEE...
O TOPİC GÜNCELLİĞİNİ YİTİRDİ.
BÖYLECEEE... BANA KARŞI DÜZENLENEN
FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA
GÜNDEME GELMEYECEK DEMEKTİR.
:D :D :D :D
FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA
MERAK ETME ABİ SİNAN AKŞAMA BURAYADA EKLER :D :D :D
CAGLAYAN 14.03.2006, 13:25 GÜZEEEEEELL.... HEHEHEEE...
FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA
PEKI BU NE ? GÜNCELLIGIN YITIRMISMIS............ OBUR
PAPARAZZI HERYERDE .....
MERAK ETME ABİ SİNAN AKŞAMA BURAYADA EKLER :D :D :D
TÜH YAAA... UYANDIRDIK YAAA...
:mad:
HAY BENİM KLAVYEMİ EŞŞEK ARISI SOKSUUUN...!
:D :D :D
FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA
Abi zaten atılan resimler temiz resimler...Demekki Sİnanın bi ibldiği war...Mesela bi tatlı resmini atmamaış ama bu topiğe atar kesin..:D :D
PAPARAZZI HERYERDE .....
DEMEKKİ YEMEKLİ TOPLANTI YAPILMAMASI GEREKİYORMUŞ BİR KİŞİ HARİCİNDE HERKES AÇ KALMIŞ :D :D :D
PEKI PEKI BU NE ? GÜNCELLIGIN YITIRMISMIS............ OBUR
PAPARAZZI HERYERDE .....
Abi o resim hiç bişi tarzından ...Daha ne REsimler war Mustafa abinin...:D :D
CAGLAYAN 14.03.2006, 13:31 Abi o resim hiç bişi tarzından ...Daha ne REsimler war Mustafa abinin...:D :D
GARDAS SU RESIMLERI BURAYA ATINDA MILLET GÖRSÜN SÖNMEZIN FOYASI TAMAMEN ORTAYA CIKSIN.....
GARDAS SU RESIMLERI BURAYA ATINDA MILLET GÖRSÜN SÖNMEZIN FOYASI TAMAMEN ORTAYA CIKSIN.....
Abi Sinanda REsimler ....O halleder heralde..Sİnan yemedi içmedi Mustafa abiyi çekti walla....Paparazzi gibii...:D :D
PAPARAZZI HERYERDE .....
EEEEYYY...CUMAAAAATTTT....
BAKIN KENDİLERİ SÖÖÖLÜYOOOO...:
PAPARAZZİ HERYERDE...!
SÖZLÜKLERE BAKTIM, LUGATLARI KARIŞTIRDIM,
ANSİKLOPEDİLERİ DEVİRDİM,...
PAPARAZZİ'NİN ANLAMINI ARAŞTIRDIM...
PAPARAZZİ : UYDURUK HABERCİ, İFTİRACI, KOMPLOCU...VS
YA RABBİİİİM, BENİ PAPARAZZİLERİN VE
SAUNA CANAVARLARININ
ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLE YA RABBİİİİ...
AAAMİİİİİİİİİİNNN...!
CAGLAYAN 14.03.2006, 13:50 EEEEYYY...CUMAAAAATTTT....
BAKIN KENDİLERİ SÖÖÖLÜYOOOO...:
PAPARAZZİ HERYERDE...!
SÖZLÜKLERE BAKTIM, LUGATLARI KARIŞTIRDIM,
ANSİKLOPEDİLERİ DEVİRDİM,...
PAPARAZZİ'NİN ANLAMINI ARAŞTIRDIM...
PAPARAZZİ : UYDURUK HABERCİ, İFTİRACI, KOMPLOCU...VS
YA RABBİİİİM, BENİ PAPARAZZİLERİN VE
SAUNA CANAVARLARININ
ŞERRİNDEN MUHAFAZA EYLE YA RABBİİİİ...
AAAMİİİİİİİİİİNNN...!
TAMAM ANLADIK.....
ANLADIKTAAAAAA...
BU RESIMDEMI YALAN..!!!
DAHA NEYI ISPAT EDECEGIZ.....?
PAPARAZZI HERYERDE....... :D
Yaw Sİnan Diğer resimleri niye atıp Sönmez abiyi konuşturuyon??:D Abi belki sönmez abi ;Sinana suikast düzenlemiştir...:D
CAGLAYAN 14.03.2006, 13:55 Yaw Sİnan Diğer resimleri niye atıp Sönmez abiyi konuşturuyon??:D Abi belki sönmez abi ;Sinana suikast düzenlemiştir...:D
GARDAS BU SÖNMEZDEN HER SEY BEKLENIR......
YAPARMI YAPAR ..
GARDAS BU SÖNMEZDEN HER SEY BEKLENIR......
YAPARMI YAPAR ..
Abi bahsana adımızı iftiracıya çıkardı...:D ....Gözümüzle görmesek yine neyse...hele O bahlawayı yiyişi yoh mu...?Ben o baklawayı 5-6 dilimde yedim ..maşallah sönmez abi tek Çatalda ağzınaaaaaaaaa..:D:D :D
ErdalGüler 14.03.2006, 14:03 ALLAHTAN MUSTAFA ABİYE YAKIN DEĞİLDİM YOKSA BİZİM KÖFTELERİDE TATLILARIDA YERDİ...
Aha bi şahit daha......Tazminat davası açsak kazanırız walla...:D :D
CAGLAYAN 14.03.2006, 14:12 Aha bi şahit daha......Tazminat davası açsak kazanırız walla...:D :D
ISTE O KADAAAAAR...................
SIMDI AYIKLASIN PIRINCIN TASINI...
BAKALIM CEVABI NE OLACAK.... ?
PAPARAZZI HERYERDE..... :D
ŞİMDİLİK SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM.
AMA GÖRÜYORUM Kİ;
PAPARAZZİ ÇETESİ DE OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ...!
AVUKATIM NİRDEEEEEEEEEEE.....?
ALPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR RR.....
hakandemirezen 14.03.2006, 14:48 SÖNMEZ ABİ EN ÖNEMLİ RESİM TATLI RESMİ ONU KOYARSA SİNAN VAY GELDİ HALİNE :)
sivaslıavukat 14.03.2006, 18:02 ŞİMDİLİK SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM.
AMA GÖRÜYORUM Kİ;
PAPARAZZİ ÇETESİ DE OLUŞMAYA BAŞLAMIŞ...!
AVUKATIM NİRDEEEEEEEEEEE.....?
ALPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRR RR.....
Baba sana boynum kıldan ince ama hani tatlıları dağıttı ya garson , çatalları getirmeyi unutmuştu.Hepimiz garsonu beklerken sana bir baktım , elindeki kürdanı tatlıya batırmış tek seferde ağzına atmıştın.
Ne diyim şimdi seni nasıl savunayım gardaş
twity_58 14.03.2006, 18:09 bende malesef ancak kadıkoy iskeleye gelebıldım ondan sonrası için zamanım yoktu.. bende karacaören
mermerbey
alimuharrem
rap_boy
kerem58_34
sinan58_34
bunları iskelede gördum geri döndüm :D :D ama sizleride görmus kadar oldum :D
onerozbek 14.03.2006, 18:15 Değerli Hemşehrilerim,
Hesapta olmayan meşguliyetler nedeniyle aranızda olamadığım için üzüntülerimi bildirir, özür dilerim. Bir mani olmazsa inşallah bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle saygılar, selamlar sunarım...
Öner ÖZBEK
CAGLAYAN 14.03.2006, 18:23 Baba sana boynum kıldan ince ama hani tatlıları dağıttı ya garson , çatalları getirmeyi unutmuştu.Hepimiz garsonu beklerken sana bir baktım , elindeki kürdanı tatlıya batırmış tek seferde ağzına atmıştın.
Neeeeeeee Kürdanlami tatlilari yuttuuuu.......
PES PES PEEEEEEEES Vallahada PES Billahada PES ...!!!!!!
Hay ALLAH senden razi Olsun Gardas........ biraz daha anlatinda ciksin su Sönmezin Foyalari ortaya...
RüStü ElmaS 14.03.2006, 18:46 Baba sana boynum kıldan ince ama hani tatlıları dağıttı ya garson , çatalları getirmeyi unutmuştu.Hepimiz garsonu beklerken sana bir baktım , elindeki kürdanı tatlıya batırmış tek seferde ağzına atmıştın.
Sonunda sizde Sönmez gardaşımın ağına düştünüz ha?
Sönmez gardaş, bizede benzerini yapmıştı.
Erişte sofraya geldiğinde önce kendininkini, sonra bizimkini biz daha başlamadin tüketmişti :D
Bende isbat resimleri bile var.
Etem-Murat 14.03.2006, 19:18 GÜZEEEEEELL.... HEHEHEEE...
FOTOMONTAJ KOMPLOSU DA
hayırlı olsun öncelikle toplantınız
yemekleri senmi bitiriyon gerdaş adamlar şikayetci bak
neki demi varvarası 5 porsiyon demi
SivasLady 14.03.2006, 19:24 AAAAA HERKES NE O YÜKLENMIS SÖNMEZ ABIME :D
TABI YIYECEK ORDA LOKANTADA A$ BITMIYOR YA
IS GÖRMÜS UGRASMIS YORULMUS
KOLAY MI BUNLAR - HAK EDEN YER ;)
HEM YESIN KUVVETLENSIN DAHADA COK SEYLER YAPABILSIN :D
ABII KISKANANLAR CATLASIN :D
HEM SIZDE GIDEYDINIZ YIYEYDINIZ
AAAAA HERKES NE O YÜKLENMIS SÖNMEZ ABIME :D
TABI YIYECEK ORDA LOKANTADA A$ BITMIYOR YA
IS GÖRMÜS UGRASMIS YORULMUS
KOLAY MI BUNLAR - HAK EDEN YER ;)
HEM YESIN KUVVETLENSIN DAHADA COK SEYLER YAPABILSIN :D
ABII KISKANANLAR CATLASIN :D
HEM SIZDE GIDEYDINIZ YIYEYDINIZ
Ya zaten sorunda ordaya gidenlerde birşey yiyememiş :D :D
SivasLady 14.03.2006, 19:31 Ya zaten sorunda ordaya gidenlerde birşey yiyememiş :D :D
:D KOCA LOKANTADA AS BITMEDI YA
EEE YEMEYENINKINI YERLER :D
ÖTEKILERDE AC GÖZLÜLÜK YAPAYDI
DÜNYA KURALI BÖYLE ;)
:D KOCA LOKANTADA AS BITMEDI YA
EEE YEMEYENINKINI YERLER :D
ÖTEKILERDE AC GÖZLÜLÜK YAPAYDI
DÜNYA KURALI BÖYLE ;)
bu mantıkla olmaz ;)
hoşgörü ve acıma duygusu olmalı ne öyle başklarının yemeğini yemekle uyanıkmı olunuyor ordakilerin çoğu yaşça küçük olduğundan birsey diyememişler ben olsaydım :D :D
SivasLady 14.03.2006, 19:38 bu mantıkla olmaz ;)
hoşgörü ve acıma duygusu olmalı ne öyle başklarının yemeğini yemekle uyanıkmı olunuyor ordakilerin çoğu yaşça küçük olduğundan birsey diyememişler ben olsaydım :D :D
OOOO SEN OLSAYDIN BILIRIM :rolleyes:
NEDE OLSA YÖVENSIN SENDE ONA CEKMISINDIR :)
BU SEFERDE HIC BIRSEY DÜSMEZDI ONLARA HAHAHA
HEM ECÜK VERMIS YA ONLARADA :D
GÜZEL VE FAYDALI BİR TOPLANTI OLDUGU İNANNIYORUM MA SOMUT ADIMLAR ATMA ZAMANI GELDİ...GELENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER
MUSTAFA ABİ YEDİKLERİN HELAL OLSUN....WALLA REKLAM OLDUN SİTEYE :D
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ......CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş
bu mantıkla olmaz ;)
ABİ ÇOK ZOR ŞARTLARDA YEMEK BİLE YİYEMEDİK MUSTAFA ABİ BİZE BİŞEY BIRAKMADI AÇ AÇ GELDİK :(
KÜÇÜGÜZ DİYE SAYGI GÖSTERDİK SESİMİZ ÇIKMADI AMA BU KADAR DA ACIMASIZ OLUNMAZ Kİ :(
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.......CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş
SivasLady 14.03.2006, 20:06 ABİ ÇOK ZOR ŞARTLARDA YEMEK BİLE YİYEMEDİK MUSTAFA ABİ BİZE BİŞEY BIRAKMADI AÇ AÇ GELDİK :(
KÜÇÜGÜZ DİYE SAYGI GÖSTERDİK SESİMİZ ÇIKMADI AMA BU KADAR DA ACIMASIZ OLUNMAZ Kİ :(
YA BENIM BILDIGIM RAPCILARIN GÖZÜ ACIK OLUR
SEN HIC MI CEKMEDIN :D
CAGLAYAN 14.03.2006, 20:12 ABİ ÇOK ZOR ŞARTLARDA YEMEK BİLE YİYEMEDİK MUSTAFA ABİ BİZE BİŞEY BIRAKMADI AÇ AÇ GELDİK :(
SÖNMEZ ABIN UTANMASA NE DER BILIYORMUSUN ?
"SU KÜCÜGÜN SOFRA BÜYÜGÜN" ....
DER DER ONU DA DER ONDAN HER SEY UMULUR...!!
YA BENIM BILDIGIM RAPCILARIN GÖZÜ ACIK OLUR
SEN HIC MI CEKMEDIN :D
YOK BENİM GÖZÜM AÇIKDA BÜYÜKLERE ÖNCELİK TANIYALIM DEDİK AÇ KALDIK SONRA SİMİTE TALİM ETTİK :D
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ..........CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş
SÖNMEZ ABIN UTANMASA NE DER BILIYORMUSUN ?
"SU KÜCÜGÜN SOFRA BÜYÜGÜN" ....
DER DER ONU DA DER ONDAN HER SEY UMULUR...!!
AYNEN ÖYLE OLDU SİZ DURUN BEN Bİ KARNIMI DOYURUYUM SONRA SİZ YERSİNİZ DEDİ AMA O DOYANA KADAR BİZE BİŞEY KALMADI :D
Bİ DAHA YEMEGE GİDERSEK İTİRAZ EDİCEM SOFRA KÜÇÜGÜN DİYE :D
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ........CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş
[QUOTE=RaP_BoY]YOK BENİM GÖZÜM AÇIKDA BÜYÜKLERE ÖNCELİK TANIYALIM DEDİK AÇ KALDIK SONRA SİMİTE TALİM ETTİK :D
NEEEEEEEEEEE......?
SİMİT Mİİİİİİİİİİİİİ.........?
HANİ NERDEEEEEEEEEEEEE......?
[QUOTE=RaP_BoY]YOK BENİM GÖZÜM AÇIKDA BÜYÜKLERE ÖNCELİK TANIYALIM DEDİK AÇ KALDIK SONRA SİMİTE TALİM ETTİK :D
NEEEEEEEEEEE......?
ABİ HANE SİZ MECİDİYEKÖYDE DIŞARDA BEKLİYODUNUZ CEVİK ABİ BENİ SİGARA ALMAYA YOLLADI.....BENDE O ARADA KARNIMI SİMİTLE DOYURDUM....DEDİM ŞİMDİ MUSTAFA ABİNİN YANINDA YERSEM AYIP OLUR :D
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.........CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş
[QUOTE=SONMEZ]
ABİ HANE SİZ MECİDİYEKÖYDE DIŞARDA BEKLİYODUNUZ CEVİK ABİ BENİ SİGARA ALMAYA YOLLADI.....BENDE O ARADA KARNIMI SİMİTLE DOYURDUM....DEDİM ŞİMDİ MUSTAFA ABİNİN YANINDA YERSEM AYIP OLUR :D
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.........CİHAD&KEREM KAPKAÇ A.Ş
VAY HAİN VAAAYYYY....
DEMEK GİZLİ GİZLİ SİMİT KAÇAMAĞI HAAAA...???
HMMMMMM......!
İNSAN SÖNMEZ ABİSİNİ DE DÜŞÜNÜR YAW.
TOPLANTI SONRASI MECİDİYEKÖY'E GELDİĞİMİZDE
GARNIM ZİL ÇALIYODU BEEEE...
SENİ ZALIM SENİİİİİİ....
SEN GOREEEEEENNNNN...!
Arif Coşkun 14.03.2006, 20:21 [QUOTE=RaP_BoY]YOK BENİM GÖZÜM AÇIKDA BÜYÜKLERE ÖNCELİK TANIYALIM DEDİK AÇ KALDIK SONRA SİMİTE TALİM ETTİK :D
NEEEEEEEEEEE......?
Mustafa gardaş,bu yazılanlar çizilenler ne derece doğru:D Geçeklik payı varmı,yoksa bir komploya kurbanmı gidiyon ne olur birşeyler söyleeee:D :D :D
( laf aramızda bir dahaki toplantıya,ona göre önlem alalım)
Mustafa gardaş,bu yazılanlar çizilenler ne derece doğru:D Geçeklik payı varmı,yoksa bir komploya kurbanmı gidiyon ne olur birşeyler söyleeee:D :D :D
( laf aramızda bir dahaki toplantıya,ona göre önlem alalım)
ARİF ABEEEYYYYYY....
SENİ ALLAH GONDERDİİİİİİ...:)
ABEEEEYYYY...
GURTAR BENİ BU KOMPLOCULARIN, ŞANTAJCILARIN,
MONTAJCILARIN, SABOTAJCILARIN,... ELİNDEEEEEEEEEEEN...!
YETİŞ ABEEEEEYYYYYY....
RüStü ElmaS 14.03.2006, 20:34 ARİF ABEEEYYYYYY....
ABEEEEYYYY...
YETİŞ ABEEEEEYYYYYY....
Gardas, istersen isbat fotolarini yerlestireyim?
SivasLady 14.03.2006, 20:35 ARİF ABEEEYYYYYY....
ABEEEEYYYY...
YETİŞ ABEEEEEYYYYYY....
:D YA ABI SENI KORUMAYA ALIYORUM :confused:
SEN YAZDIKCA BATIYORSUN GERI :rolleyes:
Arif Coşkun 14.03.2006, 20:39 :D YA ABI SENI KORUMAYA ALIYORUM :confused:
SEN YAZDIKCA BATIYORSUN GERI :rolleyes:
Bencede bir müddet susma hakkını kullan:D Alper bey yetişene kadar:D :D
Gardas, istersen isbat fotolarini yerlestireyim?
RÜŞTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ....
GARDAŞ SEN DE Mİ YAAAA....
BİLİRSİN SENİ BEN ÇOOOOOOK SEVERİİİİİİMMM
CANIM KARDEŞİM BENİİİİM...
;) ;) ;)
CAGLAYAN 14.03.2006, 20:42 ARİF ABEEEYYYYYY....
ABEEEEYYYY...
YETİŞ ABEEEEEYYYYYY....
Malumunuz olduğu üzere 12 Mart tarihinde üçüncü dernek toplantımızı ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli hemşehrimize ait mekanda seçkin hemşehrilemrimizin katılımı ile gerçekleştirdik. O kadar lezzetli köfteler yedik ki Sivas Köftesi neymiş hepimiz görmüş olduk.Tabi köfte öncesi birer tabak madımak afiyetle yenildi ve memleket hasreti bir nebze de olsa giderildi. Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.
SÖNMEZ BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ISTANBUL MACERALARIMIZ RESIMLERINI BANA GALERIDEN BURAYA CIKARTMA OTUR OTURDUGUN YERDE ...
BAKSANA BIRDE KASIK AGZINDA GÖZÜN TEVFIKIN TABAGINDA .AYIP AYIP
SÖNMEZ BU NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ISTANBUL MACERALARIMIZ RESIMLERINI BANA GALERIDEN BURAYA CIKARTMA OTUR OTURDUGUN YERDE ...
BAKSANA BIRDE KASIK AGZINDA GÖZÜN TEVFIKIN TABAGINDA .AYIP AYIP
RÜŞTÜÜÜÜ.... ÇAĞLAYAN ABEEEYYYY....
ELİNİZDEKİ BÜTÜN DELİLLERİ DÖKÜN ORTAYA.
BENİM ALNIM AÇIK.
ŞİMDİLİK BİR MÜDDET DAHA
SUSMA HAKKIMI KULLANIYORUM.
İLLA Kİ SÖZ BANA DA GELECEK.......
:D
SivasLady 14.03.2006, 20:59 İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜGÜNDE SORGUYA ALINAN CİHAD VE KEREM ADLI İKİ KAPKAÇÇININ YAPILAN SORGULARINDA BÜTÜN ŞUÇLARINI AÇIKLADIKLARI BİLDİRİLDİ
YAPILAN SORGUNUN BELGELERİNİ ELE GEÇİRDİK qalpazan haber ajansı olarak bu hizmeti sizlerin ayaklarınıza kadar getirdik
HER ŞEYİ İTİRAF EDİYORUZ
1-) YADİGAR ABİ KUSURA BAKMA ÇATAL BIÇAK VE TABAKLAR GÜZELDİ. VE O.
.
.
.
14-) AYRICA MEKAN SAHİBİ YADİGAR ABİNİN ODASINDA BULUNAN PLAZMA TV Yİ DE BİZ ÇALDIK
SAYGILARLA qalpazan tv
YA BIRDE YEMEK YEMEDIK DIYE SIKAYETCI OLUYORLAR :D
BUNLARIN ZATEN YEMEK YEMEK ICIN VAKITERLI YOKMUS :rolleyes:
GÖZÜNÜZ DOYSUN KARDESIM :)
sönmez abemm millet sana bakarken bunlar isi götürmüsler :D
serhankaburcuk 14.03.2006, 21:00 Mustafa abi bu fotograflar ne böyle abi...Her toplantıda kendini ele veriyorsun be abi...Sonrada Çağlayan abi ve Rüştü abiye suç atıyorsun...Abi valla aslında ben sana inanıyordum da bu üsteki fotoğref seni çok ele veriyor....:):):):)
[QUOTE=RaP_BoY]
VAY HAİN VAAAYYYY....
DEMEK GİZLİ GİZLİ SİMİT KAÇAMAĞI HAAAA...???
HMMMMMM......!
İNSAN SÖNMEZ ABİSİNİ DE DÜŞÜNÜR YAW.
TOPLANTI SONRASI MECİDİYEKÖY'E GELDİĞİMİZDE
GARNIM ZİL ÇALIYODU BEEEE...
SENİ ZALIM SENİİİİİİ....
SEN GOREEEEEENNNNN...!
NABIYIM ABİ SEN BİZE BİŞEY BIRAKMADIN YEMEKTE DOKSUNDUR DİYE DÜŞÜNDÜM ONDAN CEVİK ABİMLE YEDİM :D
YA BIRDE YEMEK YEMEDIK DIYE SIKAYETCI OLUYORLAR :D
BUNLARIN ZATEN YEMEK YEMEK ICIN VAKITERLI YOKMUS :rolleyes:
GÖZÜNÜZ DOYSUN KARDESIM :)
sönmez abemm millet sana bakarken bunlar isi götürmüsler :D
TABİ YA BİZİM MESLEGİMİZ O :D
SADECE MESLEGİMİZİ İCRA ETTİK BİŞZİM Bİ SUÇUMUZ YOK ASLINDA SÖNMEZ ABİDE BİZLE ANLAŞMALIYDI DA SONRADAN ONADA SÜPRİZ YAPTIK :D
CAGLAYAN 14.03.2006, 22:17 BAH BAH SÖNMEZIN ELI ISTE GÖZÜ OYNASTA ..... BAKSANANIZA KASIK AGZINDA GÖZÜN TEVFIKIN TABAGINDA .AYIP AYIP........
ErdalGüler 14.03.2006, 22:28 BAH BAH SÖNMEZIN ELI ISTE GÖZÜ OYNASTA ..... BAKSANANIZA KASIK AGZINDA GÖZÜN TEVFIKIN TABAGINDA .AYIP AYIP........
ABİ SEN BİRDE CANLISINI GÖRSEYDİN...
NEYSE BİR DAHA Kİ TOPLANTI ALLAH TAN YEMEKLİ DEĞİL YOKSA YİNE YEMEK NİYETİNE GİDER AÇ KALIRDIK.
HİÇ DEĞİLSE ŞİMDİ KARNIMIZI DOYURUR ÖYLE GİDERİZ TOPLANTIYA...
sinan58_34 14.03.2006, 22:35 evett sonmez abı yıne ben :D bakalım bu resme ne uyduracan bu resım herseyı anlatıyo gundem resım olacak
sinan58_34 14.03.2006, 22:37 bu resımlerı ılk once atmayım demıstım ama vazgectım :D
ErdalGüler 14.03.2006, 22:37 evett sonmez abı yıne ben :D bakalım bu resme ne uyduracan bu resım herseyı anlatıyo gundem resım olacak
ARTIK ALPER ABİ BİLE KURTARAMAZ MUSTAFA ABİYİ...
sinan58_34 14.03.2006, 22:39 ARTIK ALPER ABİ BİLE KURTARAMAZ MUSTAFA ABİYİ...
ben mezarımı kendı ellerımle kazdım benı koruyun sımdı mustafa abının gazabından :D
Sivasspor.com1 BAH BAH SÖNMEZIN ELI ISTE GÖZÜ OYNASTA ..... BAKSANANIZA KASIK AGZINDA GÖZÜN TEVFIKIN TABAGINDA .AYIP AYIP........
www.sivasspor.com. yönetimine bir önerim var bundan sonra pırotokol değişsin ben bu sönmezin yanına oturmak istemiyorum bu arkadaş bizi yemekden ac kaldırıyor ben bir arkadaşa soru soruyorum geriye döndüğümde tabakda o güzelim köfteler yok olmuş adam da bir iştaah var olmaz böyle birşey ne madımak bırakıyor ne köfte yoksa (eskiden köy düğünlerinde düğünyemeğine gidecekleri zaman 3 gün yemek yemezlermiş orda cok yiyelim diye) sönmezde öyle yapıyor galiba ama bu adam evindeki misafire de aynısını yapıyor
lütfi ünal
cağlayan
rüştü
cevik.yani ben
ayhan
elbaliim
hepsi sofrasından ac kalkdı garibim sildi süpürdü
sönmez kocum ecüüük akılı ol el alemeee bizii rüsfaan eylediin
ünüün avrupaya yayıldııı SÖNMEZSivasspor.com1
beyler hepinize afiyet bal şeker olsun göturmuşsunuz köftereri.şu resimlere bakınca öyle açıktımkı :D :D
ErdalGüler 14.03.2006, 22:41 ben mezarımı kendı ellerımle kazdım benı koruyun sımdı mustafa abının gazabından :D
VALLAHİ SEN BİRKAÇ AY ORTALARDAN KAYBOL İSTERSEN... :D
CAGLAYAN 14.03.2006, 22:54 Sivasspor.com1
www.sivasspor.com. yönetimine bir önerim var bundan sonra pırotokol değişsin ben bu sönmezin yanına oturmak istemiyorum bu arkadaş bizi yemekden ac kaldırıyor ben bir arkadaşa soru soruyorum geriye döndüğümde tabakda o güzelim köfteler yok olmuş adam da bir iştaah var olmaz böyle birşey ne madımak bırakıyor ne köfte yoksa (eskiden köy düğünlerinde düğünyemeğine gidecekleri zaman 3 gün yemek yemezlermiş orda cok yiyelim diye) sönmezde öyle yapıyor galiba ama bu adam evindeki misafire de aynısını yapıyor
lütfi ünal
cağlayan
rüştü
cevik.yani ben
ayhan
elbaliim
hepsi sofrasından ac kalkdı garibim sildi süpürdü
sönmez kocum ecüüük akılı ol el alemeee bizii rüsfaan eylediin
ünüün avrupaya yayıldııı SÖNMEZSivasspor.com1
Bilmezmiyim gardas bizleri Sagolsun Evine Davet etti .Yillardir yemedigim Peskutan Corbasini icti, güzelim Madimagi sildi süpürdü , Eristeyide bitirdi üstünede Calhamayi Kafaya dikti,demediki bunlar Misafir acdirlar birazda onlar yesin demedi....
Gardas sen Sahitsin.Ac gittik ac döndük!!!
Etem-Murat 14.03.2006, 23:08 resimlere bak hele hepsi sivasspor için poz vermiş.
ben de poz verdim.heee
maşallanız var yusuf cok güzel cıkmışınız yakışır kardaşıma
SİNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN.. ....!
SEN BİTTİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN.. ....!
SEVDİKLERİNLE HELALLEEEEEEEEEŞŞŞ.....!
BENİM DABANCAM NERDEEEEEEEEEEE......???
:mad: :mad: :mad:
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.03.2006, 23:37 SÖNMEZ ABİMİZ NE DIYORSA DOĞRUDUR...SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ... KISKANANLAR ÇATLASIN KARIZMA ABİM !...
SONMEZ ABİMİZİ CEKEMEYENLER ASILSIZ YORUMLARA VE MONTAJLI FOTOLARA BAS VURMUSTUR !....
sinan58_34 14.03.2006, 23:38 SİNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN.. ....!
SEN BİTTİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN.. ....!
SEVDİKLERİNLE HELALLEEEEEEEEEŞŞŞ.....!
BENİM DABANCAM NERDEEEEEEEEEEE......???
yetişinnnnnnnnn hanı nerdesınız yaw kdurtarın benıııı DUR SONMEZ ABI DAHA GENCIM NE HAYALLERIM VAR ACI BANA :D
sinan58_34 14.03.2006, 23:40 SÖNMEZ ABİMİZ NE DIYORSA DOĞRUDUR...SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ... KISKANANLAR ÇATLASIN KARIZMA ABİM !...
SONMEZ ABİMİZİ CEKEMEYENLER ASILSIZ YORUMLARA VE MONTAJLI FOTOLARA BAS VURMUSTUR !....
OOOOOOOOOOO OZGUR OLMADI SIMDIK :D NERDE BU MILLET NERDE BU DEVLET HANI BENI SAVUNACAKTINIZ
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.03.2006, 23:45 OOOOOOOOOOO OZGUR OLMADI SIMDIK :D NERDE BU MILLET NERDE BU DEVLET HANI BENI SAVUNACAKTINIZ
GARDAŞŞ RESİMLER VE BAŞDÖNDÜRÜCÜ KAFA KARISTIRICI YORUMLAR A KIMSE ALDANMASIN.........
PERFECT SONMEZ ABİ........... KUSURSUZ ABIM BENIM ;)
1967_DERNEK_10UR 14.03.2006, 23:50 HEP DESTEK TAM DESTEK HER ZAMAN SÖNMEZ ABIMIZIN ARKASINDAYIZ
YAKIŞIKLISIN KARİZMATIKSIN ÇAĞLA ŞİKEL TOSTUNU YESİN ALEMDE TEKSİİN DEĞİŞİLMAZSİN SÖNMEZ ABİ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...
ARKADAŞLAR;
BEN DAHA ÖNCELERİ DE BÖYLE BİR KOMPLOYA
KURBAN GİTMİŞTİM.
ÇAĞLAYAN ABEEYİN ELEBAŞI OLDUĞU
ŞANTAJCI, MONTAJCI, SABOTAJCI,...VS...VS...
PAPARAZZİ ŞEBEKESİNİN; BU TÜR SPEKÜLATİF
İFTİRALARINA KANMAYIN...!
SİTE SAKİNLERİNİ SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUM...
RESİMLERE DİKKAT EDERSENİZ...
GAYET ZARİF VE KİBAR BİR ŞEKİLDE, RIZKIMI YEMEKLE MEŞGULÜM.
GENELDE ÇATALI DİLİME BATIRDIĞIM İÇİN KULLANMAM AMA
BAŞ PARMAĞIM VE İŞARET PARMAĞIMLA (NADİREN KAŞIKLA :D)
İNCE BİR ÜSLUPLA TABAKLARI TEMİZLERİM (SÜNNETTİR...)
DAHA ÖNCEKİ KOMPLO GİRİŞİMLERİNDE SÖYLEDİĞİM GİBİ,
BENİM GİBİ, KİBAR, CENTİLMEN, ZERAFET ABİDESİ,...VS
BİRİSİNE, NASIL KIYIP İFTİRA ATARLAR ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL...!
YORUMU SAĞDUYULU SİZ KAMUOYUNUN VİCDANINA SUNUYORUM...
;)
qalpazan 15.03.2006, 00:00 İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜGÜNDE SORGUYA ALINAN CİHAD VE KEREM ADLI İKİ KAPKAÇÇININ YAPILAN SORGULARINDA BÜTÜN ŞUÇLARINI AÇIKLADIKLARI BİLDİRİLDİ
YAPILAN SORGUNUN BELGELERİNİ ELE GEÇİRDİK qalpazan haber ajansı olarak bu hizmeti sizlerin ayaklarınıza kadar getirdik
HER ŞEYİ İTİRAF EDİYORUZ
1-) YADİGAR ABİ KUSURA BAKMA ÇATAL BIÇAK VE TABAKLAR GÜZELDİ. DAYANAMADIK KOLEKSİYONNUMUZA EKLEMEK İÇİN ONLARI BİZ ÇALDIK
2-) MUSTAFA ABİ CÜZDANIMIZ YOKTU SENİN CÜZDANI BİZ ÇALDIK
3-) TEVFİK ABİNİN CEP TELEFONU ÇOK HOŞUMUZA GİTTİ ONUDA ÇALDIK
4-)ALPER ABİNİN 7610 MARKA NOKİA TELEFONUNU BİZ ÇALDIK
5-)RECEP ABİNİN KOL DÜGMELERİNİ VE YENGENİN ÖRDÜGÜ ATKIYI BİZ ÇALDIK
6-)HAKAN ABİNİN KREDİ KARTINI BİZ ÇALDIK
7-)GÜNAY ABİNİN ŞEMSİYESİNİ VE CÜZDANINI BİZ ÇALDIK YÜRÜYEREK KARŞIYA GEÇTİ
8-)ERDALIN CÜZDANIDA BİZİM ELİMİZDE
9-)İBRAHİM ARAMIZA YENİ KATILDIGI İÇİN BİŞEYİNİ ÇALMADIK BORCUMUZ OLSUN Bİ DAHAKİ SEFERE ONUNDA BİŞEYİNİ ÇALARIZ
10-)YUSUFUN SİGARASINI VE BİR MİKTAR PARASINI BİZ ÇALDIK
11-)MURATIN FORMASINI VE AKPİLİNİ BİZ ÇALDIK
12-)SALİM ÜNİVERSİTE ÖGRENCİSİ OLDUGU İÇİN SADECE SİGARASINI ÇALDIK
13-)MUHARREMİN CÜZDANINI VE R LERİNİ BİZ ÇALDIK
14-)SİNANIN FOTOGRAF MAKİNASINI BİZ ÇALDIK
15-)HAKAN ABİNİN ARABASINDA BULUNAN 2 ADET PİONER MARKA KOLONLARINI ÇALDIM (KEREM)
16-) TEVFİK ABİNİN ARABASINDAKİ ÇIKMA KAFA TEYPİ BEN ÇALDIM (CİHAD)
17-) AYRICA MEKAN SAHİBİ YADİGAR ABİNİN ODASINDA BULUNAN PLAZMA TV Yİ DE BİZ ÇALDIK
BU BİLGİLERE qalpazan tv İSTANBUL TEMSİLCİSİ OLARAK BEN EMNİYETTEKİ ARKADAŞLARI ARAYA SOKARAK TEHLİKELİ BİR İŞ OLMASINA RAMEN ELE GEÇİRDİM.....SADECE SİVASSPOR.COM DA
SAYGILARLA qalpazan tv
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜGÜNDE SORGUYA ALINAN CİHAD VE KEREM ADLI İKİ KAPKAÇÇININ YAPILAN SORGULARINDA BÜTÜN ŞUÇLARINI AÇIKLADIKLARI BİLDİRİLDİ
HER ŞEYİ İTİRAF EDİYORUZ
1-) YADİGAR ABİ KUSURA BAKMA ÇATAL BIÇAK VE TABAKLAR GÜZELDİ. DAYANAMADIK KOLEKSİYONNUMUZA EKLEMEK İÇİN ONLARI BİZ ÇALDIK
9-)İBRAHİM ARAMIZA YENİ KATILDIGI İÇİN BİŞEYİNİ ÇALMADIK BORCUMUZ OLSUN Bİ DAHAKİ SEFERE ONUNDA BİŞEYİNİ ÇALARIZ
15-)HAKAN ABİNİN ARABASINDA BULUNAN 2 ADET PİONER MARKA KOLONLARINI ÇALDIM (KEREM)
17-) AYRICA MEKAN SAHİBİ YADİGAR ABİNİN ODASINDA BULUNAN PLAZMA TV Yİ DE BİZ ÇALDIK
BU BİLGİLERE qalpazan tv İSTANBUL TEMSİLCİSİ OLARAK BEN EMNİYETTEKİ ARKADAŞLARI ARAYA SOKARAK TEHLİKELİ BİR İŞ OLMASINA RAMEN ELE GEÇİRDİM.....SADECE SİVASSPOR.COM DA
SAYGILARLA qalpazan tv
GÜZEL ESPRİ... TEBRİKLERRR...
NEEEE... YAW BEN DE YANA DÖNE CÜZDANIMI ARIYOM YAW :D
DEMEK SİZDE HAAAA...
SİZİ GİDİ SİZİİİİİİİİİİ...
KEREEEEMM... SEN GOREEEEENNNN...
RAP_BOY...... SEN DEEEEEEEEE...
GÜZEL ESPRİ... TEBRİKLERRR...
NEEEE... YAW BEN DE YANA DÖNE CÜZDANIMI ARIYOM YAW :D
DEMEK SİZDE HAAAA...
SİZİ GİDİ SİZİİİİİİİİİİ...
KEREEEEMM... SEN GOREEEEENNNN...
RAP_BOY...... SEN DEEEEEEEEE...
ABİ NE ÇABUK YAYILMIŞ YA KENDİ KENDİMİZİ ELE WERDİK WALLA NE GÜZEL HASILATI BÖLÜŞÜYODUK BİR KÖŞEDE YAKALADILAR BİZİ :D
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ..........CİHAD%KEREM KAPKAÇ A.Ş
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜGÜNDE SORGUYA ALINAN CİHAD VE KEREM ADLI İKİ KAPKAÇÇININ YAPILAN SORGULARINDA BÜTÜN ŞUÇLARINI AÇIKLADIKLARI BİLDİRİLDİ
HER ŞEYİ İTİRAF EDİYORUZ
SAYGILARLA qalpazan tv
TÖBE BİSMİLLAH NE BU HİDDET BU CELAL HANGİ YÖNTEMLE KAPKAÇ YAPTIGIMIZI DA YAZSAYDIN BARİ
HERKES SÖNMEZ ABİYE ODAKLANDI BİZDE O ARADA GÖTÜRDÜK MALI :D
1967_CLUB_HÜSEYİN 15.03.2006, 12:04 istanbulda yeni açılan derneğinin hayırlara vesiyele olmasınını cenab-ı allahtan niyaz ederim.bu arada böyle bi organize göterdiğiniizden dolayı teşekkür ederiz.inşallah hep beraber el lee verip bu takımıımızı canı gönülden testeklemeye hazırız burdan av.alper abimize saygılar sunarım
hakandemirezen 15.03.2006, 12:38 MUSTAFA ABİ BU RESMLER FOTO MONTAJ OLMASIN :)))
MUSTAFA ABİ BU RESMLER FOTO MONTAJ OLMASIN :)))
Abi öyle yada değil SÖNMEZ abim bu saatten sonra taktik değiştirmeli :D :D
MUSTAFA ABİ BU RESMLER FOTO MONTAJ OLMASIN :)))
HAKANIM, İŞTE BEN DE BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYOM YAAA...!
BAKIN ARKADAŞLAR, AKLIN YOLU BİİİİR...
AKIL-İZAN SAHİBİ KİŞİLER GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADI.
TEBRİKLER HAKANIM... :)
yazılanları okudum..keşke bende orda olsaydım ama kismet değilmiş...ilk defa bir organizasyonda yoktum...bi dakine orda olacam inşallah..
nazimgulturk 15.03.2006, 14:40 VALLA ÇOK İSTEDİM HERŞEYİ AYARLADIM AMA ARKADŞIN DAHA ACİL BİR İŞİ OLDUĞU İÇİN ONA ÖNCELİK TANIDIM UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR BENİ
DİĞER TOPLANTIYA KESİN GSELİYORUM
SAYGIARIMLA;
NAZIM GÜLTÜRK
sivaslıavukat 15.03.2006, 14:44 Sayın hemşehrilerim Sivas Asliye Hukuk Mahkemesinin 2006/1 E. sayılı dosyasından almış olduğumuz karara göre:
1.Davacı Mustafa Sönmez aleyhinde başlatılan karalama kampanyasına son verilmesine
2.Davacı Mustafa Sönmez'in aslında ne kadar az yemek yiyen hatta mümkün mertebe yemek dahi yemeyen biri olduğunun kabulüne
3.Davacı Mustafa Sönmez hakkında yalan ve iftira dolu asılsız haberler yapan fotomontajla "komple"ler düzenleyenler hakkında dosyanın tefrik edilerek suç duyurusunda bulunulması için Cumhuriyet Savcılığına gönderilmesine
4.Davacı Mustafa Sönmez'in zarar ve ziyanının karşılanmasına bu doğrultuda haksız ve yersiz iddialarla kendisine saldıran vicdansız saldırganların davacı yanın tüm zararının karşılanması için bilmemnekadar ytl ödemelerine karar verilmiştir.
(Sayın Müvekkilim Mustafa Bey en kısa zamanda vekalet ücretimi ödeyecektir. yani umarım öder, abi ödersin değil mi? )
karacaören34-58 15.03.2006, 14:56 BENDE ŞİMDİYE KADAR SESİZLİĞİMİ KORUDUM AMA ARTIK BENDE İTİRAF EDİYORUM :
MUSTAFA SÖNMEZ BENİM İLK ÖNCE BENİM TABAĞIMDAKİ KÖFTELERİ YEDİ SONRA KENDİ TABAĞINA YÖNELDİ BENDE AÇ KALDIM MASADAKİ GARNİTÖRLERLE İDARE ETİM BİR DAHA YEMEK OLACAKSA BEN BEN MUSTAFA ABİNİN EN UZAĞINDAKİ MASADA OTURACAM.
O NE İŞTAH ABİ YA ASLINDA BUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLMELİYDİK TFF PROTESTOSUNDAN SONRADA 15 Mİ 20 TANE POĞAÇA YEMİŞTİ O RESİMLER YAYINLANMADI AMA ÇEVİK ABİNİN BİLGİSAYARINDA KAYITLI.
KUSURA BAKMA MUSTAFA ABİ SENİ HERŞEYE RAĞMEN SEVİYORUZ:D
CAGLAYAN 15.03.2006, 15:20 Sayın hemşehrilerim Sivas Asliye Hukuk Mahkemesinin 2006/1 E. sayılı dosyasından almış olduğumuz karara göre:
1.Davacı Mustafa Sönmez aleyhinde başlatılan karalama kampanyasına son verilmesine
2.Davacı Mustafa Sönmez'in aslında ne kadar az yemek yiyen hatta mümkün mertebe yemek dahi yemeyen biri olduğunun kabulüne
3.Davacı Mustafa Sönmez hakkında yalan ve iftira dolu asılsız haberler yapan fotomontajla "komple"ler düzenleyenler hakkında dosyanın tefrik edilerek suç duyurusunda bulunulması için Cumhuriyet Savcılığına gönderilmesine
4.Davacı Mustafa Sönmez'in zarar ve ziyanının karşılanmasına bu doğrultuda haksız ve yersiz iddialarla kendisine saldıran vicdansız saldırganların davacı yanın tüm zararının karşılanması için bilmemnekadar ytl ödemelerine karar verilmiştir.
(Sayın Müvekkilim Mustafa Bey en kısa zamanda vekalet ücretimi ödeyecektir. yani umarım öder, abi ödersin değil mi? )
SIVASLI AVUKAT SAYIN ALPER BEY´I MESLEGINI SUISTIMAL EDIP HAKLIYI HAKSIZI AYIRT EDEMEDIGI ICIN ....
HAKSIZI MÜDAFA EDEREK HAKLIYA SAHIP CIKMADIGI ICIN PROTESTO EDIYORUM.!!!!!!
VE SIVAS ASLIYE HUKUK MAHKEMESININ BU KARARI
TEKRAR GÖZDEN GECIRIP KARAR SABITLESMEDEN FESH ETMESINI TALEP EDIYORUM ....!!!
TÜRKIYE CUMHURIYETININ ADALET VE YASALARINA SAYGIM SONSUZDUR.
TÜRK VATANDASI OLARAK BOYNUMUZ KILDAN INCEDIR.
AMAAAAAAAAAAAAAAAA............ .........
BEN BU KARARA ISYAN EDIYORUM ARKADASLAR..........
BU KARARLAR SADECE VE SADECE MUZ CUMHURIYETINDEN CIKAR !!!!
NERDE DEVLET.................
NERDE HÜKÜMET..............
NERDE ADALET..................
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
ADAM DÜPEDÜZ MILLETIN HAKLARINI HORTUMLUYOR....
TABAKLARINI SILIP SÜPÜRÜYOR...
TOPLANTIDAKI ARKADASLARIN CÜMLESINI AC BIRAKIYOR....
ÜSTÜNE ÜSTLÜK BIRDE TAZMINAT DAVASINI KAZANARAK
ZARAR VE ZIYANLARINI TALEP EDIYOR....
BUMU ADALET?
DAVACI IKEN DAVALI OLDUK...!!!
HAKLI DAVAMIZDA HAKSIZ OLDUK...!!!
KENDIMIZI SAVUNDUK SALDIRGAN OLDUK....!!!
MAGDUR KALAN TÜM ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM.....!!!
NERDE ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEET.................
Sayın hemşehrilerim Sivas Asliye Hukuk Mahkemesinin 2006/1 E. sayılı dosyasından almış olduğumuz karara göre:
NE DEMEK SAYIN AVUKATIM SANA Bİ DE YEMEK ISMARLARIM :D
KAHROLSUN FOTOMONTAJCI PAPARAZZİLER...
VE ONLARIN ALMANYA'DAKİ ELEBAŞLARI VE YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİ...
YAŞASIN ADALEEEEEEEEETTTTTTTTTTT.....! !!
SIVASLI AVUKAT SAYIN ALPER BEY´I MESLEGINI SUISTIMAL EDIP HAKLIYI HAKSIZI AYIRT EDEMEDIGI ICIN ....
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
YARGI BAĞIMSIZDIR KARDEŞİM...
LÜTFEN SAYGIN MAHKEMELERİMİZE DİL UZATMAYIN.....!
ARKADAŞLAR PROVAKATÖRLERE KANMAYIIIIINNNNNN....!
İŞTE ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTT TTTTTTT.....!
YAŞASIN ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTT TT......!
hakandemirezen 15.03.2006, 15:48 MUSTAFA ABİYE YAPILAN BİR KOMPLODUR SİNANIN BU FOTORAFLARI FOTOMONTAJ YAPMADIĞINI NERDEN BİLELİM SİNANIN GÖZALTINA ALINMASINI TALEP EDİYORUZ. :)
NAUGHTYBOY58 15.03.2006, 15:59 HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH Bİ DAHA Kİ SEFERE BENDE ORDAYIM
karacaören34-58 15.03.2006, 16:21 MUSTAFA ABİYE YAPILAN BİR KOMPLODUR SİNANIN BU FOTORAFLARI FOTOMONTAJ YAPMADIĞINI NERDEN BİLELİM SİNANIN GÖZALTINA ALINMASINI TALEP EDİYORUZ. :)
YAPMA HAKAN GARDAŞ SEN UZAKTIN AMA BİRDE BİZE SOR YA BİZİM KÖFTELERİDE YEDİ .
CAGLAYAN 15.03.2006, 17:19 Sayın hemşehrilerim Sivas Asliye Hukuk Mahkemesinin 2006/1 E. sayılı dosyasından almış olduğumuz karara göre:
MAGDUR OLAN VE HAKLARI GASP EDILEN ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM. !!!
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
Sayın hemşehrilerim Sivas Asliye Hukuk Mahkemesinin 2006/1 E. sayılı dosyasından almış olduğumuz karara göre:
İŞTE ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET .....!!!
YAŞASIN ADALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET... .!!!
twity_58 15.03.2006, 17:39 iş iyice sarpa sarmıs wallaa biri acilen dur demeli..!!!:D :D
RüStü ElmaS 15.03.2006, 17:40 MAGDUR OLAN VE HAKLARI GASP EDILEN ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM. !!!
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
Bu protestoya bende katılıyorum.
Adalet elbet yerini bulacaktır.
Sonmez in nasıl yemek yediklerine ben şahidim.
Birazdan isbat resminide burada yayınlayacağım.
RüStü ElmaS 15.03.2006, 17:43 İşte isbatı,
kararı kamaoyunu versin.
twity_58 15.03.2006, 17:45 İşte isbatı,
kararı kamaoyunu versin.
etmeyin dutmayın abiiiiiiiii.. mustafa abininde cocukları ve karısı var.. emınımkı o masumdurr.. bir masumun gunahına girmeyelımm.. bence bu fotomontaj:D :D .. hepsi bir komplo:D :D
nazimgulturk 15.03.2006, 17:48 BENCEDE BU KONU HAKKINDA BİR SORUŞTURMA ÇILSIN
BEN GİDEMEDİM KEŞKE GİDİP OLAY YERİNİ İNCELEYEBİLSEYDİM İNŞALLAH BİDAHAKİ SEFERE.............
RÜŞTÜ ABİYE KATILIYORUM............
DİĞER TOPLANTIDA BU KONUYU MASAYA YATIRACAĞIM....
NAZIM GÜLTÜRK
karacaören34-58 15.03.2006, 17:49 iş iyice sarpa sarmıs wallaa biri acilen dur demeli..!!!:D :D
durmak yok devammm hücummmm:D:D
twity_58 15.03.2006, 17:51 durmak yok devammm hücummmm:D:D
günay abi bak bu lafın aleyhınde delıl olarak kullanılacaktır..:D
karacaören34-58 15.03.2006, 17:51 İşte isbatı,
kararı kamaoyunu versin.
mustafa abi her taraftan paçayı ele vermiş abi bak sadece bizi değik başka sofralarda başka insanları da aç bırakmış abi bu ne yaaa:D
karacaören34-58 15.03.2006, 17:53 etmeyin dutmayın abiiiiiiiii.. mustafa abininde cocukları ve karısı var.. emınımkı o masumdurr.. bir masumun gunahına girmeyelımm.. bence bu fotomontaj:D :D .. hepsi bir komplo:D :D
ya yapmayın suçluyu hiç bir zaman savunmayın ya her şey ortada inanmıyorsanız kırmızı beyaz piyaz köfte salonunu arayın yadigar beyle görüşün dükanda satacak köfte kalmadı:D
karacaören34-58 15.03.2006, 17:54 günay abi bak bu lafın aleyhınde delıl olarak kullanılacaktır..:D
ya zaten ben aç kaldım suçlu olan benmiyim şimdi
twity_58 15.03.2006, 17:57 ya zaten ben aç kaldım suçlu olan benmiyim şimdi
hadi hadi sen zaten tok gitmiştin oraya. seni kadıkoyde gördugumde halaaaaa yıyodun yaaa insafff insafff..!!!:D :D
karacaören34-58 15.03.2006, 17:58 yayınlanan bu resimle bence her şey daha net ortaya çıktı...
Sönmez abi erişteyi yerken hakkını vermişsin..
erişte öyle yenir abi afiyet olsun..
artık kaçış yolu kalmadı zaten teslim olsun kurtulsun:D
İşte isbatı,
kararı kamaoyunu versin.
LA GARDAŞ ETME DUTMA YAW...
BAH SENİ ÇOOOOOH SEVDUUUUUUMU
SÖÖÖLEMİŞTİM EMMEEEEE..............
MONTAJ ÇETESİ SENİ DE KERVANINA KATTI DEMEEEK...!
HMMMMM.....
HAH ŞİMDİ AVUKAT ARADIIIIIIIII...
RÜŞTÜ'NÜN GONDERDİĞİ BU RESİMLER
GEÇEN SENE ÇEKİLMİŞTİ (MONTAJLI OLARAK)
ZAMAN AŞIMINA UUURAMIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ....
HEHEHHHHEEEEE...
etmeyin dutmayın abiiiiiiiii.. mustafa abininde cocukları ve karısı var.. emınımkı o masumdurr.. bir masumun gunahına girmeyelımm.. bence bu fotomontaj:D :D .. hepsi bir komplo:D :D
HELAAAAAALLLLLLLL... BE ABLAMMMMMMMMM...
FOTOMONTAJ OLDUĞUNU BÜTÜN HERKES GÖRMEYE BAŞDI.
:) :) :)
twity_58 15.03.2006, 18:45 HELAAAAAALLLLLLLL... BE ABLAMMMMMMMMM...
FOTOMONTAJ OLDUĞUNU BÜTÜN HERKES GÖRMEYE BAŞDI.
vazifemız abii masumları korumalıyız.. bigun herkes inanacak aklanıcan abiiiiiiii..!!!:D
alimuharrem58 15.03.2006, 18:48 ANKET ACILMASI SONMEZ ABI HAKLI MI HAKSIZ MI AIME GIDECEK MI GITMEYECEK MI DIYE ACILMASINI ISTEYENLER
nazimgulturk 15.03.2006, 18:50 BENCE KESİNLİKLE KURU İFTİRA MUSTAFA ABİ ÇOK NAZİK VE KİBAR BİR SİVAS DELİKANLISIDIR:) KESİNLİKLE BÖYLE YEMEZ FOTOMONTAJ OLDUĞU BELLİ GEREKİRSE AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİDECEĞİZ :)
NAZIM GÜLTÜRK
CAGLAYAN 15.03.2006, 19:51 Sayın hemşehrilerim Sivas Asliye Hukuk Mahkemesinin 2006/1 E. sayılı dosyasından almış olduğumuz karara göre:
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
ISTE DELILLER .......!!!
CAGLAYAN 15.03.2006, 20:24 ERISTEYI YERKEN ÖNÜNDEKI BOS TABAKLARI GÖRDÜNÜZMÜ?
O TABAKLAR BENIM, LÜTFI BASKANIN VE EMIN´IN TABAGIYDI .
ÖNÜMÜZDEN ALIP SILDI SÜPÜRDÜ VE KASIKLADIGI TABAK ISE RÜSTÜNÜ TABAGI..
DIKKATINIZI CEKERIM.!!!
sinan58_34 15.03.2006, 21:13 etmeyin dutmayın abiiiiiiiii.. mustafa abininde cocukları ve karısı var.. emınımkı o masumdurr.. bir masumun gunahına girmeyelımm.. bence bu fotomontaj:D :D .. hepsi bir komplo:D :D
neeeeeeee komplomu hemde benım hakkımda komplocu dersınız haaaaaa
siz bittiniz
sinan58_34 15.03.2006, 21:15 MUSTAFA ABİYE YAPILAN BİR KOMPLODUR SİNANIN BU FOTORAFLARI FOTOMONTAJ YAPMADIĞINI NERDEN BİLELİM SİNANIN GÖZALTINA ALINMASINI TALEP EDİYORUZ. :)
aman allahım bu yazılarıdamı gorecektım ısten geldım bılg basına oturdum sok oldum hakan abı kac para aldınız bu lafları soylemek ıcın sakın mustafa abının oyunlarına alet olmayın resımlerım fotomontaj degıldır hepsı hakıkı gercek
twity_58 15.03.2006, 21:16 neeeeeeee komplomu hemde benım hakkımda komplocu dersınız haaaaaa
siz bittiniz
evet sinan bir masumun kanına girmek neymiş anlıcaksınızzzzzzzzzz...:rolle yes: :D
sinan58_34 15.03.2006, 21:17 MAGDUR OLAN VE HAKLARI GASP EDILEN ARKADASLARI PROTESTOYA DAVET EDIYORUM. !!!
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
ISTE DELILLER .......!!!
nerde adalettttttttttttt
bızı haksız yere koyuyolarrrrrr
gelın arkadaslar boylesı oyunlara alet olmayalım
haklının yanında yer alalım
resımler fotomontaj degıldır garantısı benım
nerde avkukat bey dava acmak ıstıyorum sayın mustafa sonmeze
sinan58_34 15.03.2006, 21:19 evet sinan bir masumun kanına girmek neymiş anlıcaksınızzzzzzzzzz...:rolle yes: :D
guzel kardesım sızın beynınızı yıkamıs sonmez abı lutfen alet olmayalım resımler oz ve hakıkıdır uzerınde hıcbır eklentı kaplama yapılmamıstır lutfen bu konuyu bıraz daha arastırın yoksa avukatları karsınızda bulursunuz
karacaören34-58 15.03.2006, 21:22 hadi hadi sen zaten tok gitmiştin oraya. seni kadıkoyde gördugumde halaaaaa yıyodun yaaa insafff insafff..!!!:D :D
ya ben bir kere eminönünde yedim kadıköyde bişey yemedim.yapam etme tutma yaw
karacaören34-58 15.03.2006, 21:25 vazifemız abii masumları korumalıyız.. bigun herkes inanacak aklanıcan abiiiiiiii..!!!:D
ya kübra senin bu işten bir çıkarın var diye düşünüyorum yoksas bu kadar olayın üzerine düşmedin ya biz gözlerimizle gördük ama sen görmeden nasıl bu kadar emin olabilirsin
karacaören34-58 15.03.2006, 21:28 guzel kardesım sızın beynınızı yıkamıs sonmez abı lutfen alet olmayalım resımler oz ve hakıkıdır uzerınde hıcbır eklentı kaplama yapılmamıstır lutfen bu konuyu bıraz daha arastırın yoksa avukatları karsınızda bulursunuz
ben de söylüyorum ama anlatamıyorum gardaş bu işte de mustafa abinin bir parmağı var..
sivaslıavukat 15.03.2006, 22:05 LA GARDAŞ ETME DUTMA YAW...
BAH SENİ ÇOOOOOH SEVDUUUUUUMU
SÖÖÖLEMİŞTİM EMMEEEEE..............
MONTAJ ÇETESİ SENİ DE KERVANINA KATTI DEMEEEK...!
HMMMMM.....
HAH ŞİMDİ AVUKAT ARADIIIIIIIII...
RÜŞTÜ'NÜN GONDERDİĞİ BU RESİMLER
GEÇEN SENE ÇEKİLMİŞTİ (MONTAJLI OLARAK)
ZAMAN AŞIMINA UUURAMIIIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ....
HEHEHHHHEEEEE...
Pek değerli müvekkilimin isteği üzerine yurtiçindeki komplocular ve bunların dış bağlantılı tahrikcileri aleyhinde her türlü dava açarak her türlü zarar ve ziyanımızın tazmini talep edilecektir.
twity_58 15.03.2006, 22:07 ya kübra senin bu işten bir çıkarın var diye düşünüyorum yoksas bu kadar olayın üzerine düşmedin ya biz gözlerimizle gördük ama sen görmeden nasıl bu kadar emin olabilirsin
aşk olsun yaaaa öyle olsun wallaa son noktayı koydun gunay abii..
sivaslıavukat 15.03.2006, 22:08 nerde adalettttttttttttt
bızı haksız yere koyuyolarrrrrr
gelın arkadaslar boylesı oyunlara alet olmayalım
haklının yanında yer alalım
resımler fotomontaj degıldır garantısı benım
nerde avkukat bey dava acmak ıstıyorum sayın mustafa sonmeze
Sayın Sinan Bey , iş teklifiniz tarafımdan olumlu karşılanmıştır.Mustafa beyin avukatlığını bir yemek karşılığı yapıyordum sizde üzerine bir cola ısmarlarsanız derhal onu bırakır sizin avukatınız olurum.Malum devir hesap devri:D
twity_58 15.03.2006, 22:08 ya ben bir kere eminönünde yedim kadıköyde bişey yemedim.yapam etme tutma yaw
tamam emınonu kadıkoy ne farkı war.. jenerıkte bı sorun olabılır:D ama kübra yanılmaz..!!
ayrıcana bu işten hiçbir cıkarım olmayıp tamamen masumları korumaya yonelık bi çalısmadır..!!:D :D
twity_58 15.03.2006, 22:09 Sayın Sinan Bey , iş teklifiniz tarafımdan olumlu karşılanmıştır.Mustafa beyin avukatlığını bir yemek karşılığı yapıyordum sizde üzerine bir cola ısmarlarsanız derhal onu bırakır sizin avukatınız olurum.Malum devir hesap devri:D
anaa alper abiyide kaybettikkkk.. adalet dogrudan yanadır abiii lütfen dogruya dön.. alet olmaaaaaaaa:D :D
CAGLAYAN 15.03.2006, 22:13 Sevgili Kübra iyisin degilmi?
bir rahatsizligin yokturdur Insallah.!
eger öyle bir rahatsizligin varsa söyleeeeeeee...
seni IHRAC edebiliriz.!!!!!!!
bir TUSA TIKLAMAK Kafi :D
Rahatsizligini söyle tepit ettim.
sen Hakliyi birakip Haksizin yaninda yer Aliyorsun...
bu kadar Ispat var iken haaaala HORTUMCUYU Savunuyorsun....
tekrar bir düsün Istersen. :D
sivaslıavukat 15.03.2006, 22:17 Sevgili Kübra iyisin degilmi?
Aha tespit ettim , tehditle ve baskıyla pek değerli müvekkilim mustafa beyin destekcileri sindirilmeye çalışılıyor.
twity_58 15.03.2006, 22:19 tamam emınonu kadıkoy ne farkı war.. jenerıkte bı sorun olabılır ama kübra yanılmaz..!!
ayrıcana bu işten hiçbir cıkarım olmayıp tamamen masumları korumaya yonelık bi çalısmadır..!!
sivaslıavukat 15.03.2006, 22:20 anaa alper abiyide kaybettikkkk.. adalet dogrudan yanadır abiii lütfen dogruya dön.. alet olmaaaaaaaa:D :D
Yok yok ben sinanı ütmeye çalışıyom , sus ses etme . ben masum ve tüyü bitmemiş ufacık bir insanı sayın pek mühim müvekkilimi mustafa beyi ve siz değerli destekcilerini yalnız bırakır mıyım?
CAGLAYAN 15.03.2006, 22:23 ALPER BEY SAVUNMANIZI BEKLIYORUZ!!!! HALA CEVAP ALAMADIK.
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
ErdalGüler 15.03.2006, 22:28 ALPER BEY SAVUNMANIZI BEKLIYORUZ!!!! HALA CEVAP ALAMADIK.
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
DELİLLER ORTADA AÇLAR ORTADA ADALET İSTİYORUZ.. :D :D :D
twity_58 15.03.2006, 22:34 Sevgili Kübra iyisin degilmi?
evet acık tehdıt ve zorlamaa.. suikast olabılır can guvenlıgım tehlıkede..!!:D
ErdalGüler 15.03.2006, 22:36 evet acık tehdıt ve zorlamaa.. suikast olabılır can guvenlıgım tehlıkede..!!:D
VALLA KÜBRA YANLIŞ YOLDASIN SEN GÖRMEDİN TABİ OLANLARI BEN VE BİRÇOK ARKADAŞIM ŞAHİT OLANLARA MUSTAFA ABİ SİLDİ SÜPÜRDÜ ORTALIĞI...
twity_58 15.03.2006, 22:39 VALLA KÜBRA YANLIŞ YOLDASIN SEN GÖRMEDİN TABİ OLANLARI BEN VE BİRÇOK ARKADAŞIM ŞAHİT OLANLARA MUSTAFA ABİ SİLDİ SÜPÜRDÜ ORTALIĞI...
ERDAL ABİİ bak mustafa abının avukatı bılene war.. bu haksız suclamayı yapanlar sadece sucluyolar kanıt ise fotomontajlı resımler.. :D :D
ErdalGüler 15.03.2006, 22:45 ERDAL ABİİ bak mustafa abının avukatı bılene war.. bu haksız suclamayı yapanlar sadece sucluyolar kanıt ise fotomontajlı resımler.. :D :D
MUSTAFA ABİ HERKESİN YEMEĞİNİ YEDİ YA... ALPER ABİ NEDEN SAVUNUYOR BİLİYORMUSUN... BEN SÖYLEYİM HERKES ELİ BOŞ ÇIKARKEN ALPER ABİNİN ELİNDE PAKET YAPILMIŞ KÖFTELER VARDI... EN SON İSE İÇERİDEN MUSTAFA ABİ ÇIKTI... VALLAHİ İYİCE ORGANİZE OLMUŞLAR, BİZDE YA ALPER ABİYİ TRANSFER EDECEĞİZ YADA BİR AVUKAT BULACAĞIZ...
karacaören34-58 15.03.2006, 23:12 tamam emınonu kadıkoy ne farkı war.. jenerıkte bı sorun olabılır:D ama kübra yanılmaz..!!
ayrıcana bu işten hiçbir cıkarım olmayıp tamamen masumları korumaya yonelık bi çalısmadır..!!:D :D
MAHSUM OLAN BİZİZ YANLIŞ YERİ DESTEKLİYORSUN
Kararın bir yüksek mahkeme olan WWW.SİVASPOR.COM Adelet kuruluna devredilmesini talep ediyorum...
Sizin barodan uzaklasmanız için acil bir soruşturma geçirmenizi ve deliller nezdinde soruşturma sonuçlanmadan istifa etmenizi bekliyorum!!! :D
sivaslıavukat 15.03.2006, 23:17 MUSTAFA ABİ HERKESİN YEMEĞİNİ YEDİ YA... ALPER ABİ NEDEN SAVUNUYOR BİLİYORMUSUN... BEN SÖYLEYİM HERKES ELİ BOŞ ÇIKARKEN ALPER ABİNİN ELİNDE PAKET YAPILMIŞ KÖFTELER VARDI... EN SON İSE İÇERİDEN MUSTAFA ABİ ÇIKTI... VALLAHİ İYİCE ORGANİZE OLMUŞLAR, BİZDE YA ALPER ABİYİ TRANSFER EDECEĞİZ YADA BİR AVUKAT BULACAĞIZ...
tamam kardeşim tamam , doğrudur elimde bir paket vardı inkar etmiyoruz amaaaaa şunu bilmeniz gerekir ki o paketin içinde bütün gün diğer hemşehrileri aç kalmasın diye kendi yemeğini onlara veren mustafa bey kardeşimiz için mekan sahibinden aldığımız kuru ekmekler vardı.Ekmekleri suya banıp banıp yedi adamcağız ne yapsın koca bir gün aç kalmış idi.
Oysa onun tek amacı kardeşlerinin doyması aç kalmamasını sağlamaktı.O fedakar insan o yüce hemşehrimiz kendisi aç kalması pahasına gıkını çıkarmamıştır.
sivaslıavukat 15.03.2006, 23:21 Kararın bir yüksek mahkeme olan WWW.SİVASPOR.COM Adelet kuruluna devredilmesini talep ediyorum...
Sizin barodan uzaklasmanız için acil bir soruşturma geçirmenizi ve deliller nezdinde soruşturma sonuçlanmadan istifa etmenizi bekliyorum!!! :D
tüüü , osmancım genel sekreterim.Yazık yazık , güvendiğim dağlara karlar yağdı , oysa ki biz senin hesabına oldukça yüklü bir meblağ yatırmıştık ki karlar yağmasın sen de kamuoyu oluştur diye , kaldı ki sen de gelip bize o meblağı talep etmiştin hatta pazarlık yapıp bu rakamdan aşağısı hesabıma yatarsa hemen diğer tarafa geçerim demiştin.
tüüü , osmancım genel sekreterim.Yazık yazık , güvendiğim dağlara karlar yağdı , oysa ki biz senin hesabına oldukça yüklü bir meblağ yatırmıştık ki karlar yağmasın sen de kamuoyu oluştur diye , kaldı ki sen de gelip bize o meblağı talep etmiştin hatta pazarlık yapıp bu rakamdan aşağısı hesabıma yatarsa hemen diğer tarafa geçerim demiştin.
Anlaşılan bu yemek çetesi çok derinlere gidiyor :D :D
Bu iddiaları kanıtlamanızı, kanıtlayamadığınız takdirde bilmem ne kadar tazminatı şimdiden kabul etmenizi talep ediyorum :D :D :D
CAGLAYAN 15.03.2006, 23:30 ALPER BEY SAVUNMANIZI BEKLIYORUZ!!!! HALA CEVAP ALAMADIK.
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
sivaslıavukat 15.03.2006, 23:32 Anlaşılan bu yemek çetesi çok derinlere gidiyor :D :D
Bu iddiaları kanıtlamanızı, kanıtlayamadığınız takdirde bilmem ne kadar tazminatı şimdiden kabul etmenizi talep ediyorum :D :D :D
Rüşvetin belgesi mi olur kardeşiiiim.Sen alamanyalardan ne kadar marklar talep edildi de pek sayın mustafa bey bu gibi talepleri karşılamak için varını yoğunu satıp savmıştır.İnsan düşmeye görsün işte gelen vuruyor giden vuruyor:D
Malumunuz olduğu üzere 12 Mart tarihinde üçüncü dernek toplantımızı ''Kırmızı Beyaz-Köfte Piyaz'' isimli hemşehrimize ait mekanda seçkin hemşehrilemrimizin katılımı ile gerçekleştirdik. O kadar lezzetli köfteler yedik ki Sivas Köftesi neymiş hepimiz görmüş olduk.Tabi köfte öncesi birer tabak madımak afiyetle yenildi ve memleket hasreti bir nebze de olsa giderildi. Unutmadan hatırlatmakta fayda görüyorum ki saydığım bu yiyecekler Sevgili Mustafa Sonmez'den kurtarabildiklerimizden ibarettir.Bir ara nefes almak için durdu da ancak o zaman bize yiyecek bir şeyler kaldı.:)
Buluşmamıza ;
Mustafa Sonmez (Sonmez)
Tevfik Çevik (Çevik)
Erdal Güler (erdalguler)
Cihat Korkmaz (Rap_boy)
Salim Başer (Salim58)
Kerem Yalçın (kerem5834)
Sinan Ozdal (sinan5834)
Saygılarımla.
CALISMALARINIZDA SIZLERE BASARILAR DILERIM ISINIZ COKZOR DIYE DUSUNUYORUM DAGITMAK COK KOLAYDA TOPLAMAK COK AMA COK ZOR PARCA PARCA DAGILMIS SIVASLILARI ISTANBUL GIBI BIR METRO POLDE BIR ARAYA GETIRMEK SIVASTA DORT EYLUL SITADINI FUL DOLDURMAKTAN DAHA ZOR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
GONUL ISTERDIKI SITEDE YAZDIGINIZ LISTEDE TOPLANTIYA ISTIRAK EDENLERIN ISMINI YAZMAYA SITE YETERSIZ KALSAYDI INSALLAH O GUNLERIDE GORUR EMEGINIZIN ZAYI OLMADIGI ANI GORURSUNUZ
SAYGILAR .........
Sevgili Kübra iyisin degilmi?
bir TUSA TIKLAMAK Kafi
tekrar bir düsün Istersen.
Aha tespit ettim , tehditle ve baskıyla pek değerli müvekkilim mustafa beyin destekcileri sindirilmeye çalışılıyor.
YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİYLE BERABER, İFTİRALAR, MONTAJLAR, ŞANTAJLAR,
.... VS...VS... YETMEDİ; ŞİMDİ DE TEHDİT VE BASKI İLE İŞ YAPMAYA YELTENİYOOOOO...!!!
KAHROLSUN BASKILAR... !!!
YAŞASIN ADALEEET.....
YAŞASIN İNSANLIK ONURUUUU....!!!
Rüşvetin belgesi mi olur kardeşiiiim.Sen alamanyalardan ne kadar marklar talep edildi de pek sayın mustafa bey bu gibi talepleri karşılamak için varını yoğunu satıp savmıştır.İnsan düşmeye görsün işte gelen vuruyor giden vuruyor:D
alper abicim yanlış safın sayın ve pek muhterem avukatı :D bankaya yatırılan paranın dekont gibi bir belgesi olması lazım sende iyi bilirsin :D :D
Mustafa abiye canım gurban ama sofrada değil :D :D
sivaslıavukat 15.03.2006, 23:48 alper abicim yanlış safın sayın ve pek muhterem avukatı :D bankaya yatırılan paranın dekont gibi bir belgesi olması lazım sende iyi bilirsin :D :D
Mustafa abiye canım gurban ama sofrada değil :D :D
Pek sevgili ve yakışıklı kardeşim , bilmem hatırlarmısın ama aynı zamanda bir bankanın da avukatlığını yapıyorum , hani biliyorsun merkez şubenin olduğu binada da ofisim var.Hani bir talimatla sana binlerce dekont düzenlettirebilirim , yani var olanları ortaya çıkarırım demek istedim:D
Pek sevgili ve yakışıklı kardeşim , bilmem hatırlarmısın ama aynı zamanda bir bankanın da avukatlığını yapıyorum , hani biliyorsun merkez şubenin olduğu binada da ofisim var.Hani bir talimatla sana binlerce dekont düzenlettirebilirim , yani var olanları ortaya çıkarırım demek istedim:D
Sayın güzel abim elbet bizimde basit bir dekontu hazırlatacak çevremiz var, ancak seninde dediğin gibi olmayan şeye binlerce dekonta ne gerek var :D :D
sivaslıavukat 16.03.2006, 00:03 yahu osman gardaş , timurun karşısındaki hocaya döndük.Bir an bi baktım arkamızda kimse yok.Şuraya bak ne benim müvekkilden ne de senin mağdur kitlenden ses seda çıkmıyor.Bizi birbirimize düşürüp kenara çekildiler .
yahu osman gardaş , timurun karşısındaki hocaya döndük.Bir an bi baktım arkamızda kimse yok.Şuraya bak ne benim müvekkilden ne de senin mağdur kitlenden ses seda çıkmıyor.Bizi birbirimize düşürüp kenara çekildiler .
KAHROLSUN BASKILAR...!
YAŞASIN ADALEEEEEEEEEEEEET...!
yahu osman gardaş , timurun karşısındaki hocaya döndük.Bir an bi baktım arkamızda kimse yok.Şuraya bak ne benim müvekkilden ne de senin mağdur kitlenden ses seda çıkmıyor.Bizi birbirimize düşürüp kenara çekildiler .
Abi valla haklısın, ben orda bile değildim :D :D
Kariyer yağmış iki avukatı birbirine düşürdüler:D
Bizde direk onlara karşımı olsak ne :rolleyes: :D
RüStü ElmaS 16.03.2006, 00:16 Abi valla haklısın, ben orda bile değildim :D :D
Kariyer yağmış iki avukatı birbirine düşürdüler:D
Bizde direk onlara karşımı olsak ne :rolleyes: :D
Sizin burda ne probleminiz var, birbirinizi yiyecekseniz, dışarda bir yerde yapın bu isi :D :D
sivaslıavukat 16.03.2006, 00:21 Vala haklısın Osmancım , köfteyi başkası yiyor bize birbirimizi yemek düşüyor.
Sizin burda ne probleminiz var, birbirinizi yiyecekseniz, dışarda bir yerde yapın bu isi :D :D
AYNEN KATILIYORUM ABİ
GİDİN DIŞARDA KOZLARINIZI PAYLAŞIN SONRA GELİN :D
AŞKLAR BİTER DOSTLUKLAR BİTMEZ.........CİHAD&KEREM
ABİ DISARDA YAPALIMDA BİZDEMİ AC KALALIM BURDAN O RAHATLIĞIMIZ VAR :D :D
qalpazan 16.03.2006, 00:55 MUSTAFA SÖNMEZ DAVASINDA ŞOK GELİŞME
UZUN ZAMANDIR SESİ SOLUGU ÇIKMAYAN KAPKAÇ ÇETESİ KURMAK SUÇUNDAN İÇERİDE BULUNAN RaP_BoY(CiHaD) ve KeReM_5834(KeReM)in İSTANBUL SAVCILIGI TARAFINDAN MUSTAFA SÖNMEZ DAVASI İLE İLGİLİ YAPILAN SORGULARINDA
MUSTAFA SÖNMEZ'in HERKESİ AÇ BIRAKTIGINI VE BÜTÜN SUÇUN MUSTAFA SÖNMEZDE OLDUGUNU BEYAN ETTİLER
SAYGILARLA qalpazan tv BİZİ İZLEYİN HABERİNİZ OLSUN :D
Mustafa abi ...WAlla ben olsam bi daha yemekli bişiye katılmam....Gerçi yengede haklı evde yesen evdekilere zara...Ancak böyle toplantılarla bişiler yiyebiliyolardır..:D :D ....Aib bi dahaki toplantıya sen yemeğini yedikten sonra gelek biz...Bu arada Sinan sonunda yayınlamış baklava resmini ...Kürdanla yediğin resmi yine karizmasın!!;)
ALINTI=nazimgulturk]
BENCE KESİNLİKLE KURU İFTİRA
MUSTAFA ABİ ÇOK NAZİK VE KİBAR BİR SİVAS DELİKANLISIDIR:)
KESİNLİKLE BÖYLE YEMEZ FOTOMONTAJ OLDUĞU BELLİ
GEREKİRSE AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİDECEĞİZ :)
HAKLISIN GARDAŞ...
HAKKIMIZI SONUNA KADAR ARAMALIYIZ...
TBMM İNSAN HAKL. KOM, LAHEY SENATOSU,
GEREKİRSE AİHM (AVRUPA İNSAN HAKL. MAHKEMESİ),
HATTA; BİRLEŞMİŞ MİLLETLER İNSAN HAKLARI KOMİSYONU,
EĞER VARSA, GEZEGENLER ARASI KOMİSYONLARA BİLE GİDERİZ...
;) ;) ;)
KAHROLSUN DIŞ MİHRAKLAR;
VE ONLARIN YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİ...!
YAŞASIN İNSANLIK ONURUUUUUU...!
YAŞASIN ADALEEEEEEEEEEEEEET...!
DİRENE DİRENE KAZANACAĞIZZZ...!
SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK...!
KÖFTE BİZİM HAKKIMIZ... SÖKE SÖKE ALIRIZ...!!!
AMAAAAN KÖFTE DE NERDEN ÇIKTI YAW...
Etem-Murat 16.03.2006, 10:57 KOMPLOMU MU GARDAŞ EGER DEĞİLSE VALLA MASADA BULUNAN
DİGER ARKADAŞLAR AC KALKMIŞLARDIR BUNUN NERESİ KOPLO OLACAK
GÖZÜME İNANIYIM SENİN RESİM KOYMADAN SÖZLERİNE Mİ İNANIYIM
BU RESİMDEKİ NASIL MALI GÖTÜRDÜĞÜN ACIKCA KANITLANMIŞTIR
CAGLAYAN 16.03.2006, 13:36 SIVASLI AVUKAT SAYIN ALPER BEY´I MESLEGINI SUISTIMAL EDIP HAKLIYI HAKSIZI AYIRT EDEMEDIGI ICIN ....
BU MU ADALET?
BU MU INSAN HAKLARI?
BUMU ADALET?
SivasLady 16.03.2006, 13:49 :D ya birde oylama var hahahaha
halk karar versin yani :D
hmm 1 kisi hayir yargilanmasin demis hanginiz süleyinn bakayim :D
gerek yok zaten acik ortada :D
abi ya simdi oylamada komplo olur hehehe :D
Arif Coşkun 16.03.2006, 13:58 :D ya birde oylama var hahahaha
halk karar versin yani :D
hmm 1 kisi hayir yargilanmasin demis hanginiz süleyinn bakayim :D
gerek yok zaten acik ortada :D
abi ya simdi oylamada komplo olur hehehe :D
Oylama 9.Noter Nihat Beyan huzurunda yapılmalıdır:D :D
hakandemirezen 16.03.2006, 14:06 OYUM MUSTAFA ABİYE DİLEDİĞİNCE YER SİZE NE KARDEŞİM :)))))
alimuharrem58 16.03.2006, 14:19 3. SIK BAYA UYGUN AMA BEN YARGILANMASINDAN YANAYIM
İŞTE YENİ BİR KOMPLONUN YENİ BİR VERSİYONU...!
ANKETTEKİ ŞIKLARA BAKAR MISINIZ ARKADAŞLAR...
(BU BİR KOMPLODUR) ŞIKKI NEDEN YOK...???
DERHAL BU İBAREYİ, ANKETE 7. ŞIK OLARAK İLAVE EDİLMESİNİ
MİLYONLARIN ORTAK SESİ VE ORTAK KANAATİ OLARAK
TALEP EDİYORUM...
AKSİ TAKDİRDE;
OYLAMANIN ŞAİBELİ OLACAĞINDAN ÇIKAN SONUCU
TANIMAYACAĞIMIZI, GEREKLİ HAK ARAYIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİMİZİ,
MİLYONLAR ADINA DEKLARE EDİYORUZ...!
ANKETE KATILIMCILARIN ENGİN SAĞDUYUSUNA İNANCIMIZIN TAM
OLDUĞUNU BİLDİRİR, SİZLERİ ÇOOOOOK AMA ÇOOOOOOOOOOOOK
SEVDİĞİMİ BİLMENİZİ İSTİYOR VE BÜYÜKLERİN ELLERİNDEN; KÜÇÜKLERİN
GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.
GARİP GUREBA DOSTU, ZERAFET ABİDESİ,... SONMEZ
Etem-Murat 16.03.2006, 14:51 İŞTE YENİ BİR KOMPLONUN YENİ BİR VERSİYONU...!
ANKETTEKİ ŞIKLARA BAKAR MISINIZ ARKADAŞLAR...
(BU BİR KOMPLODUR) ŞIKKI NEDEN YOK...???
DERHAL BU İBAREYİ, ANKETE 7. ŞIK OLARAK İLAVE EDİLMESİNİ
MİLYONLARIN ORTAK SESİ VE ORTAK KANAATİ OLARAK
TALEP EDİYORUM...
AKSİ TAKDİRDE;
OYLAMANIN ŞAİBELİ OLACAĞINDAN ÇIKAN SONUCU
TANIMAYACAĞIMIZI, GEREKLİ HAK ARAYIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİMİZİ,
MİLYONLAR ADINA DEKLARE EDİYORUZ...!
GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.
GARİP GUREBA DOSTU, ZERAFET ABİDESİ,... SONMEZ
GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.
bu cümlelerde birzcık şike kokuyor ama olsun
baktınki site üzerine geliyor sende bu taktikle
hemen düzlüğe cıkacaksın demi tamam o zamanlar
benim oyumda sana olsun derim
3. Şıkkı nedense çok benimsedim :D :D
:D ya arkadaşlar neden ugraşıyorsunuz.ne kadar güzel yemek yiyor.niye kıskanıyorsunuz.ben SONMEZ kardeş taraftarıyım. helali hoş olsun.can bogazdan gelır.:D
karakule58 16.03.2006, 15:50 toplantının mecidiyeköyde olması çok güzel olmuş bi aksilik çıkmassa bende ordayım.....
:D ya arkadaşlar neden ugraşıyorsunuz.ne kadar güzel yemek yiyor.niye kıskanıyorsunuz.ben SONMEZ kardeş taraftarıyım. helali hoş olsun.can bogazdan gelır.:D
YAW ABİİİ... HAY ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN YAAA...:)
ABİİİİ... EĞER RESİMLERE DİKKAT ETTİYSENİZ;
BAKIN NE KADAR İNCE VE ZARİF Bİ ŞEKİLDE ÇATALI
KAVRAYIP; ÇATALIN UCUYLA ECÜCÜK... MİNİ MİNNACIK
BİRKAÇ ERİŞTEYİ ASİL BİR ŞEKİLDE YEMEYE ÇALIŞIYORUM.
cok eglenceli gecmis anlasılan :)
alimuharrem58 16.03.2006, 16:08 YAW ABİİİ... HAY ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN YAAA...:)
ABI COK ZARIF YIYORDUN :D FOTOGRAFLAR ONU GOSTERIYOR
CAGLAYAN 16.03.2006, 16:11 SÖNMEZ KAMUOYUNDA YARGILASINMI?
AKTIF ANKET SONUCLARI BIZDEN YANA ARKADASLAR :D
1.EVET YARGILANSIN................... ...................22
3.CEZA OLARAK ZIYAFET YEMEGI VERSIN...........35
EVEEEEET GÖRÜLDÜGÜ GIBI KAMU OYUDA CEZALANDIRMADAN YANA.
BENCE 3. ŞIK EN DOGRU TESPIT :D
alimuharrem58 16.03.2006, 16:13 SÖNMEZ KAMUOYUNDA YARGILASINMI?
herkesın sectıgı gıbı en ıyı sık 3. sık :D
SÖNMEZ KAMUOYUNDA YARGILASINMI?
muhahahahahahahaa :D :D :D :D :D :D
YAW ABİİİ... HAY ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN YAAA...:)
kardeşim sen rahat ol seni oyuna getırmişler.:D heleki gunay hiç konuşmasın anlatırsam kendisine yazık olur:D sadece birini soyleyım sivasata bir oturuşta 2 tene kelleyi göturdu.:D
kardeşim sen rahat ol seni oyuna getırmişler.:D heleki gunay hiç konuşmasın anlatırsam kendisine yazık olur:D sadece birini soyleyım sivasata bir oturuşta 2 tene kelleyi göturdu.:D
HAHAHA ABİ NE YAPAYIM YOLDA SABAHA KADAR KELLE KELLE DEDİNİZ BİR KELLEYİ YİYEMEDİNİZ, EHH BENDE GÜZELİM KELLELER ZİYAN OLMASIN DİYE ECÜK YARDIM ETTİM SİZE :D :D
CAGLAYAN 16.03.2006, 17:03 HAHAHA ABİ NE YAPAYIM YOLDA SABAHA KADAR KELLE KELLE DEDİNİZ BİR KELLEYİ YİYEMEDİNİZ, EHH BENDE GÜZELİM KELLELER ZİYAN OLMASIN DİYE ECÜK YARDIM ETTİM SİZE :D :D
KONUYU SAPTIRIP SÖNMEZE MALZEME VERMEYELIM LÜTFEN. :D
KONUYU SAPTIRIP SÖNMEZE MALZEME VERMEYELIM LÜTFEN. :D
abi zaten sönmez abim orda olsa kellelerin sadece kokusunu alırdık görmek nasip olmazdı :D :D :D
Biz toplantıdaydık...Aç kalan biziz...bizim ki 2 oy alsın.....!!!!!
CAGLAYAN 16.03.2006, 17:48 SÖNMEZ KAMUOYUNDA YARGILASINMI?
1.EVET YARGILANSIN................... ................... 29
3.CEZA OLARAK ZIYAFET YEMEGI VERSIN...........46
%89 KAMUOYU CEZALANSIN DIYOOOOOO :D
EMİNÇOLAK 16.03.2006, 17:58 1.EVET YARGILANSIN 29 29,29%
2.TÜM YEMEKLI TOPLANTILARDAN MEN EDILSIN 9 9,09%
3.CEZA OLARAK ZIYAFET YEMEGI VERSIN 47 47,47%
4.HAYIR YARGILANMASIN 3 3,03%
5.HOR GÖRMEYIN GARIBIMI BIRAKIN YESIN 10 10,10%
6.BANANE YAV ALAH ALLAH 1 1,01%
ABİ BU SONUÇLARA GÖRE ZİYAFET YEMEGİ VERMEN GEREKİYO
AMMMAAAAAAA BİR SORUN VAR
UNUTULMASINKİ SÖNMEZ BU CEZAYI ÇOK YEDİGİ İÇİN ALDI
ŞİMDİ ZİYAFET VERİRSE YİNE MİLLET AÇ KALIR BUNA BİR ÇÖZÜM BULMAK LAZIM :confused: :confused: :confused: :confused:
BU SONUÇLAR ŞAİBE KOKUYOR...!
HANIYA BU BİR KOMPLODUR YAZAN 7. ŞIK NERDE...?
MÜKERRER OYLAR OLDUĞUNU TESBİT ETTİM :mad:
ÇETENİN DIŞ MİHRAKLI ELE BAŞI VE YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİ,
MASA (KLAVYE) BAŞINDA ENTRİKALAR ÇEVİRDİKLERİ
GİZLİ WEB CAM LARDAN TESBİT EDİLMİŞTİR.
BÜTÜN BU MASA BAŞI ENTRİKA VE PROVAKASYONLARA
ALET OLUP DA ALEYHİME OY KULLANANLARA YEDÜRDÜĞÜM
TÜM GARPUZ GABUHLARINI HELAL ETMİYOOOOOOOOOOM...!
ZIKKIM OLSUUUUUUUN.... BABANIN BEKİNİ YESİNLEEERRR...!
ErdalGüler 16.03.2006, 18:35 1.EVET YARGILANSIN 29 29,29%
2.TÜM YEMEKLI TOPLANTILARDAN MEN EDILSIN 9 9,09%
3.CEZA OLARAK ZIYAFET YEMEGI VERSIN 47 47,47%
4.HAYIR YARGILANMASIN 3 3,03%
5.HOR GÖRMEYIN GARIBIMI BIRAKIN YESIN 10 10,10%
6.BANANE YAV ALAH ALLAH 1 1,01%
ABİ BU SONUÇLARA GÖRE ZİYAFET YEMEGİ VERMEN GEREKİYO
AMMMAAAAAAA BİR SORUN VAR
UNUTULMASINKİ SÖNMEZ BU CEZAYI ÇOK YEDİGİ İÇİN ALDI
ŞİMDİ ZİYAFET VERİRSE YİNE MİLLET AÇ KALIR BUNA BİR ÇÖZÜM BULMAK LAZIM :confused: :confused: :confused: :confused:
ÇÖZÜMÜ BASİT ABİ... MUSTAFA ABİYİ ZİNCİRLE BAĞLARIZ YEMEK BİTENE KADAR... :D :D :D :D :D
EVEEEEEEETTTT... ARKADAŞLAR;
YOĞUN BASKIMIZA İFTİRACI VE ENTRİKACI PAPARAZZİ
SONUNDA DAYANAMADI, PES ETTİ VE ANKETE 7. MADDEYİ
BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA EKLETTİRDİK. DEMEK Kİ HAKSIZLIKLARA
KARŞI DİK DURDUĞUMUZDA KARŞILIĞINI ALABİLİYORMUŞUZ :)
OYLAMA ADİL OLURSA SONUCA RAZIYIMMM...
ARKADAŞLAR; ANKETTEKİ 7. MADDEYE HÜCUUUUUUUUMMMM...
SİZLERİ ÇOOOOOOOK SEVİYOOOOOOOMMMMMMM........... ......
BEKARLARI EVERECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMM.. .....................
EVLİLERE SÜRPRİZİM VAAAAAAAAAAAAAAAAR............ ...........
EVEEEEEEETTTT... ARKADAŞLAR;
SANKI BANA HİÇ UMUDUN YOK GİBİ GELIYOR AMA CIKMAYAN CANDAN ÜMUT KESILMEZ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN İŞİN ÇOOOOOOOK ZOR:D :D
LiS67_Uğur 16.03.2006, 19:17 yazıktı n sonmez abime bırakınnnn
CAGLAYAN 16.03.2006, 20:04 EVEEEEEEETTTT... ARKADAŞLAR;
YAZIK YAZIK SÖNMEZ YINE ENTRIKALAR PESINDE
BEKARLARI EVERECEGIM DIYE KANDIRMAYA -
EVLILERE DE SÜPRIZIM VAR DIYE YOLDAN CIKARMAYA KALKIYOR.!!
sinan58_34 16.03.2006, 20:14 arkadaslar 1.maddeye hucummm sızı kandırıyo sonmez abı gunay abıyıde oyle kandırmıstı evlendırecem dıye macta sakın ola ınanmayın
arkadaslar 1.maddeye hucummm sızı kandırıyo sonmez abı gunay abıyıde oyle kandırmıstı evlendırecem dıye macta sakın ola ınanmayın
Sinan 1 değil 3. maddeye hücummmm :D :D
Biz geçtik o yoldan aslının olmadığını biliyoruz kanmayın sakın :D :D
Arif Coşkun 16.03.2006, 20:17 Duyduğumuza göre ev de verecekmiş aslını bilen varmı:D
sinan58_34 16.03.2006, 20:20 Sayın Sinan Bey , iş teklifiniz tarafımdan olumlu karşılanmıştır.Mustafa beyin avukatlığını bir yemek karşılığı yapıyordum sizde üzerine bir cola ısmarlarsanız derhal onu bırakır sizin avukatınız olurum.Malum devir hesap devri:D
tabıkı avukat bey ımzalı ve noter tastıklı bı kagıt ıle hallederız ne demıslar bu devırde babana bıle guvenmeyecen sonra cola sana feda olsun :D
sinan58_34 16.03.2006, 20:23 Sinan 1 değil 3. maddeye hücummmm :D :D
Biz geçtik o yoldan aslının olmadığını biliyoruz kanmayın sakın :D :D
tamam abı 3.madde olsun mılletı bos vaatlerle kandırıp oylarını alıyo sakın kanmayın
CAGLAYAN 16.03.2006, 20:35 AKTIF ANKET SONUCLARI...
1.EVET YARGILANSIN .............................. ............31
2.TÜM YEMEKLI TOPLANTILARDAN MEN EDILSIN.....13
3.CEZA OLARAK ZIYAFET YEMEGI VERSIN .............57
4.HAYIR YARGILANMASIN .............................. ......3
5.HOR GÖRMEYIN GARIBIMI BIRAKIN YESIN .......10
6.BANANE YAV ALAH ALLAH .............................. ...1
7.BU BIR KOMPLO OLABILIRMI ?...........................1
3.CÜ ŞIKKA HÜCUUUUUUUUUUM :D
DIKKAT. !!!!
Avukati bile yukaridaki Alintida Itiraf ediyor. !
Arif Coşkun 16.03.2006, 20:41 AKTIF ANKET SONUCLARI...
DIKKAT. !!!!
SÖNMEZ gardaş seni bu gidişle,Alper beyde kurtaramayacak:D :D :D
sinan58_34 16.03.2006, 20:47 AKTIF ANKET SONUCLARI...
DIKKAT. !!!!
SÖNMEZ gardaş seni bu gidişle,Alper beyde kurtaramayacak:D :D :D
bırak abı kurtarabılse bıle kurtarmasın benım resımlerıme fotomontaj dedı yanıltma tesebbusunde bulundu cezasına razı olsun haydı arkadaslar yuklenın 3. maddeye
Arif Coşkun 16.03.2006, 20:55 bırak abı kurtarabılse bıle kurtarmasın benım resımlerıme fotomontaj dedı yanıltma tesebbusunde bulundu cezasına razı olsun haydı arkadaslar yuklenın 3. maddeye
Sen canlı şahitsin sinan,kendi köftesinin dışında herkesin tabağından birer köfte alarak+15 adet köfte zimmetine geçirdiği söylentisi var,doğrumu bunlar:D :D :D
sinan58_34 16.03.2006, 20:58 Sen canlı şahitsin sinan,kendi köftesinin dışında herkesin tabağından birer köfte alarak+15 adet köfte zimmetine geçirdiği söylentisi var,doğrumu bunlar:D :D :D
DIKKAT. !!!!
abi üzülerek soyluyorum ama malesef dogru :-( yemektekıler ac kaldı bıde garsona cıkıstı kofteler gelmeyınce resımler herseyı en guzel sekılde acıklıyor :D aslında sonmez abının verecegı yemekte sonmez abıyı ac bırakmak en buyuk ceza olur :D:D:D
sivaslıavukat 16.03.2006, 21:06 7.BU BIR KOMPLO OLABILIRMI ? 2 1,68%
Şeklinde oyumu kullandım.Sanırım bir oyu değerli müvekkilim Mustafa Bey diğer oyu da ben kullandığım için henüz 2 oyumuz var.
Lakin ifade etmek istediğim bir kaç husus var , hepimizin bildiği üzere yargıya intikal etmiş bir konuda konuşmak , görüş belirtmek , kamuoyu oluşturmak , insanları yönlendirmek yasaya aykırıdır.
Doğal olarak anket düzenlemek de bu aykırılıklardan biridir. Buna göre sayın ,yüce, fedakar ve büyük insan olan müvekkilimin haklarına zarar gelmemesi için bu uyarıyı yapmayı bir görev olarak bilirim.
Bence bi madde daha konsun..Aç bırakdıklarını Saunaya götürsün!!!!!
ÇEÇEN İBO58 16.03.2006, 21:16 Bence bi madde daha konsun..Aç bırakdıklarını Saunaya götürsün!!!!!
AHA EN GÜZELİ BU
MUSTAFA ABİ SAUNADA YİYECEK Bİ ŞEY BULAMAZ
BİZİ DE YİYECEK HALİ YOK YA........
karacaören34-58 16.03.2006, 21:26 ŞU DURUMDA DA GÖZÜKÜYORKİ MUSTAFA ABİ BİZE YEMEK ZİYAFETİ ÇEKECEK BU ÇOK GÜZEL AMA BİZ İYECEZ BU SEFERDE MUSTAFA ABİ AÇ KALSIN KALSIN Kİ ANLASIN :D
Bence bi madde daha konsun..Aç bırakdıklarını Saunaya götürsün!!!!!
EWET BENCEDE BU MADDENİN OLMASI LAZIM O KADAR AÇ KALDIK KARDEŞİM YAWW BUNUN BİR BEDELİ OLMASI LAZIM......DİYETİNİN ÖDENMESİ LAZIM :D
MUSTAFA SÖNMEZ BEY SUÇLUSUNUZ KABUL EDİN BİZLER AÇ KALDIK SUSUZ KALDIK SESİMİZ ÇIKMADI AMA ADALET YERİNİ BULACAK
BİZİ SAUNAYA GÖTÜRECEKSİN :D
MUSTAFA SÖNMEZ BEY SUÇLUSUNUZ KABUL EDİN BİZLER AÇ KALDIK SUSUZ KALDIK SESİMİZ ÇIKMADI AMA ADALET YERİNİ BULACAK
Sauna daha mantıklı..Yemek yemek isteyenler Zengin büfeden ve lokantadan yararlanabilirler...:D :D
Senin Tatlıyla Madımağıda Sönmez abi yedi di mi?:D
Sauna daha mantıklı..Yemek yemek isteyenler Zengin büfeden ve lokantadan yararlanabilirler...:D :D
EWET BENCEDE EN İYİSİ SAUNA
MUSTAFA ABİ BİZİ SAUNAYA GÖTÜRSENE :D
Senin Tatlıyla Madımağıda Sönmez abi yedi di mi?:D
EWET GARDAŞ LAAA MUSTAFA ABİDEN ONUN İÇİN AYRICA DAWACI OLUCAM :D
BİZİ SAUNADAN BAŞKASI PAKLAMAZ YEMEGİ HER YERDE YERİZ :D
RACON KESİLSİN MUSTAFA REİS BİZİ SAUNAYA GÖTÜRSÜN
EWET BENCEDE EN İYİSİ SAUNA
MUSTAFA ABİ BİZİ SAUNAYA GÖTÜRSENE :D
Sauna Hakkımız Söke Söke alırız!!!!!!!!!!!!Ayrıca saunada isteyene özel Kese servisi yapılır...:D :D
CAGLAYAN 16.03.2006, 22:05 ARKADASLAR LÜTFEN ANKETTEKI ŞIKLARIN DISINA CIKMAYALIM!!
karacaören34-58 16.03.2006, 22:10 ARKADASLAR LÜTFEN ANKETTEKI ŞIKLARIN DISINA CIKMAYALIM!!
bence de abi çıkmayalım ne işimiz var savunada gidelim kırmızı beyaz piyaz köfte ye iyelim içelim ziyafetimizi çekelim gerisini de mustafa abi düşünsün:D
OHOOOOOOOO....
BEN YOKKENE ARKAMDAN NELER KONUŞULMUŞ NELEEER...
NE DEYİM BEN ŞİMDİ SİZLERE...
EN İYİSİ BEN ŞU YAZILANLARA Bİ DAHA BAKİİİM...
.
.
.
HOP HOOOOOPPPPP... NOOOLUYOO YAAAA...
BU DA NEEEEEEE...??????????????????? ??????
ANKET ŞIKLARININ YERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ......!!!
6. MADDE İLE 7. MADDE NEDEN YER DEĞİŞMİŞ...???
KATILIMCILARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEK VE KARGAŞA
İÇİN AHAN DA YENİ BİR DALAVEREEEEEEEEE.......!!!
İTİRAZ EDİYORUM...
1 OY BENİM...
1 OY AVUKATIMIN
1 OY DA MERMERBEYDEN
EEEEEEE.... NİYE HALA 2 OYDAYIZ...?
DAĞ GİBİ 1 OYUMUZ NERDEEEEEEEEE...?
HIRHIZ VAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR...!
1967 DERNEĞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİ....!
SÖZÜNÜZDE DURUUUUUUUUUUUUUUUUN...!
HANIYA DESTEK SÖZÜ VERMİŞTİNİİİİİİİZ...?
GURTARIN BENİ BU İFTİRACI ŞANTAJCILARDAAAAAAN...!
CAGLAYAN 16.03.2006, 22:32 AKTIF ANKET SONUCLARI...
3.CEZA OLARAK ZIYAFET YEMEGI VERSIN .............62
5.HOR GÖRMEYIN GARIBIMI BIRAKIN YESIN ........10
6.BU BIR KOMPLO OLABILIRMI ?...........................2
7.BANANE YAV ALAH ALLAH .............................. ...2
DIKKAT. !!!!
SivasLady 16.03.2006, 22:48 OYLAMALARIN YENIDEN EDILMESINI TALEP EDIYORUM :D
SONUCLAR KABUL EDILEMEZZZZZZZZZ
HAKKIMI SAVUNUYORUMMM :D
YA BEN OYLAMA YAPARKEN BIR $IK YOKTU
NE MAGLUM ONU SECMEK ISTEMIYECEGIM :rolleyes:
BASTANNNNNNN ISTERRRIMMMM :D
OYLAMALARIN YENIDEN EDILMESINI TALEP EDIYORUM :D
SONUCLAR KABUL EDILEMEZZZZZZZZZ
HAKKIMI SAVUNUYORUMMM :D
YA BEN OYLAMA YAPARKEN BIR $IK YOKTU
NE MAGLUM ONU SECMEK ISTEMIYECEGIM :rolleyes:
BASTANNNNNNN ISTERRRIMMMM :D
HELALLLLL BE ABLAMMMMMMM...
O ŞIK SONRADAN EKLENDİ.........
ADALET İSTİYORUUUUUZZZZZZZ....
erhan5834 16.03.2006, 22:56 abi yanındayız 67 ler olarak bu bir komplo olabilir sana :D
Arif Coşkun 16.03.2006, 23:00 ŞOK...ŞOK...ŞOK.... SON DAKİKA!
Fısıltı gazetesi muhaberi, haberine göre: SÖNMEZ gardaşımız "Kırmızı Beyaz Köfte" civarında saat 2O.00 sıralarında gezerken görüldüğü ve kısa bir süre içeriye girip,sonra dışarıya çıkarak aracına binip hızla uzaklaştığı ve izini kaybettirdiğini söyledi.
Yorumcular: Cezanın kesinleşeceğini bildiği için,anlaşma yoluna gidebileceği şeklinde yorumladılar.:D :D :D
ErdalGüler 16.03.2006, 23:20 VALLA BU GİDİŞLE BU İŞ YA MAHKEMEDE YA DA YEMEKHANEDE BİTER GİBİ GELİYOR.. :D :D :D :D :D
OHOOOOOOOO....
BEN YOKKENE ARKAMDAN NELER KONUŞULMUŞ NELEEER...
NE DEYİM BEN ŞİMDİ SİZLERE...
EN İYİSİ BEN ŞU YAZILANLARA Bİ DAHA BAKİİİM...
.
.
.
HOP HOOOOOPPPPP... NOOOLUYOO YAAAA...
BU DA NEEEEEEE...??????????????????? ??????
ANKET ŞIKLARININ YERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ......!!!
6. MADDE İLE 7. MADDE NEDEN YER DEĞİŞMİŞ...???
KATILIMCILARI YANLIŞ YÖNLENDİRMEK VE KARGAŞA
İÇİN AHAN DA YENİ BİR DALAVEREEEEEEEEE.......!!!
İTİRAZ EDİYORUM...
1 OY BENİM...
1 OY AVUKATIMIN
1 OY DA MERMERBEYDEN
EEEEEEE.... NİYE HALA 2 OYDAYIZ...?
DAĞ GİBİ 1 OYUMUZ NERDEEEEEEEEE...?
HIRHIZ VAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRR...!
1967 DERNEĞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİ....!
SÖZÜNÜZDE DURUUUUUUUUUUUUUUUUN...!
HANIYA DESTEK SÖZÜ VERMİŞTİNİİİİİİİZ...?
GURTARIN BENİ BU İFTİRACI ŞANTAJCILARDAAAAAAN...!
SÖYLEDİKLERİMİZİN HEPSİ DOGRUDUR VE YETERİ KADAR ŞAHİTLERİ WARDIR :D
ABİ SEN EN İYİSİ BİZİ GÖTÜR Bİ YERLERE :D
CAGLAYAN ABİ YEMEGE SENDE GELECEKMİSİN?? :D :D
emret58_1 16.03.2006, 23:50 yemek ne zaman veriliyor arkadaşlar ben taaaa elazığdan gelecegim
bakalım bu sofra düşmanı kimmiş
sönmez bey artık kabullen oy oranına bir bak helee
adaletin kurduğu .sofra acıt maz
pardon adaletin kesdiği parmak acımaz
yemek ne zaman veriliyor arkadaşlar ben taaaa elazığdan gelecegim
bakalım bu sofra düşmanı kimmiş
sönmez bey artık kabullen oy oranına bir bak helee
adaletin kurduğu .sofra acıt maz
pardon adaletin kesdiği parmak acımaz
YEMEK SİZE GURBAN OLSUN GARDAŞ...
CANINI YEDUUUUUUUM...
YETER Kİ;
SEN EMRETTTTT...:D
VE BANA DESTEK OOOOOOL...
6. MADDEYE HÜCUUUUUUUUUUUMMMM...
RüStü ElmaS 17.03.2006, 00:06 Sönmez gardaş,
yemeği şimdi ne zaman veriyorsun?
Söyle ona göre izinimi ayarlıcam. Taa yurtdışından gelicem biliyorsun.
Ama bu sefer seni sofranın yanına bile yaklaştırmam haberin olsun :)
Sönmez gardaş,
ABİ YOK YA MUSTAFA ABİ ISMARLAMAYACAK GİBİME GELİYO BAKSANA HALE İNKAR EDİYO O KADAR ŞAHİT VARKEN :D
twity_58 17.03.2006, 00:19 mustafa abii sen para bıtırtırmeye basla bence.. mıllet sırf yemek yemek için sana suçlu dıyor :D
mustafa abii sen para bıtırtırmeye basla bence.. mıllet sırf yemek yemek için sana suçlu dıyor :D
KÜBRA SÖYLENENLERİN HEPİSİ DOGRUDURR BEN CANLI ŞAHİDİM :D
YEMEK HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ
Sönmez gardaş,
YAW GARDAŞ;
DEMOKRATİK VE ADİL BİR OYLAMANIN
SONUÇLARI KARŞISINDA BOYNUM KILDAN İNCEDİR...!
AMAAAAA....
OYLAMA ADİL OLMUYOR :
1- BU BİR KOMPLO OLABİLİR Mİ MADDESİ
SONRADAN EKLENDİ...!
2- BU İFADE NET DEĞİL... SÖNMEZE KOMPLO DÜZENLENMİŞTİR
OLARAK DEĞİŞTİRİLMELİ.
3- OYLARIMIZ ÇALINIYOOOOO...OYLARIMIZ ÇÖPTE BULUNDU...
4- 5. MADDEDEKİ OYLAR DA BENİM. 6. MADDE EKLENMEDEN ÖNCE
BANA GELEN OYLAR 5. MADDEYE GİTTİ. 5. MADDEDEKİ OYLARMIZI
LÜTFEN 6. MADDEYE EKLEYİN...!
5- DAHA VAROŞLARDAN KESİN SONUÇLAR GELMEDİ...!
ASİL HALKIN TEMİZ OYLARI DIŞ MİHRAKLI BURJUVAYI DEVİRECEK...!
6- BANA OY VERENLER ELEBAŞI ÇAĞLAYAN ABEY TARAFINDAN
TEHDİT EDİLİYOR: TWİTY'E BANA DESTEK OLDUĞU İÇİN SİTEDEN
İHRAÇ EDİLMEKLE TEHDİT GELDİ...
7
8
.
.
.
LÜTFEN GEREKLİ HASSASİYETLERİ GÖSTERİP; GEREKLİ DÜZENLEMERİ
YAPINIZ...!!!
:mad: :D :mad: :D :mad: :D
Sönmez gardaş,
gardaş hepiniz gelin burası (halil ibrahim sofrası) pardon mustafa sönmez .
sofrarası
twity_58 17.03.2006, 00:26 YAW GARDAŞ;
AMAAAAA....
OYLAMA ADİL OLMUYOR :
SONRADAN EKLENDİ...!
OLARAK DEĞİŞTİRİLMELİ.
TEHDİT EDİLİYOR: TWETY'E BANA DESTEK OLDUĞU İÇİN SİTEDEN
7
8
.
.
.
YAPINIZ...!!!
walla abi haklısın ne dıyelım baksanaa sırala sırala bıtmıyorr.. ama haklıyla haksız KARNI AÇ:D olmayanlar tarafından verılen oylarla ortaya cıkıcak:D
twity_58 17.03.2006, 00:26 KÜBRA SÖYLENENLERİN HEPİSİ DOGRUDURR BEN CANLI ŞAHİDİM :D
YEMEK HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ
hadi yalancı bende senın yalancı sahıd olduguna sahıdım nabacaz sımdı :D :D
gardaş hepiniz gelin burası (halil ibrahim sofrası) pardon mustafa sönmez .
sofrarası
BURASI MUSTAFA SÖNMEZ SOFRASI HERKESE AÇIK BENDE BİZİM ARKADAŞLARI ÇAGIRICAM YAA MUSTAFA ABİ GÖNLÜ AÇIK BİRİSİ O DOYURUR 100 KİŞİYİ NE OLCAK :D
YAZ TAHTAYA BİR DAHA TUT DEFTERİ KİTABI SARI ÇİZMELİ SÖNMEZ AGA BİR GÜN ÖDER HESABI
hadi yalancı bende senın yalancı sahıd olduguna sahıdım nabacaz sımdı :D :D
TÖBE TÖBE NE ZAMAN YALAN SÖYLEDİM BEN
BEN YILANDAN KORKMAM YALANDAN KOPRKTUGUM KADAR
MUSTAFA ABİ O YEMEGİ ISMARLAYACAK :D
twity_58 17.03.2006, 00:35 TÖBE TÖBE NE ZAMAN YALAN SÖYLEDİM BEN
BEN YILANDAN KORKMAM YALANDAN KOPRKTUGUM KADAR
MUSTAFA ABİ O YEMEGİ ISMARLAYACAK :D
evet saat ilerledi tabı acıktın dimi :D
YAW GARDAŞ;
AMAAAAA....
OYLAMA ADİL OLMUYOR :
SONRADAN EKLENDİ...!
OLARAK DEĞİŞTİRİLMELİ.
TEHDİT EDİLİYOR: TWİTY'E BANA DESTEK OLDUĞU İÇİN SİTEDEN
7
8
.
.
.
YAPINIZ...!!!
ABİ KABUL ET ARTIK :D
ŞIKLAR AÇIK VE GEREKTİGİ GİBİ AMA SONUÇ OLARAK SEN YEMEGİ ISMARLIYACAKSIN BOŞ YERE KULİS ÇALIŞMALARI YAPMAYA KALKMA :D
YAZ TAHTAYA HESABI TUT DEFTERİ KİTABI SARI ÇİZMELİ SÖNMEZ AGA BİR GÜN ÖDER HESABI
sivaslıavukat 17.03.2006, 02:18 AKTIF ANKET SONUCLARI...
3.CEZA OLARAK ZIYAFET YEMEGI VERSIN .............62
5.HOR GÖRMEYIN GARIBIMI BIRAKIN YESIN ........10
6.BU BIR KOMPLO OLABILIRMI ?...........................2
7.BANANE YAV ALAH ALLAH .............................. ...2
DIKKAT. !!!!
Tamam yaptık bi hata vurmayın yüzüme :)
karacaören34-58 17.03.2006, 02:29 walla abi haklısın ne dıyelım baksanaa sırala sırala bıtmıyorr.. ama haklıyla haksız KARNI AÇ:D olmayanlar tarafından verılen oylarla ortaya cıkıcak:D
ben sana söylemiştim ama sen yeni anladın galiba ne duruyorsun hemen 3. şıkı tıkla;)
karacaören34-58 17.03.2006, 02:32 EYYY SİVASSPORCOM UN DEĞERLİ İNSANLARI 3. ŞIKI TIKLAYIN BİR GECE BOĞAZDA LÜKS BİR RESTUTANTA HEMŞERİLERİNLE YEMEK YEEEEE
YEMEKLER MUSTAFA SÖNMEZDEN ŞİMDİDEN TEŞ EDİYORUM
EYYY SİVASSPORCOM UN DEĞERLİ İNSANLARI 3. ŞIKI TIKLAYIN BİR GECE BOĞAZDA LÜKS BİR RESTUTANTA HEMŞERİLERİNLE YEMEK YEEEEE
YEMEKLER MUSTAFA SÖNMEZDEN ŞİMDİDEN TEŞ EDİYORUM
YAV DUR OYLE HERKESİ ÇAĞIRIYORMUŞ GİBİ YAPMA, ZATEN KABULLENMİYO BİRDE BÖYLE DERSEN ÜLKEYİ TERKEDER ALİMALLAH :D :D
YOK ABİ YOK 3-5 KİŞİ ANCA OLURUZ DE GEL KABUL ETTE SENDE KURTUL BİZDE :D :D
karacaören34-58 17.03.2006, 08:50 YAV DUR OYLE HERKESİ ÇAĞIRIYORMUŞ GİBİ YAPMA, ZATEN KABULLENMİYO BİRDE BÖYLE DERSEN ÜLKEYİ TERKEDER ALİMALLAH :D :D
YOK ABİ YOK 3-5 KİŞİ ANCA OLURUZ DE GEL KABUL ETTE SENDE KURTUL BİZDE :D :D
ZATEN KİMSE GELMİYECEKMİŞ 5-10 KİŞİYİ GEÇMEZ ZATEN BELLİ DEĞİLMİ TFF PROTESTOSUNDA BİLE 20 KİŞİYİ GEÇMEDİ...
MUSTAFA ABİ MERAK ETMESİ FAZLA KİMSE GELMEZ:D:D
Arif Coşkun 17.03.2006, 09:39 ŞOK...ŞOK...ŞOK.... SON DAKİKA!
Fısıltı gazetesi muhaberi, haberine göre: SÖNMEZ gardaşımız "Kırmızı Beyaz Köfte" civarında saat 2O.00 sıralarında gezerken görüldüğü ve kısa bir süre içeriye girip,daha sonra dışarıya çıkarak aracına binip hızla uzaklaştığı ve izini kaybettirdiğini söyledi.:confused:
Yorumcular: Cezanın kesinleşeceğini bildiği için,anlaşma yoluna gidebileceği, Ayrıcada kazanırsa hemşerim kazansın diyerek"Kırmızı Beyaz Köfteyi" mekan olarak seçebileceği şeklinde yorumlandı. :D :D :D
Etem-Murat 17.03.2006, 09:59 vah kardaşım ne hallere düşdünya bir yemek yüzünden keşke
orda bu kadar kişinin önünde yapmasaydın demi neyse oldu bir kere
gurbanlar gari affetmek büyüklüktür yapılan yanlışa yanlışla cevap vermiyelim
kardeş sönmezi af edelim ŞOK...ŞOK...ŞOK.... SON DAKİKA!
Fısıltı gazetesi muhaberi, haberine göre: SÖNMEZ gardaşımız "Kırmızı Beyaz Köfte" civarında saat 2O.00 sıralarında gezerken görüldüğü ve kısa bir süre içeriye girip,daha sonra dışarıya çıkarak aracına binip hızla uzaklaştığı ve izini kaybettirdiğini söyledi.:confused:
Yorumcular: Cezanın kesinleşeceğini bildiği için,anlaşma yoluna gidebileceği, Ayrıcada kazanırsa hemşerim kazansın diyerek"Kırmızı Beyaz Köfteyi" mekan olarak seçebileceği şeklinde yorumlandı. :D :D :D
Arif Coşkun 17.03.2006, 10:38 vah kardaşım ne hallere düşdünya bir yemek yüzünden keşke
kardeş sönmezi af edelim
SÖNMEZ gardaşımızı,ancak Rahşan Affı kurtarırdı ama;( ne yazıkki öyle bir şansıda yok;) :D :D :D
vah kardaşım ne hallere düşdünya bir yemek yüzünden keşke
kardeş sönmezi af edelim
ETEM ABEYY...
BENİM, ALNIM AÇIK, BAŞIM DİK.
ASIL, BANA İFTİRA ATAN, ŞANTAJ YAPAN
MONTAJCI TEFRİKACILAR DÜŞÜNSÜN...!
ONLAR HEM HALK HUZURUNDA;
HEM DE HAK HUZURUNDA AF DİLEMELİLER...
karacaören34-58 17.03.2006, 14:18 YAŞASIN YEMEK YEMEK.........
KÖFTE KÖFTE SİVAS KÖFTESİİİİİ:D:D
EmmiOgLu 17.03.2006, 14:19 GARDAŞ BUNLAR MONTAJ FALAN DEGİL BAKSANA EMİNİN TABAGINI BİLE ALIŞ O GARDAŞIMDA ÖYLE SEYREDİYOR HELE SİZ SÖNMEZİN BİDE ÇİĞ KÖFTE YEMESİNİ GÖRÜN VALLA SİVASDA Bİ YEDİ NERDEYSE ARTANLAR CEBİNE KOYACAKTI YETER GARDAŞ BİRAZDA AFRİKAYI DÜŞÜNNNNNNNNNN.....!!!!!!!!!!! !!!!
Etem-Murat 17.03.2006, 14:48 ETEM ABEYY...
gardaş senin anlın kapalı demedim sadece yemek yerken bunların sana yapacakları koployu düşünmen gerekirdi hamada neler yaptılar ne tez unuttun hatırla bakalım bu yemektede birşeyler yapacakları belli idi sen se bir şey olamaz edasıyla malı götürmüşsün benim elimden inan birşey gelmez bundan sonra tek bir eylik attım bir oy ikincisi yok
ETEM ABEYY...
HAK HAKLIYI GÖRÜR ABİ :D
HAKLI DAVAMIZDA SONUNA KADAR MÜCADELE EDİCEZ...YEMEK HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ :D
LİSELİ OMASIN.....YÜREKLİ OLSUN......YİGİT ŞARDAN
|