hattab
14.03.2006, 22:51
DEPORTIVONUN PANATIKANOS MACINDAKI ACTIKLARI DEV TURK BAYRAGI
BENI GURURLANDIRDI
BENI GURURLANDIRDI
Orijinalini görmek için tıklayınız : AVRUPADA ARTIK DEPORTIVOYU DESTEKLIYORUM hattab 14.03.2006, 22:51 DEPORTIVONUN PANATIKANOS MACINDAKI ACTIKLARI DEV TURK BAYRAGI BENI GURURLANDIRDI dogukan58 14.03.2006, 22:59 BU GURUR HEPİMİZE GARDAŞ........................ .. Güner 14.03.2006, 23:01 bayrak acmıssa taraftarı acmış taraftarını tbrk ediyoruz. bende sivas macında ispanya bayrağı acarım ödeşiriz dogukan58 14.03.2006, 23:03 bayrak acmıssa taraftarı acmış taraftarını tbrk ediyoruz. bende sivas macında ispanya bayrağı acarım ödeşiriz AMA GARDAŞIM O ADAMALAR ŞANLI BAYRAĞIMIZI YUNAN TOHUMLARINA KARSI AÇMIŞ BİZE BUDUR GURUR Güner 14.03.2006, 23:07 söz veriyorum sivas ne zaman yunan takımıyla oynarsa bende ispanya bayrağı acarım hattab 14.03.2006, 23:12 söz veriyorum sivas ne zaman yunan takımıyla oynarsa bende ispanya bayrağı acarım GARDAS BIRAZDAN DEPORTIVONUN PANATIKANOS MACINDA ACTIGI VEDE HER MACLARINDA ACMAYI ADET ETTIKLERI MAC RESMINI YUKLEYECEGIM SENDE DEDIGIN GIBI SIVASIN MACLARINDA ISPANYA BAYRAGI ACARSAN BUNU RESIM CEKEREK BENIM MAIL ADRESIME POSTA O RESMI BENDE DEPORTIVONUN INTERNET SITESINDE YAYNLAYIP BUTUN ISPANYAYA GOSTERELIM NEDERSIN 1967_DERNEK_10UR 14.03.2006, 23:15 DEPORTIVONUN PANATIKANOS MACINDAKI ACTIKLARI DEV TURK BAYRAGI BENI GURURLANDIRDI DEPORTİVO TARAFTARININ TÜRKLERE KARŞI İNANILMAZ BİR İLGİSİ VAR..BU BAYRAK OLAYININDA ÇOK İLGİNÇ BİR HİKAYESİ VAR..YANİ KISACA ÖZETLİYİM DEPORTİVO TARAFTARI KENDİSİNİ TÜRK OLARAK GÖRÜYOR..VE TÜRK GİBİ GÜÇLÜ POLİTİKASINI UYGULUYORLAR...BAYRAĞIN ANLAMI TÜRK GİBİ GÜÇLÜYÜZ DEMEK... Güner 14.03.2006, 23:17 Ben gurbetteyim gardaş sivasım burnumda tütüyor. Süper lige cıktı cıkalı daha hiç maçına gidemedim ki. Sivasta olsam hiçbir maçını kaçırmam. Madem gerçekten öyle bi olay var. Bizde karşılık veririz tabi. hattab 14.03.2006, 23:17 DEPORTIVO BUTURK BAYRAGINI HER MACTA ACIYOLARMIS BIZDE MISAL DEPORTIVO BAYRAGI ACABILIRIZ Güner 14.03.2006, 23:22 BEN BU RESMİ BU TAKIMI AYAKTA ALKIŞLARIM HELAL OLSUN hattab 15.03.2006, 00:10 BEN BU RESMİ BU TAKIMI AYAKTA ALKIŞLARIM HELAL OLSUN BENCE HERKES AYNI GORUSTE GARDAS BEN BU HABERI GORUNCE ACAYIP GURURLANDIM VALLA SIVASIN MACINA GELIRSEM BENDE DEPORTIVO BAYRAGI ACACAM yerliturkuaz 15.03.2006, 08:47 deportiivolularin turk bayragi acmalarindaki sebep onlara ispanyada turk gibi guclu denmelerinden dolayidir ve sadece pan. macinda degil diger tum maclarinda turk bayragi acmaktadirlar bilginize... emresengul58 16.03.2006, 15:50 HELAL OLSUN BE DEPORTİVO BUNDAN SONRA AVRUPADAKİ TAKIMIMSIN VALLAHİ HELAL OLSUN YUNANLILAR BU ŞANLI BAYRAĞI GÖRDÜĞÜNDE YÜZLERİNDEKİ İFADEYİ MERAK EDİYORUM :) bbptek58 16.03.2006, 15:52 benim bildiğim ispanyada deportivolulara hakaret olsun diye türk diyolarmış ama daha sonra deportivolular bu lafı sevmeye başlamış ve biz türküz demişler TracyMcGrady58 16.03.2006, 15:53 DEPORTIVO BUTURK BAYRAGINI HER MACTA ACIYOLARMIS BIZDE MISAL DEPORTIVO BAYRAGI ACABILIRIZ vallaha cok gurur verici bir olay.iyi olur bizde deportivo bayragi acsak.dostluk mesajlari verelim DJMuRaT 16.03.2006, 16:17 DEPORTIVONUN PANATIKANOS MACINDAKI ACTIKLARI DEV TURK BAYRAGI BENI GURURLANDIRDI Zaten depotivolu taraftar grubunun adı El-Turco...Adamlar Türklere hayran...geçmişimize....Bu yüzden açmışlardır... alimuharrem58 16.03.2006, 16:46 İSPANYA BAYRAGIDA BIZ ACSAK IYI OLUR DIYORUM SIVASTAKI TARAFLARLARIMIZA SESLENIYORUM 1967_DERNEK_10UR 16.03.2006, 17:49 benim bildiğim ispanyada deportivolulara hakaret olsun diye türk diyolarmış ama daha sonra deportivolular bu lafı sevmeye başlamış ve biz türküz demişler CELTA VİGO TARAFTARLARI DEPORTİVO TARAFTARIYLA HUSUMET İÇİNDE.VE CELTA TARAFTARI DEPORTİVO TARAFTARINA TÜRK DİYEREK ALAY EDİYORLAR..KONU BÖLYE BAŞLIYOR.DEPORTİVOLULARDA TÜRK GİBİ GÜÇLÜ LAFINI HER MAÇ TÜRK BAYRAĞI AÇARAK GÖSTERİYORLAR.. UMTçarşı 16.03.2006, 17:57 DEPORTIVO BUTURK BAYRAGINI HER MACTA ACIYOLARMIS BIZDE MISAL DEPORTIVO BAYRAGI ACABILIRIZ bence önce stadda büyük bir türk bayrağı yanında sivas bayrağı açalım SEMİH-58 16.03.2006, 18:11 allah be ne bayrak be şunun asilliğine bahın................ hattab 18.03.2006, 01:18 allah be ne bayrak be şunun asilliğine bahın................ GARDAS TABIKI ASIL BIR BAYRAK BIZIM BAYRAGIMIZ DUNYADA VATAN ICIN NAMUS ICIN DOKULEN KANI SIMGELEYEN TEK BAYRAK BIZIM BAYRAGIMIZ NEDE OLSA GuNaY 18.03.2006, 01:26 BENCE HERKES AYNI GORUSTE GARDAS BEN BU HABERI GORUNCE ACAYIP GURURLANDIM VALLA SIVASIN MACINA GELIRSEM BENDE DEPORTIVO BAYRAGI ACACAM GARDAS SANA BU GÖREVİ VERELİM DERNEGE BU BAYRAGI ULASTIR BİZDE ACALIM :) hattab 18.03.2006, 01:32 GARDAS SANA BU GÖREVİ VERELİM DERNEGE BU BAYRAGI ULASTIR BİZDE ACALIM :) GUNAY ALLAHTAN BIR MANI KEDER OLMAZSA FENER BAHCE MACINA ORDA OLMAYI DUSUNUYORUM GELME IMKANIM OLURSA DEPORTIVO BAYRAGINIDASIZE GETIRIRIM YADA YOLLARIM darkhe 18.03.2006, 01:49 valla helal olsun yaaa..Benim yıllardır tuttuğum takımlar Sivasspor, Beşiktaş ve Deportivo la caruna idi... Ama böyle bir şey yaptıklarını ilk defa görüyorum... bu beni çok sevindirdi...şimdi sevgim ikiye katlandı... GuNaY 18.03.2006, 02:00 GUNAY ALLAHTAN BIR MANI KEDER OLMAZSA FENER BAHCE MACINA ORDA OLMAYI DUSUNUYORUM GELME IMKANIM OLURSA DEPORTIVO BAYRAGINIDASIZE GETIRIRIM YADA YOLLARIM GARDAS İNS GELİRSİN.. BURADA HERP BERABERCE DESTANSI BİR MAÇ SEYREDERİZ... hattab 20.03.2006, 21:37 DEPORTIVONUN SITESINE GIRIPTE MAIL YOLLAYIP TESEKKURLERINI SUNAN ARKADASLAR MESAJLARINIZ INGILIZCE OLURSA DAHA ANLAMLI OLACAK CUNKI ADAMLAR TURKCE MESAJLARIN ANLAMINI BILMEDIKLERI ICIN BIR COK DEPORTIVO TARAFTARI PLEAS ENGLISH TURKS YAZMISLAR SAKA SUKADA BAYA TURK DEPORTIVONUN SITESINE TESEKKUR MESAJI YOLLAMIS ADAMLARIN AKLI DURMUS POPOLARI TAVANA VURMUS BIRDE SU DEPOTIVOLULARA TURKCE OGRETIRSEK VALLA IYI OLACAK ))))) ispanyol bir arkadasa FINCANI TASTAN OYARLAR REALE BARCELONAYADA BOYLE KOYARLAR SLOGANINI YOLLADIMBAKALIM SOYLEYEBILECEKLERMI RODRIGOYA SIVASSPOR BAYRAGI YOLLADIM YAVRULUK ETMEZSE DEPORTIVO MACINDA ACARIM DEDI°° ))) hattab 20.03.2006, 22:11 guzel bir enstantane paylasmak istedim hattab 20.03.2006, 22:12 guzel bir manzara daha sanli turk bayragi hattab 20.03.2006, 22:25 ONE MUST BE PROUD IF CAN SAY "I AM A TURK"! CAGLAYAN 20.03.2006, 22:32 ASAGIDAKI LINKE TIKLAYARAK INGILIZCE OLARAK TESEKKÜRLERINIZI ILETEBILIRSINIZ :D "Thanks for Turkish Flag in Depor-Olimpiakos Match. It's great honor for us. Thanks..." http://www.deportivo-la-coruna.com/forum/showthread.php?p=178518#post17 8518 http://www.deportivo-la-coruna.com/forum/showthread.php?t=897 hattab 20.03.2006, 22:35 ASAGIDAKI LINKE TIKLAYARAK INGILIZCE OLARAK TESEKKÜRLERINIZI ILETEBILIRSINIZ :D "Thanks for Turkish Flag in Depor-Olimpiakos Match. It's great honor for us. Thanks..." http://www.deportivo-la-coruna.com/forum/showthread.php?p=178518#post17 8518 http://www.deportivo-la-coruna.com/forum/showthread.php?t=897 USTAD SIVASIN MACLARINA GIDEMIYOM AMA DEPORTIVONUNKINE GIDECEM SIRF SIVASSPOR NIYETINE TAKTIM BEN BU DEPORTIVOLULARA YAV serhankaburcuk 20.03.2006, 22:48 Deportivo taraftarının ve şehrinin Türklere ilgisinin sebebi tarihin çok eski yıllarına dayanıyor...Ta Endülüs emevilerine dayanan bir ortak tarihimiz var Deportivo şehri ile....Helal olsun onlara tama anlamlı maçta açmışlar bayrağı.... hattab 20.03.2006, 22:52 Deportivo la Turco !.. Celta Vigo ile Deportivo La Corunanin karsi karsiya geldigi ve 3-0 kazandigi maçta kendilerini Türk olarak gören 5 bin Deportivo taraftari, "En büyük Türkiye" diye bagirarak komsu Vigo kentini inletti. GECTİGİMİZ hafta sonu İspanyada çok ilginç bir derbi maçi vardi. Galicia bölgesinin iki güçlü takimi, Celta Vigo ile Deportivo La Coruna karsi karsiya geldi. Bu derbiyi ilginç kilan olay ise, iki kentin taraftarlarinin yüzyillardir birbirleri ile çekismeleri, kin beslemeleri... Celta Vigolular, Deportivolulara, Türklere verdikleri destek nedeniyle, Deportivolular da Celtalalara Portekizlilere yakinliklarindan dolayi, "hain" yakistirmasi yapiyorlar. İspanyanin kuzeyinde Portekiz sinirina yakin olan iki kent insani, bu yakistirmadan son derece memnun. Vigo kentinin takimi Celtada çok sayida Portekiz taraftar dernegi var. Buna karsilik La Corunanin takimi Deportivoda Türkleri, Türk bayragini göndere çekecek kadar atesli Türk dernekleri kurulmus. Bu yüzden olsa gerek, Deportivo La Corunanin her oynadigi maçta sahaya asilmis çok sayida Türk bayragi görebilirsiniz. Ayrica Deportivolu futbolseverlere, "Türkler" adi takilmis. Biz de bu ilginç hikayeyi hem dinlemek, hem de bu tarihe malolmus derbiyi izlemek için Vigo kentine geldik. Stadi dolduran 20 bin kiiinin 5 bini Deportivo La Coruna taraftariydi. Yani Celta taraftarlarina göre 5 bin Türk ile 15 bin Portekizli takimlarina destek veriyordu. Karsilasmanin baslamasina az bir süre kala bu hikaye ile ilgili çok sayida yazi yazmis gazeteci Alberto Torres ve Türk taraftar derneklerinden birinin kurucusu olan Ricardo (La Pasion Turca) ile söylesiye oturduk... Alberto, La Coruna taraftarlarinin nasil Türk olduklarini anlatmaya basladi: Barboros Hayrettin Pasa, Akdenize hükmettigi siralarda İspanya sahillerine kadar ulasmis. O sirada İspanyada yigitligi ile ünlü Galicia bölgesinin delikanlilari, Barborosa büyük destek vermisler. Bu isbirligini içlerine sindiremeyen komsu kent Vigonun halki ise La Corunaya Türklerle ortakliga girmelerinden dolayi, onlara "Türkler" adini takmislar. Bu ad sporda, özellikle de futbolda günümüzde büyük bir rekabete dönüsmüs. Buna karsilik, La Coruna halki da Celta Vigo taraftarlarina yakinligi ve iyi iliskileri nedeniyle Portekizli yakistirmasi yapmislar. La Corunada çok sayidaki taraftar derneklerinden biri olan La Pasion Turca derneginin baskani Ricardo ise Türk bayragina sahip çikmaktan duydugu memnuniyeti dile getiriyor. Ricardo, Deportivo La Corunanin sampiyonlar Liginde Yunan takimi Panathinaikosla oynadigi maçta açtiklari 20 metreyi asan Türk bayragini anlatirken, "inanin Riazor Stadinda yüzlerce Türk bayragi vardi. Stadin bir ucundan diger ucuna bir Türk bayragi astik. Yunanlilar sahaya çiktiklarinda dev Türk bayraginin yani sira yüzlerce atesli taraftarin ellerindeki ay yildizli bayraklari görünce neye ugradiklarini sasirdilar. Dünyanin hiçbir yerinde kendi ulusunun bayraginin disinda, baska ülke bayragina bu kadar çok sahip çikan bir taraftar grubu bulamazsiniz" dedi. Ricardo ayrica Türk bayragina Deportivo Kulübü yasadikça sahip çikacaklarini ve Celtanin Deportivo ile 2. yarida oynayacagi maçta Türk bayraklari ile tam bir gövde gösterisi yaparak stadi "Türkiye" diye inleteceklerini söyledi. Alberto ile Ricardoyu dinledikten sonra Celtainin Deportivo taraftarlarina ayirdigi bölüme geçtim.İnsan kendini adeta milli maçta hissediyordu. Celtalilar "Türkler disariya" diye tezahürat yaparken, Deportivolular da sürekli "En büyük Türkiye" diye bagiriyordu. Onlara Türkiyeden geldiiimi söyleyince birden etrafimda yüzlerce La Coruna taraftarinin beni selamlamak için elini uzattigini gördüm. Karsilasmayi Deportivo, yani Türkler 3-0 kazandi. Sevinç sokaklara tasti. Türk bayraklari bu kez Vigo kentinde dalgalanmaya baslamisti. yerliturkuaz 21.03.2006, 08:56 Deportivo la Turco !.. Celta Vigo ile Deportivo La Corunanin karsi karsiya geldigi ve 3-0 kazandigi maçta kendilerini Türk olarak gören 5 bin Deportivo taraftari, "En büyük Türkiye" diye bagirarak komsu Vigo kentini inletti. GECTİGİMİZ hafta sonu İspanyada çok ilginç bir derbi maçi vardi. Galicia bölgesinin iki güçlü takimi, Celta Vigo ile Deportivo La Coruna karsi karsiya geldi. Bu derbiyi ilginç kilan olay ise, iki kentin taraftarlarinin yüzyillardir birbirleri ile çekismeleri, kin beslemeleri... Celta Vigolular, Deportivolulara, Türklere verdikleri destek nedeniyle, Deportivolular da Celtalalara Portekizlilere yakinliklarindan dolayi, "hain" yakistirmasi yapiyorlar. İspanyanin kuzeyinde Portekiz sinirina yakin olan iki kent insani, bu yakistirmadan son derece memnun. Vigo kentinin takimi Celtada çok sayida Portekiz taraftar dernegi var. Buna karsilik La Corunanin takimi Deportivoda Türkleri, Türk bayragini göndere çekecek kadar atesli Türk dernekleri kurulmus. Bu yüzden olsa gerek, Deportivo La Corunanin her oynadigi maçta sahaya asilmis çok sayida Türk bayragi görebilirsiniz. Ayrica Deportivolu futbolseverlere, "Türkler" adi takilmis. Biz de bu ilginç hikayeyi hem dinlemek, hem de bu tarihe malolmus derbiyi izlemek için Vigo kentine geldik. Stadi dolduran 20 bin kiiinin 5 bini Deportivo La Coruna taraftariydi. Yani Celta taraftarlarina göre 5 bin Türk ile 15 bin Portekizli takimlarina destek veriyordu. Karsilasmanin baslamasina az bir süre kala bu hikaye ile ilgili çok sayida yazi yazmis gazeteci Alberto Torres ve Türk taraftar derneklerinden birinin kurucusu olan Ricardo (La Pasion Turca) ile söylesiye oturduk... Alberto, La Coruna taraftarlarinin nasil Türk olduklarini anlatmaya basladi: Barboros Hayrettin Pasa, Akdenize hükmettigi siralarda İspanya sahillerine kadar ulasmis. O sirada İspanyada yigitligi ile ünlü Galicia bölgesinin delikanlilari, Barborosa büyük destek vermisler. Bu isbirligini içlerine sindiremeyen komsu kent Vigonun halki ise La Corunaya Türklerle ortakliga girmelerinden dolayi, onlara "Türkler" adini takmislar. Bu ad sporda, özellikle de futbolda günümüzde büyük bir rekabete dönüsmüs. Buna karsilik, La Coruna halki da Celta Vigo taraftarlarina yakinligi ve iyi iliskileri nedeniyle Portekizli yakistirmasi yapmislar. La Corunada çok sayidaki taraftar derneklerinden biri olan La Pasion Turca derneginin baskani Ricardo ise Türk bayragina sahip çikmaktan duydugu memnuniyeti dile getiriyor. Ricardo, Deportivo La Corunanin sampiyonlar Liginde Yunan takimi Panathinaikosla oynadigi maçta açtiklari 20 metreyi asan Türk bayragini anlatirken, "inanin Riazor Stadinda yüzlerce Türk bayragi vardi. Stadin bir ucundan diger ucuna bir Türk bayragi astik. Yunanlilar sahaya çiktiklarinda dev Türk bayraginin yani sira yüzlerce atesli taraftarin ellerindeki ay yildizli bayraklari görünce neye ugradiklarini sasirdilar. Dünyanin hiçbir yerinde kendi ulusunun bayraginin disinda, baska ülke bayragina bu kadar çok sahip çikan bir taraftar grubu bulamazsiniz" dedi. Ricardo ayrica Türk bayragina Deportivo Kulübü yasadikça sahip çikacaklarini ve Celtanin Deportivo ile 2. yarida oynayacagi maçta Türk bayraklari ile tam bir gövde gösterisi yaparak stadi "Türkiye" diye inleteceklerini söyledi. Alberto ile Ricardoyu dinledikten sonra Celtainin Deportivo taraftarlarina ayirdigi bölüme geçtim.İnsan kendini adeta milli maçta hissediyordu. Celtalilar "Türkler disariya" diye tezahürat yaparken, Deportivolular da sürekli "En büyük Türkiye" diye bagiriyordu. Onlara Türkiyeden geldiiimi söyleyince birden etrafimda yüzlerce La Coruna taraftarinin beni selamlamak için elini uzattigini gördüm. Karsilasmayi Deportivo, yani Türkler 3-0 kazandi. Sevinç sokaklara tasti. Türk bayraklari bu kez Vigo kentinde dalgalanmaya baslamisti. Dostum durumu cok guzel ozetlemissin Ispanyada deportivolulara Turk dedikleri biliyodum fakat bu kadar derece Turkleri desteklediklerini bilmiyodum skywriter 21.03.2006, 15:48 Deportivo forumuna Sivassporlular olarak yeni bir baslik actim. Yazi yazmak isteyen arkadaslar (Ingilizce olmak kaydi ile) yaziya cevap gonderirlerse hattab arkadasin soyledigi gibi Deportivo ile aramizda bir bag kurabiliriz. http://www.deportivo-la-coruna.com/forum/showthread.php?p=178935#post17 8935 Ayrica, yazimda soyle bir seye degindim; Fenerbahce ile oynayacagimiz macta bizler de Deportivo bayraklari getirip stada asacagiz. Turkiye'de Deportivo bayragi bulmak mumkun mu bilemiyorum ama bulabilen arkadaslar bu maca bayraklarla giderlerse eminimki hem ulusal hem de uluslararasi basin tarafindan taraftarimizin buyuk bir reklamini yapmis oluruz. puar 21.03.2006, 16:23 valla helal olsun hatırlarsınız milli macta trabzonda bile bayrağımız yoktur helal olsun onlara... puar 21.03.2006, 16:25 Deportivo forumuna Sivassporlular olarak yeni bir baslik actim. Yazi yazmak isteyen arkadaslar (Ingilizce olmak kaydi ile) yaziya cevap gonderirlerse hattab arkadasin soyledigi gibi Deportivo ile aramizda bir bag kurabiliriz. http://www.deportivo-la-coruna.com/forum/showthread.php?p=178935#post17 8935 Ayrica, yazimda soyle bir seye degindim; Fenerbahce ile oynayacagimiz macta bizler de Deportivo bayraklari getirip stada asacagiz. Turkiye'de Deportivo bayragi bulmak mumkun mu bilemiyorum ama bulabilen arkadaslar bu maca bayraklarla giderlerse eminimki hem ulusal hem de uluslararasi basin tarafindan taraftarimizin buyuk bir reklamini yapmis oluruz. evet bulmak mümkün neden olmasın ilker ben bakım çaresine :) iyi fikir :D TracyMcGrady58 21.03.2006, 16:26 valla adamlara helal olsun.cok gurur verici bir olay puar 21.03.2006, 16:32 aslında ispanya bayrağı açsak abes kaçar dimi.... SONMEZ 21.03.2006, 16:52 BEN DEPORTİVO'LU BİR ARKADAŞLA İRTİBATA GEÇTİM. BANA, DEPORTİVO BAYRAĞINI GÖNDERECEK. İNŞALLAH EN KISA SÜREDE ELİME ULAŞIR. yusuf_07 22.03.2006, 01:42 zaten onların taraftar gruplarının adı el turka ydı yanlış hatırlamıyorsam her maçların da kale arkasında mutlaka bayrağımız bulunuyo..daha önce deportivo taraftarlarına el turka diyerek alay ediyolarmış deportivo taraftarı bunun üzerine ne olduğunu araştırınca şanlı tarihimizi ve türklerin ne kadar güçlü olduklarını öğreniyo..o günden beri her maçta bayrağımızı açıyorlar... Serd@r 22.03.2006, 01:43 Ben internet sitelerine girip teşekkürlerimi yazdım. GuNaY 22.03.2006, 02:04 Ben internet sitelerine girip teşekkürlerimi yazdım. Gardaş mazur gör ama iki tane sivasspor nickli arkadaş var orada, ilkerin belirttiğine göre yeni forum açan kendisi, senin nick "sivasspor turkey"mi?? Serd@r 22.03.2006, 03:36 Gardaş mazur gör ama iki tane sivasspor nickli arkadaş var orada, ilkerin belirttiğine göre yeni forum açan kendisi, senin nick "sivasspor turkey"mi?? Evet Günay benim nickim "sivasspor turkey" CAGLAYAN 22.03.2006, 19:00 Deportivo forumuna Sivassporlular olarak yeni bir baslik actim. Yazi yazmak isteyen arkadaslar (Ingilizce olmak kaydi ile) yaziya cevap gonderirlerse hattab arkadasin soyledigi gibi Deportivo ile aramizda bir bag kurabiliriz. Hi Depor fans from Sivas - Turkey, I have been supporting Depor in La Liga for like more than 10 years. I and all the Turks are proud to see the Turkish flags that you're hanging at the stadium in all of your games, but we've never responded to you until now. I want to say as a Sivasspor fan that we appriciate your kindness and hospitality, and we, Sivasspor fans, will respond to you as hanging Depor flags in our upcoming game with Fenerbahce. Thanks again, Forza Depor Forza Sivasspor http://www.sivasspor.com http://www.deportivo-la-coruna.com/forum/showthread.php?p=178935#post17 8935 Ayrica, yazimda soyle bir seye degindim; Fenerbahce ile oynayacagimiz macta bizler de Deportivo bayraklari getirip stada asacagiz. Turkiye'de Deportivo bayragi bulmak mumkun mu bilemiyorum ama bulabilen arkadaslar bu maca bayraklarla giderlerse eminimki hem ulusal hem de uluslararasi basin tarafindan taraftarimizin buyuk bir reklamini yapmis oluruz. "Thanks for Turkish Flag in Depor-Olimpiakos Match. It's great honor for us. Thanks..." ASAGIDAKI LINKE TIKLAYARAK INGILIZCE OLARAK TESEKKÜRLERINIZI ILETEBILIRSINIZ :D http://www.deportivo-la-coruna.com/forum/showthread.php?p=178935#post17 8935 puar 23.03.2006, 19:51 bir kaç yabancı kelime yazında bizde oraya kopye edelim üye olduk ama cümle kuramıyoruz :) GuNaY 23.03.2006, 19:54 bir kaç yabancı kelime yazında bizde oraya kopye edelim üye olduk ama cümle kuramıyoruz :) "Thanks for Turkish Flag in Depor-Olimpiakos Match. It's great honor for us. Thanks..." orhan caglayan abi yazmısya hicmi okumadın forumu :D :D puar 23.03.2006, 19:58 okudumda herkez bunumu yazacak :) iyi bende yazım Besyo_cu 05.06.2006, 13:20 Arkadaşlar deportivo her lig macında ve özelliklede celta vigo macında şanlı Türk bayrağımızı acıyor. Tarihe dayanıyor bu sevgi çünkü Osmanlı devleti deportivo şehrine gelıp buraya yiyecek ,para ... yardımında bulunuyor ve deportivo şehride Osmanlıya yardım edıyor ogunden beri Turkelere sevgi besliyorlar. Celta vigo macında da daha buyuk bayrak acıyorlar cunku celta vigo turkelre degıl yunan lılara yardım edıyorlar oyuzden de kin leri var onlara. Deportivo şehrinde de bir cok türk dernekleri var bazı mekanların adıda türkce.... (dilim döndüğünce bukar) |