Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'a kamerunlu santrafor
sivasspor transferde elini çabuk tutuyor.23 yaşındaki kamerunlu santrafor ABO BAKARİY'i kente getiren yiğidolar genç oyuncuyu idmanlarda denedikten sonra kararını verecek.yöneticilerin ara transfer için diğer temaslarının da sürdüğü öğrenildi.
fanatik
1967_Dernek_Ayhan 29.11.2005, 09:14 sivasspor transferde elini çabuk tutuyor.23 yaşındaki kamerunlu santrafor ABO BAKARİY'i kente getiren yiğidolar genç oyuncuyu idmanlarda denedikten sonra kararını verecek.yöneticilerin ara transfer için diğer temaslarının da sürdüğü öğrenildi.
fanatik
İNŞALLAH HAYIRLI BİR TRANSFER OLUR.
GERÇEKTEN ÇOK İHTİYACAIMIZ VAR...
Ben yönetime ve Bülent Uygun'a güveniyorum.
İnşallah Mecnun Başkan'ın da dediği gibi Sivas bir kaç yıla Türkiye'nin Chelsea'si olacak. Sadece inanmak ve de destek çıkmak gerekiyor.
cihanakkus 29.11.2005, 09:23 anderson un yanına hızlı bir oyuncu lazım eger bu kamerunlu hızlı ve kaliteliyse işimize cok yarar...
shadow3458 29.11.2005, 09:42 FORVETE YERLİ ORTASAHAYA YABANCI ALINSA DAHA İYİ OLUR..........
serrkann58 29.11.2005, 09:54 İNŞALLAH HAYIRLI BİR TRANSFER OLUR.
GERÇEKTEN ÇOK İHTİYACAIMIZ VAR...
GOL yollarındaki sıkıntımızı gidermiş oluruz inşallah bir yabancıda orta sahaya alınırsa çok daha güzel olur
Her konuda olduğu gibi YÖNETİME TAM DESTEK HEP DESTEK.
Bülent hocama ve Mecnun başkana güveniyoruz
sivasspor transferde elini çabuk tutuyor.23 yaşındaki kamerunlu santrafor ABO BAKARİY'i kente getiren yiğidolar genç oyuncuyu idmanlarda denedikten sonra kararını verecek.yöneticilerin ara transfer için diğer temaslarının da sürdüğü öğrenildi.
fanatik
İNŞALLAH BİZE FAYDALI OLACAK BİRİSİDİR.
BİDE KALİTELİ BİR ORTASAHA LAZIM...
ABOOO BAKARİY hakkında bilgi alabilirmiyiz?? Adam Sivasın ayazında donmasın da :D
İnşaallah hayırlı olur...
Adamın gerçek ismi Abdurrahman Aboubakary'imiş...
inşallah iyi bir futbolcudur ama daha kaliteli futbolculara ihtiyacımız yokmu....
erhan5834 29.11.2005, 18:32 SİVASSPORA ŞUANDA BENCE ANDERSONUN YANINA ACİLEN HIZLI YIPRATICI DEFANSI OYUNDAN DÜŞÜREBİLECEK Bİ FORVETE İHTİYAÇ VAR TABİ BİRDE ANDERSONA İSTEDİĞİ TOPLARI ATACAK Bİ OYUN KURUCU İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR SİVAS İÇİN ...
1967_DERNEK_10UR 29.11.2005, 19:39 sivasspor transferde elini çabuk tutuyor.23 yaşındaki kamerunlu santrafor ABO BAKARİY'i kente getiren yiğidolar genç oyuncuyu idmanlarda denedikten sonra kararını verecek.yöneticilerin ara transfer için diğer temaslarının da sürdüğü öğrenildi.
fanatik
walla ben bu gün tesislere gittim..bir tane gördüm yeni biriydi..inşallah hayırlısı olur..
Yigido58_NL 29.11.2005, 20:51 AFRIKALILAR SAGLAM OLUR,IYI KOSAR,FIZIK OLARAK TA GUCLULER.HAYIRLISI OLSUN INSALLAH
insallah hayirli olur ortasahayi iyi organize eden bi oyuncu alsak iyi olur ayrica andersson son maclarda cook pozisyonlari harcadi,
allah sonumuzu hayir etsin
gercek58li 29.11.2005, 21:34 Insallah faydali olur alinirsa...
Kalla da kamerunlu,biri geride biri ileride vede ayni ülkeden iki futbolcu iyi olur!..
ElbeyLi58 30.11.2005, 16:41 Sivasspor Kamerun’lu orta saha oyuncusu
Abdurrahman Aboubakary’i denemek için antremana çikardi.
Dün sabah tesislerde yapilan antremana takimla birlikte
çikan Abdurrahman, isinma hareketlerinin ardindan ufzun
pas çalismasi yapti.
Sivasspor’a basarili olmak için geldigini ifade eden
Kamerun’lu futbolcu “Benim Sivasspor’da kalip kalmayacagim
antremanlarda gösterecegim performansa bagli.
Ben kendime güveniyorum” dedi.
http://img394.imageshack.us/img394/7168/abdurrahmanaboubakary6rr.jpg
mucahitbaba58 30.11.2005, 16:53 yaw arkadaslar oy verelim diyonuzda verip napacaz onun bize gercegi gerekiyor , sahtesini napalim o zaten gonlumuzde bir numara
HAYDI SIVASIM ILERLE YOLLAR SENINDIR :))
mucahitbaba58 30.11.2005, 16:54 yaw arkadaslar oy verelim diyonuzda verip napacaz onun bize gercegi gerekiyor , sahtesini napalim o zaten gonlumuzde bir numara
HAYDI SIVASIM ILERLE YOLLAR SENINDIR :)
serhankaburcuk 30.11.2005, 20:26 Bülent UYGUN tam bir futbolcu simsarıdır...İyi bir futbolcu getireceğine hiç şüphem yok...HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH...
Arif Coşkun 30.11.2005, 20:31 Galatasaray'dan Volkan'ın kiralık olarak geleceği haberleri çıktı.Ne derece doğru bilemiyorum.Eğer doğruysa harika bir transfer orta saha için.
hayırlısı olsun.... detaylı bilgileri yokmu bu oyuncunun???
Hadi hayırlısı.....Bu futbolcu hangi takımda oynuyordu,özellikleri falan nerden öğrenebiliriz acaba.....
&ŞAMPİYON SİVASSPOR&
hiç tanınmamış bir futbolcu çok aşşağı liglerden bulmuşlar sanırım ama siyahı oyuncuların ayaklarında 3 kasları vardır bu onların ırk olarak iyi koşmalarını sağlar umarım yeneklide bir gençtir bu tür yollarla ucuza futbolcu alıp çok paraya satıp kasamızı doldurmamız gerekiyor bu modeli uygalamalıyız kasa dlduktan sonra gerisi gelir zaten
1967_CLUB_ÖZGÜR 30.11.2005, 23:14 ABOOOO SEN BİŞEYLER YAPACAN GİBİME GELİYO :D
İNŞŞALH SİVASSPORUMUZA FAYDASI DOKUNUR
bu işin ticaretini yapmak gerek tabiki....
yeni isimleri bulmak zordur ancak imkansız değildir...
jangofet 04.12.2005, 23:58 helal olsun sıwasa ne dıyım seneye gorusucez bekleyın bızı ozellıkle fenerbahçe
Kamerunlu futbolcu Abdurrahman Aboubakary begenilmiş mi? Bilgisi olan var mı?
arkadaslar bize gerekli olan transferleri mevkisinde boslugu doldurabilecek futbolcularla degerlendirmemiz gerekiyor...yani sivassporun maclarini hepimiz izlemekteyiz ve farkli mevkilerde olan bosluklari doldurmamiz gerektigini biliyoruz...ancak takima gelen yeni transferlerin takimdaki iskelete uyum saglamasi gerekir...anlayacaginiz bize faydali olan transferleri gerceklestirmemiz gerekir!!! tüm yigidolara ..saygi ve sevgilerimle...
|