Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakirspor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumlari
borranfirtinasi 17.03.2006, 08:32 Bilindigi gibi Diyarbakirin Tahkim kuruluna yapmis oldugu 3 mac Seyircisiz oynama itirazi Reddedildi ve cezasi onandi.
bu hafta G-Antep Deplasmaninda 2:0 Yenik düsen
1 Hafta önce Kendi Sahasinda Malatyaya karsi seyircisiz Oynayan Diyarbakir dahada Motive olarak 3 Puani hanesine yazdirmisti.
ilk sezonda 4:1 Kazanmis oldugumuz Diyarbakira karsi Tedbirli olmamiz ve iyi oynamamiz gerekiyor aksi halde normalde olan konumumuzu zora sokariz. ama ben yinede SIVASSPORUMUZUN
alninin akiyla bu sinavi basaracagina Inaniyorum.
Tahminim:
http://www.sivasspor.com/lmo/img/teams/big/Diyarbakirspor.gif
Diyarbakir:0
http://www.sivasspor.com/lmo/img/teams/big/Sivasspor.gif
SIVASPORUM:2
caglayan
Serkan-58 19.03.2006, 15:21 Diyarbakirspor.1
SIVASSPOR.3
bu maci söke söke alacagiz :D
TracyMcGrady58 19.03.2006, 15:26 bu maci alacaz insallah.
d.bakir 0-2 SIVASSPOR
bu mactan sonra antep ve rize maclari 4 eylül de
3 MAC 9 PUAN
alimuharrem58 19.03.2006, 16:08 BU MAC COK ZORLU GECECEK INSALLAH ALIRIZ
YatodaSin 19.03.2006, 16:13 TAKIMIMIZ BU LIGDE HERKESI RAHAT YENECEK GÜCTE AMA BAZEN HAVALARAMI GIRIYOZ YANLIS TAKTIKMI VERILIYO ANLIYAMADIM AMA BU MACI RAHAT ALIRIZ
sinan58_34 19.03.2006, 16:21 ((((((((((sivasımmmmm:3))))))) ))
dıyarbakır:1
Arif Coşkun 19.03.2006, 16:42 Bu maç bildiğim kadarıyla seyircisiz oynanacak,tahminim 1 -0 da olsa bu maçı alacağımız yönünde.
1967_DERNEK_10UR 19.03.2006, 23:21 Tahminim:
Diyarbakır:1
SIVASPOR:2
DİYARBAKIRSPOR AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ BİZİM HER NE KADAE KÜME DÜŞME KORKUMUZ OLMASA DA PUAN İÇİN MÜCADELE EDECEZ...
erhan5834 19.03.2006, 23:24 sivassporumuz için zorlu bi sınav olcak ama seyircisiz maçta umarım yeneriz....
Tahminim:
Diyarbakir:1
dogukan58 19.03.2006, 23:27 beni bilen bilir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANTİ_DİYARBAKIRLIYIMDIR
diyartenekeler 000000000000000000000
SİVASSPORUM 5 hiçte abartmıyorum azbile 5 gol bunlara düşssünler ikinci lige işleri yok bunların süperligde zaten hakkımmızı gasp ederek çıkmışlardı unutmayın UNUTTURMAYIN.................A LAYINA SİVASSPOR
hüseyin karaca 19.03.2006, 23:30 Oyun sistemimiz beraberlik üzerine kurulmalı onlar bizim üzerimize gelince çabuk oynayıp golü bulmalıyız.
sivaslihakan 19.03.2006, 23:40 Oyun sistemimiz beraberlik üzerine kurulmalı onlar bizim üzerimize gelince çabuk oynayıp golü bulmalıyız.
topragima katiliyorum beraberlik üzerine oynayip contradan gol atmamiz lazim yani gol yemeden bi gol bulursak mac bizimdir
sivasim 2
diyar 0
DIYAR BAKIR KOSEYE SIKISMISKEDI MISALI KURTULMAK ICIN SALDIRGAN OYNAYACAK BENDE VEDE BU SIVASSPOR ICIN AVANTAJ OLACAK BENCE SIVASSPOR BU MACI BOL GOLLU BIR SKORLA ALABILIR
TABI TAKIMINDA MOTIVASYONU IYI OLURSA
TracyMcGrady58 20.03.2006, 00:01 takimimiz d.bakiri kücümsemesse bu maci rahat aliriz.zorlu mac olacak cünkü d.bakir ligde kalmak icin mücadele veriyo ama sivasimiz rakibi kücümsemeyip ve konsantre olursa maca hic kimse durduramaz bizi
d.bakir 0-2 SIVASSPOR
diyarbakır geçen sene düşmekten son anda kurtuldu bana yine aynı senaryo olacakmış gibi geliyo ben diyarbakırın bizi yeneceğini düşünüyorum ölüm kalım maçları
diyarbakır 2
sivas 1
TracyMcGrady58 20.03.2006, 00:02 topragima katiliyorum beraberlik üzerine oynayip contradan gol atmamiz lazim yani gol yemeden bi gol bulursak mac bizimdir
sivasim 2
diyar 0
biz onlarin üstüne gidek yani ofansif oyniyak 5 atak gelek
diyarbakır geçen sene düşmekten son anda kurtuldu bana yine aynı senaryo olacakmış gibi geliyo ben diyarbakırın bizi yeneceğini düşünüyorum ölüm kalım maçları
diyarbakır 2
sivas 1
INSALLAH GARDAS YANILMIS OLDUGUNA SENDE MAC BITINCE SEVINIRSIN YAPTIGIN TAHMINDEN DOLAYI AMA TABI BANA GOREDE DIYARBAKIR KOTU FUTBOL OYNAMIYO BIR IKINCISI DIYARBAKIRDA BIZIM VATANIMIZIN BIR SEHRI
UC BES CAPULCU BOLUCUNUN YAPTIGI YANLISLARA GORE DIYARBAKIRI DISLAYAMAYIZ
CUNKI DIYAR BAKIRIN BIRINCI LIGDE OYNAMASI HEM ULKEMIZ ACISINDA DUNYAYA BIR PRESTIJ KAZANCI HEMDE BOLGE INSANININ DISLANMADIGINI ANLAMASI IKINCI SINIF VATANDAS MUAMELESI GORMEDIGINI ANLAMASI ACISINDAN BUYUK KAZANC OLARAK GORUYORUM CUNKI DIYARBAKIR OYNADIGI FUTBOLLA BENCE DAHA GUZEL YERLERDE OLABILIRDI
GUZELLIKLER DILEYELIMKI GUZELLIKLERE LAYIK GORULELIM DERIM YASIZ..
MOS-BY-58 20.03.2006, 00:10 Diyarbakirspor: 2
Sivasspor: 1
(ben maglubiyetimiz seklinde tahmin yürüttükce kazaniyoz da :-) )
Diyarbakırın konumu itibariyle zorlu bir maç olacak bu maç bizim için önemli ama Diyarbakır için çok daha önemli şuda bir gerçekki biz defansı kuvvetli ve disiplinli bir takımız o yüzden fazla endişem yok İnşaAllah 2-1 bu maçı alacağız.
Diyarbakır.......1
SİVASSPORum......2
INSALLAH GARDAS YANILMIS OLDUGUNA SENDE MAC BITINCE SEVINIRSIN YAPTIGIN TAHMINDEN DOLAYI AMA TABI BANA GOREDE DIYARBAKIR KOTU FUTBOL OYNAMIYO BIR IKINCISI DIYARBAKIRDA BIZIM VATANIMIZIN BIR SEHRI
UC BES CAPULCU BOLUCUNUN YAPTIGI YANLISLARA GORE DIYARBAKIRI DISLAYAMAYIZ
CUNKI DIYAR BAKIRIN BIRINCI LIGDE OYNAMASI HEM ULKEMIZ ACISINDA DUNYAYA BIR PRESTIJ KAZANCI HEMDE BOLGE INSANININ DISLANMADIGINI ANLAMASI IKINCI SINIF VATANDAS MUAMELESI GORMEDIGINI ANLAMASI ACISINDAN BUYUK KAZANC OLARAK GORUYORUM CUNKI DIYARBAKIR OYNADIGI FUTBOLLA BENCE DAHA GUZEL YERLERDE OLABILIRDI
GUZELLIKLER DILEYELIMKI GUZELLIKLERE LAYIK GORULELIM DERIM YASIZ..
yazdıklarına tamamen katılıyorum insana insan gözüyle bakın dışlarsanız dışlanırsınız kardeşlik barış istiyorsak kimse kimsey kin gütmesin zamanında olanlar olmuş artık geri kafalılığın anlamı yok onlarda bu ülkenin vatandaşları. onları sürekli ezmeye kalkarsak analarımız daha coooooook ağıt yakar.
ATATÜRK'ün güzel bir sözü var tam hatırlayamıyorum ama söyle olması gerek
TÜRK, KÜRT..... HEPSİ BİR MİLETİN COCUKLARI diye...
zamanında dedelerimiz sırt sırta verip kurtarmışlar bu ülkeyi. o insanlar kürtüm ama türkiyeliyim diyor haklılar benliğini değiştiremezsin. ben hem TÜRKüm hemde türkiyeliyim beni bi baskası değiştirebilirmi!!!!!
Ben güneydoğuda cok yaşadım yaşamayan bilmez görmek gerek. İnanın ben sivasımda öyle güzel öyle mükemmel insanlar görmedim. Siz tvlerin gösterdiğine bakmayın onlar 3-5 çapulcu.
NETİCE İTİBARİYLE CANIM SİVASA FEDA AMA DİYARBAKIRIN DA KÜME DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM KİM NE DERSE DESİN.
insallah yeniliriz dediğim tek maç inanın...
BÜYÜYÜNCE NE DEDİĞİMİ ANLARSINIZ..
YURTTA SULH CİHANDA SULH...M.K.ATATÜRK
gercek58li 20.03.2006, 01:48 [QUOTE=Shocked58]
Ben güneydoğuda cok yaşadım yaşamayan bilmez görmek gerek. İnanın ben sivasımda öyle güzel öyle mükemmel insanlar görmedim. Siz tvlerin gösterdiğine bakmayın onlar 3-5 çapulcu.
NETİCE İTİBARİYLE CANIM SİVASA FEDA AMA DİYARBAKIRIN DA KÜME DÜŞMESİNİ İSTEMİYORUM BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM KİM NE DERSE DESİN.
EGER BIZ BAZILARINA ACIRSAK,ACINACAK DURUMA GELIRIZ!
BIRILERI LIGTE KALSIN DIYE YENILMEMIZI ISTERSEK,BIZ LIGTEN CEKILELIM ONLAR DEVAM ETSIN!
OLURMU BÖYLE BIR MANTIK?
INSAN OLARAK HERKESIN ONLARA BAKIS ACISI FARKLI OLABILIR VE DE HEPSINI AYNI KEFEYE KOYMAKTA YANLIS AMA FUTBOLDA HIC BIR ZAMAN ACIMA DUYGUSUYLA HAREKET EDILEMEZ,EGER ÖYLE OLURSA DEDIGIM GIBI KENDIMIZ ACINACAK DURUMA GELIRIZ!
[QUOTE=Shocked58]
EGER BIZ BAZILARINA ACIRSAK,ACINACAK DURUMA GELIRIZ!
BIRILERI LIGTE KALSIN DIYE YENILMEMIZI ISTERSEK,BIZ LIGTEN CEKILELIM ONLAR DEVAM ETSIN!
OLURMU BÖYLE BIR MANTIK?
INSAN OLARAK HERKESIN ONLARA BAKIS ACISI FARKLI OLABILIR VE DE HEPSINI AYNI KEFEYE KOYMAKTA YANLIS AMA FUTBOLDA HIC BIR ZAMAN ACIMA DUYGUSUYLA HAREKET EDILEMEZ,EGER ÖYLE OLURSA DEDIGIM GIBI KENDIMIZ ACINACAK DURUMA GELIRIZ!
O senin düşüncen. Benim yazdıklarım arasından diyarbakıra acıdığım anlamımı cıkıyor? yazdığımı okuyorum hala acıma hissi uyandırmıyor yazdıklarım. Ordaki insanlara bakış acını gösteriyor senin yazdıkların. Biz bir arpa boyu ilerleyemeyiz gözüm senin gibi düşünenler azalmadıkça. Ben yazdıklarımda diyarbakıra acıdığım değil bu ligde diyarbakırın olmasının gerekliliği var. Orada yaşayan insanların tek sosyal faaliyeti diyarbakırspor. Allah'ın izniylede biz acınacak duruma düşmeyiz.
gercek58li 20.03.2006, 02:12 [QUOTE=gercek58li]
O senin düşüncen. Benim yazdıklarım arasından diyarbakıra acıdığım anlamımı cıkıyor? yazdığımı okuyorum hala acıma hissi uyandırmıyor yazdıklarım. Ordaki insanlara bakış acını gösteriyor senin yazdıkların. Biz bir arpa boyu ilerleyemeyiz gözüm senin gibi düşünenler azalmadıkça. Ben yazdıklarımda diyarbakıra acıdığım değil bu ligde diyarbakırın olmasının gerekliliği var. Orada yaşayan insanların tek sosyal faaliyeti diyarbakırspor. Allah'ın izniylede biz acınacak duruma düşmeyiz.
Gardasim,ben Güneydoguya karsi olan biri degilim.Benim icin memleketimin her karisi aynidir ama Sivasli oldugum icinde ilk önce Sivas gelir.Güneydoguda baska iller de var.Isterse hepsi Süperligte oynasinlar benim bir alip veremiyecegim yoktur,yalniz herkes hakettigi yerde olsun ve de Diyarbakirin ligte olma gerekliligi oldugunu düsünmüyorum.Siyaset icin sporda bazi isler dönecekse olmaz olsun böyle spor,böyle futbol.
Diyarbakir buraya gelirken de,daha dogrusu getirilirken de ayni siyaset sergilenmisti bunu da herkes biliyor!
Senin görüsün o benim görüsüm de bu!
Böyle düsündügüm icin yol alamayacaksak, diger türlü de geri geri gideriz ancak!
Diyarbakıra sessizce gidip sessiz sedasız oynumuzu oynayıp 3 puanımızla döneceğiz :D :D
SİVASSPOR'UM : 2
Diyarbakır: 1
CÜSSKB-Aynur 20.03.2006, 07:45 Diyarbakırspor 0
Sivasspor 2
İnşallah bu haftada maçı alacağız.
İnşallah diyarbakırdan 3. Puanla döneriz Diyarbakır,1 SİVAS.2.vöyle bitecek ALLAHA EMANET OLUN
SANIYORUM BERABERLİK İYİ SONUÇ OLUR.GALİBİYET ALMAZI ZOR GİBİ .AMA ONLAR DÜŞÜRSÜN BİZ ÇOK RAHATIZ.
t.kilicer 20.03.2006, 08:25 bu maçta diyarbakırbakır bastıracak ama yinede yigidolarımız 3 puanı alacak inşallah maç seyircisiz oynanıyor
Tahminim:
Diyarbakir:0
yerliturkuaz 20.03.2006, 08:26 arkadaslar diyarbakir seyircisiz oynadigi maclarda rakip takimlara cok buyuk bir ustunluk kuruyorlar cunku uzerlerinde bir taraftar baskisi yok bu mactta isimiz cok zor olacak benim tahmini skorum 1-1 veya 0-0 biter
DİYARBAKIR-1 SİVASSPOR-4 MAÇ SONUCU BUDUR SİVASSPOR DİYARBAKIRI YENECEK GÜCE SAHİB.
İNADIM DEVAM EDİYOOO...
3-1 KAZANACAĞIZ DİYORUM...
:D :D :D
Champion_58 20.03.2006, 09:30 SİVASSPOR RUHU BUDUR
TÜM FUTBOLCULARA YÜREKTEN SEVGİLER!
AYRICA SEYİRCİYİ ATEŞLEMEK İÇİN FUTBOLCULARIN TRİBÜNE DÖNÜP HADİ ARTIK COŞUN DEMELERİNİ GÖRMEK ÜZDÜ BENİ Bİ SİVASPORLU OLARAK!!!
BİZ TARAFTAR OLARAK NEZAMAN PROFESYONEL HALE GELECEZ ÇOOOKKK MERAK EDİYORUM VALLA!!!!!TAKIMIN ÖNDE OYNUYOR GENÇLER BİRLİĞİ GİBİ ÇIKIŞTA OLAN Bİ TAKIMA KARŞI VE SEN SADECE RAKİBİN ATAKLARINI ISLIKLAMAKLA STRES ORTAMINI ARTIRIYORUSUN...
İKİ KERE KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS DEMEKLE TAKIM DESTEKLENMEZZZ...
MAÇIN YARISINI MEKSİKA DALGASI DENİLEN BİR UCUBE HAREKETİ YAPIP YAPAMAMAMAK GİBİ KOMİK HAREKETLERLE GEÇİREN BİZLER;
TAKIMIN BEN BU DESTEĞİ VEREN SEYİRCİ İÇİN OYNAMAZSAM KİMİN İÇİN OYNUYCAM DİYECEĞİ COŞKULU SÖZLERİ SİVASSPORUMUZA ÇOK GÖRDÜK VE
ÖĞRENEMEDİK YA Bİ TÜRLÜ ONA YANARIMM........
BUNA Bİ ÇARE BULALIMMMMMMM YAAA !!!
BİZDEN BAŞKAA TEZAHÜRAT CAHİLİ BAŞKA Bİ TARAFTAR YOKTUR EMİNİM TÜRKİYEDE :(:(:(
ARTIK TARAFTAR DERNEKLERİ ORGANİZE OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
KAVGAYI BIRAKIPP 90 DAKKA TEK SES NASIL OLUNUR BUNU ÖĞRENSİNLERRR
acakislalimahoni 20.03.2006, 09:35 diyarbekir - 1Sivasspor.com1
sivasspor 3
GARDAŞ BEN DE ORALARDA YAŞADIM VE GÖRDÜM...!
EVET GÜNEYDOĞU İNSANI, GÜZELDİR, İYİDİR HOŞTUR; AMAAA...
BİZİM SİVAS'IMIZDA BU GÜZELLİKLER DAHA ÇOHTUR...!
BAKMAK AYRI; GÖRMEK AYRI...
SANIRIM SEN SADECE BAKMIŞSIN...!
AMA MAALESEF GÖREMEMİŞSİN...!
YA BAKIŞINDAKİ AÇI YANLIŞTI;
YA DA PUSLU GÖZLÜKLERİN VAR...!
EĞER, AÇIYI AYARLAYIP; YA DA
GÖZLÜKLERİNİN CAMLARINI SİLERSEN,
SİVAS'IMIZDAKİ DAHA MÜKEMMEL VE GÜZEL
İNSANLARI GÖRECEKSİN...!
YETER Kİİİİ... BAKMASINI BİL...
SADECE BAKMAMALISIN... GÖRMELİSİN DE...!
HAAAA... BİR DEEEE... İNŞALLAH DEDİĞİN OLMAZ...!
SELAMLAR...
HAYDİ BE YİĞİDOM...
BU MAÇI 3-1 AL DA...
GARİBAN SÖNMEZ
SEVİNSİN BEEE...
:D :D :D
onursahin 20.03.2006, 11:06 sivasspor çok rahat maçı kazanacak sivasspor.3 diyarbakır 1
34istanbul_58 20.03.2006, 11:41 Sivasım bu maçıda kazanacak inşallah gençlerbirliği maçındaki güzel futbolu diyarbakırdada oynarlarsa galip gelmemek için hiçbir sebep yok benim tahminim
DİYARBAKIR : 1
SİVASSPORUM : 2
diyarbakir 1
SIVASSPORUM 3 Sivasspor.com1
serkankustarci 20.03.2006, 12:49 diyarbakır:1
Sivasspor:5
kolay
tykinik58 20.03.2006, 13:01 Maçın seyircisiz oynanacak olması üzerimizde ki stresi azaltacaktır. Ve bu sayede başladığımız seriye burada da devam edersek, daha sonraki G.Antepspor ve Ç.Rizpor maçlarında da inşallah devam ederiz. Bu maç çok zor geçecek ama G.Birliği skorunu tekrarlayacağız gibime geliyor..Diyarbakırspor : 1 - 2 SİVASSPOR
35fulya58 20.03.2006, 13:07 Çok zor maç olacak çook..İnşallah yenilmeyiz (gerçi içimden galibiyette geçiyor ama) benim tahminim 2 - 2 berabere biter...
Tarkan ÇeLik 20.03.2006, 13:09 Çok zor maç olacak çook..İnşallah yenilmeyiz (gerçi içimden galibiyette geçiyor ama) benim tahminim 2 - 2 berabere biter...
hyrrrr bnce 1-0 yenerisss :D :D İzMiRLi_YiGiDo .. OrDa-BuRda-HerYERDE!!
izmirliyigido 20.03.2006, 13:18 Akıllı oynarsak maçı 2 - 1 alırız gibime geliyor.
SİVASSPORUM:2
DİYARBAKIR:0
kesin alacağız bu maçı
gercek58li 20.03.2006, 13:34 DIYARBAKIR 0
SIVASIM 2
ofgurleyuk78 20.03.2006, 13:50 Gençler maçindan daha zor. Ama biz zoru severiz.
Diyarbakir........0
Yigido..............1
bu mac bizim içinde hedef macı olacak inşallah yeneriz...
diyarbakır 0
sampiyon 2
ElbeyLi58 20.03.2006, 14:02 bu mac bizim içinde hedef macı olacak inşallah yeneriz...
diyarbakır 0
sampiyon 2
bence 3-1 alirizzz :rolleyes:
.............................. .............................. .............................. ..............
Sivas'ta, Diyarbakır mesaisi başladı..
Deplasmanda Diyarbakırspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Sivasspor'da, antrenmana, Fildişi Sahilleri'nden denenmek üzere getirilen Nda Kouakou Loic de katıldı..
Sivasspor, kulübün sosyal tesislerindeki salonda Werner Lorant yönetiminde yaklaşık 30 dakika fizik ve kondisyona yönelik bir çalışma yaptı. Sakatlığı bulunan Anderson antrenman katılmadı. Sakatlığı süren Fransergio ise salonda fizyoterapist Özkan Akcan tarafından çalıştırıldı.
İdmana, Fildişi Sahilleri'nden denenmek üzere getirilen forvet oyuncusu Nda Kouakou Loic de katıldı.
1967_DERNEK_10UR 21.03.2006, 18:45 SERGİONUN OYNAMASI EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ..DEPLASMANLARDA BİZE ÇOK LAZIM..İNŞALLAH BU HAFTA 3 PUAN ALACAZ.
twity_58 21.03.2006, 18:49 lehimize bi durum degerlendırmeyı bılmelıyız..!!
SS:3
D.S:1
SEMİH-58 21.03.2006, 18:53 O MAÇ BİZİM 3---------1 ALACAZ ALLAHIN İZNİ İLE.......Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
dogukan58 21.03.2006, 19:03 diyar-0
sivasspor-5............................. .............................. ................
bugrakova 21.03.2006, 19:05 diyarbakır:1 sivasspor 2 bu şekilde biter...
Etem-Murat 21.03.2006, 20:17 zor bir mac olacak rakip düşme potasında
sivas rahat bir durumda buna göre ibre dıyarbakır
tarafına döner bence gönül isterki yenmek ama gercekci olalım
birazda
hüseyin karaca 21.03.2006, 20:49 Kolay maç yok hele düşme hatındaki takımlardan puan almak çok zor onun için çok dikkatli olmamız gerekir. Böyle maçlardan bir puan almak büyük başarıdır.
bence en tehlikeli maçlardan bir tanesi cok dıkkat etmemiz gereken maçlardan birtanesi aslında kolay gibi gözuksede zor bir maç olacak .kazanan taraf biz oluruz inşallah. sivasspor3
d.bakır 0
DIYARBAKIRIN SON CIRPINISLARI BU MACLAR DIKKATLI OLMAK LAZIM
DIYAR BAKIR:2
SIVASSPOR:3
ofgurleyuk78 21.03.2006, 23:26 Gerçekten zor bir maç. Ama 1 0 alacagiz.
borranfirtinasi 22.03.2006, 11:32 bu maçı rahatlıkla alacağımıza eminim bu maçın izahı olmaz diyarbakırspordan hayli hayli üstün bir takımız
YavuzTheYigido 22.03.2006, 12:09 Diyarbakir:0 Sivasspor:2
Sivasspor:3 Gaziantep:1
Sivasspor:2 Caykur Rize:1
Bu uc mac sonunda 9 puani alirsak o moralle eminim kadikoyde Fenerede bir darbe vurup UEFA kupasina katilma sansini bulabiliriz.Imkansiz degil..
sivassivas58 22.03.2006, 14:12 diyarbakırlık-lar bize ne yapmışki?]
sivassivas58 22.03.2006, 14:20 beyler dogruya dogru 3 5 papulcunun diyarbakıra mal olaması yanlış
maç sonucuna gelinece biraz gerçekçi olayim ki diyarbakır bu maçı alır
sivassivas58 22.03.2006, 14:27 diyarbakırlıalara neden kinin var gardaş.ben 4 sene okudum diyarbakırda insanları cesur ve saglamdırlar.3 5 çapulcunun yapıp kışkırttıgı taraftarı diiyarbakıra yuklememk lazım yazıktır böyle düşünme.onlarda bizi severler çunku bizde saglamız yigidiz.
LORDKRAL 22.03.2006, 15:18 diyarbakır:1 sivassporrrr:3 bu
LORDKRAL 22.03.2006, 15:20 diyarbakır:1 sivassporrrr:3 bu maçı alırız
Bence mac 2-1 aliriz tabi adam gibi hakem gelirse. Gerci adam gibi kac hakem kaldi belli degil..
yigido Atilla 22.03.2006, 16:09 Fildisisahillerinden alinan " Nda kouakou loic kimmdir"???????? ne mevkinde oynuyor biraz bilgi verirseniz seviniriz .birde kac yabanci ile oynuyoruz rakam 6 degilmi.................. Diyarbakirmacindan alinan bir puan bizim icin altin degerinde Düsme tehlikesinde bir takimla oynuyoruz . bizim hedefimiz bu seneki 40 puan .. hayelci olmayalim gercekleri gözardi etmeyelim
Fildisisahillerinden alinan " Nda kouakou loic kimmdir"???????? ne mevkinde oynuyor biraz bilgi verirseniz seviniriz .birde kac yabanci ile oynuyoruz rakam 6 degilmi.................. Diyarbakirmacindan alinan bir puan bizim icin altin degerinde Düsme tehlikesinde bir takimla oynuyoruz . bizim hedefimiz bu seneki 40 puan .. hayelci olmayalim gercekleri gözardi etmeyelim
"Nda kouakou loic" bu oyuncu alınmadı... denenmek üzere antremana dahil olmuş. gelecek sene transfer etmek için...
Bir kere DİYARBAKIR takımı tabırı caızse teror takımıdır ve teror takımı TURKIYE lıglerınde yerı yoktur SİVASSPOR bu macı alırsa ınanıyorum kı D.Bakırspor lıgden duser inş. kazanacagız emınım
SİVASSPOR:2
D.Bakır :1
heysey SİVASSPOR İÇİN
sivas:2
dbakır:1
terorıstlerı yenmemıs lazım
sivassivas58 22.03.2006, 17:56 gardaş sen bu kafayla gidersen türkiye adam olmaz terösist degil ben diyarbakırda yaşadım hepsi oyle degil
dogukan58 22.03.2006, 18:52 diyarbakırlıalara neden kinin var gardaş.ben 4 sene okudum diyarbakırda insanları cesur ve saglamdırlar.3 5 çapulcunun yapıp kışkırttıgı taraftarı diiyarbakıra yuklememk lazım yazıktır böyle düşünme.onlarda bizi severler çunku bizde saglamız yigidiz.
varsa benimdir sorun gardaş!!!!!!! sen neden bu kadar soruyonki?*???
serhankaburcuk 23.03.2006, 19:27 MAÇI 2-1 Alırız....Ama rehavet olursa alamayız....Rahat olmalıyız ve maça konsantre olmalıyız...
Arif Coşkun 23.03.2006, 19:41 Artık maçlara kolay zor gözüyle bakılmamalı,her maç birbirinden zor.Her maç final havasında ve öyle hazırlanmalı,biraz daha puanlara ihtiyacımız var ve o puanları aldıktan sonra,daha rahat maçlar çıkartabiliriz.
TracyMcGrady58 23.03.2006, 20:39 biz bu ligde herkesi yenecek gücteyiz ve bu maci alacamizdan cok eminim.2-0 bizim bu mac
ofgurleyuk78 23.03.2006, 20:51 diyar:0
sivasspor:8
fark kokan bir maç
Saka da olsa biraz inandirici olmali. Bizim buralarda bir laf vardir: "ufak at da civcivlerde yesin" Yahu biz çok zor maç diyoruz siz dalga geçiyorsunuz bu maçin sonucu: Diyarbakir 0 Sivasspor 1 Hadi hayirlisi.
Saka da olsa biraz inandirici olmali. Bizim buralarda bir laf vardir: "ufak at da civcivlerde yesin" Yahu biz çok zor maç diyoruz siz dalga geçiyorsunuz bu maçin sonucu: Diyarbakir 0 Sivasspor 1 Hadi hayirlisi.
yusuf'un herhaftaki tahmini bu yönde :)
Belki ilerde tutar ancak gol yollarında büyük sorunumuz varken çokkk zorrrr:mad:
İki takım için de zor bir olacak. Özellikle Diyarbakır'ın puan ihtiyacı ortada. Biz ise bir nebze rahatız...
Benim tahminim bu maçtan en kötü 1 puan çıkarırız.
Yalnız Diyarbakırspor'lu Muhammed Ali'ye dikkat etmeliyiz. Gününde bir Muhammed Ali bizi zorlayabilir. Özellikle bu maçta daha farklı oynayacağı kesin...
Sivasspor.com1
CÜSSKB-Aynur 24.03.2006, 14:43 İki takım için de zor bir olacak. Özellikle Diyarbakır'ın puan ihtiyacı ortada. Biz ise bir nebze rahatız...
Benim tahminim bu maçtan en kötü 1 puan çıkarırız.
Yalnız Diyarbakırspor'lu Muhammed Ali'ye dikkat etmeliyiz. Gününde bir Muhammed Ali bizi zorlayabilir. Özellikle bu maçta daha farklı oynayacağı kesin...
Sivasspor.com1
Haklısın bende Muhammed konusunda çok endişeliyim. eminimki onun içinde çok zor bir karşılaşma olacak.
sinan-58 24.03.2006, 15:28 arkadaşlar bu maç fazla zor değil %99 bizim
sivasım:4
diyarbakır:1
onların golunu mohammed atar
1967 dernek serkan20 24.03.2006, 15:31 d.bakır: 1
SİVASSPORUM : 3
GrupbirLik 24.03.2006, 16:00 BEN DiYaRBaKiRSPoRLuYuM ßizim Puana ihtiyaclmlz var insaLLah aLlrlz
DiyarbaklrSporumuz 3 : 1 Sivasspor :)
GrupbirLik 24.03.2006, 16:01 ENFLASYON DÜ$ER HÜKÜMET DÜ$ER DiYaRBaKiRSPoR ......... Dü$eR
BEN DiYaRBaKiRSPoRLuYuM ßizim Puana ihtiyaclmlz var insaLLah aLlrlz
DiyarbaklrSporumuz 3 : 1 Sivasspor :)
GARDAŞ BENDE Bİ ARA PENDİKSPOR U TUTUYODUM AMA O BİLE DÜŞTÜ ...KİM DÜŞER KİM ÇIKAR BELLİ OLMAZ
DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH :D
BABA SİVAS:1
KIRO DİYAR:0 .
BROTHERS58 25.03.2006, 01:54 BELKİDE BİR TAKIM İÇİN DERİN BİR OOH, DİĞERİ İÇİNDE SONUN BASLANGICI ANLAMINA GELİYOR BU MAÇ.DİLEĞİM SİVASIMIZIN BU YIL ACEMİLİK YILI OLMASINA RAGMEN SİMDİDEN LİGDE KALMAK KORKUSUNU ÜZERİNDEN ATMASIDIR.BUNUN YOLUDA DİYARBAKIRI ORADA YENMEKTEN GECİYOR.
HAYDİ YİĞİDOM BİR DAHA ZAFERLE GEL BİZLERİ YENİDEN MUTLU ET.
YİĞİDO SİVASIMIZ:2
d.bakır:1
İNNŞALLAAAAAH!!!!ALLAHIN İZNİYLE!!!
artık eflansyon düşmüyorda diyar düşer artık... düşsünde lige heyecan gelsin biraz....
ElbeyLi58 25.03.2006, 13:20 bügün M. Ali bize karsi oyniyacak
kaptan - SivasSpor karsi
ABİ DİYARBAKIRA 3 GOL ATARIZ BELKİ KÜÇÜK BİR HATA İLE 1 GOL YİYEBİLİRİZ İNŞAALLAH 3 PUAN BİZİM DUA EDELİM DUAYLA YANLARINDA OLALIM
SIZIRLI_PEKER 25.03.2006, 13:42 en büyük allah diyarbakir yallah sivasim bu maci iman gücü ile alacak
sivasim3
diyarbakir0
OĞUZHAN_KILIÇ 25.03.2006, 13:51 TAKIMIMIZ BU MAÇIDA ALIR BENCE DİYARBAKIRSPOR O KADAR GÜÇLÜ BİR TAKIMDEĞİL HEM RAKİP TAKIMIN BU MAÇI SEYİRCİSİZ OYNAMASI BENCE BİZİM İÇİN BİR AVANTAJDIR TAKIMIMIZA BAŞARILAR...
TAHMİNİ SKOR:DİYARBAKIR: 1 SİVASSPOR: 2
Sonuc ne olursa olsun. Galip gelen SIVASSPOR olsun.
SIVASSPOR a Basarilar.
Sivasspor.com1
şampiyon sivasspor bunu bilsinler diyarbakır 1 sivasspor 3
Bln-Fatih58 25.03.2006, 15:02 diyarbakir 0-sivasspor 2
sivasspora basarilar
dk 37 oldu ve musa kuşun 7 dakikada attığı gol ile
1-0 öndeyizzzzzzzzz
kangalli58yasin 25.03.2006, 15:40 BENCE :
DIYARBAKIR:0
SIVASSPOR:2:)
Sivasspor.com1
serhankaburcuk 25.03.2006, 16:31 Şuan Diyarbakırspor ve Sivasspor 1-1 berabere dakika 75....
bravo BÜYÜK BAŞKAN ,
maç sonu röportajını dinledim, adam gibi adam olduğunu gösterdi yine....
kimse sivasspor adıyla kirli zihniyetleri biraraya getirmesin, maçı diyarbakıra verecekler diye konuşan bülbüller (!) artık gereken cevabı almışlardır. Biz yiğidoyuz, maç sonucuna bakarsanız kimseye yaramayan bir skor gibi görünsede sivasımız için 1 puan da iyidir. Haftaiçi gaziantep maçında 4 eylül şenlensin yine, kamu kuruluşları izin versin dolsun stadın her yeri.....
serhankaburcuk 25.03.2006, 17:03 Bu maçtan 1 puanla ayrıldık belki 3 puanda alabilirdik...Hayırlısı olsun diyelim...Taraftardan isteğim bu hafta içi oynanacak olan Gaziantepspor maçında tribündeki yerini alması gerekir....İnşallah Gaziantepsporuda Sivastan eli boş yollayacağız...
Ins.. öbür maci yenecegiz napalim saglik olsun öbür karsilasmada ins.. G.antepi eli bos yollayacagiz
|