Orijinalini görmek için tıklayınız : GALİBİYET SEVİNCİ SÜRÜYOR

SivasSpor.Com
21.03.2006, 14:00
GALİBİYET SEVİNCİ SÜRÜYOR

Sivasspor’da Gençlerbirliği galibiyeti sevinci sürüyor. Hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği’ni konuk eden Sivasspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın verdiği sevinç devam ediyor.

Kayseri Erciyesspor karşılaşması galibiyetinin ardından Denizli deplasmanında farklı bir mağlubiyet alarak moral çöküntüsü yaşayan Sivasspor, Gençlerbirliği karşılaşmasıyla tekrar kendine geldi.

Gençlerbirliği karşılaşmasında ortaya koyduğu futbolla taraftarını da sevindiren Sivasspor, hafta sonunda Diyarbakır’dan da 3 puanla dönerek galibiyet serisini başlatmak istiyor.
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Gençlerbirliği maçına çok iyi hazırlandıklarını ve bunun sonucunu sahada aldıklarını belirterek, galibiyet serisini devam ettirmek için Diyarbakır’dan da puanla döneceklerini söyledi.
Takımda galibiyetin sevincinin sürdüğünü belirten Lorant, “Ancak bu sevinç bizi rehavete götürmeyecektir. Bundan herkes emin olsun. Çünkü lig daha bitmedi. Her maça ayrı ve özel hazırlanıyoruz. Lig sonuna kadar puanlarımızı toplayarak ligi bitirmek istediğimiz yerde noktalayacağız” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Sivasspor’un Gençlerbirliği karşılaşmasında aldığı galibiyetin etkenlerinden birinin de taraftar olduğunu ifade eden Teknik Direktör Lorant, taraftarlara teşekkür etti. Lorant şöyle devam etti: “Sivasspor taraftarı Gençlerbirliği karşılaşmasında adeta sahadaki 12’nci oyuncu olmuştur. 90 dakika boyunca hiç susmadan takımını destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarı olmayan bir takımın başarısı da olmaz. Arkamızdaki bu taraftar gücüyle başarımız sürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yeniülke

GrP_GARDAŞLAR
21.03.2006, 14:11
TARAFTAR HER ZAMAN ARKANIZDA SİZ YETERKİ TARAFTARI ÜZMEYİN SİVASSPOR BİZİM HERŞEYİMİZ.....

bugrakova
21.03.2006, 14:14
bu taraftar galibeyet olduğu zman coşuyo siz yapın yapacağınızı biz zaten siz yapınca yapıyoruz

1967 dernek serkan20
21.03.2006, 14:48
sivasspor her zaman böyle oynasın biz her zaman sonuna kadar destekleriz
herkes gider biz kalırız bu alemde 1967 li yiğidolar

Güner
21.03.2006, 15:40
sivasspor her zaman böyle oynasın biz her zaman sonuna kadar destekleriz
herkes gider biz kalırız bu alemde 1967 li yiğidolar

serkan olay budur işte. konuyla alakası yok avatarın cok güzel :D

t.kilicer
21.03.2006, 15:48
Siz yeterki maçları alın taraftar heryerde sizinle amma çok uzun bir düşüşe geçtik inşallah bundan sonrası iyi olur biz hep yanınızdayız....:D :D :D

Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1

SONMEZ
21.03.2006, 16:35
GALİBİYET SEVİNCİ SÜRÜYOR

Sivasspor’da Gençlerbirliği galibiyeti sevinci sürüyor. Hafta sonunda kendi
saha ve seyircisi önünde Gençlerbirliği’ni konuk eden Sivasspor’un
2-1’lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın verdiği sevinç devam ediyor.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Sivasspor’un Gençlerbirliği karşılaşmasında aldığı galibiyetin etkenlerinden
birinin de taraftar olduğunu ifade eden Teknik Direktör Lorant,
taraftarlara teşekkür etti. Lorant şöyle devam etti:
“Sivasspor taraftarı Gençlerbirliği karşılaşmasında adeta sahadaki
12’nci oyuncu olmuştur. 90 dakika boyunca hiç susmadan takımını destekleyen
taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarı olmayan bir takımın başarısı da olmaz.
Arkamızdaki bu taraftar gücüyle başarımız sürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yeniülke

BENİM ANLAMADIĞIM BİR ŞEY VAR.

BAZILARI DİYOR Kİ : G.BİRLİĞİ MAÇINI
TARAFTAR SANKİ UYUR GİBİ İZLEDİ...
LORANT' DA : TARAFTARIMIZIN 90 DAKİKA
HİÇ SUSMADIĞINDAN BAHSEDİYOR VE
TEŞEKKÜR EDİYOR...

!!!!!!!!!
??????

DESTEĞİMİZ VE SEVİNCİMİZİN DEVAM ETMESİ DİLEĞİYLE...

TracyMcGrady58
21.03.2006, 16:53
taraftar her zamanki gibi süperdi.oyunculari hirslandirdilar ve sonuna kadar destek verdiler

twity_58
21.03.2006, 17:35
taraftarımıza kımse laf sööleyemez zaten.. onlar her maçın 12. futbolcusu

1967_DERNEK_10UR
21.03.2006, 17:41
4-0 LIK MAÇIN ÜSTÜNE GENÇLER GALİBİYETİ İLAÇ GİBİ GELDİ...BU GALİBİYE BÜTÜN SİVAS'IN GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİRDİ...

SivasLady
21.03.2006, 18:30

TEŞEKKÜR EDİYOR...

!!!!!!!!!
??????

herkes farkli diyor
ama kendi gözümüzle görmeden birsey diyemeyiz
tek dernekteki arkadaslarin sessiz sedasiz oturup mac izlediklerini sanmiyorum
takimle tek yürek olup onlara 90 dk. boyunca destek olduklarina inaniyorum

taraftari sevindirdiler bu hafta insallah devam sürer bu sevincimiz

1967_DERNEK_10UR
21.03.2006, 18:39

TEŞEKKÜR EDİYOR...

!!!!!!!!!
??????

MUSTAFA ABI SEN LORANTIN DEDİKLERİNE İNAN..HİÇ SUSMADIK VE TAKIMI DESTEKLEDİK..BİZE SUSMAK YAKIŞIR MI HİÇ..

1967_DERNEK_MUSTAFA
21.03.2006, 18:41

TEŞEKKÜR EDİYOR...

!!!!!!!!!
??????

abi olayın içinde olanlar iyi bilir yanlız gazetelerinde her dediğine inanmayalım sabah kim erken kalkarsa o haber yapıyo taraftar elinden geleni yaptı yanlız bu taraftarın arasına seyirciyi katmıyorum uyuyan onlar zaten hiç uyanmadılarki

alimuharrem58
21.03.2006, 19:21
TARAFTAR BIR NUMARA AMA DIYARBAKIR MACINDA OLMAYACAK SANIRIM AMA BIZ DIYARBAKIRI YENECEGIZ

Etem-Murat
21.03.2006, 19:52
“Sivasspor taraftarı Gençlerbirliği karşılaşmasında adeta sahadaki
12’nci oyuncu olmuştur. 90 dakika boyunca hiç susmadan takımını destekleyen
taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Taraftarı olmayan bir takımın başarısı da olmaz.
Arkamızdaki bu taraftar gücüyle başarımız sürecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” hep beraber herzaman tam desdek.

sarkislali
21.03.2006, 20:09
Sivasspor.com1 Taraftarin bir maci ne ölcüde etkiledigi bu macta görüldü. Yigidolar takimlarini bu sekilde desteklerse basari hep bizim olacak. Su Diyarbakir macinida alirsk basimizin üstündeki demoklesin kilici kaybolacak. Teknik kadro ve yönetim artik Yigido larin yüzünü Avrupa da nasil güldürürler bunun planini yapsinlar. Herhalde yapiyorlardir. Yönetimimizle, kadromuzla, taraftarimizla nufusumuza kayitli 7 milyon Yigido larla kentimizi Türkiye deki layik oldugu konuma getirecegiz.Sivasspor.com1

GuNaY
22.03.2006, 00:40
Yavaşta yavaşta olsa tribünlerde genel anlamda hareketlenmeler olmaya başladı...
Bunda maratonda bulunan 1967 Dernek ve kapalıda (yanlıs bilmiyorsam) bulunan Grup Gardaşların uyum içinde hareket etmesininde büyük rolü olduğuna inanıyorum...
Evimizde oynayacağımız her maçta taraftar kitlesi dahada artarak devam edecektir...
Biraz SABIR!!!

gercek58li
22.03.2006, 01:24
abi olayın içinde olanlar iyi bilir yanlız gazetelerinde her dediğine inanmayalım sabah kim erken kalkarsa o haber yapıyo taraftar elinden geleni yaptı yanlız bu taraftarın arasına seyirciyi katmıyorum uyuyan onlar zaten hiç uyanmadılarki

ONLARI ATOM BOMBASI BILE UYANDIRAMAZ GARDAS!:D

GuNaY
22.03.2006, 01:29
ONLARI ATOM BOMBASI BILE UYANDIRAMAZ GARDAS!:D
Atom bombası dediğin hakkının golüyse evet abi onda bile uyanmadılar, hani derlerya davul çalsan uyanmazlar; özgür herhafta çalıyor uyansalar çoktan uyanmış olurlardı :mad: :mad:

yerliturkuaz
22.03.2006, 11:02
BU GALIBIYET NEDEN BU KADAR ABARTILIYOR ANLAMADIM SONUCTA LIG MUSABAKASI ELBETTE GALIBIYET ALACAGIZ COK ZORLU BIR MUSABAKADAN SONRA GALIBIYET ALDIK BUNU BILIYORUM AMA BU GALIBIYETI FAZLA ABARTMAMAK LAZIM ILK YARISINDA ALDIGIMIZ BASARILI SONUCLARIN ARDINDAN TAKIM BIR RAHATLIGA BURUNDU VE KAC MAC UST USTE GALIBIYET ALAMADIK BU GALIBIYETTE BENCE NORMAL KARSILANMALI