Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVASSPOR.COM`U KUTLUYORUM


SivasSpor.Com
06.06.2006, 18:52
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi


Türkiye’deki futbol maçı tribünlerde kavga gürültünün kol gezdiği şu günlerde,Sivasspor.com çok önemli çalışmaya imza atıyor.

Rüştü Elmas yönetimindeki sitede, sporun barış ve kardeşlik olduğu vurgulanarak kesinlikle şiddetin karşısında oldukları belirtiliyor. Aslında Sivasspor taraftarının bu örnek çalışmasının başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere, ilgililerin dikkate alıp değerlendirmesi gerekiyor.
Diğer takımların sayfalarına baktığımız zaman futboldan başka her şey var. Zaten tribün terörürü körükleyen de maç öncesi sitelerde taraftarların bir birlerine gönderdiği edep dışı mesajlar değilmi?

Sivasspor.com şiddetin ve her türlü fanatizmin karşısında olduğunu göstermek için akademik düzeyde birde çalışma başlatmış. Çeşitli Üniversitelerden hocaların Sivasspor com’la ilgili düşünceleri alınıp görüşleri sorulmuş. Aralarında Sivas Cumhuriyet Üniveritesi’nden hocalarınında yer aldığı, çok sayıda Üniversiteden pisikolog belirli bir süreyle Sivassspor.com’u takip etmiş ve sonrada görüşlerini belirtmiş. İşte bunlardan bazı örnekler. Ali Kiraz (SMYO öğretim görevlisi) “Bir süredir Sivasspor com’u izliyorum. Adı geçen sitede şiddeti körükleyen herhangi bir yanlış örnekle karşılaşmadım. Bu sitenin ciddi bir misyon üstlendiğinin farkında hareket edildiğini görmek son derece sevindiricidir”. İstanbul Bilgi Üniversitesi pisikoloji bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Serdar Değirmencioğlu’da siteyi takip ettiğini ve şiddete yönelik yazılar okumadığını ifade ediyor.

Sivasspor.com’u yönetenlerin kabuklarını kırıp Türkiye’nin dolayısıylada Sivas’ın çok ihtiyacı olan kerdeşliğe, dostluğa ve hoşgörüye yönelik yayınlar yapması futbolun içerisindeki birisi olarak beni çok mutlu etti.

Zannediyorum, böyle bir çalışma Türkiye’de tek ve ilk!
Rüştü kardeşime ve diğer bu tür çalışma yapanlara açık yüreklilikle sesleniyorum. Sizler bu güzellikleri yaptığınız müddetçe her zaman akranızda ve yanınızda olacağız, bundan emin olabilirsiniz. Sivas’ın ve Türk futbolunun sizin gibi düşünen ve çalışan insanlara ihtiyacı var.

Hürdoğan

CÜSSKB-Aynur
07.06.2006, 08:41
Sivas'ın ve Yiğidoların farkını, mümkün olan her yoldan doğru bir şeklide göstermemiz, tanıtmamız gerektiği kanısındayım. Böyle bir çaba içerisinde olanlarında destek görmesi, takdir edilmesi çok güzel.
Teşekkürler, Sayın Abdullah Yiğit.

SONMEZ
07.06.2006, 11:19
ABDULLAH BEY'İ BÖYLE BİR ÇALIŞMAYI
KALEME ALDIKLARI İÇİN TEBRİK EDİYORUM.

BİZLER www.sivasspor.com YÖNETİCİLERİ
OLARAK, ELİMİZDEN GELDİĞİNCE, SPORUN
GERÇEK RUHUNA UYGUN HAREKET ETMEYE
VE BU DOĞRULTUDA ÇALIŞMALARIMIZI
YÜRÜTMEYE GAYRET EDİYORUZ.

SEÇKİN BİR YÖNETİM KADROSUYLA VE
SEÇKİN ÜYE POTANSİYELİMİZLE DAHA NİCE
GÜZELLİKLERİ HEP BERABER YAŞAMAYA VE
YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE VE ÖZELLİKLE BİZLERİ
YÜREKTEN DESTEKLEYEN, HEP YANIMIZDA OLAN,
SEÇKİN ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER...

HEP DESTEK... TAM DESTEK...

Hüseyin_58
11.06.2006, 20:10
Böyle güzel calismalarindan dolayi bende Sivasspor.com u kutluyorum.Cok güzel bir is basardilar,devamini dileriz.

çılgın-sedat
11.06.2006, 21:06
Böyle güzel calismalarindan dolayi bende Sivasspor.com u kutluyorum.Cok güzel bir is basardilar,devamini dileriz.
BÖYLE GÜZEL BİR TAKIMIN TARAFTARI TABİKİ SÜPER
NE MUTLU TÜRK'ÜM (SİVAS'LIYIM) DİYENE

Tuncay
11.06.2006, 23:37
Sitemiz gercekten cok onemli gorevler yapmaktadir. Dunyadaki sivaslilari bir araya getirdi. Yeni dostluklar, kardeslikler baslatti. Sitemizin tum calisanlarini kutluyorum. Inaniyorumki dahada geliserek buyuyerek vede kendini yenileyerek devam edecektir.
En cok sevindigim ise sitemizin temeli cok saglam belki yoneticiler degisir, belki birsuru saldiriya ugrar ama uye sayisi her zaman katlayarak buyur.
Sitemizi kuran ve gunluk calisan arkadaslarin emekleri bosa gitmeyecektir. Dunya durdukca sitemiz gorevine devam edecektir. Cunku Sporla ilgisi olmayan cogu Sivasli bile bu siteye girip hasret gideriyor. Siteyle gurur duyuyor. Yonetici arkadaslar Allah hepinize saglik ve uzun omur versin.

Alişan
12.06.2006, 14:52
Abdullah Yiğit hocamızın bu güzel çalışmasından dolayı kendisine teşekkürlerimi bir borç bilir kendilerine saygılarımı sunuyorum. Sitemizin yöneticisi Rüştü Elmasın göstermiş olduğu çabalarda taktir edilecek bir yönetimdir. Güzel sivasımın güzel takımı sivas sporun bu değerli yazarları, yöneticilerinin biz taraftarları sunmuş oldukları bu güzel sitenin her zaman düzeyli ve sorumluluk sahibi olarak devam etmesini canı gönülden dilerim. Sivas spora yeni sezonda başarılar diler yine bütün maçlarında tribünde yerimde olacağımı bilmenizi isterim. Bütün güzelliklerin türk milletinin olması dileğimle.

Erol58_34
27.03.2007, 01:53
Abdullah Yiğit beyinde dikkatini çektiğine göre, burasının bu konuda çok önemli çalışmalar yaptığına herkes şahit oluyor demekki.Bu güzel çalışmalar yapanları kutluyorum.Benim dikkatimi çeken böylesi önemli bir yazıya neden bu kadar az yorum yapıldığıdır.

Engin58
15.04.2007, 00:14
SIVASSPOR :COMUN EKIBINI VE CALISANLARINI EN ICTEN DILEKLERIM ILE KUTLUYOR CALISMALARINDA ÜSTÜN BASARILAR TEMENI EDIYORUM TÜM GUZELIKLER SIZLER ILE OLSUN.SAYGILARIMLA...

albina58
15.04.2007, 05:19
Sayın RÜŞTÜ ELMAS şahsında tüm www.sivasspor.com yönetimini tebrik eder başarılarının devamını temenni ederim.
Son çeyrek yüzyılda yaşadığımız kirlenmede,köşe dönme,kültürel kirlenme,kısa yoldan zengin olma modasına nazire yaparcasına direnen Rüştü ELMAS yönetimindeki sitemiz,Anadolunun gerçek efendisi atalarımızdan gelen ve bizlere her zaman yol gösterici olan şu nasihatı'' Doğru hiçbir zaman yıkılmaz'' özdeyişinde olduğu gibi, tüm kötülüklerin karşısında dimdik duruyor.Şuanda yollarına çıkan,ayaklarına bağ olmaya çalışan çıbanbaşlarınıda ezecekleri,sağlam duruşlarında görür gibi oluyorum.İyiki varsın www.sivasspor.com

Engin58
15.04.2007, 06:34
ABDULLAH BEYE TESEKKÜR EDERIZ.SAYGILARIMLA...

sivas_kangallı
15.04.2007, 10:03
svasspor.com da emeği geçenlere sonsuz tşkler....

edebiyatisyen
15.04.2007, 10:35
işte bu sivaslıların farkıdır...................... ..

altuntas58
15.04.2007, 10:37
sivasspor com un kalitesini türkiyede bilmeyenmi kaldı
arkadaşlık dostluk hep ön planda dünyanın öteki ucundaki
kardeşlerimizi yanımıza getiriyor kıtalar arası bir site bu sitenin
kurucusu rüştü elmas beye ve diğer emeği gecenlere kucaklar dolusu
sevgilerimi sunarım ayrıca abdullah beyide yapmış olduğu
araştımalarından dolayı tebrik ederim her şey sivas için her
şey sivasspor için yiğidolar dünyanın nersinde olursanız olun
iyi günde kötü günde buluşma yerimiz bu site olması dileklerimle

mesut_koçak_58
15.04.2007, 11:02
BOYLE BIR TAKIMIN BOYLE BIR TARAFTARI VE SITESI OLUR
EN BUYUK SİVAS....

Hayatcoqqberbat
15.04.2007, 11:06
insanın bunu okurken gururlanmaması elde değil harika hepbu yolda beraber spor dostluk barış ve kardeşliktir.

yigido24
15.04.2007, 11:50
Bu güzel siteyi bize sunan site yönetimine ne kadar teşekkür edilse azdır.
Böylesine güzel, düzenli ve tertemiz hizmet verenlere ne diyebilirizki? Hem reklamsız,hiçbir maddi geliri olmayan ve beklentisi olmayan ve hem gece gündüz burada daha güzel hizmet vermek için, tüm yöneticiler, hepberaber çırpınıp durmaktalar.
Teşekkürler Sivasın gururu Sivasspor.com, sen iyiki varsın ve iyiki böylesine güzel yöneticilerin elindesin.Acaba ardniyetli kişilerin elinde olsaydı ne yaparlardı burada acaba.

ademgoze
15.04.2007, 13:46
sivasspor.com dan ayrılamıyoruz. her zaman sivasspor sevgisini yansıtan bir site

PRoFeSSioNaL
15.04.2007, 13:51
www.sivasspor.com la her zaman her yerde beraberiz bunu bilin

yigido24
15.04.2007, 18:45
Bu güzel siteyi bize sunan site yönetimine ne kadar teşekkür edilse azdır.
Böylesine güzel, düzenli ve tertemiz hizmet verenlere ne diyebilirizki? Hem reklamsız,hiçbir maddi geliri olmayan ve beklentisi olmayan ve hem gece gündüz burada daha güzel hizmet vermek için, tüm yöneticiler, hepberaber çırpınıp durmaktalar.
Teşekkürler Sivasın gururu Sivasspor.com, sen iyiki varsın ve iyiki böylesine güzel yöneticilerin elindesin.Acaba ardniyetli kişilerin elinde olsaydı ne yaparlardı burada acaba.

koz58
30.05.2008, 01:57
Bu güzel çalışmalarınızdan dolayı site ekibini kutlarım.

HaSiVasLıM58
30.05.2008, 02:00
Abdullah yiğit bey'in her yazısını zevkle okuyorum gerçekten gerek kişiliği gerek saygınlığı ile çok değerli bir insan..Ve bu yazısında dolayı ayrıyeten kutluyorum saolsun varolsun..Bu sitede emeği geçenleri kutlarım sadece bir modaretör'ün olmasından rahatsız değilde biraz ona açıkcası soğuk bakıyorum.
Rüştü Elmas'ada Teşekkür ediyorum ..!!