Orijinalini görmek için tıklayınız : GENÇLERDEN 1,5 MILYON DOLAR +BIR FUTBOLCU

SivasSpor.Com
08.06.2006, 07:41
Sivasspor’da transferin gözde isimlerinden birisi olan Brezilyalı golcüye Gençlerbirliği kancayı fena taktı!

Sivasspor’dan ısrarla Anderson’u isteyen Gençlerbirliği, genç futbolcuya karşılık 1,5 milyon dolar ve birde futbolcu teklif etti.

Sivasspor kulübünün bu teklife sıcak bakmadığı öğrenilirken, Anderson’unda özellikle vatandaşı Sergio’nun da Sivasspor’da kalması nedeniyle gitmek istemediği belirtiliyor.

24 Haziran’da Brezilya’dan İstanbul’a gelecek olan Anderson’la Sivasspor yönetimi son kez masaya oturup gidip gitmeyeceğine karar verilecek.

Hürdoğan

CÜSSKB-Aynur
08.06.2006, 08:05
Orta sahamızın yetersiz kalması nedeniyle Anderson' un gerçek kapasitesini gösteremediğini düşünüyorum. Sivasspor da kalması çok iyi olacak.
İnşallah bu yıl Anderson hak ettiği yerde olur.

35gürün58
08.06.2006, 10:03
Basından öğrendiğimiz kadarı ile Andersonun satılmaması konusunda yönetimimizin aldığı isabetli kararı olumlu buluyorum. Gençlerbirliği yönetimi geleceğin yıldızlarını keşfetmede tecrübeli (mahir) bir kulüp, bu cevheri gördüler ki ısrarla istiyorlar bir veya iki sezon oynatıp aldığı fiyatın en az 5-6 katı fiyata satacaklar bunu biz niye yapmayalım ,'' ileriyi besleyen iyi bir orta sahamız olursa Anderson daha fazla kendini gösterebilir ''bu düşünceyi açıklayan arkadaşıma aynen katılıyorum. Andinin yanına kıvrak ve süratli bir forvet daha alınırsa Mehmet Yıldız ve Balili ile birlikte ileri uçta sıkıntımız kalmaz.

musab
08.06.2006, 10:41
Orta sahamızın yetersiz kalması nedeniyle Anderson' un gerçek kapasitesini gösteremediğini düşünüyorum. Sivasspor da kalması çok iyi olacak.
İnşallah bu yıl Anderson hak ettiği yerde olur.

Bence de bu yıl savunma ağırlıklı oynadık ve orta sahamız defansa yardım etti. Forvete hiç bir katkıları olmadı. Ama bu yıl yeni gelen hoca ofansif futbolu seviyor ve orta sahamız forvete de yardım edecek bu nedenle uzun boylu ve defansa basan bir forvete ihtiyacımız olacak.Anderson ise tam o tipte bir forvet bence onu bırakmak hiç doğru bir fikir değil Orta sahamız bu yıl daha agresif olacak bence gecen yıl Lorant'ın kaprisleri yüzünden yararlanamadığımız Ertuğrul'dan bu yıl en üst seviyede faydalanmalıyız.

Hepimiz İlhan Cavcav ın nasıl bir futbolcu simsarı olduğunu biliyoruz. Madeni gördüğü yerde hiç affetmiyor. Ona kaptırmamalıyız. Bazı futbolcular paradan değerlidir çünkü o tipte futbolcu bulmak çok zor.

yigido Atilla
08.06.2006, 11:49
Anderson yuvadan ucuyor cok ihtiyacimiz oldugu bir dönemde insallah sivassporda kalir

Serd@r
08.06.2006, 12:02
Hiç kimse vazgeçilmez değildir,yeterki yerine alınanda bu vazgeçilmezlik sözünü söyletebilsin.
Bütçesinden futbolcu transferi için 10 trilyon ayıran bir kulüp olarak 1,5 milyon dolar azımsanacak bir rakam değil,bence satılmalı ve daha iyisi alınmalı diye düşünüyorum.

Güner
08.06.2006, 13:03
Gençlerbirliği takımının transfer politikasına baktığımız zaman sürekli olarak aynı sistemde işlediğini görüyoruz. Hangi futbolcuda bir ışık görseler peşini bırakmıyorlar ve o futbolcuyu alıp yıldız edip büyük karla satıyorlar. Aslında çok iyi bir transfer politikası ama Anderson'un gideceğini veya yönetimin göndereceğini sanmıyorum. Ama kulübümüzün menfaatleri için büyük artılar sağlayacaksa da gitmesinin bize bir dezavantaj sağlayacağını düşünmüyorum. Yeri doldurulabilir. Ancak geç kalmamak gerekir.

GuNaY
08.06.2006, 14:46
Gerek yanında birisinin olmaması gerekse orta sahanın beslememesi nedeniyle kendini fazla gösterme fırsatı bulamadı, ancak ileriki yıllarda çok daha iyi olacağına şüphem yok...
Özellikle transfer döneminde bu kadar ağır davranırken andi'nin gitmesi iyi olmaz :rolleyes: :rolleyes:

HALIL
08.06.2006, 15:00
kalmasi lazim orta saha da problmem olugu icin fazla gol tamadi dusunuyorum orta saha miz bi iyi olsun baka gol krali olmazsa hicim gonderilmemesi lazim

gercek58li
08.06.2006, 17:02
Gerci teklif edilen para fena degil ama eger giderse yerine daha iyisini alabilecekmiyiz,ya da kalirsa onu besleyecek bir orta saha???

sinan58_34
08.06.2006, 20:40
on sivasspor ıcın vazgecılmez degıl bence daha ustun oyuncular alabılırız. Ama tabıkı kararı verecek o ve kulub[/I][/B]

sarkislali
08.06.2006, 20:49
Basından öğrendiğimiz kadarı ile Andersonun satılmaması konusunda yönetimimizin aldığı isabetli kararı olumlu buluyorum. Gençlerbirliği yönetimi geleceğin yıldızlarını keşfetmede tecrübeli (mahir) bir kulüp, bu cevheri gördüler ki ısrarla istiyorlar bir veya iki sezon oynatıp aldığı fiyatın en az 5-6 katı fiyata satacaklar bunu biz niye yapmayalım ,'' ileriyi besleyen iyi bir orta sahamız olursa Anderson daha fazla kendini gösterebilir ''bu düşünceyi açıklayan arkadaşıma aynen katılıyorum. Andinin yanına kıvrak ve süratli bir forvet daha alınırsa Mehmet Yıldız ve Balili ile birlikte ileri uçta sıkıntımız kalmaz.
Helal Hemso, bu islere kayseri kafasiyla yaklasmak gerek. Ekonomik düsünce camiamizi hep ileriye götürecektir. Eger GB Anderson´a göz koyduysa bir bildigi verdir. Tanju ilk gol krali oldugunda ben " Bu adamdan ancak güresci olur2 diye düsünmüstüm. Adam Milli takimda GS´de FB´de gol kralliklari yasadi. Anderson´da önce hosuma gitmedi, ama en fazla gol atan futbolcumuz. Bencede kalsin. Dedigin gibi belki 6-8 Milyon EUR´ya satariz.
Sivasspor.com1
Saglik, basari ve bolluk, herkese

HALIL
08.06.2006, 21:06
vallaha alacaksaniz bi futbolcu veriyorlar mehmet cakir i alin

MOS-BY-58
08.06.2006, 23:04
bence bu konuya hoca karar vermeli. 10 milyon dolar da verseler, eger hoca sisteminde bu oyuncuyu düsünüyorsa, Sivasspor'un menfaati oyuncunun kalmasini gerektirir. Ayrica en önemlisi eldeki oyunculardan ve gelecek oyunculardan maksimum verimi alabilmek. Bi taraftar olarak isin dolar kismi beni baglamaz...

yigido Atilla
09.06.2006, 12:11
Su anda Andersonu Klasinda 23 yasinda bir Futbolcu alsaniz idda eddiyorum 5milyon euroyu gözden cikarmanimiz lazim bu sezon kesinlikle kalmali cünkü bu sene ihtiyacimiz coooook ama cok var sene Andersonu Genclere 1,5 milyon yerine ya fenere veya Gs 3 katina satmak varken bu sansi niye ilhan cavcava verelim sivasspor kazansin idda edeyorum Anderson (Nobreden) daha iyi bir futbolcu ..

FURKAN_
09.06.2006, 12:24
Bence de bu yıl savunma ağırlıklı oynadık ve orta sahamız defansa yardım etti. Forvete hiç bir katkıları olmadı. Ama bu yıl yeni gelen hoca ofansif futbolu seviyor ve orta sahamız forvete de yardım edecek bu nedenle uzun boylu ve defansa basan bir forvete ihtiyacımız olacak.Anderson ise tam o tipte bir forvet bence onu bırakmak hiç doğru bir fikir değil Orta sahamız bu yıl daha agresif olacak bence gecen yıl Lorant'ın kaprisleri yüzünden yararlanamadığımız Ertuğrul'dan bu yıl en üst seviyede faydalanmalıyız.

Hepimiz İlhan Cavcav ın nasıl bir futbolcu simsarı olduğunu biliyoruz. Madeni gördüğü yerde hiç affetmiyor. Ona kaptırmamalıyız. Bazı futbolcular paradan değerlidir çünkü o tipte futbolcu bulmak çok zor.

ben yorumumu yapmıştım hala aynı düşünceyi taşıyorum satılmamalı güçlü bir orta saha ile çok iş yapar ayrıca güçlü kanatlar çünkü uzun boylu yan toplarda hakimiyeti gayet iyi.

SEMİH-58
09.06.2006, 14:32
GİTMESİN YAW NE İŞİ WARIMIŞ ORALARDA.....................

LORDKRAL
09.06.2006, 16:14
iyi bir futbolcu ama o giderse alacağımız para iyi futbolcu da varmış yeri doldurulrsa iyi olur bence.

gardasin.58
09.06.2006, 23:15
Gecdigimiz sezonda cok iyi basari gosteren sivasspor daha iyi olabilirdi ileriyi besleyecek orta sahaya sahip cicacak ayaga isabetli pas yapacak 3 veya 4 oyuncu lazim basarilar dilerim.

gardasin.58
09.06.2006, 23:20
sivasspordan basari bekliyorsak destegimizi esirgemeyelim sporun spor oldugunu unutmayalim selamlar

RaP_BoY
09.06.2006, 23:20
GENÇLERBİRLİGİ ŞİMDİYE KADAR HANGİ FUTBOLCUYA 1.5 MİLYON DOLAR +FUTBOLCU TEKLİFİNDE BULUNMUŞLAR...BENCE BALON BİR HABER ANDERSON A O PARA VERİLİYORSA HEMEN SATILMASI LAZIM GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDA 1.5 MİLYON DOLAR AZ BİR PARA DEGİL O PARAYLA 4-5 TANE GENÇ KALİTELİ YABANCILAR ALINABİLİR...AMA GENÇLER VERMEZ O PARAYI ;)