Orijinalini görmek için tıklayınız : GÖZ KAMAŞTIRACAK
Champion_58 07.06.2006, 17:41 Stadyum uzaktan güzel görünebilir...Ancak yaklaştıkça düzensizlik göze batıyor malsef,harun058 arkadaşım önemli bir konuya değinmiş gerçekten.öncelikle stadyumumuz(yiğido_arena) çevresiyle çadaş bi görünüm kazanmalıdır.
Ben tüm maçlara gitmiş birisi olarak söylüyorum;
-- Yetkililer ilk olarak stada çıkan tüm sokaklarda öncelikle tribün yönlendirme tabelaları koymalı acilen.Bunun ne demek olduğunu soran olmaz inşallah
çünkü yanlış yönlenmeyle stadı dolanmadan doğru yere varmanız çok zorr..
-- ikinci olarak ikinci olarak yapılması gerekense seyircilerin maç başında tektek girdiği ancak maç bitiminde hıncahınç kalabalıkla çıktığı merdivenli koridorların aydınlatılarak seri bir tahliyenin sağlanmasıdır.
--üçüncü olarak ise yine bu çıkışta ki kalabalığın yağmurlu havalarda adeta 4 eylül göletinden geçmek zorunda kaldığı su birikintilerinin (ki basarsanız içine bot olsa ayağınızda dolar içine o derece) bi şekilde oluşmasının önlenmesidir.
Şimdi çıkıp yaa anca yapıyok gardaş diyen hemşehrilerim olabilir mutlaka ama bunları gündeme getirmezsekte olan hepimize olur sonuçta....
herkesin bu konuda özen göstermesini temenni ediyorum saygılarrrr...
SivasSpor.Com 09.06.2006, 22:47 Tadilat çalışmaları aralıksız olarak devam eden 4 Eylül Stadyumu, yapımı tamamlanması ile kusursuz olacak.
Daha önce çimleri yenilenen ve maraton tribünleri büyültülen 4 Eylül Stadyumunda, Kale arkası tribünlerinin büyültme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.
Bu çalışma ile birlikte stadyumdaki bir takım eksikliklerde giderilirken, üzerinin kapatılması çalışmaylarıda start almak üzere. 4 Eylül Stayumunun üzerinin kapatılması çalışmaları ise iki aşamalı olacak. İlk olarak maraton tribünlerinin üzeri kapatılacak. Ardından ise kale arkaları. Stadyumun üzerinin kapatılması ise sade değil, görkemli olacak. Oval bir şekilde kapatılacak olan 4 Eylül’ün ambiyonsı ise harika bir şekilde olacak.
Hakikat
MOS-BY-58 09.06.2006, 23:38 sivas'a güzel bi stat yakisir...
yigido Atilla 09.06.2006, 23:52 Kosu pistlerini kaldirmis olsalardi stad daha güzel olurdu 4 köse seklinde
Önemli olan sahaya sesi güzelce iletebilecek bir yapı olmalıki yönetim bunun çalışmasını yapıyor,
Ayrıca son maçta da gördümki aşırı yağmurda seyircilerin çoğu maçı bırakıp gitmek zorunda kaldı, bunların olmaması için tüm stadın üzerinin kapanması seyirci açısından güzel olacak...
SivasLady 10.06.2006, 00:08 umarim bütün degisiklikler sezon baslamadan önce biter
stadin kapanmasi cok iyi oluyor
bir cok taraftarlar kötü hava kosullari nedeninden dolayi
maclara gelmiyorlardi böylece hava mazareti ortadan kalkmis olur
Bu kadar emeğin karşılığında taraftar olarak o koltukları boş bırakmamalıyız.
sivasın iklim şartlarına uygun hale getiriliyor.bu taraftarın stada gelmesi için yapılmış güzel birşey seneye taraftar sayısının artması gerekiyor.
onlar stadi guzelestiriyo buyutuyo heeee bize de statti doldurmak kaliyo
LORDKRAL 10.06.2006, 11:16 Önemli olan sahaya sesi güzelce iletebilecek bir yapı olmalıki yönetim bunun çalışmasını yapıyor,
Ayrıca son maçta da gördümki aşırı yağmurda seyircilerin çoğu maçı bırakıp gitmek zorunda kaldı, bunların olmaması için tüm stadın üzerinin kapanması seyirci açısından güzel olacak...
evet abi haklısın herkes yağmur nedeniyle sahayı terketti ama bazı taraftarlar da sonuna kadar destekledi.Biz bırakmadık sivasımızı tek başlarına maç sonuna kadar ordaydık
BekirBayrak 10.06.2006, 12:31 ins stad bı bıtsın artık
bızlerde ıllakı yerımızı alacagız
Stadımızın üzerinin kapanması hem hava koşulları zor olan ilimiz için iyi olacak,hemde ses akustiğinin iyi ayarlanması sayesinde takıma verilen tezahurat desteğinin ses efekti tamamen farklılık gösterecek,birde böyle ambiyansı yüksek bir statda tezahurat yapmanın keyfini yaşamak için hemşehrilerimiz sıraya girecek.( İNŞAALLAH)
Stadyum uzaktan güzel görünebilir...Ancak yaklaştıkça düzensizlik göze batıyor malsef,harun058 arkadaşım önemli bir konuya değinmiş gerçekten.öncelikle stadyumumuz(yiğido_arena) çevresiyle çadaş bi görünüm kazanmalıdır.
-- Yetkililer ilk olarak stada çıkan tüm sokaklarda öncelikle tribün yönlendirme tabelaları koymalı acilen.Bunun ne demek olduğunu soran olmaz inşallah:)
-- ikinci olarak ikinci olarak yapılması gerekense seyircilerin maç başında tektek girdiği ancak maç bitiminde hıncahınç kalabalıkla çıktığı merdivenli koridorların aydınlatılarak seri bir tahliyenin sağlanmasıdır.
--üçüncü olarak ise yine bu çıkışta ki kalabalığın yağmurlu havalarda adeta 4 eylül göletinden geçmek zorunda kaldığı su birikintilerinin (ki basarsanız içine bot olsa ayağınızda dolar içine o derece) bi şekilde oluşmasının önlenmesidir.
Şimdi çıkıp yaa anca yapıyok gardaş diyen hemşehrilerim olabilir mutlaka ama bunları gündeme getirmezsekte olan hepimize olur sonuçta....
Çok güzel bir konu;stada gidenler bence bu topiğe birşeyler yazmalılar....
CÜSSKB-Aynur 10.06.2006, 22:07 Stadımızın üzerinin kapanması hem hava koşulları zor olan ilimiz için iyi olacak,hemde ses akustiğinin iyi ayarlanması sayesinde takıma verilen tezahurat desteğinin ses efekti tamamen farklılık gösterecek,birde böyle ambiyansı yüksek bir statda tezahurat yapmanın keyfini yaşamak için hemşehrilerimiz sıraya girecek.( İNŞAALLAH)
inşallah Serdar,
17000 kişiyi stadyuma çekebilmek için, Yönetimin de gayret göstermesi gerekir.
Ahmet atl 10.06.2006, 23:13 stadın kapasite ne kadar olacak ?
stadın kapasite ne kadar olacak ?
16.500 olacakmış gardas...... Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
çılgın-sedat 11.06.2006, 05:41 SİVASSPOR'UMAZA ÇOK GÜZEL BİR STAT YAKIŞIR
LORDKRAL 11.06.2006, 08:00 16.500 kişilik olursa iyi olur fakat önceki sezon stadın bi kısmı boş kalıyordu.Önceki kapasitesi az olmasına rağmen boşluklar görülüyorsa bu sene çok olsa bile tahminim yine boşluklar olur stadda.İnşallah yiğidolar boş bırakmaz sivasımızı.
PARTNER58AHMET 11.06.2006, 12:54 BENDE GEÇENLERDE SİVASA GİTTİM VE 4 EYLÜL STADINI İNCELEME FIRSATI BULDUM GERÇEKTENDE STADIMIZ GÜZEL VE HOŞ OLMUŞ NERDE O 1KAÇ YIL ÖNCEKİ4 EYLÜL STADIYLAN ŞİMDİKİ ARASINDA BÜYÜK FARKLILIK VAR HER KİM VEYA KİMLER KATKIDA BULUNDUYSA TEŞEKÜRLER
sofularlı34 11.06.2006, 13:49 daha iyi işler iiçin çok para ve taraftar desteği lazım.Başkanımızın yababileceği şeyler ve organize bir taraftar grubuyla ancak gerçekleşir..........
35fulya58 11.06.2006, 13:56 Stadyum uzaktan güzel görünebilir...Ancak yaklaştıkça düzensizlik göze batıyor malsef,harun058 arkadaşım önemli bir konuya değinmiş gerçekten.öncelikle stadyumumuz(yiğido_arena) çevresiyle çadaş bi görünüm kazanmalıdır.
-- Yetkililer ilk olarak stada çıkan tüm sokaklarda öncelikle tribün yönlendirme tabelaları koymalı acilen.Bunun ne demek olduğunu soran olmaz inşallah
Bravo çok güzel bir konu açılmış. Bilenler birşeyler yazsın, hem gündemde tutulsun bu konu.
izmirliyigido 11.06.2006, 14:02 Stadyum uzaktan güzel görünebilir...Ancak yaklaştıkça düzensizlik göze batıyor malsef,harun058 arkadaşım önemli bir konuya değinmiş gerçekten.öncelikle stadyumumuz(yiğido_arena) çevresiyle çadaş bi görünüm kazanmalıdır.
Gerçekten güzel bir konu. Ayrıca olmaz ya (neden olmasın) F.Bahçe yapıyor esas soğuk bir iklime sahip olan Sivas'ın daha da öncelikli yapması gerekir, kışında seyircilerin rahat maç izleyebilmesi için (- madem üstü zamanla tamamen kapatılacak-) ısıtma sistemiyle seyirciler üşümeden maç seyredebilmeli. Hem Sivas'ta doğal gazda var, hesaplı bir şekilde güzel bir ısıtma sistemi kurulabilir.
alimuharrem58 11.06.2006, 18:16 KAPALI OLUNCA STADYUM COK GUZEL OLACAK
Taraftarın maç.a Gelmesini Sağlayacak Bir çalışma..
Sivasın havasi Belli OLmuyo Bır Anda Yağmuır Yağıyo Bı Bakmıssınız Gunes Acıyo.Stadın Uzerı kapanırsa Bu Durumların Hıc Bırısı Bızı Ilgılendırmez..
Ayrıca Taraftar Olarak Bağıran Kişi Sayısı Oldukca Az Stadın Ustude Acık Olunca Sesımız Bosluga yayılıyo Etkılı Olmuyo...
BUNDAN SONRA GUZEL GUNLER BIZIM OLACAK...
CÜSSKB-Aynur 12.06.2006, 08:08 daha iyi işler iiçin çok para ve taraftar desteği lazım.Başkanımızın yababileceği şeyler ve organize bir taraftar grubuyla ancak gerçekleşir..........
çok haklısın.
Organize taraftar içinde, Yönetimin bu tür çaba içinde olanları desteklemesi gerekir. Aksi halde, cılız gruplaşmaların ötesine varılamaz.
yigido_furkan 12.06.2006, 08:49 bnce kale arkasından cok stadın üstü kapatılmalı bide destek yaıyoruz bagrıyoruz yüksekte oldugumuz için bagırdıgımız ses takımı fazla ateslemiyor. ama stadın üstü kapalı olsa kar yagmur etkilemez taraftarı.ve muhtesem bi ambiyans olusabilir.
sivasa güzel stad yakışır ama biz taraftarlar olarak statı iyi dolduramaığımızı düşünüyom
serhankaburcuk 12.06.2006, 13:19 Arkadaşlar acele etmeye lüzum yok 4 Eylülde çalışmalar hızla devam ediyor.İnşallah Avrupa tarzı bir stadyuma Sivas yakında kavuşacak.Çalışmalar hummalı bir şekilde ve gerçektende titizlikle sürdürülüyor.Türkiyenin modernlik bakımından elle gösterilen stadlarından biri olacak.
stadın üzeri tamamen kapanacak anladığım kadarıyla ve Abdüllatif Şener bir müddet önce Sivas'a yeni bir stad yapılması fikrinin tamamen bittiğini söylemişti. Ben stadın üzerinin tam olarak kapandığı zaman kapasitesinin en az 20000 kişilik olması gerektiğini söyleyebilirim. Çünkü ileride üstü kapanmış bir stada ek yapmak da mümkün olmaz. AYRICA STADIN ANKARA YOLUNA BAKAN BÖLÜMÜNDE düzensizlik var. Orda bir çay bahçesi var ama çevresinde boş bir alan yerde uzamış otlar çöpler kol geziyor. O bölüme el atılırsa yoldan görünmesi daha güzel olur. Mutlaka kırmızı beyaz renkler ön plana çıkarılarak bir çevre düzenlenmesi yapılması doğru olacaktır.
|