Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVAS`A AZERI OYUNCU
CAGLAYAN 09.06.2006, 23:20 http://www.sivasspor.org.tr/images/kurbanov.jpg
ADI: ILGAR
SOYADI: KURBANOV
DOĞUM TARİHİ: 25/04/1986
DOĞUM YERİ: AZARBEYCAN/BAKÜ
NÜFUS BİLGİLERİ :
KAYITLI OLDUGU İL: İSTANBUL / KADIKÖY
ANA ADI: CHOVKETHAOUM
BABA ADI: BAHRAM
UYRUĞU:TC VATANDAŞI. GEÇME. TARİHİ 19/04/2001
Azerbaycan Milli Takımının ortasaha oyuncusu Ilgar Kurbanov ile görüşmeler başladı.
Sivasspor'umuz Azerbaycan Milli takım oyuncusu orta saha Ilgar Kurbanov ile masaya oturuyor
Bugün İstanbul'da görüşmelere başlanan Azeri topçu ile prensip anlaşmasına varıldı aradaki birkaç pürüz çözülükten sonra önümüzdeki sezon takımımızım ortasaha yükü Kurbonav'a emanet edilecek.
yeniülke
http://www.sivasspor.org.tr/images/kurbanov.jpg
NÜFUS BİLGİLERİ :
Azerbaycan Milli Takımının ortasaha oyuncusu Ilgar Kurbanov ile görüşmeler başladı.
Sivasspor'umuz Azerbaycan Milli takım oyuncusu orta saha Ilgar Kurbanov ile masaya oturuyor
Bugün İstanbul'da görüşmelere başlanan Azeri topçu ile prensip anlaşmasına varıldı aradaki birkaç pürüz çözülükten sonra önümüzdeki sezon takımımızım ortasaha yükü Kurbonav'a emanet edilecek.
yeniülke
hayirli olsun.bu yonetim ne yaptigini gayet iyi biliyor yorum yapmaya gerek yok.
ertugrulss 10.06.2006, 00:02 ORTA SAHANIN YÜKÜNÜ ÇEKECEKSE HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM! ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''
SivasSpor.Com 10.06.2006, 00:05 http://www.sivasspor.org.tr/images/kurbanov.jpg
NÜFUS BİLGİLERİ :
yeniülke
SivasLady 10.06.2006, 00:13 hayirlisi olsun
acikcasi hic duymadim bunu :rolleyes:
takima faydali olacaksa hos gelsin
Insallah anlamadaki puruzler giderilirde Sivasspor da oynar. kendi dusuncem boyle oyuncular daha basarili ve hirsli olurlar cunku kendilerini gostermek zorundalarki onleri acilsin. Insallah faydali olur.
Fenerbahçe paf takımında oynamış, biz zamanlarda Manchester City ısrarla istemiş, şimdi Azerbaycanda Rasim Kara'nın takımında oynuyormuş Fiziği güçlü oyuncuymuş( Eğer okuduğum haberler eski değilse!)
Takımımızın yükünü kaldırabileceğini düşünüyorlarmış, daha önce ismini duymamıştım ama okuduğum kadarıyla hep övgüyle bahsedilen birisi
Ben daha önceden duydum adını ama kalitesi hakkında bilgim yok. Ancak yararlı olacağını düşünüyorum. Çok genç bir futbolcu. Yıldızı parlarsa çok büyük kar edilebilir. Hayırlısı olsun.
bize faydali olacagina dusunuyorum cunku turkiye azerbaycan macinda iyi oynadi
LORDKRAL 10.06.2006, 11:05 Fenerbahçe paf takımında oynamış, biz zamanlarda Manchester City ısrarla istemiş, şimdi Azerbaycanda Rasim Kara'nın takımında oynuyormuş Fiziği güçlü oyuncuymuş( Eğer okuduğum haberler eski değilse!)
Takımımızın yükünü kaldırabileceğini düşünüyorlarmış, daha önce ismini duymamıştım ama okuduğum kadarıyla hep övgüyle bahsedilen birisi
abi dediğin gibiyse iyi bir transfer olacak gibi.hayırlısı olsun.
Yigido58_NL 10.06.2006, 13:02 DIGER TAKIMLAR CATIR CATIR IMZA ATTIRIP OYUNCU ALIYOR,BIZDE HALEN BIR ICRAAT YOK.YOKSA COK GIZLIMI YURUTULUYOR GORUSMELER.NEYSE HAYIRLISI,GEC OLSUN GUC OLMASIN.INSALLAH TAKIMA FAYDALI OLACAK OYUNCULAR ALINIR.
Hayırlı olsun diyelim,kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum sonuç itibariyle milli takım futbolcusu,İnşaAllah takımımızada fayda sağlayabilirde orta sahayı çekip çevirir bizlerde o gol yollarındaki tıkanıklığı aşabiliriz.
Bizden birisi,inşaallah alınır ve faydalı olur....
35gürün58 10.06.2006, 14:17 Yabancı statüde zaten mevcut 4 oyuncumuz var, geriye alacağımız oyuncu sayısı 2 oluyor, 1 orta saha 1 forvet.
Orta sahaya Kurbanov düşünülüyor ve prensipte anlaşma aşamasına gelinmişse geriye 1 forvet oyuncu ihtiyacımız kalıyor.
Peki Daha önce prensip anlaşmasına varıldığı açıklanan Brezilyalı orta saha oyuncusu Marcos Antonio'ya ne oldu ? vazmı geçildi. ?
Bu durumda resmi imza atılıncaya kadar emin olup yorum yapmamak gereği ortaya çıkıyor tek temennimiz takımımıza çok fayda sağlayacak bir oyuncu olmasını arzulamak.
ekvator milli takımının (futbolcularının) mücadele azmi ve kondisyonlarına hayran kaldım. bir oyuncu 2-3 kişilik koşuyordu bizede böyle süratli oyuncular lazım. Bravo ekvatora...
İnşallah ii bi transfer olur!........
58-Göksun 10.06.2006, 15:17 Ben pek umutlu değilim.Bence fazla bişey yapamaz.Azeri futbolu Türkiye'ye göre çok çok geride nasıl ayak uyduracak merak ediyorum.Eğer gelirse yanlış transferrr
Ben pek umutlu değilim.Bence fazla bişey yapamaz.Azeri futbolu Türkiye'ye göre çok çok geride nasıl ayak uyduracak merak ediyorum.Eğer gelirse yanlış transferrr
Bence bu şekilde değerlendirilmemeli unutmayalım ki bir zamanlar fenerbahçeye transferedilip beğenilmeyerek gönderilen ETO şimdi bir futbol yıldızı....Önyargılı olmayalım.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
58-Göksun 10.06.2006, 16:08 Bence bu şekilde değerlendirilmemeli unutmayalım ki bir zamanlar fenerbahçeye transferedilip beğenilmeyerek gönderilen ETO şimdi bir futbol yıldızı....Önyargılı olmayalım.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Belki haklısınız önyargılı olunmaması gerekir.Ama eto meselesi bildiğiniz gibi değil,sadece ismi geçmiş bi zamanlar transferi falan olmamış hatta görüşme bile olmamış.Geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye geldiğinde de kendisi öyle olduğunu anlatmıştı
ertan_58 10.06.2006, 16:30 türk milli takımına karşı bir kac ay önce oynamıştı kaliteli bir futbolcu eğer alınırsa yerli statüsünde oynayacaksa harika olur ben kendi adıma çok beğenmiştim
Ahmet atl 10.06.2006, 17:58 daha genç inşallah uzun süre faydalanırız
sinan58_34 10.06.2006, 18:21 hayırlı olsun genc bı futbolcu daha once duymadık ama sivasspora faydalı olacagına ınanıyoruz
PARTNER58AHMET 10.06.2006, 19:24 AZERİ KARDEŞİMİZİN ADINI VE PERFORMANSINI HİÇ DUYMADIM EĞER SİVASSPOR GİBİ TAKIMIN YÜKÜNÜ KALDIRACAK KAPASİTEDEYSE HAYIRLI OLSUN DİYORUM VE HAŞ GELDİ SEFA GELDİ DİYORUM
yasin_kangal 11.06.2006, 11:05 ben bu oyuncuyu izledim orta ahanın yükünü kaldırır ama tek başına bir hiçç olur en kendi gibi kaliteli 5 oyuncudaha alınmalı
alimuharrem58 11.06.2006, 18:16 BU OYUNCU TURK VATANDASI MI OLACAK YOKSA YABANCI MI
BİR ACIKLAMA YAPILDI MI BUNU HAKKINDA
http://www.sivasspor.org.tr/images/kurbanov.jpg
NÜFUS BİLGİLERİ :
KAYITLI OLDUGU İL: İSTANBUL
KAYITLI OLDUGU İLÇE: KADIKÖY
UYRUĞU:TC VAT. GEC. TARİHİ 19/04/2001
yeniülke
milli takımda oynaması bir avantaj olabilir en azından Azerbaycan'a kapanıp kalmamış. ancak bir konu var ki ben ona takıldım bu adam Türk statüsünde mi oynayacak eğer oynayacaksa yazık olacak takımdaki bir Türk futbolcuya çünkü bizim ligimizde ki orta vaziyetteki bir futbolcu onların millilerine eş değerdir bence...
bekleyelim ve de görelim zaman her şeyin ilacı Allah hayırlısını versin..
Bence bu şekilde değerlendirilmemeli unutmayalım ki bir zamanlar fenerbahçeye transferedilip beğenilmeyerek gönderilen ETO şimdi bir futbol yıldızı....Önyargılı olmayalım.....:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
fenerbahce eto'o ya ii para verdi ancak kendisi fenerbahce'ye gelmek istemedi. beğenilmeyerek gönderilmeme gibi bir durum söz konusu değil. fenerbahce 2000 yılından beri peşindeydi.
Arkadaşlar yanılmıyorsam bir İngiliz kulübü istedi alamadı bu topçuyu hatta bir kaç defa milli maçta da dikkatimi çekti agresif ve ve çabuk bir oyuncu. Pecze hoca biraz kondisyon verirse neden olmasın. Zaten Türk vatandaşı hayırlı olsun. Hem azerbaycan danda takip ediliriz işte hoş değilmi...
vallahi bize fazla faydasi olmaz türkiyede böyle futbolcu cokkkkkkkk
CÜSSKB-Aynur 11.06.2006, 21:06 Milli takım oyuncusu olması, onun kaliteli bir futbolcu olduğunu gösteriyor.
orta saha daki açığımızı kapatması dileğiyle, hayırlı olsun.
inşallah sivasımıza hayırlı olur.transferlerin devamını bekliyoruz...........
CAGLAYAN 11.06.2006, 21:56 Yiğido'ya Kurbanov
Azerbaycan Milli Takımı'nın orta sahadaki yıldızı Kurbanov hafta içinde imzayı atacak.
Sivasspor, Azerbaycan Milli Takımı'nın orta sahadaki yıldızı Ilgar Kurbanov ile anlaştı. Azeri oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığı, aradaki birkaç pürüzün çözülmesi halinde önümüzdeki sezon takımın orta sahadaki yükünün Kurbonav'a emanet edileceği belirtildi. Menajer Bülent Uygun, 'Çok kaliteli ve iyi bir futbolcu.
Sivasspor'un bünyesine çabuk uyum sağlayabilir' dedi.
PasFOTOMAC
cahangir86 12.06.2006, 09:52 Selam. Ben Azerbaycan'dan katiliyorum foruma. Ilqar Qurbanov iyi bir oyuncu. Insallah, basarili. Yerli statusunde oyanayacak Sivas'da. Cunki, Turkiye vatandasi. Kaldi, iyi transfer olup olmadigina. Sizi anliyorum. Ulkemiz ad olarak futbolda iyi degil, onun icin de oyuncu icin de ayni seyi dusunuyorsunuz. Ama, gecen yilda Kayseri taraftari Resad icin ayni seyi dusunmustu ama, Resad 1-2 maca kolaylikla onlarin gonlune girdi. Insallah, Ilqar da basarili olur. Biz de Sivas'in da taraftari oluruz. Bir de galiba, Ilqar Super Lig'e transfer olacak sonuncu oyuncu olmayacak. 2-3 oyuncu da Insallah Turkiye'de oynayacak.
serhankaburcuk 12.06.2006, 10:06 Ben şahsen Avrupalı veya bir Brezilyalı topçudan yanayım....
Besyo_cu 12.06.2006, 10:43 Hayırlı olsun 1986 doğumlu genç bir oyuncu hem yabancı oyuncu statüsünde de değil bildiğimiz gibi Türk ve Azeri Futbol federasyonaları arasıda kı anlaşmaya göre Azeri oyuncular yabancı sayılmayacak. Umarım bu transferde sivas sporun neden alındığı bilinmeyen oyuncular kervanına katılmaz kım bu oyuncular derseniz ismail dis, Denns lamega , M. uz , A. görkem görk , Edson da silva ve ....
inşallah hayırlı olur.bakalım görelim ama sivasın transfere hız vermesi lazım bu kadro seneye zor iş yapar
PARTNER58AHMET 12.06.2006, 15:21 AZERİ ORTA SAHA OYUNCUSU GURBANOVLA PRENSİPTE ANLAŞILDIĞINI DUYDUM ARADA UFAK DEFEK PÜRÜZLARİN OLDUĞUN VE BUNLARINDA ÇÖZÜLMESİYLE ANLAŞMANIN İMZALANACAĞI KESİNLEŞİYORMUŞ EĞER SİVASIMIZA KATKIDA BULUNACAKSA VE YÜKÜNÜ KALDIRACAK KAPASİTEDEYSE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Ilqar Qurbanov adlı oyuncu Rasim Kara'nın takımında denilmiş ytukarıda ama o takımda Kurbanov diye bir oyuncu yokmuş. Bence bu oyuncuyu denemekten zarar gelmez. Zaten Türk pasaportuda var. Ayrıca federasyon zaten Türk statüsünde sayıyor. Bekleyelim görelim diyorum. Bu arada Angola Milli takımından bazı oyuncuların izlendiğini öğrendim. Bana göre 11 numaralı Mateus ve 17 numaralı Ze Keleganka adlı oyuncuları 10 numaralı kaptan Akwa'ya göre çok daha iyi oyuncular.
sivasspora her zaman en iyisi olur işşallah
Etem-Murat 13.06.2006, 09:17 bir de azeri sporcuya bakalım inşallah iyidir
|