Orijinalini görmek için tıklayınız : BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR

RECEP_YÜKSEL
14.06.2006, 00:55
SLM A TÜM DOSTLARA İNANIN BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR BAZEN BAZI SEPEBLERDEN KIZIP ÇIKIYORUM AMA EN FAZLA İKİ GÜN ÜÇÜNCÜ GÜN MECBUREN GİRİYORUM BAĞIMLILIK YAPIYOR BU ARIZALI OLDUĞU DÖNEMDE DAHA İYİ ANLADIMKİ SİVASSPOR .COM BİZİM BAĞIMLI OLDUĞUMUZ DEĞİL AYRILAMADIĞIMIZ BİR SİTE OLDUĞUNU ANLADIM VE DİYORUMKİ SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COMLU OLMAK AYRCILIKTIR --- HERKEZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA SUNUYOR SİVASSPOR .COM SUZ KALMAYIN DİYORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

cavres__ss
14.06.2006, 01:52
ŞAMPİYON SİVASSPOR.COM VE SİVASSPOR. BU SİTEYE GÖNÜL VEREN TÜM YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER.

GuNaY
14.06.2006, 05:01
Bir giren pişman bir girmeyen :D
Dahada çok güzellikler göreceğiz burada...

izmirliyigido
14.06.2006, 07:19
Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....

Etem-Murat
14.06.2006, 08:30
vay be tarkan seni kaybettik deesene yazık olmuş gerci sana yakın manisa cok üzülme bakırköye gideceğine manisaya yatırırız seni merak etme ziyatetine geliriz Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....

SONMEZ
14.06.2006, 08:35
RECEP GARDAŞ; HEÇ SORMA YAAA...

SİTEMİZDEKİ ÇALIŞMADAN DOLAYI, BİR MÜDDET
SİTEMİZDEN VE DOSTLARDAN MAALESEF AYRI KALMIŞTIK...!
BU SÜREÇ İÇERİSİNDE, KENDİMİ BALIK GİBİ
HİSSETTİM HEP...
HANİ SUYUN İÇİNDEKİ BALIK SUYUN DIŞINA
ÇIKTIĞINDA, NASIL DA ÇIRPINIR...

AĞLAYIN SU YÜKSELSİN BELKİ KURTULUR GEMİ.
SUYUN YÜKSELMESİ VE GEMİNİN KURTULMASI
İÇİN; TERLERİMİZ, GEREKİRSE DE GÖZYAŞLARIMIZ
FEDA OLSUN...!

yigido24
14.06.2006, 09:13
vay be tarkan seni kaybettik deesene yazık olmuş gerci sana yakın manisa cok üzülme bakırköye gideceğine manisaya yatırırız seni merak etme ziyatetine geliriz

etem abi sen Yalcin abiyi izmirdeki Tarkanla karistirmissin.!!!!

Etem-Murat
14.06.2006, 09:24
ayrı kalmak cok zor oluyor tabiki bize böyle geldi galiba

gokbora
14.06.2006, 10:01
[QUOTE=Etem-Murat][B]ayrı kalmak cok zor oluyor

DOGRU SÖYLÜYOSUN...............

FurkaN
14.06.2006, 10:52
bu site olmadan olmuyor girince ilk açtığım site.

Champion_58
14.06.2006, 11:08
SENDE YAPIŞTIRMIŞSIN ÖNEMLİ KONU BİRADER SAĞOLASIN

HERKESİN HABERİ OLSUN DİYE YAPILDI ZATEN

YÖNETİM DUYSUN MUTLAKAA KARDEŞŞ

BENİMDE İLK AÇTIĞIM SAYFALARIN BAŞINDA BU SİTE İŞTE ALAKA MESAJI

SONMEZ
14.06.2006, 14:39
Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....

YAW...İZMİRLİ YİĞİDO GARDAŞ;
ALLAH SENİ DE BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HE Mİ...

YAW, BU YAZINI YENİ GÖRDÜM,
HARBİDEN HOŞUMA GİTTİ.
ESPRİTÜEL VE BİR O KADAR DA OTANTİK
YAKLAŞIMIN ÇOK HOŞ OLMUŞ.

YÜZÜMDE TEBESSÜMLER OLUŞTURDUN;
SENİN DE, YÜZÜNDEN TEBESSÜMLER EKSİK OLMASIN...

erhan5834
14.06.2006, 14:56
SLM A TÜM DOSTLARA İNANIN BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR BAZEN BAZI SEPEBLERDEN KIZIP ÇIKIYORUM AMA EN FAZLA İKİ GÜN ÜÇÜNCÜ GÜN MECBUREN GİRİYORUM BAĞIMLILIK YAPIYOR BU ARIZALI OLDUĞU DÖNEMDE DAHA İYİ ANLADIMKİ SİVASSPOR .COM BİZİM BAĞIMLI OLDUĞUMUZ DEĞİL AYRILAMADIĞIMIZ BİR SİTE OLDUĞUNU ANLADIM VE DİYORUMKİ SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COMLU OLMAK AYRCILIKTIR --- HERKEZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA SUNUYOR SİVASSPOR .COM SUZ KALMAYIN DİYORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
sana katılıyorum abi site adeta bağımlılık yaptı hernekadar işler dolayısıyla giremesemde bulduğum ilk fırsatta siteye giriyorum..bu sitede sağlam dostluklar kurdum çok sevdiğim değer verdiğim arkadaşlarım oldu güzel samimi dostluklar ve ortamlar oluştu...umarım site kısa zamanda eski halini alır...

RECEP_YÜKSEL
14.06.2006, 18:00

TEBRİKLER KARDEŞ GÜZEL Bİ DEYİM

ademgoze
14.06.2006, 18:11
sivasspor.com un değerini biliyoruz.......

Hüseyin_58
14.06.2006, 23:09
Helal olsun be abi,cok güzel ve eglenceli bir sekilde anlatmisin

aslansivasli
15.06.2006, 23:41
TARKAN BUNU SEN Mİ YAZDIN:-)))

aslansivasli
15.06.2006, 23:43
AYRI KALMAK ZOR TABİKİDE BU SİTEDEN. BAZEN KENDIME YASAK KOYUYORUM 1 HAFTA GIRMEK YOK SITEYE DIYE AMA ÇAKTIRMADAN ARADA SIRADA GIRIP BAKIYORUM:-))) KARNEDM ZAYIF GELRSE O ZAMAN GÖRÜSCEZ SENİNLE:-))
BAGIMLLIK YAPTI BENDE NASIL KURTULABİLİRİM ACABA Bİ ÇARESİ VAR MI BUNUN?????

aykut-akay
15.06.2006, 23:57
bende girmeden olmuyor daha biraz önce hanimdan azari isittim ne bu diyor saatlerce basindasin diye :)

aslansivasli
16.06.2006, 00:25
İŞİN ZOR ABİİ:-)) AMAN YENGEYİ KIZDRMAAA:-)))

RECEP_YÜKSEL
22.06.2006, 11:08
İŞİN ZOR ABİİ:-)) AMAN YENGEYİ KIZDRMAAA:-)))

BANAMI DEMİŞDİN KARDEŞ SEN YENGEYİ KIZDIRMA DİYE BEN DAHA YENİ FARK ETTİM YANİ YENİ UYANDIMDA

gokbora
22.06.2006, 11:30
VALLA BENIM ICIN HICTE ZOR GELMIYOR SITEDEN AYRILMAK.

gece vurup kafayi yatiyorum.uyanincada siteye hemen damliyorum

35fulya58
22.06.2006, 11:44
Birkez olsun girmeden günüm geçerse, o günüm uğursuz geçecek gibi geliyor.

35fulya58
22.06.2006, 11:46

BU YAZIYI BENİM BABAM YAZDI. HERKESE DUYURULUR...

aslansivasli
22.06.2006, 12:09
BANAMI DEMİŞDİN KARDEŞ SEN YENGEYİ KIZDIRMA DİYE BEN DAHA YENİ FARK ETTİM YANİ YENİ UYANDIMDA
..............yok abi sana yazmadım............

RECEP_YÜKSEL
22.06.2006, 13:12
BU YAZIYI BENİM BABAM YAZDI. HERKESE DUYURULUR...

BABANA SELAM SÖYLE ÇOK GÜZEL OLMUŞ MCANIM

tykinik58
25.06.2006, 16:11
Hakkaten öyle bir hastalık oldu ki, bu siteyi günde 5 vakit namaz kılar gibi, en az 2-3 kez ziyaret etmeden işlerim rast gitmiyor.

izmirliyigido
25.06.2006, 18:46
YAW...İZMİRLİ YİĞİDO GARDAŞ;
ALLAH SENİ DE BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HE Mİ...

YAW, BU YAZINI YENİ GÖRDÜM,
HARBİDEN HOŞUMA GİTTİ.
ESPRİTÜEL VE BİR O KADAR DA OTANTİK
YAKLAŞIMIN ÇOK HOŞ OLMUŞ.

YÜZÜMDE TEBESSÜMLER OLUŞTURDUN;
SENİN DE, YÜZÜNDEN TEBESSÜMLER EKSİK OLMASIN...

Teşekkür ederim Sönmez kardeşim.. Allah hepimizin yüzünden tebessümü, gönlümüzden Sivasspor sevgisini eksik etmesin. Bu hastalık hepimizden eksik olmasın. Çaresi şampiyonluk olsun inşallah..

PARTNER58AHMET
25.06.2006, 19:07
BENDE BAZI ARKADAŞLARGİBİ SİVASSPOR COMA BİRKÇ KEZ GİRMAZSEM KENDİMDE BİR EKSİKLİK HİSSEDİYORUM VE KENDİ KENDİME DİYORUMKİ BİR BENMİ BÖYLEYİM YOKSA TÜM TARAFTARMI TÜM TARAFTAR BENİMGİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BURADA GÖRDÜM HER KİM VEYA KİMLER BU SİTENİN KURULUŞU İÇİN ÇALIŞTIYSA TEŞEKÜRLER

SONMEZ
25.06.2006, 21:44
Teşekkür ederim Sönmez kardeşim.. Allah hepimizin yüzünden tebessümü, gönlümüzden Sivasspor sevgisini eksik etmesin. Bu hastalık hepimizden eksik olmasın. Çaresi şampiyonluk olsun inşallah..

GARDAŞ;
TEMENNİLERİN, TEMENNİLERİMİZDİR...

GEÇEN GÜN BEN DE DOKTORA GİTTİM:
DR...........: - ŞİKAYETİN NEDİR EVLADIM ?
SÖNMEZ...: - DR. BEY, SAĞIMA BAKIYORUM...
SİVAS, SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COM
SOLUMA BAKIYOM... SİVASSPOR.COM
AYNAYA BAKIYOM... SİVASSPOR.COM
TAKVİME BAKIYOM...SENE 58...
AYLARDAN SİVAS, GÜNLERDEN SİVAS
SAATE BAKIYOM... YA SİVAS A 58 VAR
YA DA SİVAS I 58 GEÇİYOR...
.
.
.
DR :- YETER EVLADIM YETER...
NABZINI Bİ ÖLÇELİM BAKALIM...SIRTINI Bİ DİNLEYELİM...
ATEŞİNİ ÖLÇELİM...
- AAAA DE BAKİİİİM...
- 58 KERE AAAA DEMİŞİM...
- ÖKSÜR BAKİİİİİM...
- 58 KERE ÖKSÜRMÜŞÜM
- NABIZ : 58
- ATEŞ 58 DERECE...
.
.
.
TEŞHİS :

KRONİKSİVAS HEPALİKTÜSSİVASSPOR HİPERELLİSEKİZSİVASSPOR.COM
AYRICAAAA...
EPELİKTÜS MANYAMIŞKARDİYOLOJİK PSİKOSİVAS...

TEDAVİSİ :
VAH EVLADIIIM VAAAAHHH...
ÜMİTSİZ VAKA...

EĞER SİVASSPOR ŞAMPİYON OLURSA YA DA UEFA YA KATILIRSA...
BEL Kİ BİR ÜMİT DÜZELME GÖSTEREBİLİR...

BUNUN İÇİNDEEEEEE :GÜNDE
58 ÇORBA KAŞIĞI HOROZ İBİĞİ,
58 BARDAK KAYISI SUYU,
58 KİLO ŞEFTALİ,
58 ÇUVAL ENTEP FISTIĞI,
58 ADET ADAPAZARI KABAĞI,
58 DEMLİK RİZE ÇAYI,
58...
58...
58...

- DOKTOR EMMİİİ...DOKTOR EMMİİİ...
- SEN DE Mİ SİVAS LISIN YOKSAAAA...???

YOK EVLAAADIM YOOOOK...
SENİN Kİ BULAŞICI CİNSTEN...
BANA DA BULAŞTIRDIN...

:rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused:

SivasLady
25.06.2006, 21:59
eline saglik abi yine
cok gözel olmus
:-) bu hastalik hepimizde var galiba

RECEP_YÜKSEL
25.06.2006, 22:00
GARDAŞ;

.
.
.
ATEŞİNİ ÖLÇELİM...
- AAAA DE BAKİİİİM...
- ÖKSÜR BAKİİİİİM...
- 58 KERE ÖKSÜRMÜŞÜM
- ATEŞ 58 DERECE...
.
.
.
TEŞHİS :

AYRICAAAA...

TEDAVİSİ :
ÜMİTSİZ VAKA...

58 BARDAK KAYISI SUYU,
58 KİLO ŞEFTALİ,
58 ÇUVAL ENTEP FISTIĞI,
58 DEMLİK RİZE ÇAYI,
58...
58...
58...

YOK EVLAAADIM YOOOOK...
BANA DA BULAŞTIRDIN...

ABEY ÇOK GÜZEL OLMUŞ ELİNE DİLİNE SAĞLIK

Etem-Murat
17.07.2006, 21:12
GARDAŞ;

.
.
.
ATEŞİNİ ÖLÇELİM...
- AAAA DE BAKİİİİM...
- ÖKSÜR BAKİİİİİM...
- 58 KERE ÖKSÜRMÜŞÜM
- ATEŞ 58 DERECE...
.
.
.
TEŞHİS :

AYRICAAAA...

TEDAVİSİ :
ÜMİTSİZ VAKA...

58 BARDAK KAYISI SUYU,
58 KİLO ŞEFTALİ,
58 ÇUVAL ENTEP FISTIĞI,
58 DEMLİK RİZE ÇAYI,
58...
58...
58...

YOK EVLAAADIM YOOOOK...
BANA DA BULAŞTIRDIN...

hadi hayırlısı care ye az kaldı kardaş dolaşırken tesadüfen den geldim cok hoş olmuş hadi bir care desende var la yok arası gidersek galiba bu hastalıklara son vereceğiz belli bir süre galiba

RECEP_YÜKSEL
21.07.2006, 19:03
YENİ GELEN ARKADAŞLAR BU SİTE BAĞIMLILIK YAPAR YA GİRMEYİN YADA ÇIKAMIYOM DİYE SİTEM ETMEYİN :D

PARTNER58AHMET
21.07.2006, 19:28
sivasspor com.lu olmak bir ayrıcalıktır herkes sivaslı ola bilir sivaslı olmak en büyük şerefliliktir sivasspor com.lu olmakta bunun bir parçasıdıronun için diyorumki birgün gelecekki herkes sivassporlu olacak

67_DERNEK_AKKIZ
29.11.2006, 19:19
COK SINIRLENSEMDE KENDI HAYATIMI BI KEANRA BIRAKSAMDA TEKRAR DIYORUMKI BEN BI ANKARALI OLARAK BU SITESIZ DAHA DA ONEMLISI SIVASSPORSUZ BI YASAMA HAYIR DIYORUM..

sinan58_34
29.11.2006, 19:31
sitemizin degerini bılelim suan bulundugum taraftar ortamını sivasspor.com a borcluyum

SivasSpor58-ist
14.01.2007, 12:17
www.sivasspor.com 'dan AYRILAMAM BEN SİVASSPORUMUZU ÇOK SEVİYORUZ VE BURADAN TAKİP EDİYORUZ BİZZ
İLLEDE www.sivasspor.com
illede www.sivasspor.com

sivassss
14.01.2007, 12:39
Site için emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler,
Destek sürdükçe başarı da gelecektir...

RECEP_YÜKSEL
17.11.2008, 00:11

İKİ YIL ÖNCE YAZDIĞIM YAZI VE HALEN BURDAYIZ YANİ AYRI DEĞİL BİRİZ GECENİN BİR VAKTİ HEP BİRLİKTE HEDEFE DOĞRU AYAKTA VE BİRİZ
AYRI GAYRIMIZ YOK BU YOLA BAŞ KOYANLARLA BİRİZ

YuNuSPaSa58
17.11.2008, 00:53
Bir giren pişman bir girmeyen :D
Dahada çok güzellikler göreceğiz burada...

yooo ben siteye girdiğim için hiçte pişman değilim:D:D

Abdullah DuMaN
17.11.2008, 07:39
BEN 30 DK GİRMESEM İÇİM İÇİMİ YİYOR İŞYERİNDE BİLE MÜŞTERİDE OLSA GİRİYORUM

RECEP_YÜKSEL
22.08.2009, 19:35

Evet 2006 yılında yazdığım yazı ve sene 2009 yıllardır bu sitedeyim zaman geldi mod olmadım diye kızıp gittim gün geldi yazım silindi diye kızdım yeri geldi hiç yoktan kızdım gün geldi kendi çıkarlarım için kızdım sonuçta hepsindede kenara çekildim bu sitedeki Kimseye hakeret etmedim çünkü bu sitede yıllarca konuştuğum insanlar oldu saygı duyduğum kişiler oldu kızdğım kişiler oldu
ama hiç biri bana bu sitedeki kişilere hakeret etme yetkisi vermez giden gider kalan kalır ve ben sazımı alır çalmaya devam ederim beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez eğer bu siteden gidersem bu güne kadar yaşadıklarım için herekeze teşekür ederim

söz uçar yazı kalır?

ÇIKAR İÇİN DEĞİL SİVASSPOR İÇİN BURDAYIM RESMİM? YOK AMA FOTORAFIM VAR

efsane5858
22.08.2009, 20:18
bu site bizi birbirimize bagliyor evet bi site bagimlilik yapiyor dah 2 ayöil üyeyim bende bile bagimlilik yapti.benimde sivasspor.comlu arkadaslardan bir ricam var seviyeli olalim gecmise takilmayalim düsmanligi tetikleyecek mesajlara ve yorumlara izin vermeyelim

57 Mehmet
22.08.2009, 20:31
aynen katiliyorum hergün bu sitedeyim,cogu zamanlar geceden sabaha kadar ,bazen kiziyorum bazende seviniyorum burasi cok güzel oyüzdende ben burayi cok seviyorum.ALLAH bu siteyi kuranlardan razi olsun

sevda58
22.08.2009, 20:52
uye olmadan once ben bu siteyi yakindan takip ederdim, hatta bilgisayari acinsa ilk bu sayfa cikiyor, uye oldum, simdi siteden ciktigim yok, her gun mutlaka ne yapar eder ziyaret ederim, sadece bir seyden yakiniyorum, oda bayanlarin sayisi az olmasinda, neyse zamanla oda olur insallah..

daha nice WWW.SIVASSPOR.COM KOLIKLERE:D:D

YARALI_AŞIK
09.11.2009, 10:19

evet recep evet çok haklısın yav sen...:rolleyes:

kiNgSiZe58
09.11.2009, 16:29
evet recep evet çok haklısın yav sen...:rolleyes:

aynen ustaaaaa, bendede aynisi