Orijinalini görmek için tıklayınız : KARARLAR BUGÜN

SivasSpor.Com
14.06.2006, 21:08
Sivasspor Yönetim Kurulu yeni sezonun ilk Yönetim Kurulu toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Sivasspor açısından son derece önemli kararların alındığı toplantıda alınan kararların yarin açıklanması bekleniyor.

Bugün Sivasspor Sosyal Tesislerinde Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz Başkanlığında toplanan Sivasspor Yönetimi geçtiğimiz sezon ve yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerini yaptı.

Yeni sezonda takıma kazandırılacak olan futbolcular ile ilgili görüş alış verişi yapan ve Teknik heyetin raporlarını değerlendiren Yönetimin aldığı kararları yarin açıklaması bekleniyor.

Alınan kararları ise Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın yarin basına açıklaması bekleniyor.

Hakikat

EeSsRrAaRr
15.06.2006, 08:28
UNUTMAYIN ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 Ne olucaksa olsun Ama ÜSKÜDAR kelimesi o takımın ıcınde kalsın

ÜSKÜDARLI_tarık
15.06.2006, 09:13
UNUTMAYIN ANADOLU ÜSKÜDAR 1908 Ne olucaksa olsun Ama ÜSKÜDAR kelimesi o takımın ıcınde kalsın

herşeyimiz ÜSKÜDAR HERŞEY ÜSKÜDAR

sinan-58
15.06.2006, 10:20
valla uskudar olunca sivas sın takımı olmaz onun için mecburen değişmesi lazım

EeSsRrAaRr
15.06.2006, 11:27
baska takım bulun ozman biz kan doktuk bu takım ıcın 100. senemız geldı kardes bılmem anlşatabılıom mu

Etem-Murat
15.06.2006, 11:37
Hayırlısı olsun bu gün karar günü sivas spor için hakkında ne hayırlısı var ise o olasun haydi başkan bizleri sevindirecek kararlar alın bizler iyi sonuçlar bekliyoruz yiğidolar olarak haydi sivas haydi

HALIL
15.06.2006, 16:19
valla merak ettimmmmmmmmm .... ne oldu acaba

35gürün58
15.06.2006, 18:45
Resmi sitede sn.başkanın açıklamasına göre Kubanov Türk statüsünde oynayacakmış bu durumda prensip anlaşmasına varılan Vasco de Gama lı orta saha oyuncusundan başka bir yabancı alma hakkımız daha oluyor herhalde oda forvet olacaktır .inşallah yırtıcı süratli bir forvet alınırda işe yarar Ekvator oyuncusu Delgado benim hoşuma gitti adam hem süratli hem de her pozisyonda topa çok iyi vurabiliyor. ekvator adına attığı ikinci gol böyle bir goldü . Bravo ekvatora güzel oyuncular yetiştirmişler...