Orijinalini görmek için tıklayınız : MURAT'IN YERİNE ERMAN
SivasSpor.Com 19.06.2006, 21:21 Sivasspor Yönetimi, Murat Duman’la yollarını ayırırken, bu futbolcunun yerine yeni arayışlara başladı.
Önceki gün Murat ile yollarını ayıran Sivasspor, aynı mevkide oynayan Erman Özgür ile prensipte anlaşmaya vardı.
Sivasspor Yönetiminden alınan bilgiye göre geçtiğimiz sezon Ankaraspor`da forma giyen Erman Özgür ile anlaşma sağladığı bildirildi.
Hakikat Gazetesi
PARTNER58AHMET 19.06.2006, 21:54 ERMAN ÖZGÜRÜN SİVASSPOR FORMASINI GİYECEĞİ HABERLERİ YAZILIYOR VE ÖYLEYSE ERMANA HOŞ GELDİN DİYORUM BAŞARILAR DİLİYORUM
sinan58_34 19.06.2006, 22:04 bende haberı dun duydum eger dogruluk payı varsa hayırlı olsun dıyelım
hayirli ugurlu olsun ..........................
MOS-BY-58 20.06.2006, 00:29 murat duman gitmese veya gönderilmese iyi olurdu ama gelene de gidene de basarilar dilerim, gidenin emekleri icin de tesekkürler...
35gürün58 20.06.2006, 07:17 ERMANA KARŞILIK MEHMET YILDIZ ..........
Dünkü spor gazetelerinde Ankaraspor Mehmet Yıldız'a karşılık Erman ile birlikte bir futbolcu daha önermiş, teklif Sivasspor kulübü tarafından değerlendirilmekte imiş..
Mehmet yıldız gibi genç ve gelecek vaadeden bir futbolcu, Sivassporumuzunda istediği oyuncu kriterlerinden değilmi ? Forvet te Uzun yıllar yararlanacağımız Mehmet Yıldız'ın böyle bir teklif ile verilmesi sivassporumuzun geleceği için hiç de iyi olmaz. Mehmet Yıldız gelecek için ışıldayan bir futbolcudur, Dilerim yönetimimiz böyle bir hatayı göz göre göre yapmaz ,eğer yaparsa geçmiş ara dönemdeki yanlışlıklar tekrar yaşanırki bu da Sivassporumuz için felaket olur, Mehmet Yıldız kalitesinde bir futbolcuyu daha çok ararız. Zaten şu ana kadar herhangi bir forvette alınmadı, alınacağına dair işarette göremiyorum şu ana kadarki gelişmelerden..MEHMET YILDIZ'ı lütfen kimseye vermeyin....Mehmet Yıldız'a karşılık gelecek oyuncular bir sonraki dönem yararlanılamadığı için satış listesine konacaktır. Neticede Sivasspor Mehmet Yıldız'ı kaybettiği ile kalır. Taraftarlarımıza bunun açıklaması yapılamaz..
Bilmiyorum 20.06.2006, 08:43 Bence MURAT DUMAN DAHA İYİYDİ BENCE SİVAS KALLAYI DA YOLLAMAMALIYDI BUNLAR YANLIS İŞLER MUHAMMED ALİYİ DE HARCADILAR BÜLENT UYGUN GİBİ ADAM nasıl böyle hatalar yapar anlamıyorum
Besyo_cu 20.06.2006, 09:50 Arkadaşlar sitede yer alan haberde murat duman'ın yerine erman özgür ile anlaşıldı deniliyor umarım doğrudur ve murat ile ermanın mevkileri bir değil ki murat defansın ortası yani tandem de oynuyordu sivas da adam yokluğundan sağ kanatta vede başarılı oynadı fakat erkan ise ortasahada oynuyor trabzonda oynadığı yıllarda ol kanatta da oynamıştı yeni erman murat ın yerıne alınan bir transfer değil. Murat ın yerine alınan transfer tolga doğantez dir :) bunu lütfen düzeltelim...
SEMİH-58 20.06.2006, 10:41 iyi bi futbolcu inşallah hayırlı olur
serhankaburcuk 20.06.2006, 11:16 Murat DUMAN çok kaliteli bir futbolcuydu ve geçen sezon çok iyi işler yaptı hatta bu takımın gizli kahramanlarından birisiydi bana göre...Gittiği takımda inşallah başarılı olur.Ama yerine gelen Erman ÖZGÜR de kalitesini ispatlamış bir futbolcumuz...İnşallah Erman da Sivasta çok başarılara imza atacaktır...Camiamıza hayırlı uğurlu olsun....
SıvaslıyigidO 20.06.2006, 11:44 DOĞRU SEÇİM TECRÜBELİ ADAMLAR HER ZAMAN HER TAKIMA YARARLI OLUR SİVASSPORA DA YARARLI OLMASI DİLEĞİYLE HOŞGELDİN ERMAN
serhankaburcuk 20.06.2006, 11:57 Erman ve Tolga bize tecrübesi ile çok şeyler katacaklar inşallah....
tykinik58 20.06.2006, 13:07 Erman Özgür ve Tolga tecrübeli ve kaliteli futbolcular. Defansta 2 tane önemli isim (Murat Duman ve Kalla) gitti, onların yerine Tolga geldi. Orta sahamız iyiydi ama pasör oyuncu yoktu. İnşallah bu açığı Ermen kapatır, ama onunda öyle bir özelliği olduğunu pek sanmıyorum.
Eğer ki, Ankaraspor'a Mehmet Yıldız verilirse çok yazık olur. Gerçi Mehmet Yıldız, Süper Ligde Lig-A'da oynadığı gibi oynayamaz ama, kadronun geniş olmasında fayda var. Yine de bir golcü (ille de ZAFER BİRYOL) olsun diyorum.
35gürün58 20.06.2006, 13:09 Arkadaşlar sitede yer alan haberde murat duman'ın yerine erman özgür ile anlaşıldı deniliyor umarım doğrudur ve murat ile ermanın mevkileri bir değil ki murat defansın ortası yani tandem de oynuyordu sivas da adam yokluğundan sağ kanatta vede başarılı oynadı fakat erkan ise ortasahada oynuyor trabzonda oynadığı yıllarda ol kanatta da oynamıştı yeni erman murat ın yerıne alınan bir transfer değil. Murat ın yerine alınan transfer tolga doğantez dir :) bunu lütfen düzeltelim...
Sevgili kardeşim Besyo_cu ben bir spor gazetesinin haberi üzerine yorum yaptım, ancak şununda bilincindeyim transferlerdeki takaslar, değiş tokuşlarda illada aynı mevkii ler karşılıklı değişecek diye bir kural yok takımın ihtiyacına göre bir takım forvet verir karşı takımdan orta saha alır , illada forvet verince forvet alacak diye bir durum söz konusu olamaz.. Saygılarımla,
eğer kesin ise transferi 2 yıldır istediğim bir futbolcu alınmış olacak ve bu beni çok mutlu etti çok yerinde bir transfer
VALLA TOLGA'NIN ARTIK HEYECANINI KAYBETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. Yaşı baya geçti Bjk macerasından sonra hiçbir yerde tutunamadı. ama tahminim sağ bek mevkiinde rekabet olacak. Çünkü Ümit milli takımdan tanıdığımız Feridun için Trabzon ile girişimler olduğunu duydum. Ayrıca en önemlisi Erman Özgür gibi gerçekten yıldız bir oyuncu ile görüşüldüğünü Türkiye Gazetesinde okudum. Yıllar önce Ç. Dardanel'den Tamer Tuna ile Trabzon'a giden Erman harika tekniğiyle göz doldurmuştu. Ben onu Ergün Penbe'ye benzetiyorum. Ama daha hareketli bir oyuncu. Ayrıca Erman'ı almamız gerektiğini geçen yıl bu foruma yazmıştım. İsteyenler bakabilir. Demek ki söylediklerimiz dikkate alınıyor. Bir de Sivaslı olan Adem Dursun ve Ender Alkan'ı alabilirsek çok iyi olur. Umarım bütün transferler istediğimiz gibi çıkar.
sinan-58 20.06.2006, 16:42 arkadaşlar ankara mehmet yıldız karşılığında erman ile bir futbolcu onerdi diğerinin adını unuttum
Etem-Murat 20.06.2006, 19:57 hayırlısı olsun arkadaşlar ermanı bu sene yaşayalım ve görelim
içi gecmiş ama olsun sivas spora yakışır arkadaşlar yanlız bundan sonra alacağımız oyuncular daha kaliteli olmalı yoksa işimiz cok zor
bence erman özgür bu takıma çok şey katacaktır...
takımımız için önemli bir nokta transferi olduğunu düşünüyorum, ama zaman belirleyecek. umarım kendine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmaz...
tolga ise kendisini ispatlamış bir isim, yararlı olacağını düşünüyorum...
Takımımıza hayırlı olsun,
Erman kendini ispatlamış bir oyuncu aynı başarıyı takımımızda gösterir inşallah...
HAYIRLI
UĞURLU
OLSUN...
FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM...
arkadaşlar erman inşallah sivassipora hayırlı olur.
gecenyıl fenerbahce'de istemiş ama yüksek bonservis ve serveti istemişler.
vaz gecilmiş.
gardaslar mehmet yildiz bir yere gitmiyor
hurdogan kaynak
erman oyun kurucu nasıl muratın yerine alınıyor?
CÜSSKB-Aynur 22.06.2006, 07:56 Sivasspor un oyun sistemiyle uyum sağlayabilirse bize yararlı olabilecek kalitede bir futbolcu. Hayırlı olsun.
ademgoze 22.06.2006, 18:30 urat efendi ve iyi oyuncuydu yolu açık olsun
erman ozgur tolga dogantez intransferi yapilmali bide serdar akdogan obulerini tanimioruz bile ama yarari dokunucaksa olsun
|