Orijinalini görmek için tıklayınız : CARLOS CARVALHO

CAGLAYAN
22.06.2006, 10:09
http://www.sivasspor.com/images/stories/carvalho.jpg

İsmi: Fabricio Carvalho Pereira
Doğum Yeri : Rio de Janeiro-RJ
Pozisyonu : Orta Saha
Doğum Tarihi :1983
Kilo : 85kg
Boy : 1,87m
sözleşme : 3 yıl

Bilmiyorum
03.07.2006, 09:26
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, yeni sezon çalışmalarının çok iyi gittiğini Brezilyalı oyuncu Carvalho'nun ise tribünleri ayağa kaldıracak bir oyuncu olduğunu söyledi. Uygun, "Sempatik ve çalışkan oyuncu. Yetenekleri tartışılmaz. Anderson ona yardımcı oluyor" dedi .öte yandan sivasspor gerede kampı için yola çıktı basarılı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten karol Pecze burdan Avusturya ya gidiceklerini ve orda 3 önemli hazırlık maçı yapacaklarını açıkladı.

Besyo_cu
03.07.2006, 09:42
CArvalho inşallah yararlı olur eger anlatılan gibiyse forma satışlarından baya bi kar elde edilir. İlk alıcıda hazır ....

sorma be dostum
03.07.2006, 10:54
spor bir takım oyunu bir kişiyi öne cıkarmak doğru değildir
bekliyelim görelim carvalho yu nasıl bir olduğunu yoksa bir kişiyle bizi uyutmayamı calışıyon bülent hoca

HALIL
03.07.2006, 11:02
insallah dedikleeri gibi vardir

puar
03.07.2006, 11:52
hayırlı uğurlu olsun en kısa zamanda uyum sağlayarak takıma adepte olur.

yigido Atilla
03.07.2006, 13:08
Berezilyanin 1.ci liginde oynayan futbolcu herhalde kötü bir futbolcu olamaz vasgo de gamma senelerdir dünyaya süperstar yetistidigi bir takim, lyonda oynayan ( Juninho penambucano ) 1995- 2001 vasgo degamma oynayip lyona transfer oldu sadece bir örnek

serrrkan
03.07.2006, 13:29
bence bu senenin en kaliteli transferiydi inşallah hayırlı olur

Bilmiyorum
03.07.2006, 13:37
nerden biliyorsunuz ki hiç izlemedin adı ali olsa resat olsa en kaliteli denmezdi

Kokomo
04.07.2006, 08:39
Carvalho eskiden Vasco De Gama'da oynamış.
Geldiği kulüp 2.Lig takımı BANGU RIO.

hemso58
28.07.2006, 18:11
Bu Tam Sambacı Yaw

Baksana rj lıymıs :D

nazimgulturk
28.07.2006, 18:39
İNŞALLAH TAKIMA FAYDALI OLUR BU SENE HÜCUMA DÖNÜK FUTBOLCULARA İHTİYACIMIZ OLACAK CARLOSTA BÖYLE BİRİDİR UMARIM.......
***REİS 58 ***

SEMİH-58
28.07.2006, 18:49
YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURUYOR HAYDİ BAKALIM .YİĞİDOM.

DOGU_BEY
28.07.2006, 18:54
spor bir takım oyunu bir kişiyi öne cıkarmak doğru değildir
bekliyelim görelim carvalho yu nasıl bir olduğunu yoksa bir kişiyle bizi uyutmayamı calışıyon bülent hoca DEMİŞ ARKADŞIMIZ
UNUTMASIN Kİ HER FUTBOL TAKIMI TAKIM OYUNU OYNAMAK İSTER AMA BAZEN O TAKIMI SÜRÜKLEYECEK OYUNCULARIN DA OLMASI GEREKİR Kİ CARVALHO BENCE BU İŞİ YAPABİLECEK OYUNCULARDAN BİRİSİ VE AYRICA KALDI Kİ BULENT UYGUN KURDUĞU EKİPLE PROFESYONEL OLARAK BU İŞİ YÜRÜTÜYOR BİLMEDEN AHKAM KESME KARDEŞİM

Flavio
04.08.2006, 11:09
Hayırlı olsun bakalım orta sahamızı toparlayacakmı.Kaliteli sağlam bir orta sahaya benziyor.

Besyo_cu
04.08.2006, 11:47
Takıma menfaati olsunda istersen uzaydan gelsın ama daha hazıdrlık maclarında bi yolunu görmedik umarım ligde coşturur :)

nazimgulturk
04.08.2006, 12:48
inşallah takıma faydalı olur orta saha çok önemli kaldırabilir umarım
***RESİ 58***

teknik
04.08.2006, 13:58
ben beğendim.aradığımız gibi takım oyununa yatkın bir oyuncu.oyunu yönlerdirme,topsuz olun,kademe ve geri dönüşleri çok iyi.takımımıza gerçekten faydalı olacağına inanıyorum.

serhankaburcuk
05.08.2006, 12:15
Ben Carvalho'nun takıma faydalı olacağını düşünüyorum...Hocamızın Carvalho'yu biraz daha forvete yakın oynatması gerektiğini düşünüyorum...

PRoFeSSioNaL
05.08.2006, 12:19
inşallah çoook güzel bir futbol oynayacak bizde seveceğizz sonra başarı ile ligi bitireceğizz

Champion_58
12.08.2006, 12:25
Carvalho yu tam 3 maçta izledim..
transfer edenlerin söylediği gibi tribünleri ayağa kaldıracak bi aktivitesi yok henüz....Adamın ayağına 3 maçtada sayılı top gelmiştir izlediyseniz eğer..
Bizim ortasahada forvet arkasında oynuyo görünüşe bakılırsa ve bu bölümde toplar yoğun olarak Hakan Bayraktar'dan çıkıyo..
demek istediğim şu ki;takım olarak Carvalho ile futbolcularımız tam uyum sağlayamamış henüz.
Oysa bir yada iki kez akıllıca paslarla oyunu açtığını gördük,demekki oyun stilinde orta sahada bu futbolcuyu daha etkili kullanmak gerekiyor ve takım arkadaşlarının bu futbolcuyla oyun ilişkilerinin güçlenmesi lazım..

TRİBÜNLER AYAĞA KALKMAYI BEKLİYOR !!
Eğer gerçekten ortasahanın yükünü hafifletmek ve daha etkili oyun kurmak için alındıysa ;kenar yönetiminin bunu acil olarak takıma yüklemesi lazım bence...

Siz ne dersiniz izlediğiniz kadarıyla?

FurkaN
12.08.2006, 12:38
Carvalho'nun orta sahada rakibe pres özelliği yoktur. Bu da bizi esasında olumsuz etkilyor çünkü ileride bulunan Balili ve yanında kimi zaman Musa kimi zamanda Anderson rakip defansı yıpratıcı pres uygulayamıyorlar. Onların bu açığını orta sahamız kapatmalı ve pres uygulamalı, orta sahamızda ki futbolcularda bu işe uygun ancak Carvalho da pres yapmadığı için orta sahamız açık veriyor. Yani defansa çekiliyoruz. Carvalho presi iyi yapan ve oyunu rakip alana yığan takımlarda faydalı olacak bir futbolcu bizim üç maçtaki görüntümüz buna uygun değil biz rakip alana oyun yığma işini sadece Gençlerbirliği maçının ilk yarım saatinde yapabildik ve orada Carvalho gerçekten oyun kurma ve oyunun sıkıştığı anlarda oyunu açma açısından başarılıydı. Bence biraz daha zaman gerekli 6. haftada ki Fener maçından sonra artık yorumlarımız daha sağlıklı olur.

Yiğiter
12.08.2006, 13:14
sadece bir sakarya maçında izledim.ama alışamamış gibi duruyordu.onun için birşey diyemeyeceğim.inşallah açılır.

Flavio
29.08.2006, 09:37
Zamanla takıma uyum sağlayacağına inanıyorum hade hayırlısı...

yerliturkuaz
21.10.2006, 10:19
Carvalho yanlış bir transfer olduğunu artık anlamış sayılırız yedek kulubesinde oturan yabancıdan bize hayır gelmez ocakta yolcudur carvalho

Flavio
23.10.2006, 02:08
Carvalho yanlış bir transfer olduğunu artık anlamış sayılırız yedek kulubesinde oturan yabancıdan bize hayır gelmez ocakta yolcudur carvalho

Öner kardeşe katılıyorum onun boşaltacağı yabancı kontejyanıyla daha iyi bir yabancı transferi yapılabilir.

Bilmiyorum5
12.11.2006, 09:34
carvalho bence yolcu edılmelı zaten sivasın şöyke bir özelligi var kaleci petkovıç ılerde balili 3 brezilyalı ve 1 siyahi futbolcu sivasın 6 yabancı sı bunun uzerıne olusmu ama 3 . aldıkları brezılyalı yı bı turlu tutturamıyolar önce denny sonra edson da sılva sımdı de carvalho bu oyuncuları zaten esat karaberberoglu denen adam getırıyo bulent uygunun bulması gerekırken ayrıca bu adam a en fazla 100 mılyar para verılır bızımkıler yarım trılyon verdıler maalesef

talha58
12.11.2006, 19:56
carvalho bence yolcu edılmelı zaten sivasın şöyke bir özelligi var kaleci petkovıç ılerde balili 3 brezilyalı ve 1 siyahi futbolcu sivasın 6 yabancı sı bunun uzerıne olusmu ama 3 . aldıkları brezılyalı yı bı turlu tutturamıyolar önce denny sonra edson da sılva sımdı de carvalho bu oyuncuları zaten esat karaberberoglu denen adam getırıyo bulent uygunun bulması gerekırken ayrıca bu adam a en fazla 100 mılyar para verılır bızımkıler yarım trılyon verdıler maalesef

denny denen adam aslında iyi oyuncuydu ama hastalanıp gitmişti. bir de bu Brezilyalı oyuncular geldiklerinde basına tanıtılırken dikkat ediyorum. Yanlarındaki Brezilyalı menajer hep aynı kişi. Sadece o menajerden oyuncu almak zorunda değiliz herhalde.

Flavio
28.11.2006, 00:28
denny denen adam aslında iyi oyuncuydu ama hastalanıp gitmişti. bir de bu Brezilyalı oyuncular geldiklerinde basına tanıtılırken dikkat ediyorum. Yanlarındaki Brezilyalı menajer hep aynı kişi. Sadece o menajerden oyuncu almak zorunda değiliz herhalde.

Cidden ya Denny i çok övüyorlardı Alex tipinde bi oyuncu diyorlardı.Yazık oldu ya keşke kalsaydı.