Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
SivasSpor.Com 23.06.2006, 16:40 http://hurdogan.com/yazarresimler/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Süper lige çıkışının 2. sezonunda Sivasspor’un ligde ne yapacağı kadar,taraftarın Sivasspor’a ne yapacağınıda merak ediyorum! Bildiğiniz gibi,tarihinde ilk defa geçen sezon süper ligde mücadele eden Sivasspor,hiç bir maçında 11 bin 500 seyirci kapasiteli 4 Eylül stadını dolduramamıştı. Türkiye 2.liginde, hatta 3.ligde oynadığı bir çok maçta 4 Eylül stadını tıklım tıklım dolduran Yiğidolar,ne gariptir süper ligde bu ilgiyi göstermediler. Neden böyle olduğunu günlerce yazıp-çizdik ama bir sonuca varamadık. Daha doğrusu söylenen hiç bir geçerli mazeret yoktu! Kimisi oynanan futbolu eleştirip maça gitmediğini, kimisi bilet fiyatlarını pahalı bulduğu için gitmediğini, kimiside bazı yöneticilere kızıp gitmediklerini söylemişlerdi. Bunlar Sivasspor’un maçlara gitmemek için kesinlikle mazeret olamaz. Sivasspor kötü futbol oynadığı için maçlara gelmeyenlerin,bizden daha kötü oynayan, ancak stadı tıklım tıklım dolduran takımlara baksınlar! Samsun, Malatya ve Diyarbakırspor bizden iyi futbol oynadılarda ne oldu?Şimdi böyle düşünenlere şunu sormak lazım “Sivasspor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olsaydı,ancak neticede küme düşen üç takımdanda birisi olsaydı daha mı iyi olurdu? Bilet fiyatlarına gelince. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var,Sivasspor yönetiminin geçen sezonki maçlarda uyguladığı bilet fiyatı fazla değildi.
Türkiye ortalamalarındaydı. Sadece 3 büyüklerde oynadığımız maçlarda farklıydı. Eğer Sivasspor’un gerçekten başarılı olması isteniyorsa bunada katlanmak gerekmez mi? Koskoca bir ayda Sivas’ta iki tane maç oynanıyor, bir haftasonu kahveye verilen para Sivasspor maçlarına verilince kıyamet koparılıyor! Bir ayda iki defa bilet alıp maça gitmek kimseyi batırmaz! aile bütçesini de sarsmaz.
Şahıslara kızıp maça gelmediklerini söyleyenlered aslında bizim söyleyeceğimiz fazla bir şey yok. Eğer rüşdünü ispat etmiş birisi “ Pireye kızıp yorganın yakılmayacağını” bilmiyorsa fazla sözede gerek yok.
Kişiler ayrı,Sivasspor ayrıdır. Kişileri eleştirebilirsin, sevmeye bilirsin,hatta yaptıklarını doğruda bulmayabilirsin, ama Sivasspor’u bundan ayrı tutmak gerekir. Geçtiğimiz sezon taraftar konusunda beklenen patlamayı yapamayan Sivasspor’un yeni sezonda ne yapacağı kadar, biraz daha büyüyen 4 Eylül Stadı’nı doldurup dolduramayacağını da çok ama çok merak ediyorum.
ÖNÜMÜZDEKİ
SEZON
FARKLI
OLACAK...!
SİVAS
VE
4 EYLÜL
ŞENLENECEK...!
RüStü ElmaS 23.06.2006, 16:55 Abdullah abi, konuyu en güzel şekilde yorumlamış.
Kalemine sağlık abi.
İnşaallah taraftarımız bu sene, stadı sürekli dolduracaktır.
yigidolar06 23.06.2006, 17:14 HİÇMİ TARAFTARIN GÜNAHI YOK (TARAFTAR DERNEKLERİ) kaynaşmayı sağlıyamadılar. HER DERNEKTEN FARKLI SESLER GELİYOR AMİGO SEBO NERDE 35 YAŞ ÜZERİ STADLARA GELMEZ OLDU NEDEN CEKİRDEKÇİ LERE TEPKİ VAR BUNLARIN ARAŞTIRILMASINDA FAYDA VAR GURUPLARA DİKKAT DİYORUM SİVASSPOR RUHUNDAN AYRILMAYALIM
SivasLady 23.06.2006, 17:17 bu sene insallah taraftarlar akisina ugrayacak
4 eylül stadimiz - taraftarin sesiyle inlenecek
tezahüratlar mac sonuna kadar durmayacak
Sivasspor > taraftara takima yönetime güveniyoruz
yigidolar06 23.06.2006, 17:23 BAŞARI GELDİKCE HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK
yigidolar06 18.11.2006, 12:22 ŞU ANA KADAR İÇERDE VE DIŞARDA TARAFTAR SINIFTA KALMIŞTIR İNŞALLAH TRABZON MACIYLA DÜZELİRİZ TAKIMA SAHİP CIKARIZ
aykut-akay 18.11.2006, 12:44 yani 2. ve 3. ligdeyken yer bulamazdik simdide giden yok gelecek sezonede ne diyebilirim bilemiyorum ama yinede güzel mutlu duygular besliyorum gelecek sezon icin yinede yinede iyi olacani tahmin ediyorum
GrP_GARDAŞLAR 18.11.2006, 14:30 HİÇMİ TARAFTARIN GÜNAHI YOK (TARAFTAR DERNEKLERİ) kaynaşmayı sağlıyamadılar. HER DERNEKTEN FARKLI SESLER GELİYOR AMİGO SEBO NERDE 35 YAŞ ÜZERİ STADLARA GELMEZ OLDU NEDEN CEKİRDEKÇİ LERE TEPKİ VAR BUNLARIN ARAŞTIRILMASINDA FAYDA VAR GURUPLARA DİKKAT DİYORUM SİVASSPOR RUHUNDAN AYRILMAYALIM
grubum adına sivasspor ruhundan bir milim bile ayrılmış deiliz ama bizleri bitirmek isteyenlerle savaşmaktan yorulduk ve istenmemekten bıktık.ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.
1967_CLUB_10UR 18.11.2006, 15:05 [/QUOTE]ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.BU LAFLAR İNŞALLAH BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: .RANT VE ÇIKARCILIK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK OLMADI DA
karacaören34-58 18.11.2006, 15:40 TARATA DİYİNCE 1967GELİR AKILLARA BAŞKASI YALAN GERÇEKTEN SİVASSPOR AŞKIYLA YAŞAYAN BU TARAFTAR DERNEĞİ NE HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPORUMUZUN ARKASINDA KENDİLERİNE TEŞEKÜR EDİYORUM HELAL OLSUN SİZLERE
1967_CLUB_10UR 18.11.2006, 15:46 TARATA DİYİNCE 1967GELİR AKILLARA BAŞKASI YALAN GERÇEKTEN SİVASSPOR AŞKIYLA YAŞAYAN BU TARAFTAR DERNEĞİ NE HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPORUMUZUN ARKASINDA KENDİLERİNE TEŞEKÜR EDİYORUM HELAL OLSUN SİZLEREHEP DESTEK TAM DESTEK ..BU YAZI BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİL SİVAS'TA YAŞAYAN SİVASLIYIM DİYEN SİVASSPORLUYUM DİYEN AMA KIRMIZI-BEYAZ RENGİN DIŞINDA HER RENGİ ÜSTÜNDE TAŞIYANLAR İÇİN GEÇERLİ.
karacaören34-58 18.11.2006, 16:18 HEP DESTEK TAM DESTEK ..BU YAZI BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİL SİVAS'TA YAŞAYAN SİVASLIYIM DİYEN SİVASSPORLUYUM DİYEN AMA KIRMIZI-BEYAZ RENGİN DIŞINDA HER RENGİ ÜSTÜNDE TAŞIYANLAR İÇİN GEÇERLİ.
BENDE ONU KAST EDİYORUM GARDAŞ KİMİ REKLAMINI YAPAR KİMİ LAF OLSUN DİYE SİVASSPOR DER AMA TERK GERÇEK VARDI 1967 ONU GÖSTERMEK İSTEDİM GARDAŞ;)
1967_CLUB_ÖZGÜR 18.11.2006, 16:47 ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.
:mad: :mad: :mad:
DERNEKLER DERKEN KIMI KASTEDİYORSUNUZ..?? GARDAAAAAAAAAAAAAAŞ LARRRRRRRRR!!!!!!!!!!
EGER 67 YE İSE BU LAFFFFFFF LAR !!!!RANT LAA ASLA İŞİMİZ OLMAZ BİZİM ASLANLAR GIBI Bİ ADIMIZ VAR!!!!!!
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ,!!!
:mad:
1967_DERNEK_MUSTAFA 18.11.2006, 18:32 grubum adına sivasspor ruhundan bir milim bile ayrılmış deiliz ama bizleri bitirmek isteyenlerle savaşmaktan yorulduk ve istenmemekten bıktık.ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.
aslında bayramlık ağzımı açmak istiyorumda edebi terbiyem boyumu aşıyor yoksa neler neler yazardım ama bunu yazan arkadaşımla inşallah karşılaşacağım vereceğim cevaplar karşısında bir şeyler diyebilecekmi ya kardeşim ben 10 tane bilet satsam ne bilet satmasam ne bu ne mantık ya ben sivassporun karşılaşmalarına gidemediğim halde gidecek arkadaşlara verecekleri biletin karşılığında harcama yapıyorum eğer seninde ihtiyacın varsa bilet parasına seve seve gel yanıma istediğin kadar bilet parası vereyim ama burda insanları rencide etmeye hakkın ve yetkin yok farz edelimki bilet satıyorum bana sivasspor kulubü müsade veriyorsa senin bana o kelimeleri yazmaya hakkın yok tamammı güzel kardeşim 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğini bu işin içine bulaştırma bizleri ayrı tur yoksa bende bulaşırım saygılarımla ama görüşeceğiz
67_DERNEK_AKKIZ 18.11.2006, 19:08 grubum adına sivasspor ruhundan bir milim bile ayrılmış deiliz ama bizleri bitirmek isteyenlerle savaşmaktan yorulduk ve istenmemekten bıktık.ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.
sen bunu kım olarak yada neyı bılerek yazıyosun guzel kardesım. neyın kımın suclaması bu.. kımsın sen bıkere. sen o dernektekılerın ben degıl takımımız ıcın degıl rant kapısı sınırden yazmıyorum yenı okudum.burda sov yapmayın kardes kjımın nesı ısen sacmala sakın bıdaha keza bı dahakıne ahlakıma bukadar guvenenmm..
CÜSSKB-Aynur 18.11.2006, 19:21 TARAFTAR DERNEĞİ DİYE BİŞEY YOK DAHA SİVASSPORDA.BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE DERNEKLER Bİ İŞE YARAMAZ.BU BENİM DÜŞÜNCEM.SAYGI DUYULSUN LÜTFEN.Bİ İŞE YARAMIYORLAR.....
İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLUR.SADECE DUA EDEBİLİYORUM O KADAR.BAŞARI NE ZAMAN GELECEK ACABA....
Zaten çok zor şartlar altında varlığını devam ettiren Dernek ve Gruplarımızın
verdiği bunca emeği, özveriyi hiçe saymak nankörlük olur.
Sivasspor adına yapılan her faaliyet takdir ve destek görmeli.
1967_CLUB_10UR 18.11.2006, 19:22 TARAFTAR DERNEĞİ DİYE BİŞEY YOK DAHA SİVASSPORDA.BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE DERNEKLER Bİ İŞE YARAMAZ.BU BENİM DÜŞÜNCEM.SAYGI DUYULSUN LÜTFEN.Bİ İŞE YARAMIYORLAR.....
İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLUR.SADECE DUA EDEBİLİYORUM O KADAR.BAŞARI NE ZAMAN GELECEK ACABA....
LAF OLSUN TORBA DOLSUN ..BAŞARIYI BİZ 4 SENE ÖNCE YAKALADIK..BİSMİLLAH DEDİK DERNEĞİMİZİN KAPISINI AÇTIK..GELENİ BUYUR ETTİK..
1967_CLUB_10UR 18.11.2006, 19:41 ARKADAŞLAR DERNEKLER İYİ DEMEK ZORUNDAMIYIM.DEMİYORUM.
YORUMUMA SAYGI BEKLERİM.ALLAHA HERKESE BAŞARI NASİP ETSİN.
KÖTÜ BİŞEYLER DEDİĞİMİDE ZANNETMİYORUM.HERKESİ SEVİYORUM.
DERNEK İŞİ HİKAYE KİTABINA BENZER.MAKSAT BİŞEYLER OLMUŞ HESABIDIR....
DERNEK İŞ YAPIYOR ÇALIŞIYOR DEMEK ZORUNDA DEĞİLSİN KİMSEDE SANA BÖYLE BİR TELKİNDE BULUNMADI.SEN KAFANA GÖRE YAZ,ÇİZ..BEN SANA BİR KAÇ RESİM GÖNDERİYİMDE BAK..GEÇEN SENE KONYA TARAFTARINI VE TFF Yİ PROTESTO ETMEK İÇİN AREFE GÜNÜ SOĞUKTA BİZDEN BAŞKA KİM VARDI BOŞ 4 EYLÜL STAYUMUNDA İYİ BAK RESİMLERE;
MERMER BEY RESİMLERE İYİ BAK BURDAKİLERİN HEPSİ DERNEK ELEMANI..TIKLA (http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=10 24&stc=1&d=1136828976)
MERMER BEY RESİMLERE İYİ BAK BURDAKİLERİN HEPSİ DERNEK ELEMANI..TIKLA (http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=10 25&stc=1&d=1136828989)
MERMER BEY RESİMLERE İYİ BAK BURDAKİLERİN HEPSİ DERNEK ELEMANI..TIKLA (http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=10 26&stc=1&d=1136829000)
MERMER BEY RESİMLERE İYİ BAK BURDAKİLERİN HEPSİ DERNEK ELEMANI..TIKLA (http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=10 27&stc=1&d=1136829018)
MERMER BEY RESİMLERE İYİ BAK BURDAKİLERİN HEPSİ DERNEK ELEMANI..TIKLA (http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=10 30&stc=1&d=1136829576)
1967_CLUB_10UR 18.11.2006, 20:01 DEDİMYA ALLAH BAŞARI BEKLEYENLERE BAŞARI VERSİN.
1967 YE BİŞEY DEMİYORUM.GENELLEME OLARAK DİYORUM.
FAZLA ÜSTELEME BOŞ VER ONUR GARDAŞ.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SADECE.
BAŞARARILI GÖRÜRSEMDE DERİM ŞU BU BAŞARILI DİYE.TARFATRIZ YORUM YAPIYORUZ SADECE.HADİ KAL SALICAKLA
BAŞARIYI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ BİZ MİLYARLARI BUNUN İÇİN HARCIYORUZ..ÖZEL OTURMA GRUBU SİPARİŞİ BİLE VERDİK. BİN YTL PARA HARCADIK..MİSAFİRLERİMİZİ DAHA İYİ AĞIRLAMAK İÇİN VE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN BİZ İŞİ BU KADAR CİDDİ YAPIYORUZ.
erhan5834 18.11.2006, 20:53 stat istediği kadar dolsun ne yazar destek olmadıktan sonra maratonda grup yada dernek yok sanırım kale arkasına sıkışmış bi kale arkasının desteğiyle bu işler yürümüyor işte tüm stat ne zaman tam destek verirse takım ozaman ruhunu bulur ve ateşlenir inşallah elinden geleni tüm yiğidolar yapar trabzon maçında....
yigidolar06 09.02.2007, 12:40 http://hurdogan.com/yazarresimler/abdullah_yigit.jpg
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi
Süper lige çıkışının 2. sezonunda Sivasspor’un ligde ne yapacağı kadar,taraftarın Sivasspor’a ne yapacağınıda merak ediyorum! Bildiğiniz gibi,tarihinde ilk defa geçen sezon süper ligde mücadele eden Sivasspor,hiç bir maçında 11 bin 500 seyirci kapasiteli 4 Eylül stadını dolduramamıştı. Türkiye 2.liginde, hatta 3.ligde oynadığı bir çok maçta 4 Eylül stadını tıklım tıklım dolduran Yiğidolar,ne gariptir süper ligde bu ilgiyi göstermediler. Neden böyle olduğunu günlerce yazıp-çizdik ama bir sonuca varamadık. Daha doğrusu söylenen hiç bir geçerli mazeret yoktu! Kimisi oynanan futbolu eleştirip maça gitmediğini, kimisi bilet fiyatlarını pahalı bulduğu için gitmediğini, kimiside bazı yöneticilere kızıp gitmediklerini söylemişlerdi. Bunlar Sivasspor’un maçlara gitmemek için kesinlikle mazeret olamaz. Sivasspor kötü futbol oynadığı için maçlara gelmeyenlerin,bizden daha kötü oynayan, ancak stadı tıklım tıklım dolduran takımlara baksınlar! Samsun, Malatya ve Diyarbakırspor bizden iyi futbol oynadılarda ne oldu?Şimdi böyle düşünenlere şunu sormak lazım “Sivasspor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olsaydı,ancak neticede küme düşen üç takımdanda birisi olsaydı daha mı iyi olurdu? Bilet fiyatlarına gelince. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var,Sivasspor yönetiminin geçen sezonki maçlarda uyguladığı bilet fiyatı fazla değildi.
Türkiye ortalamalarındaydı. Sadece 3 büyüklerde oynadığımız maçlarda farklıydı. Eğer Sivasspor’un gerçekten başarılı olması isteniyorsa bunada katlanmak gerekmez mi? Koskoca bir ayda Sivas’ta iki tane maç oynanıyor, bir haftasonu kahveye verilen para Sivasspor maçlarına verilince kıyamet koparılıyor! Bir ayda iki defa bilet alıp maça gitmek kimseyi batırmaz! aile bütçesini de sarsmaz.
Şahıslara kızıp maça gelmediklerini söyleyenlered aslında bizim söyleyeceğimiz fazla bir şey yok. Eğer rüşdünü ispat etmiş birisi “ Pireye kızıp yorganın yakılmayacağını” bilmiyorsa fazla sözede gerek yok.
Kişiler ayrı,Sivasspor ayrıdır. Kişileri eleştirebilirsin, sevmeye bilirsin,hatta yaptıklarını doğruda bulmayabilirsin, ama Sivasspor’u bundan ayrı tutmak gerekir. Geçtiğimiz sezon taraftar konusunda beklenen patlamayı yapamayan Sivasspor’un yeni sezonda ne yapacağı kadar, biraz daha büyüyen 4 Eylül Stadı’nı doldurup dolduramayacağını da çok ama çok merak ediyorum.
SAYIN ABDULLAH BEY ANKARADA GENÇLER MACINA GELDİNİZ SAHADA RAHAT RAHAT DOLAŞTINIZDA TARAFTARIN RESİMLERİNİ CEKİP SİTEDE YAYINLAMADINIZ NEDEN ACABA DİYE SORABİLİRMİYİM CEVAP VERİRSENİZ SEVİNECEĞİM
|