Orijinalini görmek için tıklayınız : Mutlulukla nostaljiyi aynı anda yaşadım!.


SivasSpor.Com
27.06.2006, 15:18
http://hurdogan.com/yazarresimler/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Dün öğle vakti gazeteye giderken, Sivasspor’un da yıllarca kaldığı “Hüseyin Yıldırım Sivasspor tesisleri” önündeki hareketlilik dikkatimi çekti.

Bu eski tesislerin önünde altyapı hocalarından Ahad Kömürlüoğlu ve Ali Şahin’i gördüm ve burada olmalarının sebebini sordum. Altyapı hocaları,burasının artık Sivasspor’un altyapısı için kullanılacağını ve bu nedenlede çok mutlu olduklarını söylediler. Kısa süre sonrada Sivasspor camiasının yakından tanıdığı eski yöneticilerden Coşkun Kemahlıoğlu geldi. Dün öğrendiğime göre,Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz, Coşkun beye altyapıda görev vermiş. Yıllarca Sivasspor’da da görev yapan Coşkun Kemahlıoğlu’nun bu göreve getirilmesi isabeti olmuş. Her ne kadarda geçmişte zaman zaman bir birimizi anlamakta güçlük çekmiş olsakta,Coşkun beyin bu iş için isabetli ve yerinde bir karar olduğunu belirtmek istiyorum. Nitekim ilk icraat olarakta bodrumda patlayan lağım borularını değiştermek oldu. Öğle paydosu olmasına rağmen Sibeskiyi arayıp ekibi getirmeyi başardı. Bunlar belki çok basit işler gibi gelebilir ama ,eğer işi bilmeyen birisi olsa günlerce bu iş için çabalar durur! Bir çok ilklerin yaşandığı ve içerisinde benimde çok anım olan eski tesislere girip şöyle bir kısa tur attım. Aklıma Sivasspor’un tarihinde ilk defa yaşadığı 3.lig şampiyonluğu geldi. Şampiyonluğun şerefine arkadaşlarının kaleci Abdullah’ın “o meşhur!” kaleci eşofmanlarını yakmaları ve benimde onların bu mutluluğunu çektiğim fotoğrafları hatırladım.

Eski tesislerde yaşadığım nostalji bir tarafa,burası gerçekten altyapı için çok iyi olmuş. Kim düşünmüş,kim hayata geçirmişse teşekkür ediyorum. Tabi burada asıl teşekkürü,Sivasspor’un eski başkanlarından Hüseyin Yıldırım’a yapmak gerekir.

Sivasspor’un içinden çıktığı günden bu yana boş duran Hüseyin Yıldırım tesislerinin iyi bir bakıma ihtiyacı var. Coşkun Kemahlıoğlu yönetiminde burasının önceki gibi cıvıl cıvıl olup Sivasspor altyapısına yakışır hale getirileceğine inanıyorum. Altyapı ne kadar kuvvetli imkanlarda ne kadar iyi olursa,o kadar çok yıldız futbolcu çıkma ihtimalide fazla. Dün sezon hazırlıklarına başlayan Sivasspor’a ve altyapıya yeni sezonda yürekten başarılar diliyorum

GuNaY
27.06.2006, 15:23
Böyle mükemmel bir oluşum gerçekleştirdiklerinden dolayı Mecnun Başkan ve yönetime teşekkür ederim...
Gelecekte daha iyi başarılar elde etmek için en gerekli unsur olan altyapıya yatırım yapılası beni çok mutlu etti...

serhankaburcuk
27.06.2006, 15:31
Coşkun Kemahlıoğlu'nu bende yakınen tanırım bu işi başarabilecek kapasitede bir insan...Eski tesislerimizinde altyapıya verilmesi çok isabetli bir karar olmuş...Başkanımızı kutluyorum....

SEMİH-58
27.06.2006, 15:49
HEPİMİZE HAYIRLI UGURLU OLSUN.