Orijinalini görmek için tıklayınız : STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....

erdalsahin_58
28.06.2006, 22:48
http://www.yeniulke.net/newsletter/multimedya/45-069308955.jpg

İki gün önce arkadaşlarla stadyumun inşaatını görmeye gittik. dışardan bakıldığımda hemen gözümün önüne kale arkasının eski hali geldi. şimdiki hali inşaat iken bile muhteşem görünüyor. hele içerden baktığımızda daha bir ihtişamlı duruyor. derken havuzun yanındaki köşe öyle çirkin bir şekilde sırıtmıştı ki bütün keyfimiz kaçtı. küçücük bir tribün parçası arka tarafta müsait boşluk olmadığı için yıkılamamış öylece kalmış. tahmin ediyorum orası öylece kalacak. fakat daha sonra aklımıza iyi bir fikir geldi. acaba skorbord oraya
yerleştirilebilirmiydi? bence muhteşem olur. kameraların tam karşısı, tam köşe.
şimdi diyorum ki " biz burdan yetkililere bir çağrı yapalım ve skorbordun oraya taşınması mümkün olamazmı? en azından bizlere olumlu veya olumsuz bir cevap versinler"

kakikli
28.06.2006, 23:04
10 gün sonra sivastayım..
ilk fırsatta stada gidip bakacağım....
hayırlı olsun şimdiden..
ALLAH hayırlı başarılar nasip etsin....

Bln-Fatih58
28.06.2006, 23:11
bana da 8 gün kaldi!
Stadi ben de merak ediyorum

HALIL
28.06.2006, 23:14
ban yarin gidiyorum sattadi merak ettim

FurkaN
28.06.2006, 23:19
İki gün önce arkadaşlarla stadyumun inşaatını görmeye gittik. dışardan bakıldığımda hemen gözümün önüne kale arkasının eski hali geldi. şimdiki hali inşaat iken bile muhteşem görünüyor. hele içerden baktığımızda daha bir ihtişamlı duruyor. derken havuzun yanındaki köşe öyle çirkin bir şekilde sırıtmıştı ki bütün keyfimiz kaçtı. küçücük bir tribün parçası arka tarafta müsait boşluk olmadığı için yıkılamamış öylece kalmış. tahmin ediyorum orası öylece kalacak. fakat daha sonra aklımıza iyi bir fikir geldi. acaba skorbord oraya
şimdi diyorum ki " biz burdan yetkililere bir çağrı yapalım ve skorbordun oraya taşınması mümkün olamazmı? en azından bizlere olumlu veya olumsuz bir cevap versinler"
çOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BENCE DİKKATE ALINMALI..

yigido Atilla
28.06.2006, 23:58
Sevgili Arkadaslar mümkünse stadin resmini cekip bu sitede bizlerede gösterirmisiniz cok merak ediyorum ... Benim gibi cok merak eden vardir görmek isteyen

erdalsahin_58
29.06.2006, 00:07
Sevgili Arkadaslar mümkünse stadin resmini cekip bu sitede bizlerede gösterirmisiniz cok merak ediyorum ... Benim gibi cok merak eden vardir görmek isteyen
atilla gardaş stadın yeni resimlerini çekip bugün rüştü elmas kardeşime gönderdim. bugünlerde yayınlar.

RüStü ElmaS
29.06.2006, 00:45
atilla gardaş stadın yeni resimlerini çekip bugün rüştü elmas kardeşime gönderdim. bugünlerde yayınlar.

Ellerine saglik gardaş, çekmiş olduğun fotoları aldım.
Hepside güzel olmuşlar.

Yarin onları sitede anasayfada yayınlacağız.

GuNaY
29.06.2006, 05:28
Stadın resimlerini gördüm gerçekten güzel, özelliklede stadın dısının kırmızı beyaz renge boyanması çok güzel olmuş...

sinan-58
29.06.2006, 08:00
erdal gormustursunku skorbodun yerini eskisinin biraz arkasına hazırlamışlar tek koymak kalmıstı sanırım daha değişmez

erdalsahin_58
30.06.2006, 18:57
erdal gormustursunku skorbodun yerini eskisinin biraz arkasına hazırlamışlar tek koymak kalmıstı sanırım daha değişmez
sevgili kardeşim, burası Türkiye. bilirsinki burda olmayacak diye bir şey yok. eğer biz bu sitede bu işin üzerine giderde sayın valimize bu konuyu aktarabilirsek sayın valimize de mantıklı gelecektir. bundan eminim.

HALIL
30.06.2006, 19:05
gardaslar simdi sivasstayim tasinilabilen bilgisayarimnanim sonra sasirmayin o yuzden konusabiliyorum

Bilmiyorum
hadi hayırlı olsun insAllah orda bu sende cok basarılı olucaz Rüstü Abi resimleri Bekliyoruz Dört gözle

HALIL
sahayi allah izin verirse yarin bakacam nasil olmus cok merak ettim

ylnzkrt58
30.06.2006, 20:18
su resimleri cok merak ettik bu sene sivasa gidemiyoz resimlerden görelim su stadi... memlekete gidenlerede hayirli tatiller benim icinde gezin

MOS-BY-58
30.06.2006, 20:20
insallah güzel bi stadimiz olur. bazi arkadaslarin stadin daha güzel görünmesi ile ilgili fikir üretmelerini cok olumlu buldum. insallah gerekli yerlere ulastirilip uygulanir.

cebrail_58
30.06.2006, 21:20
stad ha hiç gitmedim ama gidersem ilk fırsatta görecem hayırlı ogurlu olur iyi şallah cebrail.58@hotmail.com

Etem-Murat
30.06.2006, 21:32
sivaslı kardeşlerime yakışır şekilde olacağına eminim
hayırlısı olsun bu stadyumda futbol seyretmek cok
zevkli ve neşeli olacak galiba

yigido Atilla
30.06.2006, 21:37
Sagol erdal gardas iste sivaslilik bu

erdalsahin_58
30.06.2006, 21:45
Sagol erdal gardas iste sivaslilik bu
önemli değil Atilla gardaş, beğendin beğendinmi stadın yeni halini

çılgın-sedat
30.06.2006, 22:49
10 gün sonra sivastayım..
ilk fırsatta stada gidip bakacağım....
hayırlı olsun şimdiden..
ALLAH hayırlı başarılar nasip etsin....
şu stati yakın da göriyim bakıyım nasıl

SEMİH-58
05.07.2006, 00:00
ZATEN MUHTEŞEMDİ 4 EYLÜLÜM YİNE MUHTEŞEM OLACAK ALLAHIN İZNİ İLE

çılgın-sedat
05.07.2006, 00:17
YAV ARKADAŞLAR STADI HARBİDEN ÇOK MERAK EDİYORUM YA DEMENİZE GÖRE ÇOK VE DAHA DA ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA
AMA AZ KALDI
EN FAZLA
1 HAFTA SONRA SİVAS DAYIM O ZAMAN
4 EYLÜL STADINI YAKINDAN GÖRECEM
İNŞALLAH

BOUN
05.07.2006, 17:01
Ben buradan
Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e,
Sayın Sivas Milletvekillerimize,
Sayın Valimize,
Büyük Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz'a,
Sivassporumuzun değerli yöneticilerine,
İlimizin yerel yönetici ve bürokratlarına,
ve Sivaslı işadamlarımıza sesleniyorum. Lütfen sizlerde Sivasımızın modern bir stada kavuşması için ön ayak olun ve Sivasımıza 40-45 bin kişilik modern bir stad kazandırın.

Şimdi bazı arkadaşlarım itiraz edecekler 40-45 bin kişilik stada ihtiyacımız mı var diye ama ben diyorum ki bu gün 15 bin kişilik stadın dolmaması yarın 45 bin kişilik stadın dolmayacağı anlamına gelmez.

Hepimizin bildiği gibi Türkiye 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının ülkemizde düzenlenmesi için uğraşıyor. Eğer 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ülkemizde oynanırsa bir-iki maçta neden Sivas'ta oynanmasın. Ben ufkumuzu geniş tutalım derim. Eğer şehir olarak bir hedefe kilitlenirsek siyasetçisi, iş adamı, bürokratı hep beraber gayret gösterilirse bu hedefe ulaşabiliriz.

Bir sözümde stadımız muhteşem olmuş diyen arkadaşlara... Arkadaşlar lütfen abartmayın. Bizim stadımız 40 yıllık harabe gibi çok çok kötü bir staddı son yapılan çalışmalarla eh işte biraz stada benzedi. Lütfen ölümü görüp kansere razı olmayalım. Lütfen dünya kupasının oynandığı stadlara bakın. Bırakalım onları Türkiye'de ki 5-10 güzel stada bakalım. Onların yanında bizim stada stad bile denemez... Fakat yanlış anlaşılma olmasın hemen şunu da belirteyim: Yine de yapılan çalışmalar elbette değerlidir. Kötüdür demiyorum. Stadımızın çehresinin bir nebze olsun düzelmesine vesile olan başta Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e, Sayın Valimiz Hasan Canpolat'a ve Sayın Mecnun Başkanımıza şükranlarım sunuyorum.

Son sözüm ise Kayseriye ve Kayserililere... Yeni stadları hayırlı olsun. Gerçek hemşeri dediğin Kadir Has gibi olur. Yanlış hatırlamıyorsam Sayın Kadir Has servetinin 150 milyon dolarlık kısmını memleketi Kayseriye bağışladı ve o paranın bir kısmıyla da yukarıda projesini gördüğümüz stad yapılacak. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Başta Sayın Kadir Has'ın ve diğer Kayserili işadamlarının Sivaslılara ve Sivaslı işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Eğer Sivasımız sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanlarda gerçek kalkınmayı elde etmek istiyorsa Kayseriyi ve Kayserilileri çok ciddi tahlil etmelidirler....

Hoşça kalın....

Bilmiyorum
05.07.2006, 17:07
iyide gardas o kadar para yokkı kayserıde sanayı var ıs adamı var bızde yokkı ayrıca dıyelım yaptık nolucak bız gecen sene 12 bını bıtek fener ve gs maclarında doldurduk bız real madrıdle bıle yapsak 45 bın kısı gıtmez gerek yok

BOUN
05.07.2006, 17:11
iyide gardas o kadar para yokkı kayserıde sanayı var ıs adamı var bızde yokkı ayrıca dıyelım yaptık nolucak bız gecen sene 12 bını bıtek fener ve gs maclarında doldurduk bız real madrıdle bıle yapsak 45 bın kısı gıtmez gerek yok

Abi böyle düşünmeye devam ettiğimiz müddetçe kusura bakma ama eski tas eski hamam devam ederiz....

serrrkan
05.07.2006, 17:58
süper ligde eski stadla çok sırıtıyoduk zaten tek eksiğimiz stadımızdı o da tamam oldu artık ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZZZ
ne cimbom ne beşiktaş ne de trabzon bu sene sensin şampiyoon
BURASI 4 EYLÜL BURDAN ÇIKIŞ YOK...
REPUBLİC OF SİVASSPOR

BOUN
06.07.2006, 10:50
Bu tür bir proje Sivastada vardı ama daha sonra vazgeçildi ama ilerleyen yıllarda tekrar gündeme gelebilir...

Kayseriye hayırlı olsun...Türkiyenin bu tür projelere ihtiyacı var...

Abi benim dileğim en kısa zamanda Sivasımızın gündemine de buna benzer veya daha güzel daha muhteşem bir projenin girmesidir.

akkuzu
06.07.2006, 11:07
BENİMDE AKLIMA BİR FİKİR GELDİ NEDE OLSA SİVASA GELEN MİSAFİR TAKIMLAR VERİLEN YERİ DOLDURAMIYOR YANINA SEYİRCİDE ALINAMIYOR.ORAYI MİSAFİR TARAFTARA TAHSİS EDİLSE OLMAZMI

akkuzu
06.07.2006, 11:12
[QUOTE=BOUN]Ben buradan
Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e,
Sayın Sivas Milletvekillerimize,
Sayın Valimize,
Büyük Başkan Sayın Mecnun Otyakmaz'a,
Sivassporumuzun değerli yöneticilerine,
İlimizin yerel yönetici ve bürokratlarına,
ve Sivaslı işadamlarımıza sesleniyorum. Lütfen sizlerde Sivasımızın modern bir stada kavuşması için ön ayak olun ve Sivasımıza 40-45 bin kişilik modern bir stad kazandırın.

Şimdi bazı arkadaşlarım itiraz edecekler 40-45 bin kişilik stada ihtiyacımız mı var diye ama ben diyorum ki bu gün 15 bin kişilik stadın dolmaması yarın 45 bin kişilik stadın dolmayacağı anlamına gelmez.

Hepimizin bildiği gibi Türkiye 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasının ülkemizde düzenlenmesi için uğraşıyor. Eğer 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası ülkemizde oynanırsa bir-iki maçta neden Sivas'ta oynanmasın. Ben ufkumuzu geniş tutalım derim. Eğer şehir olarak bir hedefe kilitlenirsek siyasetçisi, iş adamı, bürokratı hep beraber gayret gösterilirse bu hedefe ulaşabiliriz.

Bir sözümde stadımız muhteşem olmuş diyen arkadaşlara... Arkadaşlar lütfen abartmayın. Bizim stadımız 40 yıllık harabe gibi çok çok kötü bir staddı son yapılan çalışmalarla eh işte biraz stada benzedi. Lütfen ölümü görüp kansere razı olmayalım. Lütfen dünya kupasının oynandığı stadlara bakın. Bırakalım onları Türkiye'de ki 5-10 güzel stada bakalım. Onların yanında bizim stada stad bile denemez... Fakat yanlış anlaşılma olmasın hemen şunu da belirteyim: Yine de yapılan çalışmalar elbette değerlidir. Kötüdür demiyorum. Stadımızın çehresinin bir nebze olsun düzelmesine vesile olan başta Sayın Başbakan Yardımcımız Abdullatif Şener'e, Sayın Valimiz Hasan Canpolat'a ve Sayın Mecnun Başkanımıza şükranlarım sunuyorum.

Son sözüm ise Kayseriye ve Kayserililere... Yeni stadları hayırlı olsun. Gerçek hemşeri dediğin Kadir Has gibi olur. Yanlış hatırlamıyorsam Sayın Kadir Has servetinin 150 milyon dolarlık kısmını memleketi Kayseriye bağışladı ve o paranın bir kısmıyla da yukarıda projesini gördüğümüz stad yapılacak. Kendisini bir kez daha tebrik ediyorum. Başta Sayın Kadir Has'ın ve diğer Kayserili işadamlarının Sivaslılara ve Sivaslı işadamlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum. Eğer Sivasımız sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif alanlarda gerçek kalkınmayı elde etmek istiyorsa Kayseriyi ve Kayserilileri çok ciddi tahlil etmelidirler....

ÇOK GÜZEL STAD DA ÖNCE 16.000 OLAN KENDİ STADIMIZIN DOLDUĞUNU BİR GÖRSEKTE ONDAN SONRAMI DÜŞÜNSEK

BOUN
06.07.2006, 11:21
ÇOK GÜZEL STAD DA ÖNCE 16.000 OLAN KENDİ STADIMIZIN DOLDUĞUNU BİR GÖRSEKTE ONDAN SONRAMI DÜŞÜNSEK

Abi Kayserinin stadı yaklaşık 30 bin kişilik, ama sen ertuğrul sağlam'ın çok defa ulusal kanallarda Kayserililere seslendiğini ve stada gelmedikleri ve takımı yalnız bıraktıkları için defalarca sitem ettiğini biliyormuydun?

30 bin kişilik stadda geçen yıl Kayseri çok başarılı bir sezon geçirmesine rağmen ortalama 12-13 bin kişiye oynadı.... Lütfen uyanık olalım...

KafkasEmre
06.07.2006, 11:23
Kardesler bir iki resim cekip ekleseniz...
bize biraz uzak kaliyor, göremiyoruz buralardan :)

Bilmiyorum
06.07.2006, 11:39
olurmu o stad en az 14.000 doldu onun dısında hep 20 bınlerde seyrettı tabı adamlarda para var .onların stad projesını ıstıyoruz ama kımse onlar superlıgde 2 takım demiyor adamlarda bızım 3 katımız para var ayrıca onların stadını degıl basarılı ıkı takımını kıskanalım hanı dıvrıgı spor nerde ona yapılan yardımlar nerde

bız bos konusmayı seven mıllletız sıvas halkı kahvelerde saz calıp nargıle tuttururken vatandas acken herkes sıvasdean kacmanın yolunun ararken beledıye olmayan parasını stadamın versın

murat_1905_58
06.07.2006, 12:50
ben 2 gün önce girdim stadın içine resimleri en kısa zamanda siteye koyarım

Bilmiyorum
07.07.2006, 07:25
4 Eylül Stadı’nda yapılan kale arkası genişletme çalışmalarının ilk ayağı tamamlanmak üzere. Skorbord tarafındaki kale arkasında çalışmalar sona yaklaşırken, bu alana monte edilecek olan koltuklarda geldi. Kale arkası için 3 bin koltuğun geldiği öğrenildi.

BOUN
10.07.2006, 08:25
olurmu o stad en az 14.000 doldu onun dısında hep 20 bınlerde seyrettı tabı adamlarda para var .onların stad projesını ıstıyoruz ama kımse onlar superlıgde 2 takım demiyor adamlarda bızım 3 katımız para var ayrıca onların stadını degıl basarılı ıkı takımını kıskanalım hanı dıvrıgı spor nerde ona yapılan yardımlar nerde

bız bos konusmayı seven mıllletız sıvas halkı kahvelerde saz calıp nargıle tuttururken vatandas acken herkes sıvasdean kacmanın yolunun ararken beledıye olmayan parasını stadamın versın

Abi iki gün önce Kayseri'nin inter toto'dan uefa'ya yükselme maçını izledin mi bilmiyorum ama Uefa'ya yükselme gibi önemli bir maçta dahi stadda yaklaşık 7-8 bin kişi vardı.... Ve Kayserililer buna rağmen yaklaşık 40 bin kişilik ve Türkiye'nin en modern stadını yapmaktan vazgeçmiş değiller. Ben Kayserilileri tebrik ediyorum. Hele bir şu stadı dolduralım sonra diğer stadı düşünürüz falan tarzında düşünceye sahip değiller....

Etem-Murat
10.07.2006, 09:54
inşallah muhteşem olur tek dileğimiz değilmi sivasın sahası sivaslıya yakışır bir şekilde olması

serhankaburcuk
10.07.2006, 12:13
Abi benim dileğim en kısa zamanda Sivasımızın gündemine de buna benzer veya daha güzel daha muhteşem bir projenin girmesidir.

İnşallah Hayırlısı olur ve bizde muhteşem bir stada kavuşuruz...

yigido Atilla
10.07.2006, 14:34
Diyelimki 2012 Avrupasampiyonasini aldik Sonra o sehir bu yükün altinidan kalkabilecekmi bakacaklar otellere yollara hastanelere, bu gelecek taraftarlarli isteklerini karsilayacakmi sadece statlarla is bitmiyor

caddeligenç66
10.07.2006, 16:03
hayırlı olsun. stadın kapasitesi artırılıyormu. sivasın bu sene seyircisi çok olacak. mesela ben cadde grubu olarak maçlarınıza geleceğim. inşallah caddeden bazı kişiler daha gelir hepberaber destekleriz...

serhankaburcuk
10.07.2006, 16:45
Diyelimki 2012 Avrupasampiyonasini aldik Sonra o sehir bu yükün altinidan kalkabilecekmi bakacaklar otellere yollara hastanelere, bu gelecek taraftarlarli isteklerini karsilayacakmi sadece statlarla is bitmiyor

Sivas o yükü kaldıramaz...Yollarımız otellerimiz bu iş için uygun değil...

gokhankgk
11.07.2006, 13:40
bazı arkadaşlar kayseri stadının dolmadığını söylemiş geçen sene kayseri atatürk stadı ortalama 20 bin kişi ile oynadı bu sopron maçında dolmamasının sebebi yönetiminin yanlış politika izleyerek bilet fiyatlarını üst düzeyde satmasıdır naklen verildiği halde

gokhankgk
11.07.2006, 13:42
bu arada atatürk stadı koltuklar döşenmeden önce 44 bin kişi kapasiteye sahipti ve o stad tıklım tıklım olurdu
http://www.resimload.com/140927/Js3FSBA.jpg

YYILDIRIM
11.07.2006, 15:12
İyi kayserinin reklamını yapıyon!

özsivasli1903
11.07.2006, 16:03
abilerim sivasin ve stadin en son resimlerini atin buraya ya bi zahmet iyi olurdu...

BOUN
11.07.2006, 16:19

Kardeşim bütün şampiyona bir şehirde oynanmazya, en fazla iki-üç maç oynanır.

O zamana kadar da bizim yerel yöneticilerimiz armut toplamıyolar ya....

İnsanın biraz ufkunun geniş olması gerekir tabii... Fazla bir şey demiyorum.

babayavuz
11.07.2006, 16:53
:) BENDE COK MERAK EDIYORUM . ALLAH NASIP EDERSE IKI AY SONRA SIVAS`TA OLACAGIM ISTE O ZAMAN NASIP OLUR INSALLAH DORTEYLUL STADYUMUNU GORMEK.

fatih_5834
11.07.2006, 17:06
STADIMIZ GUN GECTIKCE GUZELLESIYOR..INSALLAH DIGER TAKIMLARIN STADLARINI ARATMAYACAK SEVIYEYE GELECEK...SİVASA GIDINCE INS ZIYARETINE GIDICEM :)

serhankaburcuk
11.07.2006, 17:09
bazı arkadaşlar kayseri stadının dolmadığını söylemiş geçen sene kayseri atatürk stadı ortalama 20 bin kişi ile oynadı bu sopron maçında dolmamasının sebebi yönetiminin yanlış politika izleyerek bilet fiyatlarını üst düzeyde satmasıdır naklen verildiği halde

Kardeş İnşallah daha iyi olur...Biz Kayserinin kötü olmasını istemeyiz...

gokhankgk
11.07.2006, 19:22
bizde sivasa daha iyilerini yapılmasını istiyoruz iç içe yaşayan iki şehiriz zaten www.kayserispor.com da sivas kayseri forumu açılmıştır bilginize

sinan-58
11.07.2006, 19:48
arkadaşlar sanırım ekranda konulacak pozisyonlar goller tekar gosterilecekstad mutiş olacak kapanma işlemleri daha başlamadı ne zaman başlıyacak cumhurıyet kupasına yetişecekmi

yigido Atilla
11.07.2006, 20:06
Kardeşim bütün şampiyona bir şehirde oynanmazya, en fazla iki-üç maç oynanır.

O zamana kadar da bizim yerel yöneticilerimiz armut toplamıyolar ya....

İnsanın biraz ufkunun geniş olması gerekir tabii... Fazla bir şey demiyorum.NOT=O sehirde iki veya üc mac oynanir diyorsun diyelimki stadin kapasitesi 30 bin sadece bu 30 binle kisi ile bitmiyor. o maci ayni sehirde büyük dev ekranlardan seyretmek icin yüzbinlerce insani her türlü imkanini karsilamaya yetecek olmasi sart örnek mac berlin olimpiyat stadinda oynaniyor 62bin full stad sehir merkezlerinde bu mac icin gelen dev ekrandan maci 700bin kisi ayni maci ayni sehirde o atmosferi tatmak icin oraya akin ediyor o kadar insanlarin güvenligini otellerini hastaligini saglamak kolay degil ben bunu Almanya olan dünya kupasinda yasadim sadece stadlarla is bitmiyor sivas bu yükü kaldirabilirmi bence soru isareti????Adam 2010 dünya kupasi afrikadki yeri tartimaya basladilar afrika bu olayin altindan kalkamazlar diye 2010 ya amerika veya tekrar almanyada oynatmayi düsünüyorlar gazeteden okudum ne kadar dogru bilemem

leblebi82
11.07.2006, 20:42
yav arkadaşlar herkes birşeyler söylemiş ama stadın çevre düzenlemesine değinen olmamış. Bence stadın durumu kadar önemli bir konu da çevre düzenlemesi. Stadımız en azından bir konuma kadar geldi. Abdüllatif Şener, yeni stad fikrinin tamamen ortadan kalktığını ve Sivas'ın mevcut 4 Eylül stadı ile yola devam edeceğini söylüyor.. Stadımızın üzeri de kapatılacakmış. Fakat bence stad yeteri kadar ileride işe yarayacak kadar büyümedikçe son rötuşlar yapılmamalı. En azından kapasite 22.000 seviyesine getirilip daha sonradan modernize edilecek hali almalı..

leblebi82
11.07.2006, 20:44
stad ile ilgili önemli bir konu da çevre düzenlemesi stadın çevre kaldırım, yol durumları şık bir şekilde yeniden düzenlenmeli.. Özellikle İstasyon Caddesi tarafındaki çay bahçesinin yanındaki küçük boş arazi son derece yakışıksız görünüyor. Bu bölgenin uygun bir şekilde Sivas'a kazandırılması lazım..

BOUN
13.07.2006, 19:53
Yaklaşık bir ay önce Sivas'a gittiğimde stadın çevresinde reklam panoları vs göremedim. Halbuki İstanbul'da büyük stadların dış taraflarında reklam panoları var ve bu da kulüplere önemli reklam gelirleri sağlıyor. Bizim yönetimimizin acaba bu yönde gelir artırıcı stad dışına reklam panoları koymak gibi bir düşüncesi var mı bilmiyorum ama bence bir an önce düşünseler iyi olur....

Tabi stadların içinde tribünlerin üst taraflarına konulan reklam panoları da ayrı bir mevzu... Bizim stadımızda bunlar da yok. İnşallah yönetimimiz mühim bir gelir kapısını görmemezlikten gelmez.

BOUN
13.07.2006, 19:54
yav arkadaşlar herkes birşeyler söylemiş ama stadın çevre düzenlemesine değinen olmamış. Bence stadın durumu kadar önemli bir konu da çevre düzenlemesi. Stadımız en azından bir konuma kadar geldi. Abdüllatif Şener, yeni stad fikrinin tamamen ortadan kalktığını ve Sivas'ın mevcut 4 Eylül stadı ile yola devam edeceğini söylüyor.. Stadımızın üzeri de kapatılacakmış. Fakat bence stad yeteri kadar ileride işe yarayacak kadar büyümedikçe son rötuşlar yapılmamalı. En azından kapasite 22.000 seviyesine getirilip daha sonradan modernize edilecek hali almalı..

Arkadaşım kapasite artırımı fikrine katılıyorum. Eğer yeni stad yapılmayacaksa ve stada son şekli verilecekse kapasite yaklaşık 22-23 bin civarına çıkartılıp öyle kapatılmalı.

Etem-Murat
13.07.2006, 20:26
sivas ve sivas pora yakışır istediğimiz birr sahamızın muhteşem olmasını
kim istemez tabiki bu taraftara bu saha az bile haydi yiğidolar bu saha yanlız dolmalı sivasımızı nerde olursa olsun desdeklemeliyiz

aykut-akay
14.07.2006, 00:20
güzel bir stad olmali ve cok merak ediyorum nasil oluyr acaba stad

ygd
14.07.2006, 00:32
Euehuehe:) tamam 20bin kişi ortalamaylaa gittinzde..biletlerr 3-5 değilmiydi hatta bazenn 2-3ytl oluyoduuu..:D :D :D

58hayati
14.07.2006, 01:29
geçen sene gördügüm gibiyse bece türbünler çok yerden oturmalı .biraz yaklaşık 2 m yüksekten olmalı telörgüden maç seyredemiyoruz .kale arkası çok uzak gardaş biraz akustik olmalı ses yankılanmalı dagılıyor .sizler ne dersiniz bilemiyorum ama benim kanaatım bu

ylnzkrt58
15.07.2006, 17:20
GÜZEL BIR STAD YAPMALILAR SIVASA YAKISAN

Yigido58_NL
15.07.2006, 17:28
GARDASAR STADYUMUN BIRKAC FOTOGRAFINI CEKIP KOYUNDA BIZDE GORELIM.MALUM 3500 KILOMETRE UZAKTAYIZ,GOREMIYORUZ.

leblebi82
15.07.2006, 22:33
stadyumun yeni halini gösteren fotografı olan arkadaş varsa yayınlarsa seviniriz.. sanıyorum Cumhueiyet Kupası'na kadar stadyum önemli aşama sağlayacak. Bu arada Boun kardeşimin reklam konusundaki görüşlerine katılıyorum. Kendisine teşekkür ediyorum..

DJMuRaT
15.07.2006, 23:07
İnşallah üstüde kapanır...Kapalı olması hem şekil hemde akustik açısından önemli...

gokhankgk
16.07.2006, 01:46
[QUOTE=ygd]Euehuehe:) tamam 20bin kişi ortalamaylaa gittinzde..biletlerr 3-5 değilmiydi hatta bazenn 2-3ytl oluyoduuu..:D :D :D [/QUOerciyes sivas maçında bilet fiyatları açık 20 kale arkası 10 ytl idi o maçıda izledinmi o maç tıklım tıklımdı ve nicesi

ygd
16.07.2006, 02:04
[QUOTE=ygd]Euehuehe:) tamam 20bin kişi ortalamaylaa gittinzde..biletlerr 3-5 değilmiydi hatta bazenn 2-3ytl oluyoduuu..:D :D :D [/QUOerciyes sivas maçında bilet fiyatları açık 20 kale arkası 10 ytl idi o maçıda izledinmi o maç tıklım tıklımdı ve nicesi
Normall..Sayın kayserilii yöneticilerinn uyanıklıgıydıı oo..Kayseriliden çok sivaslı olacagını bildiklerindenn yaptılar o fiyatlarııı...Erciyes-Trabzon maçında biletler ne kadardıı..Ben 3 ytl die hatırlıyom amaaa kale arkasınıı:D :D :D

gokhankgk
16.07.2006, 02:11
o zaman bi iddaası kalmamıştı zaten sivaslı hemşerilerimize 7 bin tane bilet verildi son maçlarda kayseride herzaman bilette indirime gidilir ama bu sene bilet fiyatları açık 10 kale arkası 5 ytl dir büyük maçlar hariç bu arada kayserinin stadı türkiyede en fazla dolan 5, stad bunuda kafana yerleştir kardeş

aykut-akay
16.07.2006, 02:51
abilerim sivasin ve stadin en son resimlerini atin buraya ya bi zahmet iyi olurdu...

yeni resimler fena olmaz bizde görürüduk

ygd
16.07.2006, 14:34
o zaman bi iddaası kalmamıştı zaten sivaslı hemşerilerimize 7 bin tane bilet verildi son maçlarda kayseride herzaman bilette indirime gidilir ama bu sene bilet fiyatları açık 10 kale arkası 5 ytl dir büyük maçlar hariç bu arada kayserinin stadı türkiyede en fazla dolan 5, stad bunuda kafana yerleştir kardeş
5inci mii!!!Olur mu yaaa..Siz 20bin ortalamayla oynamıyomuydunuzzz...Fenerbahç e 28bin,Beşiktaş 8bin,Galatasaray tüm sezon 6bin ile oynadııı ve sen biz 5inciyiz diyosunn..oldumuu şimdii ya...Lütfen 2inciliğinizi yemee!!!:D :D :D .Ya sen başka bii alemde yaşıyosunn yada biz bilmiyozz rakamlarııı...Tamam dogrudur 5incii oldugunuz amaa oda en fazlaa 5bin ortalamayla oynarsınızz..Sıralamada şudurrr FB,BJK,GS,TS'"DİR.Bu kadar sıkma yanii fanatiklikk yapıcam dieee!!!Anadoluda öle bii rakam yokk 20bin ortalamaa...Birazz mantıklıı sıkk..Böle şeyleride takip etmediğimizii düşünmee sende kardeşş!!!

serhankaburcuk
16.07.2006, 14:43
İnşallah üstüde kapanır...Kapalı olması hem şekil hemde akustik açısından önemli...

Bu sezon değil ama inşallah gelecek sezon için olabilir...

yigido Atilla
16.07.2006, 16:42
stad ile ilgili önemli bir konu da çevre düzenlemesi stadın çevre kaldırım, yol durumları şık bir şekilde yeniden düzenlenmeli.. Özellikle İstasyon Caddesi tarafındaki çay bahçesinin yanındaki küçük boş arazi son derece yakışıksız görünüyor. Bu bölgenin uygun bir şekilde Sivas'a kazandırılması lazım..
Not= Cok önemli konuya deginmissin, tebrik ederim Stadin görüs bakimindan cok önemli

gokhankgk
16.07.2006, 16:52
5inci mii!!!Olur mu yaaa..Siz 20bin ortalamayla oynamıyomuydunuzzz...Fenerbahç e 28bin,Beşiktaş 8bin,Galatasaray tüm sezon 6bin ile oynadııı ve sen biz 5inciyiz diyosunn..oldumuu şimdii ya...Lütfen 2inciliğinizi yemee!!!:D :D :D .Ya sen başka bii alemde yaşıyosunn yada biz bilmiyozz rakamlarııı...Tamam dogrudur 5incii oldugunuz amaa oda en fazlaa 5bin ortalamayla oynarsınızz..Sıralamada şudurrr FB,BJK,GS,TS'"DİR.Bu kadar sıkma yanii fanatiklikk yapıcam dieee!!!Anadoluda öle bii rakam yokk 20bin ortalamaa...Birazz mantıklıı sıkk..Böle şeyleride takip etmediğimizii düşünmee sende kardeşş!!!
arkadaşım kayseri atatürk stadı zamanında türkiyenin ikinci büyük stadı idi birincisi izimr atatürk ikincisi kayseri atatürk olimpiyat ve fenerbahçe stadları yapılınca kayseriyede koltuklar döşenince kapasite düştü koltuklar döşenmeden önce kayseri atatürk stadı 44 bin kişi kapasiteye sahipti şu an 30 bin kişi kapasiteye sahip ve türkiyenin 5. büyük stadı trabzonun dediğin adamların stadı kaç bin kişilik gsninki kaç bin kişilik inönüde yeni büyüttü ve kapasitesi 33 bin bu arada anadoludaki en büyük stada sahibiz ;)

gokhankgk
16.07.2006, 16:55
bu arada eğer kayseriye gelirsen seni misafir ederim sivas maçına gel beklerim beraber izleyelim yaşın kaç ama bilmiyorum

gokhankgk
16.07.2006, 17:04
http://www.youtube.com/watch?v=UfSXyvrmP3g

sen geldinmi bilmiyorum ama kayseri atatürk stadının atmosferini bi dinle burdan

leblebi82
16.07.2006, 20:09
umarım bu sene taraftar geçen seneki gibi stadımızı zaman zaman boş bırakmaz.. Çünkü stadın yapılmasındaki maksat taraftarın gelmesini sağlamaktır. Ne kadar çok dolarsa tribünler o kadar stadın iyi yapılmasını isteyebiliriz. Yani ne kadar para o kadar düdük meselesi

FurkaN
16.07.2006, 20:12
arkadaşım kayseri atatürk stadı zamanında türkiyenin ikinci büyük stadı idi birincisi izimr atatürk ikincisi kayseri atatürk olimpiyat ve fenerbahçe stadları yapılınca kayseriyede koltuklar döşenince kapasite düştü koltuklar döşenmeden önce kayseri atatürk stadı 44 bin kişi kapasiteye sahipti şu an 30 bin kişi kapasiteye sahip ve türkiyenin 5. büyük stadı trabzonun dediğin adamların stadı kaç bin kişilik gsninki kaç bin kişilik inönüde yeni büyüttü ve kapasitesi 33 bin bu arada anadoludaki en büyük stada sahibiz ;)
Birader ben Kayseri'nin stadında maç seyrettim koltuk konulmadan evvel... tamam stadınız büyük kabul ancak 44 bin seyirci demek az bir rakam değil ayrıca 30 bin seyirci koltuklu sayısı diyorsun. Ben de 22 bin duydum şimdi hangimizin ki doğru dünya kupasında olduğu gibi maç esnasında hiç seyirci sayısı açıklandı mı? hayır açıklanmıyor yani elimizde resmi bir bilgi yok kulüpler kendi statlarını büyük göstermek için fazla rakam söyleyebiliyorlar bu her takımda oluyor. Ve şu da var 20 bin ortalama gibi uçuk bir ifade geçmiş Türkiye'de hangi takım 20 bin ortalamaya oynamış ki........

ygd
16.07.2006, 20:24
Bunlarıı şimdi nie anlattınki..Onu anlıyamadımmm!!!Ben sizin seyirci ortalamanız senin dediğin gibi 20bin olmamıştırr diyorumm..Öle bi rakam yokk!!!5 de,6 de hadii olmadıı 8 bin de,yine razıyımdaaa:D :D :D .20 binde çok uçtunn...Yaşımıda sormuşsun,küçük sayılmamm yaww..23ümdeyim,üniversitede hukuk öğrencisiyimm!!!Kayserii Atatürk stadınada çok gittimm...Davetin için teşekkürlerr ama ev arkadaşımda kayserilidirr,sağolsun sık sık benii misafir ederr.!!!

gokhankgk
17.07.2006, 00:06
arkadaşım kayserinin biletlerini ticcettürk satıyor oraya sor istersen açıklama oradan geldi bu arada kayseri sopron maçında 8 9 bin insan vardı bomboş dediğiniz türübünlerde

gokhankgk
17.07.2006, 00:08
Birader ben Kayseri'nin stadında maç seyrettim koltuk konulmadan evvel... tamam stadınız büyük kabul ancak 44 bin seyirci demek az bir rakam değil ayrıca 30 bin seyirci koltuklu sayısı diyorsun. Ben de 22 bin duydum şimdi hangimizin ki doğru dünya kupasında olduğu gibi maç esnasında hiç seyirci sayısı açıklandı mı? hayır açıklanmıyor yani elimizde resmi bir bilgi yok kulüpler kendi statlarını büyük göstermek için fazla rakam söyleyebiliyorlar bu her takımda oluyor. Ve şu da var 20 bin ortalama gibi uçuk bir ifade geçmiş Türkiye'de hangi takım 20 bin ortalamaya oynamış ki........
öenmli maçlarda açıklanıyor en son kayseri sakarya maçında açıklanmıştı kaç biletin satıldığı koltuklar döşenmeden önce 44 bin hatta küsürüde var

PATRON
17.07.2006, 00:17
yaw burası sivassporun sitesi bizene kayserinin stadyumundan.neyi tartısıyosunuz.bizim stadımızda zamanla gelişecek merak etmeyin....

gokhankgk
17.07.2006, 00:24
bazı inanmayanlar varda onlar ıspatlamak için koydum

serhankaburcuk
17.07.2006, 08:32
bazı inanmayanlar varda onlar ıspatlamak için koydum

Tamam kardeş açıklamaların için çdk teşekkür ediyoruz...Bizde komşu Kayserinin her zaman iyi yerlerde olmasını arzu ediyoruz..Ama inan tartışma için uygun yer bu form değil...Saygılarımla...

ygd
17.07.2006, 11:43
Neysee yaa...Ben yıllık seyirci ortalamasından bahsediyomm.olay stadınızın kapasitesine döndüüü nedense...Kardeşim sen git kayserisporunn forumunda bizimm 20.000 kişi ortalama seyircimiz vardı de.Burda böle yazınca mecburen kendimii bölee komik bişeye cevap vermek zorunda hissediyorum yaa:rolleyes: ...Başlığı okuyan arkadaşlarada ayıp olmaya başladıı..Uzatmıyorumm artıkk!Siz fenerbahçedenden(28 bin) sonra en çok seyirci toplayan takımsınızz..Bravoo..Kutlarımm !!!Kim tuttarr kayseriyii!!!

BOUN
17.07.2006, 12:16
Bu forumda insanlar stadyum üzerine güzel tavsiyelerde bulunurken ve eksikleri belirtirken konunun geldiği yere bakın ya hu!...

ygd
17.07.2006, 17:19
Bu forumda insanlar stadyum üzerine güzel tavsiyelerde bulunurken ve eksikleri belirtirken konunun geldiği yere bakın ya hu!...
Yaa buna sebep olanlardan biride benimm..Herkesten özür dilerimm başlığınn konusunun bu derece sapmasından dolayıı.Ancak böle yanlış bilgiler verilince kendimii tutamadımm cevap verme zorunluluğu hissedince bölee olduu...Tüm üyelerimizden özürr dilerimm!!!

Etem-Murat
17.07.2006, 18:10
ne diyelimki insan oğluyuz iyisi yapılır daha iyisiniz isteriz biraz daha iyisi yapılır biz daha daha iyisini isteriz bizler yeniliklere yapılan güzel şeylere o kadar cok susamışızki ne yapılsa yapılsın bizim için ve sivas için cok güzel olcaktır buna ihtiyacımız var arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun sivas spora ve taraftara

Yiğiter
17.07.2006, 19:31
bizde sivasa daha iyilerini yapılmasını istiyoruz iç içe yaşayan iki şehiriz zaten www.kayserispor.com da sivas kayseri forumu açılmıştır bilginize

kayserili gardaşım sivaslılar kayseriyi de kayserisporu da stadı da insanını da çok iyi tanır.benim kayserili birsürü tanıdığım var.onlar da sivası ve sivaslıyı çok iyi tanır.iki şehir birbiri içine geçmiş kardeş şehirlerdir.reklam yapmana gerek yok.benim birinci takımım sivas ikinci takımım kayserispordur.sen sıkma canını.

gokhankgk
17.07.2006, 22:27
kayserili gardaşım sivaslılar kayseriyi de kayserisporu da stadı da insanını da çok iyi tanır.benim kayserili birsürü tanıdığım var.onlar da sivası ve sivaslıyı çok iyi tanır.iki şehir birbiri içine geçmiş kardeş şehirlerdir.reklam yapmana gerek yok.benim birinci takımım sivas ikinci takımım kayserispordur.sen sıkma canını.

gardaşım benimde ikinci takımım sivasspordur yoksa bu sitede olmam iç içe yaşayan iki şehiriz ama bazıları bunun farkında değil ben o insanlara yazdım bu yazıları :rolleyes:

gokhankgk
17.07.2006, 22:31
Neysee yaa...Ben yıllık seyirci ortalamasından bahsediyomm.olay stadınızın kapasitesine döndüüü nedense...Kardeşim sen git kayserisporunn forumunda bizimm 20.000 kişi ortalama seyircimiz vardı de.Burda böle yazınca mecburen kendimii bölee komik bişeye cevap vermek zorunda hissediyorum yaa:rolleyes: ...Başlığı okuyan arkadaşlarada ayıp olmaya başladıı..Uzatmıyorumm artıkk!Siz fenerbahçedenden(28 bin) sonra en çok seyirci toplayan takımsınızz..Bravoo..Kutlarımm !!!Kim tuttarr kayseriyii!!!

o zaman bu sene takip et maçları bende bu sene her maçın seyirci sayısını ileteceğim artık sen toplar çıkar böler sonuca varırsın ancak böyle ıspatlarım zaten kayseri kimse tutamıyordu şimdi yanından bile geçemezler :D sivasada başarılar inşallah onlarda uefaya gider ülkemizi temsil eder bu arada 4 eylülün eksiği çok en başta park sorunu var girişleri küçük bunların düzeltilmesi gerekir

leblebi82
17.07.2006, 22:40
neyse beyler bu konuyu kapatalım artık da stad resmini çeken varsa göndersin de görelim yav. Bu arada çevre düzenlemesi hakkında pek yorum yapılmamış .. Bilmiyorum ama. Bence stad kadar önemli bir konu. Çünkü çoğu insan stada giremeden şehrimizi görüp gidiyor. Bence stadın güzel olduğunu çevresinin güzel olmasından anlarız ilk olarak..

gokhankgk
17.07.2006, 22:47
valla sivasın stadı dışardan pek net görünmüyor içerde kalmış ön tarafında çay bahçesi gibi bişeyler var stada giden yol bence çok dar orasının tek yol yada genişlemesi gerekiyor zaten çevre düzenlemesisıfır başta güzel bir çevre düzenlemesi gerekiyor daha ferah bir ortamın olması lazım

1967_CLUB_ÖZGÜR
17.07.2006, 23:11
STAD IN ÜZERİ KAPANIR İNŞALLAH..!!!

FurkaN
17.07.2006, 23:13
Bu stad yarıştırma işine döndü. Artık bitirelim bu konuyu, konu başlığı ile yazılanlar hiç uyuşmuyor. Evet birader stadın eksikliklerinin bizde farkındayız ancak ne var ki bu konu ile ilgilenen yetkili bizler değiliz. Yani uyarmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden park sorunu var doğru stat şehrin içinde kaldı doğru... Ancak hiçbir stadın içi dışarıdan görünmüyor ve 4 Eylül'ünde içinin görünmemesi gayet normal... Elbet Sivas' a da bir gün yeni stat yapılır o günü sabırla ve hasretle bekliyoruz.

gokhankgk
18.07.2006, 02:07
Ancak hiçbir stadın içi dışarıdan görünmüyor ve 4 Eylül'ünde içinin görünmemesi gayet normal... .

ben o yönde demedim stad içeride kalıyor yani açık türübün felna yoldan gözükmüyor önünde çay bahçeleri felan var onlar stadı kapatıyor ama yinede dış görünüşü kayseri atatürk stadından güzel oluyor kırmızı beyaza boyanması çok güzel bi görüntü veriyor

Hüseyin_58
18.07.2006, 02:10
http://sivasgaleri.com/?q=gallery&g2_itemId=1664

Stadın insaat halindeki fotolarini burada yayınlamıslar, bu linke tıklayın.

gokhankgk
18.07.2006, 02:26
Ancak hiçbir stadın içi dışarıdan görünmüyor ve 4 Eylül'ünde içinin görünmemesi gayet normal... .

ben o yönde demedim stad içeride kalıyor yani açık türübün felna yoldan gözükmüyor önünde çay bahçeleri felan var onlar stadı kapatıyor ama yinede dış görünüşü kayseri atatürk stadından güzel oluyor kırmızı beyaza boyanması çok güzel bi görüntü veriyor

BOUN
18.07.2006, 11:00
valla sivasın stadı dışardan pek net görünmüyor içerde kalmış ön tarafında çay bahçesi gibi bişeyler var stada giden yol bence çok dar orasının tek yol yada genişlemesi gerekiyor zaten çevre düzenlemesisıfır başta güzel bir çevre düzenlemesi gerekiyor daha ferah bir ortamın olması lazım

Arkadaşım bu konuda haklısın. Bizim stadın çevresi maalesef harabe gibi eski binalar.... çok düzenli olmayan yollar vs... Bunların bir an önce düzeltilmesi lazım.

FurkaN
18.07.2006, 11:46
Birader daha önce de söylediğim gibi elimizden gelen bir şey yok sadece burada yazar uyarırız. Gerisi yetkililere kalmış onlar bilir. Ama bence öyle görünmesi de gerekmiyor. Çünkü orası en nihayetinde bir stad turistik bir yer değil sadece çevre düzenlemesi biraz daha olsa iyi olur ama o da yapılamıyor çünkü stad şehrin çok içerisinde kaldı.

leblebi82
18.07.2006, 15:20
superspor.com'daki habere göre ;
Statta incelemelerde bulunan Vali Hasan Canpolat, çalışmalar hakkında Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç'tan bilgi aldı.Tribünlerin üstünün kapatılması için proje çalışmalarının sürdüğünü ve gelecek ay bu işin ihalesinin yapılacağını belirten Kılıç, ''Çalışmaların tamamlanmasıyla üstü kapalı, 17 bin seyirci kapasiteli modern bir stada sahip olacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

leblebi82
18.07.2006, 15:25
17 bin kapasite bence çok geleceği düşünen bir rakam değil. Salim Kılıç 17.000 kapasiteyle üstünün kapatılacağını söylüyor ama üstü kapatılırsa bir daha stadı büyütmek mümkün olmaz. 2023 yılında merkez nüfusu hedefi 500.000 ise (valilik programına göre) o zaman yeni bir stad yapmak ihtiyacı doğacak. Bence kapasite 22.000 seviyesine çıkarılmalı. Ben 4-5 sene sonra takımın başarılarına aynı hızda devam etmesi halinde stadın çok daha fazla işleyeceğini düşünüyorum. Hem üstü kapatıldığında konser veya farklı organizasyonlar da yaz aylarında stadda yapılacaktır. Yaz aylarında Sivas nüfusunun patladığını düşünürsek bu konu bir daha düşünülmeli derim..

gokhankgk
18.07.2006, 18:23
bizde sana bişey demiyoruz bu forumu niye açtınız o zaman biz dışardan bi insan olarak eksiklerini söylüyoruz stadın eğer bu siteyi yönetim takip etmiyorsa bence bu konuları boşa konuşuyorsunuz bu sitenin ne anlamı var senin elinden gelen yani bizim eksikleri iletmek

gokhankgk
18.07.2006, 18:25
17 bin kapasite bence çok geleceği düşünen bir rakam değil. Salim Kılıç 17.000 kapasiteyle üstünün kapatılacağını söylüyor ama üstü kapatılırsa bir daha stadı büyütmek mümkün olmaz. 2023 yılında merkez nüfusu hedefi 500.000 ise (valilik programına göre) o zaman yeni bir stad yapmak ihtiyacı doğacak. Bence kapasite 22.000 seviyesine çıkarılmalı. Ben 4-5 sene sonra takımın başarılarına aynı hızda devam etmesi halinde stadın çok daha fazla işleyeceğini düşünüyorum. Hem üstü kapatıldığında konser veya farklı organizasyonlar da yaz aylarında stadda yapılacaktır. Yaz aylarında Sivas nüfusunun patladığını düşünürsek bu konu bir daha düşünülmeli derim..
2023 e de orayı yıkıp yeni modern bi stat yapılır bence bu yüzden üzerini kapatıyolar diye düşünüyorum

yusaby
18.07.2006, 22:58
adminim veya kim ilgelnirse.... sevgili yigidolar stadimizin yeni resimlerini gormek istyoruz biz gurbetteyiz ancak internet yoluyla veya oraya gelirsek stadi gorebilyoruz ama bazi vatandaslarimiz gelip goremior bunun icin eger uygun olursa stadin son halini bitmemis olsada resimlerini siteye upload etmek olnagi varmi? simdiden ilginiz icin tesekkuler.....

CAGLAYAN
18.07.2006, 23:03
adminim veya kim ilgelnirse.... sevgili yigidolar stadimizin yeni resimlerini gormek istyoruz biz gurbetteyiz ancak internet yoluyla veya oraya gelirsek stadi gorebilyoruz ama bazi vatandaslarimiz gelip goremior bunun icin eger uygun olursa stadin son halini bitmemis olsada resimlerini siteye upload etmek olnagi varmi? simdiden ilginiz icin tesekkuler.....

http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2070&Itemid=74

Sitemizin sol tarafinda 4 Eylül Stadyumu na TIKLA

DJMuRaT
18.07.2006, 23:30
http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2070&Itemid=74

Hoby tarafı Kale arkası henüz bitmedi ..bitince daha iyi bir görünüme sahip olur...

tanju_58
21.07.2006, 22:08
arkadaşlar bizim 4 eylülün kale arkalarını zemine sıfır olursa ne güzel olur vallahi.görünüş açısından çok güzel olur.keşke öyle yapsalar ilerleyen senelerde.

çılgın-sedat
21.07.2006, 22:34
artıl sivasspor'umuzunda bir muhteşem bir stadı oldu

sıyrındılı_58
21.07.2006, 23:35
6agustosda SİWASA gıdıcem bende inş. stadı gorcem

Yigido58_NL
25.07.2006, 22:27
KALE ARKASININ EN SON HALI

Kale arkasında son görünüm!

Skorboard kale arkasında tadilat işlemleri tamamlandı. 3 bin koltuğun monte işleminin sona erdiği kale arkası yeni sezonda yiğidoları bekliyor. Yeni sezon öncesi kale arkalarında genişletme çalışmalarının başladığı 4 Eylül Stadı’nda skorboard kale a rkasında kapasite arttırma işlemi tamamlandı. Geçen hafta başlayan koltuk montaj işlemleri dün tamamlandı. 3 bin koltuğun monte edildiği kale arkası son görünümünü aldı.

Havuz tarafı kale arkasında çalışmalar da tüm hızıyla devam ederken, bu çalışmaların sezon açıldıktan birkaç hafta sonra tamamlanacağı öğrenildi.

BASIN TRİBÜNÜNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Geçtiğimiz hafta başlayan basın tribününde yenileme çalışmaları hafta sonu tamamlandı. Sivasspor’un 2006-2007 sezonunda 4 Eylül Stadı’nda elde edeceği zaferleri Türkiye’ye aktaracak olan basın mensupları, yenilenen basın tribünü ile birlikte artık çok daha rahat ve iyi imkanlarla çalışmalarını sürdürecekler.

alp5860
26.07.2006, 20:27
slm arkadaşlar eski haberleri neden tekrar tekrar forma yazıyorsunuz
ben bu stadyum muteşem oluyor haberini farklı tarihlerde kaç defa okudugumu unuttum herseferindede yeni bir görünüm yada resim hayaliyle haberi tıklıyorum malesef ....

GuNaY
26.07.2006, 20:29
slm arkadaşlar eski haberleri neden tekrar tekrar forma yazıyorsunuz
ben bu stadyum muteşem oluyor haberini farklı tarihlerde kaç defa okudugumu unuttum herseferindede yeni bir görünüm yada resim hayaliyle haberi tıklıyorum malesef ....
Forumları iyi takip etmeyen yada yeni giren arkadaşlar haliyle stad resimlerini merak ediyor. Bu sebeplede yazıyorlar...

leblebi82
27.07.2006, 15:33
baba tamam konu eski ama sorunların tamamlanmasını bekliyoruz. Özellikle çevre düzenlemesi konusu yeterince ilgi çekmedi. Stad devamlı geliştirilmesi gereken bir konu .. Bu nedenle bu forum eskimez diyorum.

erdalsahin_58
28.07.2006, 00:37
ARKADAŞLAR BUGÜN YİNE STADI GEZDİK. İSTASYON TARAFI KALE ARKASI VE SKORBORD BİTMİŞ. HAVUZ TARAFI İSE 3 HAFTA İÇİNDE BİTECEK GİBİ. HAVUZ TARAFINDA YIKILAMAYAN BÖLÜM SAKATLAR İÇİN TAHSİS EDİLMİŞ. YERLER YAPILIYOR SAKATLAR İÇİN. ANCAK YETKİLİLERDEN ALDIĞIMIZ DUYUMA GÖRE SAYIN VALİMİZ BU KONUYA EL ATMIŞ VE HAVUZUN KÖŞESİNİ YIKTIRIP KALAN O KÜÇÜK BÖLÜMÜDE STADA DAHİL ETTİRECEKMİŞ. BU KONUYU BAYAĞI İRDELİYORMUŞ. İNŞALLAH CUMARTESİ-PAZAR GÜNKÜ MAÇLARDA STADIN YENİ RESİMLERİNİ SİTEYE KOYACAĞIZ. YENİ HALİNİ MERAK EDEN ARKADAŞLAR
UMARIM YENİ STADIMIZI BEĞENİRLER.

jakobieen
28.07.2006, 19:24
http://img147.imageshack.us/img147/1919/dsc01932wf3.jpg
işte sivassporumuzun yeni yapılan kale arkası..

serhankaburcuk
28.07.2006, 19:30

Tek kelimeyle mükemmel oldu...İnşallah bu stadda çok zaferlere imza atacağız...

Yigido58_NL
28.07.2006, 19:52
STADYUM COK GUZEL OLMUS.SIVASSPOR DAHA IYILERINE LAYIK AMA BUNADA SUKUR,INSALLAH SUPER LIGDE IDDIALI BIR TAKIM OLUP DAHA BUYUK STADYUM SAHIBI OLURUZ.STADYUMDA EMEGI GECEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN,ELLERINE,EMEKLERINE SAGLIK.

jakobieen
29.07.2006, 11:42
http://img85.imageshack.us/img85/8528/dsc01932apj0.jpg

jakobieen
29.07.2006, 11:43
http://img143.imageshack.us/img143/493/dsc01950bnv2.jpg

Yiğiter
29.07.2006, 11:50
valla jakobien gardaş eline sağlık iyi olmuş

PRoFeSSioNaL
29.07.2006, 11:59
İNŞALLAH ÇOOOOOOOOOOOOOK GÜZEL OLACAKKKKKKKKKKKKK

emekli_yiğido
29.07.2006, 12:05
EMEĞİ GECEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. İNŞALLAH ÜZERİDE KAPANIR

kasko
03.08.2006, 12:10
Ya sen kendini ne zannediyorsun her önüne gelen böyle yazarsa bizim işimiz var.Elinde belgelerin varsa öyle çık.Böyle yazmayla çok büyük bir camia olan sivassporu batıramazsın.Siz ve sizin gibilerin gücü yetmez bunlara.Haddini bil.

kasko
03.08.2006, 12:19
jakobeen kardeş çok güzel olmuş,yardımcı olduğun için sağol.

TracyMcGrady58
03.08.2006, 14:06

Vallahi bravo süper resim cekmissin...ellerine saglik

sinan58_34
03.08.2006, 14:12
elinize saglık resımler guzel olmus ınsaat tamamlandıgı zaman dahada guzel olacak stadımız

kasko
03.08.2006, 16:58
ARKADAŞLAR BUGÜN YİNE STADI GEZDİK. İSTASYON TARAFI KALE ARKASI VE SKORBORD BİTMİŞ. HAVUZ TARAFI İSE 3 HAFTA İÇİNDE BİTECEK GİBİ. HAVUZ TARAFINDA YIKILAMAYAN BÖLÜM SAKATLAR İÇİN TAHSİS EDİLMİŞ. YERLER YAPILIYOR SAKATLAR İÇİN. ANCAK YETKİLİLERDEN ALDIĞIMIZ DUYUMA GÖRE SAYIN VALİMİZ BU KONUYA EL ATMIŞ VE HAVUZUN KÖŞESİNİ YIKTIRIP KALAN O KÜÇÜK BÖLÜMÜDE STADA DAHİL ETTİRECEKMİŞ. BU KONUYU BAYAĞI İRDELİYORMUŞ. İNŞALLAH CUMARTESİ-PAZAR GÜNKÜ MAÇLARDA STADIN YENİ RESİMLERİNİ SİTEYE KOYACAĞIZ. YENİ HALİNİ MERAK EDEN ARKADAŞLAR
UMARIM YENİ STADIMIZI BEĞENİRLER.

O zaman stadın kapasitesi 500-1000 kişi daha artacak o zaman yanlış anlamadıysam, doğru mu.

yigido Atilla
03.08.2006, 18:37
http://img143.imageshack.us/img143/493/dsc01950bnv2.jpg
Resimler gercekten cok güzel tesekkür ederim resimler icin en azindan stadi görme imkanimiz oldu eline saglik

jakobieen
03.08.2006, 19:28
inşallah bu stadda nice zaferler yaşarız (tolgaya rağmen).. teşekküre ne hacet görevimiz bu bizim:rolleyes:

PRoFeSSioNaL
03.08.2006, 19:35
inşallah gardaş ne zaferlere imza atacağız

Deliilyasliyiz
05.08.2006, 15:15
bence de stad guzel oluyo ama benim hayalim hep sivasa sahaya 0 tribün ve üstü kapalı sole cok degil 12-14 bin kişilik bi stad!

aykut-akay
06.08.2006, 03:16
zamanla dahada güzellesecek stadimiz

halil_58_yigido
06.08.2006, 09:25
valla ben şuan bingölde askerim inşallah stad güzel olmuştur hadi hayırlısı nice 3 puanlara asi asker sivaslı halil 86/1 sadece ve sadece 259 gün kaldı

PARTNER58AHMET
06.08.2006, 11:31
Stadın resimlerini gördüm gerçekten güzel, özelliklede stadın dısının kırmızı beyaz renge boyanması çok güzel olmuş..

kasko
06.08.2006, 14:08
Seneyede Zemini Besiktas gibi 3 metre yere cekerek Tirbunler sahya yaklastirila bilir, ve böylece stadin kapasitesi 23,500 kadar cikar tahminimce, sonra Direksiz cati sistemi yapilabilir, direkli olacaksa iyi olmaz cunku direklerin arkasinda oturan seyriciler icin maci seyretmesi iyi olmaz inanmazanis bursaspor ve konyaspor taraftarlarina sorabiliriniz

Arkadaşım, iyi söylüyorsun da tribünleri sahaya yaklaştırırsan bu sefer pistler olmaz.Malum bu stadtan başka bayram, tören yapılacak bir stad daha yok.Bunu yapmaları için yeni bir stad daha yapmaları lazım.

leblebi82
08.08.2006, 12:58
stadın kale arkasında niye seyirci yoktu henüz inşaat bitmedi mi acaba..

GuNaY
08.08.2006, 13:30
stadın kale arkasında niye seyirci yoktu henüz inşaat bitmedi mi acaba..
Havuz tarafındaki kale arkasındaki inşaat tam olarak bitmediğinden o kısma taraftar alınmadı...

yigido_furkan
08.08.2006, 15:02
bnce gec kaldı yapımı ligin bitmesine 4 hafta kala baslandı hala bitmedi 3 ay oldu basamaklara harfler yazılmamıs daha cok eksik var ama hersey biter cevre düzenlenmesi yaparsa sivasıımıza layık bir stad olur

yigidos
08.08.2006, 16:02
fotografı bana da gönderirseniz sevinirim arkadaşlar
yigidolar@gmail.com veya yigido58@gmail.com
adreslerim

GuNaY
08.08.2006, 16:22
fotografı bana da gönderirseniz sevinirim arkadaşlar
yigidolar@gmail.com veya yigido58@gmail.com
adreslerim
fotoğraflar burada mevcut
http://www.sivasgaleri.net/?q=gallery&g2_itemId=1664

hemso58
08.08.2006, 17:41
Seneyede Zemini Besiktas gibi 3 metre yere cekerek Tirbunler sahya yaklastirila bilir, ve böylece stadin kapasitesi 23,500 kadar cikar tahminimce, sonra Direksiz cati sistemi yapilabilir, direkli olacaksa iyi olmaz cunku direklerin arkasinda oturan seyriciler icin maci seyretmesi iyi olmaz inanmazanis bursaspor ve konyaspor taraftarlarina sorabiliriniz

Tam hayalımdekı Stad Yapılırsa Harıka Olur Bakalım Herhalde Seneye Ustu kapanıyo Ihalesı Verıldı Dıye DUydum..Trıbunlerıde Sahaya yaklastırırlarsa Cok Guzel Olurr...

minni
08.08.2006, 20:30
Stadyum muhtesem oluyor ama,önemli olan o stadin icinin dolmasi haydi yigidolar maca

Bilmiyorum58
09.08.2006, 00:49
Kale arkasında sona yaklaşılıyor

4 Eylül Stadı’nda devam eden genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, havuz tarafı kale arkasında beton dökme işlemi tamamlandı. 2006-2007 sezonun başlaması ile birlikte hız kazanan kapasite arttırma çalışmalarında sona yaklaşıldo. Havuz tarafı kale arkasında devam eden çalışmalarda beton dökme işlemi tamamlanırken, birkaç gün içerisinde koltuk montaj çalışmalarına başlanacağı ve stadın Sakaryaspor maçına tamamen hazır edileceği öğrenildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve en kısa zamanda tamamlanacağını söyledi.

Kılıç, “Stadı ilk hafta karşılaşmasına yetiştirmeyi planlıyorduk ama olmadı. Sakaryaspor karşılaşması öncesi statta devam eden çalışmalar tamamen sona erecek ve yiğidolar yenilenen stadımızda artık çok daha rahat maç izleyebilecekler” şeklinde konuştu.

16VATAN
13.08.2006, 13:04
stadınız eminim güzel oluyordur ama bide bizim bursa atatürk stadını görün

leblebi82
13.08.2006, 13:07
İNŞALLAH İLK MAÇIMIZI İNŞAATI BİTMİŞ STADDA OYNARIZ VE İNŞALLAH CEZA YEMEDEN İLK MAÇIMIZI SEYİRCİLERİMİZLE OYNARIZ.

serhankaburcuk
13.08.2006, 18:06
Stadımız mükemmel oluyor...İnşallah en kısa sürede diğer kale arkasıda bitince Uefa kriterlerine uygun bir stada kavuşacağız...

ilhan güler
13.08.2006, 19:24
kardeşlerim havuz tarafındaki köşe o halde bırakılırsa yapılan bütün çalışmaların hiç bir semeresi alınmamış olur. ne yapıp edip mutlaka o köşeyi bir şekilde birleştirmek gerek.tâki hobi düğün salonunun denk gelen köşesini yıkma pahasına dahi olsa yapılmalıdır. Ayrıca ondan daha önemlisi bütün tribünlerin üzerinin kapatılması.Sayın yetkililer burası kış memleketi! üzeri kapanmayacaksa o koltukların ne faydası kalır.kar ve yağışlı havalarda sayın yetkililerimiz kapalı tribünden çıkıp diğer tribünlerde bir tek maç izleseler zaten durumun vehametini anlarlar.Çağrıma kulak verirseniz sevinirim.

leblebi82
13.08.2006, 19:27
kardeşlerim havuz tarafındaki köşe o halde bırakılırsa yapılan bütün çalışmaların hiç bir semeresi alınmamış olur. ne yapıp edip mutlaka o köşeyi bir şekilde birleştirmek gerek.tâki hobi düğün salonunun denk gelen köşesini yıkma pahasına dahi olsa yapılmalıdır. Ayrıca ondan daha önemlisi bütün tribünlerin üzerinin kapatılması.Sayın yetkililer burası kış memleketi! üzeri kapanmayacaksa o koltukların ne faydası kalır.kar ve yağışlı havalarda sayın yetkililerimiz kapalı tribünden çıkıp diğer tribünlerde bir tek maç izleseler zaten durumun vehametini anlarlar.Çağrıma kulak verirseniz sevinirim.
Stad ileriki yıllarda tamamen kapatılacak. Fakat seyirci kapasitesi olarak belirli bir seviyeye gelmesi lazım. Mesela 22000-25000 arası bir kapasite bizi uzun yıllar idare eder.

FurkaN
14.08.2006, 23:51
Leblebi82 peki stadin kapasitesini nasil 22,000 - 25,000 cikartacaklarini biliyormusun? Zemini 3 metre asaga cekerek mi yoksa ayni bu sene yapdiklari gibi tekrar ek mi yapacaklar,

bence zemini asaga cekerek kapasiteyi buyutecekler, cunki birdaha disardan ek yapamazlar
Aşağıda indiremezler çünkü şehir statlarında koşu parkuru olmak zorunda bu nedenle üstüne ekleyebilirler. Bunu da yeni yaptılar stadyum bu haliyle bir kaç yıl daha gider. Üstünü kapatır en fazla yapabilecekleri o...

Bjk_Sivaslı
20.08.2006, 08:14
aslında kapasitesini artırsalar 10,000 daha

yeni_erol_34
28.08.2006, 12:12
stad'ın yeni fotolarını çeken yokmu arkadaşlar kale arkası hala bitmedi galiba 2,3 haftadır ses seda yok işallah bitmiştirde bizlerde resimlere bakıp hasret gideririz.

enbabasivaslı
30.08.2006, 12:58
satadımız gerçekten çok güzel oldu gelen rakiplerin ayakları titriyo valla!!!

kasko
04.09.2006, 14:26
Arkadaşlar 31 Ağustos itibariyle hobi tarafı kale arkası trübününün manzarası

Kokomo
06.09.2006, 17:57
stadımızın son kapasitesi ne oldu arkadaşlar ?

Bilmiyorum5
30.09.2006, 19:57
ben 5-6 tane cektım ama nasıl eklıyecegımı bılmıyorum

çılgın-sedat
30.09.2006, 20:00
YAV ARKADAŞLAR STADI HARBİDEN ÇOK MERAK EDİYORUM YA DEMENİZE GÖRE ÇOK VE DAHA DA ÇOK GÜZEL OLMUŞ YA
AMA AZ KALDI
EN FAZLA
1 HAFTA SONRA SİVAS DAYIM O ZAMAN
4 EYLÜL STADINI YAKINDAN GÖRECEM
İNŞALLAH

YAZ TATLİNDE GİDİNCE GÖREMEMİŞDİM 4 EYLÜL STADINI AMA BAYRAMDAYİNE SİVASA GİDİYORUM MUTLAKA GÖRMELİYİM VE SESİM KISILANA KADAR SİVASSPOR'UMU DESDEKLEMELİYİM

serhankaburcuk
30.09.2006, 20:47
YAZ TATLİNDE GİDİNCE GÖREMEMİŞDİM 4 EYLÜL STADINI AMA BAYRAMDAYİNE SİVASA GİDİYORUM MUTLAKA GÖRMELİYİM VE SESİM KISILANA KADAR SİVASSPOR'UMU DESDEKLEMELİYİM

Gardaş hiç görme stadımızı...Stadımız büyüdü ama içi halen boş...Bence önemli olan mevzuda bu...Stada gelen az sayıdaki taraftarında takım hiç umrunda değil...Yani takıma destek anlamında taraftarımız kocaman bir SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRR.

FurkaN
30.09.2006, 22:19
Stad ne kadar büyük olursa olsun ne kadar güzel olursa olsun boş koltuklar takımı destekleseydi Galatasaray olimpiyat stadında muhteşem bir destekle oynardı... Bırakın kendinizi avutmayı o stadyumun dolması çok zor en fazla 3 maçta dolar onların da hangi maçlar olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizimki stadyum değil oraya gelenlerde taraftar değil seyirci onlar tiyatro seyircisi...

FurkaN
30.09.2006, 22:38
bağıranların bir araya gelmesi ateşli seyirci oluşturur.her takımın tribünlerinde oturan var.bjk gs ve fb bunların bağıran bölümleri var.ewet var ama ayrı değiller.bizimkiler orda burda şurda hesabı.birlik şart birlik.

Birlik yoktur ama destekleyen taraftar gruplarına da destek yoktur oturanların bağırmaları için uğraşıyorlar ama adamlar düzgünce maç seyeredemediklerini söyleyerek yönetime taratar grubunu maratondan kale arkasına aldırıyorlar bu adamlar mı bağıracak takımı destekleyecek destek değil onlar KÖSTEK...

argani_58
30.09.2006, 23:03
stadyumun gorusunusu mukemmel gerceıkten takıma yakısır bır stad oldu hayırlı ugurlu olsun

genc_cd
03.10.2006, 19:16
Kale arkaları aynen ingiliz stadyumlarında olduğu gibi yakın olursa görüntü ve taraftarın atesi daha iyi olur...rakip takıma baskıda verebiliriz...zannımca ateşli taraftarın geneli kale arkalarında oluyor buda bizim için iyi bir avantaj olmazmı..
lütfen destek .ıkalım ve kale arkaları kaleye yakın bir görünüm alsın...en büyük temennimizde tellerin kaldırılması....

Bilmiyorum5
03.10.2006, 19:34
Gardaş hiç görme stadımızı...Stadımız büyüdü ama içi halen boş...Bence önemli olan mevzuda bu...Stada gelen az sayıdaki taraftarında takım hiç umrunda değil...Yani takıma destek anlamında taraftarımız kocaman bir SIFIRRRRRRRRRRRRRRRRR.

serhan ab ben soyle bısey dusundum Bİ KASET AYARLAYALIM SİVASSPOR MARŞLARI SOYLEYEN TRBUNE DE KAGIITTAN KALITELI GERCEGI ANDIRAN MAKETLER KOYALIM HIC OLMASSA STADIN YANINDAN GECEN ICERDE MAC OYNANDIGINI O SES SAYESINDE ANLAR :) :)

tanju_58
03.10.2006, 19:52
Kale arkaları aynen ingiliz stadyumlarında olduğu gibi yakın olursa görüntü ve taraftarın atesi daha iyi olur...rakip takıma baskıda verebiliriz...zannımca ateşli taraftarın geneli kale arkalarında oluyor buda bizim için iyi bir avantaj olmazmı..
lütfen destek .ıkalım ve kale arkaları kaleye yakın bir görünüm alsın...en büyük temennimizde tellerin kaldırılması....

Vallahi ben sana katılıyorum.Bende kale arkalarının ingiliz sitili olmasını istiyorum.öyle daha modern stad oluyor.Fenerbahçe maçında görmüştüm,maraton trübünler hakkatten çok güzel olmuş ama kale arkalarının artık yeni çağa ayak uydurması lazım.

melih1
03.10.2006, 20:56
maratonla kale arkası arasında yukseklık farkı var 3 metre kadar bu çok berbat etti hele hoby tarafındaki kısım yukselmedi çok kotu duruyor

SenSetik
04.10.2006, 16:30
valla ben hiç beğenmedim. tam türk işi yarım yamalak.bir işe başladığımızda hep günlük yapıyoruz.villereal 50 bin kişilik bir kasaba bizimkinin iki katı stadı var. diyeceksinizki villereal nereeee sivas neree! kardeşim biz hep bundan kaybediyoruz. iki kuruş ucuza olsun ileride ihtiyaç duyarsak yaparız mantığı.
sonra burası kış memleketi.üstü açık bir stada kışın kimse gitmez.
sonra bizim seyircimiz niye gelmiyor diyede kimse hayıflanmasın

nazimgulturk
04.10.2006, 16:33
HENÜZ GÖRMEDİM AMA DÜŞÜNCEN ÇOK GÜZEL MADEM ÖYLE BİR DURUM ÖNERİN DÜŞÜNÜLMELİ
****REİS 58****

jakobieen
18.10.2006, 19:03
http://img178.imageshack.us/img178/8177/dsc02053ak7.jpg

buda stadımızın gece esentepeden görünüşü..

alperen_69_58
25.10.2006, 09:37
ya bizim stada heralde sihir var sivas kendi evinde kaybediyo başka yerlerde yeniyo olacak işmi bizm stat da büyük dimi

abdullah58
25.10.2006, 10:36
KARDESLER TÜRÜBÜNLERIN ÜSTÜ HEP KAPALIMI
BEYPINARLI

abdullah58
25.10.2006, 10:43
SIVASIMIZA EN FAZLA 20-25 BIN KISILIK STADT YETER
DAHA BÜYÜGÜ LÜKS GEREKMEZ BENIM GÖRÜSÜM
BEYPINARLI

FurkaN
25.10.2006, 11:02
KARDESLER TÜRÜBÜNLERIN ÜSTÜ HEP KAPALIMI
BEYPINARLI

Hayır şu anda kapalı değil gelecek yıl kapatılması planlanıyor...

1967_CLUB_10UR
16.11.2006, 23:16
BU SENE SİVASTA YANILMIYORSAM 4 GECE MAÇI OYNANDI.4 EYLÜL STADYUMUNUN BULUNDUĞU ALAN ŞEHRİN HER YERİNDEN GÖRÜNÜYOR.ÖZELLİKLE AYDINLATMA İÇİN DİKİLEN DİREKLER MUAZZAM BÜYÜKLÜKTE.SİVAS'IN HER YERİNDE ÇOK RAHAT BU DEV DİREKLER GÖRÜNÜYOR.GECE MAÇLARINDA SİVAS'IN HAVASI GÖRÜNTÜSÜ AYRI BİR GÜZEL OLUYOR.EN SON OYNADIĞIMIZ KUPA MAÇINDA CUMHURİYET ÜNİVERSİTEDEN MAÇA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORDUK ANA YOLA ÇIKINCA SİVAS'IMIZIN IŞIĞI OLAN BU DEVLERİ GÖRÜNCE İNSAN DAHA BİR HEYECANA KAPILIYOR.BUNDAN 5-10 SENE ÖNCE KİMSENİN AKLINA HAYALİNE GELMEZDİ GECE MAÇLARI AMA ARTIK 2006 DAYIZ VE SÜPER LİGDEYİZ.MUAZZAM BİR STADYUMUMUZ VAR AYDINLATMA SÜPER..TARAFTAR BU GÜZEL STADYUMUN HAKKINI VERMELİ.

leblebi82
16.11.2006, 23:26
stadın çevre düzenlemesinin Sivas'a yakışır bir hal alması lazım. Gar tarafı, Çay Bahçesi yanındaki boş arazi ve stad büyütülünce yarısı giden Valiliğin yaptırdığı sahada düzenlemeler yapılmalı bir an önce.

sinan-58
16.11.2006, 23:27
arkadaşlar su anda tam olarak bilmiyorum ama başkanımız yeni bir 30.000 kişilik stad hedefliyor eğer olursa mutiş olur

Sehzade__
16.11.2006, 23:30
İlerde neden bir milli maç sivas 4 eylül stadyumunda oynatılmasınki stadımız ilerleyen yıllarda daha geniş bir alana sahip olacaktır bu kapasiteyi ele geçirince her şey olur stadyum suanki haliyle bile güzel ama...

leblebi82
16.11.2006, 23:31
arkadaşlar su anda tam olarak bilmiyorum ama başkanımız yeni bir 30.000 kişilik stad hedefliyor eğer olursa mutiş olur

öyle bir proje süper lige çıktığımızda vardı ama rafa kaldırıldı. Sivas için bu stadın büyütülmesinin yeterli olacağı görüşü ağırlık kazandı. Bakanımız A. Şener bir yerel Tv'de "Stadı yıkacak olsak oraya yine stadtan başka birşey yapılmaz bana göre" dedi. Onun için şu anda stadın büyütülüp modernleştirilmesi söz konusu. Yeni stad fikri iptal edildi.

Sehzade__
16.11.2006, 23:42
keske öyle bişey olsaymış yaa Kasımpaşa sporun bi stadı var görmeniz lazım kardeşlerim adamlar yani R.Tayyip Erdoğan UEFA standartlarında yaptırdı stadı bi de o stadda oynamanız lazım kendimden biliyorum

Engin58
17.11.2006, 00:48
4 Eylül Stadyumuz Büyümüs Hayirli ugurlu olsun ...Saygilarim ile

leblebi82
12.12.2006, 13:38
Süper lige çıktığımızdan beri stadyumumuzda modernize çalışmaları yaplımakta ve 4 Eylül Stadı Türkiye'nin sayılı stadlarından biri haline getirilmeye çalışılmaktadır. Belki de Sivasspor'un birinci lige çıkmasının Sivas'a kazandırdığı en önemli göstergelerden birisi stadyumun ışıklandırılıp, büyütülmesi olmuştur. Fakat stadyumun çevresi bu butik stadyuma yakışmayan bir durumdadır. Özellikle Tren Garı tarafındaki boş arazi hiç hoş görünmemektedir. Rakip taraftarların söylediği kadarıyla stadyum özellikle dış taraftan çok iyi değerlendirilememektedir. Bu forumu yöneticilerimiz ve şehir ileri gelenlerinin de takip ettiğini varsayarak bu konuda birşeyler söyleme ihtiyacını hissettim.

abdurrahim_58
12.12.2006, 15:39
sIVASTA OLMAYAN KARDESLERIMIZ VAR. O YUZDEN RESMI ÇEKILMELI VE SİTEDE YAYINLANMALI.

mustafa5817
18.12.2006, 19:44
:D elleriniz dert görmesin ellerinizden öperim en büyük sivas

fm58
18.12.2006, 19:51
abi sağolun sizin sayenizde stadın yeni halinide göreceğiz.

her zaman her yerde
en büyük SİVAS

ygd
18.12.2006, 19:57
Bu stadın son haline yakın bi foto arkadaşlarr...Bide komple tribünlerin üstü kapanınca muhteşem gözükcek

1967_CLUB_BOZ
18.12.2006, 20:19
SİVASSPORUMUZU SAHASI GİBİ YOK VALLA Bİ ARA GAZETEDE
EN İYİ SAHA SİVASIN SAHASI DEDİLER
AYNEN ŞÖYLE YAZIYORDU
ALTTAN IZGARALI OLAN SAHA EN İYİ SAHA SEÇİLDİ DİE

1967_CLUB_10UR
18.12.2006, 21:15
SİVAS HAVAALANININ TADİLATININ BİTMESİ BENCE STADYUMUN ÜZERİNİN KAPANMASI KONUSUNU HIZLANDIRACAK BİR YATIRIM BİTER BİR DİĞER YATIRIM BAŞLAR.EN KISA ZAMANDA STADYUMUNDA ÜSTÜ KAPATILSIN..

FurkaN
27.12.2006, 12:51
SİVAS HAVAALANININ TADİLATININ BİTMESİ BENCE STADYUMUN ÜZERİNİN KAPANMASI KONUSUNU HIZLANDIRACAK BİR YATIRIM BİTER BİR DİĞER YATIRIM BAŞLAR.EN KISA ZAMANDA STADYUMUNDA ÜSTÜ KAPATILSIN..

Ancak sezon bitiminde başlarlar ona... Kış geldi malum daha Sivas'ta inşaat yapılmaz...

FurkaN
27.12.2006, 12:53
Bu stadın son haline yakın bi foto arkadaşlarr...Bide komple tribünlerin üstü kapanınca muhteşem gözükcek

Gardas nerden çektiysen gerçekten çok güzel bir görüntü ellerine sağlık...

Didier DROGBA
27.12.2006, 12:54
SİVASSPORA DA BÖYLE BİR STAD YAKIŞIR, EMİNİM TAMAMİYLE BİTTİĞİ ZAMAN MUHTEŞEM BİR STAD OLACAKTIR...

IRKÇILIĞA HAYIR...

by lord karayel
27.12.2006, 13:57
Elbette güzele ne yakışamazki.......!!!!!!!!!!!! !!!!!güzel söz laik olana edilir.....Hediye sevilene alınır.......maöı kazanana kupa werilir yönetimde her kimin noktası dahi olsa şükranlarımızı sunarız ,,,,,,,minnettarız hepsinden tek tek allah razı olsun .............Ama sivaslı iş adamlarımız biraz daha sağ duyulu olsalar biz inanın türkiyenin en kral stadını yaparız ...Tabi kral stada kral seyircimiz sivassporlularımız full+full çekeceğimizden zerre kadar şüphemiz yok yaw neden bizim bir kumbaramız yok yaw......... deniz feneri nasıl warsa......bırakın turkcell kumbara ...bırakın k.kartlarının kumbarası halbuki 1 ytl bile inanın o stadın belki bir kilo çiwi parası belki bir fırça parası alabilir

by lord karayel
27.12.2006, 14:04
SAYIN MECNUN ODYAKMAZ BEY SİZİ ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ ......

Didier DROGBA
27.12.2006, 14:07
Sayın yetkililer bizlere siteden bir yardım kampanyası baş,latmaya dawet ediyorum kimi 1 ytl ...kimi 5 ytl...kimi10ytl...kimi20-50-100 ......belkide binlerce ytl bağışta bulunacağımız hemşerilerimiz war sonuçta siwas halkı allaha şükür oldukça sanayiii,texil..inşaatt v.s çok büyük iş adamlarımız war ........ Zaten 1 ytl weya gönlünden ne koparsa ufak bir mewla için iş adamı olmaya gerek yok sanırım değilmi...... Tabiki bu sözümüz durumu olan hemşehrilerime durumu olmayanlara zaten bir şey demeye hakkımız yok .............başka sivas sivasspor yokki......her şey sivas için ......

abi bu kampanyayı bende yürekten destekliyorum, herkes lafda sivassporlu ama icraata gelince yok, herkes karınca kararınca yardım eder, ne demiş atalarımız; damlaya damlaya göl olur, herkes elinden geldiğince yardım etse, inanınki takıma büyük bir katkıda bulunmuş oluruz, haydi yiğidolar...

IRKÇILIĞA HAYIR...

by lord karayel
27.12.2006, 14:24
saol kardeşim ALLAH razı olsun bana katıdığın tşk

1967_CLUB_BOZ
27.12.2006, 14:26
satadyum MUHTEŞEM OLUYOR EVET ÇOK GÜZEL OLACAK
VALLA STADYUMDA NİCE GOLLER ATALIMMMMMM

merkez-apo
27.12.2006, 22:22
üstü kapansaydıda soğuktan yamurdan korunsaydık bi çok güsel olucak..

tuzlugollu
27.12.2006, 22:48
stadyuma ilgili bi cok kardesimiz guzel isteklerde bulunmus ama bence stadyumda onemlisi sivassporun bugunki durumu hersey zamanla olur insallah ilerleyen zamanlarda sivas ekonomik bir hamle yaparda insanlarimizda gecim sikintisinin verdigi bezginlikten kurtulup sivasspora daha fazla sahip cikar egrki bugun stadyum dolmuyosa stadyumumuz eskiyse bunlarin altinda ekonomik sebebler yatmaktadir ne diyelim tabiki sivasimiza en guzeli yakisir ama olanlada idare edip sahip cikmasini bilmeliyiz....

alcapon74
28.12.2006, 00:06
süper olmuş memleketim ne güzel çıkmış
emeği geçenleden allah razı olsun

aykut-akay
28.12.2006, 00:44
emegi gecenlere ve gecmeyenlere ALLAH razi olsun

dieforyou7
29.12.2006, 11:23
bence trıbunlerın ustu kapatılmalı cunku sıvas kısın buz kesıo yanı cok souk oluo o yuzden kar falan yaaarsa dusunmek bıle ıstemıyorum ama 100kısıye top oynar sıvas..

sivassss
29.12.2006, 13:09
sivaslılara da böyle bir stad yakışır zaten, emeği geçen herkese teşekkür ederim...

leblebi82
29.12.2006, 20:52
Şu anda stad belli bir aşamaya geldi ama maalesef stad çevresi hiç arzu etmediğimiz şekilde görünüyor. Acilen stad çevresinin düzene sokulması lazım.

FurkaN
29.12.2006, 21:47
Şu anda stad belli bir aşamaya geldi ama maalesef stad çevresi hiç arzu etmediğimiz şekilde görünüyor. Acilen stad çevresinin düzene sokulması lazım.

Yine buna şükür eskiden daha kötüydü perişan haldeydi....

leblebi82
29.12.2006, 22:27
Yine buna şükür eskiden daha kötüydü perişan haldeydi....

ben özellikle Tren Garı tarafındaki boş bölümün düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Orası hiç hoş görünmüyor. Ana cadde üzeri ve medya da o bölümden geliyor, rakipler de.

FurkaN
30.12.2006, 23:39
ben özellikle Tren Garı tarafındaki boş bölümün düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Orası hiç hoş görünmüyor. Ana cadde üzeri ve medya da o bölümden geliyor, rakipler de.

O bölüm düzgün değil mi en azından dışardan düzgün duruyor cadde tarafı iyi görünüyor ana kapının olduğu bölüm daha derli toplu duruyor...

abdurrahim_58
31.12.2006, 11:26
Daha önce stadyumun güzel oldugu hakkında haberler cıkmıstı ama Sivas dısında olanlar bunu gorememişlerdi. Sagolsun kardesımız resmi bulup koymus Allah ondan razı olsun bizde bayagı merak edıyorduk.

GIRGIR
31.12.2006, 15:30
Sivassporumuza Lig'in 2. Yarısında Başarılar Diliyorum

leblebi82
07.01.2007, 19:54
O bölüm düzgün değil mi en azından dışardan düzgün duruyor cadde tarafı iyi görünüyor ana kapının olduğu bölüm daha derli toplu duruyor...

ana kapının olduğu bölüm değil çay bahçesinin şehir merkezine yakın tarafı benim kastettiğim. bence mutlaka iyi bir çevre düzenlemesi lazım. Stad bizim aynamız