Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR GÜÇLENİYOR
SivasSpor.Com 30.06.2006, 21:00 Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor, Bursaspor'un golcü oyuncusu Serdar Topraktepe ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Harun Kavgın ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Sivasspor tesislerine gelen Topraktepe ile Kavgın, genel menajer Bülent Uygun ve basın sözcüsü Fikret Ünsal'ın da bulunduğu törende, kendilerini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Sivasspor formasını giyen futbolcular daha sonra basın mensuplarına poz verdi.
İmza töreninde konuşan Bülent Uygun, iç ve dış transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak istediklerini belirtti.
Birlik ve beraberlik içinde arkadaşlığı iyi olan bir takım kurduklarını anlatan Uygun, iç transferde Mehmet Yıldız ve Hayrettin ile görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti.
Takıma, eski oyuncuları Kalla gibi sıcak kanlı bir yabancı futbolcu transfer edeceklerini anlatan Uygun, bu konudaki çalışmalarının devam ettiğini, bu transferin de 2-3 gün içinde sonuçlanacağını söyledi.
Turkcell Süper Ligi'nde geçen yıl gösterilen başarıyı bu yıl da yakalamak istediklerini belirten Uygun, 3-14 Temmuz tarihleri arasında Gerede'de kampa gireceklerini, burada Almanya karması, Ankara Büyükşehir Belediyespor ve Boluspor ile hazırlık maçı yapacaklarını belirtti.
Takımın 17 Temmuzda ise 5 günlüğüne Avusturya'ya gideceğini anlatan Uygun, 29-30 Temmuz tarihleri arasında Sivas'ta Cumhuriyet Kupası'nın oynanacağını belirterek, Konyaspor'un bugün kupaya katılmaktan vazgeçtiğini, yeni bir takım arayışına girdiklerine söyledi.
Golcü futbolcu Serdar ise Sivasspor'da forma giymekten mutluluk duyacağını belirterek, ''Sivas'a geldiğim için çok mutluyum. Bugün ilk idmana çıktık. Arkadaşlarımın bana çok yakın ilgisi oldu. Çok iyi ortam var. İnşallah kısa zamanda arkadaşlarıma uyum sağlayıp Sivaspor'a büyük katkılarda bulunmak istiyorum'' dedi.
Kaleci Harun da transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, ''Burada güzel bir ortam var. Bu seneki hedefimiz yine başarılı olmaktır. Bu başarıda emeğimiz olursa ne mutlu'' dedi.
Yeniülke
x_burnley 30.06.2006, 21:08 Hımm uzaktanda olsa sivassporu takip ediyorum güzel oyuncular aldı inşallah bu sene daha iyi olacaklar aynı zamanda cumhuriyet kupasından konyasporun çekilmesi normaldir ligde yaptıkları pisliği unutmamışlar sanırım
çılgın-sedat 30.06.2006, 21:19 BU TRANSFERLER İŞ YAPAR
BEN GÜVENİYORUM SİVASSPOR'A
BU SENEDE BİZLERİ ÜZMEYECEK
sivaslıavukat 30.06.2006, 21:47 Hadi hayırlısı olur umarım.Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
serdar topraktepe iyi bi transfer yararli olur insallah
gozlerime inanamiyorum mehmet yildiz ve hayrettin yerlikaya yla anlasamadigimiz ve o futbolculari gonderebilirmisik cok uzuldum simdi bensahsen turkiyede sivasspordan baska bir takimda oyniyamam bi sivasli olarak!!!!!!!!!!!!!
CÜSSKB-Aynur 30.06.2006, 23:25 gozlerime inanamiyorum mehmet yildiz ve hayrettin yerlikaya yla anlasamadigimiz ve o futbolculari gonderebilirmisik cok uzuldum simdi bensahsen turkiyede sivasspordan baska bir takimda oyniyamam bi sivasli olarak!!!!!!!!!!!!!
Olaya biraz profesyonel yönden yaklaşmalıyız. Kulübümüzün ve bu Futbolcularımızın menfaatine olacaksa neden olmasın?
Hayırlı olsun, Süper lig tecrübesi olan oyuncuların fazla olması güzel,
Hayrettin geçenlerde kalacaım gibi bir açıklama yaptı, ama elbetteki alacağı ücrette önemli...
Konyaspor yine yapmış yapacağını :confused:
Hazırlık maçlarıda fena değil gibi, yurtdışındaki maçlarda biraz kaliteli takımlarla olursa oyuncuların performansını görme şansımız dahada artar
Bilmiyorum 01.07.2006, 07:58 Hayrettin ve mehmet yıldız mutlaka kalmalı
ofozturk 01.07.2006, 09:38 cok iyi transferler. ben bu sene sivassporumdan büyük bir patlama bekliyorum. tüm takımlar sivasa gelirken bir puan hesabıyla gelecekler emin olun inş.
Hedefleri olan bir takım için bu transferler normal tabi ki. Yönetimi ve başkanımızı seviyoruz.
ylnzkrt58 01.07.2006, 11:30 hayirli olur isallah bu sene iyi isler yapili...
ve bide diger takimlarda nazlaniyorlarmi ne bu kadar degerli bir kupaya katilmiyolar millet ne yapacani sasirmis
sinan58_34 01.07.2006, 13:07 1. lig tecrubesı olan saglam transferler yapıyoz .Bukez yapabılecegımızın en ıyısını yapmalıyız
ademgoze 01.07.2006, 13:09 umarım başarılı olurlar transferler fena değil yatırımları var yani
serhankaburcuk 01.07.2006, 20:53 Valla Serdar TOPRAKTEPE transferi bence Sivassporun şuana kadar yaptığı en iyi transfer...İnşallah Yüzümüzü kara çıkarmaz ve başarılı olur...
serdarı naapacazki,inşallah faydalı olur ama...
ylnzkrt58 02.07.2006, 00:56 HAYIRLISI BU SENE IYI ISLER BEKLIYORUZ TAKIMIMIZDAN
hani dunya kupasindaydi gozlerimiz su ana kadar hic dunya kupasindabirisini transfer edecektik hani bide bir kac oyuncuyla temastaydik hic yok ses seda
son transferler hakkında ne biliyosunuz. sitede böyle bilgi yok. hep geçen seneki kadro ve teknik direktör. sitenin devamlı güncellenmesi gerekmezmi.
gaziantepspor ra bak ya adamlar gitti fransa liginin en begenilen forvet oynucusunuu aldi diawarrayi bi de simdi ortegayi aliyorlar aslinda bizebu luzumzuz adamlar alinmicak sadece 3 yildiz alinacakti biri defans biri orta saha ve biri forvet bize forvet lazim forvet lazim acil balili ve anderson yedekte kalmasi lazim bir yildiz forvet almamiz sarttttt
sorma be dostum 03.07.2006, 16:26 Kim diyorsa yalan söylüyor demektir neresi güçleniyor
kimi aldı allah aşkına kimi söyleyinde bilelim şu ana kadar alınan sporcular
bakın adı şanı duyulmamış en önemliside spor hayatı hiç belliolmayanlarla
doldu taştı bunları hazırlamak gün ışığına cıkarmak yeteneklerini kişiliklerini
vay vay yavrum vay eller gider mersine biz gideriz tersine
ylnzkrt58 03.07.2006, 18:56 sivasi kimse tutamiyacak su sene masallah
ylnzkrt58 03.07.2006, 19:11 Kim diyorsa yalan söylüyor demektir neresi güçleniyor
kimi aldı allah aşkına kimi söyleyinde bilelim şu ana kadar alınan sporcular
bakın adı şanı duyulmamış en önemliside spor hayatı hiç belliolmayanlarla
doldu taştı bunları hazırlamak gün ışığına cıkarmak yeteneklerini kişiliklerini
vay vay yavrum vay eller gider mersine biz gideriz tersine
arkadasim sen herhalde papau yeni gine ligini izliyon onun icin bu oyuncularin isimlerini duymassin ya biraz türkiye liglerine iyi baksan alinan larin kin oldunu bilirsin
yigido Atilla 03.07.2006, 20:07 Ben bu sezon Hayrettinin kalmasindan yanayim ama klübün menfatleri icin iyi para veren takima satilir ama o mevkiye yerini dolduracak genc bir futbolcu almasi gerekir zorla kimseyi tutamazlar Mehmet yildiza gelince fazla oynama imkani bulamadi sivastan daha iyi takimi 1.ci ligde zor bulur ikincilig de oynamak istiyorsa onun bilecegi sey kalirsa kendi kazanir
yigido Atilla 03.07.2006, 20:14 Ben bu sezon Hayrettinin kalmasindan yanayim ama klübün menfatleri icin iyi para veren takima satilir ama o mevkiye yerini dolduracak genc bir futbolcu almasi gerekir zorla kimseyi tutamazlar Mehmet yildiza gelince fazla oynama imkani bulamadi sivastan daha iyi takimi 1.ci ligde zor bulur ikincilig de oynamak istiyorsa onun bilecegi sey kalirsa kendi kazanir
ÖNemli olan gecen seneki orta sahayi ve defansi dagitmasinlar süperligin en iyi savunma yapan ortasahasi da defansi da bizde sadece beyine ihtiyacimiz var göbekte oynayan toplari Andersonla bulusturacak , oyunun temposunu ayarlayacak takimi aldigi paslarla rahatlatip ileri öldürücü paslar skora götürecek beyin lazim fazla futbolcu almak bence iyi degil takimi bozar sadece ihtiycimiz oldugu yerlere alsinlar yeter
1967_DERNEK_MUSTAFA 03.07.2006, 23:00 ister dünyanın en iyi fulbolcusu olsun ister en pahalı futbolcusu olsun ister en gündendeki futbolcusu olsun oynamadıktan sonra inanmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz bizim aldığımız futbolcuların bazılarıda duyulmamış ola bilir ama inandıktan sonra hırs olduktan sonra herşey olur
Başta Mecnur başkan olduğu müddetce sivassporun daha iyiye gideceğine içtenlikle inanıyorum sayın başkanımıza teknik heyete futfolculara ve yiğidolara 2006/2007 sezonunda başarılar diliyorum.
sinan-58 05.07.2006, 18:49 gozlerime inanamiyorum mehmet yildiz ve hayrettin yerlikaya yla anlasamadigimiz ve o futbolculari gonderebilirmisik cok uzuldum simdi bensahsen turkiyede sivasspordan baska bir takimda oyniyamam bi sivasli olarak!!!!!!!!!!!!!
neden olmasın kulubumuz fayda gorecekse hoyra sivas a karsı oynamam diye bir im za atar biter iş
sinan-58 05.07.2006, 18:51 Ben bu sezon Hayrettinin kalmasindan yanayim ama klübün menfatleri icin iyi para veren takima satilir ama o mevkiye yerini dolduracak genc bir futbolcu almasi gerekir zorla kimseyi tutamazlar Mehmet yildiza gelince fazla oynama imkani bulamadi sivastan daha iyi takimi 1.ci ligde zor bulur ikincilig de oynamak istiyorsa onun bilecegi sey kalirsa kendi kazanir
atilla abi mehmet yıldızı super ligden de istiyen var geçen sene lorant bir çok futbolcuya haksızlık etti as çıkacak oyuncuları gonderdi yedekleri aldı
|