Orijinalini görmek için tıklayınız : YENİ TRANSFERLER
erdalsahin_58 02.07.2006, 00:06 7 TANE YENİ TRANSFERİMİZ VAR. HAYIRLI UĞURLU OLSUN. İNŞALLAH HEPSİDE SİVASSPORUMUZA FAYDALI OLURLAR.
ACABA TANIYORMUYUZ YENİ TRANSFERLERİ. TANIYAN ARKADAŞLAR BİZE BİRAZ FİKİR VERİRLERSE İYİ OLUR.
ylnzkrt58 02.07.2006, 00:49 tanimiyorum ama bilgilendirilerse iyi olur bizi
ertan_58 02.07.2006, 01:22 yeni gelenlerden isim yapan iki futbolcu var ama malum futbolu isimler oynamıyor umarım yeni gelen futbolcular faydalı olurlar ama sanki bana biraz vasat futbolcular gibi geldi çünki yaşlarını almış topcular coğu, yıldız adayı yok gibi içlerinde ama yanılan ben olurum inşallah ama bu sene daha zor olacak gibi geliyor benim için diğer takımlar paraya kıymadılar kaliteli topçular aldılar defansımız biraz ağır gibi kaldı umarım alırlar oraya bir topcu kalitelisinden
SİVASLIYİĞİDO 02.07.2006, 09:59 MERT SERDAR AKDOĞAN HARUN ALİ GEREKSİZ TRANSFERLER İSMİ DUYULMUŞ KALİTELİ FUTBOLCULAR DAHA İYİ OLUR BENCE
serrrkan 02.07.2006, 11:42 yapılan transferlerin hepside süper transferler carvalho ve serdar da n çok umutluyum inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar ve bu sene sivassporun en azından ilk beşte bitirmesini sağlarlar
JACKAL_35 02.07.2006, 12:41 Bence bu yıl çok gereksiz transferler yapıldı.Özellikle Serdar Topraktepe transferini çok olumsuz buluyorum.İnşallah faydalı olurlar demekten başka yapacak bişey bulamıyorum.
arkadaşlar serdar topraktepe'nin kocaeli, beşiktaş ve bursa'da yaptıkları ortada. bence tam isabetli bir oyuncu transferi. orta sahamıuza güç katacaktır. 1-2 isim yapmış oyuncu daha alabilirsek ligde üst sıraları zorlayabiliriz. yeterki bu takıma inanalım. forvetimiz zaten çok güçlü. SİVASSPORLU.
MOS-BY-58 02.07.2006, 13:00 benim kafamda da soru isaretleri var ama gecen sene de vardi ve yanildim. insallah yine öyle olur.
erdalsahin_58 02.07.2006, 18:31 İSİMLİ FUTBOLCU TRANSFER ETMEK DEMEK İYİ BİR İŞ YAPILDI ANLAMINA GELMEZ. ÖYLE İSİMLİ, KALİTE FUTBOLCULAR VARKİ BAŞKA TAKIMA GİTTİĞİNDE UYUM SAĞLAYAMAZ YEDEKTEN KURTULAMAZ. BAZI FUTBOLCULAR DA VARDIR Kİ, YILDIZI PARLAKTIR ŞANS VERİLİR BU ŞANSI İYİ KULLANIR., KENDİNİ ÖN PLANA ÇIKARIR.
FUTBOLCUYU ALMADAN ÖNCE GEÇEN SEZONDAN İYİ İZLEMEK SÜREKLİ TAKİP ETMEK GEREKLİDİR. BENCE BÜLENT UYGUN BU İŞİN USTASI. YAŞ TAHTAYA BASMAZ. BEN BÜLENT UYGUN A GÜVENİYORUM VE HEPİMİZ DE GÜVENMELİYİZ.
sinan-58 02.07.2006, 19:18 inşallah geçen seneki devre arasındaki ransferlere benzemez geçenseneki kiralık futbolcularımız as çıkar mohammedi de geri almalıyız
SERDAR TOPRAKTEPE,
BİRAZ PROBLEMLİ BİR FUTBOLCU OLARAK
GÖZE ÇARPIYOR...
ANCAK; SÜPER LİG ÖZLEMİ
VE BİRAZ DA TECRÜBE KAZANMASI, ÖYLE
SANIYORUM Kİ, SERDAR' IN MANTALİTESİNE
YÖN VERİCİ ETKEN OLMUŞTUR...!!!
HIRSINI, OYUN ZEKASIYLA BİRLEŞTİRİP
OYNARSA... FAYDALI İŞLER YAPACAĞINI
DÜŞÜNÜYORUM...!!!
sivasli_boy 03.07.2006, 21:05 Zaman gazetesinin bu gun ki haberine göre sivasspor Denizlispor un başarılı futbolcusu Mehmet Yılmaz ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor ayrıca heberde sivassporun Hayrettinle de yeniden anlaşmak üzere olduğu bildirildi...
ZAMAN gazetesi
ulaşlı yiğido58 03.07.2006, 23:02 erdal kardeş çok güzel konuştun helal olsun bazı arkadaşlar beyeniyor takım zaten oturmuş fazla adama gerek yok
muart dumanın yerine murat sözgelmez var çok iyi adam mehmet yıldız geri geldi ertuğrul geri geldi ilhan ummak
bunlar çok güzel oyuncular kallanın yerine serdar muhammedin yerine serdar
forvette balili mehmet anderson fran sergio bunlar iyi adamlar arkadaşlar sivassporu yabana atmayın daha yeni yeni alışıyor süperlige biraz sabredersek çok güzel oluır lütfen biraz sabır
YavuzTheYigido 03.07.2006, 23:55 Zaman gazetesinin bu gun ki haberine göre sivasspor Denizlispor un başarılı futbolcusu Mehmet Yılmaz ile anlaşmak üzere olduğu söyleniyor ayrıca heberde sivassporun Hayrettinle de yeniden anlaşmak üzere olduğu bildirildi...
ZAMAN gazetesi
Baba sen yanlis anlamissin, haberde Denizlispordan hic bahsetmiyor,orada Mehmet Yildiz demek istemisler, anlayacagin editorun yazi hatasi..Bilgilerinize..
sinan1988 04.07.2006, 07:39 Bence Sivasspor çok iyi transferler yaptı.Helal olsun tüm yönetime.Bu sezon çok başarılı olacağız.Yeni gelen tüm oyuncuların başarılı olacağına inannıyorum
sorma be dostum 04.07.2006, 08:55 hayırlısı olsun arkadaşlar ne diyelim alınan arkadaşlar iyi diyorsan iyilerdir bana da sorarsanız içine en az 2 tane cok tercübeli adam lazımdı
olmadı ne yapalım belki başka bir bahara nasip bunlarla idare edceğiz sağlık olsun inşallah sevinçimize onlarda bizler kadar sevindirir bizleri
Besyo_cu 04.07.2006, 09:13 sivassporumuzn süper lige cıkmasıyla herkes bi jose mourinho fabio capello oldu bu transferler bir günde yapılmıyorki biz bir dakikada kendi oyuncularımız yerin dibine sokuyoruz önce bi bağrımıza basalım, destekleyelim böyle ön yargılı konuşmalar bize zarar verir. taraftarıda önyargılı yapar bu futbolcular ilk macta en ufak bi hata yapsa ki herkes hata yapar ıslıklamalar , yuhlamalar başlar yaptığımız yanlış bizim bizden başka dostumuz yok ama görülüyorki en büyük zararı biz kendimize veriyoruz...
yigido_bekir 26.07.2006, 11:14 insallah hepsi iş yapr tek dusuncemız bu..
evt arkdaş lar doğru söylüyorsunuz bu oyuncular yararlı olur ama kaleci konusunda tereddütlüyüm geçtiğimiz sezon iyidi ama bence bu sezon kızmayın ama kötü olabilir
sivassporlu mert ganzianteptee gerede ve avusturya kampinda bekleyeni veremiyen mert gaziantep buyuksehir belediyesine
serrrkan 26.07.2006, 11:59 yaptıkları transferlerden dolayı büyük başkanımız Mecnun odyakmaz ve genel menajer Bülent uygunu kutluyorum yaptıkları transferler %90 genç yaş bu çok iyi kadromuz gençleşti bu da demekki kadromuzdaki futbolcular daha uzun yıllar sivassporumuza hizmet verecekler
REPUBLİC OF SİVASSPOR
NE MUTLU BEYPINARLIYIM DİYENE
son bir yabancı hakkımızı da iyi bir oyuncudan yana kullanırsak takımın sorunu olmaz herhalde
Söylenen transfeler yetersiz geldi bana.Arkadaşlar bide yabancı transferinde Carvolho yu aldık başka bi isim aldık mı? bilgilendirseniz sevinirim.
aozdemir 04.08.2006, 10:17 serdar transferini ynlış buluyorum. mutlaka orta sahaya ileriye dönük daha güçlü bir transfer yapılmalı. yoksa işimiz çok zor. çünkü bu seneki takımlar çok daha güçlü
cyberfanatik58 07.08.2006, 23:37 Orta saha ve hücum bölgesine transfer şart. Gurbetçiler faydalı olabilir. Erman Özgür de yok ortalarda. Mustafa Sarp Ankaraspordan ayrılmıştı Erman la onu alsalardı. Birde Sivaslı gençlere şans verilmesi lazım. Altyapı dan bir futbolcu kazandırılamıyor.
yigido Atilla 07.08.2006, 23:58 Bir transfer hakkimiz var onu da defansa kullanmakta yarar var hala kallanin yerini dolduramamis Hakkinin yaptigi hic affedilir yani yok tv de aksam kac kez gösterdiler yaptigi faulle kirmizi karti haketmis Kaptan olarak yapmamasi gerekir Hakkinin...mactan sonra hakkiya soruyor sipiker kirmizi kart dogrumu diye hakkinin verdigi cevapa sok oldum .. En güzel mesaji Musa kus verdi mactan sonra Biz attikta hakemmi golü vermedi diye tebrik ediyorum Gercekten Kaptanlik görevi böyle futbolculara yakisir
BENCE TAKIMLARINDA UYUM SAĞLAYAMAYAN OYUNCULARINI BIRAKIYORLAR.ORALARDAN BİZE YARAYACAK OYUNCULAR BULABİLİRİZ.MESELA ERMAN ÖZGÜR,MUSTAFA SARP,GS DAN YALÇIN,FB GÜRHAN,OLCAN,KERİM,BJK DAN SERDAR ÖZKAN GİBİ.YABANCI HAKKIMIZI DA STOPERE KULLANIRSAK İYİOLUR SANIYORUM.
AYRICA GENÇLERDEN SEDAT TA BİZE ÇOK FAYDALI OLUR.TAKIMDA FORMA ŞANSI BULAMADIĞI İÇİN AYRILMAK İSTİYOR VE GENÇLER 1 YILLIĞINA KİRALIK VEREBİLECEĞİNİ AÇIKLAMIŞ.1 YILLIK KİRALIK TA OLSA OYNAMA ŞANSI İSTEYEN İÇİN İYİBİR TAKIMIZ.ORTA SAHAMIZA SÜRAT VE ÇABUKLUK KAZANDIRACAK BİR OYUNCU.
Sedat, Ali Cansun gençlerden ayrılıyor, Rencotto-yanlış yazmadıysam- ne oldu?
Bilmiyorum58 08.08.2006, 08:35 İSİMLİ FUTBOLCU TRANSFER ETMEK DEMEK İYİ BİR İŞ YAPILDI ANLAMINA GELMEZ. ÖYLE İSİMLİ, KALİTE FUTBOLCULAR VARKİ BAŞKA TAKIMA GİTTİĞİNDE UYUM SAĞLAYAMAZ YEDEKTEN KURTULAMAZ. BAZI FUTBOLCULAR DA VARDIR Kİ, YILDIZI PARLAKTIR ŞANS VERİLİR BU ŞANSI İYİ KULLANIR., KENDİNİ ÖN PLANA ÇIKARIR.
FUTBOLCUYU ALMADAN ÖNCE GEÇEN SEZONDAN İYİ İZLEMEK SÜREKLİ TAKİP ETMEK GEREKLİDİR. BENCE BÜLENT UYGUN BU İŞİN USTASI. YAŞ TAHTAYA BASMAZ. BEN BÜLENT UYGUN A GÜVENİYORUM VE HEPİMİZ DE GÜVENMELİYİZ.
KATILIYORUM AYRICA YONETIM MADDI SIKINTI ICINDE BUNA SUKUR AMA CARVALHO REZALET BIR ADAM ABI BUNU BULENT UYGUN BULMAMISTIR KESIN
Tolga ve Serdar Topraktepe işimiz görmez bence. Ama Erman çok kaliteli ve iş yapacak bir oyuncu. Yukarıda Rencotto dediğiniz oyncu acaba Brezilyalı Evandro Roncatto mu.. Gelmesi imkansız onun.
nazimgulturk 08.08.2006, 13:34 ben 4 tanesini tanıyorum onlarda o kadar iyi değilmiş aslında neden böyle oldu bilmiyorum bir sürü kaliteli ucuz futbolcu varken
***REİS 58***
yeni sezonda takımıza basarılar alllah yardımcıları olsun
xCaNLaRxCaFex 12.08.2006, 17:50 ************** Ama Sivassporun Tolga'yı Ve Serdarı Alması Çok Kötü Oldu!!! Birde Sivassporun Ertuğrulu Oynatmamızı Çok ama Çok Kötüü
ponteburak 17.08.2006, 19:50 en iyi transferimiz bence bu sene teknik trektörümüz oldu...kabul etmeliyizki futbolcu transferinde ii yol katedemedik ama bu açıgı hocamızla kapatacagımıza eminim
Etem-Murat 17.08.2006, 20:06 Kimse kusura bakmasın bu seneki transferlerden hiç biri benim hoşuma gitmedi arkadaşlar gecesene ikinci yarıdada cok uctuk ama o zamanda iyi birini alamamıştık bu sesenda aha şöyle aha böyle aldık alıyoz dedik ama bülent hoca bizi bu senede yanılttı arkadaşlar kim alındı kim on birde oynuyor bir bakın ben hala göremedim gören varsa bana acıklasın ben 2 macını canlı seyretme fırsatım oldu ikisindede göremedim öne cıkan iyi bir sporcu haydi hayırlısı ne diyelim bülent hoca bunları secmiş bizlerde bekliyelim görelim zaman tanıyalım inşallah doğru secim yapmışlardır yoksaaaaaaaaa işimiz cok zor olur.
AYDIN1985 18.08.2006, 18:42 Yeni oyuncularimiz hayirli ugurlu olsun. Insallah Sivasspor hak ettiyi yere gelir.
arkadaşlar''kurbanov''neoldu,a lındımı,alınmadımı,oynatılmıyo rmu,bilgisi olan varmı.
aykut-akay 18.08.2006, 20:10 abiler sivasspor sadece hayrina para dagitti cok zengin bir kulübüzye 5-6 alana kadar al iki tana saglam olsun
58hayati 18.08.2006, 21:29 serdar topraktepe bencede yanlış tıransfer geçen sene busada ben çok izledim işi bitmiş ftbolcu yararlı olamaz bence karvelloyuda ikisinide cumhuriyet kupası ve gençler maçında izledim ne varsa eski kadoda var takımda 2 maçtada kafa vuracak adam yok nihayetinde vuramadılar musa nın tek kafası hariç balili yine süper anderson eger buyıl iyi olmassa kesi düşeriz ben ki,lit adamanderson diyorum. anderson iyi olursa biz gene ilk 10 un içindeyiz iyi hava yakalamak lazım sakarya maçını alırsak iyi morel olur diyorum.saygılar.
serhankaburcuk 20.08.2006, 18:13 ---------------------------------------------------
Gardaş maaşallah eleştirmediğin futbolcu kalmamış...Hatta ben sana şunu söyleyeyim...İstanbulda oynanacak olan Sakarya-Sivas maçı öncesinde futbolcularımızdan bazıları beni arayarak neden bu kadar ağır eleştiriler yapıldığını sordular...Yani bu maç öncesinde futbolcularımıza çok güzel moral vermişsin ...Helal olsun sana...
67_DERNEK_AKKIZ 20.08.2006, 19:36 kendı içimizdekı dusmanlık bu sanırımm..
neden boyleyız anlamısı degılım:mad:
PARTNER58AHMET 20.08.2006, 21:38 BU TARNSFERLERİNEN BU KADAR OLUR BİZİM ETİMİZ BUDUMUZ NEKİ TRANSFERİMİZ NE OLSUN YÖNETİM BUNLARI GEREK GÖRMÜŞ BUNLARI ALMIŞ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
aykut-akay 20.08.2006, 22:41 biz hic bir sey almamisiz abi hani kim alinmista futbol oynuyo ya
erdalsahin_58 20.08.2006, 23:18 Gardaş maaşallah eleştirmediğin futbolcu kalmamış...Hatta ben sana şunu söyleyeyim...İstanbulda oynanacak olan Sakarya-Sivas maçı öncesinde futbolcularımızdan bazıları beni arayarak neden bu kadar ağır eleştiriler yapıldığını sordular...Yani bu maç öncesinde futbolcularımıza çok güzel moral vermişsin ...Helal olsun sana...
SEVGİLİ KARDEŞİM, ÖNCELİKLE YAZDIĞIM YORUM DA HAKSIZ ÇIKMAYI ÇOK İSTERDİM. MAALESEF HAKLIYIM. BEN CUMHURİYET KUPASI MAÇLARI, ARDINDAN G.BİRLİĞİ MAÇINI SEYREDİP YENİ TRANSFERLERİ GÖRÜNCE UMUTSUZLUGA KAPILDIM. SİZLERİ VE GRUBUNUZU ÇOK İYİ TANIRIM, SENELERDEN BERİ SİVASSPOR İÇİN BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIRSINIZ, FAZLA DEĞİL BUNDAN 10 SENE ÖNCE SİZLERİN TRİBÜNDEKİ ÇIRPINIŞLARINIZI BİZ YAŞIYORDUK. BİR DAKİKA BİLE OTURMUYORDUK, İSTER İSTEMEZ MAÇI DA İYİ SEYREDEMİYOR ANALİZ YAPAMIYORDUK. SİZ ŞİMDİ AYNI DURUMDASINIZ. TEZAHÜRAT YAPIP TAKIMI DESTELEMEKTEN FIRSAT BULUP TAKIMDA NELER VAR, NELER YOK İYİ GÖREMİYORSUNUZ. HA YANLIŞ ANLAMA. SİZİ VE GURUBUNUZU HER ZAMAN DESDEKLİYOR VE KUTLUYORUM. SİZ BU TAKIMIN EN VEFAKAR ASKERLERİSİNİZ.
ANLATMAK İSTEDİĞİM SİZ MAÇI TAM ANLAMYLA SEYREDİP TAKIMI ÇÖZEMİYORSUNUZ. BENİM BU YORUMLARDAKİ ANLATMAK İSTEDİĞİM YÖNETİMİN DAHA İŞİN BAŞINDAYKEN BİRŞEYLER YAPMASI VE KESİN ÇÖZÜMLER BULMASI İÇİNDİR. YOKSA, BİZ BU TAKIMLA DOĞDUK,. BU TAKIMLADA ÖLÜRÜZ. AMA AÇIK SÖYLEYİM, BU GİDİŞ İYİ DEĞİL. EĞER ÖNEMLİ HAMLELER YAPILMAZSA BİZ DAHA İLK YARIYI BİTİRMEDEN HAVLU ATARIZ,
SEVGİLER KARDEŞİM
bu kadroyla bu teknik direktörle bu kadar. geçen sene ligde kaldıysak ilk 7 haftada aldığımız puanlar sayesindeydi. bu sene ilk 3 haftada 1 puan.
belki hoşunuza gitmeyecek ama ben küme düşmeyi istiyorum. her hafta boynumuz bükük olacağına hatta yendiğimiz maçlardan bile zevk alamayacağımıza düşelim. ne zevkliydi lig A.
ha adam gibi transfer olur maçlar zevk verir o başka. yoksa düşelim.
PRoFeSSioNaL 22.08.2006, 11:14 BÖLE OYUNCULAR VARKN TRANSFER YAPMAMAMIZ GEREKİYO
BİZ BÖLEDE KAZANIRIZ
SEMİH-58 22.08.2006, 11:17 inşallah hakkımızda hayırlı olur.....
vuslat5858 22.08.2006, 12:17 7 tane transfer olacığı söyleniyor bilgi kaynağı kim
yigido Atilla 22.08.2006, 14:51 7 tane yeni transfer edilecegi söyleniyor dogru ise suandan sonra yabanci antröner takima hic bir sey veremez gec kalindi ama yerine yerli Riza calimbay alinsa belki 7 futbolcu almaya gerek kalmaz
Bence bu sene hata yapıldı transferlerde gitseler tita yı alsalar yanına da akwa çok iyi olurdu
barisalanya 27.08.2006, 10:26 arkadaşlar ben beykoz sporlu bir taraftarım mertin oynadığı maçları izledinizmi izlemeden konuşmayın çünkü beykozda alanyada öyle taraftarı vbarki mertin aslında mert fenerbahçe galatasaraydsa oynar sivas ne kadar transfer ederse etsin mert kadar ii bir oyuncu bulamazlar
SİVASIN EN HASSAS BÖLGESİ KALE PETKOVİÇ İYİ BİR KALECİ DEĞİL ONUN YERİNE GÜVEN VERECEK BİR İSİM LAZIM ARTI BİRDE STOPER TAMAMDIR BİTTİ İŞ
jakobieen 31.08.2006, 11:05 ben szymeki istiyorum.. kaçırmayalım..
PRoFeSSioNaL 31.08.2006, 13:36 AÇIKÇASI BE N YENİ TRANSFERLER İSTEMİYORUM
BU OYUNCULARIN NE İ VAR YA
.
58_cebeci_58 31.08.2006, 14:05 YÖNETİMİ KUTLUYORUM.TRANSFERDE SUSKUN KALDIK AMA EN SONUNDA BOMBAYI PATLATTIK.YÖNETİME TEŞEKKÜRLER.FUTBOLDAN ANLAMAYANLAR LÜTFEN FORUMA MORAL BOZUCU SYLER YAZMASIN.
selcuk349 31.08.2006, 14:59 inşallah iyi olur.ama ben servet konusunda umutluyum.en azından tecrübesi var.diğerleri gibi büyük takım oyuncularına karşı ayakları tutuşmaz.
ali eren ve servet gerede kampin gozdeleriymiissss hurdogan da oyle yazaiyo
G.saray PAF takımının Genç Milli kalecisi. Hayırlı olsun.
Hakan Canbazoğlu transferimiz hakkında bilgisi olan var mı ? Özellikle Sivas'ta antremanları izleyen arkadaşlar haber verirse sevinirim.
PRoFeSSioNaL 13.09.2006, 09:52 bu kadar transferler yaptık
yönetimi ayakta alkışlamamız gerek çünkü yönetim elinden geleni yaptı
teşekkürler size
Bilmiyorum5 13.09.2006, 10:13 yönetim elinden geleni yapmıstır .daha söylenecek bir sey yok butcemız bu gun superlıgın en kotu butcesı maalesef ama mecnun baskan ve ekıbı gercekten elınden gelenın en ıyısını yapıyor YAPMAYADA DEVAM EDECEK
BENCE YÖNETİM ŞİMDİDE 2-3 KİŞİLİK TEMİZLİK YAPMALI
AHENGİMİZ BOZULMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.YENİDEN TAKIM OLMALIYIZ.TAKIM RUHUNU YAKALAMALIYIZ.
serhankaburcuk 13.09.2006, 11:11 BENCE YÖNETİM ŞİMDİDE 2-3 KİŞİLİK TEMİZLİK YAPMALI
AHENGİMİZ BOZULMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.YENİDEN TAKIM OLMALIYIZ.TAKIM RUHUNU YAKALAMALIYIZ.
En başta 42 numaralı forması ile Yasirin gönderilmesini istiyoruz....Konya maçında Konyasspor futbolcusu gibi mücadele etti...Acilen kadro dışı olmalı veya başka bir kulübe yollanmalı...
Bilmiyorum5 13.09.2006, 11:13 SEVGILI SERHAN ABI KESINLIKLE KATILMIYORUM ADAM COK IYI MUCADELE EDIYO BIR MACA BKAMAMAK LAZIM
serhankaburcuk 13.09.2006, 11:16 SEVGILI SERHAN ABI KESINLIKLE KATILMIYORUM ADAM COK IYI MUCADELE EDIYO BIR MACA BKAMAMAK LAZIM
Kardeş 2 sezondur Konya maçlarında berbat oynadı...Özelliklede Konya maçlarında böyle oynuyor...Tamam anladık kendi memleketi ama insan ekmek yediği yere bu şekilde davranmamalı....Yinede fikrine saygı duyuyorum ama ben bu adamdan çok soğudum...
yigidolar06 13.09.2006, 11:21 [QUOTE=serhankaburcuk;152037]Kardeş 2 sezondur Konya maçlarında berbat oynadı...Özelliklede Konya maçlarında böyle oynuyor...Tamam anladık kendi memleketi ama insan ekmek yediği yere bu şekilde davranmamalı....Yinede fikrine saygı duyuyorum ama ben bu adamdan çok soğudum...[/ KONYA MAÇLARINDA OYNATMAZSINIZ OLUR BİTER BU DÜŞÜNÇE İYİ BİR DÜŞÜNÇE DEĞİL
serserilerin_prensi 13.09.2006, 12:30 banada biraz vasat gibi geldi ya hayırlısı ama servet fenerbahçede kötü olabilr burası sivasspor burda kendini gösterir inşallah..
Ronaldinho 13.09.2006, 13:17 bence bu takım çok amatör.yeni transferler biraz tecrübeli olmalı.ben hakkı yı hiç beğenmiyorum.onun yerine daha iyi bi adam alınabilir...
GeCeVeMaVi58pRf 13.09.2006, 13:18 SEVGILI SERHAN ABI KESINLIKLE KATILMIYORUM ADAM COK IYI MUCADELE EDIYO BIR MACA BKAMAMAK LAZIM
kardes sanırım konya macını izlemedın yasır resmen konyaspor futbolcusu gıbı oynadı kalecıyle karsı karsıya atmadı golu bence yasırın suresız kadro dısı bırakılması gerekıyor yasırın sıvassporda kalması demek sıvasspora zarar demek
sivasli_tufan 13.09.2006, 14:44 yasir gecen senende konya macinda ayni seyi yapti saolsun dogdugun yer degil doydugun yer dir yedi ekmege hiyanet eden bi futbolcu yazik gunah ya eger oynamyacaksdan cik git konya da oyna o kadar seviyorsan seni yerine paftan süper futbolcular oynar sinirleiyor insan
sivasli_tufan 13.09.2006, 14:45 galiba konyada tanidiklarini görunce heyecanlaniyor
bu sene yapılan transferlerin hiç biride birşeye yaramaz
MC-T_A_E_Z-DJ 19.09.2006, 17:13 wooter hollanda milli takım kadrosunda varmış diyolar doğru mu acaba?
MC-T_A_E_Z-DJ 19.09.2006, 17:15 ?????????????????????????????? ???????????????????????
Yigido58_NL 19.09.2006, 17:40 wooter hollanda milli takım kadrosunda varmış diyolar doğru mu acaba?
DOGRU DEGIL ,BEN BES SENEDIR HOLLANDADA YASIYORUM HENUZ GORMEDIN KENDISINI KADRODA YEDEKTE BILE YOK,SU ANA KADAR HICTE YERALMAMIS DIYE DUYDUM,HOLLANDALILARA SORDUM NASIL BIR OYUNCU DIYE IYI DEDILER,AMA MILLI TAKIMDA YERALMIYOR DEDILER.
SIVASPORDADA GOREMEDIK HENUZ KENDISINI?????????
nazimgulturk 19.09.2006, 19:07 bence çoğu faydalı olur zaman gösterir bunu şimdiden uyum sağlanmış demekki dahada iyi olacak
***reis 58***
ofgurleyuk78 27.09.2006, 19:04 Wooter ilk maçinda kendini kabul ettirdi. Firikik golü çok güzeldi.
çılgın-sedat 27.09.2006, 19:26 KARDEŞLER BEN SERDAR TOPRAKTEPE'Yİ VE ALİ EREN' DEŞİKTAŞ J.K.'DEN TANIRIM ÇOK GÜZEL FUTBOLCULAR
Wooter ve Servet en iyisi...Diğer isimlerde inşallah daha iyi olcaklar.
Bilmiyorum5 27.09.2006, 20:10 SERVET ILE WOOTER YUZDE YUZ DOGRU TRANSFER AYRICA HARUN AVGIN DA COK CALISKAN VE ISTEKLI BIR OYUNCU O DA YERINDE BIR TRANSFER
valla abisi transferler iyide..neden bu takıma gelen takımı hep defans oynattırıyor bir tane golü bile atmak istemiyorlar..
allah kahretsin bu lorantı alıştırdı gitti takımı...
ama işallah kayseride balili,woter,musa kuş,gökhan,akın,anderson,sergi o,servet,hayrettin,hakkı,(yasi r yada ilhanla oynarız..))
servet ve nordın tam yerıne gore.harunda gelecek vadeiyor.diğerleri gereksiz zaten takımda vardı o duzeyde topçular
ofgurleyuk78 03.10.2006, 20:24 Kadromuz bir otursun. Kimin ne oldugu o zaman ortaya ç1kacak. Cezalar bitince takim kendisini gösterecek.
marmara58 08.10.2006, 12:02 her zaman takımımızın arkasındayız
|