Orijinalini görmek için tıklayınız : HOŞGELDİNİZ...

Sayfa : 1 [2] 3

wauw
10.11.2007, 08:00
ben kocaeli'den Burak.
inşallah benide aranıza kabul edersiniz

aslında benimkide soru yani bi yigidoya bu soru sorulurmu dimi ;

önceden üyeligim vardı ama pek giremedim o yüzden nicki falan unutmusum yeni üyelik açtım insallah bundan sonra her gün beraberiz..

sevgiler , saygılar

hursit0658
11.11.2007, 11:08
s.a sivasspor aşkımızı inş bundan sonra buradan devam ettiriz.ankaradan hurşit.. şampiyon sivasss 1haftasonra inş ankaraspor maçında destekiçin stadda olaçam

dogukan58
11.11.2007, 11:26
vay be ben katıldıgımda 1723 kisi vardı simdi ise türkiyenin nerdeyse en çok katılımcı taraftar sitesi oldu helal olsun yönetime

eyupk
11.11.2007, 13:35
SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM

yigidomustafa58
11.11.2007, 13:38
SELAMUNALEYKÜM BENİM ADIM EYÜP SİVASLIYIM SİVASIN HAFİK İLÇESİ TAVSANLI KÖYÜNDENİM 16 YAŞINDAYIM İSTANBULDA OTURUYORUM LİSE 2YE GİDİYORUM FANATİK SİVASSPORLUYUM ŞAMPİYON SİVASSPOR BAŞARILAR SİVASSPORA ALLAHA EMANET OLUN KARDEŞLERİM

hoşgeldin aramıza kardeş iyi güzel hoş vakit geçirirsin inşallah...

hülya_1907
12.11.2007, 08:41
slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç):))) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez

SivasLady
12.11.2007, 08:55
slm ben istdan hülya bende tam bir futbol hastasıyım fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bi sivaslı olarak sivassporuda sonuna kadar destekliyoruum(fb maçları hariç):))) dilerim şimdiki başarısından hiçnirşey kaybetmez

bu parantez icindeki olmamis :confused:
Sivas`liysan FB macinida kazanmasini istiyeceksin
yoksa sonuna kadar desteklemiyorsun

FB tutarsin artik alistik birsey demiyoruz
ama burda öyle yazmani kiniyorum

altuntas58
12.11.2007, 08:56
Merhaba Arkadaşlar Ben yasin Bu sitede Olduğumdan ve Sivaslı Olduğumdan Dolayı Kendimi Ayrıcalıklı Hissediyorum..

Tanışmak İstiyen Bütün Hemşerilerim Msn Adresimi Ekliyebilir...

ben kocaeli'den Burak.
inşallah benide aranıza kabul edersiniz

aslında benimkide soru yani bi yigidoya bu soru sorulurmu dimi ;

önceden üyeligim vardı ama pek giremedim o yüzden nicki falan unutmusum yeni üyelik açtım insallah bundan sonra her gün beraberiz..

sevgiler , saygılar

s.a sivasspor aşkımızı inş bundan sonra buradan devam ettiriz.ankaradan hurşit.. şampiyon sivasss 1haftasonra inş ankaraspor maçında destekiçin stadda olaçam

Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ne iyi ettinizde geldiniz umarım sitemizde hoş vakit gecirirsiniz yeni gelen arkadaşlar bir şey hatırlatmadan gecemeyeceğim bu site tiryakilik yapıyor bir giren bir daha cıkamıyor aynı zamanda SİVASSPOR haricindeki takımları tutan kardeşlerimden bir çokları burda FANATİK SİVASSPORLU olma şerefine nail oldu dileğim odurki sivaslı olupta SİVASPORU tutmayan kalmaz Allahın izniyle.Tekrar hoş geldiniz

CiHaNKeŞ
12.11.2007, 18:47
SELAMLAR ARKADASLAR BEN CIHAN..
SİVASLIYIM SİVASDA OTURUYORUM

ŞAMPİYON SİVASSPOR ALAYINA GİDER...

sivaslı_ömer
14.11.2007, 12:29
s.a arkadaslar ben ömer sivaslıyım inşallah bu sene sampiyon oluruz (SAMPİYON SİVASSPOR):)

sivaslı_ömer
14.11.2007, 12:30
S.A ARKADASLAR bozkurlar_diyari1@msn.com eklemek isteyen varsa eklerr hemserilerimle tanısmak isterim

puar
14.11.2007, 13:10
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz...
HER ŞEY SİVASSPOR İÇİN

engin78
14.11.2007, 13:20
S.A
yeni değiliz ama yine de kendimizi tanıtalım.
engin gökçe 1978 istanbul doğumluyum.
sivas - zara - tepeköy'lüyüm.
bahçelievler-haznedar da ikamet etmekteyim.
3,5 yıldır tekstil işi ile meşgulum.
elimden geldiğince sivas maçlarına icabet etmekle birlikte,kritik fenerbahçe maçlarınada (1996 ts-fb)(2007 fb-ts)da gitmekteyim.herkese selam olsun.

altuntas58
14.11.2007, 13:24
Sitemize yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz iyi vakitler gecirmenizi dilerim

Teksas.org
15.11.2007, 16:06
ismim Harun. Bursa'da yasiyorum ve Bursaspor taraftari Teksasli'yim.. Sivasspor'a basarilar dilerim.

SeraX
16.11.2007, 09:08
Bizde yeni sayılırız :) Güzel site emegi gecen herkese teşekürler...

Buraq58
16.11.2007, 12:33
Öncelikle ben burak 1997 dogumluyum herkese merabalar

enesin
16.11.2007, 18:18
Ben Enes yasım:24
Sitede bilmeden 12 yazmıstım (o zamn yasım 22'ydi :D)
Sivasspor'un evsahibi oldugu hemen hemen her maca gidiorm !
Sivasspor Fanatigiyim :)

çılgın-sedat
16.11.2007, 19:24

sana katılıyorum abla bende kınıyorum
sivassporun yerini hiç kimsee alamaz

RİZESPOR
16.11.2007, 23:49
Arkadaslar hos geldınız ben pek yenı sayılmam ama ben bısey demek ıstıyorum ben sıvassporu cok begenıyorum ama baliliyi gormek ıstemıyorum bu takımda cunkı nefret edıyorum herkez gıbı bende bu futbolcudan turk futboluna bı kara leke goruyorum herkezın gorusune saygı duyarım..

Ertugrul
17.11.2007, 00:12
Arkadaslar hos geldınız ben pek yenı sayılmam ama ben bısey demek ıstıyorum ben sıvassporu cok begenıyorum ama baliliyi gormek ıstemıyorum bu takımda cunkı nefret edıyorum herkez gıbı bende bu futbolcudan turk futboluna bı kara leke goruyorum herkezın gorusune saygı duyarım..

Kusura bakma ama bu yorumuna katılmıyorum.Herkez gibi bende nefret
ediyorum demişsin ancak bu genelleme çokda doğru değil.
Balili Türk futbolu için büyük bir kazançtır.Göze hoş gelen oyun
sitili ile takım içindeki uyumu ile iyi bir futbolcu,bazen fevri
hareketleri de olmuyor değil ancak Balili iyi bir futbolcu ve ben
kendi takımımda olduğu için mutluyum.

58leyman
17.11.2007, 11:09
türk ün kutsal toprağı türklüğün simgesi anadolu yıldızı sivasım sivaslı. kangallı yiğido

cücü baba
18.11.2007, 11:59
s.aleyküm arkadaşlar ben sivastan şükrü mesleğim ağır vasıta şöförlüğü türküyenin her yeri cennet gibi ama sivas bir başka güzel,yiğido olmaktan her zaman gurur duydum,sivas ve sivasspor aşığıyım,uzun yıllar amatör futbol oynadım,çok sevdiğim sivassporun amatör futbol takımındada forma giydim. (1983-1988)yıları arasında.
SİVAS SPORU çok sevdiğim için üye oldum gördüğüm kadarıyla dışardaki sivaslıları kaynaştırdığı için size katıldım.
herkese selamlar.

GuNaY
18.11.2007, 12:01
s.aleyküm arkadaşlar ben sivastan şükrü mesleğim ağır vasıta şöförlüğü türküyenin her yeri cennet gibi ama sivas bir başka güzel,yiğido olmaktan her zaman gurur duydum,sivas ve sivasspor aşığıyım,uzun yıllar amatör futbol oynadım,çok sevdiğim sivassporun amatör futbol takımındada forma giydim. (1983-1988)yıları arasında.
SİVAS SPORU çok sevdiğim için üye oldum gördüğüm kadarıyla dışardaki sivaslıları kaynaştırdığı için size katıldım.
herkese selamlar.

Hoşgeldin abi,
Zamanla geçmiş yıllardaki Sivasspor anılarını bizlerle paylaşırsan mutlu oluruz :)

gardasin.58
18.11.2007, 13:46

Haklisin yegenim gercekten olmamis bir koltukda iki karpuz misali insan ya vardir ya yoktur hulya kizimizda varla yok arasinda bocaliyor.

Imparatorice
21.11.2007, 15:09
:) bende yeniyi,m... hosbuldukkk..

1967_CLUB_ÖZGÜR
21.11.2007, 15:45
:) bende yeniyi,m... hosbuldukkk..

Tekrar Hoşgeldinnnnn :)) ...........

muradım58uni
24.11.2007, 10:52
meraba daha önce siteye üye idim şimdi cüsskb grubuna üyeyim herkese tavsiye ederim ben murat şimdi artık bende yiğidoyum diyebilirim çünkü taraftarım

KonaKLı
28.11.2007, 21:51
Hoşbulduk Site Harikaymış Eve Daha Yeni İnternet Bağlattığım İçin Yeni Üye Oldum Ama Bundan Sonra Her Akşam Forumda Sizlerleryim ;)

gardasin.58
28.11.2007, 22:01
Hoşbulduk Site Harikaymış Eve Daha Yeni İnternet Bağlattığım İçin Yeni Üye Oldum Ama Bundan Sonra Her Akşam Forumda Sizlerleryim ;)

Hos geldin aramiza insallah iyi vakit gecirirsin.

RocK
29.11.2007, 22:14
S.a Siteyi uzun zamandır biliyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş (: Aranıza bir Yiğide daha katıldı ;):)

burak_yildirim
30.11.2007, 19:38
ben burak_yildirim sıteye uye olmaktan cok mutluyum sıvasspor asıgıyım herkesın bu askı tatmasını ısterım cok guzel oluyor

EyüphanAydın
30.11.2007, 20:41
ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRSİNİZ

altuntas58
30.11.2007, 20:58
Sitemize yeni gelen arkadalar hoş geldiniz

Ibrahim1983
30.11.2007, 21:07
HOSGELDINIZ YENI GARDASLAR....

Ibrahim1983
30.11.2007, 21:18

Bence önceden fenerliydim simdi tek takim var benim icin ömrümün yettigi kadar SIVASSSPORLUYUM vede hep öyle kalacak benim memleketimim takimi bir tane

antik58
01.12.2007, 18:12
SİVASSPOR GİBİ ANADOLUNUN EN IYI TAKIMINI TUTMAK GERCEKTEN GURUR VERICI.BU GURURU BOYLE BIR SITEDE DIGER SİVASSPOR TARAFTARIYLA YASAMAK DAHADA GUZEL YENI KAYIT OLDUM INSALLAH SENE SONUNDA BURADA SAMPİYONLUGUMUZU KUTLARIZ...

nuri_58
01.12.2007, 19:02
yeni arkadaşlarımız sitemize hoşgeldiniz umarım iyi vakit geçirirsiniz

GLoBe-Y-Gençlik
09.12.2007, 03:49
yenı uyelerımız aramıza hos geldınızz yıgıdoların mekanına

GLoBe-Y-Gençlik
09.12.2007, 03:52
BURDAN GURBETTEKI YIGIDOLARA SELAMLARIMI SUNARIMM

ALLAH YARDIMCILARI OLA SİVAS HASRETI ZORDURR

yzkcan
09.12.2007, 20:42
Merhaba ArkadaşLar Ben Yusuf Ziya Kip Sivas Kangal lıyım... Ya Sizler?

karalı
09.12.2007, 20:45
yeni arkadaşlarımız aramıza hoş geldiniz umarım ii vakit geçirirsiniz

ceza_tolga_rep
09.12.2007, 21:00
.............................. .............................. ....

ertugrulss
09.12.2007, 21:01
bir aslan miyav demiş küçük kanarya kükremiş :) A.E.O aslan parçası :DBu site gerçektende insanı kendine baglıyor. yeni üye olanların pişman olmuycagndan eminim çünkü ben keşke daha önce üye olsaydım diye düşünüyorum.umarım seversiniz siteyi ve bizleri.
ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ

batcell
10.12.2007, 00:50
Petrol Kent Batman'dan Petrolspor taraftarları olarak (batman yarasaları) Süper lig'de Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

myway
10.12.2007, 01:00
Petrol Kent Batman'dan Petrolspor taraftarları olarak (batman yarasaları) Süper lig'de Sivasspor'a şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

Biz de Tesekkur Ederiz. Sivasspor umzun arkasinda ciddi bir anadolu Destegi olusmaya basladi bunu gormek cok guzel...

Bir zamanlar 2. lig 5. grup da oynardik batman petrol spor la sivassporun en zorlandigi senelerdi hatta ligde kalmayi bir Adiyamanspor maciyla kurtarmistik..
O sene Batman petrol kume dusmustu...

Size de musabakalarinizda basarilar. Centilmen yaklasiminiz icin tesekkurler...

muhsin koçak
10.12.2007, 01:04

bütün batmanlırara sivastan,yiğidolardan selamlar,güzel temennileri için tüm yiğidolar nezninde şahsım adına teşekkürlerimi
sunarım,sizlerinde ALLAH(C.C) gönlünüze göre verir inşallah.

mecnun47
10.12.2007, 11:31
BEN BİR MARDİNLİ VE FENERBAHÇELİ OLARAK.SİVASSPOR U TEBRİK EDER.BAŞARILARININ DEVAM ETMESİ DİLEĞİYLE.

Serd@r
10.12.2007, 11:35
Güzel temennilerin için teşekkürler,İnşaAllah süperlig bu yıl Anadoludan bir şampiyon ağırlayacak.
Mardinspora başarılar!

Del Piero
10.12.2007, 14:49

eyvallah gardaş iyi dilekleriniz için sivaSSpor sivasın ve sivaslının değil ANADOLUNUN takımıdır.. hepinizin desteklerini görmek bizi dahada gururlandırıyor..

Del Piero
10.12.2007, 14:50
BEN BİR MARDİNLİ VE FENERBAHÇELİ OLARAK.SİVASSPOR U TEBRİK EDER.BAŞARILARININ DEVAM ETMESİ DİLEĞİYLE.

iyi temennileriniz için teşekkür ederim.. eğer sizde mardini süper ligde görmek istiyorsanız sadece mardin spoorlu olun ve takınıza sahip çıkın artık bırakın istanbul takımlarını FB GS BJK hepsi aynı haltlar...

nedım123
10.12.2007, 14:52
tşk ederiz batmana da başarılar kaçıncı ligdeyse artık

sivas_kangallı
10.12.2007, 14:55
saol sizede başarılar................

EyüphanAydın
10.12.2007, 14:56
Hoş Geldiniz Aramıza Kardeş..........

nuri_58
10.12.2007, 15:04
hoşgeldin aramıza kardeş batman petrolspora basarılar kaçıncı ligde olduğunu yazarsan ii olur...

yigidomustafa58
10.12.2007, 15:13
aramıza hoşgeldin başarı dileklerin için teşekkürler...

batcell
10.12.2007, 18:10
Sivas ve Sivassporlu kardeşlerime bir kez daha Selam

Ülkemizde artık olağan bir hale gelmiş olan, kendi şehri'nin takımı yanında 3 büyükler diye tabir edilen takımları tutma modasına bende uymuş bulunmaktayım. Destekçisi olduğum takımın ismi bende gizli kalsın.

Yalnız şunu samimiyetimle söylemek isterim ki bu sene, Tuttuğum takım yerine, Sivasspor süper lig şampiyonu olsun isterim.

Bizim Takım Batman Petrolspor'a gelince, Takımımız TFF 3. Lig 1. gurupta mücadelesini sürdürmektedir.

Geçtiğimiz sezon ilk yarısını 13. sırada bitirdiğimiz ligin 2. yarısında iyi transferler ile beraber çok iyi bir çıkış yakalayarak ligde ilk dört sıraya kadar tırmandık. son maçta ise Van Belediyespor'a deplasman'da 2-1 mağlup olarak Play off'a kalmayı son maçta kaybettik.

2007-2008 sezonuna başlarken, geçtiğimiz yılın kadrosunu koruyamadığımızdan(ekonomik krizden dolayı)şuan ligde 13. sıra ve küme düşme potasındayız. Geçtiğimiz hafta hocamızın istifa ettiği takımımıza ocak ayında yapılacak yeni transferler ile ligde kalmak için çalışılacak.

47 yıllık tarihi olan kulübün bu hallere düşmesi türk futbolu için büyük kayıp diye düşünüyorum.

Zira Petrolsporun bir üst liglere çıkmmaktan ziyade türk futboluna kazandırdığı futbolcular ile tanınıp biliniyor. Halen Sivasspor'da mücadele eden Devran Ayhan hemşerimiz ve kardeşimiz'de bir zamanlar takımımızda yer almıştı.

Sivas ve Sivassporlu kardeşlerimiz gelmek isterlerse takımımız Batman Petrolspor resmi taraftar sitemiz'de http://www.batmanpetrolspor.com Misafir olarak ağırlamaktan şeref duyacağız.

Bu hafta Galatasaray maçı ve sonrasında ki Süper lig maçlarında Sivasspor'a Başarılar diler, İnşallah güzide anadolu şehrimiz Sivas'ın futbol takımını Avrupa arenasında hep beraber görürüz.

Selam ve Saygı ile

GencGaziLiLer
15.12.2007, 19:15
ßiz de ßurdayız.Davanızda ßaşarıLar.

GLoBe-Y-Gençlik
15.12.2007, 19:18
h.g gardasslar sagolun var olun mekanımza

GencGaziLiLer
15.12.2007, 19:23
Anadolu'dan İnş. Şampiyon Çıkıcak.Ali samiyendeki Maçta 200 KişiyLe Yanınızdaydık.

GencGaziLiLer
15.12.2007, 19:38
Kardeş Takımımızı Tanıtmak istedim.
www.zeytinburnuluyuz.biz ßugün açılmıştır.

GLoBe-Y-Gençlik
16.12.2007, 10:41
MEKANIMIZA GELEN ARKADASLAR HIC CANINIZI SIKMAYIN BIZIM GIBI SAYGILI TARAFTAR YOKTUR HERKEZE KAPIMIZ ACIKK BIZE BIR ADIM GELENE BIZ IKI ADIM GIDERIZ SIMDIDEN H.G DERIM SAYGILARLA SIVASSPORLU GENCLIKK

GLoBe-Y-Gençlik
16.12.2007, 12:22
tekrar h.g arkadaslar sıvassporluyuz bız

DuncanIdaho
17.12.2007, 23:37
Merhaba Gardaşlar,

Sivas ile bağı kopmamış biri olsam da Istanbul'da hem Sivaslılar hem de Sivasspor için çok pasif olduğumu söylemeliyim.

Neyse forum'a nasıl üye olduğumu paylaşmak istiyorum. Bir iş gezisi sebebiyle iki gün için Almanya'nin Düsseldorf şehrine gelmek zorunda kaldık. Internet üzerinde bulduğumuz ve merkez tren istasyonuna yakın bir otelden hem cevreyi kesif hem de karnımızı doyurmak üzere iş arkadaşımla çıktık , yemek sonrası bulduğumuz bir Türk pastanesine girelim mi girmeyelim mi ? tartışmaları içinde kendimizi içerde bulduk tatlı sipariş ederkene..

Neyse algıda seçicilik olsa gereke yan masamida 4 tane Türk arkadaşın Sivas, Hakan Pastanesi vs. diyerek konuştuklarını duydum. Her ne kadar çekingen bir yapımda olsa :) lafa girdim. Memleketlerini sordum. Saolsun site yöneticimiz Rüştü abi olduğunu öğreneceğim ve yine Düsseldorfta Sivas'la ilgili dernek faaliyetlerinde bulunan Yücel abimiz ve en sonunda inanılmaz ama Sivas Ticaret Lisesi Orta bölümünden sınıf arkadaşım Fatih olduklarını gelişen muhabbet içinde birer birer öğrendim. Tabi sohbet içinde Sivas'ı ne kadar seviyor olsak dahi bir o kadar topluluktan ve birlikten uzak olduğumuzu da hızlı bir test ile tespit edildi :)

Istanbul'dan Düsseldorf'a gelip bura üzerinden forma üye olacağımı tahmin etmezdim. Kader işte :)

Tekrar Rüştü abilerin misafirperverliği ve dostluğu için teşekkür ediyor, merhaba diyorum tüm hemşehrilerime

Bol bol görüşmek üzere..

Buraq58
18.12.2007, 13:31
YENİ ARKADAŞLAR SADECE YİĞİDOLARIN BULUNDUĞU YERE HOŞGELDİNİZ
H O Ş G E L D İ N İ Z

Fatih Bayrak
19.12.2007, 23:30
Merhaba Gardaşlar,

Sivas ile bağı kopmamış biri olsam da Istanbul'da hem Sivaslılar hem de Sivasspor için çok pasif olduğumu söylemeliyim.

Neyse forum'a nasıl üye olduğumu paylaşmak istiyorum. Bir iş gezisi sebebiyle iki gün için Almanya'nin Düsseldorf şehrine gelmek zorunda kaldık. Internet üzerinde bulduğumuz ve merkez tren istasyonuna yakın bir otelden hem cevreyi kesif hem de karnımızı doyurmak üzere iş arkadaşımla çıktık , yemek sonrası bulduğumuz bir Türk pastanesine girelim mi girmeyelim mi ? tartışmaları içinde kendimizi içerde bulduk tatlı sipariş ederkene..

Neyse algıda seçicilik olsa gereke yan masamida 4 tane Türk arkadaşın Sivas, Hakan Pastanesi vs. diyerek konuştuklarını duydum. Her ne kadar çekingen bir yapımda olsa :) lafa girdim. Memleketlerini sordum. Saolsun site yöneticimiz Rüştü abi olduğunu öğreneceğim ve yine Düsseldorfta Sivas'la ilgili dernek faaliyetlerinde bulunan Yücel abimiz ve en sonunda inanılmaz ama Sivas Ticaret Lisesi Orta bölümünden sınıf arkadaşım Fatih olduklarını gelişen muhabbet içinde birer birer öğrendim. Tabi sohbet içinde Sivas'ı ne kadar seviyor olsak dahi bir o kadar topluluktan ve birlikten uzak olduğumuzu da hızlı bir test ile tespit edildi :)

Istanbul'dan Düsseldorf'a gelip bura üzerinden forma üye olacağımı tahmin etmezdim. Kader işte :)

Tekrar Rüştü abilerin misafirperverliği ve dostluğu için teşekkür ediyor, merhaba diyorum tüm hemşehrilerime

Bol bol görüşmek üzere..

Gardas ilk olarak burada seni tekrar gördügüme cok sevindim.
Bende o tatliciya nasil tesadüflerle geldigimizi anlatsam inanmassin.
Orada o kadar vaktimiz olmadi anlatmaya.
Gardas insallah bundan sonra daha cok görüsürüz.

muhsin koçak
20.12.2007, 06:47
aramıza hoş geldin fatih bayrak gardaş.

GLoBe-Y-Gençlik
20.12.2007, 19:53
Yenı gelen arkadaslar Mekanımıza Hos Geldınız Saygılarla

altuntas58
20.12.2007, 21:12
aramıza yeni katılan arkadaşlar sitemize hoş geldiniz sitemizi seveceğinizden hiç şüphem yoktur size baştan söyleyeyim bu site kısa süre içinde insanda bağımlılık yapıyor haberiniz olsun benden söylemesi yinede tercih sizin

yaren_selami
23.12.2007, 20:11
eyv ark saolun hosbulduk allahn ıznıyle super lıge cıkacaz bu sene olmassaa seneye kesın

ercis
25.12.2007, 21:50
Oncelikle hepinizi cani gonulden selamliyor ve bu ustun basarilarinizdan dolayida tebrik ediyorum.
Uzun zamandir Sivasspor'u takip etmekteyim ve gercekten ornek alinmasi gereken bir camia. Az once UEFA'nın web sayfasindada gordumki adamlar soyle bir baslik atmislar "Sivasspor here to stay, say UYGUN" "Uygun diyorki, Kalici olmak icin burdayiz" Yazilan yaziyi okuyunca gercekten en az sizler kadar gurur duydum. Haberde Iki Yildiz ve hayretin gibi iki as futbolcusunada bir cok teklfler var oldugunu ve kisik imkanlarla buyuk isler yaptiginizi dunyaya iletmisler. Bulent hocanin genc ve ilk hocalik isi olmasina ragmen cok buyuk ve kaliteli isler yaptigini iletmisler. Ayrica hocamizda tum futbolcularinda cok memnun oldugunu belirtmis. Bulent gibi bir hocaniz oldugundan dolayi sanslisiniz ve inaniyorum ki bu halinizlede sampiyon olursunuz. Yeterki O 4 buyuklerin zenginleri yerlerinde rahat dursunlar.
Herkese en icten selamlar...
Van'li Murat

DuncanIdaho
26.12.2007, 15:47
Simdi su Istanbul organizasyonunun içine dalma ve yardımcı olma günüdür.. pek yakinda dönüyor olacağım efendim.

Fatih kardeşim, işte kader bu. En azılı facebook düşmanlarından biriyim ve hep şunu söylerim. Kaderinde varsa o arkadaşın ile buluşursun. Aynı pastaneye girelim mi girmeyelim mi bir 5 dakika tartıştık Mete ile.. hatta yeri bile bir masa öte seçsek tanışamazdık..

Görüşmek üzere..

GuNaY
26.12.2007, 15:51
Merhaba Gardaşlar,

Bol bol görüşmek üzere..

Hoşgeldin abi,
Olay harbiden ilginç gelişmiş, işte insanoğlu nereden nereye :)

nuri_58
26.12.2007, 15:54
yeni arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz..

RüStü ElmaS
26.12.2007, 21:56
Merhaba Gardaşlar,

Bol bol görüşmek üzere..

Enver gardaş,
aramıza tekrardan hoşgeldin.
Seninle ilk görüşmemiz gerçekten o kadar çok ilginç olduki.
Böylesine peşpeşine tesadüfler gerçekten çok ilginç.Dünya ne kadar küçükmüş.
Bizde zaten üzerinde çalıştığımız Sivas Dernek çalışmaları hakkında görüşmek üzere ASBİR Başkanı Yücel Şeker kardeşimle buluşmuştuk ve senle büyük bir tesadüf eseri orada görüştük.

Biz gurbet ellerde Sivasımız ve Sivaslılar için neler yapabiliriz onun düşünceleri içindeyiz. Umarım sende İstanbul' da bu konu hakkında güzel çalışmalar yapacaksın.

Misafirperverlik maalesef istediğimiz kadar yapamadık.
İnşaallah bidahakine daha fazla zamanınız olduğu bir gün bol bol konuşuruz.

turgutkizgir
26.12.2007, 22:00
Artık bende buradayım.Eskiye oranla tribün kavgaları foruma taşınmıyor.Uzun zamandır foruma sadece haberleri okumak için giriyordum.Şimdi forumda aktif olma zamanı diyorum.Tüm konularda bilgi paylaşımına varım..Tüm yiğidolara selamlar..........

1967_DERNEK_MUSTAFA
26.12.2007, 22:03
Merhaba Gardaşlar,

Bol bol görüşmek üzere..

enver enver kardeş bende fatihle ticaret lisesinde aynı sınıftaydık

-58-TURAN-58-
27.12.2007, 07:21
Artık bende buradayım.Eskiye oranla tribün kavgaları foruma taşınmıyor.Uzun zamandır foruma sadece haberleri okumak için giriyordum.Şimdi forumda aktif olma zamanı diyorum.Tüm konularda bilgi paylaşımına varım..Tüm yiğidolara selamlar..........

Benimde dikkatimi çeken bu oldu son zamanlarda.Giderek forumun kalitesinin artması tekrar aktif olmamı gerektirdi.Sadece okumak ile yetiniyordum.Ama artık bende aktif yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.

DuncanIdaho
27.12.2007, 16:35
abi ne demek , dostun bir selami yeter . hemde gurbet ellerde.. İnsallah Sivas ve Sivasspor için daha etkin çalışmak nasip olur

görüşmek üzere..

nevzatdemir
27.12.2007, 17:31
tüm yiğidolara selamlar.artık bende buradayım tüm kalbimle sivasspora başarılar diliyorum.elele verirsek şampiyonluk hayal değil hedef olur...

ibrahim58
27.12.2007, 18:11
bu site sivaslı olan ve sivasa gönül vermişlerin sitesidir.yeni gelen sivaslılar hoş geldiniz alemdeki tek taraftar sitesine

ercis
30.12.2007, 02:13
Merhabalar gonul dostlari umarim beni araniza alirsiniz.
Aslen Van'nin ERCIS ilcesindenim ve en az bir sivas'li kadar bir hasta Sivasspor'luyum. TC devletinin temeli Sivas'ta atildigi gibi Futbol'umuzunda devrimi Sivas'ta olacaktir. Cunku Sivas Futbolumuzun yeni efendisidir. Cunku futbulumuzun kendi kabugunu kirip yeni acilimlara atildigi noktadir Sivas. Yeterki 4 buyuklerin parali simarik adamlari, federesyon ve hakemler adil olsunlar. Niye bunu dedim bakin Fifa'08 te hic turk hakem yok ki bunun yaninda dunya futbolunda ne bir hakemimiz var ne bir federesyon yetkilimiz var (senez bey bunun disindadir)
Nekadar yurtdisinda olursam olayim ama tum kalbim Sivasspor'ladir. Baskanimizdan Bulent hocamiza ve futbolcu kardeslerimizin hepsine guvencim sozsuzdur.
Herkese en icten selamlrimla....

omersanli54
30.12.2007, 12:27
Tüm Yiğidolara selam olsun!!

2008 yılının Sivasspor camiasına Yiğidolara ve tüm Sivaslılara Hayırlı olmasını diliyorum. Gönlümüz Sivassporun İkinci yarıda da Hep Lider ve İnşaallah Şampiyon olmasını istiyoruz !!. Sevgiler saygılar.

HaSiVasLıM58
30.12.2007, 12:35
Ömer ağa abey saol varol cümlemize inşallah kazasiz belasiz silahlarin susduğu dostca kardeşce güller misali bir yeni yıl dilerim...Ve tabiki Sivasspor u Şampiyon görmek...

sivas_kangallı
30.12.2007, 12:38
iyi dilekleriniz için saol inş oluruz...

iozgur
30.12.2007, 12:42
İnşallah sivas sampiyon olursa bu bir devrim olur.

alisinan aslan
30.12.2007, 12:47
iyi dileklerinize katılmamak elde değil.2008 inşallah sivasımız için şampiyonluk yılı olur.

dumanı
31.12.2007, 19:05
Ben siteye yeni üye oldum. Umarım burada hoş vakitler geçiririm. Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Tekrardan herkese selamlar sunuyorum.

altuntas58
31.12.2007, 19:09
Ben siteye yeni üye oldum. Umarım burada hoş vakitler geçiririm. Bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun. Tekrardan herkese selamlar sunuyorum.

sevgili kardeşim sitemize hoş geldiniz iyi dileklerin için sağol

Abdulce
03.01.2008, 20:58
Arkadaslar sitenize sadece oynayacak olacaginiz bir mac hakkinda bilgi almak icin girmistim ama bir de baktim uye bile olmusum...Nicin ilk yariyi lider bitirdiginizi simdi anliyorum....Bence boyle kalin ve bozulmadan dagilmadan bir butun olun...ornegini Fenerbahcede de goruyorsunuz dur ki destek verdikce sizden verdikce buyuyor sevginiz ve dahasi sevdiginiz....Sizi tum kalbimle kutluyor Bulent Hocamla birlikte ve bizimle Fenerbahce ile birlikte Sampiyonlar liginde gormek istiyorum...Haydi yigidolar gosterin tum Turkiye ye dahasi Dunya ya...Tum kalbimle sampiyon olmanizi istemesem de (malum Fenerbahce yi isterim ...kizmaca yok) ikinci olmanizi dilerim. Saygilarimla...

alem_halil
03.01.2008, 21:07
hoşgeldin aramıza gardaş bu site tüm taraftarlara açık olan bi site eminim pişman olmazsın güzel dileklerin için teşekkür ederim bi konu hariç şanpiyon fb olmasın o gelecek sene yine olur bu sene biz olalım saygılarımla..

yigidolar06
03.01.2008, 21:12
ANADOLU KAZANACAK GÜNEYİYLE KÜZEYİYLE. HATTA DOĞUSUYLA ARAMIZA HOŞ GELDİN

58hakan07
05.01.2008, 14:17
slm öncelkle tum hemşerileri ben burdayım tanışmak isteyen herkes msj atsın

SeraX
06.01.2008, 13:03
Daha Önceden Üyeyim Ama Yeni Gördüm Burayı :DBende AntaLyadan Serdar... SivasLı HemseriLErime SLmLAr...

TUNA_TNK
06.01.2008, 19:34
HOŞGELDİN BAZI SİTELERDEDE ZEYTİNBURNU TARAFTARLARIYLA SOHBET ETMİŞTİK GERÇEKTENDE HEPSİ İYİ İNSANLARDIR....
BAŞARILAR DİLERİM

EyüphanAydın
06.01.2008, 20:01
hoş geldiniz aramıza benimde arkadaşlarım vardı.çok iyi insanlar değerli insanlar

dikmencik
14.01.2008, 16:14
ÖNCELİKLEE HERKESİ BU HAFTAKİ MAÇA BEKLİYORUM EN AZINDAN OLİMPİYAT STADINI DOLDURALIM DA TURKIYEDE TEK BUYUK TAKIM HANGISI BELLİ OLSUN TARAFTAR OLARAK ARKADAŞLAR UNUTMAYIN BİZLER ÖNCE TURK SONRADA SIVASLI OLMANIN GURURYLA TAKIMIMIZI DESTEKLİYORUZ HERKESİDE BÖYLE GÖRMEK İSTİYORUZ BAŞKAN VE EKİBİN EMEKLERİ BOŞA ÇIKMAZ İNŞALLAH ARTIK HER YIGIDO ÖZÜNE DÖNSÜN BU CAMIA AVRUPAYI SALLAMAY BAŞLADII ŞİMDİDENN SAYGILARLA

R£PTİL£
14.01.2008, 16:36
Allahın izniyle bu sene şampiyonuz.

Çok güzel bir site olmuş,tebrik ederim.

s.o.s58
14.01.2008, 19:10
Ben istanbuldan katılıyorum tüm hemşehrilerime saygılar sevgiler.

Şampiyon sivas spor.

AsiveMavi1940
14.01.2008, 22:48
Slm Sivaslı Kardeslerim,Ligdeki durumunuz inşlahh böle devam eder Sizlerleyiz Anti-İstanbul

AdanDemirSporumuzun Trabzon Macından
Şimşekler Gurubu

http://www.youtube.com/watch?v=cEhoPV9_LRo

FurkaN
14.01.2008, 23:00
Hoş geldiniz... Sizde inşaallah bir an önce üst liglere gelirsiniz...

sivas_sevdamiz
14.01.2008, 23:23
Slm Sivaslı Kardeslerim,Ligdeki durumunuz inşlahh böle devam eder Sizlerleyiz Anti-İstanbul

Şimşekler Gurubu

öncelikle güzel temennilerin için teşekkür ederiz. İnşallah sizler de en kısa zamanda hakettiğiniz yerlere dönersiniz...

UTKUM_58
14.01.2008, 23:24
insallahhh daha iyi yerlerde olursunuz hsgdiniz

KIZILCAN
14.01.2008, 23:42
Anadolunun heryerinden böyle güzel mesajların gelmesi çok güzel.Teşekkür ederiz...

myway
14.01.2008, 23:57

Şimşekler Gurubu

Sov mukemmel olmus gercekten . Sivassporun yaninda gormek sizleri bizleri mutlu ediyor:)

badboysefaq
15.01.2008, 01:26
helal olsun aramıza hoş geldiniz.Trabzonspor maçında sizide unutmadık adana demir spor oleyy die bagırdık kardeşlerim helal olsun showunuzda süperdi inşallah en kısa zamanda daha iyi yerlerde olursunuz

alem_halil
15.01.2008, 08:14
gerçekten güzel türübün işte bunlar lige gelmeli ts kümeye adana demir birinci lige..:D

sarkislaSAGIR
15.01.2008, 08:22
selam ben bu siteye daha yeni uyeyim cok guzel site yapanlardan allah razi olsun degerli yoneticiler neriye yazacagimida bilmiyorum ama buraya yaziyorum gereken yerelere uygun gorururseniz site yoneticileri benim fikrimi onerimi aktarirsaniz memnun olurum efendim ben yurt disinda yasamaktayim ve ilimizle ilgili spor veya daha baska seylerde basarili olamasindan gurur duyuyorum bence gec kalinmis basarilar hep soyleniyor yedi milyon sivasliyiz bence kuru kalabalik hicbir ifade etmez yurt disinda iki milyon sivasli var eger bunlari harekete gecirecek bir lidere ihtiyac vardir birlik beraberlik icinde hareket ettirecek bir lidere iki milyon avrupada yasayan sivasli sivas spora her ay bir lire katki yapsa dunyanin en buyuk kulubu oluruz sivasimiz fakir halen bilet parasi bulamayip maca gidemiyen insanlarimiz var birakin sivasimizin icindeki halkimizi gelin avrupaya acilin ben bir lira degil yirmi lirayi her ay masimdan kesilip sivasda acilacak bir hesaba yatmasini cani gonulden veririm iki milyon avrupali sivaslinin besyuz bini benim gibi dusunse inaniyorum turkiyede tek buyuk oluruz dunyada sayili kulupler arasina gireriz gelin bu devi harekete gecirin saygilarimla

Sivasbulguru
15.01.2008, 18:51
s.a yiğidolar.artık ben de aranızdayım..iyi forumlar..HAYDİ ŞAMPİYONLUKLAR..:D

CAMOKA1
18.01.2008, 17:50
RUSTU BEY,
IYI GUNLER DILERIM, BEN COCUGUMA SIVASSPOR FORMASI SATIN ALMAK ISTIYORUM BUNU ALABILECEGIM BIR YER VARMI ACABA. YOKSA BIRILERININ ISTANBULDA ACMASI GEREKIR, BEN GERCI YURTDISINDA YASIYORUM BAZEN ISTANBULA GELIYORUM. BOYLE BIR MAGAZA YOKSA BILE INTERNET SITEMIZDE BIR SIVASSPOR BUTIK ACABILIRMIYIZ, SITEYE GIRER URUNLERI GORUR VE BGENDIGIMIZIN ODEMESINI SITE UZERINDEN KREDI KARTIYLA YAPARDIK BOYLECE HEM SITE PARA KAZANIR MASRAFLARINI KARSILAR VE HEM DE TAKIMIMIZ PARA KAZANIRDI.
SELAMLAR,\FERZAN

TÖDÜRGELİ
18.01.2008, 17:58
İstanbul daki tüm SİVAS LI HEMŞERİLERİMİZ..C.tesi OLİMPİYAT STADINI DOLDURALIM..İ

ercis
19.01.2008, 05:30
Simdi kardesim bayram degil seyran degil Vanspor nerden cikti diye bilirsiniz ne yapalim gurbet ellerdeyiz. Bir vanspor'umuz ve birde Sivassporumuz var. Bu iki tesellimiz olmassa hic olmaz.
Buradan Belediye Vanspor'a basarilar diler ve umut ederimki bu yil mutlu sona ulasirlar.
saygilarimla

Buraq58
19.01.2008, 07:36
Doğru Söylüyon Gardaş Elin İngilteresindesin Bir Sen Var Bir Sivas

ÇALIŞIR
19.01.2008, 19:45
SİVASLI TÜM HEMŞEHRİLERİME SELAM VE SEVGİLER:)

Karaelmas67
19.01.2008, 20:24
Merhaba arkadaşlar sitenize yeni üye oldum sivasspor'a şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum.Asker Bülent'e( Bülent UYGUN )sevgiler.
Zonguldaksporlu Taraftarlar.

yigidomustafa58
19.01.2008, 20:28
eyvallah Zonguldakspor lu arkadaşım teşekkürler..

Karaelmas67
19.01.2008, 20:40
Merhaba arkadaşlar Genç Zonguldaksporlular olarak SİVASspor'u şampiyon görmek isteriz inşallahta olursunuz.Asker Bülent'i (Bülent UYGUN) çok seviyoruz.Zonguldakspor'a verdiği destekten dolayı ona teşekkür ediyorum.
Zonguldaksporlu Taraftarlar

58zarali
19.01.2008, 20:43
Merhaba arkadaşlar Genç Zonguldaksporlular olarak SİVASspor'u şampiyon görmek isteriz inşallahta olursunuz.Asker Bülent'i (Bülent UYGUN) çok seviyoruz.Zonguldakspor'a verdiği destekten dolayı ona teşekkür ediyorum.
Zonguldaksporlu Taraftarlar
bir zonguldaksporlu olarak görüşlerin bizi sevindirdi

SenSetik
19.01.2008, 20:44
sizlerin ve bütün anadolunun desteği bizim için çok önemli ve değerlidir güzel kardeşim. bu temennin için teşekkürler..

kangallı mustii
19.01.2008, 20:46
http://img233.imageshack.us/img233/6925/turksenovunth8.jpg

adı :MUSTAFA

soyadı:TOKSOY

memleketi: SİVAS KANGAL

yaşı: 26

yaşadığı şehir İSTANBUL

hobileri: FUTBOL İNTERNET TV

tuttuğu tk : TABİKİ SİVASSPOR

hayali: SİVASSPORU ŞAMPİYON GÖRÜP AVRUPADA İSMİNİ DUYURDUNU BİLMEK

Bahattin
19.01.2008, 21:13
hos geldin kardes aramiza katildigin icin sana sonsuz tesekkurler yolluyorum

Bahattin
19.01.2008, 21:15
saol kardes senin bu yaptigin jest icin tebrik ederim

Karaelmas67
19.01.2008, 21:17
saol kardes senin bu yaptigin jest icin tebrik ederim

Sağol arkadaşım emin ol süper ligde sadece sizi destekliyoruz...

ercis
20.01.2008, 02:27
evet ama birde 3.ligete sampiyonluga oynayan Vanspor var :D

Bahattin
20.01.2008, 02:53
valla helal olsun kirk yil dusunsen aklima van spor gelmez burdan basarilar yolluyorum

grikurt58
20.01.2008, 04:21
vanlı kardeşim sizede basarılar.inşallah sizde eski gunlere dönersinizde saltanatı beraber yıkarız istanbuldaki

cenkisss
20.01.2008, 05:45
helal olsun van spora başarılar

nuri_58
20.01.2008, 09:52
Vanspor'A başarılar dilerim....

rogi1989
20.01.2008, 14:06
fethiyesporlu apaçiler sivas spora basarilar diler

Ss--58--Ss
20.01.2008, 14:07
fethiyesporlu apaçiler sivas spora basarilar diler

teşekkür ederiz gardas..........

sivas_kangallı
20.01.2008, 14:10
saolun hoşgeldiniz...bizde fethiyespora başarılar dileriz.

nuri_58
20.01.2008, 14:11
sitemize hoşgeldiniz...Fethiyespor'a başarılar...

yigidomustafa58
20.01.2008, 14:25
sitemize hoşgeldin fethiyeli arkadaşım teşekkürler...

SEMİH-58
20.01.2008, 14:38
sevgi ve saygılar karşılıklı....

yenicubukksb
20.01.2008, 15:38
Öncelikle Sivasspor'un şampiyon olacağına inanıyorum. Son zamanlarda sivassporumuz için yapılan kampanyalar çok anlamlı. Bizde www.yenicubukkasabasi.com olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Anadolunun bağrından çıkan bir şampiyon, neden olmasın. Saygılarımla...

LosT
20.01.2008, 18:57
ben SivasLı_Buğra Tüm Sivaslıları Büyüklerimin ellerinden Kücüklerimin Gözlerinden öperim.. Yaşım 15 .. Sivas Doğumluyum .. SİVASSPOR TARAFTARIYIM ...! Yalnız Sizden Bir Ricam var burdaki moderatör Süper Moderatör admin V.s. V.s. Gibi Büyük abiLerimin veya KüçükLerimin Diğer KişiLere Daha iLgili Bir ŞekiLde YaklaşmaLarını İstiyorum .. Yani Kimse Kimseyi ezmesin..! Ve Kırmasın.. Zaten Sivaslıdan öyLe bişey beklenmez..

Hepinize Teşekkür Edip Sivassporumuza Başarılar diLerim...!

altuntas58
20.01.2008, 19:28
Sitemize yeni üye olan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

sivasın1uşağıbg
20.01.2008, 19:37
aramıza yeni katılan arkadaslar siz hep aramızdaydınızda sitemize yeni katıldınız hepiniz hos geldiniz bu büyük camianın sitesine

Caprio_58
21.01.2008, 12:51
SeLam Ben Kangal dan Vahdet Sivassporumuzu Canı gönülden destekleyenLerdeniz.

Kıbrıs
21.01.2008, 17:36
http://www.updownit.com/out.php/i1229_kutlubayragim9dl5cq.gif

Allah Sivas Sporun daimi yar ve yardmcısı olsun.

ReFRaCToRY
21.01.2008, 17:42
eywallah!.. hoşqeldiniz!......

Abdullah DuMaN
21.01.2008, 17:47

VA A.S. ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ KIBRISLI VATANDAŞLAR

muhsin koçak
21.01.2008, 17:48
hoşgeldiniz!! yavruvatana selamlar!!!!!!!!!!

00058 EAGELS
21.01.2008, 17:49
HOSGELDINIZ KARDESIM

YAVRU VATANA KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURIYETINE KUCAK DOLUSU SELAMLAR.

TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOK.

KIBRISA KOTA KOYANLARA AMBARGO KOYANLARA BURDAN YUH.

SAMPIYON SIVASSPOR YIGIDOLARDAN SELAMLAR

Buraq58
21.01.2008, 18:02

Amin Gardaş Amin İnşallah Dedikleirin Doğru Çıkar

by_hunter
21.01.2008, 18:03
hoş geldin kardeş şanlı tarihimize şahitlik etmiş yavru vatana selamlar

sivaslı_murat_1
21.01.2008, 18:13
slm sivaslılar takımımızla gurur duyuyorum fener maçında sakın yanlız bırakmayalım ŞAMPİYON SİVASSPOR.

11 temmuz 11
22.01.2008, 07:00
hoşbulduk.sivassporla gurur duyuyorum ter dökenleri canı gönülden tebrik ediyorum.inşallah mutlu sona ulaşırız yani şampiyon oluruz.

ozmenemmetin
22.01.2008, 12:34
Biz Sivaslıyız gardaş
Soğuk iklimin sıcak kanlı insanlarıyız
Anadolu çcuğuyuz buram buram Anadolu kokarız
Sivasımıza gözümüz gibi bakarız yiğidolarımıza başarılar dilerim Herşey Sivasımız için...

puar
24.01.2008, 21:11
yeni katılan arkadaslarımıza hoşgeldiniz derken...
siteye her üye olan 5058 msj atıyor haberini olsun.

şafak58_35
24.01.2008, 21:15
yeni üyeyim bende çok memnun oldum siteden süper olmuş tabi emeği gecenleride es geçmemek lazım sağolsunlar herşey için...umarım burda çok mutlu günler yaşatır sivasımız bize

enes kılıç
25.01.2008, 18:39
Merhaba arkadaşlar siteniz hayırı olsun:):)

nuri_58
25.01.2008, 18:41
mrb...sitemize hoşgeldiniz...:)umarım iyi vakit geçirirsiniz...:)

by_hunter
25.01.2008, 18:43
hoşgeldin siteye dikkat et bagımlılık yapıyor:)

deliyar58
25.01.2008, 22:20
slmlar bende yeni katıldım, Sivaslı olarak burda olmaktan gurur duyuyorum daha öncedende üyeydim ama şifrelerimi unutmuşum:) o yüzden tekrar üye oldum. sağlıcakla kalın. ;)

ercis
26.01.2008, 00:10
Degerli gonul dostlarim;
Nuri_58, Cenkisss, Grikurt58 & Bahattin

Mutevaziliginizden dolayi minnettarim.
Tesekkurler...

okan27ank
26.01.2008, 10:33
sivasa destek boynumuzun borcu... hadi yiğidolar... gün bugündür.. fener macını alırsak daha fazla mesaj atan olacaktır... takımı izlemeye gelirken çekirdek yemeye gelmeyin.. bagırmaya gelin... ŞAMPİYON SİVAS SPOR.

Buraq58
26.01.2008, 10:38
Hoşbulduk Gardaş...;);):DSende Hpş Geldin;)

zaralı58sadık
26.01.2008, 13:35
sivas taraftarı yiğido taraftarı olupta mutlu olmayan varmı bu güzel sitemiz varken ve bu hafta feneri yendikmi dahada mutluyuz

zaralı58sadık
26.01.2008, 13:38
arkadaşlar yiğidolar çevrenizde işyerlerinizde müşterilerinize bi ricayla 5058 emesaj çektiriniz ben günde en az 50 mesaj çektiriyorum

zaralı58sadık
26.01.2008, 13:45
inanın bizlerde çok mutluyuz böle taraftar derneğimiz ve sitemiz olduğu için ben popüler ve lüks restoranta garsonum çok üst düzey kişilere günde en az elli mesaj çektiriyorum sizlerde çevrenize arkadaşlarınıza mesaj çektiriniz teşekür

Bahattin
26.01.2008, 13:58
buraya katildigim icin cok mutluyum yeni gelen arkadaslarada tesk ederim katildiklari icin

Diyarbekir21
29.01.2008, 14:34
adım semih nikimdende belli olduğu diyarbekir'liyim diyarbekir merkez bağlar'liyim kuaförüm sanırım nasip ederse bu ay allahım market açmayı düşünüyorum abimin hanımıda sivaslı ondan zaman zaman geiyorum buraya diyardan selam sivas gole devam:)

nuri_58
29.01.2008, 15:03
Sitemize Yeni üye olan arkadaşlar aramıza tekrar tekrar Hoşgeldiniz.!:D:D:D:D

twıstys
29.01.2008, 16:14
ben halil siteye yeni kaydoldum ve daha önce kaydolmadığım için pişman oldum.bir sivaslı olarak sivasımızın her zaman arkasındayım
herkese selamlar

GLoBe-Y-Gençlik
31.01.2008, 08:48
GUNDEN EN AZ 50 KISI UYE OLUYOO H.G

HAKAN AYDIN
06.02.2008, 13:58
HERKESE SELAM BEN İSTANBULDAN HAKAN SİVASLIYIM

EyüphanAydın
06.02.2008, 14:01
Sitemiz Her Geçen Gün Büyümektedir.
Yaklaşık 40.000 Üyesiyle Gerçekten Çok Büyük İşler Yapmaktadır.
Sitemize Nice 40.000'Ler Nice 7.Yıllar Temennisiyle

Abdullah DuMaN
06.02.2008, 14:36
EVET YENİ YİĞİDOLAR BAYAĞI ARTTI DAHA DA GELİYOLAR GELİN GELİN...............

nuri_58
06.02.2008, 15:21
sitemize en son üye olan arkadaşlarımız sitemize h.g...umarım iyi vakit geçirirsiniz...:D...

Yousseff
12.02.2008, 07:54
Hemşerilerim hepinize selamlar olsun. bende aranıza katıldım umarım kabul edersiniz. Kangal'lıyım. Gönlüm sivassporumuzda

SenSetik
12.02.2008, 07:59
hoşgeldin..................... ..

Yousseff
12.02.2008, 09:06
hoşgeldin..................... ..

teşekkür ederim hoşbuldum sivassporumuzun sitesini. kısa zamanda kaynaşırız umarım.

Rallim58
12.02.2008, 09:12
Hemşerilerim hepinize selamlar olsun. bende aranıza katıldım umarım kabul edersiniz. Kangal'lıyım. Gönlüm sivassporumuzda
Aramıza hoş geldin hemşerim...!
Değerli yorumlarınızla katkılarınızı bekleriz...

FALÇATA 58
12.02.2008, 10:12
HOŞ BULDUK SİZLERDE HOŞGELDİNİZ........

Yousseff
13.02.2008, 07:52
Aramıza hoş geldin hemşerim...!
Değerli yorumlarınızla katkılarınızı bekleriz...

benide kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum... vaktim oldukça sizlerle olucam.

58 1905 35
16.02.2008, 20:19
slm arkadaşlar.ben selma.aranıza yeni katıldım ve katılmaktan dolayıda çok mutluyum :)herkese keyifli sohbetler...

güngör aydın
16.02.2008, 20:48
YILLARCA SİVAS SPORUMUZU SİVASTA DESTEKLEDİK. BABADAN KALMA BİR ALIŞKANLIKLA HEMDE.BABAM YILLAR YILLAR ÖNCE ADANA DEMİR SPORA ATAMADIĞIMIZ PENALTI DAN DOLAYI SÜPERLİGE ÇIKAMADIKLARININ ÜZÜNTÜSÜNÜ ANLATIR BİZE. BENDE 3.LİG VE2.LİG DE ÇOK İZLEDİM STAT DA.AMA GELİN GÖRÜN Kİ 2001 DE MEMUR OLUP TAYİN ÇIKINCA SİVASIMDA SONRASINDA SÜPER LİGE ÇIKTI.BUNADA ŞÜKÜR GARDAŞLARIM.7 YIL VAN DA TAKİP ETTİM ŞİMDİ DE ELAZIĞDAYIM.SONUNA KADAR BERABERİZ.SİTE Yİ HAZIRLAYANLARA DAVET EDENLERE VE KARŞILAYANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM.

gardasin.58
16.02.2008, 21:23
slm arkadaşlar.ben selma.aranıza yeni katıldım ve katılmaktan dolayıda çok mutluyum :)herkese keyifli sohbetler...

hos gelmis sefalar getirmisin kardes umarim bizlerden sikilmazsin insallah guzel menmun kalirsin

mor
16.02.2008, 22:37
Şampiyon Sivasspor İnşallah.. :) Hoşbulduk.. :)

İSMET KARACA
17.02.2008, 11:08
ADIM İSMET KARACA İSTANBULDA YAŞIYORUM SİVAS KANGALLIYIM VE TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİME SELAMIMI GÖNDERIYORUM.

Buraq58
17.02.2008, 11:40
Yeni Gelen Üyelerimiz İçin Hoşgeldiniz.!Diyoruz.!

pusatboys
17.02.2008, 16:34
selamun aleykum. bıraz gec kalmısım galıba sıteye uye olmakta. arkadaslar benı aranıza kabul edermısınız. SİVASLIYIZ gardas

pusatboys
17.02.2008, 16:36
burada sohbetı nerde yapacagız arkadaslar yanı chat sayfasını acamıyorum ben.

karahan sivas
17.02.2008, 16:53
slm arkadaşlar evet gerçekten yıldızlarımıza sahip çıkalım

karahan sivas
17.02.2008, 16:54
slm pusatım nasılsın bana yaz konuşalım toprak

durgundeniz
09.03.2008, 20:24
slm herkese iyi akşamlar bu sezon en iyi takım sivasspor inşallah şampiyon olur ben bir elazıglı oldugum için sivassprun şampiyon olmasını çok istiyorum

gardasin.58
09.03.2008, 20:44
slm herkese iyi akşamlar bu sezon en iyi takım sivasspor inşallah şampiyon olur ben bir elazıglı oldugum için sivassprun şampiyon olmasını çok istiyorum

Aramiza hos geldin umarim menmun kalirsin.

atababa111
13.03.2008, 08:43
HEP BİRLİKTE BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM.

Alp0606
13.03.2008, 14:44
ben Alp ankaradan bu site cok anlamlı oldu...
inş.bu sene ilk 3 de oluruz

cansivaslım
21.03.2008, 18:15
merhabalar ben istanbuldan abbas aranıza yeni katıldım.
herkese seviyeli dostca formlar dilegiyle

sivaslı-elif
21.03.2008, 18:21
hoş geldiniz inş sitede gzl vakit geçirirsiniz umurız sivasspora her zaman destek olursunuz...!!!!!

bozkurt187
21.03.2008, 18:53
Sivasspor Spor Simililer in kann

nariel
24.03.2008, 01:10
Herkese merhaba ben Bartın'dan Yasemin siteniz gerçekten çok güzel.Sİvasspor'a başarılar diliyorum. Bütün Yiğidolara selamlar...

sivassporummm58
24.03.2008, 01:15
Aramıza hg Yasemin iyi dileklerin için çok tşkler Bartın'a slmlar...

myway
24.03.2008, 01:17
Herkese merhaba ben Bartın'dan Yasemin siteniz gerçekten çok güzel.Sİvasspor'a başarılar diliyorum. Bütün Yiğidolara selamlar...

Turkiyenin 4 bir tarafindan ve bunun yaninda dunyanin her yerinden uyelerimiz var sivasli olsun olmasin:)

Bizle olan herkese tesekkurler..

Hosgeldiniz aramiza sitemizde keyifli dakikalar diliyorum...

BEAT58
24.03.2008, 07:42
merhaba benim adım alpay sivasın mimar sinan mah. de oturuyorum
çok güzel bir site inş. sivasspor 1. bu sene

DENİZEVİ
28.03.2008, 05:58
Selamlar ;

Öncelikle çok değerli-kıymetli www.sivasspor.com yöneticimiz Rüştü bey olmak üzere/yetkili-sorumlu personel ve tüm üyelerine sevgi-saygı ve selamlarımı sunar,merhaba derim !..Nasılsınız ? Bu güzel hoş-şık,muhteşem değerli-saygın-seviyeli--pozitif yaklaşım ve renkli bakış açıları ile siteyi mükemmel dizayn ederek hizmete sunan ve emeği geçen herkesi yürekten-candan kutlar,tebrik ederim.
Bendeniz Atakan DENİZ olarak; bu güzide güzel sitemizde bundan sonra aranızda olmanın mutluluğu-heyecanı ile birlikte sizlerle kaynaşma-tanışma,yararlı paylaşım-katkı ve güzel mesajlarla büyük zevk-haz alarak hoş-eğlenceli vakit geçireceğimin sevincini yaşamaktayım.Bu güzel duygu-düşüncelerimle birlikte,günlerinizin bir ay ışığı kadar parlak,güneş ışınları gibi berrak olmasını temenni eder,hepimize ve Sivasspor'a şampiyonluk maratonunda sonsuz başarılar dilerim.
Saygılarımla...

DENİZEVİ
Emekli Hava Subayı

ATA-TÜRK/ÇE ve DİL SEVDALISI
Sessizliğim asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye !..
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye !..
http://img227.imageshack.us/img227/5518/hareketluaksperf15aia4.gif
http://s.azbuz.com/uploads/images/44/64/5000000004464499.gifhttp://www.turkyildizlari.hvkk.mil.tr/images/movie.gifhttp://s.azbuz.com/uploads/images/44/64/5000000004464499.gif

yusufsahin58
03.04.2008, 00:15
SELAM AKEYKUM

MERHABALAR HERKESE

jakobieen
03.04.2008, 00:24
yeni gelen tüm arkadaşlarımız, hoş gelmişler :)

saliheksen
03.04.2008, 10:14
BEN SİVASLIYIM AYNI ZAMANDA SİVASTA İKAMET EDEN BİR HEMŞERİNİZ OLARAK SİVASLI OLUP SİVASIN DIŞINDA SİVASSPORA DESTEKLERİNİ EKSİLTMEYEN TÜM HEMŞERİLERİMİN ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUM...
İYİ VARSINIZ.....İYİKİ VARSIN SİVASSPOR....

http://img155.imageshack.us/img155/8005/mbildbi1qj3.th.jpg (http://img155.imageshack.us/my.php?image=mbildbi1qj3.jpg)

sivasli215
10.04.2008, 14:03
üye sayımız 40.000e dayandı!
ne mutlu bize ki bu kadar insanı bu sitede buluşturabiliyoruz.
yeni üye arkadaslarımıza tekrar hoşgeldiniz diyorum...

altuntas58
10.04.2008, 14:09
Sitemize Yeni üye olan arkadaşlar aramıza Hoşgeldiniz.!
Umarım sitemizi beğenirsiniz, bol muhabbetler ve güzel dostluklar bizi bekliyor

SapsalDavulcu
10.04.2008, 18:08
ben ali annemin ve babamın memur olmasından dolayı vanda yaşıyorum 18 yaşındayım bateristlik yapıyorum böyle güzel bir siteyi bizlere bahşettiğiniz için tşk ederiyorum.

yigidoo
10.04.2008, 18:15
Yeniler hosgeldiniz sefa getridiniz. Sizleride aramizda görmektek cok menmun olduk dostlar.

Can Ustunel
29.04.2008, 18:00
Siteye kayıtlı üyelerinizden birisi sayesinde memleketimi cok sevdim sivassporu cok sevdim sivas halkını cok sevdim istanbuldaki duzenimi bozup sivasa yerlesmeyi dusunuyorum bunun icin cok ugrasıyorum sivasta isyeri acmaya calısıyorum insallah olur o simdi bende degil ama canı saolsun diyorum bu site olaylarına pek sıcak bakmazdım ama bu sayede memleketime baglandım ona burdan tesekkür ediyorum yakında ilelebet sivastayım yorum beklemiyorum

fatihada58
29.04.2008, 18:26
Hayırlısı olur inşallah kardeş.Walla benimde okul bitsin ilk işim sivasa gitmek gözünü seveyim memleketimin bi türlü ısınamadım sivas dışında herhangi bi yere.İnşallah diğer hemşehrilerimizde gelir gelmeselerde istanbula yaptıkları yada başka bi yere yaptıkları yatırımların en azından onda birini sivasa yaparlarda gitmeyi düşünenlerde gitmez yurtlarında kalırlar.Hoş çoğu sivaslıda bi türlü sevmiyor güzelim sultan şehrimi ama eeeeeeee herkesin keyfi başka kimi sahil güneşinden tat alıyor kimide bizim gibi tezekte patates közleyip dağda karamuk yemekten.Kurban olayım tamda haziran geliyor etrafı güzel kokulu mor çiçekler kaplamıştır.Gözümde tütüyorsun sivasım..

mesut_koçak_58
29.04.2008, 18:46
sivas gibisi yok köftesini özledim :D :D

bahadır erdem
29.04.2008, 19:29
ÖZLENMEZ Mİ?

YAZIN ÜŞÜMEYİ,SICAK ÇERMİĞİNDE ÇİMMEYİ,

KIZILIRMAĞINDA YÜZMEYİ,

ETLEKMEK YEMEYİ,PİDE ARASI KÖFTEYİ,

HELE O MİS GİBİ DÖNERİ,

KATMERİ,MUMBARI,ÇÖREĞİ,

MADIMAĞI,CIRTLANI,İÇLİ KÖFTEYİ,

SAYMAKLA BİTMEZ DAHA NELERİ NELERİ...

slasher//z
29.04.2008, 19:37
etliekmek diyorum başka da bişi demiyorum..

istanbulda da yapıyolar ama sivas daki gibi olmuyo..
:(

yerliturkuaz
29.04.2008, 20:07
SİVASIM BENİM GÜZEL SİVASIM TOPRAĞININ BİR TANESİNE DEĞİŞMEM HİÇ BİR MEMLEKETE BU ŞEHRİN KIYMETİNİ BİLELİM EMEKLİ OLAYIM İLK İŞİM SİVASA TAŞINMAK...

a&æ
04.05.2008, 17:16
bende sivas gürünlym... aranızda olamktan mutluyum izmirde yaşıo qtahyada okuyorum... herse slm...

mekansiz5834
06.05.2008, 05:35
Sitemize yeni üye olan arkadaşlara hoş vakitler dileğiyle

aktsivas
06.05.2008, 08:56
GARDAŞLARIMA SELAMLAR

GARDAŞ SEN SİVASIN NERESİNDENSİN?

Dur gardaş! Bir selam ver geç, dostuna
Yabancı değilsin, bizim eldensin
Endamın gururun bize benziyor
Yiğidin harman olduğu yerdensin
------
Sivaslısın gardaş tanıdım seni
Neredensin söyle gardaş ilçeni?
Bilirim ben Sivasımdan göçeni
Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin?
------
Demirim, çeliğim sana emanet
Yiğitlik var serde , etmezsin minnet
Çalışkan, hatırnaz, hem dost hem de mert
Gardaş, Divriği’nin neresindensin?
------
Gökpınar’ın berrak suyundan mısın?
Selçukların asil soyundan mısın?
Yoksa üç beldenin birinden misin?
Gardaş, sen Gürün’ün neresindensin?
------
Namın duyurmuşsun dünya alemde
Balıklı çermiğin tıbbın dilinde
Garabaş gür sesli, yayla yolunda
Gardaş, sen Kangal’ın neresindensin?
------
Köşedağı kanat gerer üstüne
Yiğit gardaş, mert davranın dostuna
Sahip çıkan hemşehrine, nesline
Gardaş, Suşehri’nin neresindensin?
------
Köşedağ yaylasının zirvesinden mi?
Pötürge gölünün çevresinden mi?
Kızılırmağımın çehresinden mi?
Gardaş, sen Zara’nın neresindensin?

Asil soylu, güzel huylu hemşehrim
Büyük gölden su içmişe benziyon
Sivasıma gönül verin yürekten
Gardaş, sen Hafiğin neresindensin?
------
Kelkit vadisinin güzel yerinden
Sessiz durup yükselirsin derinden
Kösedağın yiğit bekçilerinden
Gardaş, Koyulhisar’ın neresindensin?
------
Gönül gözü ile dünyayı gören
İnsanlığa örnek olan, yön veren
Aşık Veysel’imin doğduğu yerden
Gardaş, Şarkışla’nın neresindensin?
------
Pir Sultan Abdal’ın bağnazından mı?
Acılarla dolu ayvazından mı?
Kabayelinden mi, poyrazından mı?
Gardaş, Yıldızeli’nin neresindensin?
------
Gür sesiyle yükseklerden haykıran
Sarılırsın Sivasına doğrudan
İşsizlikten göçtün sen de yurdundan
Gardaş, İmranlı’nın neresindensin?
------
Hoşgeldin hemşehrim, dost kervanına
Suşehri, Zarayı aldın yanına
Göğsüm kabarıyor güzel adına
Gardaş, Akıncılar’ın neresindensin?

Yeni girdin, ilçe olup araya
El attık, seni de kattık halay’ a
Sen de çıkan Kösedağ’a, Yaylaya
Gardaş, Gölova’ nın neresindensin?
------
İçtiniz mi gardaş, tecer suyundan?
Karabaş koyunun Kangal soyundan
Merkezime yakın çevre köyümden
Gardaş, sen Ulaşın neresindensin?
------
Ata sporumu yaşatan sensin
Kısbet giyip perdah atanım sensin
Can hemşehrimizsin, sen de bizdensin
Gardaş, Doğanşar’ın neresindensin?
------
Uzunyayla siper olmuş bağrına
Şiirler yazılmış senin uğruna
Hoşgelmişsin sen de dost kervanına
Gardaş, Altınyayla’nın neresindensin?
------
Baba vatanımsın, benim ilçemsin
Gönlümde taht kuran gülsün, çiçeksin
Seni sevenleri candan seversin?
Gardaş, Gemereğin neresindensin?
------
Yiğitler diyarı aslan ilinden
Dostların soyundan, aşık dilinden
Badelerle dolu pirler elinden
Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin?

İHSAN AKPINAR

Holigan Sivaslı
07.05.2008, 18:52
Merhaba;
Ben Sivas Merkezden Fatih

ahmet585858
07.05.2008, 19:22
hoş bulduk saol kardaş tşkler

HaLiHaRaP
12.05.2008, 02:26
selamlar sevgiler istabnul beylikdüzünden,bilseydim böyle bi site var daha önce gelirdim yaw..şimdiden hoşbulduk...

yukarıihsangazi
12.05.2008, 18:17
Merhaba.Ben Yozgat Yerköy ilçesinden Cemşit.Forum bana biraz karışık geldi.Bu başlığı bile zor buldum.

Sivassporumuzu gösterdiği başarıdan ötürü tebrik ediyorum.

58hamido58
13.05.2008, 00:49
Konyadan tüm gardaşlarıma saygılar en büyük sivas!

Plexus
13.05.2008, 10:38
Aydından tüm yiğidolara selam...

fatih_bm
14.05.2008, 21:57
İstanbul Ümraniye den Fatih.
Tüm yiğidolu kardeşlerimi selamlıyorum.

ATGEÇMEZLİ
16.05.2008, 12:36
Ankaradan tüm kardeşlerime selamlar gönderiyorum. Sivasspor benim için çok önemli bir değer buna bağlı olarak sivassporlularda benim için çok değerli. Ben öğretmenlik yapıyorum. Sivas zara atgeçmez köyündenim. Sivasspor için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım.

guarin
17.05.2008, 21:05
slm yiğidolar bolulu yarenler olarak başarılar dilerizzz

sivas5833
18.05.2008, 22:03
ben muhammed ikbal tek
mersinde yaşıyorum

13 yaşındayım

58memo58
18.05.2008, 22:29
tsk ederim, bende üye oldugum icin cok mutluyum sitede emegi gecen bütün abilerimize arkadaslarimiza tsk eder. selamlarimi ve saygilarimi sunarim.

lato
01.06.2008, 19:01
Merhaba ülkemin güzel insanları....

Merhaba kırmızı ile beyaza gönül veren renkdaşlarım...

Efsane taraftarı ile anadolunun şampiyonu sivassporumuza başarılar adım fatih.

deplasman
01.06.2008, 19:04
hoşgeldin gardaşım aktıf olursun ınsallah

lato
01.06.2008, 19:10
Hoşbulduk.. Kardeşim ben bu site işlerinden pek anlamam bizim oğlan sağolsun onla bakıyoruz işte. girebildiğim kadarı ile gireceğim

fatih_bm
01.06.2008, 20:53

hoşgeldin abicim.
adaşız aynı zamanda.
BEnde üye olalı fazla olmuyo ama iyi stres atıyorum buurada.Memleket özlemini gideriyorum.
İnşallah sende aktif olursun:)

bugrakova
01.06.2008, 21:30
arkadaşlar herkes hoşgeldi hepimiz ilk önce sivassporlu sonra sivaslıyız

eyuphulagu
01.06.2008, 21:54

Sevgili Lato sen de hoşgeldin.....Umarım bundan sonra senin de kalbimizin biricik SULTANI SİVASSPORUMUZ için güzel mesajlarını okuruz...

idhem
02.06.2008, 09:32
Hoşgeldin lato gardaşım.Aktif olman dileğimle.

lato
02.06.2008, 12:36
Hoşbulduk arkadaşlar tekrar teşekkürler ..

tekniker58
07.06.2008, 13:22
merhaba arkadaşlar nasılsınız. istanbul/ tuzla piyade okulundan hepinize selam. nasılsınız nasıl gidiyor işlerniz iyidir inşallah.

YigidoGenclik38
07.06.2008, 13:34
iyiyik valla sen napıyosun hos geldin aramıza

tekniker58
07.06.2008, 13:40
iyiyik valla sen napıyosun hos geldin aramıza

hoşbulduk sağol uzun aradan sonra bugün girebildim.askerliğimizi yapamaya çalışıyoz.

bayram
07.06.2008, 14:48
tuzla piyade gösteri ve tatbikat okulu hiç unutmam o birliği acemi birliğimin bir bölümünü orada yaptım hiçde sevmiyorum orayı devrecilik tertipcilik herşey orda zma komutanı olarak gitmiştim sonradan Allah'tan kenan evren kışlasına gittimde rahata erdim piyade okulunda gece 4 30 da kalk mıntıka temizliği yap saçma sapan işler yaptırıyorlar valla gecenin karanlığında ne göreceksek işte ne demişler nizameyiden içeri girdimmi mantık bitiyor

MustafaParlak
07.06.2008, 15:27
HOŞBULDUK..................... .........................

EyüphanAydın
07.06.2008, 15:37
Sevgili,Saygılı,Değerli,Hörmet li Kardeşim,

Aramıza HOŞ GELDİN.

Sitemiz Gerçekten Çok Güzel Bir Site,

Bir Forum Sitesi Değilde,Sıcak Bir Aile Ortamı Desek Yeridir.

İyi Vakit Geçirmeniz Dileğiyle.

İYİ GÜNLER.

GLoBe-Y-Gençlik
07.06.2008, 16:37
HOŞ GELDIN GARDAS MEKANIMIZA SAYGILARLA

yigidomustafa58
07.06.2008, 19:22
hoşgeldin gardaş hayırlı teskereler...

Siv4sLı
09.06.2008, 17:22
Hoşbulduk Arkadaşlar SağoLun , sizler Varoldukca Bizlerde Varolmaya devam edeceğiz . . .

Can Ustunel
21.06.2008, 18:14
Ben size duyduğumu söylüyorum bunu daha önce sitede yorumladınızmı bilmiyorum tartışıldımı onuda bilmiyorum işlerimden dolayı zaman ayıramıyorum onun için olan bitenle alakam yok "transferde sessiz kalan sivasspor intertoto başlamadan 4 futbolcuyu kadrosuna katıcak" yarı çaplı bomba etkisi denildi artık bekleyip görücez.bi bilinmeyen daha varki e müsadenizle oda bizde kalsın...
Buarada 6 Temmuz sabahı Sivasa geliyorum 3 senelik memleket hasretim biticek...(tesisleri gidip gezmek boynumuzun borcumu???? illaki)arkadaşlar dualarınız benle olsun ilk defa uzun yol tecrubesi yaşicam 1100 km lik uzunca bi yol ve tek şöför "ben" :)))

Del Piero
21.06.2008, 19:21
İnşallah transferde suskun kalan yiğidolar bombaları bir bir patlatır.....

Sende hayırlısı ile gelirsin inş.. kazasız belasız...

YigidoSaskın58
21.06.2008, 19:33
zamanla ınsallah super transferler yapılacak

Onemlı olan Kazasız belasız gelmen

GokhanTurna
21.06.2008, 19:48
inş dedigin gibi bomba etkisi yapan transferler olur

davulcu
21.06.2008, 20:04
HAYIRLI YOLCULUKLAR ALLAH KAZA BELA VERMESİN İŞİN RASGELSİN

titizyiğido
21.06.2008, 21:58
allah kaza bela vermesin gardaş en önemlisi bu

MustafaParlak
21.06.2008, 22:57
NE TRANSFERE NE PARAYA BİZİM SEVDAMIZ ARMAYA.
BIRAKIN OLMASIN TRANSFER BİZİM ONBİR BİZE YETER.

HAYIRLI YOLCULUKLAR VE RADARLARA DİKKAT ET ABİ...!

Can Ustunel
01.07.2008, 08:16
dün gece rüyamda Sivassporlu tüm futbolcuları gördüm hepsi bizim Ortaköye gelmiş(İstanbul)köprünün altında antreman yapıyolar bütün futbolcuların üstünde kırmızı beyaz formaları var yanlız birisi hariç onun üstünde trabzon forması var ben resim çekerken farkediyorum kendi formanı giysene neden trabzon forması üstünde diyorum bu zaten benim formam diyo ve o kadar uğraşmama rağmen o fotoğraflarda bi tane sivas formasıyla resimi çıkmıyo antremandan sonra yanına gidiyorum diyorumki bu ne birader sivasta oynuyosun ts forması üstünde yanlış yapıyosun diyorum ben artık trabzonluyum transfer oldum diyo yakında ögrenirsiniz diyo futbolcunun ismi :Mehmet Yıldız :)
şimdi bu rüyadan sonra sabah işe gelirken kendime 4 soru sordum
1-5.nde memlekete gidicem diye aklım şimdiden oralarda onun için rüya gördüm.
2-Bülent Uygun'dan yigenim söz aldı adımıza özel yeni sezon forması yaptırıp göndericek forma ordan aklımda kaldı.
3-Mehmet Yıldız'ın büyük takımda oynama korkusu olduğunu tahmin ettiğim için kafaya taktım.
4-yada bu yol gösterici bi rüya olup Aptala Malum Olucak. :)
sizce hangisi? Bu rüya gerçek olurmu?????????