Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Ligin fikstürü bile heyecan veriyor

SivasSpor.Com
03.07.2006, 17:22
http://hurdogan.com/yazarresimler/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Süper ligde olmanın havası gerçektende bir başkaymış. Geçtiğimiz sezon 2.ligde şampiyon olduktan sonra bunu fazla anlayamadık ama şimdi fark farkediliyor. Nasıl mı? Sivasspor’da en küçük gelişme başta ulusal spor gazeteleri olmak üzere hemen hemen bütün basında yer alıyor.Çekilecek fikstür bile insana heyecan veriyor. Özellikle 4 büyük takımla hangi haftalarda ve nerede oynayacağımız ayrı bir heyecan uyandırıyor.

Öyleya, Fener, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon maçlarını kaçıncı hafta ve nerede oynayacağız? Geçen sezon 4 büyüklerle ilk maçımızı ligin 5. haftasında Galatasaray’la Ali Sami Yen stadında oynamıştık. 7 Temmuz’da yapılacak fikstür çekiminin bizim için ayrı önemi var. Benim temennim büyük takımlarla ligin sonlarına doğru oynamak. Çünkü o zaman ligde müthiş çekişme oluyor ve bütün gözler bu takımlarla oynanacak olan maçlara çeviriliyor. Geçen sezon son haftada Denizli’de oynan Denizli-Fener maçını hatırlayın. Bütün basın bir hafta önceden objektiflerini Denizli’ye çevirdi ve orada olup biteni ayrıntılarıyla gündeme getirdi. Maç oynandıktan sonra Denizli en az bir hafta daha gündemde kaldı. Tabi,bunun en büyük nedeni, Fener’in bu maçta şampiyonluğu kaybetmesi, Denizli’nin ise kümede kalması. İnşallah biz böyle bir ortamda değilde, Sivasspor son derece rahat rakip takımın telaşlı olduğu bir maçla karşı karşıya geliriz.

Düşünüyorumda, bu takımlardan birisiyle son hafta maçı oynuyoruz. Biz kazanırsak o takım şampiyon olamıyor ve sonuçta kazanıyoruz.Böyle galibiyetlerin keyifini almak için yaşamak gerekir herhalde. Sivasspor’un aldığı her galibiyetten sonra sonsuz bir mutluluk yaşıyorum ama 3 büyüklerden birisini yendiğimiz ve helede onları şampiyonluktan ettiğimiz zaman zannediyorum Dünyanın en mutlu insanı ben ve benim gibi düşünen Yiğidolar olur. Dikkat edileceğıi gibi “ Yiğidolar” yerine “Benim gibi düşünen Yiğidolar” diyorum.

Biliyorumki Sivas’ta kendini Sivasspor taraftarı gören,ancak özellikle üç büyük takımın borazanlığını yapan, onların formalarını alan,bayrağını taşıyan, hatta 4 Eylül Stadı’nda oynanan maçta bile Sivasspor’un yenilmesini isteyen sözüm ona “Sivasspor taraftarı!” olduğunu iddia edenler var. Cenabı Allah o günleride bize er veya geç gösterecek, buna inanıyorum. Sivasspor’un ligdeki durumu ne olursa olsun bu takımları yenmesi için şimmiden dua ediyorum..

Bln-Fatih58
03.07.2006, 17:52
insallah ilk macimiz sivasda ve ikinci macimiz istanbulda olur!
Ozaman iki macida izleyebilecem

ylnzkrt58
03.07.2006, 19:30
güzel bir fikstür ciksin sivasa pes pes büyükler olursa iyi olmaz yani

1967_DERNEK_MUSTAFA
03.07.2006, 22:55
inşallah abdullah abi KESER DÖNER SAP DÖNER HESAP GELİR BİRGÜN TERS DÖNER

aslansivasli
03.07.2006, 23:29
Süper lig e yeni çıkmış bi takımın hedefinin fazla büyük olmamas gerek aslında.Büyük takımlara göz dikmemeli ve onları yeneceğini iddaa etmemeli. ben sivasspor un büyük takımlar hariç diğer takımlarla ya berabere kalmasını ya da yenmesini istedim. ama sivasspor büyük takımlara bile bana göre kök söktürdü.trabzonu yendi,gs'a Ali Sami Yen de ter döktürdü,feneri zorladı,bjk yi şansszlıkla yenemedi.sivassor için lig mig bahane
LİG MİG BAHANE,SİVASSPOR ŞAHANE

YavuzTheYigido
03.07.2006, 23:49
Super Ligdeki ilk yilinda Trabzonsporu ilk macta yenip ikinci macta berabere kalmis,Galatasaraya sanssiz bir sekilde yenilip ikinci macta berabere kalmis,Besiktasi Istanbulda yenmis,Fenerbahceyede her iki mactada sahayi dar etmis bir Sivasspor taraftari olmaktan gurur duyuyorum.Bu sezonda bunun gibi sonuclar almamizi umut ediyorum.Yuzuncu yilinda Feneri yenmek bize buyuk keyif verecektir.

GuNaY
04.07.2006, 02:49
İlk haftalarda İstanbul takımlarıyla oynamaktansa Anadolu takımları daha iyi olur...
Galibiyetler ileriki haftalar için oyuncularımızı daha iyi motive edecek, ve uyum sürecide kazasız belasız atlatılmış olacaktır....
Şansımız açık olsun :rolleyes: :rolleyes:

sinan-58
04.07.2006, 07:21
Super Ligdeki ilk yilinda Trabzonsporu ilk macta yenip ikinci macta berabere kalmis,Galatasaraya sanssiz bir sekilde yenilip ikinci macta berabere kalmis,Besiktasi Istanbulda yenmis,Fenerbahceyede her iki mactada sahayi dar etmis bir Sivasspor taraftari olmaktan gurur duyuyorum.Bu sezonda bunun gibi sonuclar almamizi umut ediyorum.Yuzuncu yilinda Feneri yenmek bize buyuk keyif verecektir.

arkadaşım geçen sene fenere neden yenildiğimizi herkes biliyor bu senede buyuk ihtimal yeniliriz ama galatasaray beşiktaş ve trabzonun kurtulusu yok trabzona balili diyince sahaya çıkmazlar

sinan-58
04.07.2006, 07:24
valla kim olursa olsun biz yeneriz bize buyuk kucuk farketmez biz yiğidoyuz bunu herkes bilsin

HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK SİVAS

SivasLady
04.07.2006, 08:26
SEZON HANGI TARIHTE BASLIYOR :rolleyes:
SIVASTA´YSAM ILK ANADOLU TAKIMLARI OLSA IYI OLUR
GERCI ÖNCE KENDI EVINDE OYNAMASI DAHA IYI

nasil olursa olsun basarilar dilerim :-)

sorma be dostum
04.07.2006, 08:48
hayırlısı olsun ne diyelim şans dilemekten başka sözümüz yok bu güne kadar iysiyle kötüsüyle yırum yaptık sattık aldık neyse bundan sonra söz sporcularda bizler desdekleyeceğiz onlar oynayacaklar neresi cıkarsa cıksın korkunun ecele faydası yoktur

aslansivasli
04.07.2006, 11:19
arkadaşım geçen sene fenere neden yenildiğimizi herkes biliyor bu senede buyuk ihtimal yeniliriz ama galatasaray beşiktaş ve trabzonun kurtulusu yok trabzona balili diyince sahaya çıkmazlar
EVET KATILIYORUM ÇOGU KİŞİ FENER E NEDEN YENİLDİĞİMİZİ GAYET İYİ BİLİYOR. DEDİĞİN GİBİ GALATASARAY IN BEŞİKTAŞ IN TRABZONUN KURTULUSU YOK AMA FENER İ BİLEMEM.

FATIMA
04.07.2006, 14:25
Bencede anadolu takımlarıyla başlanması daha avantajlı olur:rolleyes:

Bln-Fatih58
07.07.2006, 11:04
2006–2007 Sezonu Turkcell Süper Lig müsabakalarının fikstür çekimi bu gün yapılacak. İstanbul Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek fikstür çekimi saat 14.00’te başlayacak.

yusuf_07
07.07.2006, 11:50
bence ilk maç gençlerbirliği ile olcak....hayırlısı olsun bu sene inşallah uefa y gideriz....

RECEP_YÜKSEL
07.07.2006, 11:58
NASIL OLURSA OLSUN SİVASSPOR İÇİN EN İYİSİ OLSUN

yusuf_07
07.07.2006, 13:43
bence ilk maç gençlerbirliği ile olcak....hayırlısı olsun bu sene inşallah uefa y gideriz....

ilk tahminim tuttu......diğeride sezon sonunda inşallah gerçekleşcekkk...

yigidolar06
07.07.2006, 14:47
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH DEDİKLERİN CIKMIŞ

utku5834
07.07.2006, 15:05
ya sız rahat olun sıvasspor bu sene ılk 5 e gırecek gırmesse gelın yanım acelıktepelı

sorma be dostum
07.07.2006, 15:29
Hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın sivas sporumuzu arkadaşlar

babayavuz
07.07.2006, 16:02
HAYDI HAYIRLISI . INSALLAH BU SEZON SIVASSPORUMUZ DAHA BUYUK BASARILARA IMZA ATACAKTIR BEN BUNA INANIYORUM.

kayadelice
07.07.2006, 16:38
İlk haftalarda İstanbul takımlarıyla oynamaktansa Anadolu takımları daha iyi olur...
Galibiyetler ileriki haftalar için oyuncularımızı daha iyi motive edecek, ve uyum sürecide kazasız belasız atlatılmış olacaktır....
Şansımız açık olsun :rolleyes: :rolleyes:
söylediklerine katılıyorum gardaş inşallah sivassporumuz süper 1. ligde başarılı bir sezon geçirmesi dileğiyle