Orijinalini görmek için tıklayınız : hucum oyuncusu sart
sivasspor bir stopper alip transfer sezonunu kapatmak istiyormusss allah alllah bu takim ballili ,anderson, serdar akdogan,gokhan bozkaya,yusuf akbel ve mehmet yildiz na yurumez bir yabanci futbolcu lazimmmm yirtici agressiffff yildizi bizde parlamasi lazimmmm.
35gürün58 07.07.2006, 19:31 Forvet oyuncu ihtiyacımız var, arkadaşımız doğru söylüyor. Üstelik yırtıcı ve gol yollarında başarılı olan bir forvete ihtiyacımız var, bu diğer futbolcularımızın yetersizliğinden değil alternatif kombinezonların olması gerektiğinden şart.
bencede gerekli ama orta sahada düşük bu sezon işimiz zor...
MOS-BY-58 07.07.2006, 20:42 bindik bi alamete gidiyoruz kiyamete diyosunuz yani...
bence Sivasspor'un ilaci takim oyunu, 1-2 klas forvet oyuncusu almakla hallolmaz isleri. ha alinsa iyi olur ama alinmazsa da dünyanin sonu degil. tabi ben ilk amaci kümede kalip orta siralarda yer almak isteyen bi takim oldugunu varsayarak kanaatkar davraniyorum. tabi deli gönül üstleri zorlayacak bi takim arzu eder.
yigido_furkan 07.07.2006, 22:06 bnce forvetten cok orta saha lazım saten 6 tane yabancı hakkımız var petkoviç var 2 tanede forvet var bide yabancı forvet alırsak geriye2 yabancı hakkımız kalıyo forvete söyle yetenekli genç biri türk bir oyuncu bulunursa alınmalı
58hayati 07.07.2006, 22:24 gençleride bursayıda gördüm arkadaşlar bizi kimse yabana atmasın lütfen .
biz harika olduk başkan biliyor bu işi göreceksiniz cumhuriyet kupasında esecegiz
ylnzkrt58 07.07.2006, 23:45 evet iyi bir orta ileri oynayan kosan yirtici dediniz gibi birisi sart ama elimizdekilerinde hakkini yemeyelim ne demisler yigidi öldür hakkini yeme
sivaslihakan 08.07.2006, 00:14 bizim forvete falan ihtiyacimiz yok ilk etapta orta sahaya klas bi oyuncu lazimdi,o sorunuda zannedersem carvalhoyla hallettik ikinciside teknik heyetin istedigi gibi stopere ihtiyacimiz var bizim yönetim gercekten bu isi biliyo görün bakin bu sene uefayi zorlicaz
ne ihtiyacimiz yokkkk mehmet gidiyooooo
anderson hic kosamiyooo ancak kafa goluuu atiyooo
serdar akdogan yusuf akbelll neye yariyooooo
bitek balili iyi allah allah
jakobieen 08.07.2006, 14:16 geçen seneki futbola iyi diyorsanız yandık valla, 90 dakka defans yap bi gol bul üstüne yat.. o şans bi takıma bi kez güler yunanistanda öyle futbolla avrupa şampiyonu olmuştu amma hani şimdi nirde.. konu başlığı çok güzel olmuş 'hücum futbol şart', geçen seneki futbolla oynarsak düşen üç takımdan biri şimdiden belli derim ben, 'yigido halilin' dediği gibi işimiz baliliyle m.yıldıza kaldıysa......
eeee tabi gardasssss yaniiiiiiiii sagolllll
sivasspor sag tarafa defansa bir oyuncu alacaklarmis ogrenildi kalla gibi bir futbolcu olacakmisssss ve transfer sezonu bitecekmissss !!!!!
halbuki en buyuk sikinyimizzz hucum oyuncusuuuu
sivaslihakan 09.07.2006, 12:08 halil gardas bizim hucum sorunu oldugunu nerden cikardin biz hucum futbolu oynamadikki böyle bi sorun oldugunu görelim hem kaldiki defans oynamamiza ragmen bu kadar gol attiysak hucum ssorunumuzun olmadiginin göstergesidir
sivaslihakan 09.07.2006, 12:10 benim izledigim maclarda sivasta oynanan fener maci erciyes maci ve diyarbakir maclarinda hucum oynadik vede cok basarili olduk rakiplerimizi presle oynatmadik demekki hucum oynandiginda sorun cikmiyodu erciyese 3 attik diyara 4 fenerede 2 attik
hucum deyince forvet otyuncusu yaniiiiiii
serhankaburcuk 09.07.2006, 20:08 Hocamız Carol Pecze geçen sezon oynadığımız gibi defansif bir anlayışta takımı oynatmayacaktır...Bundan kimsenin kuşkusu olmasın...Geçen sezon hocamızın istekleri doğrultusunda defansif anlayışta oynuyorduk...Bu sezon Sivasspor daha çok gol atacaktır ve daha çok hücuma çıkacaktır...
DOGU_BEY 09.07.2006, 20:31 hucuma dönük bi orta saha ve bir de savasçı forvet alınırsa bence iyi iş yapılmış olur bu isveç ve hollanda ligkerinde iyi türk oyuncular da var abi takip edilse alt yapı için ilerisi için çok önemli bir iş yapılmış olur
ooooo kimin umurunda............
serrrkan 10.07.2006, 12:37 bence forvetimiz fazlasıyla var ama iyi orta yapacak adam lazım bize eğer ii orta yapan bir yıldız alırlarsa saydığımız futbolculardan biri kesin gol kralı olur andersonun m.yıldızın g.bozkayanın kayseri sporlu gökhandan ne eksiği var eğer g.bozkaya eski performansını yakalarsa mükemmel olur
serrrkan 10.07.2006, 12:39 eğer fenerbahçeyle anlaşılırsa kerim çok ii olur bence hem çok genç hemde çok yetenekli
yaaa kerimi verirler mi yaaa genc yatenekiii gelecegin yildizi
sametokumuş 10.07.2006, 15:20 beyler sıvasın patlayacak olan yıldızı SERDAR AKDOĞAN
sivasligenc 10.07.2006, 16:04 arkadaşlar hakikaten bence biz bu sezon anderson dan istediğimiz verimi tam manasıyla alabildiğimizi düşünmüyorum ve gerçektende kontra atakta olsun son vuruşlarda olsun gerçekten gereklki bir forvet
yaaa sivasli genccc tamm oyle birrr oyuncuuuuu lazimm
58hayati 10.07.2006, 23:33 benim gördügüm sıvasspor harika arkagaşlar . bakın bursa ve gençlerbırligi macını seyrettim . 10 gungürde antıramanı seyrediyorum biz butakımları kolaylıkla yenecegiz kimseyi gözünüzde buyütmeyin lütfen orta saha forvet harka aynı kadromuza takviye yapıldı nasıl olsa.destegim tam benim
Besyo_cu 11.07.2006, 09:08 Sivasın ihtiyacı orta sahaya bir oyun kurucudur gecen sezon balilinin arkasında söyle aralara ince pas atan bir oyuncu olsaydı balili iddaa ediyorum gol kralı bile olurdu... Cok boşa koşup pas alamadı yada atılan paslar yerini bulmadı.
insallahhh oyle dediginniz gibi olurrr peczee ya bir forvet oyuncusu alacakmis ya daaa defans sag bekkk oyuncu alacaklarmisss bulent uygun daa iki oyuncuyla on protokol yapmpis
sorma be dostum 11.07.2006, 11:51 spor birazda göz zevkine hitap etmeli
yanlız ofasla olmuyor yanlız defanslada olmuyor
hoca iyi bir oynatmalıki göz zevkide vermeli
helal hoca demeliyiz bu sene sevinmemiz gerekir
yigido Atilla 11.07.2006, 12:50 Bize forvet Degil Arkadaslar bize Ortasahaya beyin lazim oyun kurucu !!!!! istedigin kadar forvet alsan ne olur forvete iyi paslar gitmedikten sonra ileride ne yapacaklar oyunu okuyan ileriye defansin arkasina öldürücü paslarla defasin basini döndürecek ve oyunun temposunu düsürüp ve aninda tempoyu yükseltip son vurusluk paslar atacak forvete sadece dokunmak kalacak bizim forvetler gercekten kaliteli Andersonu sahada oynatamiyoruz öyle bir silahimiz varki kullananamiyoruz boyu uzun hava toplarinahakim hizli dinamik ve de genc ve balili cok süratli ayaklarina cok hakim ama pas alamazlarsa ne yapsinlar ortasahamiz tartismasiz süperligin en iyi orta sahasi devansimiz iyi en iyi örnegi italya dünyaya gösterdi savunmanin önemli oldugunu , savunmasiz takimin sonu iyi olmaz
Bence Tam Tersi Bİr Ortasaha lazım Oyunu Yonlendırecek Top Tasıyacak...
Bu Senekı Oyun Anlayısımız Ofansıf Olacak galıba O Yuzden BIr Ortasaha Sart...
onursahin 11.07.2006, 14:47 ARKADAŞLAR BENCE FORVETİMİZ İYİ LORANT HANGİ MAÇTA ANDERSON VE BALİLİYİ YAN YANA OYNATTI YA 1 YADA 2 MAÇ FORVETE DESTK GELMEZSE SAĞDAN SOLDAN ORTALAR YAPILMAZSA ANDERSON NE YAPSIN ADAM HAKAN ŞÜKÜRDEN DAHA İYİ KAFAYA YÜKSELİYOR HANGİ FORVET BALİLİ GİBİ HIZLI TRABZON MAÇINDA BALİLİNİN GOLÜNÜ TUNCAY, HAKAN, ÜMİT KARAN, HASAN KABZE BUNLAR ATABİLİRMİYDİ SİZCE BEŞİKTAŞA ATTIĞI GOL KARŞI KARŞIYA KALDIĞI POZİSYONLAR ADAMLAR TEK FORVET YİNEDE BAŞARILI OLDULAR İNŞALLAH ARTIK HER MAÇ PECZE ÇİFT FORVET OIYNATICAK OZAMAN GÖRÜN BALİLİYİ ANDERSONU BİRDE CARVALLO İLERİYE DÖNÜK ORTA SAHA OYNARSA VE İYİ BİR FUTBOLCUYSA SİVASIN FUTBOLUNU GOLLERİNİ HERKES İZLEYECEK
o da dogrruu da bir forvet laziiimmm iyi bir oyun kurucu daaa iyi bir sttoperr deee
evet baska yazan yok miiiii...
CÜSSKB-Aynur 13.07.2006, 11:38 Bence, forvetten çok orta saha oyuncusu gerekli, gol pozisyonu üretemedikten sonra forvet çok iyide olsa sonuca ulaşılamıyor.
forvet bence mantorras yanınada adebayor arkasınada burak yılmaz
yigido Atilla 13.07.2006, 13:16 o da dogrruu da bir forvet laziiimmm iyi bir oyun kurucu daaa iyi bir sttoperr deee
Halil gardas bize Forvet degil !!!!!
1. Iyi bir oyun kurucu gerekli saha icin de bir tane general lazim beyin,
2.Kanatlarimiz za cok hizli ileri cikabilecek ve forveti beslecek iki tane sag ve sol kanat oyuncu sart !!!!!!!
3. Yedek klüben cok iyi olmasi gerek her hangi bir sakatlikta yerlerini onlar kadar olmasa bile aratmayacak yedek genc futbolcu sart !!!!!!!
4. Kalecin uzun boylu olmasi sart en azindan 1,90cm olmasi sart kücük kalecinin hava hakimiyeti cok zor yandan gelen ortalarda etkisiz kalir
5. Oyunu devansta kaleci kurar cok önemli. ileriye yaptigi degajlar geri adrese döner.. Kaleci takimin yarisi sayilir futbolda güven vermesi sart futbolcuya ve taraftara...
6.sahanin her yerinde pres, pres yapmak icin Fizik ve kondisyon sart !!!
7.EN ÖNEMLISI TAKIMIN 12 ADAMI YANI TARAFTARIN IYI OLMASI SART SAHAN DOLU OLACAK KARSI TAKIMLA UGRASMAYIP SADECE MAC BITENE KADAR KENDI TAKIMINA DESTEKLECEK O ZAMAN SIVASSPORUN BILEGINI KIMSE BÜKEMEZ
8. ozaman rahat rahat mac seyrederiz .....Yanlisim varsa düzeltin ????
mantorras ile adebayor için bütçe lazım ... bütün Sivas'ı satmak lazım ya da .. Ama Ekvator ve Triniad Tobago'daki kaliteli oyuncular için belki de bir uçak bileti yeterli.. Bence Kalla'nın yerine Fenerbahçe'den Can'ı , sağ kanada Galatasaray'dan Arda'yı kiralasak orta sahaya da Erman Özgür veya Ekvator'dan Luis Valencia'yı alsak Sivasspor Uefa hedefini bile zorlar. Frvette Anderson iyi bir santfor ama diğer forvet oyuncularımız sanfordan çok partner adamlar.. Kafaya çıkacak pivot santfor olarak Anderson'dan başka yok.. Maraş'tan gelen Serkan'ı izlemedik ama iyi bir alternatif şart.. Hayrettin'in durumuna göre Adem Dursun'u yedekte tutmalıyız. Sağ kanattaki alternatif ise Sivaslı Ender Alkan olabilir. Erman Özgür gibi bir orta saha oyuncusu da Diyarbakır'dan İlyas'tır..
evet ama sivasın bütçesi belkide yetebilir çünkü mantorras ve adebayor genç ve yetenekli
evet kardeşler bence hücum oyuncusu olarak forvet arkası angolalı stoper mateus veya diğer bir angolalı oyun kurucu fiugeredo bunlar yeter eğerki forvet ise angola dan flavio veya edson nobre defan s için kali kaleci ise joao ricardo uygun veya kaleci için yedek olarak kosta rika nın kalecisi porras
1967_Dernek_Murat 14.07.2006, 11:57 sivasspor bir stopper alip transfer sezonunu kapatmak istiyormusss allah alllah bu takim ballili ,anderson, serdar akdogan,gokhan bozkaya,yusuf akbel ve mehmet yildiz na yurumez bir yabanci futbolcu lazimmmm yirtici agressiffff yildizi bizde parlamasi lazimmmm.
VAY BİZİM SİVAS LILAR TAM TEKNİK TİREKTÜR MÜŞTE BİZİM HABERİMİZ YOK MUŞ GARDAŞ İSTERSEN HOCAYI GÖNDERELİM SENİNLE ANLAŞALIM HA NE DERSİN. YA KARDEŞİM BIRAKINDA HERKEŞ İŞİNİ YAPSIN SEN TARAFTARLINI YAP HOCA HOCALINI YAPSIN SENİN BİLGİN VARDA HOCANIN YOK MU BIRAKIM ŞU HOCALIK AYAKLARINI.
Etem-Murat 14.07.2006, 12:50 vay be bizim hocayı mudaha edecek arkadaşda varmış
tabiki hoca bilir bizler burda sadece fikir alıp veriyoruz değilmi
her üye istediğini alır satar veya daha iyi oyuncular almasını ister
sivas spor için tabiki buna hoca karar verecek bizler sadece burda yorumdan öte gitmez dediklerimiz
Besyo_cu 14.07.2006, 12:55 Ağalar trabzonspor gecen sene denızlıye kıralık verdiği mehmet yılmaz ı elindedn cıakrmayı düşünüyormuş ne oyuncu ya alalım onu hemen hem genc te
yigido Atilla 14.07.2006, 13:49 vay be bizim hocayı mudaha edecek arkadaşda varmış
sivas spor için tabiki buna hoca karar verecek bizler sadece burda yorumdan öte gitmez dediklerimiz
NOT= Alinacak futbolcuyu hocaya birakmak bence cok yanlis buna menejer kara vermeli.
1.Bütün takima alinacak futbolculari menerjer almali.
2.Alinacak futbolculari menejer 1, veya 2 sezon takip edmeli.
3.alinacak oyunculari hoca birakmak dogru degil cünkü hocanin kalacagi göstercegi sezonluk basariya bakar basarili olamassa ,hoca gider yerine gelen hoca takimin yarisini gönderir kafasina göre 6,7 oyuncau aldirir bu yapilan yanlis transfer politikasindan kim zarar görür tabiki sivasspor..
5.Takim kurduktan sonra bu takima uygun calistiracak bir hoca aranir ve bulunur ..
6. o. hoca ile basarili olursa uzun müddet calisilir ve takimin sadece aksayan yerlerine futbolcu alinir ....
7.Türkiye sperligi takimlari onun icin avrupada basarili olamiyor menejer sisteminin oturmadihgi icin sadece alinacak transferi türkiyede medya ve hoca belirliyor ve hoca istifa edip takimi birakiyor onca milyon paralar sokaga atiliyor . Almanyanda yapilan transfere sadece menejerler yapar o isi hoca ya birakmazlar elindeki kadro ile calisir örnegin , Rudi Asauer Schalke,Hönes Bayern München nicin biz Antrönerlere birakiyoruz cok sacma ve basariy ulasamiyoruz
1967_Dernek_Murat 14.07.2006, 14:54 vay be bizim hocayı mudaha edecek arkadaşda varmış
O ZAMAN TAKIMIN BAŞINA SİZ GECİN SİZ ALIP SATIN TOPCULARI BİZ KAC YILDIR TAKIMIN PEŞİNDEYİZ HİÇ DEMEDİK Kİ ŞU RANIN VEYA BU RANIN EKSİGİ VARDİYE BÜLENT UYGUNUN CEP TELİNİ ALIN TELEFON ACIN ŞURAYA YADA BURAYA TOPCU ALIN DİYE OLAMZ MI BURDA YAZMANIZIN HİÇ ANLAMI YOK.
EVET DEDİGİN GİBİ HOCAYI VE FUTBOLCULARI SAVUNAN BİRİLERİ VAR KLAVYE BAŞIN DA TOPCU ALINIP SATILMAZ.
evet gardaşlar benim dediklerim nasıl ama biraz ucuz maliyetli futbolcular değiller ama işe yarar bize stoper gerekli buda fildişi sahillerinden kanga akale fransanın lens takımında oynuyo yani bize yeter http://www.rfi.fr/actufr/images/073/Kanga_Akale_CIV150.jpg bu siteye bakın veya resime harika bir oyuncu
yigido Atilla 14.07.2006, 16:58 Birakin isteyen kafasina göre kendi yorumunu yapsin Genc Sivassportaraftarlar dernegi (((Yigido Halil Sivasspora Hoca olsun yazmis))))) YigidoHalil kardes kendine göre istedigi yorumu yapabilir ve Yigido halilin yorumuyla veya bu sitede baska birinin yorumuyla BÜLENT MENEJER oyuncu almayacagini herkes biliyor ve bu sitede cok Sivasli Hoca varmista biz bilmiyoruk yazilari bence dogru degil Kimsenin kalbini kirmayalim . Bu sitede yoksa neyi tartisacagiz her kes bu sitenin gecerli KURALLARINA uydugu sürece bence hic problem olmaz her kes kendi görüsü yazsin herkesin görüsünü saygili olmamiz gerekir diye düsünüyorum...
yigido Atilla 14.07.2006, 17:05 [QUOTE=yigido Atilla]Halil gardas bence Forvet degil !!!!!
1. Iyi bir oyun kurucu gerekli saha icin de bir tane general lazim beyin,
2.Kanatlarimiz za cok hizli ileri cikabilecek ve forveti beslecek iki tane sag ve sol kanat oyuncu sart !!!!!!!
3. Yedek klüben cok iyi olmasi gerek her hangi bir sakatlikta yerlerini onlar kadar olmasa bile aratmayacak yedek genc futbolcu sart !!!!!!!
4. Kalecin uzun boylu olmasi sart en azindan 1,90cm olmasi sart kücük kalecinin hava hakimiyeti cok zor yandan gelen ortalarda etkisiz kalir
5. Oyunu devansta kaleci kurar cok önemli. ileriye yaptigi degajlar geri adrese döner.. Kaleci takimin yarisi sayilir futbolda güven vermesi sart futbolcuya ve taraftara...
6.sahanin her yerinde pres, pres yapmak icin Fizik ve kondisyon sart !!!
7.EN ÖNEMLISI TAKIMIN 12 ADAMI YANI TARAFTARIN IYI OLMASI SART SAHAN DOLU OLACAK KARSI TAKIMLA UGRASMAYIP SADECE MAC BITENE KADAR KENDI TAKIMINA DESTEKLECEK O ZAMAN SIVASSPORUN BILEGINI KIMSE BÜKEMEZ
8. ozaman rahat rahat mac seyrederiz .....Yanlisim varsa düzeltin
9 .Bu yazdiklarima kimse katilmak mecburiyettinde degil benim düsüncelerim
ya tabi burada kerses nacizane kendi görüşlerini paylaşıyor. Herkesin amacı belli. Son derece doğal takımında görmek istediği bir oyuncuyu belirtmesi. Hazır yönetim kurulu üyelerinin de takıldığı bir forum varken bunları da açıklıyorlar. Bunda kabahat yoktur herhalde.
Etem-Murat 14.07.2006, 18:10 vay adaş senin kadar bizde sivas spor sevdalıyız yıllardır tam 35 sene dile kolaybiz sporcu alıp satmadık burası SİVAS SPOR.COM burda her arkadaşım senin gibi istiyen istediği yorumu yapmakta özğürdür dedim tabiki ne senin yazın ne benim yazım idarenin hiç hiç ilğilendirmez onlar alacağını alır satacağını satar bize karışmak düşmez sadece bize düşen desdeklemek ve yeri geldiğindede burda bu imkan dan dolayı fikirleri yazmak yoksa senin yazın nasıl o fasa fisoysa bizim yazdıklarımızda aynıdır burdaki forumu karalamaktan öte gitmez.O ZAMAN TAKIMIN BAŞINA SİZ GECİN SİZ ALIP SATIN TOPCULARI BİZ KAC YILDIR TAKIMIN PEŞİNDEYİZ HİÇ DEMEDİK Kİ ŞU RANIN VEYA BU RANIN EKSİGİ VARDİYE BÜLENT UYGUNUN CEP TELİNİ ALIN TELEFON ACIN ŞURAYA YADA BURAYA TOPCU ALIN DİYE OLAMZ MI BURDA YAZMANIZIN HİÇ ANLAMI YOK.
EVET DEDİGİN GİBİ HOCAYI VE FUTBOLCULARI SAVUNAN BİRİLERİ VAR KLAVYE BAŞIN DA TOPCU ALINIP SATILMAZ.
ya arkadaslar topici astigiima cok uzuldumm ve dernek mustafa cok kalbimi kirdinnn bu kadar da sert cikilmaz ben sizi ailem ginbi biliyorduulmmm ben sadece isteklerimi yaziyoruuummm tammamm daha bir sey demeemmmmmmm
ama bu kadar sert cikmayiinnnn dogruu iyi bir oyu_nkurucusu lazimmmm sol kanata da orta saha oynucusu laziimmm benn yillardir amator takimlarda top kosturdduum ben de cok seylerrr biliyorumm ama acayippp kalbimi kirdinniizzzz sizi ailem gibi biliyordum ama yanilmisimmm nerdeyse aglicammm
beyler anlaşılan o ki forvet oyuncusu yerine stoper alacağız. Ama diyorum ki şu Fenerbahçe Can Arat'ı bir yıllığına daha verse de yabancı oyuncu hakkımızı orta sahadan yana kullansak ne güzel olurdu. O zaman forvetlerin de kalitesi ortaya çıkardı. Serdar için de çok iyi deniliyor zaten
Bence Önemli olan futbolcu değil bu kadronun oturması....Pecze'de ofans futbol oynatmayı seven bir hoca...Elbetteki wardır bi bildiği...
fatih_5834 18.07.2006, 22:38 BENCE YONETIMDEKILERDE ACEMI DEGILDIR .YILLARDIR BU ISI YAPIYOLAR..ONLAR BENCE BUNLARI SIZDEN COK DUSUNMUSLERDIR .AMA TABIKI BIR SITEDE FORUM OLMASININ AMACI HERKESIN FIKIRLERINI YAZMASI ICINDIR..SENDE BUNU YERINE GETIRMISSIN.AMA YANI YETKILILER EMIN OLKI KENDI BILDIKLERINI YAPIYORLARDIR.BIR FUTBOLCU ALACAGI ZAMAN BEN SU SITELERDEKI FORMLARA BAKIYIMDA FIKIRLERE GORE O FUTBOLCUYU ALIYIM DEMIYORLARDIR..
sevdali_sehit58 18.07.2006, 22:46 benim fikrim ise orta sahaya forvete ara pasları atacak oyuncuya ihtiyacımız var..
insallah iyi takim kururuz kim istemezz yaniiiii
kültigin 19.07.2006, 12:27 Gardaşlar bencede ilk etapta orta saha şart, geçen sezonda bunu gördük.
İyi bir orta saha daha sonra forvet olması gererkir.
evet kardeşler şuan kimelr sivasa transfer oldu bana bir listesini gösterebilirmisiniz acaba
carvalho:brezilya
hasan yurt ve harun kavgic :gaziantep
serdar akdogan:marassspor
serdar topraktepe:bursasspor
mert saglam:beykozz
tolga dogantez samsunspor
gana ve togadan oyuncu takip ediyoruzzz bir yabanci hakkkimiz var
HüCUM OYUNCUSU OLARAK ŞU ANDA GANA'DAN BİR OYUNCU İZLENİYOR VE KULÜBÜYLE GÖRÜŞÜLÜYOR. EĞER BONSERVİSİNDE İNDİRİM OLURSA O ALINACAK.
o kiùmis biliyormusunuz kulupu neee biraz tanittin lutfennnn
nerden biliyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zz
yerliturkuaz 22.07.2006, 13:35 gecen senekı enbuyuk sorunumuz orta sahada oyunu ıyı yonlendıremeyısımızde bence buraya emre belezoglu tarzında bır oyuncu lazım ne yabancı nede turk yeterkı faydalı olsun
insallah alinir durun bakkiiimmm hazirlik maclarinda ejksiklerimizi gorduk neyymiiiss
heralde forvet cunku boatengi almak istiyoruzz
boateng orta saha oynuyan bir oyuncu . bonservis sorununun çözülmesi bekleniyor.
ya bozolu bi dusun kac yasindasin sen ya hic aurelio sivasppora gelir mi dusun lutfen boyle mantiksiz seyler yazma senin yazilarinii yakindan takip ediyorummm senin yasin kucuk yazamiyorsun yoksa futboldan anlamiyormusunn gardassss
hücum oyuncusu almayacağız galiba ama bence Anderson'a alternatif bir pivot santfor lazım
Bence B.B Ankaraspordaki Tita'yı alabiliriz...Yanılmıyorsam Bonservisi elinde ...
beyler dün GS-Bursaspor maçını izlerken ikinci yarıda sahaya Bursaspor'dan 58 numaralı bir oyuncu girdi. Spiker İbrahim Dağaşan dedi. ben de Bursaspor'un web sayfasına baktım. Doğum yeri Fransa gözüküyor. Bu futbolcunun 58 numara giymesinin sebebi ailesinin Sivaslı olması olabilir mi..Bilgisi olan varsa yazsın öğreneliim
http://www.bursaspor.org.tr/futbolcu_bilgileri.asp?futbolc u_id=31
kardeşler bence sivasspor tam bir stoper lazım bunun içinde stoper olarak afrikadan izlenen bir oyuncu varmış eğer o olmazsa başka alternatif olarak benim önderim malatyaspor dan orta saha oyuncusu toth balats joshef tabiki hocamız pecze daha iyi bilir arkadaşlar veya forvet hattı için ise uygun olarak ama biraz pahalı olabilir ailton önerim şimdi siz diyeceksiniz ailtonu ne yapalım 4 büyükelrde oynayan bazı oyuncular oynayamıyor o oyuncular 4 büyükler hariç hangi takımı gelsin harika oynuy aslında ailton alınır benim önerim
BENCE ORTA SAHA LAZIM.ÖZELLİKLE İYK TOPLARI İYİ KULLANAN FİZİK GÜCÜ YÜKSEK TEKNİK KAPASİTESİ VE OYUN ZEKASI OLAN.SANTFORLARIMIZ İYİ.EĞER BALİLİ GÖNDERİLİRSE YERİNE YABANCI OLUR YOKSA 3. YABANCI FORVET FAZLA OLUR.HOCAMIZI HATIRLADIĞIM KADARI İLE TOPU AYAĞINDA TUTAN TAKIMI SEVİYOR VE BUNUN İÇİN ORTA SAHA KESİNLİKLE ŞART....GEÇEN SENEN TEK HAKANLA OYNADIK.BU SENE ONA YARDIMCILAR BULMALIYIZ.
gardas gonderilmesi gereken anderson bi gol bile atamadi hazirlik maclarinda balili kosuyo yirtici bir forvet lazim balili nin yanina iste boatengi aliyoruz allah izin verirse santrafora hem de offeansif ve defansif olarak oynayabiliyo
okan yilmaz ve umit bozkuurt konyasspordan ayriliyomusss ona gore okan yilmaz kesin alinmali veya ankaraspordan ayrilan tita
|