Orijinalini görmek için tıklayınız : TARAFTARI BEKLİYORUZ
SivasSpor.Com 08.07.2006, 21:07 Cumhuriyet Kupası karşılaşmaları ile birlikte Sivasspor’un taraftarıyla buluşacağını ifade eden Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Takımımız Cumhuriyet Kupası karşılaşmalarında taraftarıyla bir araya gelecek.
Ancak ligin başlamasıyla birlikte taraftar desteğine daha da çok ihtiyacımız olacak. Ben Sivasspor taraftarlarının takımını hiçbir zaman hiçbir yerde yalnız bırakmadığını çok iyi biliyorum.Taraftarlarımızın bu sezonda takımını yalnız bırakmayacağını ve ilk karşılaşmamızda tribünlerdeki yerini alacağını biliyorum” dedi.
BizimSivas
1967_DERNEK_MUSTAFA 08.07.2006, 21:13 biz 1967 sivasspor genç taraftarlar derneği olarak iç saha olsun dış saha olsun sivassporumuzun her zaman yanındayız
35gürün58 08.07.2006, 21:44 Bu çağrı sivas'lı olmakla övünen gurur duyan tüm Sivas'lılaradır. Sivaslı olmanın gereğini yerine getirmek hepimizin görevidir.
Sivas'ta yaşayan sivaslılar kendi sahamızdaki maça gereken önemi verir ve Sivas lı olduklarını kanıtlarlarsa ,4 Eylül dolar ve ölçülü tezahüratlarla misafir takımı geldiğine pişman eder, kendi takımımızı ise moral ,motivasyonuna katkıda bulunulursa başarıda kendiliğinden gelecektir ,taraftar da koyduğu katkının onurunu yaşayacaktır.
Sivas dışındaki Sivas'lılar ise bulunduğumuz il veya yakınına gidilecek deplasmanlarda takımımızı yalnız bırakmadan son nefesimize kadar desteğimizi sunmak zorundayız ki korkulu rüyalar görmeyelim.
4 Eylül sadece bir kelime değildir, Kurtuluş savaşımızın kararlarının alındığı tüm Türk'lerin birlik ve beraberlik kıvılcımının yakıldığı bir tarihin adıdır buda Sivas'ımızın onuru gururudur.
Onun için 4 Eylül de Tüm sivaslılar bu isme layık olarak tek vucut olmalı ve her maçımız da Sivassporumuzun Kurtuluş mücadelesi olmalıdır,, NE MUTLU SİVAS'LI OLABİLENE ,
TÜM SİVASLILAR EL ELE 4 EYLÜL'E
CÜSSKB-Aynur 08.07.2006, 23:24 Cumhuriyet Kupası 4 lü Futbol Turnuvası, kendi takımımızın organizasyonu olduğu için Sivas halkının yoğun bir ilgi göstereceğini sanıyorum.
yigido_furkan 09.07.2006, 00:06 cumhuriyet kupasında stadımızı fullemek boynumuzun borcdur.baskanımız ve yönetimimiz sivassporumuzun daha basarılı olması için gece gündüz calısıyorlar bizde üzerimize düseni yapıp stadı doldurmalıyız tüm herkese sivas taraftarının takımına nasıl baglı oldugunu gösterecez inş.
Tüm taraftarların ilgi göstereceğini umuyoruz. Uzun bir aradan sonra özlemle beklediğimiz yeni takımımıza destek verekim.
halil_58_yigido 09.07.2006, 09:34 haydin sivasslılar şimdi sivasspora destek zamanı herkesi bekliyoruz askerde olmasam bende gelirdim bingölden sevgilerle 86/1 kral
Etem-Murat 09.07.2006, 09:49 Bekle sivas geliyoruz inşallah bizede o stadda mac seyretmek nasip olur bekle yettim geliyorum
bilet parasi kac ogrene bilir miyiz adaaaam bisey olmaz isterse 1 milyar olsun teterki sivassporumu goriiimmm
serhankaburcuk 09.07.2006, 18:11 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak İçerideki ve dışarıdaki tüm maçlarda takımımızla beraberiz....
YOU''LL NEVER WALK ALONE...
sorma be dostum 09.07.2006, 20:11 geliyoruz bekleyin desdeklemeye geliyoruz gardaşlar
DOGU_BEY 09.07.2006, 21:20 YANİ ARTIK TARAFTAR GELMELİ BU KUPA ARTIK GELENEKSEL OLDU VE TURKİYEDE BİLİNİYOR BİZE DÜŞEN STADI DOLDURARAK SİVAS TARAFTARININ NE DEMEK OLDUĞUNU HERKESE BİR DAHA GÖSTERMEK LÜTFEN STADI DOLDURALIMM HERKESE SELAMLAR
DuisBurg_Kizi58 09.07.2006, 22:18 ah ah orada olabilsem kesin bende sizin yaninizda olurdum ama gönlüm herzaman sivas taraftarlariylaa...
bu arada ben besiktasliyim ama sivassporu gönülden destekliyorum
bjk den vazgecemem ilk göz agrim :-)))
sivasligenc 10.07.2006, 00:52 gardaşlar ben sivassta diilim statda olmayacağım inşallah bu yıl trt gene veriyodur maçları
sedat yildiz 10.07.2006, 14:18 cumhuriyet kupasini cok seri alacagiz
gokhankgk 11.07.2006, 14:11 arkadaşlar biraz bilgi verecek kişiler yokmu naklen yaın verilecekmi tarihleri ne zaman
Kupa Macında SIvasımızı Yanlız Bırakmayacagız..
Ancak Benım Memnun Olmadıgım Bır Durum Var Oda Sİvassporumuz Mac Saatı.E Sahıbı Oldugumuz Dusdunulurse BIzım Macımızın Aksam Macı Olması Gerekıyordu Dıye Duısunuyorum Ama BIzım Macımız Erıken Saatte Olacak Kay.Ercıyesın Kı 9 Da Olacak..
Garıp...
Etem-Murat 12.07.2006, 18:13 sIRF BU MACLAR İÇİN AYIN 28 DE YOLA CIKACAĞIM
VE SEYRETMEK İÇİN ORDA OLACAĞIM KENDİ ADIMA
Hüseyin_58 12.07.2006, 19:00 Bu sezon taraftarimizin Sivassporumuza ilgi gösterecegini umuyorum.
|