Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS'IN 40. YIL HEDEFİ BÜYÜK!..

gokbora
11.07.2006, 10:15
SİVAS'IN 40. YIL HEDEFİ BÜYÜK!..
11 Temmuz 2006 11:16

Kaptan Hakkı Hocaoğlu ise, “Kadroyu büyük ölçüde koruduk. Yeni katılan arkadaşlarla daha da güçlendik. 40. yılda coşacağız” ifadesini kullandı

‘Yiğido modeli oluşacak’
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Sivasspor’da genel menacer Bülent Uygun, kulübün 40. kuruluş yılını kutlayacaklarını ve bu sezon taraftarlara en iyi futbolu izleteceklerini iddia etti. Geçtiğimiz sezon ilk kez Süper Lig’de mücadele ettiklerini hatırlatan Uygun, “Biz bir Yiğido modeli oturtacağız demiştik. Bunun için çalışmalarımız sürüyor. Yeni teknik direktörümüz Carol Pecze oldukça tecrübeli ve bilgili bir çalıştırıcı. Onunla başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Süper Lig’de zorlu bir maraton bizi bekliyor. Hedefimiz UEFA Kupası’na katılmak. Taraftarımızın da desteğiyle amacımıza ulaşabileceğimizi düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

‘Uyum sorunu aşıldı’
Kadrodan sadece Kalla ve Murat Duman’ın ayrıldığını anımsatan Uygun, “Ayrılan oyuncuların yerlerini doldurduk. Bir yabancı kontenjanımız daha var. Onun için de görüşmelerimiz devam ediyor” ifadesini kullandı. Takım kaptanı Hakkı Hocaoğlu ise, arkadaşlarıyla birlikte çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, “Takım olarak yeni sezonda başarılı olacağımıza inanıyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarla kısa sürede uyum sağladık ve onlarla birlikte daha güçlü bir takım haline geldik. Hazırlık maçlarıyla birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz. Geçen yıl sezon bitiminde bulunduğumuz noktanın, yukarısına çıkacağız” dedi.

Fanatik

INSALLAH TUM TURKIYE SIZDEN BAHSEDECEK

HALIL
11.07.2006, 11:40
insallah uefa ya giderizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sorma be dostum
11.07.2006, 11:45
inşallah arkadaşlar bu sene iyi bir sene geciririz sivasın 40 yılında
güzel neşeli bir yıl gecer biz taraftarların gülmeye sevinmeye sivas
sporla coşmaya ihtiyacı var haydi sivas haydi

RECEP_YÜKSEL
11.07.2006, 13:12
ARKADAŞLAR GEÇEN SENE BİLİYORSUNUZ MALATYA KIRK YIL ANISINA UEFA HEDEF OLARAK BAŞLADI ŞİMDİ NERDE BIRAKIN KIRK YILI HERYIL AYNIDIR ÖNEMLİ OLAN BAŞARIDIR BAŞARI ÖNEMLİDİR BİZLER SİVASSPORUN BAŞARISI İÇİN DU EDELİM DE DAHA NE KIRK YILLAR GELİR GEÇER EVDEKİ HESABI ÇARŞIYADA UYDURALIM ARKADAŞLAR SAYGILAR

yigido Atilla
11.07.2006, 13:35
ilk 10 takimin icine girelim gerisi ne olursa bizim acimizdan cok güzel olur uefa biraz hayal geliyor bana ilk 5 girersek istedimiz hefe ulasmis oluruz..

tanju_58
11.07.2006, 13:38
Hedefimiz uefa olmalı.O olmadı intertoto kupası yani bizim bu sene avrupaya çıkmamız şart.

hemso58
11.07.2006, 14:38
Insallah Bu Sene Daha Guclu Olacagız...

onursahin
11.07.2006, 14:39
ARKADAŞLAR GEÇEN SENE BİLİYORSUNUZ MALATYA KIRK YIL ANISINA UEFA HEDEF OLARAK BAŞLADI ŞİMDİ NERDE BIRAKIN KIRK YILI HERYIL AYNIDIR ÖNEMLİ OLAN BAŞARIDIR BAŞARI ÖNEMLİDİR BİZLER SİVASSPORUN BAŞARISI İÇİN DU EDELİM DE DAHA NE KIRK YILLAR GELİR GEÇER EVDEKİ HESABI ÇARŞIYADA UYDURALIM ARKADAŞLAR SAYGILAR
ALLAH KORUSUN ABİ DÜŞMEK KELİMESİNİ DUYMAK BİLE İSTEMİYORUM İNŞALLAH YENİ SEZONDA HERKES BİZDEN SİVASTAN BAHSEDECEK MERAK ETME

serhankaburcuk
11.07.2006, 16:13
Ortasahaya İyi bir yabancı alınırsa bu sezon Uefa kupasını zorlarız diye düşünüyorum...

fatih_5834
11.07.2006, 16:58
İNSALLAH 40.YILIMIZI COK GUZEL GALIBIYETLERLE SUSLEYECEGIZ...

SEMİH-58
11.07.2006, 18:31
inşallah nice 40 yıllar görürüz...........

sinan-58
11.07.2006, 19:05
Ortasahaya İyi bir yabancı alınırsa bu sezon Uefa kupasını zorlarız diye düşünüyorum...
abi ertuğrul varya daha ne gerek var

nazimgulturk
11.07.2006, 19:09
İNŞALLAH BU SENE UEFA BİZİM OLACAK........

REİS ***58***

SONMEZ
12.07.2006, 08:01
HEDEFLER, YILLARA GÖRE BELİRLENMEMELİ...
DAİMA ÇITAYI YÜKSELTMELİYİZ...
GÜNÜMÜZ GÜNE...YILIMIZ YILA EŞİT OLMAMALI.

SONU SIFIRLI OLAN YILLAR NEDENSE HEP CAZİP
GELMİŞTİR İNSANOĞLUNA AMAA....
ARDI ÖNÜ, SIFIR İŞTE NOOOLCEK YAAA...

the_mesaj
12.07.2006, 13:01
hakkı hocaoglu tam lorantın taktıgıne uyan bı futbolcu yanı gelene wur gecene wur defans olarak tabıkıde ıyı futbolcu.sımdı gıden futbolcular ozellıkle murat duman gecen sezon cok ıyı maclar cıkardı.alınan transferlere bakıyorum fazlada kendımızı kandırmayalım arkdaslar uefa dıe tabıkı bı sıvaslı oalrak takımımızı orda gormek ısterız ama gercekcı olalımm...

FurkaN
12.07.2006, 13:07
Ağabey bize orta sahadan ziyade santrfor lazım çünkü bizim nokta forvete ihtiyacımız var. Orta sahamız ligin standartlarına göre güçlü denilebilir. Ancak forvetimiz yoktur. Geçen yılda gördük ki gol yollarında forvetlerimiz çok etkisiz kaldı. 40. yılımızda ligde iyi bir yerlere gelmek istiyorsak forvet güçlenmeli..

talha58
12.07.2006, 13:28
bülent uygun bir yabancı daha alacağız, görüşmeler devam ediyor demiş ama hangi mevkiye düşündüklerini açıklamamış.. Ama yanılmıyorsam Kalla'nın yerine bir stoper alacağız.. Bu durumda orta sahada oyun kurucu eksikliğini de takım içinden veya Türk oyuncu transferiyle kapatacağız. Bunun için de benimaklıma gelen ilk oyuncu Erman Özgür.. Fakat Erman transferi galiba sonuçsuz kaldı..

talha58
12.07.2006, 13:33
geçen yıl takımın çok gol atamamasının sebebi bence forvet oyuncularının yetersizliğinden çok takımın oynadığı sistemle ilgiliydi..

DJMuRaT
12.07.2006, 22:45
İNŞ. UEFAYA KATILIRIZ..........

aykut-akay
12.07.2006, 23:15
abicim hedefimiz uefa sivasada bu yakisir öyle dimi;)

gokbora
13.07.2006, 09:39
hakkı hocaoglu tam lorantın taktıgıne uyan bı futbolcu yanı gelene wur gecene wur defans olarak tabıkıde ıyı futbolcu.sımdı gıden futbolcular ozellıkle murat duman gecen sezon cok ıyı maclar cıkardı.alınan transferlere bakıyorum fazlada kendımızı kandırmayalım arkdaslar uefa dıe tabıkı bı sıvaslı oalrak takımımızı orda gormek ısterız ama gercekcı olalımm...
HAYALLERI GERCEKLESTIRMEK INSANLARIN KENDI ELINDEDIR
GECEN SENE BESIKTASI,TRABZONU YENECEGIMIZDE HAYAL GELMIS OLABILIR
FUTBOL BIR TAKIM OYUNUDUR SAVASAN ISTEKLI OLAN DAIMA KAZANIR
SIVASSPORDA SAVASTIGI MUDDETCE NEDEN KAZANMASIN

1967_DERNEK_MUSTAFA
13.07.2006, 09:49
gün ola harman ola hayırlısı neyse o olsun fazlada hızlı gitmemek lazım bariyerlere çarpa biliriz

FurkaN
13.07.2006, 10:27
Geçen yıl 40. yılını kutlayan Malatyaspor gibi olmayalım da....... 40. yılı fazla gözümüzde büyütmememiz lazım..

Etem-Murat
13.07.2006, 10:43
Arkadaşlar 40 yılımızda daha iyi soborcular beklerdim
şu ana kadar alınanlar beni tam manasıyla tatmin etmedi
hedef koyduk ama hala tam manasıyla iyi bir veya en az iki tana
oyuncuya daha ihtiyacımız vardı hala alınmadı bu yeter dendi bence yatmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gokbora
13.07.2006, 21:44
Arkadaşlar 40 yılımızda daha iyi soborcular beklerdim
şu ana kadar alınanlar beni tam manasıyla tatmin etmedi
hedef koyduk ama hala tam manasıyla iyi bir veya en az iki tana
oyuncuya daha ihtiyacımız vardı hala alınmadı bu yeter dendi bence yatmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
6-7 MILYON SIVASLI HEMSEHRIMIZ VAR DIYE OVUNDUKLERIMIZINDEN ANCAK BU KADAR SES CIKABILIYOR!!!!

KISITLI BUTCEYLE ANCAK BU KADAR OLUR
HAYAL MAYAL LAFLARIYLA HEM DIGER TARAFTARLARIN HEMDE SITEYE GELEN YONETICILERIN MOTIVASYONLARINI BOZMAYALIM
YIGIDOLAR BOYLEMI ETRAFINDAKI FUTBOLCUSUNDAN YONETICISINE TARAFTARINDAN AMIGOSUNA POZITIF ENERJI DAGITARAK MOTIVE EDIP ATESLEYECEK