Orijinalini görmek için tıklayınız : CEY-CEY BÜYÜLÜYOR
SivasSpor.Com 11.07.2006, 17:21 Sivasspor’un yıldız futbolcularından Ertuğrul Arslan, hazırlık kampında sergilediğıi futbolla tam manasıyla herkesi büyülüyor.
Geçtiğimiz sezon Lorant’ın kadroda düşünmeyip gönderilmesini istediği ve Bursaspor’a kiralık olarak gönderilerek yeni sezon öncesi tekrar takıma katılan Ertuğrul, şimdiden teknik heyetin beğenisini aldı.
Orta sahada sergilediği futbolla Sivasspor’un Süper Lig’e çıkmasında en büyük pay sahiplerinden olan Ertuğrul, bir sezon sonra yeniden Sivasspor’un formasını giyecek. Bu nedenle son derece heyecanlı olan Ertuğrul sergilediği futbol ile yeniden Sivasspor’un gözde futbolcusu olma yolunda.
Önceki gün oynanan Almanya karması maçında Teknik direktör Pecze tarafından ilk onbirde görevlendirilen Ertuğrul, takımının iki golune imza attı.
Orta alanda sergilediği başarılı futbolla Kırmızı-Beyazlı ekibin galibiyetinde büyük bir rol oynayan Ertuğrul, futboluyla formasını kaptırmayacağının sinyallerini de verdi.
Teknik direktör Pecze’nin de gözde futbolcuları arasına girmeye başlayan Ertuğrul, Sivasspor’a büyük katkılar sağlayacağını da gösteriyor. Hazırlık maçlarının yanı sıra Ertuğrul’un idmanlarda sergilediği performansta dikkatleri üzerine çekiyor.
Hakikat
fatih_5834 11.07.2006, 17:54 HELAL OLSUN DIYELIM.INSALLAH BU PERFORMANSI LIG BASLAYINCADA GOSTERIR VE DAHADA BUYUR...
gecen sene yararlanamadık ama bu sene yararlanacağız gerçektende teknik vede hızlı bir isim ertuğrul bu sene isminden çok söz ettirecek. inaşşalh başarılı olarak sivassporumuza yararlı olduğunu gösterir.
SEMİH-58 11.07.2006, 19:34 HELAL OLSUN ERTUGRULA BE İNŞALLAH BU FORMUNU HER ZAMAN KORUR.
sinan-58 11.07.2006, 19:42 geçen sene halsızlık edildi oynatılmadan gonderildi ama bu sene as oyuncumuz
cey cey cey cey cey ceyertuğrul ertuğrul cey cey ertuğrul
SivasLady 11.07.2006, 20:15 insallah basarisi devam gider
lig baslayisin güzel performans gösterir
bu sene de Ertuğrul takımın yıldızı olacak. Devre arasında büyük takımların almak için kapımızı çalmaya başlayacağını tahmin ediyorum. Çünkü Ertuğrul artık daha olgun.. Bence orta saha için çok önemli olacak...
aykut-akay 11.07.2006, 21:18 ligde sivasspor icin yararli seylerdede bulunur simdiden basarilar
Bu yıl süper lige çıktığımız yıl gösterdiği performansın da üstüne çıkacağını tahmin ediyorum. Yine kendinden söz ettirecek. Aman nazar değmesin maşaallah....
CÜSSKB-Aynur 11.07.2006, 21:46 Ertuğrul'un ümitlerimizi boşa çıkarmayacağına inanıyorum.
İnşallah bu formda hali bütün sezon boyunca devam eder.
Başarılarının devamlılığını diliyorum.
Etem-Murat 11.07.2006, 21:55 haydi hayırlısı erturul bu sene sana güveniyoruz
hadi yiğido göster kendini sivas seninle gurur duyacak
ERTUĞRUL' UN ÇABUK, TEKNİK, KIVRAK
FUTBOLUNU ÇOK BEĞENDİĞİMİ DAHA ÖNCELERİ DE
YAZMIŞTIM. AMA PECZE' NİN, FİZİK ÜSTÜNLÜĞÜNE
DAYALI FUTBOL ANLAYIŞI, ERTUĞRUL' UN KADROYA
GİRMESİNİ ZORLAŞTIRABİLİR...!!!
BANA GÖRE, OYNARSA FAYDASI OLUR...
AMAAA.....
Besyo_cu 12.07.2006, 09:56 Ertuğrul bu memleketin evladı helal olsun ilk onbirde iki tane sivaslı olacak cok iyi oldu olacak sa takımın yıldızı memleketin evladı olun buraya gelmede en cok onun emeği var
Etem-Murat 12.07.2006, 10:36 Hadi hayırlısı olsun sakın bizlerde şımartmıyalım
erturulu hadi kim tutar seni gardaş oynada görsünler cey cey
ertugrulu cok iyi futbolcu ustelikte genc
the_mesaj 12.07.2006, 13:49 ertugrul a gecen sene cok buyuk haksızlıklar yapıldı yasır we hakan bayraktar musa kus ertufrtulun ustunde gosterıldı we herkes gordu ama ses cıkarmadık sıvaslı olarak.ama ınanıyorumkı tertemız sayfa actı ertugrul.hadı ceycey lutfen ceycey muhtesem oyna herkese kendını hayran bıraktırrr..LORANT GORSUN SENI UZAKTANNNNN...SIVAS GORSUNN.EN BUYUK SIVASSPOR
CEYCEY CEYCEY CEY CEY ERTUFRULL ERTUGRUL ERTUGRUL CEY CEY ERTUGRULLL
bulent58 12.07.2006, 14:57 bundan yaklasık 15 gün önce yine ertuğrulla ilgili bir haberde yaptığım yorumlar çıkmaya başladı bu çocuk süper bi çocuk ve sivasın gururu olacak
ÜSKÜDARLI_tarık 12.07.2006, 15:10 3,4 Sezondur Ertuğrul Abiyi Takip Ederim Çok Yakın Akrabaları Vardır ÜSKÜDAR semtinde Kuzenlerinden Biride Yakın Arkadaşımızdır Onun Fasıtasıyla Oynadıgı Maçları Kaçırmamışızdır İnşallah Bu Sene Çok Başarılı Olur İstanbula Geldiğinde Görmek Ve Görüşmek İsteris Sivasspora Hayırlı Olur Bu Sezon İnşallah
serhankaburcuk 12.07.2006, 15:59 Ertuğrul Sivasımızın yetiştirdiği güzide futbolculardan birisi...Geçen sezon hoca ile anlaşmazlık yaşadı veyada yıldızı barışmadı diyelim...Ama bu sezon Ertuğrul hırsı ve azmi ile bu takımı zorlar diye düşünüyorum...Türkiyede çok iyi ortasaha oynayan oyuncu az yetişiyor...Ertuğrulda bu yetenekte bir futbolcu bu sebeten sahip çıkılması gerekiyor....Biz taraftar olarak Ertuğrula sonuna kadar desteğiz....
Hüseyin_58 12.07.2006, 19:03 Ertugrulun bu sene güzel bir performans gösterecegini umuyorum.
sinan58_34 12.07.2006, 19:06 hadi bakalım sivasspora buyuk emegı gectı yıne gececegıne ınanıyoruz
yaw elimizdeki adamı gönderdik,sonrada yasire kalıp saç baş yolduk,ah lorant hocam ah,önyargılı davrandın bu adama.
|