Orijinalini görmek için tıklayınız : LİGE BOMBA GİBİ GİRECEĞİZ

SivasSpor.Com
11.07.2006, 17:23
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, Lig’e bomba gibi gireceklerini söyledi.

Bolu’da yaptıkları hazırlıkların ve maçların olumlu geçtiğini belirten Uygun, “Hazırlık maçlarında takımımızın sergilediği futbol çok olumlu. Başta teknik heyetimiz olmak üzere bizi takip eden herkes futbolumuzdan memnun. Hazırlık maçlarında sergilediğimiz futbol, şimdiden Lig’de çok iyi bir performans sergileyeceğimizi gösteriyor. Bir takım eksiklerimiz var. Bunları da hazırlık maçlarıyla görme fırsatını buluyoruz. Bunları da kamp süresi boyunca gidereceğiz. Lig’e kusursuz girmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Şuandaki görüntü lige bomba gibi gireceğimizi gösteriyor” dedi.

Hakikat

onursahin
11.07.2006, 17:35
inşallah, yönetim ve teknik heyet daha iyi bilir ama orta saha önemli çok kaliteli bir orta saha almamız lazım carvallo inşallah kalitelidir anderson ve balili bir arada oynarsa çok iş yapar mehmet yıldızda bence kalmalı başka forvetimiz yok

fatih_5834
11.07.2006, 17:46
BENDE OYLE TAHMIN EDIYORUM..BU SEZON COK KONUSULACAGIZ BENCE....

SivasLady
11.07.2006, 20:13
insallah gelecek sezonda damgayi vururuz
kampta güzel futbol sergileyebilirler
önemlisi mac esnasindada göstermeleri
insallah bu takim basarili olacak
güveniyoruz futbolculara ve teknik heyete :)

talha58
11.07.2006, 21:00
bence de lige bomba gibi girmemiz lazım. Çünkü fikstürün son haftaları arka arkaya zor maçlarımız var. Geçen yılki gibi iyi başlayıp erkenden kendimizi garantiye almalıyız. Bir de orta sahaya Erman Özgür transferi gerçekleşirse bu takım çok iş yapar derim. Umarım takım geçen yılki gibi savaşır ve fazladan birşeyler yaparız..

FurkaN
11.07.2006, 21:14
Bu yılki oyun anlayışımız bizi daha büyük beklentilere sürüklüyor. Hocamızın açıklamaları ve ilk maçlarda oynanan futbol ve alınan sonuçlar takıma olan güvenimizi artırıyor. İnşaallah bomba gibi gireriz ve bomba elimizde patlamaz.

aykut-akay
11.07.2006, 21:14
isallah iyi sonuclar alinir ligte simdiden basarilar

SONMEZ
12.07.2006, 09:14
BÖYLE BİR DEMEÇ ''NE DERECE DOĞRUDUR...?''
DİYE BAYAA Bİ DÜŞÜNDÜM...!

BELKİ MOTİVE İÇİN OLUMLU ETKİSİ OLABİLİR
DİYE DÜŞÜNÜLEBİLİR AMAAA...
SPORCULAR ÜZERİNDE STRES DE OLUŞTURABİLİR...!!!
BÜYÜK BEKLENTİLER, BAZEN BÜYÜK YIKIMLARA ZEMİN
HAZIRLAR...

TABİİİ Kİ... HEDEFİMİZ BÜYÜK OLMALI AMA...
YA İLK MAÇLARDA İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALAMAZSAK...!!!
BELKİ SONRADAN AÇILABİLİRİZ...

ONUN İÇİN BOMBA GİBİ GİRİŞ YAPACAĞIZ İFADESİ BENİ
ENDİŞELENDİRDİ...!

ALLAH MUHAFAZA, BOMBANIN ELİMİZDE PATLAMASINDAN
KORKARIM...!!!

rguler
12.07.2006, 09:30
BÖYLE BİR DEMEÇ ''NE DERECE DOĞRUDUR...?''
DİYE BAYAA Bİ DÜŞÜNDÜM...!

BELKİ MOTİVE İÇİN OLUMLU ETKİSİ OLABİLİR
DİYE DÜŞÜNÜLEBİLİR AMAAA...
SPORCULAR ÜZERİNDE STRES DE OLUŞTURABİLİR...!!!
BÜYÜK BEKLENTİLER, BAZEN BÜYÜK YIKIMLARA ZEMİN
HAZIRLAR...

TABİİİ Kİ... HEDEFİMİZ BÜYÜK OLMALI AMA...
YA İLK MAÇLARDA İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARI ALAMAZSAK...!!!
BELKİ SONRADAN AÇILABİLİRİZ...

ONUN İÇİN BOMBA GİBİ GİRİŞ YAPACAĞIZ İFADESİ BENİ
ENDİŞELENDİRDİ...!

ALLAH MUHAFAZA, BOMBANIN ELİMİZDE PATLAMASINDAN
KORKARIM...!!!

merak etme sönmez gardaş bu yıl çok güzel olacak.içimde böyle bir his var.

Besyo_cu
12.07.2006, 10:00
Ne tiyatro ne eğlence nede ağlemde bir gece enbüyük eğlence sivasspor :)

Etem-Murat
12.07.2006, 10:30
Hemi gercektenmi hanği ünlü sporcu aldık hanği mevkiyi tam manasıyla
doldurdukki bomba gibi giriyoruz ben he valla hiç inanasım gelmiyor kusura bakmayın görünen köy kılavuz istemezmiş

HALIL
12.07.2006, 10:53
insallah ..................amin

the_mesaj
12.07.2006, 13:57
bulent uygun cok ıyı adamsın ıyı menecersın .ama transferlerde gecen senekı gıbı hatalar yapmayalım.atılla bırlık ornegıı kalecı oguz ornegı we bır cok para yedırdık bız bunlara we hıc bısey yapmadan gıttılerrrr..ama sana ınanıyoruzzz
en buyuk sıvasspor

serrrkan
12.07.2006, 15:46
haydi hayırlısı diyelimmm en azından uefa kupasına katılırız inşallah...

serhankaburcuk
12.07.2006, 15:57
Valla bu sezon lige iyi girmişiz kötü başlamışız hiç önemli değil tabiki gönül istiyorki bütün maçları kazanalım ama futbolda iyi sonuç olduğu kadar kötü sonuçta var...Bu sebebten biz taraftar olarak iyi günde ve kötü günde takımımızın yanında olmalıyız...Önemli olan sezon sonunda iyi bir yerde bitirebilmek...Bu sebebten bomba tabiri futbolcular üzerinde ve taraftar üzerinde olumlu etki yapabileceği kadar olumsuz etkide yapabilir...Çünkü futbolcularımızı strese sokabilir...Bu sezon lig geçen sezonkinden daha zorlu geçecek....Bize düşen görev ise bu sezon takımımızı elimizden geldiği kadar iyi bir şekilde desteklemek...

Hüseyin_58
12.07.2006, 19:01
Bu sene cok basarili bir sene gecirecegimizi umuyorum.

67_DERNEK_SAKİN
12.07.2006, 20:11
Bu Sene Lige Daha İyi Gireceğiz Ve Şansızlıklarımızı Yeneceğiz" ... Sezona Bomba Gibi Gireceğiz

yigido Atilla
12.07.2006, 23:36
Insallah iyi bir baslangic yapariz 2 devre maclara rahat cikariz 1 devre oynayacagimiz 17 macin 8 mi 9mu evimizde enazindan 15 puan cikarmamiz lazim 2 devre oynanacak maclar zaten zor gececek evde olsa dahi