Sivasspor fırtına gibi
Lige teknik direktör Pecze yönetiminde Dorukkaya Greenpark Tesisleri'nde hazırlanan Sivasspor, oynadığı hazırlık maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üstüne çekiyor. Pecze, "Yeni transferlerimiz takıma uyum sağlamaya başladı. Eksiklerimizi gidereceğiz ve Sivasspor ligde fırtına gibi esecek" diye konuştu.
Etem-Murat
13.07.2006, 09:12
Vay ağzına sağlık gardaş sivas spor gercekten
merakla beklemiye başladım temennimiz iyi futbolla göz
doldurması ve bizlere göz zevki vermesi değilmi
inşallah bu sene daha iyi oluruz
Besyo_cu
13.07.2006, 10:05
Tek temennimız o busene söyle atak futbol oynayıp bizi mest etmesi gecen sene hemen hemen her macta biraz fazla defansif oynadı. Adımızda defansıf takım ve beraberlikelr takımı olarak anıldı ama bu sene farklı olacak akacak akmakta olan yanacak yanmakta olan kacış yok olacak olandan...
1967_DERNEK_MUSTAFA
13.07.2006, 11:09
hazırlık maçlarında başarı gösterdiğimiz zaman ligte iyi olmuyoruz bu benim şahsi fikrim neden derseniz 3 ligte hazırlık maçında denizliye 11 0 yenildik ve şampiyon olduk 2 ligte kayseri erciyese olsun farklı yenildik şampiyon olduk süper ligteyiz hazırlık maçları tek kötü geçsin 2 nci lig gibi yada 3nci lig gibi olsun
hazırlık maçlarında başarı gösterdiğimiz zaman ligte iyi olmuyoruz bu benim şahsi fikrim neden derseniz 3 ligte hazırlık maçında denizliye 11 0 yenildik ve şampiyon olduk 2 ligte kayseri erciyese olsun farklı yenildik şampiyon olduk süper ligteyiz hazırlık maçları tek kötü geçsin 2 nci lig gibi yada 3nci lig gibi olsun
Ağabey bence yanlış düşünüyorsun çünkü bizim için önemli olan sonuçları değil takımın birbirine uyumu uyum sorunu aşılırsa ligde de iyi sonuçlar arka arkaya gelir. Ve de hazırlık maçları içinde önemli olan Cumhuriyet kupası çünkü orası son hazırlık yeri orada oynanan futbol ligin aynası oluyor. Geçen yıl lige nasıl başlayacağımız üç aşağı beş yukarı belli olmuştu.
Etem-Murat
13.07.2006, 11:47
Hazırlık macları liğe tam yansımıyor tabiki temennimiz fırtına
gibi olmak düşüncesi söylemi de güzel fırtına gibi girmek kim istemez
sivas spor çoşarsa biz dururmuyuz bizde sivas sporla çoşarız haydin hayırlısı