Orijinalini görmek için tıklayınız : DUYURU....

EMİNÇOLAK
13.07.2006, 18:50
FİLİSTİN'E DESTEK ve BOYKOTA DAVET

Filistinli kardeşlerimize yapılan zulme telin ediyor, bu zulmü yapan İsrail ve ABD'nin mallarını hemşehrilerimizi boykota davet ediyoruz.

Kazım Çimen
Sivaslılar Vakfı Yönetim Kurulu adına

Filistinli kardeşlerimize yapılan zulme telin ediyor, bu zulmü yapan İsrail ve ABD'nin mallarını hemşehrilerimizi boykota davet ediyoruz.

Muhsin Kaya
Sivas Platformu Adına
Antalya Sivaslılar Derneği
Aydın Sivaslılar Derneği
Balıkesir Sivaslılar Derneği
Bursa Sivas Dayanışma Derneği
Eskişehir Sivaslılar Derneği
İstanbul Sivas Kültür Derneği
İzmir Sivaslılar Derneği
Kayseri Sivaslılar Derneği
Kocaeli Sivaslılar Dayanışma Derneği
Konya Sivaslılar Derneği
Mersin Sivaslılar Derneği
Sakarya Sivas Dayanışma Derneği
Yalova Sivas Sosyal ve Kültür Derneği
Almanya ve Fransa Sivaslılar Derneği
ve Sivas ilçeleri dernek başkanları

Etem-Murat
13.07.2006, 18:56
katılıyorum canı gönülden ben de

CEVIK
13.07.2006, 18:58

Kazım Çimen

Muhsin Kaya
Sivas Platformu Adına
Aydın Sivaslılar Derneği
İzmir Sivaslılar Derneği
Konya Sivaslılar Derneği

evet
haklısın kardeşim dünya coğrafysına bakarsan tüm dünyada müslüman kanı akıyor
salın da tüm sıtratejik enerrji dersen bizde

su dersen bizde birlik beraberlik olsak bun ların hicbiri olaz

ama neyleyiim neyeleyiim bizi icden ve diştan icimize ayrılık tohumu ekmişler

bir olalım dir alalıım

bu boykotda benim de şahsım a yapmam gereken varsa başım gözüm üstüne

hazırıım saygılarımlaaa

RECEP_YÜKSEL
13.07.2006, 19:06
SELAMIN ALEYKÜM ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARIN YARDIMCISI OLSUN EMİN GARDAŞ İNAN ÇOK DOĞRU BİR İŞ AMA ONU YAPACAK İNSANLAR NERDE HEP DEDİKLERİ ŞU YA BİZ BİR SABUN ALMASSAK NE OLUR BİLMİYORLARKİ BİR DAMLA SULARINI ALMASAK YOK OLURLAR TÜM İSLAM ALEMİ VE TÜRK DÜNYASI DESTEK OLMALI BURDA KİLER VE GURBETTEKİLER DE DESTEK OLMALI ZÜLMEDEN DESTEK VERMEK İSTEMİYORSAK ŞİMDİDEN BAŞLAYALIM DİYORUM VE ELLERİMİZİ MEVLAYA AÇIP MÜSLÜMAN DİN KARDEŞLERİMİZ İÇİN DU EDELİM ALLAH HEPSİNİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN OSMANLI TORUNUYUZ DÜNYAYA BARIŞ DOSTLUK YAYMISIZ BİZLER TÜRK OĞLU TÜRKÜZ ATATÜRKÜN ÇİZDİĞİ YOLDAYSAK NE DİYORUZ YURT SULH CİHANDA SULH EVET FİLİSTİN İÇİN ÇEÇENLER İÇİN LÜBNANLI VE IRAKLI KARDEŞLER İÇİN ÇAĞRIYA KULAK VERİN ALLAH İÇİN DESTEK VERİN

Düşmüşsünüz denize,
Ârif ne yapsın size?
Atamız dedi bize,
Yurtda sulh, Cihanda sulh

RECEP_YÜKSEL
13.07.2006, 19:11
Eh ne yapak hemşerim?
Yurtda sulh, Cihanda sulh!
Yahud mi? Allah kerim.

EvetYahudi domuzu,
Asıp kesiyor sizi.
Siz de anlayın bizi!

bu arada emin abi israil mallarını bi belirtin

puar
13.07.2006, 19:13
hamasa selam direnişe devam.....

SONMEZ
13.07.2006, 19:21
UMUTLAR SÖNÜYOR...
OCAKLAR SÖNÜYOR...
HAYATLAR SÖNÜYOR...
.
.
YEŞEREN FİLİZLER SOLUYOR...
AÇACAK TOMURCUKLAR SOLUYOR...
BAHÇEMDE GÜLLER SOLUYOR...
.
.
TANKA KARŞI, SAPAN TAŞI...
MERMİLERE KARŞI, ÇAKIL TAŞI...
BOMBALARA KARŞI, MİSKET TAŞI...
.
.
YA SİZLER...???
YALTAKÇI, YALAKACI, KALTAK RUHLULAR...!!!
RUHSUZ NÜMAYİŞLERİN, UMARSIZ TEMAŞACILARI...!!!
KAHBE SÜNEPELER GİBİ İHANETE KUYRUK SALLAMANIZ YETMEDİ Mİ...?
AKITILAN KANLAR, ŞERBET TADI MI VERİYOR SİZLERE...?
.
.
YA BİZLER...???
SUSKUN YÜREKLER... ÇOK MU EĞLENCELİ Kİ;
PEMBE RÜYALARIN, KAPKARA KABUSLARA DÖNÜŞÜNÜ
PEMBE DİZİ İZLER GİBİ İZLİYORUZ...?

AAAHHH... AH...
ARKADAŞLAR...
İÇİM YANIYOR İÇİMMMMMMM...

puar
13.07.2006, 19:33
pazar günü yüzbinler cağlayandaydı tek bir yürek olup dualarımızla aynı yürekteydik sahipsiz değil filistin halkı. uyumuyoruz yakındır yakın ...hesap günü gelecek....

BOUN
13.07.2006, 19:44
ALLAHIN İZNİ İLE ÇAĞLAYANI DOLDURDUK.UYUYANLARI UYANDIRDIK.

Filistin için Çağlayan'da çağladık, üstümüze düşen en asgari görevi yerine getirmiş olduk...

Cennetmekan Sultan'ın toprağı Siyonizme mezar olacak...

puar
13.07.2006, 19:45
israil doktüğün kanda boğulacaksın!!!! hesap gününe az kaldı!!

RECEP_YÜKSEL
13.07.2006, 21:22
Annem beni yetiştirdi bu ellere yolladı
Al sancağı teslim etti, Allah'a ısmarladı
Boş oturma çalış dedi, hizmet eyle vatana
Sütüm sana helal olmaz saldırmazsan düşmana
Arş ileri, marş ileri, Türk askeri dönmez geri

Yastığımız mezar taşı, yorganımız kan olsun
Biz bu yoldan döner isek namus bize ar olsun
Ne şereftir ölmek bize bu güzel vatan için
Yanar yürek yurt aşkıyla daima için için
Arş ileri, marş ileri, Türk askeri dönmez geri

SADECE BU DUYURU ANA SAYFADA KALSIN DİYE YAZIYIYORUM

çılgın-sedat
13.07.2006, 21:35
ARKADAŞLAR ALMAYALIM BU .................. ÇOCUKLARIN MALLARINI
YAZIK O ÇOCUKLARA ELLERİN SİLAHLAR KORKU İÇİN DE YAŞIYORLAR
BİR LAF BİLİRSİNİZ BELKİ
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESDE AHESDE
KAHROLSUN İSRAİL VE İŞ BİRLİKCİLERİ
YAŞASIN FİLİSTİN

ylnzkrt58
13.07.2006, 21:35
sonuna kadar bizde elimizden geldigi kadar eylemde parcamiz olursa ne mutlu bize ben size biiz ama su an aramaktayimmmm

ylnzkrt58
13.07.2006, 21:40
arkadaslar aradim buldum buraya girim 3. secenekte tiklayip dinyeyin (filistin yazan yer)

http://www.firaset.net/arsiv.php?kat_id=537&Kat_ad=ABDURRAHMAN%20ÖNÜL%20KL İPLER&type=KLİPLER&tur=MULTİMEDYA&siralama=sureadi&siralamasekli=ASC

http://www.firaset.net/arsiv.php?kat_id=537&Kat_ad=ABDURRAHMAN%20ÖNÜL%20KL İPLER&type=KLİPLER&tur=MULTİMEDYA&siralama=sureadi&siralamasekli=ASC

EMİNÇOLAK
13.07.2006, 22:49

Kazım Çimen

Muhsin Kaya
Sivas Platformu Adına
Aydın Sivaslılar Derneği
İzmir Sivaslılar Derneği
Konya Sivaslılar Derneği

PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED MUSTAFA (SAV) EFENDİMİZİN BUYURDUĞU GİBİ "SİZDEN BİRİSİ BİR MÜNKERİ (KÖTÜLÜĞÜ) GÖRDÜĞÜ ZAMAN ONU ELİYLE DEĞİŞTİRSİN BUNA GÜCÜ YETMEZ İSE DİLİYLE BUNADA GÜCÜ YETMEZ İSE KALBİ İLE O ŞEYE BUĞZ (LANET) ETSİN
BİZLERDE ELİMİZDEN GELEN TEPKİYİ GÖSTERMELİYİZ

DJMuRaT
13.07.2006, 23:49
Şerefsiz İsrailin sonu yakın...İyce azıttılar...Elimizden bişey gelmiyo gelmiyo ama hem maddi hem manevi bişiler yapılabilir..

HAYBER HAYBER YA YAHUT!!!!!!

aykut-akay
14.07.2006, 00:05
dediniz gibi sonu yakibndir israilin bu arada vermis oldunuz adresler izledim gercekleri gösteriyo

Ertugrul
14.07.2006, 00:17
Allah Kahhâr ismi ile muamele etsin israile,rusyaya,abdye ve bütün zalimlere

58hayati
14.07.2006, 01:40
filistinli gardaşlarımıza allah yardım eylesin yahudiyede rabbim kahreylesin belasını versin

yigido0058
14.07.2006, 01:57
FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ ORADA DÜŞMAN MERMİLERİ FÜZELERİ ALTINDA YAŞARKEN BİZ BUNA SEYİRCİ KALMAMALIYIZ İSRAİL MALLARINI BOYKOT ETMEK ÇOK İYİ BİR FİKİR ABİMİZE SONUNA KADAR DESTEK VERELİM BEN BİRKAÇ İSRAİL MALI BİLİYORUM İSTERSENİZ İLK ONLARI BOYKOT ETMEKLE BAŞLAYALIM COCA COLA,ARİEL MATİK,PEPSİ ZATEN BU ÜRÜNLERE BOYKOT YAPARSAK İSRAİL BATACAKTIR ÇÜNKÜ DÜNYA PİYASASINDA BÜYÜK PAYA SAHİP ÜRÜNLER BUNLARDIR ALLAH MÜSLÜMAN KARDEŞLERİME SABIR İHSAN EYLESİN YAŞASIN BÜYÜK İNTİFADA YAŞASIN FİLİSTİN HALKININ BAĞIMSIZLIĞI KAHROLSUN SİYONİZM KAHROLSUN EMPERYALİZM

RECEP_YÜKSEL
14.07.2006, 03:00
Suudi Arabistan'dan şok eden tepki
Suudi Arabistan, Lübnan'da baş gösteren krizden ''Lübnan içindeki unsurların'' sorumlu olduğunu belirterek, Hizbullah ile örgüte destek veren İranlıları sert bir dille suçladı.
14 Temmuz 2006 01:02
Yazı boyutunu büyütmek için

Suudi Arabistan, Lübnan'da baş gösteren krizden ''Lübnan içindeki unsurların'' sorumlu olduğunu belirterek, Hizbullah örgütü ile bu örgüte destek veren İranlıları sert bir dille suçladı.

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'nın yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verildi: ''Meşru direniş ile Lübnan içindeki unsurlar ve onların gerisindekilerin, meşru yetkililerden yardım istemeksizin ve Arap devletleriyle görüşme ve koordinasyonda bulunmaksızın giriştiği hesapsız maceraların birbirinden ayrılması zorunludur. Bu unsurlar kendi sorumsuz hareketlerinin mesuliyetini taşımalı ve kendilerinin yarattığı bu krizi kendi başlarına sona erdirmelidirler.''

_İŞTE SUUDİ ARABİSTAN BU KADAR OLUR DİYECEK TEK KELİME YOK MAALESEF_

albina58
14.07.2006, 04:03
Suudi Arabistan, Lübnan'da baş gösteren krizden ''Lübnan içindeki unsurların'' sorumlu olduğunu belirterek, Hizbullah ile örgüte destek veren İranlıları sert bir dille suçladı.

Suudi Arabistan, Lübnan'da baş gösteren krizden ''Lübnan içindeki unsurların'' sorumlu olduğunu belirterek, Hizbullah örgütü ile bu örgüte destek veren İranlıları sert bir dille suçladı.

Suudi Arabistan'ın resmi haber ajansı SPA'nın yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verildi: ''Meşru direniş ile Lübnan içindeki unsurlar ve onların gerisindekilerin, meşru yetkililerden yardım istemeksizin ve Arap devletleriyle görüşme ve koordinasyonda bulunmaksızın giriştiği hesapsız maceraların birbirinden ayrılması zorunludur. Bu unsurlar kendi sorumsuz hareketlerinin mesuliyetini taşımalı ve kendilerinin yarattığı bu krizi kendi başlarına sona erdirmelidirler.''

İnsanlık alemi içerisinde,Bir '' puta'' veya '' insanoğluna'' TANRI olarak tapmamış; sadece semavi unsurları kendisine yol gösterici olarak seçmiş ve en sonunda dinlerin son yol göstericisi olarak 'İSLAMİYETİ' seçmiş olan tek kavim tarihte TÜRK soyudur.
Yeryüzüne gelmiş olan dinler tümüyle arab yarımadasına inmiş ve oradaki insanlara iyiliği, doğruluğu, dürüstlüğü öğretmek üzere yayılmaya devam etmiştir,yüzyıllar boyunca.
Çünki o zaman dahilinde yeryüzünde bulunan en pis ve ahlak dışı olan yaşam(kız çocukların diri diri gömülmesi v.b.) arap yarımadasında oluyordu.
Son yüzyılımızı inceler isek 'PETROL' ile birlikte yozlaşan,kirlenen ve ABD nin uşaklığını yapan petrol şeyhlerini görürüz.Yine bu bağlamda osmanlının hasta adam olduğu zamanlarda arkadan vuran ingilizlerin uşaklığını yapan bir arap topluluğu görürüz.1991 körfez harekatında yine ABD yi davet edip onlara üslerini açan bir arap kavmi karşımıza çıkar.
Burada TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR sözünden yola çıkarak,bazı atacağımız adımlara dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorum.Tabiki senelerdir, hatta yüzyıllardır darda kalmış,zorda kalmışın,güçsüzün yanında olmuş, bir ataların torunları olarak,BÜYÜK TÜRK HALKI olarak elimizden geldiğince yardımımız olacak.
NOT:Osmanlı imp.zamanında bir livamız olan filistin,kurtuluş savaşı sonrası yapılan 1926 antlaşması neticesinde 50 yıl boyunca ingiltere gözetiminde ve ingiliz vali atanacaktı.Nitekim ingiliz valiler gözetiminde 1940 yılına kadar sorunsuz kaldı.Ancak 2.dünya harbi zamanında nazilerden kaçan yahudilerin(M.Ö.2000- M.S. 1954 yaklaşık 4000 yıl vatansız ve yurtsuz ,lanetlenmiş olarak yaşayan yahudilerin dinlerindeki vadedilmiş topraklar olarak kabul ettikleri filistinden başlayan,suriyeden geçerek hataydan türkiye sınırına varan ve bugün karşımıza kürdisdan olarak yutturulmaya çalışan bölgeyide içine alan günümüzde Büyük Ortadoğu Projesi olarak adlandırılan cografyaya) Plan doğrultusunda vali tarafından giderayak yerleştirilmeleri kalıyordu.Neyazıkkı Mt2 bir kişi maaşı karşılığında filistinliler topraklarını,o gün koşullarında paraya dayanamayıp sattılar.50 yıldır 1 israil-20 ye yakın arap devletini karşına alarak savaşıyor.Ama yine ne yazıkkı bütün arap devletleri hurmasından ,muzuna bütün tarım ürünlerini israile satarak onların süper güç olmasını sağlıyor.Bu ne yaman çelişki değilmi.

serhankaburcuk
14.07.2006, 08:33
Direnişe devam Filistine Selam...İnşallah Çağlayan meydanı hınca hınç dolar ve zulmü lanetleriz...

puar
14.07.2006, 09:15
cağlayan meydanı doldu taştı....filistin halkı yanlız değil.

SONMEZ
14.07.2006, 10:03
ARKADAŞLAR,
DAHA ÖNCE BAŞKA BİR TOPİC TE YAZDIĞIM BİR YAZIMIN BİR BÖLÜMÜNÜ
AŞAĞIDA SİZLERE SUNARAK GÜNDEMDE Kİ KONU İLE İLGİLİ OLANLARI
SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM...

İSRAİL'İN, ARZ-I MEV'UD (VAAD EDİLEN TOPRAKLAR) PROJEESİNİN HAYATA
GEÇİRİLMESİNDE DE, AYNI BU STRATEJİ VE TAKTİK İZLENMİŞTİR.

TEODER HERZL, SİON DAĞLARI ÇEVRESİNİ DE İÇİNE ALAN (FİLİSTİN)
TOPRAK TALEBİ İÇİN GELDİKLERİNDE CENNET MEKAN
ABDÜLHAMİT TARAFINDAN HUZURDAN KOVULURKEN, ABDÜLHAMİT BU SİNSİLİĞİ FARKETMİŞTİR.
FİLİSTİN TOPRAKLARINI SATMASINI TALEP ETMİŞLER VE ABDÜLHAMİT DE :
BİZ O TPRAKLARI ALDIĞIMIZ FİYATA SATARIZ DEMİŞTİR... FİYATI SORULDUĞUNDA DA :
ŞEHİTLRİMİZİN KANIDIR DEMİŞTİR...
ABDÜLHAMİT'E YILDIZ'DA CAMİİ AVLUSUNDA ERMENİ
KOMİTACILAR VE YAHUDİ ANARŞİSTLER, FAYTONUNA 100 KİLO DİNAMİT YERLEŞTİREREK
ORTAKLAŞA BİR SUİKAST EYLEMİ GERÇEKLEŞTİRİRLER.
ABDÜLHAMİT SUİKASTTAN KILPAYI KURTULUR AMA...100' E YAKIN VATAN EVLADI ŞEHİD OLMUŞTUR....!!!

EDEBİYAT KİTAPLARIMIZDA MİLLİ EDEBİYATÇI OLARAK GEÇEN TEVFİK FİKRET
GİBİ SOYSUZLAR DA ŞU MISRALARI KARALAMIŞLARDIR:
EEEEY..KAHRAMAN ATTIN DA NE YAZIK Kİ ZALİMİ VURAMADIN...!!!
YANİ SUİKASTÇILAR KAHRAMAN... ABDÜLHAMİT İSE ZALİM...!!!

TAHRİF EDİLMİŞ TEVRAT'TA DER Kİ:
-YAHUDİLER KRAL OLARAK DOĞAR VE DİĞER IRKLAR YAHUDİNİN KÖLESİDİR...
(FÖTR ŞAPKA VE TAC KRALLIK SEMBOLLERİDİR)
- YAHUDİ OLMAYAN IRKLARIN KÖKENİ HAYVANDIR...EVRİM TEORİSİ... (DARWİN YAHUDİDİR...!!!)
.......VS......VS.....

ALBİNA KARDEŞİMİN DE İFADE ETTİĞİ GİBİ, BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ (BOP)
KADEME KADEME UYGULANIYOR... VE ULUSLARARASI ARENADA SERMAYE
SAHİBİ DE OLAN YAHUDİLER, AMERİKAN PARLEMENTOSUNDA VE SENATOSUNDA DA, YANDAŞLARI ERMENİ VE RUM LOBİLERİYLE BİRLİKTE
DÜNYA COGRAFYASINDA KAN EMİCİ SÖMÜRGELERİNE DEVAM EDİYORLAR.
% 80 LİK DIŞ KAYNAKLI TÜKETİM PİYASAMIZDA, 69.... SERİ NUMARALI
BARKOTLARIN DIŞINDAKİ TÜM MAMÜLLER %99,99999 ORANINDA YAHUDİ
SERMAYELİDİR...!!!

NEYSE UZATMAYAYIM... BU KONULARDA BİRAZ KİTAPLAR DEVİRMİŞ
BİR KARDEŞİNİZ OLARAK ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ; YAHUDİLERİN DÜNYA
HAKİMİYETİ (SİYONİZM) İDEALLERİ İÇİN FAALİYET YÜRÜTEN MASON
LOCALARI VE ONLARIN MAŞALARI OLAN ROTARY VE LİONS GİBİ KULÜPLER
ÜLKEMİZDE CİRİT ATIYORLAR...!!!

LÜTFEN DİKKAT.....!!!!!!
.
.
.

RECEP_YÜKSEL
14.07.2006, 10:10
Selam saygı hepinize
Gelmez yola gidiyorum
Ne şehire ne de köye
Gelmez yola gidiyorum

Gemi bekliyor limanda
Gideceğim bir ummanda
Gözüm kalmadı cihanda
Gelmez yola gidiyorum

Eşim dostum yavrularım
İşte benim sonbaharım
Veysel karanlık yollarım
Gelmez yola gidiyorum

FİLİSTİNLİ GARDEŞİM BU TÜRKÜYÜ ÇAĞIRI ŞİMDİ

Tarlana tohumu mecbur ekersin,
Ak alından emek teri dökersin,
Hasatı el yapar boynun bükersin,
Darım dersin amma, iş işten geçer

gokbora
14.07.2006, 10:40
ABD İsrail'i kınayan karar tasarısını veto etti

NEW YORK (A.A)

ABD'nin, BM Güvenlik Konseyinde görüşülen ve İsrail'in Gazze saldırılarının kınanmasını öngören karar tasarısını veto ettiği bildirildi.

Güvenlik Konseyinde yapılan oylamada, 15 üyeden 10'unun, Katar tarafından sunulan tasarıya onay verdiği, 4'ünün çekimser kaldığı, tasarıya karşı çıkan tek ülke olan ABD'nin ise veto hakkını kullandığı belirtildi. Amerikalı Büyükelçi John Bolton, iki İsrailli askerin Hizbullah tarafından kaçırılması ve bölgedeki diğer gelişmeler göz ardı edileceği gerekçesiyle tasarının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Bolton, Orta Doğu'daki sadece bir tarafın taleplerinin gündeme alındığını belirtti. Tasarıda, güç kullanımının ölçüsünü kaçırmak ve Filistinli sivillerin hayatını tehlikeye atmakla suçlanan İsrail'den, Gazze'deki askerlerini çekmesi talep ediliyordu. Tasarıda Filistinli militanlara da kaçırılan İsrailli askeri serbest bırakmaları ve İsraillilere yönelik saldırılara son vermeleri çağrısında bulunuluyordu.

Güvenlik Konseyinin karar kabul etmesi için en az 9 üyenin lehte oy vermesi ve daimi 5 üyeden hiçbirinin veto hakkını kullanmaması gerekiyor.ABD, Arap Birliğinin desteğiyle, Katar tarafından sunulan tasarının kabul edilmemesi için yoğun bir kampanya yürüttü. İsrail, 19 yaşındaki İsrailli asker Gilad Şalit'in 25 Haziranda kaçırılmasının ardından Filistin topraklarında geniş kapsamlı operasyon başlatmıştı.
MUSLUMAN ULKELER AYAKTA UYUMAYA DEVAM EDIN SIZ!

1967_CLUB_ÖZGÜR
14.07.2006, 11:48
RUSLAR TARAFINDAN HAIN BIR PUSUDA ŞEHİT EDİLEN ÇEÇEN İÇKERYA CUMHURİYETİ BAŞBAKANI ŞAMİL BASAYEV ADINA BUGUN İSTANBUL VE TÜM TÜRKİYEDE YAPILACAK GIYABİ CENAZE NAMAZLARINA KATILMANIZI VE BU NAMLI KOMUTAN İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM....

,

1967_CLUB_ÖZGÜR
14.07.2006, 11:52
ŞAMİL BASAYEV gerçek bir liderdi.unutmayacağız

UNUTTURMAYACAĞIZ..........!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

SONMEZ
14.07.2006, 11:57
BİR ŞAMİL ÖLÜR;
BİN ŞAMİL DİRİLİR...!

UNUTMAYACAĞIZ;
UNUTTURMAYACAĞIZ...!!!

1967_CLUB_ÖZGÜR
14.07.2006, 11:59
BİR ŞAMİL ÖLÜR;
BİN ŞAMİL DİRİLİR...!

UNUTMAYACAĞIZ;
UNUTTURMAYACAĞIZ...!!!

+++++++++++++++++++++++++++ İMZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

1967_CLUB_ÖZGÜR
14.07.2006, 12:08
RUSLAR TARAFINDAN HAIN BIR PUSUDA ŞEHİT EDİLEN ÇEÇEN İÇKERYA CUMHURİYETİ BAŞBAKANI ŞAMİL BASAYEV ADINA BUGUN İSTANBUL VE TÜM TÜRKİYEDE YAPILACAK GIYABİ CENAZE NAMAZLARINA KATILMANIZI VE BU NAMLI KOMUTAN İÇİN DUALARINIZI EKSİK ETMEMENİZİ TEMENNİ EDİYORUM....

,

HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ...........!!!!

gokbora
14.07.2006, 12:29
Asker'den İSRAİL'E TAVIR
Genelkurmay İkinci Başkanı Koşaner planlı toplantıya gitmedi; Kara Kuvvetleri Komutanı Büyükanıt'ın temmuzdaki ziyareti programda yok

Milli Güvenlik Kurulu'nun hazirandaki toplantısında, İsrail ve Filistin sorununu birinci gündem maddesi olarak masaya yatıran Ankara, bölgedeki gelişmeleri dikkatle izliyor.
İsrail ve Filistin'in şiddeti tırmandıracak adımlardan kaçınmaları gerektiğine inanan Ankara, Türkiye'nin her iki tarafla kurduğu özel ilişkilerin zedelenmemesi için büyük çaba harcıyor. Filistin'e uygulanan ambargolar nedeniyle halkın içinde bulunduğu olumsuz yaşam koşullarından da rahatsızlık duyan Ankara, İsrail'in sürdürdüğü "Yaz Yağmuru Harekatı"nın biran önce sona ermesi ve sorunların masada çözüme kavuşturulmasını istiyor.
Seviye düşürüldü

Bu atmosferde dikkat çekici iki gelişme yaşandı. Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, 10-12 Temmuz'da İsrail'de yapılan "Yüksek Seviyeli Askeri Diyalog" toplantısına katılmadı. Türkiye, katılım seviyesini orgeneralden albaya düşürdü.

Türkiye ve İsrail, 31 Mart 1994'te "Güvenlik ve Gizlilik Antlaşması", 23 Şubat 1996'da "Askeri Eğitim ve İşbirliği Antlaşması" (AEİA) imzaladı. İki ülke 1997'den itibaren AEİA kapsamında stratejik diyalog süreci başlatarak altı ayda bir ikinci başkan seviyesinde görüş alışverişinde bulunma kararı almıştı.
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in haziran başında İsrail'e yaptığı ziyaret sırasında gündeme gelen, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın temmuzda İsrail'e bir ziyaret düzenlemesi konusunda da farklı bir gelişme yaşandı.
Ziyaretin Büyükanıt'ın temmuz resmi programında yer almaması da dikkat çekti.

Toplantıya katılma düzeyi orgeneralden albaya düşürülmüş.
İsrailinde umrundaydı.
Siz adamlara sınırınızdaki mayınları temizleme karşılıgında 49 yılıgına o arazileri verirken tavır almayın
sonrda orgeneral yerine albay gönderildigini duyurun.
Yemezler. israil'e verilen M60 tank modernizasyon'unu iptal edelim. zaten israil firması numune tankı türk ordusuna teslim etti. türk ordusu tankın kış testlerini yaptı şimdi kayseride son testlere başlamış durumda. işi iptal edip aselsan ve mkek'e devretsinTOPLANTIYA KATILMA DUZEYI ORGENERALDEN ALBAYA DUSURULMUS
ISRAILINDE UMURUNDAYDI
SIZ ADAMLARA SINIRINIZDAKI MAYINLARI TEMIZLEME KARSILIGINDA 49 YILLIGINA O ARAZILERI VERIRKEN TAVIR ALMAYIN
SONRA ORGENERAL YERINE ALBAY GÖNDERILDIGINI DUYURUN
YEMEZLER
ISRAILE VERILEN M60 TANK MODERNIZASYONUNU IPTAL EDELIM
ZATEN ISRAIL NUMUNE TANKI TURK ORDUSUNA TESLIM ETTI
TURK ORDUSU TANKIN KIS TESTLERINI YAPMIS SIMDI KAYSERIDE SON TESTLERE BASLAMIS DURUMDA.ISI IPTAL ETSINLER ASELSAN VE MKEK'E DEVRETSINLER

gokbora
14.07.2006, 12:34
Bahçesaray katliamı anılıyor
Van'ın Bahçesaray ilçesinde 1993 yılında terör örgütü PKK tarafından katledilen 14'ü çocuk 24 kişi ilçede ilk defa düzenlenecek töreninle anılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren ilçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, ilçede 18 Temmuz 1993 yılında çok büyük bir acının yaşandığını belirterek, hiç bir terör örgününün yapamayacağı şekilde büyük bir vahşetin yaşandığını söyledi.

İlçe halkının Sündüs Yaylası'nda yaşanan vahşeti hiç bir zaman unutmayacağını ve vahşetin halkın içinde saklı kaldığını anlatan Yıldız, şunları söyledi:

“Çünkü bu vahşet bilinen vahşetler gibi değil. Sündüs Yaylası'nda, geçimini çobanlık yaparak sağlayan insanlarımız vardı. Bir akşam vakti 7 terör örgütü PKK üyesi, bir tane anne karnında olmak üzere 14 tane çocuğu ve 10 tane kadını hunharca bir yere toplayıp kurşuna dizerek şehit ettiler. İnsanlığın kabul etmediği bu vahşeti hiçbir terör örgütünün yapmadığını biliyoruz.

Dünyada bunun eşine rastlanmamıştır. 13 yıl sonra bu yıl bir organizasyon geliştirelim dedik. Ülkemiz terörden çok çekti. Özellikle doğu bölgemizdeki insanlarımız. Biz halkımızın içindeki bu acıyı yansıtmak istedik. Sündüsle ilgili bu yıl ilk defa bir anma töreni düzenlenecek. Onları unutmadığımızı göstereceğiz. Türkiye'yi bölmeye çalışan bir örgütün yaptığı bu vahşice katliamı dünyaya göstermek istiyoruz.”

“ANNE KARNINDAKİ BEBEĞİN KAFASINA BİLE
KURŞUN İSABET ETMİŞTİ”

Sündüs katliamı sonrası olay yerine ilk giden belediye başkanı Naci Orhan ise katliamdan yaralı olarak kurtulan Ahmet Sevgili'nin ilçe merkezine gelip kendilerine haber vermesinin ardından olay yerine gittiklerini söyledi.

Orhan, “Olaydan 4-5 saat sonraydı. Oradaki manzarayı gördüğümde tüylerim diken diken oldu. Kiminin eli, kiminin kafası gitmiş, kiminin yüzünün yarısı yok. İnsanlar parçalanmıştı” dedi.

Olay yerinde gördüğü ve hiç unutamadığı manzarayı anlatan Belediye Başkanı Orhan, “Hiç unutamadığım bir şey var. Hamile olan bir bayanın 2-3 üç kurşun karnından girmiş ve çıkışta hamile kadının karnını parçalamıştı. Kadının karnındaki bebek dışarı çıkmıştı. Kafası dışarı çıkan bebeğin bile beynine bir kurşun isabet etmişti. Bu vahşet verici görüntüler hep hafızalarımızdadır” şeklinde konuştu.

Orhan, 24 cesedi atlara yükleyerek ilçeye getirdiklerini ve ertesi gün sabah tekrar katliamın olduğu yerden bir torba dolusu insanların kulak, el, parmak, tırnak, burun gibi parçaları topladıklarını da sözlerine ekledi.

“DUYDUĞUM ÖFKEYLE İKİ TERÖRİSTİ YAKALADIM”

Katliamda annesini ve 3 kardeşini kaybeden geçici köy koruyucusu T.S katliam sırasında askerde olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Askerden terhis olmama 10 gün vardı ve katliam haberini aldım. Katliam sonrası köye geldiğimde annemi, ağabeyimi ve 2 kardeşimin öldüğünü gördüm. Çok acı verici durumla karşılaştım. Diğer ölenlerde yakın akrabalarımdı. Katliamda bütün ailemi kaybettim. Dağda örgüt üyelerinden bir kişiyi ölü, bir kişiyi de sağ yakala***** güvenlik güçlerine teslim ettim” dedi.

RECEP_YÜKSEL
15.07.2006, 00:40
İnsanlık alemi içerisinde,Bir '' puta'' veya '' insanoğluna'' TANRI olarak tapmamış; sadece semavi unsurları kendisine yol gösterici olarak seçmiş ve en sonunda dinlerin son yol göstericisi olarak 'İSLAMİYETİ' seçmiş olan tek kavim tarihte TÜRK soyudur.
Yeryüzüne gelmiş olan dinler tümüyle arab yarımadasına inmiş ve oradaki insanlara iyiliği, doğruluğu, dürüstlüğü öğretmek üzere yayılmaya devam etmiştir,yüzyıllar boyunca.
Çünki o zaman dahilinde yeryüzünde bulunan en pis ve ahlak dışı olan yaşam(kız çocukların diri diri gömülmesi v.b.) arap yarımadasında oluyordu.
Son yüzyılımızı inceler isek 'PETROL' ile birlikte yozlaşan,kirlenen ve ABD nin uşaklığını yapan petrol şeyhlerini görürüz.Yine bu bağlamda osmanlının hasta adam olduğu zamanlarda arkadan vuran ingilizlerin uşaklığını yapan bir arap topluluğu görürüz.1991 körfez harekatında yine ABD yi davet edip onlara üslerini açan bir arap kavmi karşımıza çıkar.
Burada TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR sözünden yola çıkarak,bazı atacağımız adımlara dikkat etmemiz gerektiğini söylüyorum.Tabiki senelerdir, hatta yüzyıllardır darda kalmış,zorda kalmışın,güçsüzün yanında olmuş, bir ataların torunları olarak,BÜYÜK TÜRK HALKI olarak elimizden geldiğince yardımımız olacak.
NOT:Osmanlı imp.zamanında bir livamız olan filistin,kurtuluş savaşı sonrası yapılan 1926 antlaşması neticesinde 50 yıl boyunca ingiltere gözetiminde ve ingiliz vali atanacaktı.Nitekim ingiliz valiler gözetiminde 1940 yılına kadar sorunsuz kaldı.Ancak 2.dünya harbi zamanında nazilerden kaçan yahudilerin(M.Ö.2000- M.S. 1954 yaklaşık 4000 yıl vatansız ve yurtsuz ,lanetlenmiş olarak yaşayan yahudilerin dinlerindeki vadedilmiş topraklar olarak kabul ettikleri filistinden başlayan,suriyeden geçerek hataydan türkiye sınırına varan ve bugün karşımıza kürdisdan olarak yutturulmaya çalışan bölgeyide içine alan günümüzde Büyük Ortadoğu Projesi olarak adlandırılan cografyaya) Plan doğrultusunda vali tarafından giderayak yerleştirilmeleri kalıyordu.Neyazıkkı Mt2 bir kişi maaşı karşılığında filistinliler topraklarını,o gün koşullarında paraya dayanamayıp sattılar.50 yıldır 1 israil-20 ye yakın arap devletini karşına alarak savaşıyor.Ama yine ne yazıkkı bütün arap devletleri hurmasından ,muzuna bütün tarım ürünlerini israile satarak onların süper güç olmasını sağlıyor.Bu ne yaman çelişki değilmi.

ÇOK GÜZEL OLMUŞ GARDAŞ ELLERİN DERT GÖRMESİN

aykut-akay
15.07.2006, 01:13
ABD VE İSRAİL MALLARINI KULLANMA.

dogru sölemissin bu mallari kullanmayalim

çılgın-sedat
15.07.2006, 06:55
Şerefsiz İsrailin sonu yakın...İyce azıttılar...Elimizden bişey gelmiyo gelmiyo ama hem maddi hem manevi bişiler yapılabilir..

HAYBER HAYBER YA YAHUT!!!!!!
ADAMLAR İYİCE AZITTI GEBERECEKLERİ YAKIN
ALMAYALIM ŞU .............................. ÇOÇUKLARININ MALLARINI
ONLAR TAM BİR ..........................

aykut-akay
15.07.2006, 21:35
inutmaya limki bana dokunmayan liyan bir gün gelir seni sokar elimizden ne giliyosa yapalim

talha58
15.07.2006, 21:40
COCA COLA'YA HAYIR..... İŞTE SİZE KAMPANYANIN BİR PARÇASI.. COCA COLA ÜRÜNLERİNİ ALMAYALIM... BUNU ÖNCE BÜTÜN SİVAS VE SONRA YURT ÇAPINDA DUYURALIM..

burak_baykal
15.07.2006, 23:02
[QUOTE=CEVIK]evet
haklısın kardeşim dünya coğrafysına bakarsan tüm dünyada müslüman kanı akıyor
salın da tüm sıtratejik enerrji dersen bizde

su dersen bizde birlik beraberlik olsak bun ların hicbiri olaz

ama neyleyiim neyeleyiim bizi icden ve diştan icimize ayrılık tohumu ekmişler

bir olalım dir alalıım

bu boykotda benim de şahsım a yapmam gereken varsa başım gözüm üstüne

hazırıım saygılarımlaaa

DJMuRaT
15.07.2006, 23:06
Ben Coca Cola içmiyorum!!!!Filistine bir kurşunda siz sıkmayın!!!!

EMİNÇOLAK
18.07.2006, 11:00
http://www.esselam.net/004.jpg
Ya burdaki sizin evladınız olsaydı? Olmaması neyi farkettirir... Hepimiz aynı candan müslüman kardeşler değil miyiz?!!

FurkaN
18.07.2006, 11:25
Şimdi de Lübnan'a saldırmaya başladılar. Taşların "arkamda yahudi saklanıyor" diye dile geleceği günler yakındır.

EMİNÇOLAK
18.07.2006, 11:39
http://www.esselam.net/50nb.jpg
http://www.esselam.net/43nb.jpg

Ne çabukda unuttuk deyilmi üstte ki iki fotoğrafı...!

FurkaN
18.07.2006, 11:42
Stella Verlinden Broder adlı Beyrut vatandaşı da, insanlara, özellikle de çocuklara karşı çok büyük bir vahşet uygulandığını belirterek " Tabi ki panik yaşadık. Bu sizce de bir saldırı değil mi? Tekrar ediyorum. Bu saldırılar insanlığa karşı yapılıyor. Çocuk genç hiç kimsenin ayırımı yapılmıyor" şeklinde konuştu.

FurkaN
20.07.2006, 22:56
ŞARKIN ŞANLI SULTANI SELAHADDİN'İ ARIYORUM.

FurkaN
20.07.2006, 23:11
Brüksel'de düzenlenen bir toplantıya telefonla katılan Lübnan asıllı Belçikalı bir doktor şok suçlamalarda bulundu.

Sayda'da bir hastane yöneten ve Brüksel'de düzenlenen bir toplantıya telefonla katılan doktor Bachir Cham, bazı patlamalardan sonra hastanesine getirilen cesetlerde hiçbir kanama ve yara izi olmadığını, ölülerin saç, sakal ve bıyıklarında hiçbir aşınma görülmediğini, derilerin siyahlaştığını, ancak hiçbir yanık izi bulunmadığını anlattı.

Doktor bunların kimyasal silah olduğunu belirtti.

RECEP_YÜKSEL
21.07.2006, 00:12
[QUOTE=musab58]Brüksel'de düzenlenen bir toplantıya telefonla katılan Lübnan asıllı Belçikalı bir doktor şok suçlamalarda bulundu.

Sayda'da bir hastane yöneten ve Brüksel'de düzenlenen bir toplantıya telefonla katılan doktor Bachir Cham, bazı patlamalardan sonra hastanesine getirilen cesetlerde hiçbir kanama ve yara izi olmadığını, ölülerin saç, sakal ve bıyıklarında hiçbir aşınma görülmediğini, derilerin siyahlaştığını, ancak hiçbir yanık izi bulunmadığını anlattı.

YILLARCA NAZİLERE HİTLER KIZIYORDUK AMA BENCE ADAM GELECEĞİ GÖRMÜŞ VE ŞİMDİ ARTIK ONA KIZMIYORUM ÇÜNKÜ BU YAHUDİLER ÖLMEYİ HAKETMİŞ ONLARA YAŞAMA ŞANSI VEREN OSMANLI DE HATA YAPMIŞ

RECEP_YÜKSEL
21.07.2006, 20:13

Kazım Çimen

Muhsin Kaya
Sivas Platformu Adına
Aydın Sivaslılar Derneği
İzmir Sivaslılar Derneği
Konya Sivaslılar Derneği

ARKADAŞLAR BOYKOTU UNUTMADIK DİİMİ ALLAH İÇİN FİLİSTİNLİ VE TÜM ACI ÇEKENLER İÇİN ALLAH RAZI OLSUN

PARTNER58AHMET
21.07.2006, 20:34
israilin filistin ve ürdüne yapmış olduğu katliamı şiddetle kınıyorum ve bütün türk ve müslüman olan milleti boykota davet ediyorum nerde ezilen müslüman kardeşimiz varsa allah yardımcısı olsun diyor yahudi milletini allah kahretsin diyorum

FurkaN
21.07.2006, 22:16
[QUOTE=musab58]Brüksel'de düzenlenen bir toplantıya telefonla katılan Lübnan asıllı Belçikalı bir doktor şok suçlamalarda bulundu.

YILLARCA NAZİLERE HİTLER KIZIYORDUK AMA BENCE ADAM GELECEĞİ GÖRMÜŞ VE ŞİMDİ ARTIK ONA KIZMIYORUM ÇÜNKÜ BU YAHUDİLER ÖLMEYİ HAKETMİŞ ONLARA YAŞAMA ŞANSI VEREN OSMANLI DE HATA YAPMIŞ
Yanlış bilgi öldürdükleri Türklerdi. Adam sistemli bir şekilde Yahudileri öldürüyorum diyerek Türkleri öldürdü.Adamlar içlerinden birini çıkardılar ve o Yahudilerden bir kişi öldürürken Kazan Türkleri'ne soykırım uyguladı. Ve Yahudiler öldürülmemişken bir anda mazlum rolünü oynadılar.

FurkaN
21.07.2006, 22:32
Lübnan"a yönelik İsrail saldırıları tüm vahşetiyle sürerken İsrail silahlarının hedefi olan sivil halktan ölenlerin sayısının 300 ü aştığı bildiriliyor. 1 milyona yakın Lübnan"lı da, başta Türkiye olmak üzere komşu ülkelere sığınmak için yollara düştü.

Yaşanan insanlık dramı karşısında çaresiz kalan Lübnan Kızılhaç"ı, son dönemde felaket yaşanan her yere merhamet elini uzatan Türk Kızılayı"na başvurarak insani yardım istedi.

Lübnan Kızılhaçının talebi üzerine harekete geçen Türk Kızılayı, Lübnan"dan gelen çağrı üzerine temel ihtiyaç maddelerinden oluşan ilk yardım konvoyunu organize etmeye başladı.

Türk Kızılayı"nın birkaç gün içinde bölgeye ulaşması ve masum insanların yaralarını sarması bekleniyor. Bu arada Kızılay yetkilileri ; Dünya"da son dönemlerde üst üste yaşanan felaketler nedeniyle desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarını belirtiyor.

Geleneksel Türk merhametini göstermek ve yaralara merhem olmak için daha fazla yardıma ihtiyaç duyan Türk Kızılayı; Tüm bankalardaki 2868 nolu hesap numarası ve aynı nolu SMS mesaj servisleri kanalıyla yardım bekliyor.

çılgın-sedat
21.07.2006, 22:33
buınlar işi iyice azıttı ha
bu analarını........ açocuklarına
dur diyen olmayacakmı

hakandemirezen
21.07.2006, 23:05
YILLARDIR SÜREN ORTADOĞUDAKİ BU SAVAŞLARA BU ZULÜMLERE DUR DİYECEK BİR TANE MÜSLÜMAN ÜLKE ÇIKMIYOR VE SEYİRCİ KALIYOR.NE YAZIKKİ BU ÜLKELERE BİZDE DAHİLİZ. ŞUNUDA DÜŞÜNMEK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM!!! BİR ÇOK ARAP ÜLKESİ ZENGİNLİKLER İÇİNE YAŞARKEN BİR KISIM ARAP ÜLKESİDE FAKİRLİK İÇİNDE GELİP İST DA SARAYLARDA MİLYAR DOLARLAR TUTARINDA DÜĞÜN YAPAN MÜSLÜMANLAR BİR YANDA BİR AVUÇ TOPRAKLARINI MÜDAFA ETMEK İSTEYEN SİLAHSIZ SADECE TAŞLA SOPAYLA TOPRAK KORUYAN MÜSLÜMANLAR.BİZLER O KADAR ÇAĞDAŞ OLMUŞUZKİ AB Yİ BENİMSEMİŞİZ VARSA YOKSA AVRUPA DİYE SAYIKLIYORUZ BAŞTAN AŞŞAĞI.ŞİMDİ SORUYORUM SİZ ABİ VE KARDEŞLERİME NASIL YAŞARSANIZ O ŞEKİL YÖNETİLİRSİNİZ SÖZÜNÜ UNUTMAYALIM.AMERİKA IRAKA GİRDİĞİNDE SİLAHLARIYLA TESLİM OLUP AMERİKAN CONİLERİNİN AYAKLARINA KAPANAN IRAKLILAR BAZI ŞEYLERİ HAK EDİYORLAR.ŞUAN TERÖRÜ ÜZERİMİZE SALAN SURİYESİ IRAKI İRANI YAPTIKLARINI CEKİYORLAR.NE ZAMAN MÜSLÜMAN BİR ŞEKİLDE YAŞAMASINI ÖĞRENİRSEK YADA ÖĞRENİRLERSE ÜMİT EDİYORUM ORTADOĞUDA MÜSLAMANLARIN SÖZÜ GECECEK.UNUTMAYIM BİZE EN BÜYÜK DARBELER HEP IRAK SURİYE VE İRANDAN GELMİŞTİR GELMEYEDE DEVAM EDİYOR .ONLAR İLK ÖNCE YATAKLIK YAPIP BİNLERCE ASKERİMİZİ ŞEHİT EDEN PKK YA KARŞI SAVAŞ AÇSINLAR DELİKANLI GİBİ BİZLERDE GİDELİM ONLAR İÇİN MÜCADELE EDELİM.

aykut-akay
22.07.2006, 01:32
BU GÜN CUMA NAMAZINDA HOCA VAAZ VERDI DEDIKI allah IN MELEKLERINDEN BIRINE ( HERHALDE MIKAIL ) bir yeri alt üs etmesini buyurmus ve melek yerine getirmis ve bunun üzerine melek geir geldiginde sormus;

yarabbi sana neden diye sorulmaz ama orda namaz kilanlar tebig cekenler vardi neden onlarda yerin altina gecti diyince büyük yaradan cevap verdi;

onlar zülün olan yerlerdeki insanlar icin iclerinden bile sizi hissetmediler düsünmediler onlarin sucuda buydu buyurmus

sivasli_boy
22.07.2006, 01:47
KAHROLSUN COCUK KATİLİ DOMUZ İSRAİL kahrolsun onun destekcisi KÖPEK AMERİKA ALLAH ın izni ile zafer muslumanların olacaktır
yasasın direnis yasasın FİLİSTİN yasasın HAMAS yasasın HİZBULLAH....

albina58
22.07.2006, 03:32
ŞARKIN ŞANLI SULTANI SELAHADDİN'İ ARIYORUM.

Selahaddini arıyorum diyince aklıma suriye- filistin arasında ingilizler adına ajanlık yaparak osmanlı imparatorluğu aleyhinde halkı kışkırtarak ve ayaklanma senaryoları tertipleyen meşhur ajan LAVRONSE geldi. Zamanında onu yakalıp soruşturmasını yapan komutanımız,ona ne yapmış biliyormusunuz.? ?
---:Bu sorunun cevabını şimdi veremiyecem ama size bir ipucu vereyim,Lavronse'nin sonu BÜLENT ERSOY olmuş.
.....Affınıza sığınarak.

cecenahmet
22.07.2006, 08:41
__BİZLER SESSİZ KALDIKÇA İSRAİL DAHA COK ÜLKEDE ÇOCUKLARI BABASIZ VE YETIM BIRAKACAK BİZ ASLIMIZI UNUTTUK ARTIK DÜNYA DA YAPILAN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMAMIZ GEREKIRKEN BUNLARA GÖZ YUMMAKLA YETINDIK SADECE İSRAİL, AMERIKA SINIRLARIMIZA KADAR GIRDI MÜSLÜMAN ÜLKELERDE MUSLUMAN INSANLARI KATLEDIYORLAR VE BİZ YİNE SESSİZ KALIYORUZ IRAKTA ASKERIMIZIN KAFASINA CUVAL GECIRILIYOR BUNA GOZ YUMUYORUZ, ADANA DA BIR AMERIKAN ASKERI TARAFINDAN OLDURULEN TURK KARI KOCANIN HESABINI SORAMIYORUZ BUNUN ANLAMI NEDIR BANA BIRI SOYLESIN ÇÜNKI ARTIK BEN BU ÜLKENIN KADERI NEREYE GIDIYOR ÇÖZEMİYORUM....

FİLİSTİN,ÇEÇENİSTAN,LÜBNAN,SOM ALİ,IRAK BU ÜLKELER MÜSLÜMAN OLDUKLARI HALDE KATLIAMA UGRUYOR BU ÜLKELERDE GİZLİ KAPAKLI SOYKIRIM YAPILIYOR YANI NERDE İSLAM KONFERANSI,NERDE TÜRKİYE SESSİZ KALMAKLA BU YAPILANLARA GÖZ YUMUYORUZ İŞTE UNUTTUGUMUZ BAZI DEGERLERIMIZ VAR ÖRNEGİN __TÜRK MİLLETİ ASİLDİR__ BU SOZUN TASIDIGI ANLAMA DIKKAT EDIP ONA GÖRE DAVRANALIM

__Siz ne oluyor da: Rabbımız, halkı zalim olan şu şehirden bizi kurtar, katından bize bir sahib gönder, bir yardımcı yolla, diyen; zavallı çocuklar, erkekler ve kadınlar uğrunda ve Allah yolunda savaşmıyorsunuz?
NİSA SÜRESİ 75.AYET___[/CENTER][/

cecenahmet
22.07.2006, 08:50
İsrail katliam operasyonlarına devam ederken ve dünyaya kendimizi savunuyoruz masalları anlatırken Lübnan ve Filistinde çocukları katlederken kendi çocuklarına ise nasıl terbiye veriyor resimlere bir bakınız.

İSRAİLLİ ÇOCUKLARIN ROKETLERİN ÜZERİNE İBRANİCE OLARAK YAZDIĞI İFADELERDE ''BÜTÜN FİLİSTİNLİLERE ÖLÜM'' YAZIYOR....

BİR TARAFTADA FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR ÖLÜYOR

İSRAİLİN ÇOCUK TERBİYESİNE BİR ÖRNEK

cecenahmet
22.07.2006, 10:04
___DÜŞÜNCELERİM NE KADAR DOGRU NE KADAR YANLIŞ BUNU SIZLERE BIRAKIYORUM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM__

RECEP_YÜKSEL
22.07.2006, 10:38
__BİZLER SESSİZ KALDIKÇA İSRAİL DAHA COK ÜLKEDE ÇOCUKLARI BABASIZ VE YETIM BIRAKACAK BİZ ASLIMIZI UNUTTUK ARTIK DÜNYA DA YAPILAN HAKSIZLIKLARA KARŞI DURMAMIZ GEREKIRKEN BUNLARA GÖZ YUMMAKLA YETINDIK SADECE İSRAİL, AMERIKA SINIRLARIMIZA KADAR GIRDI MÜSLÜMAN ÜLKELERDE MUSLUMAN INSANLARI KATLEDIYORLAR VE BİZ YİNE SESSİZ KALIYORUZ IRAKTA ASKERIMIZIN KAFASINA CUVAL GECIRILIYOR BUNA GOZ YUMUYORUZ, ADANA DA BIR AMERIKAN ASKERI TARAFINDAN OLDURULEN TURK KARI KOCANIN HESABINI SORAMIYORUZ BUNUN ANLAMI NEDIR BANA BIRI SOYLESIN ÇÜNKI ARTIK BEN BU ÜLKENIN KADERI NEREYE GIDIYOR ÇÖZEMİYORUM....

FİLİSTİN,ÇEÇENİSTAN,LÜBNAN,SOM ALİ,IRAK BU ÜLKELER MÜSLÜMAN OLDUKLARI HALDE KATLIAMA UGRUYOR BU ÜLKELERDE GİZLİ KAPAKLI SOYKIRIM YAPILIYOR YANI NERDE İSLAM KONFERANSI,NERDE TÜRKİYE SESSİZ KALMAKLA BU YAPILANLARA GÖZ YUMUYORUZ İŞTE UNUTTUGUMUZ BAZI DEGERLERIMIZ VAR ÖRNEGİN __TÜRK MİLLETİ ASİLDİR__ BU SOZUN TASIDIGI ANLAMA DIKKAT EDIP ONA GÖRE DAVRANALIM

__Siz ne oluyor da: Rabbımız, halkı zalim olan şu şehirden bizi kurtar, katından bize bir sahib gönder, bir yardımcı yolla, diyen; zavallı çocuklar, erkekler ve kadınlar uğrunda ve Allah yolunda savaşmıyorsunuz?
NİSA SÜRESİ 75.AYET___[/CENTER][/

YA KARDEŞ BİZLER BARIŞ İÇİN BAĞRIYOZYA DOST OLALIM AVRUPAYI YALAYALIM AMAN KIZDIRMAYALIM AZ KALDI YAKINDA O UĞURDA CENNET MEKANI VATANIMZI BİLE ALIRLAR TAKKİ YILLAR ÖNCE TOPRAKLARINI PARAYLA SATIP ZENGİN YAŞAMAK İSTEYEN FİLİSTİNLİLER GİBİ İSRAİL NASIL YERLEŞMİŞ ORAYA VATANI OLMAYAN BİR MİLLET NASIL VATAN KURMUŞ O TOPRAKLARI ZAMANINDA YAHUDİYE SATAN FİLİSTİNLİLER GELSİNLERDE NESLİNİN ÇEKTİĞİ ACIYI İŞKENCEYİ GÖRSÜN ------ IRAK HALKINA GELİNCE BİR MİLLET DÜŞÜNÜN ÜLKESİNİ YIKMAYA GELEN YABANCI ASKERLERELE BERABER ESKİ BAYRAPIĞINI VE LİDERİNİ YIKIYOR KAVGA İÇERDE KALMALI DIŞARDAN BİLİNMEMELİ Kİ GÜÇLÜ OLASIN BAYRAM YAPANLAR BÜGÜN SADDDAMI ARIYORLAR ( BİRDE IRAK HALKI ZAMANINDA PEYGABER TORUNLARINA YAPTIKLARINDAN ACI ÇEKMEYE MAHKUM BİR MİLLETTİR NİTEKİM

( KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA -- HAK BELA YAZMA KUL AZMADIKÇA ) AMA DİN KARDEŞİYİZ VE İÇİM AĞLIYOR GÜNAHI OLMAYAN ÇOÇUKLAR AĞLIYOR ONUN İÇİNKİ YÜCE MEVLAM YARDIMCILARI OLSUN BİZİM DUALARIMIZ SİPER VE KURŞUNLARA KALKAN OLSUN ALLAHIM TÜM İSLAM ALEMİNİ İNSANLIĞI KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN ------ SAYGILARIMLA
UYUMA TÜRK EVLADI UYUMA KUPONLA PARAYLA AILINMADI BU CENNET VATAN

sinan58_34
22.07.2006, 10:58
BEŞ VAKİT VURULAN ŞEHİR

Bağlar bozuldu şimdi, güller hazana durdu,

Bağbancı sandığımız, gülleri yere vurdu.

Boşuna beklemişler, baharı bunca sene,

Şimdi artık umut yok, çaba boşa desene.

Bir şehir her beş vakit yalnız can çekişiyor,

Bir şehir her beş vakit şimdi ezanlaşıyor,

Bombalar ki bu şehre her gün ölüm kusuyor,

Bebekler ölüyor da, canlar her dem susuyor.

Ölümün rengi nedir, beyaz mıdır, kara mı,

Bu ağlayan anneler hasta mıdır, sara mı ?

Bir şehir her beş vakit daim mezarlaşıyor,

Bir şehir her beş vakit inan nazarlaşıyor

Hayret “Havada bulut yok da bu ne dumandır”

Bu ne kötü gidişat, bu ne kötü zamandır.

Çocukları öldüren bombalar şekerli mi,

Bir füze milyar dolar, çocuklar değerli mi?

Bir şehir her beş vakit ölüp dumanlaşıyor

Bir şehir her beş vakit daha imanlaşıyor.

“Mızıka çalındı ya düğün mü sandın” hey can

Nerde eski şevkimiz, hani eski heyecan.

Tanınmaz halde şimdi, dünün mamur yerleri,

Tarumar hale geldi Babil’in bahçeleri.

Bir şehir her beş vakit hemen yoğunlaşıyor

Bir şehir her beş vakit nara, çığlık taşıyor.

Ne dünkü koşan çocuk, ne ak sakallı dede,

Hepsi toprak oldular, zalimce bir hamlede.

“Bu gün dost yarelenmiş yine gönlüm hoş değil”

Bütün canlar yerle bir, çöller şimdi boş değil.

Bir şehir her beş vakit hep ölümü yaşıyor.

Bir şehir her beş vakit sınırları aşıyor.

Barışın kardeşliğin, topu tüfeği yok mu?

Barış bu kadar uzak, can bu kadar soğuk mu?

Bu gönülden gönüle akıp giden heyelan,

Kim ölümün simsarı, kimdir feryadı salan?

Bir şehir her beş vakit her tanda kanlaşıyor.

Bir şehir her beş vakit düşmanla savaşıyor.

Ölen canlar yanında, can çekişen şehirler,

Berrak sular kalmadı, kan akıyor nehirler.

Kaleler zapt edildi, bütün insanlık mahkum,

Taşlar bile dillendi, tanıktır çöllerde kum.

Bir şehir her beş vakit şimdi inatlaşıyor.

Bir şehir her beş vakit sanki buharlaşıyor.

Söyleyin ey insanlık, düşünün bir kez daha,

Binlerce can artık yok, uyanmadı sabaha.

Bir şehir her beş vakit semaya ulaşıyor.

Bir şehir her beş vakit çığlığa karışıyor.

Bir şehir her beş vakit al kana bulaşıyor.

Bir şehir her beş vakit mezarla buluşuyor.

Mehmet FEYAT

cecenahmet
22.07.2006, 11:00
YA KARDEŞ BİZLER BARIŞ İÇİN BAĞRIYOZYA DOST OLALIM AVRUPAYI YALAYALIM AMAN KIZDIRMAYALIM AZ KALDI YAKINDA O UĞURDA CENNET MEKANI VATANIMZI BİLE ALIRLAR TAKKİ YILLAR ÖNCE TOPRAKLARINI PARAYLA SATIP ZENGİN YAŞAMAK İSTEYEN FİLİSTİNLİLER GİBİ İSRAİL NASIL YERLEŞMİŞ ORAYA VATANI OLMAYAN BİR MİLLET NASIL VATAN KURMUŞ O TOPRAKLARI ZAMANINDA YAHUDİYE SATAN FİLİSTİNLİLER GELSİNLERDE NESLİNİN ÇEKTİĞİ ACIYI İŞKENCEYİ GÖRSÜN ------ IRAK HALKINA GELİNCE BİR MİLLET DÜŞÜNÜN ÜLKESİNİ YIKMAYA GELEN YABANCI ASKERLERELE BERABER ESKİ BAYRAPIĞINI VE LİDERİNİ YIKIYOR KAVGA İÇERDE KALMALI DIŞARDAN BİLİNMEMELİ Kİ GÜÇLÜ OLASIN BAYRAM YAPANLAR BÜGÜN SADDDAMI ARIYORLAR ( BİRDE IRAK HALKI ZAMANINDA PEYGABER TORUNLARINA YAPTIKLARINDAN ACI ÇEKMEYE MAHKUM BİR MİLLETTİR NİTEKİM

( KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA -- HAK BELA YAZMA KUL AZMADIKÇA ) AMA DİN KARDEŞİYİZ VE İÇİM AĞLIYOR GÜNAHI OLMAYAN ÇOÇUKLAR AĞLIYOR ONUN İÇİNKİ YÜCE MEVLAM YARDIMCILARI OLSUN BİZİM DUALARIMIZ SİPER VE KURŞUNLARA KALKAN OLSUN ALLAHIM TÜM İSLAM ALEMİNİ İNSANLIĞI KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN ------ SAYGILARIMLA

___HAKLISIN ABİ AMA SUANDA IRAKTA ATILAN BI KURSUN TUM MUSLUMANLARA ATILIYOR ATAN DA YAHUDI PEYGAMBER KATILI BIR ULUS IKI CIHANDA LANETLENMIS ISTE SIRF BU YUZDEN BIRLIK VE BERABERLIK ICINDE HAREKET ETMELIYIZ BUGUN DUNYA DA YAHUDILER USTUN IRK KABUL EDILIYOR BUNUN NEDENI NE ISRAILIN YUZ OLCUMU NE ASKERI GUCU NE HANGI SAVASI ONURUYLA KAZANMIS BUNLARIDA DIKKATE ALMAK LAZIM BEN CECENIM BENIM ULUSUM 1 MILYON NUFUSLA 100 MILYON RUSA KARSI DURUYOR KALMIS KI BIZ DURAMAYALIM SOYLEDIGIN GIBI BU ULKE HEPIMIZIN KIMSE ORTA DOGUDA BIZIM ASKERIMIZIN KAFASINA CUVAL GECIREMEZ GECIRSE DE BUNUN HESABINI SORARIZ__

RECEP_YÜKSEL
22.07.2006, 11:10
[QUOTE=sinan58_34][B][I]BEŞ VAKİT VURULAN ŞEHİR

Mehmet FEYAT

MÜKEMMEL OLMUŞ ELLERİN DERT GÖRMESİN GARDAŞ ALLAH O VE ONUN GİBİ OLAN ŞEHİRLERE GÜL YAĞDIRSIN DUALARIMIZ ONLAR İÇİN TAŞ ATAN ELLER İMAN EDEN GÖNÜLLER MEVLAYA DUA EDEN DİLLER HERZANAM SONUNDA GÜLECEKTİR İNŞALLAH

cecenahmet
22.07.2006, 11:12
[QUOTE=sinan58_34][I]BEŞ VAKİT VURULAN ŞEHİR

Mehmet FEYAT

MÜKEMMEL OLMUŞ ELLERİN DERT GÖRMESİN GARDAŞ ALLAH O VE ONUN GİBİ OLAN ŞEHİRLERE GÜL YAĞDIRSIN DUALARIMIZ ONLAR İÇİN TAŞ ATAN ELLER İMAN EDEN GÖNÜLLER MEVLAYA DUA EDEN DİLLER HERZANAM SONUNDA GÜLECEKTİR İNŞALLAH

[B]__TEŞEKKUR EDERIM ABİ ŞİİR COK GUZEL OLMUS SENINDE ELLERINE SAGLIK__

RECEP_YÜKSEL
22.07.2006, 11:41
Filistin (Siyonizm ve Osmanlı)
Filistin’e Emevîler, Abbâsîler, Fâtımîler ve Selçuklular hakim oldular. 1099’da Haçlı Seferleri neticesi Kudüs’te, Hıristiyan Krallığı kuruldu. 1187’de Selâhaddin Eyyubî, Kudüs’ü yeniden fethederek Hıristiyan zulmünden kurtardı. 1281’de Akka’nın fethiyle Memlûklar'a bağlanan bölge, 1516 senesinde Yavuz Sultan Selim Hanın Mercidabık Zaferi'yle Osmanlı topraklarına katıldı. Tam 400 sene Filistin, Osmanlı Devleti'nin hâkimiyetinde kalmıştır. 8,5 sene içinde, Osmanlı Devletini iki misli büyülten Yavuz Sultan Selim Han, çok kuvvetli tarih, strateji, siyaset ve taktik bilgisine sahipti. İslâm ülkelerinin zayıf ve parçalanmış olmasının tehlikesini gören, nadir bir devlet adamıydı. Bir gün İslâm ülkelerinin Hıristiyan veya Yahudilerin sömürgesi olmaması için, o devirde en güçlü İslâm devleti olan Osmanlı Devleti etrafında topladı. Nitekim Osmanlı Devleti yıkılınca, bütün İslâm ülkeleri, Hıristiyan ülkelerin sömürgesi oldular. Osmanlı Devletinin en büyük hizmeti, Filistin’de Yahudi Devleti (İsrail’in) kurulmasını 430 sene geciktirmiş olmasıdır. İsrâil yarım asır önce kurulmuş olsaydı, bugün bütün Arap ülkeleri İsrâil işgalinde olacaktı. Bir asır önce kurulsaydı, bütün Müslümanlar imha edilmiş ve sapık yollarla İslâmiyet'ten uzaklaştırılmış olacaktı. Osmanlı Devleti, Yahudi'nin, Müslümanları ve İslâmiyet'i imha planını engellemiştir.
Osmanlı Devleti, Filistin’i, Kudüs, Gazze ve Nablus olmak üzere Şam Eyaletine bağlı üç sancağa ayırdı. Osmanlı Devleti zayıflamadan önce, Filistin halkı bolluk, refah ve huzur içinde yaşadılar. Osmanlı Devleti zayıflayınca, Filistin’deki sancaklar, eyalet sonra da bağımsız emirlikler hâline geldiler. 1799 yılında Napolyon Bonapart, Mısır Seferinde, Filistin’in Yafa’ya kadar olan bir bölümünü ele geçirdi. Ancak Cezzâr Ahmed Paşa komutasındaki Osmanlı ordusu, Akka önlerinde Napolyon’u geri püskürttü. Napolyon’un ilk hezimeti, Türkler karşısında oldu ve bu topraklardan geri çekildi. Bölge bundan sonra 1840 yılına kadar, Mısır Valisi Mehmed Ali Paşa'nın idaresi altında kaldı.

İngiltere, 19. asrın başlarında, Ortadoğu’nun zenginliklerinden faydalanmak, dünya hâkimiyetini devam ettirebilmek ve İslâm ülkelerini bölmek için, Filistin’de bir Yahudi devleti kurulması ve bunun için dünya Yahudilerini bir bayrak altında toplama fikrini otaya attı. Bu fikir, Avrupa, Amerika ve Rusya’da hızla yayıldı. İngiltere’de İngiliz Hükümeti ve Yahudiler, Sir Herry Finch isimli bir avukata Calling of the Jews isimli bir kitap yazdırdılar. Bu kitapta, Filistin’de bir Yahudi Devleti kurulması fikri savunularak kamuoyu meydana getirildi.

Musos Haim Montefiore isimli bir İtalyan Yahudisi, Londra’da büyük bir servet edinmişti. Filistin’de Yahudi Devleti kurma fikrine uyarak, 1824’te Filistin’e göç etti ve 1837 senesine kadar Filistin’de kaldı. Bu tarihte Filistin’de 8000 Yahudi bulunuyordu. Bu kadar az kişi ile devlet kurulamayacağını anlayınca, Londra’ya döndü. 1837 tarihinde bastırdığı bir kitapla, Filistin’in ziraata elverişli olduğunu ve Yahudilerin Filistin’e göçünü teşvik etti. İngiltere hükümeti, bir tamimle Filistin’deki İngiliz konsolosluklarını, Yahudileri himayeye memur etti. 1862’de Hess isimli bir Alman Yahudisi, Roma ve Kudüs isimli kitabında; Yahudi davasının ortaya atılacağı ve emellerinin tahakkuk edeceği günün yaklaştığını, her ne bahasına olursa olsun Filistin’de bir Yahudi devleti kurulacağını, Fransa’nın bu işte yardımcı olacağını, Fransız ihtilâlinin bu maksatla yapıldığını yazdı.

Hess’in eserine cevap veren Fransız muharriri Ernest Laharn, kurulacak Yahudi devletinin sınırlarının dar olmayacağını söyledi. 1878’de Rusya’da Yahudi talebeler, muhtelif cemiyetler kurdular. Hayfa yakınlarında iki bin dönüm arazi alınarak, Mikfeh İsrael adıyla bir ziraat okulu kuruldu. Rusya’da Siyonizm'i sevenler cemiyeti kuruldu. Filistin’e Yahudilerin göçünü teşvik ettiler. Yine bu gayeyle kurulan “Bilu” ve “Hovevei Ziyon” gibi faal cemiyetler, 1881’de Çar İkinci Aleksandr öldürüldükten sonra, faaliyetlerini daha da arttırdılar. Filistin’de birçok koloni kurdular.

1884 yılında Silezya’nın Kattowitz şehrinde ilk “Yahudi Millî Kongresi” toplandı. Kongre başkanlığını Rus Yahudisi Leon Pinsker yaptı. 1891 de Rusya’dan Kudüs’e gelen El-Leze Ben Yehuda, Yahudi lisanının kaybolmaması için, İbranice lügat neşretti. Alman Yahudisi Hırsch, Yahudi devletinin Arjantin’de kurulması fikrini ileri sürdü. Yahudi muharrir Shmaryahu Levin Youth in Revolt eseri ile Yahudi devletinin Arjantin’de kurulması fikrinin, Yahudi davasına ihanet olduğunu söyledi. 1896’da Avusturyalı gazeteci Yahudi Theodor Herzl, The Jewish State (Yahudi Devleti) isimli bir kitap yazdı. Bu kitap, Siyonizm'in kuruluşunu temin etti. 1897’de Dünya Siyonist Teşkilâtı kuruldu. 1897’ye kadar Yahudilerin, Filistin’de toplanması ve Yahudi devleti kurulması bir fikir iken, 1897’de hedef oldu.

Siyonizm'in hedefini gerçekleştirmek için, ticarî bir şirket kuruldu. Çok uluslu şirketler, böylece ortaya çıktı. 1897’de İsviçre’de Basel şehrinde ilk Siyonist kongresi, Dr. Theodor Herzl başkanlığında 200 delege ile toplandı ve bu kongrede mühim kararlar alındı. İkinci Siyonist kongre 1898’de yine Basel’de toplandı. İki milyon sterlin sermayeli “Karen Kaymet” adlı bir vezne vasıtasıyla Filistin’de, Yahudi kolonileri teşkiline karar verildi. Norman Bertwich isimli bir Yahudi, İsrâil Resurgent isimli kitabında, Filistin’de Yahudi devletinin, İngilizlerin siyasî ve malî yardımı ile inşa edildiğini itiraf etmektedir.

Sultan İkinci Abdülhamid Han, Siyonizm tehlikesini çok iyi gören bir devlet adamıdır. Osmanlı tahtına çıkınca, ilk icraatı, Filistin’in bütün topraklarını, sarayın (Osmanlı Hanedanının) mülkü hâline getirmek olmuştur. Böylece, Filistin’de toprak satışı, kesin olarak önlendi. Ayrıca, Filistin’e, 33 senelik saltanatı esnasında tek bir Yahudi'nin girmesine izin vermedi. Siyonizm teşkilâtının lideri Dr. Theodor Herzl birçok defa, saraya ve Bâbıâli’ye mektup yazdı. İngiltere’nin aracılığı ile Theodor Herzl ve Haham Moşe Levi, Sultan Abdülhamid Han ile görüştüler. Dr. Theodor Herzl, Sultan İkinci Abdülhamid Hana şu teklifleri sundu. Filistin’de altın para karşılığı toprak sattığı takdirde:

1. Yahudiler, Osmanlı Devletinin bütün borçlarını ödeyecekler.

2. Osmanlı Devletine büyük malî yardımda bulunacaklar.

3. Sultan Abdülhamid Hanın siyasetini Avrupa’da destekleyecekler.

4. Yahudiler, Osmanlı Devletinde inşa edilecek savaş üslerinin parasını ödeyecekler.

5. Sultan Abdülhamid Han'a şahsı için büyük servet verecekler.

6. Filistin’de kurulacak büyük üniversitede aynı zamanda Türk talebeleri de okuyacak. Tahsil için Avrupa’ya gitmeye lüzum kalmayacak.

Tahsin Paşa'nın hatıralarına göre, Sultan Abdülhamid Han, bu teklifler karşısında çok hiddetlendi ve yüksek sesle bağırarak: “Dünyanın bütün devletleri ayağıma gelse ve bütün hazinelerini kucağıma dökseler, size Siyonistlik adına bir karış yer vermem. Ecdadımızın ve milletimizin kanıyla elde edilen bir vatan, para ile satılamaz. Derhal burayı terk edin. Defolun!” demiştir.

Bu teşebbüsün arkasında, İngiltere ve meşhur banker Yahudi asıllı Roçide bulunuyordu. 1909’da İkinci Meşrutiyet döneminde teşkil olunan Osmanlı hükümetinde, üç Yahudi veya dönme bakan (maliye, ticaret ve ziraat ile nafia bakanlıkları) bulunuyordu. İttihat ve Terakki, azınlıkların da toprak satın alabileceğine dair kanun çıkarttı. İttihat ve Terakki’nin ihanetlerinden biri de bu idi. Yahudiler, geniş topraklar alarak üzerlerine tapuladılar. Sultan Abdülhamid Hanın şahsî (Hanedan) arazisi, kasten ve yok pahasına Yahudilere satıldı. Birinci Dünya Harbi'nden önce İngiltere ve Fransa, Yahudilere teminat verdi. Osmanlı Devleti yıkılacak ve Filistin’de Yahudi Devleti kurulacaktı. İngiliz ve Fransızlar arasında, Mayıs 1916’da imzalanan “Sykes Picot” gizli anlaşmasına göre:

1. Irak ve Şark’ül-Ürdün İngiltere’ye bırakılacak.

2. Suriye ve Lübnan Fransa’ya bırakılacak.

3. Filistin’de önce beynelmilel bir idare, bilâhare Yahudi devleti kurulacak.

4. Hayfa, İngiltere'ye; İskenderun Fransa’ya ait birer serbest liman olarak kalacak.

2 Kasım 1917’de İngiliz bakanlarından Lord Belfour, bir beyanname neşretti. Bu beyannameyle Yahudi devleti kurulması vaad edildi. Vaad şöyledir: “Kral hazretlerinin hükümeti, Filistin’de Yahudilere millî bir vatan tesisine muhakkak nazariyle bakıyor. Bu gayenin tahakkuku için, büyük bir potansiyel harcayacaktır.” Belfour vaadi, kanunî dayanaktan mahrum olup, devletler hukuku kaidelerine aykırıydı. Tarih boyunca buna benzer bir vaka olmamıştır. İttihat ve Terakki liderlerinin bir emrivakisi ile Osmanlı Devleti, 1914’te Birinci Dünya Harbi'ne katıldı. Osmanlı Devletinin Birinci Dünya Harbi'ne katılması ile, bu bölgede “Sina Cephesi” açıldı. Osmanlı toprakları ve Ortadoğu’da emelleri bulunan İngilizler, Mısır’ı işgal edip, üs olarak kullandılar. Osmanlı ordusunun 160 000 kişilik bir kısmı Alman General Liman Von Sanders komutasında, Kanal Harekâtı ile 1915 Şubatında taarruz etti. Fakat başarılı olunamadı. El-Ariş’e çekildiler. 1916 Ağustosundaki ikinci taarruz da sonuç vermeyince İngilizler, Filistin ve Suriye’yi işgal için harekâtı hızlandırdılar. İngilizler, 6 Ekim 1917’de Gazze’yi, 10 Aralık 1917’de Kudüs’ü işgal ettiler. 30 Eylül 1918’de İngilizler Şam’a, Fransızlar Beyrut’a girdiler. 29 Ekim 1918’de ateşkes anlaşması imzalandı ve Mezopotamya’daki Türk cephesi düştü. Yahudiler, Belfour vaadi ile sanki müstakil bir devletmişler gibi, hemen Siyon ordusu kurdular. 11 Aralık 1917’de Kudüs’e giren İngiliz kuvvetleri komutanı Allenby, beraberinde Yahudi (Siyon) kuvvetlerini de Kudüs’e soktu. 1920 San Remo toplantısında İngiltere, Fransa ve İtalya delegeleri; Filistin, Suriye, Irak ve Lübnan’ın İngiltere ve Fransa arasında paylaşılmasına ve buralarda manda idaresi kurulmasına karar verdiler.

Tarih kitaplarında Birinci Dünya Harbi'nin hakiki ve zahiri sebepleri olarak çok şeyler söylenmiştir. Fakat gerçek sebep, Osmanlı Devleti'ni yıkmak ve Yahudi devleti kurmaktır. Filistin’i işgal eden İngilizler, derhal askerî idare ilan ettiler. Belfour vaadini ve planını tatbike koyuldular:

1. Filistin’e Yahudi muhacereti (göçü) teşvik edildi.

2. Yahudilerin toprak sahibi olmaları sağlandı.

3. Yahudilerin silah taşımalarına müsaade edildi.

4. Yahudilerin kültür teşkilatları adı altında topluluklar kurulması sağlandı.

5. Sivil idare için, 30 Haziran 1920’de Herbert Samuel isminde aşırı bir Siyonist'i komiser tayin ettiler.

6. 6 Temmuz 1921’de İngiltere’nin Filistin'deki hâkimiyetinin devamlı olacağı ilan edildi.

7. 24 Temmuz 1922’de Cemiyeti Akvam, bu kararı tasdik etti.

8. 24 Temmuz 1922’de Londra’da; İngiltere, Fransa ve İtalya, Filistin’deki manda şartları ile Yahudi devletinin kurulma hazırlıklarını tespit ettiler. Yahudi devleti (İsrâil’in) temeli bu anlaşmayla atıldı.

9. Filistin, Suriye’den ayrıldı.

10. Yahudilerin sayısı artmaya başladı.

1919’da Filistin’de, Arapların sayısı, Yahudilerin 16 misliydi. 1922’de 600 000 Araba karşılık 80 000 Yahudi bulunuyordu. 1947’de ise Yahudi sayısı ile Arap sayısı eşit duruma geldi. Filistinli Müslümanlar tehlikeyi geç de olsa anladılar. Filistin’de Yahudi devleti kurulmakta olduğunu görebildiler. 1929’da Kudüs’te, Araplar ile Yahudiler arasında 15 gün süren kanlı çarpışmalar oldu. Yahudilerden 135 kişi öldü. İngilizler, Filistin’e Yahudi göçünü hızlandırırken, bu arada Yahudileri silahlandırdılar. Yahudi göçü, 1932’den sonra hızlandı ve Hitler’in Almanya’da iktidara gelişi ve Yahudi aleyhtarı politika takibiyle, Yahudilerin Filistin’e göçleri aşırı derecede arttı.

FATIMA
22.07.2006, 13:14

Abi yazından hiçbişiy anlamadım,filistin biraz hakettimi diyorsun yani bu katliamı??:confused:

PARTNER58AHMET
22.07.2006, 13:23
filistin halkı yalnız değil ve yalnız kalmayacaktır tabiki bu yazıylan falan olmuyor bütün müslümanlar cihat etmesi gerekir yahudi misyonunu yıkması gerekir

RECEP_YÜKSEL
22.07.2006, 14:19
Eh ne yapak hemşerim?
Yahud mi? Allah kerim.

EvetYahudi domuzu,
Asıp kesiyor sizi.
Siz de anlayın bizi!

Düşmüşsünüz denize,
Ârif ne yapsın size?
Atamız dedi bize,
Yurtda sulh, Cihanda sulh

ş.usta
22.07.2006, 14:48
Filistin
Çevrildi üstüne toplar tüfekler,
Ağlar çoluk-çocuk, ağlar bebekler.
Bilmiyorum, uygar dünya ne bekler ?
Kimin ne olduğun bilmek gerekir,
Akan göz yaşını silmek gerekir!
Biri çıksın, İsrail`e “dur” desin!
Ey barışçı Amerika, nerdesin?
Ölen müslümansa , çıkmaz hiç sesin,
Söyleyince sözde durmak gerekir,
Birleşip Şaron`a vurmak gerekir!
Fayda etmez, sessiz durup üzülmek;
Doğru mudur, kurşunlara düzülmek?
Şahin olup İsrail`e süzülmek,
Ok gibi Kudüs`e dalmak gerekir,
Bu günün öcünü almak gerekir!
Kurşunlar sel olup Kudüs`e aksa,
Yıldırımlar düşse, puştları yaksa.
Düşmanın elinde Mescid-il Aksa,
Onu kurtarmaya yürek gerekir,
Pisliği atmaya kürek gerekir!
Eller kelepçeli, yürekler paslı!
Çeçenler yaralı, Afganlar yaslı!
Rusların elinde yiğit Kafkaslı,
Ya Şeyh Şamil, ya da Murat gerekir,
Dönüp tükürmeye surat gerekir!
Bu saltanat böyle gider sanmayın,
ABD`ye, Avrupa`ya kanmayın.
İsrail`in ateşine yanmayın,
Ateşi tutmaya maşa gerekir,
Barbaros Hayrettin Paşa gerekir!
İstemem insana zulüm olmasın,
Garip ana saçlarını yolmasın.
Zamanı gelmeden güller solmasın,
Solmak için önce açmak gerekir,
Zalimin zulmünden kaçmak gerekir!
Tarih boyu Firavun var, Sezar var!
Sormalı kaç tane toplu mezar var?
Dostlar görsün diye “kanlı pazar” var,
Tezgahtan bir şeyler satmak gerekir,
Cesede sarılıp yatmak gerekir!
Güvenilmez İsrail`in sözüne,
Kestirdiler Arafat`ı gözüne;
Bakıp incelersek işin özüne,
Kader bu çileyi çekmek gerekir,
Açların eline ekmek gerekir!
Bu işten tüm Dünya görüyor zarar,
Sonra pişman olmak ne işe yarar?
Orta-Doğu, Osmanlı`yı çok arar;
Geçmişi anacak fertler gerekir,
İyilik bilecek mertler gerekir!
Birleşmiş Milletler anlamaz bizi,
Fatih`in, Yavuz`un silinmez izi!
Nil`i, Akdeniz`i, Karadeniz`i;
Birleştirmek için masa gerekir,
Musa`nın eline asa gerekir!
Bu durumu sorsak bir valimize,
Dışardan görünen ahvalimize,
Sıra gelir ise vay halimize;
Yardım etmek için para gerekir,
Köroğlu`ndan ödünç nara gerekir!
Kul Bahri, kalemi tutmuyor elim,
Yaradan`a şikayete gidelim.
Hiç olmazsa birer dua edelim,
Dua için sağlam eller gerekir,
Kanı yıkamaya seller gerekir!

puar
24.07.2006, 13:57
Filistin
Çevrildi üstüne toplar tüfekler,
Ağlar çoluk-çocuk, ağlar bebekler.
Bilmiyorum, uygar dünya ne bekler ?
Kimin ne olduğun bilmek gerekir,
Akan göz yaşını silmek gerekir!
Biri çıksın, İsrail`e “dur” desin!
Ey barışçı Amerika, nerdesin?
Ölen müslümansa , çıkmaz hiç sesin,
Söyleyince sözde durmak gerekir,
Birleşip Şaron`a vurmak gerekir!
Fayda etmez, sessiz durup üzülmek;
Doğru mudur, kurşunlara düzülmek?
Şahin olup İsrail`e süzülmek,
Ok gibi Kudüs`e dalmak gerekir,
Bu günün öcünü almak gerekir!
Kurşunlar sel olup Kudüs`e aksa,
Yıldırımlar düşse, puştları yaksa.
Düşmanın elinde Mescid-il Aksa,
Onu kurtarmaya yürek gerekir,
Pisliği atmaya kürek gerekir!
Eller kelepçeli, yürekler paslı!
Çeçenler yaralı, Afganlar yaslı!
Rusların elinde yiğit Kafkaslı,
Ya Şeyh Şamil, ya da Murat gerekir,
Dönüp tükürmeye surat gerekir!
Bu saltanat böyle gider sanmayın,
ABD`ye, Avrupa`ya kanmayın.
İsrail`in ateşine yanmayın,
Ateşi tutmaya maşa gerekir,
Barbaros Hayrettin Paşa gerekir!
İstemem insana zulüm olmasın,
Garip ana saçlarını yolmasın.
Zamanı gelmeden güller solmasın,
Solmak için önce açmak gerekir,
Zalimin zulmünden kaçmak gerekir!
Tarih boyu Firavun var, Sezar var!
Sormalı kaç tane toplu mezar var?
Dostlar görsün diye “kanlı pazar” var,
Tezgahtan bir şeyler satmak gerekir,
Cesede sarılıp yatmak gerekir!
Güvenilmez İsrail`in sözüne,
Kestirdiler Arafat`ı gözüne;
Bakıp incelersek işin özüne,
Kader bu çileyi çekmek gerekir,
Açların eline ekmek gerekir!
Bu işten tüm Dünya görüyor zarar,
Sonra pişman olmak ne işe yarar?
Orta-Doğu, Osmanlı`yı çok arar;
Geçmişi anacak fertler gerekir,
İyilik bilecek mertler gerekir!
Birleşmiş Milletler anlamaz bizi,
Fatih`in, Yavuz`un silinmez izi!
Nil`i, Akdeniz`i, Karadeniz`i;
Birleştirmek için masa gerekir,
Musa`nın eline asa gerekir!
Bu durumu sorsak bir valimize,
Dışardan görünen ahvalimize,
Sıra gelir ise vay halimize;
Yardım etmek için para gerekir,
Köroğlu`ndan ödünç nara gerekir!
Kul Bahri, kalemi tutmuyor elim,
Yaradan`a şikayete gidelim.
Hiç olmazsa birer dua edelim,
Dua için sağlam eller gerekir,
Kanı yıkamaya seller gerekir!

eyvallah abi herşeyi özetlemişin yüreğine sağlık...

SEMİH-58
24.07.2006, 14:35
boykota devam ediyoruz kahrolsun savaş isteyenler......

aykut-akay
25.07.2006, 22:45
Deniz Kuvvetleri’ne ait İskenderun Feribotu’yla Beyrut’a giden Mehmetçik, İsrail saldırısı nedeniyle zor günler yaşayan 1200 Türk’ü limanda teslim aldı. Türkler, SAT ve SAS komandolarının güvenlik önlemleri altında feribota yerleştirildi. Tahliye işlemi 6 saat sürdü.

LÜBNAN’dan 1200 Türk vatandaşının tahliyesine başlandı. İsrail’in Lübnan’a yönelik saldırıları nedeniyle hayatları tehlikeye giren 1200 Türk vatandaşı, Türk Deniz Kuvvetleri’ne ait İskenderun feribotuyla Türkiye’ye gidecek. Türk Dışişleri ve Genelkurmay Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği tahliye kapsamında, dün sabah TSİ 11.00’de Türk vatandaşları gemiye alınmaya başlandı. Tahliye işlemi, yaklaşık 6 saat sürdü. Türk SAT ve SAS komandoları limana çıkıp, geminin etrafında geniş güvenlik tedbirleri aldı.

OTOBÜSLERLE GELDİLER

Dün sabah saat 07.00’den itibaren de Beyrut şehir merkezinde toplanan Türk vatandaşları, Türk Büyükelçiliği yetkililerinin gemiye binişle ilgili verdiği bilgileri dinlediler. Türk vatandaşları, pasaport ve biniş işlemlerinden sonra otobüslerle feribota götürüldü. Türkiye’nin Beyrut Büyükelçisi İrfan Acar, tahliye işlemi için gerekli bütün hazırlıkların yapıldığını belirterek, şunları söyledi:

İSRAİL’İN ÖZEL KORİDORU

"Askeri feribotun içerisinde vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını sağlayacak hazırlıklar var. Doktorlarımız, hemşirelerimiz vatandaşlarımızın hizmetinde, yaklaşık 17 saat sürecek bir yolculukla Deniz Kuvvetlerine ait bir firkateyn ve kruvazör eşliğinde Türkiye’ye gidecekler."

Büyükelçilik yetkilileri de yolculuğun bu kadar uzun sürmesinin asıl nedeninin, Lübnan’dan 50 mil açıkta bulunan İsrail savaş gemilerinin oluşturduğu özel koridorun kullanılması olduğunu söylediler.

KORKUDAN ERKEN DOĞUM YAPTI

Kucağında çocuğuyla tahliye edilmeye bekleyen bir kadın yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Çok korktuk. Halen de korkuyoruz. Ülkemize gittiğimiz için hem sevinçliyiz hem de korkuyoruz biraz. Sonuçta ben ve çocuklar gidiyoruz. Eşim burada kalacak. Bakalım inşallah hayırlısı olur. Bombalanan alana yakın bir yerde oturuyoruz. Geceleri çocuklar çok korkuyor. Erken doğum yaptım. 7. ayda. Beklemiyordum, korkudan galiba." Tahliye edilen vatandaşlar Türkiye’ye dönecekleri için mutlu olduklarını ancak Lübnan’da kalan yakınları için endişe duyduklarını söyledi.

HİZBULLAH İŞGAL BEKLİYOR

Eski BM siyasi müşaviri Timur Göksel, Lübnan’da yaşananları DHA’ya şu sözlerle değerlendirdi: "Beyrut yavaş yavaş olayların dışında kalıyor gibi geliyor bana. Uluslararası baskılar nedeniyle. Ancak Güney Lübnan devam ediyor. Kolay kolay bitecek gibi değil. Orada büyük bir facia yaşanıyor. 10 gün kadar daha sürecek gibi. Ama ne olduğu fazla duyulmuyor. Bir işgal beklemiyorum. Hizbullah’ın beklediği bu. İsrail gelsin işgal etsin diye bekliyorlar."

Beyrut görevi

Sabahın erken saatlerinde Solidere Parkı’nda toplanan Türkler, otobüslerle Beyrut Limanı’na getirildi ve güvenliğini SAT komandolarının sağladığı İskenderun Feribotu’na alındı. Korkulu saatler yaşayan bazı çocukları komandolarımız kucaklarına alarak gemiye bindirdi. Beyrut Büyükelçimiz İrfan Acar da, yine SAT’ların korumasında bir botla feribota geldi ve yolcularla görüştü. Günlerdir Beyrut’tan çıkmayı bekleyen vatandaşlarımız İskenderun Feribotu’nu limanda bayraklarla beklediler. Ayrılış vakti geldiğinde de kalanlarla kucaklaştılar.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/4808561.asp#

yazinin altinda resimler var tiklayin bakin

FurkaN
01.08.2006, 12:45
Dünyaca ünlü CNN televizyonu, internet sitesinde bir anket düzenledi. Ankette, İsrail'in Lübnan'a saldırısının meşru olup olmadığı tartışılıyor..

"İsrail Lübnan'ı vurmakta haklı mı?" diye sorulan ankette kısa zaman öncesine kadar evet oyları önde iken, bu ara yavaş yavaş kapanmaya başladı ve hayır oyları yağmaya başladı.

http://edition.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/

BOUN
01.08.2006, 13:02
Eğer vaktiniz varsa bu siteye girin ve israilli çocukların nasıl yetiştirildiklerine bir bakın ve ibret alın....

http://sabbah.biz/mt/archives/2006/07/17/photo-of-the-day-israeli-kids-sends-gifts-of-love-to-arab-kids/

İsrailli çocuklar bombaların üzerine ''Filistinli, Lübnanlı, Müslüman ve Arap çocuklarına... '' şeklinde yazılar yazarak bombaları cepheye gönderiyorlar!

teknik
01.08.2006, 13:57
FİLİSTİNE SONUNA KADAR DESTEK.YAHUDİLER KİMSEYE HESAP VERMEDEN BÜTÜN KİBİR VE UKALALIKLARIYLA ZÜLME VE KATLİAMA DEVAM EDİYORLAR.ALLAHIN İZNİYLE HADLERİ BİLDİRİLİR İNŞALLAH.RABBİM YÜZÜMÜZE BAKSINDA ZÜLÜM GÖREN MÜSLÜMANLARIN BAŞLARINDAKİ ZALİMLER BEDBAHT OLSUN.ALLAH ZALİMLERLE SAVAŞANLARA YARDIMETSİN.

EMİNÇOLAK
09.08.2006, 17:06
http://image.haber7.com/haber/37236.jpg

Kara harekatını genişletme kararı alan İsrail, saldırıların en az 30 gün süreceğini açıkladı. Dünya bu vahşete seyirci kalmaya devam ediyor.

Beyrut'un Chiah banliyösüne yapılan hava saldırısında ölen 16 sivilden biri olan 10 günlük daha ismi bile konmamış bebek enkaz altından gözyaşları içinde çıkarıldı.

http://image.haber7.com//haber/37238.jpg

Bu vahşet en az 1 ay daha sürecek
10 günlük bebekleri öldürürken gözlerini kırpmayan İsrail askerleri, spermlerini dondurmak için sıraya girdi. Kara harekatını genişleten İsrail, en az 30 gün daha bize bu kanlı filmi izletecek.

hemso58
09.08.2006, 18:24
YAŞAŞIN ZALIMLER ICIN CEHENNEM...

ş.usta
09.08.2006, 18:39
ABD ve Batı'nın insan hakları konusunda yaptıkları laf kalabalıklarının ne kadar samimiyetten uzak olduğunu Filistin'de,ve lübnan'da,yaşanan manzaralar karşısındaki tutumları bir kez daha gözler önüne serdi.

sinan58_34
09.08.2006, 19:18
ne zaman bitecek bu zulum ne zaman birisi cıkıp dur diyecek bu ucu bucagı olmayan katlıama gözyaslarına neden göz yumuluyor anlamıs degılım

babayavuz
09.08.2006, 20:06
[QUOTE=EMİNÇOLAK]http://www.esselam.net/004.jpg
Ya burdaki sizin evladınız olsaydı? Olmaması neyi farkettirir... Hepimiz aynı candan müslüman kardeşler değil miyiz?!![/QUOT
ARTIK DAHA FAZLA SESSIZ KALINMAMALI ARTIK BUNLARA DUR DENMELI INSANLIGIN BASINA YETERI KADAR BELA OLDULAR .

aykut-akay
09.08.2006, 20:58
abiler sudi kralinin yemeklerini iki ucak tasidigi bir zamanda yasiyoruz onun icin bu görüntüler hep olacak ama UNUTMAYINKI YETIMIN MUHTACIN HAKKI ÖBÜR TARAFA BIRAKILMAZ

saygilar

aykut-akay
09.08.2006, 21:03
Dünyaca ünlü CNN televizyonu, internet sitesinde bir anket düzenledi. Ankette, İsrail'in Lübnan'a saldırısının meşru olup olmadığı tartışılıyor..

"İsrail Lübnan'ı vurmakta haklı mı?" diye sorulan ankette kısa zaman öncesine kadar evet oyları önde iken, bu ara yavaş yavaş kapanmaya başladı ve hayır oyları yağmaya başladı.

http://edition.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/

gözüm adres cikmiyor bize daha acik bir adres versen

Ertugrul
09.08.2006, 21:03
Çocuklar ve savunmasız insanların toplandıkları evler roketlerle vuruluyor. Hastaneler ve bazı yerleşim birimlerine baskınlar düzenlenip insanlar kaçırılıyor. Elektrik santralleri, su depoları ve köprüler bombalanarak havaya uçuruluyor. Canlarını kurtarmak için evlerini ve doğup büyüdükleri toprakları terk ederek kaçanların oluşturduğu beyaz bayraklı konvoylar vuruluyor. Kısacası Lübnan ve Filistin’de Bosna ve Çeçenistan benzeri bir soykırım başlatıldı ve aralıksız sürdürülüyor.
Bütün bu katliamlar bizlere şu gerçeği hatırlatmalı KÜFÜR TEK MİLLETTİR işte bu gerçeğin etrafında bütün imanlı gönüller toplanmalı ve hangi cenahda olursak olalım bu zulüm milletine karşı savaşmalıyız,elimizden bir şey gelmiyor kandırmacasıyla hiç kendimizi aldatmayalım hepimizin elinden bir şeyler gelir hiç bir şeyiniz yoksa göz yaşı ile bezenmiş samimi,ihlaslı dualarınızdamı yok!..

PARTNER58AHMET
09.08.2006, 21:40
[EMİNÇOLAK]İSİMLİ ÜYEDEN ALINTI[B]FİLİSTİN'E DESTEK ve BOYKOTA DAVET

Kazım Çimen

Muhsin Kaya
Sivas Platformu Adına
Aydın Sivaslılar Derneği
İzmir Sivaslılar Derneği
Konya Sivaslılar Derneği
ve Sivas ilçeleri dernek başkanları BUNU DÜZENLEYEN VE DESTEKLEYEN TÜM KARDEŞLERİMİZE TEŞEKÜRLER

67_DERNEK_AKKIZ
09.08.2006, 21:43
Her Coca Cola Alışınızda,

Her Mac Donald's'a girişinizde,

Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde,

Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda

Her Ariel Matik kullanışınızda yukardaki görüntülere ortak olacağınızı unutmayın!

Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın
umarım konuya bu bakıs acımadan dolayı bı sorun olmaz. ama bılmeden yedıgımız içtıgımız hatta kullandıgımız deterjanın neyın kıme gıttıgını bılmek gerekmez mıı.
hele kı bunlar bı katlıam içinse bu dehsett verıcı..
buna yeter dıyorumm saygılar..

FurkaN
09.08.2006, 21:48
Coca cola kendisi açıklamıştır İsrail ordusuna yardım ettiğini...

67_DERNEK_AKKIZ
09.08.2006, 22:57
Her Coca Cola Alışınızda,

Her Mac Donald's'a girişinizde,

Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde,

Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda

Her Ariel Matik kullanışınızda yukardaki görüntülere ortak olacağınızı unutmayın!

Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın
umarım konuya bu bakıs acımadan dolayı bı sorun olmaz. ama bılmeden yedıgımız içtıgımız hatta kullandıgımız deterjanın neyın kıme gıttıgını bılmek gerekmez mıı.
hele kı bunlar bı katlıam içinse bu dehsett verıcı..
buna yeter dıyorumm saygılar..
bıraz daha duyarlı olmaya davet edıyorum herkesıı

FurkaN
09.08.2006, 23:39
Hindistan"da geçen hafta Coca Cola ve Pepsi"nin içinden öldürücü tarım ilaçları çıkmasının ardından sorun parlamentoya taşındı.
Yeni Delhi Çevre Örgütü"nün yaptığı laboratuvar analiz sonuçlarında, bu iki şirketin ürettiği içeceklerde normalin 25 kat üstünde tarım ilacı bulunduğu bildirildi. Rapor üzerine konuyu parlamentoya taşıyan muhalefet partilerinin baskısıyla Coca Cola ile Pepsi"nin meclis kantininde satılması yasaklandı.

Mumbay, Madya Pradeş, Gujarat, Penjab, Hayrana ve Rajastan eyaletlerinin yerel hükümetleri de söz konusu içeceklerin devlet kurumları ve okullarda satılmasını yasakladı. Ülke genelinde ses getiren bu yasaklar üzerine Hindistan hükümeti Coca Cola ile Pepsi"yi analiz etmek üzere özel bir kurum oluşturdu.

Hindistan Anayasa Mahkemesi de bu içecekleri üreten şirketlere, kullandıkları tarım ilacının kesin miktarını açıklamaları için 4 hafta süre verdi. Coca Cola ile Pepsi şirketi, Hindistan"daki gazlı içecek pazarının yüzde 90"ına sahip.

İçmemeniz için size bir sebep daha.....

sivaslıavukat
10.08.2006, 00:48
İnşallah bir gün sürekli birbirlerini sırtından vuran , birbirlerini bazen ingilizlere bazen amerikalılara karşı satan ve unutmayın ki 90 yıl önce bizi de sırtımızdan hançerleyen araplar da Türkler yada başka bir müslüman cemaat için yukarıda ki hemşehrilerim gibi duygulara sahip olurlar.
İhtişam içerisinde yaşayan , petrolü rafine edip satarak dünyaya yön vermek yerine amerikan ve ingiliz şirketlerine hammadde olarak verip kendilerini yönettiren , araplar da hepimiz gibi müslüman olan filistine yahut lübnana destek verebilecek karaktere ulaşır.
Lütfen unutmayalım ki öncelikli olan bizim ülkemizdir. Hergün bu topraklarda bir çok gencimizi şehit vermekteyiz.Yıllardır hiçbir arap ülkesinde bu konuda destek gelmediği gibi 90 yıl önceki gibi yine sırtımızdan vurulduk ve vuruluyoruz.Biz ülkemizi yıllarca koruduk , direndik ve teslim olmadık araplar gibi.
Benim için benim ülkemindir. Bu ülkenin vatandaşlarına , gençlerine iş imkanı veren şirketin amerikan fransız ve arap olması arasında kanaatimce fark yoktur. Kraldan çok kralcı olmaya karşıyım.

Ertugrul
10.08.2006, 02:46
İnşallah bir gün sürekli birbirlerini sırtından vuran , birbirlerini bazen ingilizlere bazen amerikalılara karşı satan ve unutmayın ki 90 yıl önce bizi de sırtımızdan hançerleyen araplar da Türkler yada başka bir müslüman cemaat için yukarıda ki hemşehrilerim gibi duygulara sahip olurlar.
İhtişam içerisinde yaşayan , petrolü rafine edip satarak dünyaya yön vermek yerine amerikan ve ingiliz şirketlerine hammadde olarak verip kendilerini yönettiren , araplar da hepimiz gibi müslüman olan filistine yahut lübnana destek verebilecek karaktere ulaşır.
Lütfen unutmayalım ki öncelikli olan bizim ülkemizdir. Hergün bu topraklarda bir çok gencimizi şehit vermekteyiz.Yıllardır hiçbir arap ülkesinde bu konuda destek gelmediği gibi 90 yıl önceki gibi yine sırtımızdan vurulduk ve vuruluyoruz.Biz ülkemizi yıllarca koruduk , direndik ve teslim olmadık araplar gibi.
Benim için benim ülkemindir. Bu ülkenin vatandaşlarına , gençlerine iş imkanı veren şirketin amerikan fransız ve arap olması arasında kanaatimce fark yoktur. Kraldan çok kralcı olmaya karşıyım.

Yazınıza katılmıyorum şu anda Lübnanda insanlık dışı katliamlar sürerken,daha konuşmasını dahi öğrenememiş bebekler hunharca öldürülürken,anaların gözünden yaş yerine kan damlarken önce benim memleketim lafı çokda şık durmuyor.
Kanatimce bu kirli savaşın bir ucuda yakında Türkiyeye dokunacaktır o zaman böyle rahat konuşabilcekmisiniz.
Tarihden estantaneler anlatarak sanki masumlar bu vahşeti hak etmişer gibi konuşmak çok yersiz helede bi hukukçuya hiç yakışmıyor kimse atalarının işlediği suç için cezalandılamaz ki bu suçda tarih önünde sabit değildir şimdi gereksiz Arap düşmanlığının hiçde yeri değil Arap halkı başka yöneticileri,kralları,devlet başkanları başkadır.
Türkiyedede abd üslerinin olduğunu unutmayınız ve körfez savaşlarında buralardan kalkan uçakların masumları vurduğunu hatırdan çıkarmayanız ne yani şimdi incirlik üssü var diye Türkiye vatandaşlarıda zulmü hakedecekmi.
Şahsen ülkemde kurulan işletmelerin kökleri beni ilgilendiriyor ve içtiğm kolayla yada yediğim çikolatayla masumların ölmesini istemiyorum.Akifin dediği gibi:
Zulmü alkışlayamam Zalimi asla sevemem

YAŞASIN KÜRESEL İNTİFADA

ademgoze
10.08.2006, 09:14
kana7 deniz fenerini izleyince olatın ne kadar iç acıcı oldunu gördüm diğer kanalları dolaşıyorum magazin bizi kandırıyorlar uyutuluyoruz şırıngayla tv şırıngası türk halkı olarak aklımızı başımıza almamız gerekir...

EMİNÇOLAK
10.08.2006, 10:01
Habib Siam dünyaya haykırdı!
Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Georges Habib Siam'dan dramatik feryat. Siam çocukların katledildiğini belirterek emzikli bir bebeğin fotoğrafını gösterdi tüm dünyaya haykırdı...

http://image.haber7.com/haber/37237.jpg

Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Georges Habib Siam, Lübnan'da İsrail saldırılarında 350 çocuğun öldüğünü belirterek, 'Bu çocuklar ölürken dünya nasıl uyuyor?' dedi

Türk Kızılayı'nın Lübnan'a yardımlarından dolayı dün Ankara'daki Kızılay Genel Merkezi'ne teşekkür ziyaretinde bulunan Lübnan'ın Ankara Büyükelçisi Georges Habib Siam, Lübnan'da öldürülen 1000'den fazla kişinin 350'sinin "12 yaşın altındaki çocuklar" olduğunu belirtti; dünyaya, "Bu çocuklar ölürken dünyanın geri kalanı nasıl uyuyor?" diye seslendi.

Siam, İsrail'in politikasını düzeltmediği sürece bölgeye barış ve huzurun gelmesini olanaksız gördüklerini belirterek, Lübnan'da hayatını kaybeden emzikli bir bebeğin fotoğrafını gösterdi. Büyükelçi, "İşte modern Batı'nın empoze ettiği savaş bu" dedi. Savaşta masum sivillerin öldürüldüğüne dikkat çeken Siam, "Bu çocuğun annesi, kız kardeşi mi kaçırılan askerlerin sorumlusu? Neden bu kaçırılan askerler yüzünden bizim yollarımız, hastanelerimiz, bakımevlerimiz yıkılıyor?" diye sordu. Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanı Tekin Küçükali de Lübnan'da yaşananları "insan odaklı afet" olarak nitelendirdi. Türk Kızılayı yardım konvoyu ile Lübnan'a giderek incelemelerde bulunan AKP Balıkesir Milletvekili ve Türk Kızılayı gönüllüsü Turhan Çömez de Lübnan'da gördüklerine bugüne kadar hiçbir yerde rastlamadığını ifade etti. Çömez, "Bugüne kadar böyle bir dram, acı, vahşet görmedim" dedi.

İsrail hız kesmiyor
Lübnan'daki Hizbullah militanlarına yönelik saldırılarını 29'uncu gününde de aralıksız sürdüren İsrail, dün kara harekâtını genişletme kararı aldı. İsrail savaş uçakları, dün Bekaa Vadisi'nin güneyindeki Maşgara kasabasını bombaladı. Yıkılan 2 katlı bir evin enkazında kalan aynı aileye mensup 7 kişi öldü. İsrail hücumbotlarının, Lübnan'ın en büyük Filistin mülteci kampını Eyn El Hılva'yı vurması sonucu da 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. İsrail'in 3 gün önce Beyrut'un güneyindeki Şiyye'ye düzenlediği hava saldırısında daha önce 30 olarak açıklanan ölü sayısı ise 41'e yükseldi.

Lübnan Kurtarma ve Yardım Komisyonu, saldırılarda bugüne dek yüzde 30'u 12 yaşın altındaki çocuklar olmak üzere 1087 kişinin öldüğünü ve 3568 kişinin yaralandığını bildirdi.

El Cezire TV'si, Güney Lübnan'da İsrail'le çatışan Hizbullah militanlarının Ayta El Şaab köyünde 4, Taybe köyünde de 7 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu. Bir İsrail askeri sözcüsü de, güneydeki çatışmalarda 15 kadar askerin "vurulduğunu" söyledi, ancak başka ayrıntı vermedi.

'Hayfa'yı terk edin'
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, dün gece yaptığı konuşmada, İsrail'in, örgütün füze kapasitesini zayıflatamadığını, savaşçılarının Güney Lübnan'ı, "istilacı İsrail askerlerine mezar edeceğini" söyledi. Tüm yerel ve bölgesel televizyon kanallarında yayımlanan konuşmasında Nasrallah, İsrailli Araplardan da liman kenti Hayfa'yı terk etmelerini istedi. Hizbullah dün İsrail'e 100 füze attı.

Ertugrul
10.08.2006, 15:01
Lübnan'da Rus keskin nişancılar

Yedioth Ahranoth
gazetesinin bildirdiğine göre, Afganistan ve Çeçenistan savaşlarına katılmış olan Rus askerler şimdi de Lübnan’da İsrail saflarına katılmış durumda.

Gazetenin açıkladığına göre aslen Yahudi olan bu Rus askerler birkaç seneden beri Filistin’de yerleşimci olarak bulunuyorlar.

Kanas (diye bilinen keskin nişancı silahı) üzerinde çalışan bu askerler, Güney Lübnan’daki savaşta (ön plana çıkan) Golan Tugaylarına destek olmak için çağırıldılar.

Gazete, İsrail kuvvetlerinin iki hafta önce Hizbullah üyelerinden gördükleri direnişten sonra Bint Cubeyl’deki savaşa katılmak için çağrılan bu sniperların yaşlarının 35 ila 40 arasında değiştiğini belirtti
KÜFÜR TEK MİLLETTİR

PRoFeSSioNaL
10.08.2006, 15:50
kahrolsun israilll yav 5 bin nufusu var tüm dünyaya hakimlik yapmak istiyo yavvvvvvv ne işş :D

PARTNER58AHMET
10.08.2006, 16:23
[SONMEZ]ADLI ÜYEDEN ALINTI[B]UMUTLAR SÖNÜYOR...
OCAKLAR SÖNÜYOR...
HAYATLAR SÖNÜYOR...
.
.
YEŞEREN FİLİZLER SOLUYOR...
AÇACAK TOMURCUKLAR SOLUYOR...
BAHÇEMDE GÜLLER SOLUYOR...
.
.
TANKA KARŞI, SAPAN TAŞI...
MERMİLERE KARŞI, ÇAKIL TAŞI...
BOMBALARA KARŞI, MİSKET TAŞI...
.
.
YA SİZLER...???
YALTAKÇI, YALAKACI, KALTAK RUHLULAR...!!!
RUHSUZ NÜMAYİŞLERİN, UMARSIZ TEMAŞACILARI...!!!
KAHBE SÜNEPELER GİBİ İHANETE KUYRUK SALLAMANIZ YETMEDİ Mİ...?
AKITILAN KANLAR, ŞERBET TADI MI VERİYOR SİZLERE...?
.
.
YA BİZLER...???
SUSKUN YÜREKLER... ÇOK MU EĞLENCELİ Kİ;
PEMBE RÜYALARIN, KAPKARA KABUSLARA DÖNÜŞÜNÜ
PEMBE DİZİ İZLER GİBİ İZLİYORUZ...?

AAAHHH... AH...
ARKADAŞLAR...
İÇİM YANIYOR İÇİMMMMMMM..KATILMAMAK MÜMKÜNMÜ GARDAŞ HEMDE NASIL İÇİM YANIYOR ANLATAMAM

ş.usta
10.08.2006, 16:29
Adolf Hitler'i idam sehpasına koymuşlar ve "son isteğin ne" diye sormuş yargıç.

Hitler'de "Kimliğimi Değiştirmek ve Yahudi Olmak İstiyorum, Böylelikle Dünyadan Bir Yahudi Daha Gider" demiş.

Irkçılığı kabul etmiyorum ama bazen bu adamı alkışlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ya bunların yarısını yakmasaydı o zaman dünyanın sonu ne olacaktı.

babayavuz
10.08.2006, 17:19
Beni niye vurdular anne...

Anneler kan ağlıyor, insanlık ölüyor, çocuklar ölüyor... “Ağlayın su yükselsin / Belki kurtulur gemi / Anne seccaden gelsin / Bana dua et emi?”

Utanıyoruz, insanlığımızdan utanıyoruz. Bu çocuklardan utanıyoruz. Katillerden iğreniyor ve utanıyoruz. İsrail; Filistin ve Lübnan’da insanlığı öldürürken Amerika İncirlik’ten çocukları öldürmesi için TIR’larla bomba gönderiyor. Alçaklar!
Türkiye çocukları öldürecek bombaları taşıyan TIR’ların eskortluğunu yapıyor. Yüzsüzler.
Böyle bir fotoğraf kullandığımız için hem üzgünüz, hem utanıyoruz.
Üzgünüz! Lübnan’da, Filistin’de ve diğer yerlerde bu feryad u figanı yükselten bombalar şuradan, burnumuzun dibinden, Adana’dan, İskenderun’dan gidiyor. Üzgünüz! Hâlâ TBMM İsrail Dostluk (!) Grubu’nda aşkla, şevkle görev yapan milletvekilleri var. Üzgünüz bu milletvekillerine oy verip oraya gönderen bazı insanlarda hâlâ bir pişmanlık, bir nedamet, bir tevbe arzusu uyanmamış.
Üzgünüz! Yürüdüğümüz sokaklarda onlardan biri de vardır diye.
Utanıyoruz! Sofraya oturup yemek yiyebildiğimiz için..
Utanıyoruz! Akşam yatağa uzanıp uyuyabildiğimiz için...
Anneler kan ağlıyor, insanlık ölüyor, çocuklar ölüyor... “Ağlayın su yükselsin / Belki kurtulur gemi / Anne seccaden gelsin / Bana dua et emi?”
Utanıyoruz, insanlığımızdan utanıyoruz. Bu çocuklardan utanıyoruz. Katillerden iğreniyor ve utanıyoruz. İsrail; Filistin ve Lübnan’da insanlığı öldürürken Amerika İncirlik’ten çocukları öldürmesi için TIR’larla bomba gönderiyor. Alçaklar!
Türkiye çocukları öldürecek bombaları taşıyan TIR’ların eskortluğunu yapıyor. Yüzsüzler.
Böyle bir fotoğraf kullandığımız için hem üzgünüz, hem utanıyoruz.
Üzgünüz! Lübnan’da, Filistin’de ve diğer yerlerde bu feryad u figanı yükselten bombalar şuradan, burnumuzun dibinden, Adana’dan, İskenderun’dan gidiyor.
Üzgünüz! Hâlâ TBMM İsrail Dostluk (!) Grubu’nda aşkla, şevkle görev yapan milletvekilleri var. Üzgünüz bu milletvekillerine oy verip oraya gönderen bazı insanlar da hâlâ bir pişmanlık, bir nedamet, bir tevbe arzusu uyanmamış.
Üzgünüz! Yürüdüğümüz sokaklarda onlardan biri de vardır diye.
Utanıyoruz! Sofraya oturup yemek yiyebildiğimiz için..
Utanıyoruz! Akşam yatağa uzanıp uyuyabildiğimiz için..
Utanıyoruz! Sabah kalkıp işimize gücümüze dönebildiğimiz için utanıyoruz..
Bir kez, sadece bir kez Lübnan’da feryat eden babanın ellerindeki bebeğin bizim bebeğimiz olduğunu hissedebilsek, adamlığımızı, erkekliğimizi, kadınlığımızı, insanlığımızı, Müslümanlığımızı hissedip doğrulacağız.
Müslüman müslümana kardeş kılındı.
Bunu oyuncak mı belliyoruz?
Nasıl yemek yiyebiliyoruz? Nasıl işimize gücümüze devam edebiliyoruz? Nasıl şenlikler, eğlenceler tertipleyebiliyoruz? Nasıl insan olduğumuzu söyleyebiliyoruz?
Başta İslâm alemi, bütün dünya üçbuçuk siyonistin oyuncağı haline geldi..
Bu vahşeti durdurmak için canla başla, gece gündüz çalışmayan hiçkimsenin ne insanlık, ne İslâmlık iddiası olabilir...
Ey insanlar ayağa kalkın bu vahşeti durduralım.
ABD,AB gibi zalimlerden medet ummayalım.
BMgibi uluslararası kuruluşlar insanlık onurunu ayaklar altına aldı.
Çocuklar ölüyor, insanlık ölüyor, dünya ifsad oluyor, Arap Birliği ve İKÖ oyalanma turlarında ve dünya seyrediyor.
Gelin bu çocukları kurtararak, insanlığı ve dünyayı kurtaralım.
Katillere, işgalcilere, sömürgecilere, canilere; bunların destekçisi ve seyircisi devlet ve iktidar adlı şebekelere, ölüm satıp ölüm alan silâh tacirlerine, bir damla petrol için dünyaya toslayıp her yanı kana boyayan İspanya boğalarına dur diyelim.
Siyonist-Evangelist çeteye ve ruhuna onlara satanlara tek tek dur diyelim. Yedi milyar insanın yaşadığı bu gezegende yoksa hiç mi insan kalmadı ki, bu gezegen deliler ve caniler arenasına döndü?..
“Ya Rab! Bu uğursuz gecenin yok mu sabahı / Biçarelerin mahşerde mi felâhı?..”
Ey dünya, ey hayat! Ne çekilmez oldun, ne çok ağır geliyorsun.
Gel ey ölüm!..

af
“Ya Rab! Bu uğursuz gecenin yok mu sabahı / Biçarelerin mahşerde mi felâhı?..”

Allah sen muslumanları muzaffer kıl daha fazla yureklerımızı daglama..
yusufyula
10 2006
08:15

Aciz Kulum
Allahım ne kadar aciz olduk.Ne oldu bize,hala ölü toprağı var üzerimizde.Bu kabuk nasıl kırılacak.Bir çıkış yolu göster Allahım.Nusretini bekliyoruz Rabbim.Engeller her yanımızı kaplamış.Suçluyum kendimi sorumlu hissediyorum.Elim kolum bağlı,bir tek duamız var oda yarım yamalak.Sen mazlumlara Yardım et Allahım.Zalimleri perişan eyle Allahım.Amiiin. Halil Ayyıldız
10 2006
12:10

akepe'ye cagrı
bu vebalın sorumlusu akp ve yandaşlarınındır tum muslumanlara sesleniyorum bu vebale ortak olmayın yol yakınken bu işbirlikçılerin kımin hizmetinde oldugunu anlayın ve saflarınızı sıklaştırın ahmet yıldırım
10 2006
13:00

allah belalaruını versin
allah bu zalim siyonist rejimin ve destekçilerinin belasını versin unatınıyorum kendimden nasıl bir müslümanız biz filistin de lübnanda ölen din kardeşlerim için bişey yapamamaktan utanıyorum bu siyasicilerden allahım gazabını şu siyonist rejime ve destekçilerine gösterki allahım ne olur yalvarıyorum sana enkısa zamanda ver cezalarınıne olur dursun bu zülüm yeter artık zafer müslümanların allah yardımcımız olsun essalamun aleykum mehmet serkan ulu
10 2006
13:22

KİM VERECEK BU BEBEĞİN HESABIN
Katil siyonistler müslüman kanı içmeye doymazken müslüman halkların hükümetleri sessizliğin içine gömülüyor olanlara seyirci kalıyor bebek katili siyonist bir devletin büyükelçisi nasıl oluyorda hala bizim topraklarımızda duruyor ALLAH(C.C.) bu zülmü yapan ve destekleyenlerin belasını versin. yunus çalık
10 2006
13:47

allah belanızı versin
allah belanızı versin...

Editör: Sayın okuyucu, lütfen gereksiz tekrarlardan sakının! mustafa ünal
10 2006
14:02

suç bizdemi israildemi
suç bizdemi israildemi ?oturp yerimizden nara atmakdan baş ka ne yapıyoruz hiç. yahudi malarını kulanıyoruz yahudiler ğibi yaşıyoruzsonra müslümanız diyoruz hak yolunda olan biziz muzafer olan biz olmamız gerekirken neden onlar şimdi muzefer. celal
10 2006
14:12

menu
suudı kralına sofra menusu dusunecegınıze hukumet olarak ne yapabılırız su avucumuzn ıcı kadar olmayan sıyonıstlere karsı ne yapıp ta dınımızı kuratrırız dıye dusunun!! esra unver
10 2006
14:21

SIRA BIZIM COCUKLARIMIZA GELME
Biz Müslümanlar hiç bir zaman kadın yaslı ve cocuklara zülüm etmedık ısraılın bu yaptıgı nemrutluktan baska bırsey deyıl o halde nemrutları durdurmak bızlerın görevı deyıl mı yarın bıze sıra gelecek fırattan nıle kadar ıstıyorlar.
bır sahabe gelmış yaresulullah ben devemı allaha emanet ettım. resullah buyurmus bır kazıga bagladınmı devenı? hayır ya resulullah. "o halde gıt bagla sonra allaha emanet eyle" demıs.
önlemımızı sımdıden almassak sonra acısını cok cekerız haydı türkıye mıtınglere destek verelım saldırılar karsısında dımdık ayakta duracagımızı tüm dünyaya gösterelım FURKAN
10 2006
14:25

katil köpekler
Allahım ebabillerini gönder ey siyonist israil
cehennem seni bekliyor muammer bat
10 2006
14:43

utanalik
Chavenez kadar müslüman ülkeler olamadi.. ama Latin Amerikan ülkelerinin hepsi Beyaz adamin vahsiligini gördügü icin Sayin Chvanez isyan ediyor..Peki müslüman ülkelerin müslüman gözüken baskanlari hic utanmiyormusnuz.. ahmet safa
10 2006
14:44

AKP'ye
AKP siyonist israilli alçaklarla işbirliği ve dostluklar kurarak orta doğudaki acıya da ortak olduğunu ve yarın tarih ve Allah önünde hesap vereceğini unutmamalıdır... yunus şimşek
10 2006
15:06

Bu Günah Hepimizin
Bu görüntüler karşısında dizleri üzerine yıkılmayan bizler... Halen yahudi mallarını tüketmekte israr eden bizler... Amerikan askerine dua eden bu hükümete oy verdiği için pişman olmayan bizler... tek suçlu israilmi sanıyoruz... Vijdanlar rahat olmasın... mahşer günü Lübnanlı, Filistinli Anneler, Çcocuklar NEREDEYDİNİZ DİYE HAK ALACAKLAR, HESAP SORACAKLAR...Biz halen gece haberlerini magezin programlarını coco colalarımızı yudumlayarak uykularımıza dalalım... YAZIKLAR OLSUN BANA...

Türküm... Müslümanım... UTANIYORUM... Turuncu
10 2006
15:08

suclu bizleriz
s.a
hala uyuyor insanlik...iclerinde kardes acisini hissedecek kadar imana sahip degillerki hala...

Onlarin basinda degil ya zulum rahatlar... bu medya uyutuyor insanlari... Saadet Partisinden baska varmi bu masumlara sahip cikan.. oyleki cogu insan hizbullahi terorist biliyor. insanlik bilincsiz... hepimiz cevremizden sorumluyuz... elimizden geldigi kadar anlatalim...

Allahim caresiz mazlumlarin gonlune ferah ver Rabbim... Sehadetlerini kabul et bizide affet Rabbim :( amin... zuleyha
10 2006
15:29

ente mevlene fensurne alel...
Ya RAB Şumübarek günlerin yüzü suyu hürmetini kahhar ismi şerifinin hürmetine müslamanlara eziyet edenlri kahru perişan eyle Mehmet Akif DOLMA
10 2006
16:09

YA RAB... BU NE BÜYÜK BİR ACI......NE BÜYÜK SABRIN VAR ! NE OLUR ? ARTIK MÜSLÜMANLAR BİRLİK OLSUN.... İSRAİLOĞULLARINI GAZABINLA PERİŞAN ET ! ! !
10 2006
16:15

Şerefsizler!
bu şahıslar kendilerini bişey sanıyorlar.Nazilerin zamanında onları yaptığı eziyetleri şimdi bu ********ler müslümanlara yapıyorlar.Böyle şey olmaz intikam almak bu mudur?benim yaşım daha 15 eğer ben biraz daha büyük olsaydım bu insanların kökünü kurutmak için elimden gelini yaparım.Allah bu yapılanları görüyor ve dilerim ki medeniyetteki gibi allahın yapılmaması gereken şeyleri yaptıkları için başlarından ne felaketler geçer. İnşaallah bu israillilerinde başından da bu felaketler geçer allah herzaman bunları görür ve cezasını herzaman verir siz canınızı sıkmayın kardeşlerim Semih Togan
10 2006
16:15

Allah BELANIZI VERSİN
Allah İsrail ABD ve işbirlikçilerin belalarını en kısa zamanda ver ver Allahımda biz müslümanları güldür Allahım Hasan DURDU
10 2006
16:20

Millî Görüş uyandırıyor: Büyük mitingler devam ediyor

12 Ağustos Niğde

Saadet Partisi, İsrail’in yaptığı vahşete sessiz kalmayarak, Türkiye’nin dört bir yanında ‘İsrail’i Tel’in Filistin’e Destek’ mitingi düzenlemeye ...

Ortadoğu huzur istiyor

ANKARA
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, resmi ziyaret için Ankara’da bulunan Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz El Suud onuruna Çankaya ...

15 TIR dolusu cephane daha yola çıktı

İncirlik Üssü’nden Mersin Silifke ilçesine askeri mühimmat sevkiyatı sürüyor. Önceki gün 15 TIR dolusu askerî malzeme buraya gitmişti. Dün de ...

Allah belanızı versin!

Beni niye vurdular anne...

Anneler kan ağlıyor, insanlık ölüyor, çocuklar ölüyor... “Ağlayın su yükselsin / Belki kurtulur gemi / ...

fazla soze gerek yok ! Bu ********lere birileri artik dur desin.

Ertugrul
11.08.2006, 00:40
PEYGAMBER MUCİZESİ

Malumunuz üzere Sahih Hadislerin birinde Efendimiz, ahir zamanda Siyonistlerin müslümanlara saldırılar başlatacağını ve bu büyük saldırılara müslümanların direnmesiyle birlikte İslam ümmetinin birleşeceğini ve hatta taşların bile dile gelerek konuşacağını müjdelemiştir..

TAŞ KONUŞMUŞTUR!

Efendimiz bu meşhur Hadis-i Şerifinde bu yapılacak savaş esnasında taşların konuşacağını ve
- 'Ey müslüman arkamda siyonist var!' diyerek müslüman savaşçıları uyaracağını müjdelemiştir..

Yıllardır düşünür tefekkür ederdim!
Kendi kendime çok sormuşumdur!
Taş konuşur mu? Ve taş nasıl konuşur?
Muhammed'ül Emin söylediyse bu vakı'a mutlaka olacaktır! Ama nasıl?

FİLİSTİN'İ GÖRDÜM!

Yıllar önce Filistin ziyareti esnasında o bölgeyi gözlemlerken arkasına saklanılacak şekilde büyük taşlar görmedim ve hayretler içinde kaldım bu nasıl bir mucize olacak hangi taş ve nasıl konuşacak? diye kendi kendime çok sordum!
Ancak bugün, Siyonist İsrail'in aylar önce başlattıkları duvar inşaatını görünce hadisdeki mucizeyi anladım..

İNŞASI BAŞLATILAN 'UTANÇ DUVARI' O TAŞ'TIR!!

Siyonistler 700 km uzunluğunda 14 metre yüksekliğinde TAŞ'tan duvar inşa ediyorlar ve bu taş fİLİSTİN'LİLERLE, iSRAİL'LİLERİ AYIRIYOR bu duvar LİSAN-I HAL ile, değil müslümanlara tüm dünyaya şöyle sesleniyor!

- Ey dünya benim bu tarafımda müslümanlar diğer tarafımda Siyonist işgalciler var!!

Bu büyük bir mucizedir ve Efendimizin bir müjdesi daha gerçekleşmektedir..
Bize düşen mazlumdan yana zalime karşı tavır almaktır. Biz İsrail oğullarına düşman değiliz! Eğer düşman olsaydık Firavun zulmüne karşı Firavunu alkışlamamız gerekirdi! Halbu ki bir müslüman
' Afferin Firavun ne iyi yapmış dese dinden çıkar' Kur'an bize Firavun'u lanetletir ve İsrail oğullarını destekletir!
Biz zalime karşıyız, mazlumun yanındayız!

DÜN ONLAR MAZLUMDU!

Dün İsrail oğulları mazlumdu, zulme maruzdu!
Bugün İsrail zalimdir!
Filistin'li, Lübnan'lı mazlumdur!
Yarın Filistin'li kuvveti ele geçirse ve İsrail'e zulmetse bu kez de Onların karşısında İsrail oğullarının yanında saf tutarız!
İsrail'in yapması gereken bir an evvel bu zulme son vermesidir!

ŞEVKİ YILMAZ

albina58
11.08.2006, 01:23
Bugün bütün dünyanın gündeminde olan tek konu
--Batının ,birleşmiş milletlerin, bütün kurumları ile filistinlilere ve lübnan'a yapılan SOYKIRIMA sessiz kalmaları idi.
--Bu sabaha karşı bütün devletlerin ajanslarına MÜSLÜMANLARA karşı anti tepki vermek amacı ile ingiltere havayollarına törer saldırısı yapılacağı haberleri düşüldü.
--Bu haberler külliyen yalan ve uydurma haberdir.
amacı dünya kamuoyuna müslümanları terörist ve saldırgan göstermektir.

BU AMAÇLARINI İSPATLAYAN NEDENLER
a-Bütün dünya kamuoyunda bush ve yanındakilerinin soykırıma sessiz kaldığı ve yakındaki seçimler öncesi anketlerdeki oylarının düşmesi.
b-Bir terör saldırısı düşünün daha planlanma aşamasında bütün istihbaratların haberi olacak-düşünülen eylem dünyada hiç denenmemiş ve başarılı olma olasılığı sıfır olacak.
c-Saldırıyı gerçekleştirecek olanların ve tutuklananlar hakkında tutarlı hiçbir bilgi yok.

Kısacası filistin ve lübnan'a yapılan soykırım başından beri bilinçli ve dünya kamuoyu önünden saklanarak yapılıyor.Oyunlarını bozacak her türlü oluşuma ise bugün yaptıkları gibi uydurma haberler ile yandaş toplama içindeler.

...TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ olarak gerekli girişimlerin derhal yapılması dünya kamuoyunu kendi istihbaratı birimlerince aydınlatması temennim ile.

Ertugrul
11.08.2006, 02:47
Bugün bütün dünyanın gündeminde olan tek konu
--Batının ,birleşmiş milletlerin, bütün kurumları ile filistinlilere ve lübnan'a yapılan SOYKIRIMA sessiz kalmaları idi.
--Bu sabaha karşı bütün devletlerin ajanslarına MÜSLÜMANLARA karşı anti tepki vermek amacı ile ingiltere havayollarına törer saldırısı yapılacağı haberleri düşüldü.
--Bu haberler külliyen yalan ve uydurma haberdir.
amacı dünya kamuoyuna müslümanları terörist ve saldırgan göstermektir.

BU AMAÇLARINI İSPATLAYAN NEDENLER
a-Bütün dünya kamuoyunda bush ve yanındakilerinin soykırıma sessiz kaldığı ve yakındaki seçimler öncesi anketlerdeki oylarının düşmesi.
b-Bir terör saldırısı düşünün daha planlanma aşamasında bütün istihbaratların haberi olacak-düşünülen eylem dünyada hiç denenmemiş ve başarılı olma olasılığı sıfır olacak.
c-Saldırıyı gerçekleştirecek olanların ve tutuklananlar hakkında tutarlı hiçbir bilgi yok.

Kısacası filistin ve lübnan'a yapılan soykırım başından beri bilinçli ve dünya kamuoyu önünden saklanarak yapılıyor.Oyunlarını bozacak her türlü oluşuma ise bugün yaptıkları gibi uydurma haberler ile yandaş toplama içindeler.

...TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ olarak gerekli girişimlerin derhal yapılması dünya kamuoyunu kendi istihbaratı birimlerince aydınlatması temennim ile.
Hakan ağbiye aynen katılıyorum bu uydurma haberle İsraile karşı büyüyen tepkinin önünü kesmek istiyorlar bunun isbatıda hemen hemen bütün kanallarda bu haber Lübnanda yaşananlardan önce ve daha uzun verildi bu tip haberlere kanmayalım.
BOYKOTA DEVAM

Dağcı
11.08.2006, 08:59
" Osman Bey, sabah saat 7.00'de Casio masa saatinin alarmıyla gözlerini açtı. Puffy yorganını
kaldırdı. Hugo Boss pijamalarını çıkarıp Adidas terliklerini giydi. WC'ye uğradıktan sonra banyoya
geçti. Clear şampuan ve Protex sabunuyla duşunu aldı. Colgate ile dişlerini fırçaladı. Rowenta ile
saçlarını kuruttu.

Bill's gömleğini ve Pierre Cardin takımını giydi. Lipton çayını içti. Sony televizyonda medya
özetlerini ve flash haberleri izledi. Citizen kol saatine baktı. Aile fertlerine 'çav' deyip Hyundai
otomobiline bindi. Blaupunkt radyosunu açarak, rock müziği buldu. Ağzına bir Polo şeker attı .

Şehrin göbeğindeki Mega Center'daki ofisine varınca, Fujitsu-Siemens bilgisayarını çalıştırdı. Microsoft Excel'e girdi. Ofisboy'dan Nescafe'sini istedi. Saat 10.00'a doğru açlığını yatıştırmak için
Grissini yedi. Öglen Wimpy's Fast Food kafeteryaya gitti.

Ayaküstü, Coca Cola ve hamburgeri mideye indirdi. Camel sigarasını yakıp Star gazetesini karıştırdı.

Akşamüzeri iş çıkışı Image Bar'a uğrayıp JB'sini yudumladı, sonra köşedeki Shopping Center'a uğradı.
Eşinin sipariş ettiği Persil Supra deterjan, Ace çamaşır suyu, Palmolive şampuan, Gala tuvalet
kağıdı, Sprite gazoz ve Johnson kolonyayı alarak kasaya yanaştı. Bonus kartıyla ödemeyi yaptı.

Hafta sonu eşi Münevver'le Galleria'ya giden Osman Bey, Showroom'ları dolaşıp Kinetix ayakkabı, Lee Cooper blue jean satın aldı.

Akşam evde bir gazetenin verdiği TV Guide'a göz atan Osman Bey, kanallar arasında zapping yaparak, First Class, Top Secret, Paparazzi gibi programlar izledi.

Aynı anda Outdoor dergisini karıştırdı. Saat 22.00'ye doğru Show TV'de Türk dili üzerine bir
panel başladı. Uykusu gelen Osman Bey, televizyonu kapatıp yatak odasına geçerken, kendini mutlu hissetti.

"Ne mutlu Türk'üm diyene!" diye gerindi ve uyudu. "

Arkadaşlar, en büyük ceza onların ürettikleri ürünleri almamaktır. Artık bilinçli olmalıyız. Bile bile onların mallarını almayalım. Talep olmayınca, arz bir işe yaramaz. Aldığımız ürünlerin barkodlarındaki 869 ile başlayan ürünleri tercih edin. En azından ülkemizde üretilen ürünlerdir. Bunların arasında onların ürünleri olupta Türkiye'de ürütilenler yok mu? diyeceksiniz. Burada biraz daha hassasiyet gerekiyor.

" Hizbullah ile İsrail arasında 12 Temmuz’dan bu yana patlak veren savaştaki dönüm noktası hiç şüphe yok ki Hizbullah’ın anti tank füzeleri oldu.
İsrail’in 19 Temmuz’dan bu yana kara saldırılarında kullanmaya başladığı dördüncü kuşak ve en ileri teknolojiye sahip olduğu varsayılan Merkava tankının önemli ölçüde etkisiz hale getirilmesiydi. Gelen bilgilere göre, Hizbullah tarafından Rus yapımı Metis-M ve Avrupa yapımı Milan anti tank füzeleri sayesinde 40’tan fazla Merkava tankı tahrip edildi ve mürettebatı da öldürüldü ya da yaralandı. 5 Ağustos Cuma günü AP, sadece 2 Ağustos Çarşamba ile 3 Ağustos Perşembe günleri arasında Hizbullah savaşçılarının üç Merkava tankına anti tank füzesi ateşlediğini duyurdu. Habere göre, tanklar anında parça parça oldu ve içindeki 7 kişilik asker grubu öldürüldü. "
Zaman 11.08.2006

cecenahmet
11.08.2006, 09:21
Birleşmiş milletler denilen domuzlar diktatoryasının gözü önünde cereyan eden bir hadise bir insanlık ayıbı Lübnan..İşte Lübnanda bir annenin can çekişirken çekilmiş fotoğrafları,ve yavrusunun çırpınışları,yorumunu siz yapın..

cecenahmet
11.08.2006, 09:25
.. o bir anne..can çekişiyor ama yavrusunuda teselli ediyor üzülmesin diye..
yavru çaresiz.. tek teselli gözyaşları..
.. anne gidiyor..yavrusunu 9 ay karnında taşıyan anne yavrusunun gözü önünde gidiyor..
gözyaşları..büyük imtihan..başınıza geldigini düşünün .. ya sizin anneniz olsaydı..
..İmtihanların en zoru.. anne Rabbine gidiyor kanlar içinde..
.. ve annenin şehadet anı..
SELAM SANA ŞEHİDE ANNE .. SELAM SANA ..
ALLAHUEKBER

cecenahmet
11.08.2006, 09:29
Siyonist İsrail 30 gündür Lübnan’da sivilleri uçaklarla, füzelerle vuruyor. Lübnan komple yıkılmış bir ülke. Binlerce kişi öldü. 41 kişi daha yüzümüze garip garip bakıp göçtü aramızdan ve içlerinden biri daha 10 günlük bir bebek Waad. Daha küçücük bir yürekti, daha 10 günlüktü..

o da her bebek gibi annesinin kucağında; belki süt emiyordu, belki uyuyordu. Artık Waad o yok. Bizim bir bebeğimiz öldü. O annesi ile birlikte Hakka yürüdü. Kucak kucağa. Bizim bir bebeğimiz öldü duydunuz mu? Waad sizinde bebeğiniz değilmiydi?

Ey Müslümanlar ne kadar bu suskunluğunuz sürecek. Daha kaç Kana göreceğiz, daha kaç Waad annesi ile birlikte daha 10 günlükken aramızdan uçup gidecek. Kalk ey Müslüman haykır, Haykır ki kimliklerini unutmuş yöneticiler. Haykırışından irkilip uyansın. Haykır ki Waad şahitliğimize şahit olsun. Susmanın sırası değil, Yılgınlığın sırası değil, Direnişin vakti gelmedi mi?

cecenahmet
11.08.2006, 09:45
İman etmedikçe cennete giremezsiniz birbirinizi sevmedikçe de gerçek anlamda iman etmiş olamazsınız ...
Müslim iman 93, tirmizi sıfatül-kıyame 56

Siz ne oluyor da: Rabbımız, halkı zalim olan şu şehirden bizi kurtar, katından bize bir sahib gönder, bir yardımcı yolla, diyen; zavallı çocuklar, erkekler ve kadınlar uğrunda ve Allah yolunda savaşmıyorsunuz?
NİSA SÜRESİ 75.AYET

cecenahmet
11.08.2006, 10:34
Eşi İsrail zindanlarında. 4'ü zihinsel engelli 8 çocuğu var. El açıp yardım dilenmemek ama çocuklarına da bakabilmek için ‘ilerlemiş yaşına rağmen’ inşaatta tuğla taşıyor

Kocası hapiste olan 4’ü özürlü 8 çocuk annesi Meryem Serur, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabilmek kendisinden başka tüm personelinin erkek olduğu bir tuğla fabrikasında işçi olarak çalışıyor. Erkek işçilerle birlikte kürek sallayıp makineden çıkan briketleri ‘kucağında’ kuruyacağı yere kadar götüren Meryem Serur ‘in çilesi, annesi ve akrabalarıyla yaşadığı barakalarda devam ediyor.

1948 yılında Filistin’in paylaştırılmasına dair 181 sayılı BM Genel Kurulu kararında; Filistinlilere bırakılan iki bölgeden biri olan Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus Kenti’ne ‘işgal edilen topraklardan ailesiyle birlikte gelip’ mülteci sıfatıyla yerleşen Meryem Serur, hem 10 yıl önce hapse giren kocasının yokluğuyla hem de yoksullukla savaşıyor. 4’ü zihinsel özürlü 8 çocuğu olan Meryem Serur, okula giden 4 çocuğuna bakabilmek için erkeklerle birlikte aynı briket fabrikasında çalışıyor. El açıp yardım dilenmemek için ‘ilerlemiş yaşına rağmen’ her gün 8 saat çalışan Meryem Serur, iş çıkışında ise kendisini bekleyen çocuklarına annelik yapmaya çalışıyor. Annesi ve diğer akrabalarıyla mülteci kampını andıran barakalarda yaşayan Serur, çalıştığı işten günlük 4 dolara tekabül eden 20 şekel kazanıyor

Dilenmemek için bu işi buldum

Çocuklarına bakabilmek için 4 yıldır briket fabrikasında çalıştığını söyleyen Meryem Serur, “Kocam hapiste olduğu için bize bakacak kimse yok. Ben de kimseye el açıp dilenmemek için bu işi buldum. Okuma-yazma bilmiyorum. Onun için rahat bir iş bulamadım. Erkeklerle birlikte, onların yaptığı işi yapıyorum. Yorulduğumuz zaman erkeklerle görevlerimizi değiştiriyoruz. Bazen pres makinesinden çıkan briketleri kuruyacakları yere kadar taşıyorum. Yorulunca da makinenin diğer tarafına geçip kürekle kum dolduruyorum” dedi.

http://www.cecen.org/images/haber_images/88.jpg

sinan58_34
11.08.2006, 10:52
ahmet elıne saglık gardas israilin terorıstlıgını cokguzel yansıtmıssın allah kimsenın basına vermesin o cocugun yerınde olsak napardık düsünemiyorum annesı kollarının arasında can cekisiyo :-(

cecenahmet
11.08.2006, 10:55
ahmet elıne saglık gardas israilin terorıstlıgını cokguzel yansıtmıssın allah kimsenın basına vermesin o cocugun yerınde olsak napardık düsünemiyorum annesı kollarının arasında can cekisiyo :-(

__SAOLASIN GARDASIM BUNLAR HEPIMIZIN GORMEMEZ GEREKEN OLAYLAR AMA BIZ BUNLARI GORMEK YERINE HEP GOZLERIMIZI KAPATTIK ARTIK BIRSEYLERIN FARKINA VARALIM__

M.A.Serhat
11.08.2006, 11:42
rabbim yardımcıları olsun nolacak bu işin sonu neden hepimiz susuyoruz.sıra bi gün bizede gelmeyecekmi?onlar bizim kardeşlerimiz bu tür yazıları her gün gazetelerde okuyoruz ve içim parçalanıyor.bu vurdum duymazlığın hesabını rabbim bizlerden sormayacakmı.ne diyeceğiz bizler.
arkadaşlar sivasspor sakinleri olarak bir yardım kampanyası felan başlatalım. o kardeşlerimize bir şekilde ulaşalım.sitemiz yeterince kalabalık bi site lütfen bu konuda hassas davranıp bişeyler yapalım.allah bu zalimlerin zulümlerini yanlarına kar bırakmayacaktır.

M.A.Serhat
11.08.2006, 12:36
www.kimseyokmu.org.tr

www.kimseyokmu.org.tr

www.kimseyokmu.org.tr

www.kimseyokmu.org.tr

www.kimseyokmu.org.tr

www.kimseyokmu.org.tr

www.kimseyokmu.org.tr

PARTNER58AHMET
11.08.2006, 13:02
[EMİNÇOLAK]İSİMLİ ÜYEDEN ALINTIFİLİSTİN'E DESTEK ve BOYKOTA DAVET

Kazım Çimen

Muhsin Kaya
Sivas Platformu Adına
Aydın Sivaslılar Derneği
İzmir Sivaslılar Derneği
Konya Sivaslılar Derneği
ve Sivas ilçeleri dernek başkanları[/QUOTE]

dj36
11.08.2006, 13:52
sivaslıyız müslümanız kardaşlarımızın arkasındayız

cecenahmet
11.08.2006, 16:02
Birleşmiş milletler denilen domuzlar diktatoryasının gözü önünde cereyan eden bir hadise bir insanlık ayıbı Lübnan..İşte Lübnanda bir annenin can çekişirken çekilmiş fotoğrafları,ve yavrusunun çırpınışları,yorumunu siz yapın..

İman etmedikçe cennete giremezsiniz birbirinizi sevmedikçe de gerçek anlamda iman etmiş olamazsınız ...
Müslim iman 93, tirmizi sıfatül-kıyame 56

Siz ne oluyor da: Rabbımız, halkı zalim olan şu şehirden bizi kurtar, katından bize bir sahib gönder, bir yardımcı yolla, diyen; zavallı çocuklar, erkekler ve kadınlar uğrunda ve Allah yolunda savaşmıyorsunuz?
NİSA SÜRESİ 75.AYET

cecenahmet
12.08.2006, 09:23
Siyonist İsrail 30 gündür Lübnan’da sivilleri uçaklarla, füzelerle vuruyor. Lübnan komple yıkılmış bir ülke. Binlerce kişi öldü. 41 kişi daha yüzümüze garip garip bakıp göçtü aramızdan ve içlerinden biri daha 10 günlük bir bebek Waad. Daha küçücük bir yürekti, daha 10 günlüktü..

o da her bebek gibi annesinin kucağında; belki süt emiyordu, belki uyuyordu. Artık Waad o yok. Bizim bir bebeğimiz öldü. O annesi ile birlikte Hakka yürüdü. Kucak kucağa. Bizim bir bebeğimiz öldü duydunuz mu? Waad sizinde bebeğiniz değilmiydi?

Ey Müslümanlar ne kadar bu suskunluğunuz sürecek. Daha kaç Kana göreceğiz, daha kaç Waad annesi ile birlikte daha 10 günlükken aramızdan uçup gidecek. Kalk ey Müslüman haykır, Haykır ki kimliklerini unutmuş yöneticiler. Haykırışından irkilip uyansın. Haykır ki Waad şahitliğimize şahit olsun. Susmanın sırası değil, Yılgınlığın sırası değil, Direnişin vakti gelmedi mi?

http://www.cecen.org/images/haber_images/440.jpg

cecenahmet
14.08.2006, 09:25
http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=18 95&stc=1&d=1155277363

Ertugrul
26.08.2006, 04:19
İsrail vahşeti halen sürüyor bu korkunç siyonist vahşet yüzünden dünyada 50 milyon çocuk öldü.
Dün bosnada,bu gün Çeçenistan,keşmir,ırak.filisti n,afkanistan,lübnan ve bizim duymadığımız bir çok yerlerde siyonist zalimler ve onların uşağı emperyalist devletlerin vahşeti sürüyor bizde içtiğimiz,yediğimiz ve kullandığımız ürünlerle bu vahşete ortak oluyoruz
ZULÜM DEVAM EDİYOR BOYKOTU UNUTMAYALIM

Ertugrul
26.08.2006, 04:57
ABD'den İsrail'e misket incelemesi
Lübnan’da ABD yapımı misket bombalarının bulunmasıyla ilgili ABD, İsrail aleyhinde soruşturma başlattı. ABD, bombaların kullanıldığı tespit ederken İsrail'den itiraf geldi:

GÜNEY Lübnan’ın birçok yerinde sivillerin özellikle çocukların yaralanmalarına ve ölmelerine neden olan Amerikan yapımı misket bombaları bulunmasıyla ilgili ABD Dışişileri Bakanlığı İsrail aleyhinde soruşturma başlattı.

ABD’nin çok özel kullanım şartlarıyla sattığı bu bombaların İsrail tarafından uluslararası kuralları ihlal edecek şekilde kullanıldığı tespit edildi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Gonzalo Gallegos iddiaları dikkate alarak inceleme başlattıklarını söyledi.

Amerikan Dışişleri Bakanlığı’nın başlattığı soruşturma esas olarak İsrail’in misket bombalarını kullanmadan önce ABD’ye bilgi verip vermediği üzerinde yoğunlaşıyor. Bunun için de BM’nin personelinin ve sivil toplum örgütlerinin Güney Lübnan’da bulunduğu sırada yazdığı raporlar dikkate alınıyor. Birleşmiş Milletler’in bu hafta yayınlanan raporuna göre misket bombalarından, mayınlardan ve patlamamış bombalardan yaralananların sayısı 30, ölenlerin sayısı ise 8’e ulaştı.

İSRAİL MİSKET BOMBALARINI KULLANDIĞINI KABUL ETTİ

Güney Lübnan’da sivil ölümlerin gerçekleşmesine neden olan 3 çeşit Amerikan malı misket bombası ele geçirildi. BM Mayın Hareketi Koordinasyon Merkezi’nin Lübnan’da bulunan çalışanlarına göre Litani Nehri’nin güneyinde 249 bölgede yüzlerce patlamamış Amerikan malı bombalar bulundu. İsrailli yetkililer geçen ay saldırıya başladıktan sonra misket bombalarını karşı tarafın roket mevzilerine karşı kullandıklarını kabul etti. Yetkililer İsrail’in misket bombalarını aslında açık alanda kullanmak istediklerini fakat Hizbullah’ın mevzilerinin sivil yerlerde saklı olduğunu açıkladılar.

BOMBALAR SADECE ARAP ORDULARINA KARŞI KULLANILIYORDU

New York Times’da yer alan habere göre İsrail bu bombaları Lübnan halkı üzerinde kullanarak ABD ile yaptığı gizli anlaşmaları ihlal etti. İsrail’in Amerikan yapımı misket bombalarını kullanabilmek için yaptığı anlaşmalar, 1970’lere dayanıyor. İlki 1976 yılında yapılan antlaşmaya göre misket bombaları sadece organize Arap ordularına ve 1967-1973 yılları arasında olan İsrail-Arap savaşlarında tanımlanmış ordu hedeflerine karşı kullanılması gerekiyordu.

İSRAİL 82 YILINDA DA ANLAŞMAYI İHLAL ETMİŞ

Amerikan Meclisi’nin yürüttüğü soruşturmaya göre İsrail 1982 senesinde de Lübnan’a girdiği sırada misket bombalarını sivillere karşı kullanarak anlaşmayı ihlal etti. Buna karşılık, Reagan yönetimi İsrail’e 6 yıl misket bombası satmayı durdurarak, 1988 yılında İsrail’le bombaların kullanımıyla ilgili kısıtlamaları teyit etti.

SORUŞTURMANIN ABD’YE YARARI

Bazı Amerikalı yetkililer, soruşturmanın sonunda alınacak kararın ABD’ye yarar sağlayacağı görüşünde. Yetkililer, ABD’nin İsrail’in ordusuna yaptığı destek hakkında Arap hükümetlerinin olumsuz eleştirilerini azaltacağını düşünüyorlar