SivasSpor.Com
14.07.2006, 20:23
Sivasspor Teknik patronu Karol Pecze, Adıyamanspor karşısında sergilenen futbol nedeniyle bir hayli mutlu oldu.
Kampın son derece verimli geçtiğini ve takımı hakkında gerekli bilgileri topladığını söyleyen tecrübeli teknik adam, son hazırlık maçında ortaya konan futbol nedeniyle de mutlu olduğunu söyledi.
Pecze maçtan sonra yaptığı açıklamada, “ Kampın verimli geçtiğini herkes gördü. Futbolcuların her geçen gün daha iyi futbol sergiliyor. İdmanlarda gösterdiklerimi futbolcularım maçlarda büyük bir özveriyle sahaya yansıtıyor. Benim için önemli olanda bu. Son maçta o kadar iyi futbol sergiledik ki şimdiden hazır bir hale gelmiş durumdayız. İşte benim takımım bu ve Lig’de böyle bir futbol sergileyeceğiz. Başarılı da olacağız” şeklinde konuştu.
1967_DERNEK_MUSTAFA
14.07.2006, 20:31
ne güzel valla yendimmi benim takımım bu yenildimmi ben kurduğum takımı tanıyamıyorum diyorlar
ne güzel valla yendimmi benim takımım bu yenildimmi ben kurduğum takımı tanıyamıyorum diyorlar
Bu işler böyledir abi başarıyı herkes sahiplenir önemli olan başarısızlıkta sorumluluk benim diyebilmek
Etem-Murat
14.07.2006, 21:45
Kampın verimli geçtiğini herkes gördü. Futbolcuların her geçen gün daha iyi futbol sergiliyor. İdmanlarda gösterdiklerimi futbolcularım maçlarda büyük bir özveriyle sahaya yansıtıyor hayırlısı hep böyle sivas spor
serhankaburcuk
15.07.2006, 12:40
Hocamız Carol PECZE inşallah sezon sonuna kadar bu şekilde yorum verebilir...İyi skorlarla alınmış galibiyetlerden sonra bu şekilde demeç veripte kötü sonuç alındığı zaman suçu inşallah futbolcunun üzerine atmazlar.Temennimiz hep iyi demeçlerin verilmesi yönünde...Geçen sezon Lorantın yaptığı gibi yenilgilerden sonra''Takımımı futbolcularımı tanıyamadım ''türünde yorumlarda inşallah bulunmazlar...
sagol peczzeeeeeee insallahh iyi bir sezon geciririz
yigido Atilla
15.07.2006, 13:11
Antörenelir yasdigi stresi resmen yasamak istemem hoca ilk onbiri sahaya cikariyor onlarla hegün bereber kimin formsuz kimin formu yerinde oldugunu en bilen hoca hic bir hoca formsuz futbolcuyla ilk onbirde baslamaz tabi verdigi taktigi oyuncu sahaya yansitamassa suclu genellikle hoca oluyor futbolcu o takimin iscidir futbolcu kendine iyi bakmassa hocanin yapacagi futbolcuyu klübüye gönderir alternetifi yoksa o zaman yandi iki dere arasinda kalir oynatsa bir türlü oynatmasa taraftarin tepkisi cok zor Allah kolaylik versin diyorum pecze hocaya
ligede inşallah böyle gireriz vede hedefe rahatca ulaşırız.
İNŞALLAH; BİZLERDE, HEP BERABER:
İŞTE BİZİM TAKIMIMIZ BU
DERİZ...
albina58
16.07.2006, 00:01
Ahhh Ahhhhh
Bir takım sahaya çıkar ya galip gelir yada puan kaybına ugrar.
Bir takımın çıktığı bütün maçları kazanacak diye bir kural veya kaide yoktur.Olağan bir şekildede teknik heyet aldığı puanın veya kaybettiği puanların yorumunu yaparak hem spor kamuoyunu hemde taraftarını aydınlatması gerekiyor.
Biz taraftar olarak gözgöre göre bariz teknik hataların olmadığı puan kayıplarında bile takımımızı desteklemeliyiz.Bizim desteğimiz motivasyon olur,yeri gelir prim olur.Futbol bir temaşa oyunudur,taraftar olarak bu oyundan her zaman zevk almaya çalışmalıyız.Yapıcı yorumlar yapmalı,futbolcu kardeşlerimizde bizim varlığımızı arkalarında hissetmelidirler.
Lütfen arkadaşlar her zaman yapıcı desteğimizi esirgemeyelim.
Başka SİVASımız ve SİVASSPOR umuz yoktur.
PARTNER58AHMET
16.07.2006, 00:25
teknik trektör pecze iştew benim takımım bu diye övgüler yağdırıyor yarın acaba her hangi bir olumsuzluk karşısındada aynı övgüleri kendisinden duyacakmıyız başarılar sivasspor
aykut-akay
16.07.2006, 02:30
valla beklentimiz büyük ligde tahminim cok canlar yakacaz
SEMİH-58
17.07.2006, 18:38
adam istediği ğibi kurduysa artık o takıma sahip çıkar.