Orijinalini görmek için tıklayınız : Avusturya`da 4 hazırlık maçı yapacak
SivasSpor.Com 15.07.2006, 15:41 Dün öğleden sonra Gerede kampını tamamlayan kırmızı-beyazlılar, Avusturya kampında 4 hazırlık maçı oynayacak.
Gerede kampında birisi süper lig takımı olmak üzere 4 hazırlık maçı oynatan Teknik Direktör Carol Pecze’nin salı günü başlayacak olan Avusturya kampındada 4 hazırlık maçı oynatacağı ifade edildi. Sivasspor’un Avusturya kampında oynayacağı hazırlık maçlarını İspanya,İsveç ve Avusturya’nın güçlü takımlarıyla yapacağı belirtildi.
Hürdoğan
sivaslihakan 15.07.2006, 16:04 hadi bakalim söyle güclü rakiplerle oynayalimda kendi gücümüzü görelim
serhankaburcuk 15.07.2006, 16:16 Sivasspor daha önce iki tane hazırlık kampı geçirdi ve tam 4 maç yaptı..Bu maçlardan birinde berabere kaldılar 3 ünü kazanadılar...Ama Ankaraspor maçı hariç diğer karşılaşmalar bence Sivasspor için ölçüt olacak maçlar değildi.Sivassporun Cumhuriyet kupası ve lig öncesinde Avusturya kampında çok kaliteli takımlarla oynayıp kendini görmesi gerekir...İnşallah lige fırtına gibi bir giriş yaparız...
bence hiçbir hazırlıkmaçı ölçüdeğildir.
takımlar oyuncularını lig öncesi sakatlanmaması için riske atmıyorlarve takım hakında tam sonuc çıkmıyor.
takımların tam performansı görmekiçin puan mücadelesini beklemek gerekiyor bu maçların hiçbiri ölçüdeğil bence. ama takım hakında fikir edinebiliriz.
ayrıca,büyüğü,kücüğü,iyisi,köt üsü, hergalibiyet sevindirir bizi.
ylnzkrt58 15.07.2006, 17:02 hazirlik maclari iyi geciyor iyi gecek lige iyi baslangic yapacaklarini eminim
babayavuz 15.07.2006, 17:24 SIVASSPORUMUZ BU SEZON COK BUYUK BASARILARA IMZA ATACAKTIR BEN BUNA INANIYORUM.
SIVASLI`YIZ DEDIKYA OKADARRRRRRRRR.
Etem-Murat 15.07.2006, 18:12 Hazırlık macları liğ göre cok ama cok kalitesiz maclar bana göre
o yuzden en güzel purova cumhuriyet kupasında gösterecek
o zaman takımın ne durumda oldugunu göreceğiz iyi veya kötü anlamda o zaman daha net bir şeyler söyleme imkanımız olacak
tanju_58 15.07.2006, 20:41 şimdi SRT yi internet üzerinden izliyorum.Avusturyadaki rakiplerden biri Nünrberg olduğu söylendi.
tanju_58 15.07.2006, 20:43 http://www.tvizle.net/?tvid=199 buyrun sizde izleyin
DaRiCi58 15.07.2006, 21:10 abi ya sivassporumuz hangi sehirde ve nerde oynuyacagini nasil ögrene biliriz.
LÜTFEN bilgi almak istiyorum
OLDUM OLASI,
TAKIMLARIMIZIN YURT DIŞI KAMPLARINA
BİR TÜRLÜ ANLAM VEREMİYORUM...???
YAW;
MİLLET KAMP İÇİN BİZİM MEMLEKETE GELİR;
BİZİM TAKIMLARIMIZ DA DIŞARIYA...???
GENELDE
TAKIMDAKİ YABANCI SAYISI YARI YARIYADIR.
EEE... İŞTE ONLARI TÜRKİYE LİGİ ŞARTLARINA
ALIŞTIRMAK İÇİN RAKİPLERİN İLLERİNDE KAMPLAR
VEYA HAZIRLIK MAÇLARI YAPMAK DAHA DOĞRU OLMAZ MI...?
ÖZELE GELİRSEK : YANİ SİVASSPOR' A
ŞİMDİİİİ... BİZİM ÖNÜMÜZDEKİ SEZON AVUSTURYA LİGİNDEN MAÇ
YAPACAĞIMIZ HİÇ BİR TAKIM VAR MI...???
HOCAMIZ DA YENİ...!!!
YAW GİDELİM, KAYSERİ' DE, RİZE' DE, DENİZLİ' DE, İSTANBUL' DA,
ANKARA' DA...VS HAZIRLIK MAÇLARI YAPALIM...
FİKSTÜR DE ZATEN AÇIKLANDI...
MAÇ TARİHLERİNE VE İKLİM ÖZELLİKLERİNE GÖRE HAZIRLIKLAR YAPIP;
STRATEJİ VE TAKTİK BELİRLESEK DAHA VERİMLİ OLMAZMIYDI...???
EKONOMİK KAZANÇLAR DA CABASI...!!!
cengaver 15.07.2006, 22:12 OLDUM OLASI,
YAW;
GENELDE
HOCAMIZ DA YENİ...!!!
Agbi cok dogru diyon
el alem yurddisina gidiyor bizimkilerinin neyi eksik?
BIZLERDE DESINLERE GIDIYORUZ ISTE HAVAMIZ BATSIN.
BENCE KAMUOYUNDAN UZAK BASINDAN UZAK SESSİZ SAKİN YURT DIŞI KAMPLARI GAYET İYİ OLUYOR. BİR DE BU ZAMANLARDA YURDUMUZ OLDUKÇA SICAK OLDUĞU İÇİN BİZİM SİVAS GİBİ RAKIMI YÜKSEK YERLERDE ENERJİ VE TEMİZ HAVA TOPLAMAK DA FAYDA VAR. İNŞALAH KAMP FAYDALI OLUR. GEÇEN YIL YURT DIŞI KAMPLARI FAYDALI OLDU.
OLDUM OLASI,
YAW;
GENELDE
HOCAMIZ DA YENİ...!!!
Abi doğru söylüyonda onun ayrı bir karizması war ya...Önceden Kızılcahamamda Nevşehir'de yapardık şimdi Avrupa'nın karizması war...
OLDUM OLASI,
YAW;
GENELDE
HOCAMIZ DA YENİ...!!!
Yurt dışında kamp çünkü ; değişik ortam hazırlanmak için ortam değişikliği, kamuoyu baskısı yok yani Türkiye'den bihaber hiçbir haber futbolculara ulaşmıyor. Ayrıca uzun süreli kamplarda hazırlık devresi için Türkiye ideal değil geliyor dediğimiz takımların hepsi kışın geliyor. İklim olarak en ideal Avrupa ülkelerinden biri olduğumuz için kışın geliyorlar yazın ise hiçbiri gelmiyor çünkü çok sıcak oksijene ihtiyacı olan futbolcular Gerede, Kızılcıhamam gibi yerlerde birkaç gün daha çalışsalar çatlarlar. Ama kışın yurtdışına gitmek akıl karı değil.
insallahh iyii gecer ve kazaniriz tanju 58 kim dediyse yalan soylemis herseye inanilmazzzzz nurnberggg iyi olur aslindaaaa ama alman takimlariynan oynamicazz
tanju_58 16.07.2006, 01:32 insallahh iyii gecer ve kazaniriz tanju 58 kim dediyse yalan soylemis herseye inanilmazzzzz nurnberggg iyi olur aslindaaaa ama alman takimlariynan oynamicazz
Gardaş Bülent Uygun söyledi oda yalan söylicek değil ya.
iyideee sadece avusturya isveccc ve ispanya takiùmlriyla oynicazzz dediler alman takimlariyla degiiil allah allahh
SEMİH-58 16.07.2006, 15:31 İNŞALLAH İ Yİ HAZIRLANMIŞLARDIRDA YENERLER...........
gardas maclarin tarihlerini biliyormusun tesekkürler
ben almanyadan selamlar
Sivasspor daha önce iki tane hazırlık kampı geçirdi ve tam 4 maç yaptı..Bu maçlardan birinde berabere kaldılar 3 ünü kazanadılar...Ama Ankaraspor maçı hariç diğer karşılaşmalar bence Sivasspor için ölçüt olacak maçlar değildi.Sivassporun Cumhuriyet kupası ve lig öncesinde Avusturya kampında çok kaliteli takımlarla oynayıp kendini görmesi gerekir...İnşallah lige fırtına gibi bir giriş yaparız...
Abi güzel tesbitlerde bulunmuşsun. Lig öncesi bizi zorlayabilecek bir Ankara maçı oldu. başka da dişe dokunur bir maç yapmadık. takımın gerçek gücünün belli olması için Avusturya'da ciddi maçlar yapması lazım.
|